![]() |
--->: FATİH AKYEL SİVAS`TA
inşlah gelir iyi futbolcu artı çok efendi ve dürüst.
sivassa sivasspor yakışacak bi adam tamm benlik))... herşeyin hayırlısı... |
fatih akyel iyi oyuncu olabilir.ama fatih gs ye . fenere .trabzona ne verdi ona bakmak lazım.gittiği yerde huzursuzluk kaynağı olmuş birinin sivasta ne işi var.sivasspora ne verebilir.bizim takıma adı çıkmamış ve başarıya aç olan futbolcu gerek. başkanın transferden vazgeçmesini öneririm.Mehmet yıldızın transferi takım için iyi olmaz .sezon sonu belki.avrupa kupalarında bize çok lazım.satacaksak ozaman daha fazla paraya satarız.iyi düşünmek lazım.
|
slm arkadaslar,
umarim tecrübesi bizim takima faydali olabilir.............. Servet'de gelmisdi hatirlarsaniz.... ne oldu ??? bize pek faydasi olmadi.......... slm Fikri Kaya.... almanyadan:D |
--->: FATİH AKYEL SİVASSPOR`DA
eskisi gibi oynarsa çok faydalı olur. istediği ortam ve güveni yerine gelirse patlamaya hazır bombadır
|
fena bi transfer olmaz eger asli varsa...
fatih akyel bülent hocanin yolunda giderse süper is yapar... |
hayırlı uğurlu olsun... hoşgeldin fatih
|
FATİH AKYEL DE BÜLENT HOCANINI ELLERİN DE YENİDEN DOĞACAK BENCE VE DOĞRUYSA ONUN VE SİVAS İÇİN HAYIRLI OLUR İNŞ.....
|
[QUOTE=Turan 59;289609]TURAN 59,FATİH AKYOL'A HER ZAMAN KARŞI...![/QUOTE]
Kardeş Fatih Akyel'i ben de sevmem ama bu kadar 50 kere de yazılmazki " yiğidolar fatihe karşı diye " üstelik türkü de tutturmuşun.Kendi kendi kendime soramadan edemeyirum acaba bu abimin fatih aky-O-l la geçmişte kötü bi anısımı olmuş diye.Her ne kadar sevmesem de Fatihi artık yöneticilerimiz almışlar. hayırlı olsun demekten ve başarılar dilemekten başka yapabileceğimiz birşey yok. |
Bence Çok Faydalı Olur Bİraz İstikrarlı olursa sivasspora çok ama çok faydalı olur
|
Arkadaşlar eğer bu transfere bülent hoca okey verdiyse bence no problem Fatih'in için bulunmaz fırsat sivaSSpordur eminim oda bunu değerlendirecektir..
Haa takımda huzursuzluk çıkardı oda collosimo gibi nordin gibikendi yolunu çizer sivaSSpordan gelir gider.. |
Fatih Akyel Sivasspor'da .....
Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Sivasspor, transfer harekatına başladı, daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynayan Kasımpaşalı Fatih Akyel'le prensipte anlaştı. İkinci yarıda sakatlıkları nedeniyle bazı oyuncularından yararlanamayacak olan Sivasspor, transfer arayışlarına hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar, ilk olarak Kasımpaşa'da forma giyen milli futbolcu Fatih Akyel'le anlaşmaya vardı.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, her konuda fikir birliğine vardıkları Fatih Akyel'le önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Hırvat bir orta saha oyuncusuyla da anlaştıklarını belirten Başkan Otyakmaz, "Ancak isim vermek istemiyoruz. Çünkü bu değerli oyuncuyu elimizden kaçırmak istemiyoruz" dedi. |
--->: Fatih Akyel Sivasspor'da .....
hayırlı olsun inş takıma faydalı olur fatih tecrübeli bir oyyuncu....
|
inşallah hayırlı olur ama şu hırvat oyuncxuyu cok merak edıyorum kımmıs :S
|
bende merak ediyorum walla ..inş kaliteli bir futbolcudur.
|
inşallah kardeş sivassporumuza faydalı olur . bülent hoca şectıyse tamamdır
|
SEDAT SEZONU KAPADI DIALLO MILLI TAKIMINA GIDICEK DEFANSA BI OYUNCU SART DI BENCE IYI TRANSFER OLMUS SONUCDA BELEŞE ALIYORUZ ZARARIMIZ YOK BONSERVIS ODEMIYORUZ
|
-->: Fatih Akyel Sivasspor'da .....
