SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:2 G.ANTEP:1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10895)

Thai 15.04.2007 17:33

-->: SİVASSPOR:2 G.ANTEP:1

ayaklarınıza sağlık yiğidolar.... sivassporu süper ligde 28 hafta sonunda 5. ısraya getirerek üzerinize düşeni layıkıyla yaptınız, artık uefa veya intertoto hesapları yapma zamanı geldi. inşallah denizli,bjk,gs, trabzon maçlarıyla bu hedeflere ulaşacağız.... yolunuz acık olsunnnnn.....

edebiyatisyen 15.04.2007 17:41

--->: SİVASSPOR:2 G.ANTEP:1

Arkadaşlar maçtaydım.çok sitresli bi maç oldu.pek iyi oynamadık ama 3 puanı biz aldık.Ayrıca bu sezonki ilk penaltıyıda atmış olduk...

Yiğiter 15.04.2007 17:46

çok güzel oldu bu hafta....haftaya şikeci horozu da yeneriz inşallah....bu hafta şikeleri sökmedi herhalde...bir takım her maçta penaltı atmaz ki yahu...

1967_CLUB_BOZ 15.04.2007 17:55

iyi iyi oldu bu maçı yendiğimizzzzzzzzzzzzzzz

Hamza Arslaner 15.04.2007 17:56

butun topculara helel olsun....

gardasin.58 15.04.2007 17:57

iste sivasspor bu tebrikler bulent uygun tebrikler cocoklar bu sevinci (GURBETDE) bizlere yasatdiginiz icin tesekurler SIRA DENIZLIDE.

tonuslu_58 15.04.2007 17:59

helall olsun sivasıma

helall olsun sivasıma

ceza_tolga_rep 15.04.2007 18:02

bende yine maçtaydım ve sivassporumuzu destekledim.çok iyi oynamadık ama yinede kazandık?yine hakem rezaleti vardı sahada ama kazandık..hayırlı olsun.. bu arada 5. sıradayız...

serhatcan 15.04.2007 18:03

[QUOTE=Bilmiyorum5;209864]SEN HIC KONUSMA 2 DK ONCE SIVAS MACI SATTI DIYODUNNNNN SENIN KONUSMAYA HAKKIN YOK SENIN GIBI SIVASLI OLMAZ OLSUN YENINCE IYI YENILINCE SATTI SIVASSPOR KOTUUUU[/QUOTE]

Evet kardeşim. Çünküü yenilgiyi kabullenemiyorumda opndan. Şu anda sivvasspor türkiye liglerinin en iyi takımı. Bu yüzden yenilindee altından bişeyler aruyom. Bu takım 5. ci büyük değil. inanın şu anda en büyük.. Bu yüzden yenildiği zaman sinirden söylüyorum.

GuNaY 15.04.2007 18:08

[QUOTE=serhatcan;209958]Evet kardeşim. Çünküü yenilgiyi kabullenemiyorumda opndan. Şu anda sivvasspor türkiye liglerinin en iyi takımı. Bu yüzden yenilindee altından bişeyler aruyom. Bu takım 5. ci büyük değil. inanın şu anda en büyük.. Bu yüzden yenildiği zaman sinirden söylüyorum.[/QUOTE]

[B]Abi yaş bakımından bu forumdaki büyük abilerimizden birisin,
senin genc arkadaslarımızı sakinleştirmek yerine bu şekilde yazılarla onları daha da çok galeyana getirmek ne kadar doğru?
Zaten herzaman olayların altında işimize geldiğince bir sebep aradığımız için şu anda bu durumdayız, birazda olayları akışına bırakıp yapıcı olmak daha iyi olmaz mı?[/B]

Yiğiter 15.04.2007 18:09

maçı jakobieenle dinlerken aramızda geçen bir dialog:
yigiter187-bir de şimdi sivasa bağlanıyormuş radyo ve sivasın penaltı kullanacağını söylüyormuş..
jakobiien-.........
yigiter187-ama sanmam ya sivasa penaltı falan vermezler bu hakemler

aradan en fazla 2 dakka geçti ve spiker sivasa bağlandı ve sivassporumuzun penaltı kullanacağını söledi.....

