![]() |
--->: STAD´DA SON DURUM.
stat güzel oluyo ama keşke tribünlerinizide biraz büyütseydiniz daha güzel olrdu.
|
[QUOTE=2007civic26;245191]selam arkadaşlar eskişehirden sivasspora başarılar
stad güzle olmuş gerçekten ancak madem bir işe başlanmış tam yapılması lazım 20sene idare etsin vestel manisanın da kale arkaları yapılıyor ama küçük ve biçimsiz olmuş yani tribün yapmak için yapılmamalı bişeye benzemeli diyorum.. en az 25bin kişilik olması lazım artık stadlarımız eskişehir sporun stadı 18 bin kişilik bizim açık ta kapanıcak inş.yakında resimlerini koyarım saygılar...[/QUOTE] kardeş çok haklısın ama bizim stadın yeri müsait değil ama inşallah başkanımız ilerde daha güzellerini yaptırır |
-->: --->: STAD´DA SON DURUM.
bence başkan ilerde mutlaka birşeyler yapıp yeni bir modern stad yapar inşallah şöyle 40 - 45 bin kişilik bir stadımız olur modern bir stad
idare etsin mantığıyla değilde gerekirse bir kaç bin yer boşkalsın ama zaman gelir o birkaç bin yerde dolar dünya kupasına filan ev sahipliği yaptığımızda bu sayede bizim şehrimizede bir maç verirler elbet |
[QUOTE=mesut_tncsvs;245448]bence başkan ilerde mutlaka birşeyler yapıp yeni bir modern stad yapar inşallah şöyle 40 - 45 bin kişilik bir stadımız olur modern bir stad
idare etsin mantığıyla değilde gerekirse bir kaç bin yer boşkalsın ama zaman gelir o birkaç bin yerde dolar dünya kupasına filan ev sahipliği yaptığımızda bu sayede bizim şehrimizede bir maç verirler elbet[/QUOTE] 16850 kişiliği doldurduk da 40 bin kişilk kaldı..:confused: |
[QUOTE=yigiter187;245544]16850 kişiliği doldurduk da 40 bin kişilk kaldı..:confused:[/QUOTE]
kardeşim insanlar modernleşiyor sen eski bir stada mı gitmek istersin yoksa yeni modern soğuk rüzgarın esmediği bir stadamı üstü kapalı filan hangisine karar senin merak etme yakın zamandada bizim stadıda yenilerler kapasitesi artar insanın gözüne hoş bir stad yaparlar.o zaman bak bakalım insanlar gelir mi gelmez mi? görürsün o zaman insanlar geliyomu gelmiyomu? |
[QUOTE=mesut_tncsvs;245552]kardeşim insanlar modernleşiyor sen eski bir stada mı gitmek istersin yoksa yeni modern soğuk rüzgarın esmediği bir stadamı üstü kapalı filan hangisine karar senin merak etme yakın zamandada bizim stadıda yenilerler kapasitesi artar insanın gözüne hoş bir stad yaparlar.o zaman bak bakalım insanlar gelir mi gelmez mi? görürsün o zaman insanlar geliyomu gelmiyomu?[/QUOTE]
demek soğuk rüzgar ha? acaba gaziantep maçında stadı dolduramamamızın sebebi neydi acaba?soğuk?rüzgar? hangisi..? |
[QUOTE=yigiter187;245554]demek soğuk rüzgar ha?
acaba gaziantep maçında stadı dolduramamamızın sebebi neydi acaba?soğuk?rüzgar? hangisi..?[/QUOTE] kardeşim sivasta yaşamadım için bilmiyorum istanbulda yaşıyorum ama kışın tribünlerin boş kalmasının sebebi ney siz değilmiydiniz stadın üstü kapansın yağmurda ıslanıyoruz diyenler üstü kapalı modern kapasitesi yüksek bir stad olsa fenamı olur düşün yani 45,000 kişilik modern bir stad uefa finalı filan aday olunur bu sayede şehir tanıtılır.kötümü sence |
Arkadaşlar stadımızn şu andaki halini görüntülerini merak ediyorum.. Sİvasdaki kardeşlerime sesleniyorum bi zahmet çekebilrseniz memnun oluruz eywallah :)
|
insallhh ben cekicem otara gidersemmm
|
[B]AYNEN varya OLİMPİYAT STADI Vgibi OLMUŞ YAW [/B]
|
eyvalla kardeşim çekersen sevindirirsin bizi
|
eyvallah cok guzel olmus elinize saglik
|
-->: STAD´DA SON DURUM.
