SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17628)

Apaçiler1921 26.03.2008 22:52

--->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!

[QUOTE=Güner;339425][B]Ne olursa olsun yanlış bir uygulama.
Takımına yürekten destek veren için 1 ytl de aynı 20 ytl de. Bu ayrı konu.
Şimdiye kadar akılları nerdeydi de kendi stadlarında oynamadılar?
Baktı ki düşecekler nasıl etsek ne etsek derken bi de bu yolu deneyelim dediler demek ki.
Kolay değil onlara. Karşılarında şampiyonluğa oynayanbir takım ve sayıları İstanbul`da oldukça fazla nufüsa sahip bir kitle var.
Maç 1 ytl olsa olimpiyatta olsa tahminen 10.000 sivas taraftarı olurdu maçta.
Ne gerek var bileti 20 ytl yap 20.000 taraftar maçı izlemiş gibi hasılat topla. Oh ne âlâ ne âlâ.
1 taşla kaç kuş vuruyorlar siz hesap edin.
3 puanı alırsak 2 kat daha sevineceğim bu nedenden ötürü.

Yazık![/B][/QUOTE]

neden mi son maçlarda sahamızda oynadık stadmız suni çimdi + tff +valılk srn ckadı izn almısken neden shamızda oynamayalım;)

merkez_ismail 26.03.2008 22:52

[B]ARKADASLARIM ABILERIM KARDESLERIM TUM ANADOLU BIZIM SAMPIYONLUGUMU ISTERKEN ARTIK KENDIMIZE DUSMAN ARAMAYI BIRAKALIMDA ELIMIZDE IMKANLARLA NELER YAPABILIRIZ EN BUYUK ORNEGI ISE BU HAFTA KASIMPASA MACINDA NASIL BIR ORGANIZE YAPILMALI BUNUN KONUSULMASI GEREK ARTIK BILET PARASI SEYIRCI SAYISI DEIL HERKES BIRAZ DAHA SAG DUYULU YAKLASSIN MERAK ETMEYIN EN IYI SEKILDE HER YERDE SIVASSPORUMUZU DESTEKLERIZ ...![/B]

Güner 26.03.2008 22:53

[QUOTE=merkez_ismail;339431][B]bencede sızın gıbı dusunenlere yazık ama sadece guler :D gecerım sızlere :D[/B][/QUOTE]

[B]Sen gülüp geçmeye devam et.
Kaç kişi senin gibi düşünüyor acaba.
982 yi 10000 e tercih ettiğin anlamına geliyor. Sen kendini biletini almışsın sanane diğerlerinden değilmi.
İçimizdeki sizler yüzünden böyleyiz işte.[/B]

merkez_ismail 26.03.2008 22:54

[QUOTE=sivasli215;339438]tamam kardeşim,ne diyim artık, size iyi seyirler,umarım bizde bilet buluruz :([/QUOTE]
[B]
[B]SIMDI BANA SITEM YAPMA ISTANBULDA YASIYORSAN BILETINI ALMAYA GEC KALDIN DIEBILIRIM AMA INS SIZDE BULURSUNUZ BILET ...![/B]HA MAC STADININ DEISMESINDE EMIN OL SENDEN COK CABA HARCADIM AMA OLMADI ARTIK MAC ORAGANIZELERINI KONUSMAMIZ GEREK BOS TARTISMA YAPMAYA VAKTIMIZ YOK ...![/B]

Güner 26.03.2008 22:54

[QUOTE=Apaçiler1921;339442]neden mi son maçlarda sahamızda oynadık stadmız suni çimdi + tff +valılk srn ckadı izn almısken neden shamızda oynamayalım;)[/QUOTE]