:)))))

jakobieen 15.04.2007 18:16

gerçekten çok güzel bi galibiyet oldu, şanssızlıklardan dolayı maçı kaçırdım, radyoyuda ancak 45. dakikada açabildim açar açmaz sivasa bağlanıldı ve antepin gol haberi geldi çok üzücüydü ikinci kez radyoyu açtığımda maçın hala 1-0 olduğunu zannediyordum yine sivasa bağlanıldığında maçın 1-1 ve sivasın penaltı atmak üzere olduğunu duymak muhteşemdi.. helal olsun uşaklara.. bu maçı kaçırmak gerçekten çok üzücü idi.. :(

jakobieen 15.04.2007 18:19

[QUOTE=yigiter187;209963]maçı jakobieenle dinlerken aramızda geçen bir dialog:
yigiter187-bir de şimdi sivasa bağlanıyormuş radyo ve sivasın penaltı kullanacağını söylüyormuş..
jakobiien-.........
yigiter187-ama sanmam ya sivasa penaltı falan vermezler bu hakemler

aradan en fazla 2 dakka geçti ve spiker sivasa bağlandı ve sivassporumuzun penaltı kullanacağını söledi.....

:)))))[/QUOTE]
abdala bi şey oluyorduya unuttum neydi :)

ali_zara 15.04.2007 18:22

sivassporumuzu tebrik ediyorum basarılarının devamını dinliyom

Yiğiter 15.04.2007 18:23

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;209966]abdala bi şey oluyorduya unuttum neydi :)[/QUOTE]

ne abdalası anlamadım ne diisen :)

wertons 15.04.2007 18:26

arkadaslar sıvasspora hakkında mac sattı falan dıye yorum yapmayın bu hafta yenılsek belkı bız bıle alt sıralara demır atacaktık yıgıdo en ıyısını yaptı

jakobieen 15.04.2007 18:29

[QUOTE=yigiter187;209970]ne abdalası anlamadım ne diisen :)[/QUOTE]
ha şimdi hatırladım, ''aptala malum olurmuş'' :)

ofgurleyuk78 15.04.2007 18:46

Liğ çok kötü ya Yenelim. UEFA ve İnter Toto şansımız hala devam ediyor.

sivas_kangallı 15.04.2007 18:54

en büyük mehmet yıldız.....................

mesut_koçak_58 15.04.2007 19:02

bu maçı aldık haftayakı denızlı maçınıda alırız insalah....

Sampiyom 15.04.2007 19:37

masalah masallahda ben su sivassporun seyircilerine kusum yok seyirci yok taraftar 2.lig de 40 bin simdi kac kisiye oynuyolar yazik ben taraftar gormedim boyle superlige ciktik taraftar uzuldu sanki sen sansim olsada baksam ama fransadayim ne yazikki 7. aydi savasa gelecem tatile mac olursa giderim ama genellikle olmuyo :(

özsivasli1903 15.04.2007 20:44

bu mactan aldigimiz üc puan cok önemliydi....
büyük is becerdik...
tebrikler sivasspor....
hedef ilk 5 ....

1967_DERNEK_MUSTAFA 15.04.2007 21:40

[COLOR="Blue"]seneler sonra penaltı denen şeyle bizde tanışmış olduk inşallah bundan sonrada karşılaşırız[/COLOR]

thing58012 15.04.2007 21:48

Bu sezon ki ilk penaltımızı kullandık ve sayesinde çok önemli bir 3 puan aldık. Haftaya denizli maçı daha zor bir maç olacaktır. Çünkü denizlinin ligde kalması için 3 puan alması lazım.Denizli maçında denizlide olmayı planlıyorum inşallah bir aksilik çıkmazda giderim...

YavuzTheYigido 15.04.2007 21:49

[B][COLOR="Red"]Arkadaslar ne 2 yilindan bahsediyorsunuz ya? Gecen sezon Diyarbakiri 4-1 yendigimiz macta penaltimiz vardiya, Muhammed Ali gole cevirmisti.Hem bir takimin penalti kazanamamasi ona hakemlerin onyargili oldugu anlamina gelmez, bunun tam tersi olan takimlarinda penalti kazaniyorlar diye mac satin almistir diye dusunmemiz yanlis olur..[/COLOR][/B]

sivasli_kocak 15.04.2007 21:51

helal olsun sıze aynı hızla devam dıyoruz.....

abdurrahim_58 15.04.2007 22:35

helal sana be Mehmet YILDIZ macı gene kurtardı.
Gecen hafta yoktu macı kaybettık. Mehmet YILDIZ Sivassporun parlayan yıldızı.

serserilerin_prensi 15.04.2007 22:47

bu büyük taraftarımıza şampyonluk yakışırrrrrr

alayına sivas...

