![]() |
--->: SİVASIMIZIN HANGİ KANALINI İZLİYORSUNUZ
[B][COLOR="Indigo"]Bu konuyu geçen Kanal58 tv'den yayınladı. Baya ilginç gerçekten. [/COLOR][/B]
|
[B]dün aksam TV58 baktim :) zaten tek Sivas kanalimiz, sükür uydudan yayin yapiyorlar
önce TV58 tebrik ederim dün aksam Spor programina denk geldim saatlerce SivasSpor`umuzu konustular, incelediler, röp. yayinlandi Stüdyada misafirlerde vardi güzel bir katkiydi öyle TRT veya öteki kanallari beklerken kendi kanalimizi unutmayalim TV58-ekibine cok tesekkür ederim, basarili yayinlar dilerim[/B] |
[QUOTE=leblebi82;256130][B][COLOR="Indigo"]Bu konuyu geçen Kanal58 tv'den yayınladı. Baya ilginç gerçekten. [/COLOR][/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]evet bende izledim tv58 kendi reklamını yapmak kendini övmek konusunda da başarılılar bence bu kadar hava atmaya gerek.. tekrardan başarılar[/B][/COLOR] |
-->: SİVASIMIZIN HANGİ KANALINI İZLİYORSUNUZ
Başka söz e gerek yok. SivasLady her şeyi özetlemiş.
TV58 ŞU AN BENCE BİRÇOK UYDUDA YAYIN YAPAN TV DEN DAHA KALİTELİ VE SEVİYELİ... KEŞKE DİĞERLERİDE REKABET OLSA UYDUYA ÇIKSA NE GÜZEL OLUR... AMAAA NERDEEEEE... |
kanal 58 dedikya kardeş uyduda olması iyi oldu
|
Gurbette ancak Kanal 58 izleniyor.
|
ben kanal 58'i izliyorum kaliteli kanal
|
[COLOR="DarkRed"]Hiç Birisini... ŞAMPİYON SİVASSPOR[/COLOR]
|
TV58 sivassporu uzun süre gösterdi trt yi beklemenin anlamı yok bizim kanalımızda bize hitap eden spor proğramları yapıyor başka kanala ihtiyacımız yoktur ancak uydu anteni olmayanlar sıkıntı cekebilir mesela ben evimde yok ama başka yerde izleyebiliyorum sağlık osun bir gün istanbulun geneline yayın yapar inşallah
|
sivasa başarılar diliyorum
kanal izlemiyorum |
TABİİ KANAL 58
[IMG]http://pesimissticrap.azbu******[/IMG] |
uyduda sadece kanal 58 var baska alternatfmiz yok
|
Dönderip dönderip aynı konuyu buraya koymayın bu anketlerin başka yeri yokmu hiç birinide seyretmiyorum
|
-->: --->: SİVASIMIZIN HANGİ KANALINI İZLİYORSUNUZ
[QUOTE=ayazoğlu;258936]Dönderip dönderip aynı konuyu buraya koymayın bu anketlerin başka yeri yokmu hiç birinide seyretmiyorum[/QUOTE]
BU KONU YAZILDIKÇA VE OYLANDIKÇA BURAYA GELİYOR SEN SEYRETMİYORUM DEMİŞSİN BU YETERLİ FAZLASINA GEREK YOK |
tv58 izliyodum ama ne lduysa kapattilar uydydan daha izliyemiyom ne olur axsinlar yaa
|
[COLOR="Navy"]Beşiktaş 18.08% (4519)
Fenerbahçe 26.46% (6614) Galatasaray 43.32% (10830) Trabzonspor 4.12% (1030) Sivasspor 6.10% (1524) Bursaspor 1.22% (304) Diğer.. 0.71% (178) sivasta olsam tabi farklı kanal da olabilirdi aslında bu anket sonucuda SİVASIMIZIN dışında yaşayan yani biz SİVASLILARIN ne kadar cok oldugunu gösterior:)[/COLOR] |
[B][COLOR="Indigo"]UYDUDAN YAYIN YAPAN KANAL58 IZLEYEBILIYORUZ YURT DISINDA OLDUGUMUZ ICIN .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
dünkü program almanya ile ropartaj vardı...
almanyada sviassporu temsilen gurbetcilerimiz bir takım kurmuş güzelde bir ropartaj vardı keyifle izledik. |
diger kanallarda tv58 gibi uydu yayınına geçmeli artık...