inşallah sivas- bursa maçında bende çekicem eklerim siteye resimleri
|
--->: -->: --->: STAD´DA SON DURUM.
[QUOTE=mesut_tncsvs;245560]kardeşim sivasta yaşamadım için bilmiyorum istanbulda yaşıyorum ama kışın tribünlerin boş kalmasının sebebi ney siz değilmiydiniz stadın üstü kapansın yağmurda ıslanıyoruz diyenler
üstü kapalı modern kapasitesi yüksek bir stad olsa fenamı olur düşün yani 45,000 kişilik modern bir stad uefa finalı filan aday olunur bu sayede şehir tanıtılır.kötümü sence[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B] İYİ DE YİĞİTER DE AYNI SENİN GİBİ ÖYLE DEĞİL Mİ YİĞİTER SEN DE KALICI DEĞİLSİN:d[/B][/COLOR][/FONT] |
insallah bursa macinda cekerimmm eklerizzz
|
-->: --->: -->: --->: STAD´DA SON DURUM.
[QUOTE=1967DERNEK_EMRE;254415][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]
İYİ DE YİĞİTER DE AYNI SENİN GİBİ ÖYLE DEĞİL Mİ YİĞİTER SEN DE KALICI DEĞİLSİN:d[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] evet aynen dediğin gibi..bursa maçı son maçım ondan sonra artık ben resim eklenmesini bekleyeceğim...:D |
Stadyumun yeni Görünümünü Görmek istiyoruz
Sayin Site yönetimi Biz Avrupali Taraftarlar olarak 4 Eylül Stadyumun Kapali Maraton Haliyle Sitemizdeki Görünümünün Daha güzel olacagini düsünüyoruz.Yeni görüntüsünü siteye koyarsaniz daha iyi olur eskisini kaldirin yenisini siteye koyun Tesekkür ediyorum .
|
kayseri macı büyük olasılıkla karlı bir günde olacak 15 gün sonra havalar iyice soğur sivasta takımımızı yanlız bırakmayan yiğidolara Allah kolaylık versin.
|
[QUOTE=puar;273859]kayseri macı büyük olasılıkla karlı bir günde olacak 15 gün sonra havalar iyice soğur sivasta takımımızı yanlız bırakmayan yiğidolara Allah kolaylık versin.[/QUOTE]
SİVASLI için fark etmez biz yiğidoyuz şartlar ne olursa olsun ister yağmur yağsın selale gibi ister kar yagsın lapa,lapa biz yinede cıkar futbolumuzu oynarız Acı patlıcanı kırağı calmaz sivastaki bütün yiğidolar bu macta elinden gelen her türlü desteği sivassporumuzdan esirgemiyeceğini biliyorum |
Kale arkalarıda kapansa çok iyi olacak. kar üstündede mac izlenmesi zor oluyor.
|
Soyleyeceklerim belki hosunuza gitmeyecek ama kanaatimce gereksiz bir masref bu.