[B]27 hafta nerdeydiniz? 1. lige yükselirken düşünecektiniz bunları 2. lige düşerken değil.[/B]

merkez_ismail 26.03.2008 22:56

[QUOTE=Güner;339445][B]Sen gülüp geçmeye devam et.
Kaç kişi senin gibi düşünüyor acaba.
982 yi 10000 e tercih ettiğin anlamına geliyor. Sen kendini biletini almışsın sanane diğerlerinden değilmi.
İçimizdeki sizler yüzünden böyleyiz işte.[/B][/QUOTE]
[B]
TABI ICINIZDE BENIM GIBI 100 TANE ADAM OLSA YETER BEN SIVASTAYIM BILETIMI ALMISIM SEN NIYE KENDI YARARINA DUSUNME O ZAMAN BU HAFTA BIZDE BESIKTASA 900 KISILIK DEIL DE STADIN YARISINI VERELIMM KABUL EDERMISIN SOLESENE BIRAKINSANA SIZIN GIBILER ISTE SIVASSPORUN BASARISININ UTANC VERICI YANLARIDIR ...!

HELAL OLSUN KASIMPASA KULUBUNE ADAMLAR ISLERINI BILIYORR SIZ BURDA SABAHA KADAR YAZIN BAKALIM BELKI OLIMPIYATA ALIRLAR MACI ...![/B]

Güner 26.03.2008 22:56

[QUOTE=merkez_ismail;339447][B]
[B]SIMDI BANA SITEM YAPMA ISTANBULDA YASIYORSAN BILETINI ALMAYA GEC KALDIN DIEBILIRIM AMA INS SIZDE BULURSUNUZ BILET ...![/B][COLOR="Red"]HA MAC STADININ DEISMESINDE EMIN OL SENDEN COK CABA HARCADIM[/COLOR] AMA OLMADI ARTIK MAC ORAGANIZELERINI KONUSMAMIZ GEREK BOS TARTISMA YAPMAYA VAKTIMIZ YOK ...![/B][/QUOTE]

[B]Bak bende buna gülüp geçerim :D[/B]

merkez_ismail 26.03.2008 22:57

[B]SANA SAMIMI SOLUYUM SIVASTAN BIZ 50 KISI GELIYORUZ HEPSIDE BOLE DUSUNUYOR VE HAKLILARDA ...! HAKLIYIZ DA. ...![/B]

merkez_ismail 26.03.2008 22:58

[QUOTE=Güner;339453][B]Bak bende buna gülüp geçerim :D[/B][/QUOTE]

[B]O SENIN ZORUNDAN :D[/B]............!

sivasli215 26.03.2008 22:59

[QUOTE=merkez_ismail;339447][B]
[B]SIMDI BANA SITEM YAPMA ISTANBULDA YASIYORSAN BILETINI ALMAYA GEC KALDIN DIEBILIRIM AMA INS SIZDE BULURSUNUZ BILET ...![/B]HA MAC STADININ DEISMESINDE EMIN OL SENDEN COK CABA HARCADIM AMA OLMADI ARTIK MAC ORAGANIZELERINI KONUSMAMIZ GEREK BOS TARTISMA YAPMAYA VAKTIMIZ YOK ...![/B][/QUOTE]

işim gereği haftasonu istanbulda olacağım,ve inşallahta maça gireceğim.ben günlerdir organizasyon konusunda da senden çok bağırdım,acar bakarsın istersen eski maillerime.ama istanbul sivaspor derneğinden bir kişi bile henüz bir organizasyon konusunda yanıt yazmadı.yani anlayacağın bizde boşa konuşmuyoruz,birşeyler için gayret sarfediyoruz burda,sağlık olsun.umarım maçta görüşürüz...

merkez_ismail 26.03.2008 22:59

[B]HERKES GIDER
BIZ KALIRIZ
67 YIGIDOLARIZ ...! [/B]

merkez_ismail 26.03.2008 23:00

[QUOTE=sivasli215;339457]işim gereği haftasonu istanbulda olacağım,ve inşallahta maça gireceğim.ben günlerdir organizasyon konusunda da senden çok bağırdım,acar bakarsın istersen eski maillerime.ama istanbul sivaspor derneğinden bir kişi bile henüz bir organizasyon konusunda yanıt yazmadı.yani anlayacağın bizde boşa konuşmuyoruz,birşeyler için gayret sarfediyoruz burda,sağlık olsun.umarım maçta görüşürüz...[/QUOTE]
[B]
BIZ MACTA KIMSE ILE GORUSEMEYIZ CUNKU O AN DURUMLARIMIZ IYI OLMUYOR SIVASTAN GIDIPTE SIVASLILARIN KALBINIDE KIRMAK ISTEMEYIZ AMA INS GORUSURUZ SAGLAM KAFA ILE ...![/B]

