SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   TARAFTAR DESTEGI HAKKINDA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14418)

tayfunzb 11.11.2007 22:09

--->: tribünler öksüz!!!

ben bir zeytinburnu taraftarı olarak bazı istanbuldaki maçlarda yeniçerileri görmüştüm gerçektende ateşlilerdi ama şimdi sivas tribünlerinde eski atmosfer yok.her zaman sivasspora destek olmalısınız liderliğe oynuyorsunuz her zaman destek olmalısınız ZEYTİNBURNUNDAN SİVASA selamlar

ofgurleyuk78 11.11.2007 22:12

-->: tribünler öksüz!!!

Yeniçeriler hala seferden dönmediler mi?

yener_sahin 11.11.2007 22:12

[QUOTE=tayfunzb;273089]ben bir zeytinburnu taraftarı olarak bazı istanbuldaki maçlarda yeniçerileri görmüştüm gerçektende ateşlilerdi ama şimdi sivas tribünlerinde eski atmosfer yok.her zaman sivasspora destek olmalısınız liderliğe oynuyorsunuz her zaman destek olmalısınız ZEYTİNBURNUNDAN SİVASA selamlar[/QUOTE]

[B][FONT="Comic Sans MS"]mesajınız için teşekkürler...Selamınızı aldık kabul ettik...ve aley kümselam.Bizden de bütün zeytinburnululara selamlar...[/FONT][/B]

Army 12.11.2007 13:23

[B][COLOR="red"]Yeniçeri[/COLOR] bir ruhtur, İnkar eden ruhsuzdur...

[COLOR="Red"]Yeniçeriye[/COLOR] üvey evlat muamelesi yapanlar, [COLOR="red"]Yeniçeriye [/COLOR]sahip çıkmayanlar utansınlar... Abilerimiz ne yazıkki tribüne dönmeyi düşünmüyorlar.[/B]

Del Piero 12.11.2007 13:42

--->: Tribün Şovu Önerileri

keşke dönseler süper olur yeminle her hafta onlarla olurum kendi arkadaş çevremide alır yanlarında avazım çıktığı kadar bağırırım...
yeniçeriler sizi bekliyoruz...

Her Zaman Her Yere Gider Ne Yağmur Ne Çamur dinler Severse Gönülden Sever Bu Alemde YENİÇERİLER....

şuanda yeniçerilere gerçekten ihtiyaç varken geri gelmeleri lazım bence...

texas58 12.11.2007 13:46

hiç oLmayacak bişey 4eyLuL standı organize sıfır 0000000000

cıncık1967 14.11.2007 16:21

-->: Tribün Şovu Önerileri

[B]YENİÇERİLER ;
her zaman 1 numaraydılar çok sağlamdılar çok ateşli çok kalabalık çok iyi olan bi tarfAtar çok grubuydu sivasspor tribünlerinin lokomotifiydiler muhteşem bi destek veriolardı ne yazıkkı tribünden çekildilerve o zamandan beri 4 eYLÜL den onlar bıraktığından beri ses çıkmıo dahada çıkmıyacak ister kabul edin ister etmeyin bu stad YENİÇERİLERİ çok [/B]arayayacak

ero 14.11.2007 16:27

ya zaten tribünün üstü açık olduğundan stad doluyken herkes tezahurat yapsa bile ses çıkmıo.sdece deişik gösteri felan olabilir ama maçlargunduz oynandığından.ışıklı bişeyde mümkün degil.bide adam gibi tezahuratlar üretemiyoruz.bi çalışma başlatmak gerekio bnce!!!!!!!!!!!!!

Cley 14.11.2007 16:41

bağırmayan taraftar top rakipteyken ıslık çalsın bari. ağzında cekirdek yokken çalarsa daha fazla ses cıkarır galiba. :)

NAUGHTYBOY58 15.11.2007 12:39

-->: Tribün Şovu Önerileri

[B]Siwasta Trißün Şov Denilince Tabiki İlk Akla qElen Yeniçerilerdir Onlar ßir Efsaneydi Siwas Trißünleri ßidaha Yeniçeriyi Cok Zor qÖrür Küstürenler Utansın.!!![/B]

merkez_ismail 20.11.2007 17:15

[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;273389][B][COLOR="red"]Yeniçeri[/COLOR] bir ruhtur, İnkar eden ruhsuzdur...