|
[QUOTE=puar;263225]dünkü program almanya ile ropartaj vardı...
almanyada sviassporu temsilen gurbetcilerimiz bir takım kurmuş güzelde bir ropartaj vardı keyifle izledik.[/QUOTE] Bu konuda biraz daha geniş yazarmısın?Tam anlayamadım. |
[B][B][B]TV-58...[/B]
-ŞAMPİYON SİVASSPOR-[/B][/B] |
tabiki kanal 58 e bakabiliyoruz sadece guzel spor haberleri var super bisey
|
ben istanbuld aoturuyorum fakat kanal 58i izliyorumbeğeniyorum çünkü yörelerimizi törelerimizi gelenek ve görenelerimiz yad ediyoruz en azından teşekür ediyorum tüm emeği geçenlere
|
bende istanbulda oturdugum için sadece tv58 izliyorum güzel programlar var
|
[QUOTE=resim58;263325]Bu konuda biraz daha geniş yazarmısın?Tam anlayamadım.[/QUOTE]
SORDUĞUN SORU KONU OLARAK AÇILMIŞ |
tv 58 güzel diğer kanalları izleyemediğimiz için onlar hakkında bişey diyemiyorum
|
[QUOTE=kempes;252178]izlenecek program yok, sadece belgesel denk gelirse, spor yorumcuları yeterli degil...[/QUOTE]
NE YANİ ADAMLAR KALLİYİMİ GETİRSİNLER:D:D:D |
KANAL 58 İZLİYORUM BENDE..................
|
[QUOTE=ezbiderli;263530]tv 58 güzel diğer kanalları izleyemediğimiz için onlar hakkında bişey diyemiyorum[/QUOTE]
DİĞER KANALDA GEÇSE UYDUYA ŞEHİR DIŞINDAKİLER İZLEYEBİLİRLER |
SİVAS'sesi TV 58.......................
|
A- Kanal58 i izliyorum.Mustafa ateş in programını
|
Kanal58 ve Srt'yi izliyorum...tabii haber ve spor programlarını...
|
ya ben kanal 58 i izliyorum
genellikle spor haberlerini |
Arkadaşlar burdan yetkililere sesleniyorum kanal58 de doğru düzgün hiçbir program yok adam barı sivası tanıtır ve ya sivassporu gösterir bunlar 70 li yıllardan kalma tırı vırı fılmler dandık dandık seyler acıkcası kınıyorum kanal58 i hiç ii değiL kusura bakmayın beyLer .
|
[B][COLOR="Indigo"]Yakında Sipas Tv 'de adından söz ettirecek gibi .. [/COLOR][/B]
|
Kanal58 taman bir rezalet:
Studyo yok, işiklandırma yok, ses sistemi yok, ses mühendisi yok, Gecen pazartasi sporaktif izeyen oldumu? adamın microfonu gömleğine sürtüyor, hışırtıdan ne söylediği anlaşılmıyordu neredeyse. Rejiden kimse fark etmedi, inanamıyorum. Bilmem ne rengi bir perdeleri var, her programı onun önünde yapıyorlar. Bir dikkat edin! Kaç defa mail yazdım ve bu utanç verici durumu bildirdim ama... Doğru düzgün bir studyo yapmaya paranız yoktu o zaman neden kanal açarak yayına girdiniz. Beni el alemin içinde mahcup etmeye ne hakkınız var? |
[QUOTE=Nihat71;336547]Kanal58 taman bir rezalet:
Studyo yok, işiklandırma yok, ses sistemi yok, ses mühendisi yok, Gecen pazartasi sporaktif izeyen oldumu? adamın microfonu gömleğine sürtüyor, hışırtıdan ne söylediği anlaşılmıyordu neredeyse. Rejiden kimse fark etmedi, inanamıyorum. Bilmem ne rengi bir perdeleri var, her programı onun önünde yapıyorlar. Bir dikkat edin! Kaç defa mail yazdım ve bu utanç verici durumu bildirdim ama... Doğru düzgün bir studyo yapmaya paranız yoktu o zaman neden kanal açarak yayına girdiniz. Beni el alemin içinde mahcup etmeye ne hakkınız var?[/QUOTE] VALLA HIŞIRTIYI FİLAN BİLMEM AMA ADAM LARIN STÜDYOLARINI GÖRDÜ MÜKEMMEL........... |
sivasspor
en buyuk sivasspor ..............
|
Bütün kanalları izliyorum aslında ama en çok SRT'yi izliyorum...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:30. |