Nedenine gelirsekte; Arkadaslar stadimizin yeni olmadigindan dolayi stadimiz kisim kisim yikilarak buyutulup oyle kapali duruma getirilseydi daha mantikli olurdu. Bu haliyle kucuk kapasiteli hos gorumunlu bir stad olacaktir. Cunku gunumuz futbolunda 16 binlik stadlar kucuk sayiliyor ki ayrica bu takim seneye kesin Avrupada futbol oynayacaktir (ki ben buna tum kalbimle inaniyor olanlardanim) ve dusunun Avrupa devleri buraya gelecek ve bu stadimiz buna elverisli degildir. Bu okadar zor bir durum degil. Yonetim seneye ve sonraki sene sampiyonluk oyneyecek takim yerine masraflar yapacagina orda veya ilk 5'e oyneyacak takim kurmasi daha mantikli olacaktir. ki boyle oldugunda buradan kisacagi stad'i iki sene icerisinde buyutmus olacaktir. Stad'in buyuk olmasi gelirin buyuk olmasi demektir ve buda kulubun buyuk oldugunu gosterir. ki boylelikle sehir icerisindede gelirler artacak. Cunku stad'imizin buyuk demesi daha cok misafir gelmesi demektir ki boylelikle hem stad para kazanacak ve hemde sehir halki para kazanacaktir. Unutmayalim "[B]Basarilar basarilari getirir ve o basarilarda daha buyuk basarilar getirmektedir."[/B] saygilarimla.... |
[B][COLOR="Indigo"]STADIMIZ COK GUZEL OLMUS SIVASSPORUMUZA HER GUZELIK YAKISIR .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
valla stad çok harika olmuş yeni görünüşüyle yakışır yani süper lige
|
-->: STAD´DA SON DURUM.
Sivas 4 eylül stadyumu harika olmuş avrupa standartlarında bir stadyum yapılmış emeği gecen herkesi kutlarım
|
evet guzel olmus& harika olmus ama gunumuz futbolu icin yeterli degildir. Galatasaray'a seyrantepeyi feda edip onlara stad yapanlar Sivastepe'yede bir stad yapmalari gerekmektedir ki bunun icin sivaslilar kanpanya yapmalilar....
|
hey gidi........................................
|
şu stada güzel diyorsunuzya helal olsun yani.....
bizim olması herşeyin güzel olduğunu göstermiyor... maraton hariç hiçbir tarafı işe yaramayan derme çatma bir stad... |
[QUOTE=sensetik;323647]şu stada güzel diyorsunuzya helal olsun yani.....
bizim olması herşeyin güzel olduğunu göstermiyor... maraton hariç hiçbir tarafı işe yaramayan derme çatma bir stad...[/QUOTE] bu yorumu yazarken ne demek istediğim Rize maçında daha iyi anlaşılmıştır umarım..... sonra muhalefet ilan ediliyoruzda!!!!!!! |
evet cok gusel oldu sımdı stadımız
|
stadyum gerçektende güzelleştiriliyor...resimler için sagol gardaş.
|
stadt güzellesiyor gercekten.........
|
güzel olmuş.............................
|
bizim stadı Kmız bu haliyle güzel olmuş diyor arkadaşlar.son yazı 26 martta yazılmış.yani sivas-bjk maçından önce.bjk maçında stadımızın ne kadar ilkel,çağa ayak uyduramayan bir stad olduğunu ;1yıl önce yapılan zeminin tarlaya döndüğünü üzülerek izledim.bizim 30-40bin kapasiteli,alttan ısıtmalı,kafeleri,lokantaları olan,15-20dak.da boşaltılabilen,modern bir stada ihtiyacımız var.Kayseri'ye toki eski stadın karşılığında yeni bir stad yapıyorsa,bize de aynı yolla yeni bir stad yapabilir.yeter ki bu konu da kamuoyu oluşturup kenetlenelim.yeni stadımızda sivasporun maçlarını izlediğimi hayal ediyorum.insan hayal ettiği müddetçe yaşar.
|
DENİZLİ-SİVAS MAÇINA BEKLİYORUZ İZMİRDEN SİVASLILAR
|
ben izindeydim sivasta aslinda turnuva vardi ertelenmisti hava cok sicak diye bana izin verdiler iki arkadas daha vardi hollandadan iceriye gittik resimler cektik cok guzel
|
bence yönetim buyuk bi hata yaptı bizim hedeflerimiz avrupaydı avrupada bize yeni bi stad yakışırdı ama yönetim stadı yenilemeyi tercih ettii...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:54. |