[COLOR="Red"]Yeniçeriye[/COLOR] üvey evlat muamelesi yapanlar, [COLOR="red"]Yeniçeriye [/COLOR]sahip çıkmayanlar utansınlar... Abilerimiz ne yazıkki tribüne dönmeyi düşünmüyorlar.[/B][/QUOTE]

armaganım her sey acıkca yazılmıs sadece ....

puar 27.11.2007 13:11

türbünlerimize davul şart davulsuz olmuyor acilen 4 5 tane davul ayarlanıp takıma daha çok destek verilmeli..

alico58_58 01.12.2007 06:51

NERDE TARAFTAR DESTEGI

Sivasspor'un hocası: Takım ikinci ligdeyken gelip çılgınca destek veren taraftarımız şimdi nerede?.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarlara sitem etti. Süper Lig'de büyük bir başarı yakaladıklarına dikkat çeken Uygun, "Ancak yeteri kadar ilgi ve destek göremiyoruz. Biz ikinci ligdeyken arkamızda hissettiğimiz 35 bin çılgın taraftara ne oldu. Maçı sadece oturup izlemesinler, oyuncularımı coştursunlar. Destek için
lisanslı forma alınsın" dedi.

ASLANLARIM BENİM!
Kırmızı-beyazlı takımın idmanları ise neşe içinde geçiyor. Futbolcularına, "Aslanlarım!" diye hitab eden Uygun, takımına Ankaraspor maçında hücum futbolu oynatmayı planlıyor. Takımda kaleci Petkoviç, Yasir, Diallo ve Gökhan'ın sakatlığı sürüyor. Öte yandan başkan Mecnun Otyakmaz'ın Kulüpler Birliği başkan yardımcılığına seçilmesi camiayı sevindirdi.

Kaynak : Fotomaç

alico58_58 01.12.2007 06:52

--->: Neredesiniz?

bence adam sonuna kadar haklı ama bir yöndende onlarda da kabahat var yeterince store yok artık bunları söylemekten dilimde tüğ bitti.

ademgoze 01.12.2007 07:38

-->: Neredesiniz?

evvet gaztede bu haberi görünce insan tuaf oluyor sivaslıyım diyeövünenler diger takımların peşinde koşanlar olursa halimiz bu olur 2 lig maçında inönü stadına karaborsa biletle girdigim günleri hatırlıyorum yoksa yigitlerin nufusu mu azaldı ???

sinan-58 01.12.2007 07:43

[QUOTE=ademgoze;280194]evvet gaztede bu haberi görünce insan tuaf oluyor sivaslıyım diyeövünenler diger takımların peşinde koşanlar olursa halimiz bu olur 2 lig maçında inönü stadına karaborsa biletle girdigim günleri hatırlıyorum yoksa yigitlerin nufusu mu azaldı ???[/QUOTE]

nufus azalmadı ama bizim boşa övunduğumuz taraftarımız olduğu ortaya çıktı artık 7 milyon sivaslı var diye övunmeyin bence gerçek sivaslılar sadece gruplar maça gelenler değil

ademgoze 01.12.2007 07:53

ama sivasta futbolu sevdirmek lazım ancak taraftarı öyle çekebiliriz stada

zaralım 58 01.12.2007 09:51

anlamıyorum bu takım mitevazı bütçesiyle elinden geleni yapmaya çalışıyor diğer yanda stada gelen taraftar bağırmıyor çejirdek çıtlıyor ayıp valla yakıştıramadım.futbolu sevdirmek için UEFA KUPASINIMI ALMAK GEREKİR