Güner 26.03.2008 23:01

[QUOTE=merkez_ismail;339454][B]SANA SAMIMI SOLUYUM SIVASTAN BIZ 50 KISI GELIYORUZ HEPSIDE BOLE DUSUNUYOR VE HAKLILARDA ...! HAKLIYIZ DA. ...![/B][/QUOTE]

[B]kendin söylüyorsun sadece siz 50 kişi gidiyorsunuz. kaldı 932 kapasite. sivasta sizden başka gideceklerde vardır. ya istanbuldakiler. ya diğerleri. yetermi 982.

Ben hala fikrimin arkasındayım. Simdiye kadar olimpiyatta oynadılarsa bu saatten sonra da oynamalılar. Değişen birşey olmayacak.

PAŞA gönülleri bilir.[/B]

merkez_ismail 26.03.2008 23:03

[B]TABIKI ONLAR BILIR SENMI KARAR VERECEKSIN KALAN KAPASITE DOLAR VE 982 KISI SIVASSPORUMUZU DESTEKLER MAC BITIMINDEDE YOLUMUZA BAKARIZ HER SEY BU KADAR BASIT KARDESIM ...![/B]

bRsVs 26.03.2008 23:03

kasımpaşaLı arkadasım rahat oL bılet hemen hemen kalmadı gıbı bızde bursadan gelcez kalmıcak o gun cok buyuk bı ıhtımal sızın taraftan gırcez.madem cok deLikanlıyım dıe gecınıon 31.hafta bursada gorusuruz

merkez_ismail 26.03.2008 23:05

[B]BAK ARKADASIM SANA ANLATMAK ISTEDIGIM KARAR VERILMIS ARTIK ELIMIZDE OLANLARLA ELIMIZDEN GELENIN EN IYISINI YAPMALIYIZ SORUN ARAMA YANLISI DEILDE DESTEK VERME YANLISI OLALIM LUTFEN ...![/B]

Güner 26.03.2008 23:05

[QUOTE=merkez_ismail;339465][B]TABIKI ONLAR BILIR SENMI KARAR VERECEKSIN KALAN KAPASITE DOLAR VE 982 KISI SIVASSPORUMUZU DESTEKLER MAC BITIMINDEDE YOLUMUZA BAKARIZ HER SEY BU KADAR BASIT KARDESIM ...![/B][/QUOTE]

ben vermeyeceğim kararı da sen mi vereceksin onu merak ediyorum.

Organizeden bahsediyorsun. Sivasta binlerce kişiyle şimdiye kadar adam gibi bir organize yapıldımı da 982 kişiyle mi organize yapacaksın?

merkez_ismail 26.03.2008 23:06

[QUOTE=bRsVs;339466]kasımpaşaLı arkadasım rahat oL bılet hemen hemen kalmadı gıbı bızde bursadan gelcez kalmıcak o gun cok buyuk bı ıhtımal sızın taraftan gırcez.madem cok deLikanlıyım dıe gecınıon 31.hafta bursada gorusuruz[/QUOTE]

[B][B]CEZA TOLGA REP TANIYOMUSUN ?[/B]................![/B]

sivasli215 26.03.2008 23:06

[QUOTE=merkez_ismail;339459][B]
BIZ MACTA KIMSE ILE GORUSEMEYIZ CUNKU O AN DURUMLARIMIZ IYI OLMUYOR SIVASTAN GIDIPTE SIVASLILARIN KALBINIDE KIRMAK ISTEMEYIZ AMA INS GORUSURUZ SAGLAM KAFA ILE ...![/B][/QUOTE]

sizin bu maça hangi amaç uğruna geldiğinizi inanki anlamadım,desene o 982 kişilik kapasiteninde 50 si boşa gitti :(

merkez_ismail 26.03.2008 23:07

[QUOTE=Güner;339469]ben vermeyeceğim kararı da sen mi vereceksin onu merak ediyorum.