[QUOTE=semihkilic_58;289850]Süper Lig'de ilk yarıyı lider kapatan Sivasspor, transfer harekatına başladı, daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe'de oynayan Kasımpaşalı Fatih Akyel'le prensipte anlaştı. İkinci yarıda sakatlıkları nedeniyle bazı oyuncularından yararlanamayacak olan Sivasspor, transfer arayışlarına hızlı başladı. Kırmızı beyazlılar, ilk olarak Kasımpaşa'da forma giyen milli futbolcu Fatih Akyel'le anlaşmaya vardı.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, her konuda fikir birliğine vardıkları Fatih Akyel'le önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacaklarını açıkladı. Hırvat bir orta saha oyuncusuyla da anlaştıklarını belirten Başkan Otyakmaz, "Ancak isim vermek istemiyoruz. Çünkü bu değerli oyuncuyu elimizden kaçırmak istemiyoruz" dedi.[/QUOTE]lig tv de gündüz yayınlanan Devran vede Yasirin katıldığı pororama tlf katılan fatih ben gelirim diyor. diyorda Kasımpaşa menejeride katıldı tlf yayına fatihi vermeyiz diyorlar.BİZE FENERDEN CAN ARAT GELSİN |
hayırlı ugurlu olsun gerçi belli bir yaşa gelmiş futbolcu ama...
|
-->: FATİH AKYEL SİVASSPOR`DA
Fatih şu sıralar çok işimize yarar. Gelsin.
|
insallah sivasspor,a faydali olur
|
[B]Lider Sivasspor, son olarak Kasımpaşa'da oynayan Fatih Akyel ile prensipte anlaştı.
26.12.2007 Hırvat yine gündemde Süper Lig’de ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor, transfer harekâtına başladı. Galatasaray maçında sakatlanan Sedat’ın sezonu kapatması nedeniyle savunmaya takviye yapmayı planlayan Yiğidolar, Kasımpaşa’nın tecrübeli futbolcusu Fatih Akyel ile prensip anlaşmasına vardı. Başkan Mecnun Odyakmaz, tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atacağını ifade ederken, daha önce de gündeme gelen Hırvat orta saha oyuncusunu bir kez daha dile getirdi. Odyakmaz, adı açıklanmayan Hırvat yıldızın, takıma büyük katkı sağlayacağını sözlerine ekledi. ‘Sadece bir temenni’ Sezon sonunda Galatasaray’dan ayrılacağını açıklayan Hakan Şükür’le ilgili transfer söylentilerine de açıklık getiren Odyakmaz, “Bülent Hoca, ‘Hakan’ı kadromda görmekten mutluluk’ duyarım dedi. Bu sadece bir temenni ifadesidir. Hakan Şükür gibi bir oyuncunun bünyemizde olmasından gurur duyarız. İlerde olabilir mi, bilmiyorum. Şu anda böyle bir görüşme yok. Zaten kendisi de, Galatasaray defterini kapattıktan sonra yurt dışında kariyerini sürdüreceğini açıkladı” ifadesini kullandı. Bu arada Sivasspor devre arası kampını 28 Aralık-7 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapacak. [/B] |
fatih akyel de suan için vitrinin en üstünde olan sivasspor da kendini ispatlamak isteyecektir. avrupa kupalarına da katılacagımızı hesap edersek fatih için sivasspor bulunmaz bir nimet. bunun elbet farkındadır bu acıdan dusundugumuz zaman kalitesini göstermek isteyecektir. yani göstermese kaybeden kendisi olacaktır. eminim baskanımız fazla para ödememiştir.
hadi tekrar hayırlı ugurlu olsun takımımıza.:) |
evet arkadaşlar bedelsiz olarak geliyor inş eski günlerine döner
|
valla fatih eğer 2000 yıllardaki gibi oynarsa iş yapar çok isabetli olmuş helal olsun başkana
|
Fatih AKYEL.in SİVASSPOR.a gelmesini abartmadan normal karşılıyorum.Mehmet YILDIZ.ın gitmesi halinde Başkanın B.planını uygulaycagını açıklaması benı hem merakta bıraktı hemde heycanlandırdı.Bekleyip görecegiz.Herşeye ragmen SİVAS her halükarda canını dişine takıp bu işi en iyi şekilde yürütecektir.İkinci devrede başarılar.
|
BEN DAHA ÖNCE YAZDIĞIM YORUMLARDA FATİH AKYEL'E KARŞI OLDUĞUMU SÖYLEMİŞTİM.YİNE SÖYLÜYORUM FATİH AKYEL'E YİNE KARŞIYIM. SİVASSPOR'A HİÇ Mİ HİÇ BİR ŞEY VEREMEZ ÇÜNÜK MİYADI DOLMUŞ BİR FUTBOLCU.İYİ OLSAYDI LİGİN DİBİNDE BULUNAN KASIMPAŞA O'NU BIRAKIRMIY DI? VE DAHA ÖNEMLİSİ BUNDAN ON SENE ÖNCE FATİH AKYEL'E BÖYLE BİR TEKLİF EDİLSEYDİ O'DA BAŞKALARI GİBİ SİVAS'IN YOLUNU BİLE BİLMİYORDUM DİYECEKTİ.SİVASSPOR ŞİMDİ LİDER OLDU DİYE KIYMETE BİNDİ VE MİYADINI DOLDURMUŞ FUTBOLCULAR BURAYI İKİNCİ BAHAR OLARAK GÖRÜYORLAR.GENÇ BİR ARKADAŞIM BENİ ELEŞTİRMİŞ KOÇUM SEN DAHA BU DÜNYADA YOKKEN BEN SİVASSPOR'UN MAÇLARINI İZLİYORDUM,KALKMIŞ BANA AKIL VERİYOR.SEN O SİVRİ AKLINI KENDİNE SAKLA.OLAYA DUYGUSAL OLARAK YAKLAŞMAYALIM,FUTBOLDA DUYGUSALLIĞA YER YOK EĞER BÖYLE BİR DUYGUYA KAPILIRSAN TEPETAKLAK GELDİĞİN YERE GERİ GİDERSİN.GEÇMİŞTE İYİ BİR OYUNCU OLABALİR AMA O GERİDE KALDI.ZAMAN SU GİBİ AKIP GİDİYOR.
