![]() |
--->: LİG TV REZALETİ
[QUOTE=puar;319669]Sayin Orhan Caliskan ,
Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Geçen haftaki aldığımız kararın bu haftada gaçerli olduğunu bilgilerinize sunarız. Saygilarimizla, DIGITURK Musteri Hizmetleri CIGDEM ONEN Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 Mailto:destek@digiturk.com.tr >Gecen haftaya kadar almis olduunuz vede yapmis oldugunuz basinaçiklamasinda da>ligin gidisitanina göre belirlenecek olan yayin programi,Ligingidisatinda ne>degistide sizinde yayin programiniz degisti? Bir sivasspor taraftariolarak>merak etmekteyiz.>Bu karar bizleri üzmekte olup sizinde bu karardan döneceginizeinaniyoruz[/QUOTE] bunu bilerek gelebilecek tepkileri azaltmak ve olayı soğutmak için yapıyorlar,aynısını geçen hafta trabzona yaptılar,yayınlayacağız dendi,ama program akışı değişmedi,sonuçta yayınlanmadı.şimdi bize yapıyolar,mail trafiğini düşürmek tepkileri azaltmak için bu şekilde davranıyolar.bence biz yine tepkimize devam edelim,hatta artırarak devam edelim,yayın akışında maçın ismi geçerse o zaman bu iş biter.bizde aynı saatte mail atabiliriz.sırayla durmadan telefon edebiliriz,bezdirebiliriz onları,ama bunun için beraberlik gerekir. |
[QUOTE=basayev58;319686]bunu bilerek gelebilecek tepkileri azaltmak ve olayı soğutmak için yapıyorlar,aynısını geçen hafta trabzona yaptılar,yayınlayacağız dendi,ama program akışı değişmedi,sonuçta yayınlanmadı.şimdi bize yapıyolar,mail trafiğini düşürmek tepkileri azaltmak için bu şekilde davranıyolar.bence biz yine tepkimize devam edelim,hatta artırarak devam edelim,yayın akışında maçın ismi geçerse o zaman bu iş biter.bizde aynı saatte mail atabiliriz.sırayla durmadan telefon edebiliriz,bezdirebiliriz onları,ama bunun için beraberlik gerekir.[/QUOTE]
eğer yayınlamazlarsa bu maili gözlerine sokarız o zaman burdan çiğdem hanımı arayalım ne dersiniz. |
Ferat ŞAHİN denen ve internetspor'un yazarlarından olan bir Trabzon yalakasının yorumları aşağıda...
asıl mail atıp kınanacak kişiler bunlar.....resmen maçlarını yayınlamıyor diye tehdit...bu kanalın yaptığı ilk şey bu değil Sivas yorumlarında... [COLOR="Purple"]Lig TV’ye gelince. Geçen yazımda da belirttiğim gibi, Lig TV büyük hata yaptı. Sivasspor maçını vererek Trabzonspor’a çalım attılar güya. Peki ne oldu? Yavan bir Sivasspor maçı ve güzel bir Trabzonspor maçı yer değiştirmiş oldu. Bu yönetim bunun acısını sizden çıkaracak korkmayın. Büyük takımların ne yapacağı belli olmaz. 10 maç kötü oynarlar, birden çok iyi oynayabilirler. Potansiyel vardır çünki. Sen Trabzonspor’un ligteki yerine göre yayını yapmazsan, hem iyi maçları kaçırırsın hemde bir sürü paradan olursun. Seçim sizin. Dediğim gibi zaten suyunuz ısınıyor. Artık bundan böyle Trabzonspor’a belkide yalvarmanız gerekecek. Yayın hakları artık kulüpler tarafından satılmalı. Kimin taraftarı varsa, hakkını alsın. [/COLOR] |
Başkan Şener, Bursa, ve 4üncü Büyükler Üzerine
buda yazının başlığı tamamını okumak isteyenler için |
[QUOTE=sensetik;319694]Başkan Şener, Bursa, ve 4üncü Büyükler Üzerine
buda yazının başlığı tamamını okumak isteyenler için[/QUOTE] gardas kusura bakmada hata sende niye oyle sivas düşmanı yalaka sitelere bakıp reyting veiyorsunuz yapmayın etmeyin yaw. |
[QUOTE=sensetik;319693]Ferat ŞAHİN denen ve internetspor'un yazarlarından olan bir Trabzon yalakasının yorumları aşağıda...