Organizeden bahsediyorsun. Sivasta binlerce kişiyle şimdiye kadar adam gibi bir organize yapıldımı da 982 kişiyle mi organize yapacaksın?[/QUOTE]
[B]
MERAK ETME ORGANIZE DERKEN MAC ICINDE DESTEK DIYORUM EMIN OL DEPLASMANLARI DAHA COK SEVIYORUM CUNKU HERKES BAGIRIYORR SIVASTA ISE HERKES CEKIRDEK YIYOR BUNADA YAPACAK BISIYIM YOK HERKESIN PAŞA GONLU BILIR ...![/B]

RECEP_YÜKSEL 26.03.2008 23:25

[QUOTE=sivasli215;339457]işim gereği haftasonu istanbulda olacağım,ve inşallahta maça gireceğim.ben günlerdir organizasyon konusunda da senden çok bağırdım,acar bakarsın istersen eski maillerime.ama istanbul sivaspor derneğinden bir kişi bile henüz bir organizasyon konusunda yanıt yazmadı.yani anlayacağın bizde boşa konuşmuyoruz,birşeyler için gayret sarfediyoruz burda,sağlık olsun.umarım maçta görüşürüz...[/QUOTE]

[COLOR="DarkOrchid"][B]bak kardeş istanbul dernek olarak bizi kim arayıp bilet istemişse elimizden geleni yaptık biz biletixe gider biletin çıktığı saate gereken talep kadar bileti alırım bu işi ben yaparım organizasyon diyorsun söylermisin kime mesaj attın dernekten cevap alamadın biz burda 2 senedir çırpınıyoruz 3 -5 kişiyle dernek yürütmeye çalışıyoruz biz çok duyduk gereken desteği veririz yeterki siz kurun destek vercekler köstek oldu bizlere herşeyin bi sınırı var herkez diyor niye yer tutmuyorsunuz kendi hemşerimiz bile taraftar derneği diyince yer vermekten vaz geçti burası sivas değil burda özellikle taraftar derneklerine yer bulmak zor bulduğunda 700 ytl kira 3 aylıkta peşin istiyor bu işler söylemle oluyor gerçek eylem lazım gemiyi yürütmek için tayfa lazım tayfa içinde tamamen duygusal olan lanet olası YTL lazım onlar olmadan organizasyon nasıl olacak bana bi söyle mümkünse ne olur ben her arayan bilet taleb ediyor ben 100 tane bilete parayı nerden bulup alacam bunu soran yok ama sağ olsun sitem eden çok istanbul dernek için ulaşmak istersen ben burdayım bu arada bilet alamadıysan buyur gel benim misafirim ol [/B][/COLOR]ama

[COLOR="Red"][B]lütfen araştırmadan yorum yapmayın gelin hep beraber çözüm bulalım çıkar yo bullaım çıkan yolları tıkamayalım [/B][/COLOR]

[COLOR="Blue"][B]bu arada ben yazdım yine yazıyorum bence şampiyonluğa oynayan bi takım için bu fiat pahalı değil örnek verdim bjk -fb maçı açık türbün 60 ytl ve biletler çıkdığı gbi bitiyor ya bizim biletler halen biletixte satısta toplam kaç bilet düz hesap 1000 bilet neyi pahalı kahve bile lig tv 5 ytl ve siz siz olun Kasımpaşa türbününe girmeyin can derdindeki adamın öfkesi farklı olur o an kimseyi tanımaz Kasımpaşa stadı çok güzel yalnız kapasite ufak maç seyri çok güzeldir ben orda maç seyrettim bilirim onun için herşey saygı ve güzelik içinde geçmesi için hakeret olamadan yazalım [/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]BİLET LAMAYANLAR BİLETİXDE SATIŞLAR DEVAM EDİYOR BİLGİNİZE[/B][/COLOR]

