![]() |
-->: A.GÜCÜ: 1 SİVASPOR:4
DEPLASMAN KRALI Beklenen galibiyet sivassporu kutlarım işte yiğido böyle hiç belli olmaz sağ gösterir sol cakar allahınıza kurban bizi bu gün çok mutlu ettiniz sağ olun sizi çok seviyorum her şey sivasspor için hep destek tam destek
|
--->: A.GÜCÜ: 1 SİVASPOR:4
GECEKONDU YIKILDI.... TOPLUKONUT KURULDU.....
Bu akşam 19 mayıs stadında SİVASLI olduğum için, SİVASSPORLU olduğum için gurur duydum! Tüm stad maç sonunda SİVAS SİVAS sesleriyle yakılandı. HELAL OLSUN SİZE!!!!!!!!!!!!!!! |
tebrikler sivassporum, haftanın en farklı galibiyetini hem de 10 kişi kalecesiz aldın ya sana canımız feda olsun..........
|
helal be SİVASSPORUM gerçekten gurur verici bir durum deplasmanda 4 gol atmak her babayiğidin harçı değildir ancak YİĞİDO yapar bu işi...
|
Sivas seyircisi yine takımımızı yalnız bıraktı.Yazık ama çok yazık.2.Ligte Çubukspor maçında daha fazla seyircimiz vardı.Gelenlerin-bağıranların yüreklerine ve dillerine sağlık.Ya gelmeyenlere ne demeli.Bu bizim takımımız.Bizim özümüz.Neden böyle uzak duruyoruz.Süper ligte oynuyoruz.Daha ne olsun be.Beyler bir zahmet kadife minderlerinizden kalkın da maça gelin.Haydi bu sene böyle oldu.Ama seneye daha çetin geçecek.Lütfen takımımıza sahip çıkalım.
Sevgi ve saygılarımla. Seneye Şampiyon SİVASSPOR'umuz neden olmasın.Siz hangisini isterdiniz.Şampiyon GS-BJK-FB , küme düşen bir Sivas'mı ,yoksa Şampiyon SİVASSPOR'mu.Lütfen gereken desteği verelim. |
-->: --->: A.GÜCÜ: 1 SİVASPOR:4
[QUOTE=TS58;217228]Sivas seyircisi yine takımımızı yalnız bıraktı.Yazık ama çok yazık.2.Ligte Çubukspor maçında daha fazla seyircimiz vardı.Gelenlerin-bağıranların yüreklerine ve dillerine sağlık.Ya gelmeyenlere ne demeli.Bu bizim takımımız.Bizim özümüz.Neden böyle uzak duruyoruz.Süper ligte oynuyoruz.Daha ne olsun be.Beyler bir zahmet kadife minderlerinizden kalkın da maça gelin.Haydi bu sene böyle oldu.Ama seneye daha çetin geçecek.Lütfen takımımıza sahip çıkalım.
Sevgi ve saygılarımla. Seneye Şampiyon SİVASSPOR'umuz neden olmasın.Siz hangisini isterdiniz.Şampiyon GS-BJK-FB , küme düşen bir Sivas'mı ,yoksa Şampiyon SİVASSPOR'mu.Lütfen gereken desteği verelim.[/QUOTE] [B] Çok güüzel söylemişsiniz ağzınıza sağlık.1.5 ytl lik biletle bize ayrılan küçük yeri dolduramıyoruz.Ankaragücü tribün şov yapıyor. yazık çok yazık.!![/B] |
maçtan yeni geldim maç süperdi takım istekliydi ve fark geldi.