asıl mail atıp kınanacak kişiler bunlar.....resmen maçlarını yayınlamıyor diye tehdit...bu kanalın yaptığı ilk şey bu değil Sivas yorumlarında... [COLOR="Purple"]Lig TV’ye gelince. Geçen yazımda da belirttiğim gibi, Lig TV büyük hata yaptı. Sivasspor maçını vererek Trabzonspor’a çalım attılar güya. Peki ne oldu? Yavan bir Sivasspor maçı ve güzel bir Trabzonspor maçı yer değiştirmiş oldu. Bu yönetim bunun acısını sizden çıkaracak korkmayın. Büyük takımların ne yapacağı belli olmaz. 10 maç kötü oynarlar, birden çok iyi oynayabilirler. Potansiyel vardır çünki. Sen Trabzonspor’un ligteki yerine göre yayını yapmazsan, hem iyi maçları kaçırırsın hemde bir sürü paradan olursun. Seçim sizin. Dediğim gibi zaten suyunuz ısınıyor. Artık bundan böyle Trabzonspor’a belkide yalvarmanız gerekecek. Yayın hakları artık kulüpler tarafından satılmalı. Kimin taraftarı varsa, hakkını alsın. [/COLOR][/QUOTE] ya amma saçmalamış,Mehmet Demirkol TRT'de hermaç 0-0 olsun ama böyle olsun dedi,neresi yavandı bizim maçın...gol yoktu ama çok fazla gol posizyonu vardı,satılık kalem buna denir işte,maili var mı bu adamın ben yazıcam bu satılık kaleme,maaşı trabzondan alıyor heralde.ayrıca çiğdem hanımı şimdi mi arıyalım yoksa maç yayınlanmadığı zaman mı??? |
[QUOTE=puar;319697]gardas kusura bakmada hata sende niye oyle sivas düşmanı yalaka sitelere bakıp reyting veiyorsunuz yapmayın etmeyin yaw.[/QUOTE]
puar kardeş..biçoğumuz gibi benim en büyük hobim futbol ve sürekli internetteki futbol sitelerini ziyaret edip haberleri ve köşe yazılarını okuyorum... bu arada Sivasımızın menfaateleri doğrultusunda çeşitli haberlere tepkimi geçiktirmeden ve nasıl gerekiyorsa öyle veriyorum... buradaki amacım insanlarımızın bu kişilere mail yoluylada olsa tepkilerini gösterip Sivasspoun sahipsiz olmadığını onlara göstermek... |
[QUOTE=basayev58;319698]ya amma saçmalamış,Mehmet Demirkol TRT'de hermaç 0-0 olsun ama böyle olsun dedi,neresi yavandı bizim maçın...gol yoktu ama çok fazla gol posizyonu vardı,satılık kalem buna denir işte,maili var mı bu adamın ben yazıcam bu satılık kaleme,maaşı trabzondan alıyor heralde.ayrıca çiğdem hanımı şimdi mi arıyalım yoksa maç yayınlanmadığı zaman mı???[/QUOTE]
şimdi arayabilirisnde... adam ne demşki kendi ekmek yediği yeri destekliyor boyle yazmazsa kim okuyacak gala almayıp okumamak en iyisidir |
[QUOTE=puar;319702]şimdi arayabilirisnde...
adam ne demşki kendi ekmek yediği yeri destekliyor boyle yazmazsa kim okuyacak gala almayıp okumamak en iyisidir[/QUOTE] haklısın valla,uğraşmamak lazım,ne desen anlatamazsın derdini,helede lazlara :) okumamak en güzeli... |
[QUOTE]Canlı Yayın Bilmecesi...