yerliturkuaz 01.12.2007 09:59

BÜLENT HOCA GERÇEKTEN ÇOK DOPĞRU SÖYLÜYOR TAKIM İKİNİCİ LİGDEYKEN TARAFTAR ÇILGINCA DESTEKLER ASLA VAZGEÇMEZDİ TAKIMINDAN AMA ŞUAN TARAFTAR STADA TİYATRO İZLEMEYE GELİR GİBİ MAÇ İZLİYOR BAŞARIDAKİ EN ÖNEMLİ ETKENİN TARAFTAR DESTEĞİ OLDUĞU HİÇBİR ZAMAN UNUTULMAMALI BENCE

muhsin koçak 01.12.2007 10:52

evet bülent hocam ne söylesen haklısın,sizin ve sahadaki aslanların hakkını veremiyoruz tribünlerden.ama en kısa zamanda aşarız bu sorunu inşallah.kendi adıma size ve aslanlarınıza karşı son derece mahçup durumdayım ama birey olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum tribünlerde ama görüyorumki tribünlerde birlik ve beraberlik yok destek anlamında,herkes ferdi davranıyor ve sahada oynanan oyuna göre desteklerini ayaralıyorlar,bu bence doğru değil ama onlara kızmamalıyız bence çünkü bu tribün kültürü henüz bizde oturmuş değil zamanla olacağına inanıyorum.eğer 4 eylülde bu birliktelik bir şekilde sağlanabilirse işte o gün gerçek cehennemi yaşatırız gelecek takımlara.

yigidomustafa58 01.12.2007 13:48

Neredesin 35 Bin Çılgın Taraftar

[B][U][COLOR="Red"]Neredesiniz?35 Bin Çılgın Taraftar[/COLOR][/U]

[IMG]http://www.fotomac.com.tr/2007/12/01/im/38F8047417DA30459871D008b.jpg[/IMG]

Sivasspor'un hocası: Takım ikinci ligdeyken gelip çılgınca destek veren taraftarımız şimdi nerede?.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, taraftarlara sitem etti. Süper Lig'de büyük bir başarı yakaladıklarına dikkat çeken Uygun, "Ancak yeteri kadar ilgi ve destek göremiyoruz. Biz ikinci ligdeyken arkamızda hissettiğimiz 35 bin çılgın taraftara ne oldu. Maçı sadece oturup izlemesinler, oyuncularımı coştursunlar. Destek için
[U][COLOR="Red"]lisanslı forma alınsın[/COLOR][/U]" dedi.

[U][COLOR="Red"]ASLANLARIM BENİM![/COLOR][/U]
Kırmızı-beyazlı takımın idmanları ise neşe içinde geçiyor. Futbolcularına, "Aslanlarım!" diye hitab eden Uygun, takımına Ankaraspor maçında hücum futbolu oynatmayı planlıyor. Takımda kaleci Petkoviç, Yasir, Diallo ve Gökhan'ın sakatlığı sürüyor. Öte yandan başkan Mecnun Otyakmaz'ın Kulüpler Birliği başkan yardımcılığına seçilmesi camiayı sevindirdi. [/B]

ceza_tolga_rep 01.12.2007 14:28

-->: Neredesin 35 Bin Çılgın Taraftar

buda bi beğenemedi gitti.......................

Yigido_Burak 01.12.2007 16:07

CEKİRDEKCİ TAYFASINA..

[B]Ewet Sewgili Sivas Spor Taraftarları Bugun Gazete Bişi oKudum Ve O Kada Uzucu ßi Konu Ki Moralimi Bozdu.Bülent Hoca Demişki 2.ligdeyken Bizi Destekleyen Taraftar Nerdesin hani Süper Ligdeyiz Lideriz Ama TAraftar Göremıoruz .Destek İstioruz Maclara Gelerek Tezeruhatlarla Futbolucuları Motive Edin .Yeter Artık Demiş.ßuda ßeni Cok Üzdü Bulent Hocam Seslenıorum Gelen Ve Destek Veren Taraftara Ne Diceksin.Tamam Haklısın Taraftar Gelip Bagırmıyo Olabilir.Alısıcaklar Diorum Ve TARAFTARLARa Ankara MAcınad Gösterelim KEndimizi Haydi Yigidolar Ankaraya..Destek Vermeye Davet Ediyorum Sizleri..[/B]