TuNaHaN_058 15.04.2007 23:12

[B][COLOR="Red"]SIVASIM INISLI CIKISLARA BU HAFTA BIR SON VER!DENIZLIYI DENIZLIDE YEN YÜKSELISE DEVAM ET!
TEBRIKLER::::::::::SIVAS 2 - ANTEP 0[/COLOR][/B]

TuNaHaN_058 15.04.2007 23:15

TEBRIKLER::::::::::SIVAS 2 - ANTEP 1

SIVAS 2 -ANTEP 1

sivaslıavukat 16.04.2007 01:02

Çok çok sevindim , puan durumuna bakmak bu kadar zevk vermemişti hiç .

melih1 16.04.2007 01:37

çok zor maçtı.hakem anteplılere çok tahammul etti.ama dogruya dogru balılı bıraz akıllı olmalı.maçın onune geçti.yinede kazanmak guzel..

TracyMcGrady58 16.04.2007 02:57

Aldigimiz 3 puanla 5.olduk.Insallah UEFA olan hedefimizden kopmayiz artik.Bu performansi diger maclarada yansimamiz lazim.Artik önümüzdeki maclara bakacaz

Abdullah DuMaN 16.04.2007 07:29

ÇOK GÜZEL Bİ GALİBİYET ALDIK HAKEME RAĞMEN GALİP GELDİK AMA TARAFTARIMIZ BİRAZ DAHA SAKIN OLMALI RAKIP FUTBOLCUNUN HAREKETLERİNDEN TAHRİK OLUYORLAR DAHA YENİ 36 BİN YTL CEZA ALDIK BİRAZ DAHA SAKİN LÜTFEN
HARİKA BİR SKOR SİVAS:2 ANTEP:0 HAKEM :1 İKİ RAKIPLE KARŞILAŞTIK AMA YENMESİNİ BİLDİK :):):)

Hayatcoqqberbat 16.04.2007 07:38

galibiyet güzel üç puanda çok güzel ama balili yine başladı başımıza iş açabilir saatli bomba gibi yönetimin ve bülent hocanın balilin kulağını çekmesi lazım iki haftadır sivastan çok balili tartışılır oldu tvlerde yazık

Dağcı 16.04.2007 07:53

SİVASSPOR:2 G.ANTEP:1

[B]G.Antep'i evimizde yenmemiz çok iyi oldu. Özellikle Mehmet Yıldız'ın maça damgasını vurması çok çok daha güzel.

Balili'nin hareketleri hoş değil, karşı takımı ve ortamı çok fazla geriyor. Fazla göze batarsa ilerki maçlarda başımız ağrıyabilir. (bu arada takımdan adam attırmasını çok iyi beceriyor.)

Bu sezon ilk kez penaltı kullandık.

Taraftarın biraz da sakin olmasında fayda var.

Takımımız yavaş yavaş emin adımlarla (bazıları hedefimiz yok dese de )hedefine doğru gidiyor. [/B]

ErdalGüler 16.04.2007 08:18

[B]Bizim açımızdan çok değerli biri üç puan, çünkü bizimle aynı yarışta yer alan takımların nerdeyse hepsi puan kaybetti ve bizim aldığımız bu üç puan bize altı puanlık bir avantaj sağladı. Sivassporu tebrik ediyorum. İnşallah uefa ya gideceğiz...[/B]

mesut_koçak_58 16.04.2007 09:49

Sivas yıldızıyla kazandı
!Sivasspor, Gaziantepspor maçından Mehmet Yıldız'ın golleriyle 2-1'lik skorla devirdi.15 Nisan 2007 17:11Milli futbolcusu Mehmet Yıldız'ın taşıdığı Sivasspor G.Antepspor'u 2-1 yenerek Kayserispor'un ardından 5.sıraya oturdu. Sivasspor 41 puana ulaşırken G.Antepspor ise 35 puanda kaldı.

Sivasspor'da Mehmet Yıldız biri penaltıdan olmak üzere 2 gol atarken 80.dakikada G.Antepspor kalecisi Hasagiç kırmızı kartla oyun dışına atıldı. G.Antepspor'un tek golü ise Engin'den geldi.