Merhabalar, Sivasspor taraftarı olarak geçen hafta yayın programına dahil ettiğiniz Gaziantepspor/SİVASSPOR karşılaşması için teşekkürü borç bilirim. Neden yayınlanması gerektiğini uzun uzadıya anlatmama gerek yok sanırım. Asıl öğrenmek istediğim konu ise, Süper Lig'in anlaşmalı tek yayın kuruluşunuz. Sizden başka herhangi bir kanalında buna yetkisi yok. Hal böyle iken oynanan 9 karşılaşmadan neden sadece 4'ünü yayınlıyorsunuz. Ankara derbileri, İç Anadolu derbileri gibi kendi aramızda da derbilerimiz oluyor. Sizlerin kabul ettiği ve bizimde kabul etmemizi beklediğiniz 3 büyükler( ! )in oynadığı karşılaşmalar kadar bu karşılaşmalar haber niteliği taşımıyor mu? Son haftalarda Trabzonspor ile Sivasspor maç yayın konusunda karşı karşı getiriliyor. Trabzonspor'un gerek geçmişteki başarıları gerekse taraftar sayısı olarak ligdeki şuanda ki konumu gözardı edilerek maçlarının yayınlanması gerektiğine inanıyorum. Orta sıralarda yer alması maç yayınının verilmemesine etken midir? Geçtiğimiz yıllarda İstanbul takımlarından da sezonun ortasında lige havlu atanlar olmuştu ne hikmetse son haftaya kadar bütün maçları hiçbir polemik olmadan canlı olarak yayınlandı. Lig sıralamasının yayın akışına etkisine verebileceğiniz herhangi bir emsal var mı? Ve özellikle şunu belirtmek istiyorum ki; Sivasspor ve Trabzonspor taraftarları haklı davalarında karşı karşıya getirilmemeli! Sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda bu hafta Sivasspor maçının naklen yayınlacağını öğrenmemize rağmen henüz yayın akışında göremiyoruz? Ve yine sizden alınan bilgilerle Trabzonspor maçı için Federasyondan 5. maç onayı beklediğinizi belirtmenize rağmen yayın akışınızda yer alıyor. Bu durumda her iki takım taraftarlarıda bir bilmece içerisine sokulmaktadır. Bu bilmeceyi bri anca çözmenizi ve gerekli yerlerde duyurularınızı yapmanızı bekliyoruz. Ayrıca, yeterli ekip ve teknik ekipmanlarınızın olmadığından mı, yoksa (sizce) önem arzetmediğinden midir ki diğer 5 maç yayınlanmıyor? Eğer bütün maçları yayınlamak istemiyor ve / veya farklı sebeplerden yayınlayamıyorsanız neden bu maçları yayınlayacak başka bir kuruluşla ortak hareket etmiyorsunuz? Bu sorularımın cevaplarını verirseniz müteşekkir olurum. İyi çalışmalar.[/QUOTE] [CENTER][B]Bu maili az önce ligtv yetkililerine gönderdim, cevap geldiğinde buraya ekliyeceğim. Cevabı çok merak ediyorum :)[/B][/CENTER] |
arkadaslar , biraz önce 0212 473 73 73 nolu DIGITURK Musteri Hizmetlerini aradım.yayın akışında sivasspor macı yok dedi.ama federasyondan 5.mac yayını için izin bekliyoruz dediler. insallah gelen federasyon izin verirde sivas macları devamlı yayınlanır.
|
ArkadaşLar ben lig tvnin sitesine kınama mesajımı attım umarım eşşek değiLLerdir de anLarLar:D Lütfen herkes duyarLı oLsun ve mesaj yğmuruna tutaLım şu dengesizLeri...:mad:
|
[QUOTE=GuNaY;319728][CENTER][B]Bu maili az önce ligtv yetkililerine gönderdim, cevap geldiğinde buraya ekliyeceğim. Cevabı çok merak ediyorum :)[/B][/CENTER][/QUOTE]
valla osman bey ne cavap gelecek doğrusu bende merak ediyorum.paylaştığınızda görecez inşallah.iyi çalışmalar |
Açıkcası ben bu durumda Lig Tv'nin hiç bi kusurunu göremiyorum..
