![]() |
--->: ANADOLU'DA HANGİ TAKIMIN TARAFTARI FAZLA
[QUOTE=idhem;396004]Biz bir yerde düşünce hatası yapıyoruz.
Neymiş efendim İstanbulda Sivaslı çokmuş.Burda tartışılan Sivaslı sayısı değil Sivassporlu sayısı. Şurda Sivasın sokoklarını çıkıp 10 tane rastgele fotoğraf çeksin birisi,ben size o fotolardan 50 kişi bulurum 3 büyük takım forması giyen. Bizim kendi şehrimizde gsnin şampiyonluğunu kutlayanlar oldukça biz daha çok eziliriz anketlerde. Adam olamadık adam.Ona yanıyorum.[/QUOTE] adam olamayızda bu gidişle.. sivas'ta istanbul takımlarının formalarını gördüm mü kusasım geliyor.. anca buna son verdık mı adam oluruz.. görünüşte zaten adamız ama görünüşte işte.. |
Bu konuya taraftar dernekleri ve sivasta yaşayan arkadaşlarım bir çözüm bulmalılar.Adamlar bizim memlekette ellerini kollarını sallayarak forma giyebiliyorsa biraz düşünmek gerekir.Bİz aynı şekilde kadıköy de Trabzon da inçnüde giyebiliyoruz mu?
|
Sen de giy gardaşım kim ne diyecek ki
Ben Ankara'da giyiyorum salına salına |
Trabzon basmış farkı yahu :S
Bu nasıl iş anlamadım.. Birden fazla oy kullanamıyormuyuz.. |
ts tek rakibimiz:D
.................. |
tek rakibimz thy :D:D:D
zuahah :D |
[QUOTE=yiğidokazım58;396856]Sen de giy gardaşım kim ne diyecek ki
Ben Ankara'da giyiyorum salına salına[/QUOTE] eğer gerçek sivaslıysan sivasspordan başka forma giymeyecen gardaŞ.Bunuda kafana sok. |
haydi yiğidolar nerdesiniz eller butonda tıklayın lütfen en büyük [B][COLOR="Red"]sivasspor[/COLOR][/B]
|
oy verelim lütfen her şey sivasımız için
|
Yahu yeğenlerim size ben anlatamıyorum galiba.
Varsayalımki facebokta ve tüm nette sivas açık ara biirnci oldu,kime ne faydası var. Yine aynı tas aynı hamam. Taraftarlık internette birinci olmakla değil,stadyumda çekirdek yemeden destek olmakla,şok kombinelere destek olmakla,1ytl başlığımıza destekle olur. Saygılar. |
-->: ANADOLU'DA HANGİ TAKIMIN TARAFTARI FAZLA
[B]anketle manketle boş işlerle uğraşmayalım..
alın formanızı gelin her maça bağırın doksan dakka.. işte beni anketim bu!!![/B] |
gardaşlar ınternette bırıncı olmayla bu ısler olmuyor urun alacagız kombıne alcagız maça gıdıp cekırdek yemıyecegız bu takıma 90 dk destek verecegız kı o zaman bız bırıncı olalım
|
[QUOTE=deplasman;397115]gardaşlar ınternette bırıncı olmayla bu ısler olmuyor urun alacagız kombıne alcagız maça gıdıp cekırdek yemıyecegız bu takıma 90 dk destek verecegız kı o zaman bız bırıncı olalım[/QUOTE]
Hep aynısını söylüyorum zaten.Sivaslı Sivasspor için iyiyi yapandır. |
kardesler iki lazi gecemeyecekmiyiz yuklenelim
|
geceriz muraji kardes geceriz gecer 10milyon sivasli var
|
hadi boş laflarla uğraşmayalım tıklayın bakalım kimmiş büyük tabiiki [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]
|
[B]Trabzonspor ve Sivas~imizin taraftar sayilari epey var sonra sirasiyla Eskisehirspor ve Bursaspor`un taraftarlari gelir...[/B]
|
istanbul daki sivaslılar daha oy kullanmadı her halde trabzon kim bee... biz nerden baksan 7-10 milyon destekçimiz var... o site karadeniz sitesi... oyları saymıyorlar...
|
[QUOTE=samedozbek;395838]oyle bi gercek olamaz cunku gercek degil istanbulda yapilan son nufus sayiminda istanbulda en cok sivasli cikti diger sehirlerdede aynene ole[/QUOTE]
hocam, nufüs sayımıyla mı oluyor bu işler.. Trabzonspor taraftarı daha fazla bizden onu diyorum.. :confused: gerçi ben pek katılmıyorum diğer şehirlerde de daha fazla olduğumuza ama neyse.. :confused: |
10 milyon Sivaslıyız ama 10 binimiz dışında futbolla ilgilenen yok doğru dürüst.Futbol şehri olmalıyız.Bunu becerdikmi önümüzde kimse duramaz.