bize ayrılan yer bomboştu toplasanız 100 kişi kaynattık. Ankaragücü taraftarlarını tebrik ediyorum çok güzel desteklediler takımlarını ama topçularında ruh yok, maç öncesi başkent sivas elele diye takımı çağırdılar,maçtan sonrada 20 bin ankaragücü seyircisi aynı anda SİVAS SİVAS diye bağırınca stad yıkıldı ve bizim takımı çağırdılar tribünlere,daha sonra bizim topçularda gittiler ve formalarını Ankaragücü taraftarlarına attılar alkışladılar,A.Gücü taraftarları arkasından bizimkilere HELAL OLSUN SİZE HELAL OLSUN diye bağırdılar. herşey çok güzeldi teşekkürler maça gelen ve gelmeyen herkese ve delikanlı ankaragücü taraftarına...Seneye herşey daha güzel olacak desteğe devam ...iyi akşamlar ! |
defansımız süperdi geçilmez bir duvar gibiydi, orta saha biraz durgundu ama forvetimiz süperdi mehmet yıldız tek başına bitirdi olayı, petkoviçte hiç gereksiz oyunu yavaşlatmalar yapınca kırmızı gördü, birilerinin bu kaleciyi uyarması lazım gereksiz yere takımı yalnız bırakıyor ve ortamı geriyor.
|
Sezonun en farkli galibiyetini aldik. Takim cok iyi oynadi ve firsatlari degerlendirdim mi böyle bir skor ortaya cikiyor. Tüm futbolculari ve taraftari tebrik ediyorum. Taraftarlar her iki takimida alkislamasi cok güzel bir görüntü
|
A.GÜCÜ: 1 SİVASPOR:4
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Sivasspor her deplasmanda oynadığı gibi yine dün de süper oynadı. Üstelik deplasmanda 4 gol atarak maçı kazandı.
Maçın yıldız'ı şüphesiz Mehmey Yıldız'dı. 2 asist yapıp bir de gol attı. Kendisi forvet hattında bu maçta çok başarılıydı. Kaleci Petkoviç; Anlayamıyorum seni hiç... Ankaragücü taraftarının maç sonunda Sivasspor'u tebrik etmesi ve alkışlaması futbol adına görmek istediğimiz görüntülerdendi.[/COLOR][/FONT] |
bu galıbiyette emegi geçen her keze teşekürler ne mutlu sivaslıyım diyene
inşallah transferdede bu kadar mutlu oluruz.gelecek yıllar adına. |
Ank.Gücü taraftarının G.Saray, Beşiktaş ve Fenerbahçe seyircisine örnek olması lazım. Tüm Sivas'lılar adına ve futbol adına teşekkür ediyoruz onlara.
Maçın skoru içinde başta Mehmet Yıldız olmak üzere tüm futbolcuları, Bülent uygun ve teknik ekibini kutluyor, tüm Yiğidolar adına teşekkür ediyorum. . |
bende maçtaydım ama bazı cekırdek cumhurıyetı taraftarları sayesınde takımı ılk yarıda fazla destekleyemedık resmen ankaragucu taraftarlarını setrettık ama goolden sonra stad çoştu çekırdekçılerde takıma destek çıkınca çok guzel trıbun showları yaptık tabıkı ankaragucu taraftarınıda unutmadık onlarada dostluk olarak bızı unutmadı bızı alkısladılar 3 buyukler su taraftarları ızlesınlerde bıraz ders alsınlar trubunler oyle sandelye koltuk atmaynan taraftar olunmaz insallah bu turkıyede işler daha iyi gidecek ve 3 buyuklerde rakıp takımı alkıslamayı öğrenecek
|
[B][COLOR="DarkRed"][FONT="Century Gothic"]olması gereken buydu takım yeterki oynamak istesin.tüm yiğidolar böyle bi skoru haketmişti.tüm oyuncuları ve teknik heyeti tebrik ediyorum.[/FONT][/COLOR][/B]
|
müthiş bir finale doğru gidiyoruz, inşallah haftaya kayseriyidi ince ince dilimler bu işi alnımızın akıyla tamamlarız ikinci senemizdede igde kalıp ilk 5 i zorlamış olmak gurur verici
|
gerçekten güzel oynadık ve kazandık inşallah haftayada K.Erciyesi alır ve 5.sıraya yükseliriz...
|
--->: A.GÜCÜ: 1 SİVASSPOR:4
SVETKOV KENDİNİ GÖSTERDİ KALIRMI GİDERMİ BELLİ DİĞİL AMA KALIRSADA İŞİMİZE YARAR. MEHMETİ SEVİYORUZ 2 ASİST 1 DE GOL ATTI HELAL SANA MEMETİMM
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:30. |