Bu haftaki maraton programında açıkladı Şansal Büyüka.. Değil 4 maç 9 maçı her hafta yayınlayabilecek donanıma sahip olduklarını, federasyonun şifresiz kanallarda hafta içi hergün maç yayınına izin vermesine rağmen, Lig Tv' ye sadece[B] 4 maç[/B] için izin verdiğini, 5. maç için ise izin almaya uğraştıklarını söyledi.. Federasyona ileti yollamamız daha yararlı olur bence, hatta ts taraftarı ile birlikte çalışmamız bile gerekebilir..:) Artık federasyonun da şampiyonluk için 5. bir takımında oynayabileceğini kabul edip, 9 maçında yayınlanmasına izin vermesi gerekir, üstelik 4 maça izin vermek demek bence lig başlamadan şampiyon belli demekle aynı anlamdadır.. İleti yollamak için adres; [email]tff@tff.org[/email] Ben yolladım bi tane.. |
Telefon : (0212) 282 70 20 - 8 Hat
Fax: (0212) 282 70 08 E-Mail: [email]tff@tff.org[/email] Arkadaşlar forumdan okuduğuma göre lig tv topu federasyona atıyor.madem öyle bence tepkilerimizi bu tarafa da aktaralım. yukarıda iletişimle ilgili link i verdim.ben derim ki biraz da yoğunluğu federasyona yöneltelim |
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;319749]Telefon : (0212) 282 70 20 - 8 Hat
Fax: (0212) 282 70 08 E-Mail: [email]tff@tff.org[/email] Arkadaşlar forumdan okuduğuma göre lig tv topu federasyona atıyor.madem öyle bence tepkilerimizi bu tarafa da aktaralım. yukarıda iletişimle ilgili link i verdim.ben derim ki biraz da yoğunluğu federasyona yöneltelim[/QUOTE] [B]Zaten yarın seçim var bence bu arada onunla pek ilgilenmezler, Bizler bu hafta lig tv'nin üzerine gidelim, onların yaptırımı daha güçlü olur. Böylece gidecek maillerde bölünmemiş olur....[/B] |
[QUOTE=GuNaY;319755][B]Zaten yarın seçim var bence bu arada onunla pek ilgilenmezler..[/B][/QUOTE]
Hasan Doğan'ın ilk icraatı umarım bu konu üzerine olur..:) |
[QUOTE=GuNaY;319755][B]Zaten yarın seçim var bence bu arada onunla pek ilgilenmezler,
Bizler bu hafta lig tv'nin üzerine gidelim, onların yaptırımı daha güçlü olur. Böylece gidecek maillerde bölünmemiş olur....[/B][/QUOTE] vallahi çok haklısın ben onu tamamen unutmuşum.teşekkür ederim |
[QUOTE=sivaslı yıldız;319758]Hasan Doğan'ın ilk icraatı umarım bu konu üzerine olur..:)[/QUOTE]
[B]Umudumuz o yönde, En azından karşılıklı çatışma yerine kendi işine bakacak birisi geliyor...(İnşallah)[/B] |
SENE BAŞINDAN BERİ BİRİLERİ SİVASSPOR U BURALARDA GÖRMEKTEN ÇOK RAHATSIZLAR...OLSUN SON GÜLEN İYİ GÜLER ..SAYISAL ÜSTÜNLÜĞÜMÜZ BİRÇOK ŞEHİRDEN FAZLA GEREKLİ MERCİLERE BİZDE BİZE YAPILAN GİBİ TEPKİ KOYARSAK O ZAMAN GEREKEN CEVABI VERİRİZ...
|
-->: --->: LİG TV REZALETİ
[QUOTE=sensetik;319693]Ferat ŞAHİN denen ve internetspor'un yazarlarından olan bir Trabzon yalakasının yorumları aşağıda...