|
S.A ARKADAŞLAR BEN BİR KOCAELİSPOR TARAFTARI OLARAK YAPTIKLARINIZDAN GURUR DUYDUK BİZANSA KAFA TUTTUNUZ ANADOLUNUN VAR OLDUĞUNU GÖSTERDİNİZ 9-10 SENE ÖNCEDE AYNISINI BİZ YAPMIŞTIK SİVASSPORA BU SEZON BAŞARILAR DİLERİZ HODRİMEYDAN-KOCAELİSPOR
|
sivasa bir oyda benden...
trabzon 1. olamasında :) |
Oylarımızı kullanalım yiğidolar
|
Trabzon farkı açıyor.Hadi yiğidolar...!
|
aradaki fark çok büyük kapatmak çok zor...:(
|
sıte tslılerın yoksa bu kdar oy alamazlar kımsenın haberı yok herhalde tslılerden baska zaten onlarda en fazla o kadardır
|
[B][I][url]http://www.anadoluskor.com/anket.asp?a=22[/url]
yukarıdakı Lınkdede En PoPuler Taraftar Grubu Soruluyor Oy Kullanalım...[/I][/B] |
sivasspor cok geride kalmis
[url]http://www.anadoluskor.com/anket.asp[/url] |
en popüler taraftar grubu kim?
[url]http://www.anadoluskor.com/anket.asp?a=22[/url] |
gurbetteki yiğidolar......amasya
gurbetteki yiğidolar....................amasya
|
Cevap: ANADOLU'DA HANGİ TAKIMIN TARAFTARI FAZLA
Yigidolara bursadan selamlar,bu tür anketlere bos verin,sanal alem yalan alem,sizler liderligin tadini cikarin,masallah tas gibi takiminiz,takim gibi takiminiz var,anadolu adina sivasi tebrik ediyorum ve basarilarinizin devamini diliyorum.
birakin anketlerde sivassporlu olmayi,tribünde sivassporlu olun bu takima sahip cikin insallah sampiyon takimin taraftari olursunuz. |
beyler yeni bir site taraftar oylaması yapıyor ve sivasspor baya kötü durumda oylarımızla destek verelim
[url]www.sampiyonkim.com[/url] |
:D[I]oy atmamız lazım futbolcular işlerini yapıp gol atıyolar bizde böyle girişimlere girmek zorundayız[/I]
|
Boş işler bunlar.Taraftar olarak sayımız bellidir.HErkesin üç aşşağı beş yukarı sayısı bellidir.Herkes yerini bilmeli.Anketlerde fazla çıkmış az çıkmış önemli değil.
anadoluda taraftar sayısı en fazla olan 7-8 klüpten biriyiz. |
NUFUSA GÖRE SİVAS 1 OLMALIIIIIIIIIIIIIIIIIII.................
|
TURKIYEDE SIVASSPORUN TARAFTARI DAHA FAZLA
|
BİR İKİ SENEYE SIVASILARDAN ISTANBUL TAKIMLARINA SEMPATISI OLANLAR ZAMANLA KENDI TAKIMINI TUTARSA TARAFTAR SAYIMIZIN INANILMAZ SEKILDE ARTACAGINA EMINIM..
SARACOGLUNDA CALINAN TURKULER,ALISAMIYENDE VE INONUDE YAPILA HAKARETLERI DAHA NE KADAR ICINE SINDIREBILIRKI GERCEK SIVASLILAR..ÖRNEK OLARAK İNÖNÜDE SİVASLI AYILAR İNÖNÜDE NE ARAR DIYE BAGIRILIRKEN TRIBUNDE VEYA EKRAN BASINDA BUNU DUYAN SIVASLILAR HALA BESIKTASI NASIL DESTEKLERLER AKLIM AMIYO.AYNI SEKILDE SAMIYENDE ANA AVRAT EDILEN HAKARETLER ,KEZA SARACOGLUNDA DA AYNI SEYLER.. SERESLI SIVASLILARIN YUREKTEN TAKIMLRINA DONMESINI BEKLIYORUZ,HEM ISTANBUL HEM SIVAS DIYENLERSE TAKIMIMIZIN ADINI AGIZLARNA BILE ALMASINLAR,GITSIN ISTANBUL BEBELERINE YALAKALIGA DEVAM ETSINLER ZATEN.OLE ADAMLARLA BU TAKIMIN ISI OLAMAZ.. |
ARTIK SEMPATI DUYULACAK TEK TAKIM VARSA ODA SİVASSPORUMUZDUR 4 BUYUK YOKTUR TEK BUYUK VARDIR
|
[QUOTE=ÇAĞLAR GİYİM;490504]ARTIK SEMPATI DUYULACAK TEK TAKIM VARSA ODA SİVASSPORUMUZDUR 4 BUYUK YOKTUR TEK BUYUK VARDIR[/QUOTE]
O kadar kolay mı sence.NE yaptık ki daha.En büyük başarımız lig 4.lüğü. Daha 40 fırın ekmek lazım bize.LAfta büyüklük kolay. |
BİZ SADECE ANADOLU DEGİL İSTANBULUDA FETEDECEGİZ
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:25. |