Maçın Önemli Dakikaları..
Maça her iki takımda kontrollü bir futbolla başladı. Karşılaşmanın ilk yarısında Sivasspor uzun toplarla Balili, Mehmet Yıldız ikilisi ile rakip kalede gol ararken, Gaziantepspor ani ataklarla etkili olmaya çalıştı.

Maçın ilk tehlikeli atağı 32. dakikada gerçekleşti. Cem Can ile yaptığı verkaçla topla ceza yayının önünde buluşan Balili'nin dönerek sert vuruşunda, köşeye giden meşin yuvarlak kaleci Hasagıc de kaldı.

36. dakikada sağ kanattan topla hareketlenen İlhan'ın ceza alanı dışından yerden sert vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.

44. dakikada Veysel'in sol kanattan yaptığı ortada, ceza alanı içinde topa gelişine vuran Engin, takımın öne geçiren golü attı: 0-1.

Maçın ilk yarısı 1-0 konuk takımın üstünlüğüyle sonuçlandı.

69. dakikada Servet'in uzun pasını ceza alanı içinde iyi kontrol eden Mehmet Yıldız, kaleci Hasagic ile karşı karşıya kaldı. Mehmet Yıldız'ın kalecinin üzerinden plase vuruşunda top ağlara gitti: 1-1

Golün ardından hakeme itiraz eden Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, itirazlarını sürdürünce 74. dakikada maçın hakemi Hüseyin Göçek tarafından tribüne gönderildi.

75. dakikada Serdar'ın ortasında ceza alanı içinde Balili'nin kafa vuruşunda top kaleci Hasagic'de kaldı.

78. dakikada Balili'nin kaleci Hasagic tarafından ceza alanı içinde düşürüldüğü pozisyonda hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Mehmet Yıldız'ın vuruşunda top ve kaleci Hasagic ayrı köşelere gitti: 2-1

80. dakikada Bekir ile Balili arasında yaşanan pozisyon sonrasında hakem Hüseyin Göçek, her iki futbolcuya sarı kart gösterdi. Bunun üzerine hakeme itiraz eden kaleci Hasagic ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Pozisyonun ardından her iki takım oyuncuları arasında gerginlik yaşanırken bu dakikadan sonra Gaziantepspor kalesini yedek kaleci Oğuz korudu.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maç 2-1 sonuçlandı.

mesut_koçak_58 16.04.2007 09:54

FANATIK GAZATESI SPOR SPORU ÖVE ÖVE BITIREMEDI

Sivas'ta 3 gol, 2 kırmızı ve 8 sarı kart vardı. Kırmızı-Beyazlılar, yenik duruma düştüğü G.Antep karşısında Mehmet Yıldız'ın golleriyle 3 puanı kaptı.
16.04.2007

STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Muharrem Yılmaz, Kemal Yılmaz
SİVASSPOR: Akın (6)- Cem Can (6), Murat (5)(Dk.63 Gökhan 6), Servet (6), Hayrettin (6)- Colosimo (7), Yasir (6), Gürhan (7), İlhan (4)(Dk.45 Serdar 5)- Mehmet (8), Balili (6)(Dk.82 Hasan)
GAZİANTEPSPOR: Hasagiç (6)- Mehmet Çoğum (6), Bekir (5), Afanou (7), Faruk (5)- Mehmet Polat (3)(Dk.17 Zurita 5), Kirita (5), Engin (6), Özgür(6)(Dk.82 Oğuz)- Erdal (6)(Dk.66 Ekrem 5), Veysel (5)
GOLLER: Dk.69, 79 (penaltı) Mehmet Yıldız (Sivasspor), Dk.45 Engin (Gaziantepspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.75 Cem Can (Sivasspor), Dk.80 Hasagiç (Gaziantepspor)
SARI KARTLAR: Mehmet Yıldız, Murat, Balili, Akın (Sivasspor), Mehmet Polat, Erdal, Engin, Bekir (Gaziantepspor)

Süper Lig puan durumu

Engin yetmedi!
Ligin 29. haftasında sahasında Gaziantepspor’u konuk eden Sivasspor, sahadan galibiyetle ayrıldı: 2-1.
DAKİKA 3: Sağ kanatta topla bulaşan Engin’in vuruşunda top yandan dışarı gitti.
DAKİKA 32: Mehmet Yıldız’dan aldığı topla hareketlen Balili’nin şutu Hasagiç’te kaldı.
DAKİKA 45: Soldan hareketlenen Veysel çizgiden ortaladı. Arkadan hareketlenen Engin sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.