asıl mail atıp kınanacak kişiler bunlar.....resmen maçlarını yayınlamıyor diye tehdit...bu kanalın yaptığı ilk şey bu değil Sivas yorumlarında... [COLOR="Purple"]Lig TV’ye gelince. Geçen yazımda da belirttiğim gibi, Lig TV büyük hata yaptı. Sivasspor maçını vererek Trabzonspor’a çalım attılar güya. Peki ne oldu? Yavan bir Sivasspor maçı ve güzel bir Trabzonspor maçı yer değiştirmiş oldu. Bu yönetim bunun acısını sizden çıkaracak korkmayın. Büyük takımların ne yapacağı belli olmaz. 10 maç kötü oynarlar, birden çok iyi oynayabilirler. Potansiyel vardır çünki. Sen Trabzonspor’un ligteki yerine göre yayını yapmazsan, hem iyi maçları kaçırırsın hemde bir sürü paradan olursun. Seçim sizin. Dediğim gibi zaten suyunuz ısınıyor. Artık bundan böyle Trabzonspor’a belkide yalvarmanız gerekecek. Yayın hakları artık kulüpler tarafından satılmalı. Kimin taraftarı varsa, hakkını alsın. [/COLOR][/QUOTE] [B]hocam o site trabzon yalakası..bırak boşver hiç girme..[/B] |
[QUOTE=yigiter187;319762][B]hocam o site trabzon yalakası..bırak boşver hiç girme..[/B][/QUOTE]
[B]Site değil adam at gözlüklü, fanatik bir Trabzonsporlu...[/B] |
Çiğdem hanım diye biri var kendisi diyorki sivassporun macı canlı yayında?????
anlamadım gitti |
arkadaslar sizler zannediyorsunuzki butun anadolu sivassporu destekliyor. yaniliyoruz hepimiz,komsularimiz bile bizi deteklemiyor. neden biliyormusunuz cekemiyorlar bizleri SIVASSPORU yemin ederim oyle. ben fransada yasiyom burda sivassporun maclarina bakma imkanimiz cok sukur var. ama sisspor bi gol yediginde herkes sevinc cigliklari atiyor tabiki cok zoruma gidiyor.ama BULENT hoca diyorki 3 milyon sivasli degil 40 milyon insan bize destek veriyor. bence yaniliyor.SIVASIN SIVASLIDAN BASKA DOSTU YOK ARKADASLAR. BUNU BOYLE KABULLENMELIYIZ.
|
LİG TV REZALETİ
Arkadaşlar biz işimize bakıp Lig Tv'yi mail yağmuruna tutmalıyız. O bunu demiş bu onu demişden ziyade, kenetlenip, BU BİZİM HAKKIMIZ SÖKE SÖKE ALIRIZ demeliyiz. Bakın örneği var SÖKE SÖKE aldılar. Biz hakkımız olanı alamıyorsak bu ayıp senin benim hepimizin. Lütfen lig tv'nin [url]http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx[/url]
adresine her dakika mesaj atalım baskı yapalım hakkımız olanı alalım almasını bilelim. [B]Hadi durma; mesaj at, mail at, telefon aç...[/B] |
:mad::mad::mad:
Bu ********lerin hepsi iki yüzlü, sahtekar, adi, lafıyla icraatı bir olmayan mendebur insanlar... lafa geldi mi Sivas'ı tebrik etmeler, desteklemeler, şampiyon olmasını istemeler... bu düzeni yıkmak için takımımızı her maçta destekleyelim, maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapalım... biz bişeyler yapmassak inanın hiç bir şey değişmez arkadaşlar... yazdıklarım biraz ağır olabilir ama bu adamlar daha fazlasını hakediyor aslında.ama ne terbiyem ne de sitenin kuralları izin veriyor buna :mad::mad::mad: |
[B]DIGITURK Müşteri Hizmetleri[/B]
0 212 473 73 73 / 0 532 755 73 73 [B]Elektronik posta [/B] [email]info@ligtv.com.tr[/email] |
arayın arkadaslar net cevap alın......
|
[I]DIGITURK'ten Merhaba,
Paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime iletilmistir. Saygilarimizla FIGEN UCAKCIOGLU DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 Mailto:destek@digiturk.com.tr[/I] |
LigTv rezaleti değil...