sivasli ebru 01.12.2007 16:17

--->: Neredesin 35 Bin Çılgın Taraftar

[I][COLOR="Red"]sivasspora destek vermek macta en buyuk gorevdir malesefki biz senede bir maclarina gidebiliyoruz ve orda destek veriyoruz ama cilgin taraftar hak ediyor bizim takim sivasspor herseye laik
sivasliyim deyipte buyuk takimlarda kosmak gercektende sivasli olanlar degildir sivasspora sahip cikacaz herzaman sivassporu arkasinda once asker hocamiz, baskanimiz, ve yucce sivas halki vardir bunu unutmayin[/COLOR][/I]

İ_N_F_İ_A_L 01.12.2007 16:32

35 bin rakamı sivas için değil sözde büyük istanbul için.ama görüyoruz ki her maç fiyasko.

58Taraftar 01.12.2007 16:41

hoca haklı NERDE bu taraftar
bu herkese geçerli hem sivas hem ist. sivas doluyo ama tezahürat eden yok öyle dolmayla olmuyo bunlar, ist. dolmuyo ama gelenlerde tezahürat ediyo ortası bulunmadı daha

EyüphanAydın 01.12.2007 16:42

[B]bencede 35 bin taraftar var ama belkide daha fazlada ama hepsi ayrı takımları tutuyor sivaslı ama
işte dediğim gibi sivası tutmuyorlar buda en büyük kaynaklardan birisi[/B]

GeNÇLiK_58 01.12.2007 16:45

[B]genclıgı maca davet edıyoruz ama tık yok [/B]

GeNÇLiK_58 01.12.2007 16:50

ÇaRŞıYa KaRŞı OLALIM GENCLIK

[B]BURDAN GENCLIGE SESLENIYORUM MILLET CARSI CARSI DIYOR BISEY DEMIYORR BAZI ARKADASLARIMIZ VAR SIVASSPOR MACLARINDA KARSI TAKIMI DESTEKLIYORLAR MESELA GS BJK TB FB BIZ KENDI TOPRAGIMIZI DESTEKLERIZ DIYENLERR TEK SES OLALIMM DENIZLI MACINA GENCLIGI DAVET EDIYORUZZ GELMIYEN TRABZONLU OLSUN[/B]

TS58 01.12.2007 21:09

--->: ÇaRŞıYa KaRŞı OLALIM GENCLIK

[QUOTE=GeNÇLiK_58;280371][B]BURDAN GENCLIGE SESLENIYORUM MILLET CARSI CARSI DIYOR BISEY DEMIYORR BAZI ARKADASLARIMIZ VAR SIVASSPOR MACLARINDA KARSI TAKIMI DESTEKLIYORLAR MESELA GS BJK TB FB BIZ KENDI TOPRAGIMIZI DESTEKLERIZ DIYENLERR TEK SES OLALIMM DENIZLI MACINA GENCLIGI DAVET EDIYORUZZ GELMIYEN TRABZONLU OLSUN[/B][/QUOTE]

aynı zamanda gelmeyen fenerli-cimbomlu-bjk'lide olsun

albina58 01.12.2007 21:21

35 000 öldü.
Bugün elimizde ne var ona bakalım.
Ah,of ile bu iş yürümüyor,
Takımımız birinci liğe çıkdı iş bitti gözü ile bakılmaktadır,bunu yenmemiz gerekiyor,
Bu saatten sonra ev sahibi ve deplasmanda 30 000- 35 000 ini yakalamak için,en başda yönetime iş düşüyor,ilgiyi artırmak için ne yapılabilir,ne gibi planlar gerçeğe dönüşebilir bu konuya önem vermek daha sağlıklıdır.
Eski günlerde kalmakla ilerleme sağlayamayız,önümüze bakmak daha bizim için daha önemlidir.
Yapılacak iş,bundan sonra tribünlerde o rakamları sağlamak için ne yapılabilir kafayı buna yoralım.