Gerginlik yaşandı
DAKİKA 69: Mehmet Yıldız rakibinden sıyrılıp sert vurdu. Direğe çarpan top ağları havalandırdı: 1-1.
DAKİKA 75: Soldan yapılan ortaya Balili kafayı vurdu. Hasagiç topu kontrol etti.
DAKİKA 79: Sivasspor’da kazanılan penaltıyı Mehmet Yıldız gole çevirdi: 2-1.
DAKİKA 80: Bekir ile Balili arasında yaşanan tartışmanın ardından hakem Hüseyin Göçek, iki futbolcuya da sarı kart gösterdi.

Erdoğan Arıca tribüne çıktı
Maçın 72. dakikasında orta hakem Hüseyin Göçek’e itiraz ettiği gerekçesiyle Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca tribüne gönderildi. “Tabi ki oyuna müdahale etmemiz gerekiyor” diyen Arıca, “Kenardan oyuna müdahale ederken tepki göstermemiz normal. İhraç konusunu hakeme sormak lazım” diye konuştu.

mesut_koçak_58 16.04.2007 09:55

FANATIK GAZATESI SİVAS SPORU ÖVE ÖVE BITIREMEDI...

Sivas'ta 3 gol, 2 kırmızı ve 8 sarı kart vardı. Kırmızı-Beyazlılar, yenik duruma düştüğü G.Antep karşısında Mehmet Yıldız'ın golleriyle 3 puanı kaptı.
16.04.2007

STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Muharrem Yılmaz, Kemal Yılmaz
SİVASSPOR: Akın (6)- Cem Can (6), Murat (5)(Dk.63 Gökhan 6), Servet (6), Hayrettin (6)- Colosimo (7), Yasir (6), Gürhan (7), İlhan (4)(Dk.45 Serdar 5)- Mehmet (8), Balili (6)(Dk.82 Hasan)
GAZİANTEPSPOR: Hasagiç (6)- Mehmet Çoğum (6), Bekir (5), Afanou (7), Faruk (5)- Mehmet Polat (3)(Dk.17 Zurita 5), Kirita (5), Engin (6), Özgür(6)(Dk.82 Oğuz)- Erdal (6)(Dk.66 Ekrem 5), Veysel (5)
GOLLER: Dk.69, 79 (penaltı) Mehmet Yıldız (Sivasspor), Dk.45 Engin (Gaziantepspor)
KIRMIZI KARTLAR: Dk.75 Cem Can (Sivasspor), Dk.80 Hasagiç (Gaziantepspor)
SARI KARTLAR: Mehmet Yıldız, Murat, Balili, Akın (Sivasspor), Mehmet Polat, Erdal, Engin, Bekir (Gaziantepspor)

Süper Lig puan durumu

Engin yetmedi!
Ligin 29. haftasında sahasında Gaziantepspor’u konuk eden Sivasspor, sahadan galibiyetle ayrıldı: 2-1.
DAKİKA 3: Sağ kanatta topla bulaşan Engin’in vuruşunda top yandan dışarı gitti.
DAKİKA 32: Mehmet Yıldız’dan aldığı topla hareketlen Balili’nin şutu Hasagiç’te kaldı.
DAKİKA 45: Soldan hareketlenen Veysel çizgiden ortaladı. Arkadan hareketlenen Engin sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.

Gerginlik yaşandı
DAKİKA 69: Mehmet Yıldız rakibinden sıyrılıp sert vurdu. Direğe çarpan top ağları havalandırdı: 1-1.
DAKİKA 75: Soldan yapılan ortaya Balili kafayı vurdu. Hasagiç topu kontrol etti.
DAKİKA 79: Sivasspor’da kazanılan penaltıyı Mehmet Yıldız gole çevirdi: 2-1.
DAKİKA 80: Bekir ile Balili arasında yaşanan tartışmanın ardından hakem Hüseyin Göçek, iki futbolcuya da sarı kart gösterdi.

Erdoğan Arıca tribüne çıktı
Maçın 72. dakikasında orta hakem Hüseyin Göçek’e itiraz ettiği gerekçesiyle Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca tribüne gönderildi. “Tabi ki oyuna müdahale etmemiz gerekiyor” diyen Arıca, “Kenardan oyuna müdahale ederken tepki göstermemiz normal. İhraç konusunu hakeme sormak lazım” diye konuştu.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41.