|
Fatih Akyel, evet başta boş bir transfer gibi geliyor, hemde gençleri ezer gibi hissediyorum ama bizim Bülent Hocamız var. Eğer o bişey yapıyorsa bir nedeni vardır arkadaşlar. Bülent hoca onu yola getirir diye düşünüyorum. Fatih Akyel başka takıma gitse iş yapmaz ama Sivassporda iş yapar. Nedeni Bülent hoca :) Beni bile alsa benide golcu yapar. Hocamıza inancım sonsuz.
|
iiii olmus geldığı fatıh akyelın 4 buyuklerde de oynamıstı
|
ya bu adamı alcaklarına genç bi adam alsınlar bu ne? almanya da bir sürü genç var lütfen sizde bir şeyler söyleyin...
|
hayırlı olsun takıma faydalı olcak futbolcu...
|
FATİH AKYEL HAKKINDAKİ AÇIKLAMAMIZ
Turkcell Süper Liginde 2007-2008 futbol sezonunun başında Ankaragücü Spor Kulübü' nden alınan ve 2 yıllığına kendisini lacivert beyazlı renklerimize bağlayan imzayı atan orta saha oyuncumuz Fatih Akyel için, Sivasspor Kulübü Başkanı Sn.Mecnun Otyakmaz' ın kulübümüze teklif getirdiği ve futbolcumuzu 2.yarıda takımlarında görmeyi temenni ettiklerini yaptığı basın açıklamasında bildirmesi üzerine öğlen saatlerinde tüm internet sitelerinde ve akşam saatlerinde Televizyon kanallarındaki Spor Haberleri' nde yer alan futbolcumuz Fatih Akyel' in Sivasspor' a transferinin kesinleştiği haberi tamamiyle yalandır. Bilinmektedir ki Fatih Akyel kulübümüzle yaptığı anlaşmaya göre 2 yıllık sözleşmeye imza atmış ve sözleşmesi şuan itibariyle hala devam etmekte olup kendiside konu hakkında '' Başkanla konuştum. Fakat Kasımpaşa ile mukavelem devam ediyor. Kulüplerin anlaşması gerekiyor. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok, bekliyoruz '' açıklamasını yapmış ve takımımızda yapılan çalışmalarını sürdürmektedir. Transferi kesinleşmiş olarak gösterilen, halkımızı ve tüm sporseverleri yanlış bilgilendiren Basın camiasını sağduyuya davet ediyor, transfer haberinin şuan tümüyle yalan olduğunu tüm kamuoyuna önemle arz ediyoruz. Kasımpaşa Spor Kulübü |
turan amca sen fatihi sevmiyosan yönetim almaz hatta sevmediğin fulbolcuları buraya yaz yönetimde ona göre transfer yapsın şaka bir tarafa bülent hoca istemiş kasımpaşada verirse hayırlı uğurlu olsun demekden başka bişey düşmez galiba
|
Fatih akyel Sivasspora hayırlı-uğurlu olsun
performansını görmeden yorum yapmayacağım. Bekleyip göreceğiz nasıl bir transfer olduğunu... |
[B]Bülent hoca istediyse vardır bir keramet bakalım görelim...[/B]
|
bnce Fatih Akyelden iyi bir yedek olur kulubeyide zenginlestirmeliyiz biraz
|
Sivassporumuza hayırlı olsun fatih akyel tecrübeli bir futbolcu bülent hocamız onu nasıl oynatılması gerekiyorsa öyle oynatır sivassporumuza faydalı olacağını düşünüyorum
|
YA ARKADAŞLAR. ONUN OYNADIĞI MEVKİ DE ABDURAHMAN GİBİ TÜRKİYENİN EN İYİ SAĞ BEK OYUNCUSU VARR. FATİH NEREDE OYNAYACAK. SYOPER DESEN MURATR SÖZGELMEZ VAR,LİBERO HİÇ OYNAYAMAZ. YANİ SÜPÜRÜCÜ DEĞİL. AMA BİLENT HOCA NE DÜŞÜNDÜ BİLMİYORUM.
|
Arap saçına döndü. Aldık mı almadık mı? Daha belli değilmiş.
|
insallah fatih sivassporumuza yarayisli olur
|
Son seneler gittigi takimlarda tutunamadi. Ama bi cok oyuncu anadolu takimlarinda baya iyi oynamisti, ornegin Servet. Insallah Fatih Akyel'de yararli olur.
Mehmet Yildiz'in satilmasindan yana degilim... satildigi an ikinci yari cok buyuk hayal kirikligi yasatabilirler |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:53. |