TS58 02.12.2007 21:12

Şampiyonluk İstemeyen Şehir (Birlikte yorumlayalım

SİVASSPOR şu anda ligin en başarılı takımı. Lig ikincisi.Her takıma kolay kolay nasip olmaz bu. Fakat ne yazık ki TARAFTAR duyarsız.Sivas'ta maç oynanır Tribünler sessiz. ANKARA'spor maçında başka bir takım seyircisi olsa en az 10 otobüs ile maça gelirdi. Gelenler ise bir bölüm dışında sanki sinemaya geldiler ve sustular. 3.Ligte,2.ligte Cebeci stadyumu coşkuluydu. Şu anda gece maçı oynama şansına sahibiz. Her gazete SİVAS'tan bahsediyor. Bunu ilk sayfaya çıkarmak SİVASLI'nın elinde. İnşallah ben yanılıyorumdur fakat SİVAS sanki takımın başarısından mutsuz. Taraftar ŞAMPİYON bir takımın taraftarı gibi davranmıyor.

Arkadaşlar lütfen beni iyi okuyun.

Taraftar BEŞİKTAŞ-GALATASARAY-FENERBAHÇE ve diğerlerinin değil de SİVASSPOR'un Şampiyonluğunu ön plana çıkarmalı.7 milyon SİVASLI var diyoruz 20.000 kişiyi zor buluyoruz.Başka SİVAS yok.
Bir zamanlar şehrimize keşke gelseler de hazırlık maçı yapsalar dediğimiz takımları şu anda SİVAS'ta ve İSTANBUL'da yeniyoruz.Bundan başka güzellik var mı?

Bu işler İNTERNET 'te yazmakla değil maçlara gidip takımı desteklemek ile oluyor.

Hepinize gönülden sevgilerimle

KIRMIZI BEYAZ ÜÇ YILDIZ SİVAS
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS

samet yıldız 02.12.2007 21:19

--->: Şampiyonluk İstemeyen Şehir (Birlikte yoruml

haklısın sivasspor buralara kadar gelmiş gerisinide taraftarlar sayesinde aşacaktır ama fazla ilgi yok ben sahamızda olan maçlara gidiyorum keşke imkanım olsada deplasmandakilere gitsem ama öğrenciyiz
diğer taraftarlardan birşeyler bekliyoruz

TS58 02.12.2007 21:31

--->: Şampiyonluk İstemeyen Şehir (Birlikte yoruml

[QUOTE=samet yıldız;280894]haklısın sivasspor buralara kadar gelmiş gerisinide taraftarlar sayesinde aşacaktır ama fazla ilgi yok ben sahamızda olan maçlara gidiyorum keşke imkanım olsada deplasmandakilere gitsem ama öğrenciyiz
diğer taraftarlardan birşeyler bekliyoruz[/QUOTE]

Kıymetli kardeşim zaten senin gibi olanlara değil sözüm.Ankara maçında bugün en fazla 2.500-3.000 kişi vardı.Neden Maraton dolu değildi.Sözüm onlara.Bizim derneklerimiz yok mu? Onlar organize yapamaz mı? Maç bileti pahalıydı bahanesini ASLA kabul etmiyorum.Zaten bilet fiyatı 0,50 kuruş idi.Su fiyatındaydı.
Bir ESKİŞEHİRSPOR-TRABZONSPOR-GÖZTEPE çok iyi incelenmeli ve örnek alınmalı TARAFTAR olarak.Centilmenlik ölçüsünde.Bir BEŞİKTAŞ seyircisi 90 dakika susmuyor.

SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ.