bu yiğidoların rezaleti... |
LİG TV REZALETİ
ARKADAŞLAR BUGÜN ATTIĞIM HER MAİL İÇİN AYRI AYRI İSİMLERLE MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN CEVAP GELDİ. YASEMİNLER, HATİCELER, FULYALAR, FİGENLER,
KISACA HELAL OLSUN TRABZONLULAR, HELAL OLSUN LAZOĞULLARI, HELAL OLSUN... TEBRİK EDİYORUM TUTKUNLUĞUNUZU, ALKIŞLIYORUM TEPKİNİZDEKİ BİRLİKTELİĞİNİZİ, |
yavv kardesim 5 mac verseler olmaz yi yani???????
|
-->: LİG TV REZALETİ
bende aradım lig tv yi cumartesi maçımızı naklen yayınlamazlarsa üyeligimi hemde maçın oynandıgı saatte iptal ettirecegim . birdaha ligtv üyeolmayacagım .
|
bu lig tv sadece banamı olumlu yanıt verdi anlamadım?
|
[QUOTE=Dağcı;320104][I]DIGITURK'ten Merhaba,
Paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime iletilmistir. Saygilarimizla FIGEN UCAKCIOGLU DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 Mailto:destek@digiturk.com.tr[/I][/QUOTE] [B]Aynı cevap banada geldi abi, bakalım asıl cevaplarını bekliyorum :rolleyes:[/B] |
[QUOTE=Dağcı;320104][I]DIGITURK'ten Merhaba,
Paylasiminiz icin tesekkur ederiz. Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime iletilmistir. Saygilarimizla FIGEN UCAKCIOGLU DIGITURK Musteri Hizmetleri Tel:0212 473 73 73 Fax:0212 473 73 03 Mailto:destek@digiturk.com.tr[/I][/QUOTE] Digitürke dört ayrı mail attım hepsinede bu cevap geldi demekki amacımıza adım adım yaklaşıyoruz bunu sitedeki bütün arkadaşlarımız tekrarlarsa hedefimize ulaşmış olacağız |
[B]Amaç sivassporumuzun gösterdiği bu performansı kıskanmakta olabilir.Bu bir trabzonsporunda yaptığı saygısızlıktır ne diyelim yiğitin hakkı her yerde yeniyor işte bizim takımımızda bir sivasın yiğdosu olarak hakkı her yerde yenmeye devam ediyor[/B]
|
haydi yigidolar birlik beraberliğimizi gösterelim lig tv ve federasyona mail yagmuru baslatalım.gün birlik günüdür.gün beraberlik günüdür.
|
ONCELIKLE TUM UYUYAN SIVASLILARA SELEMLAR GARDAS LIG TV YI NEDEN SUCLUYORUKKI BIZ SUCU KENDIMIZDE ARIYALIM NEDENMI BU LIG TV YONETICISI KARGA TIPLI SANSALMI NE O TS FB SPORUN YALAKALIGINI YAPIYORLAR BIZDE BUNLARA PIRIM VERIYORUZ SIVASLILAR OLARAK BUTUN LIG TV ABONELIGINI TUMUNU IPTAL EDELIMDE TS KARSILASIN BIRAZ SIVASLILAR OLARAK UYANALIM HERKES IYI BILSINKI BIZ SAMPIYONLUGA KOSUYORUZ HALEN BIZE IKI DAKIKA BILE AYIRMIYORLAR HAJEN BIZ ONLARI ODULLENDIRIYORUZ BEN SIVASLILARI ANLAMAKTA GUCLUK CEKIYORUM GECEN HAFTAKI SIVASPOR ILE FB MACINDA BIR ISTANBULDA BIR SIVASLIYA SORUYORLAR NERELISIN ODA *********MDA FENER BAHCEYI TUTUYORUM DIYOR BU NE LAHANA NE TURSU BOYLE BIR SIVASLILIK OLURMU
|
TRABZONSPORLULAR AKİLLİ HAREKET EDİYOR.
BİRİ MAÇ VAR BİRİ YOG DİYOR. AMA TS MAÇI YAYINDA OLACAK GİBİ. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:51. |