CÜSSKB_Emirhan 11.12.2007 09:34

ATKI SOVU DİYORUZ ATKI SOV YAPICAK ADAM BULAMIYORUZ %70 %80 ÇEKİRDEK YİOR....

atp5858 11.12.2007 10:45

ARKADAŞLAR TRÜBÜN ŞOVU İÇİN ÖNCELİKLE HERKESİN KIRMIZI BEYAZ FORMA ALMASI GEREKİR HEM KULÜBE MADDİ DESTEK OLUR
BUNUN YANINDA ATKI, BERE VE BAYRAKLARIN SALLANMASI GEREKİR
SEYİRCİMİZ BAĞIRMAYI SEVMİYOR
O YÜZDEN BU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE ATKI ŞOV VEYA ZIPLAMA HAREKETLERİ YAPILMALIDIR.
NOLUR SEYİRCİ OLMAYALIM BURSA TARAFTARI GİBİ TARAFTARLIK YAPALIM
TAKIM LİDERKEN BÖYLE ŞEYLER LAZIM
SELAMLAR

TUNA_TNK 11.12.2007 10:51

[QUOTE=atp5858;284206]ARKADAŞLAR TRÜBÜN ŞOVU İÇİN ÖNCELİKLE HERKESİN KIRMIZI BEYAZ FORMA ALMASI GEREKİR HEM KULÜBE MADDİ DESTEK OLUR
BUNUN YANINDA ATKI, BERE VE BAYRAKLARIN SALLANMASI GEREKİR
SEYİRCİMİZ BAĞIRMAYI SEVMİYOR
O YÜZDEN BU RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE ATKI ŞOV VEYA ZIPLAMA HAREKETLERİ YAPILMALIDIR.
NOLUR SEYİRCİ OLMAYALIM BURSA TARAFTARI GİBİ TARAFTARLIK YAPALIM
TAKIM LİDERKEN BÖYLE ŞEYLER LAZIM
SELAMLAR[/QUOTE]

hocam ben 10 yaşımdan bu yana 4 eyluldakı maçların buyuk çoğunluğunu izledim,süper lige çıkmadan önce taraftarımız daha ateşliydi,daha coşkuluydu ÇÜNKÜ O ZAMANLAR GERÇEKTEN 4 EYLULU TITRETEN BİR GRUP VARDI AMA ŞİMDİ YOK TARAFTAR ATKI SALLASIN TAMAM AMA taraftarımızın coğunda atkı yok neyi sallayacak hem TARAFTARIMIZIN COĞU MEKSİKA dalgası yaptırmaya çalıştığımızda elini kaldırmıyor.Taraftar konusu ancak güzel bir grubun gelmesiyle çözümlernir...
saygılarımla

cıncık1967 11.12.2007 15:40

-->: --->: Tribün Şovu Önerileri

[QUOTE=TUNA_TNK;284209]hocam ben 10 yaşımdan bu yana 4 eyluldakı maçların buyuk çoğunluğunu izledim,süper lige çıkmadan önce taraftarımız daha ateşliydi,daha coşkuluydu ÇÜNKÜ O ZAMANLAR GERÇEKTEN 4 EYLULU TITRETEN BİR GRUP VARDI AMA ŞİMDİ YOK TARAFTAR ATKI SALLASIN TAMAM AMA taraftarımızın coğunda atkı yok neyi sallayacak hem TARAFTARIMIZIN COĞU MEKSİKA dalgası yaptırmaya çalıştığımızda elini kaldırmıyor.Taraftar konusu ancak güzel bir grubun gelmesiyle çözümlernir...
saygılarımla[/QUOTE]
[B]az kaldı efsane YENİÇERİLER gençlerbiliği maçında tribünde olacak [/B]

sinan-58 11.12.2007 16:27

[QUOTE=cıncık1967;284327][B]az kaldı efsane YENİÇERİLER gençlerbiliği maçında tribünde olacak [/B][/QUOTE]

arkadaşım kaynak kesinmi yeniçeriler dönüyormu

cıncık1967 11.12.2007 16:47

[QUOTE=sinan-58;284344]arkadaşım kaynak kesinmi yeniçeriler dönüyormu[/QUOTE]

kesin kardeşim gençlerbiliği maçında tribündeyiz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:21.