sivasli215 26.03.2008 23:29

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;339492][COLOR="DarkOrchid"][B]bak kardeş istanbul dernek olarak bizi kim arayıp bilet istemişse elimizden geleni yaptık biz biletixe gider biletin çıktığı saate gereken talep kadar bileti alırım bu işi ben yaparım organizasyon diyorsun söylermisin kime mesaj attın dernekten cevap alamadın biz burda 2 senedir çırpınıyoruz 3 -5 kişiyle dernek yürütmeye çalışıyoruz biz çok duyduk gereken desteği veririz yeterki siz kurun destek vercekler köstek oldu bizlere herşeyin bi sınırı var herkez diyor niye yer tutmuyorsunuz kendi hemşerimiz bile taraftar derneği diyince yer vermekten vaz geçti burası sivas değil burda özellikle taraftar derneklerine yer bulmak zor bulduğunda 700 ytl kira 3 aylıkta peşin istiyor bu işler söylemle oluyor gerçek eylem lazım gemiyi yürütmek için tayfa lazım tayfa içinde tamamen duygusal olan lanet olası YTL lazım onlar olmadan organizasyon nasıl olacak bana bi söyle mümkünse ne olur ben her arayan bilet taleb ediyor ben 100 tane bilete parayı nerden bulup alacam bunu soran yok ama sağ olsun sitem eden çok istanbul dernek için ulaşmak istersen ben burdayım bu arada bilet alamadıysan buyur gel benim misafirim ol [/B][/COLOR]ama

[COLOR="Red"][B]lütfen araştırmadan yorum yapmayın gelin hep beraber çözüm bulalım çıkar yo bullaım çıkan yolları tıkamayalım [/B][/COLOR]

[COLOR="Blue"][B]bu arada ben yazdım yine yazıyorum bence şampiyonluğa oynayan bi takım için bu fiat pahalı değil örnek verdim bjk -fb maçı açık türbün 60 ytl ve biletler çıkdığı gbi bitiyor ya bizim biletler halen biletixte satısta toplam kaç bilet düz hesap 1000 bilet neyi pahalı kahve bile lig tv 5 ytl ve siz siz olun Kasımpaşa türbününe girmeyin can derdindeki adamın öfkesi farklı olur o an kimseyi tanımaz Kasımpaşa stadı çok güzel yalnız kapasite ufak maç seyri çok güzeldir ben orda maç seyrettim bilirim onun için herşey saygı ve güzelik içinde geçmesi için hakeret olamadan yazalım [/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]BİLET LAMAYANLAR BİLETİXDE SATIŞLAR DEVAM EDİYOR BİLGİNİZE[/B][/COLOR][/QUOTE]

benim derdim bilet değil,k,mseden de bilet istemedim zaten.derneğin yerini bile bilmem.sadece bu sayfa aracılığıyla ulaşıyorum size.benim sıkıntım maç günü bir yerde buluşulacakmı,ayrı ayrı mı gideceğiz?bu konuda bir calışmanız oldu mu?yoksa banane,bende elimi kolumu saalya sallaya gelirim maça

albina58 26.03.2008 23:33

Arkadaşlar lütfen,maç hakkında ve SİVAS'lıya-SİVASSPOR'a yakışır şekilde yazılar yazıp yorumda bulunalım.

serhatcan 26.03.2008 23:41

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;339492][COLOR="DarkOrchid"][B]bak kardeş istanbul dernek olarak bizi kim arayıp bilet istemişse elimizden geleni yaptık biz biletixe gider biletin çıktığı saate gereken talep kadar bileti alırım bu işi ben yaparım organizasyon diyorsun söylermisin kime mesaj attın dernekten cevap alamadın biz burda 2 senedir çırpınıyoruz 3 -5 kişiyle dernek yürütmeye çalışıyoruz biz çok duyduk gereken desteği veririz yeterki siz kurun destek vercekler köstek oldu bizlere herşeyin bi sınırı var herkez diyor niye yer tutmuyorsunuz kendi hemşerimiz bile taraftar derneği diyince yer vermekten vaz geçti burası sivas değil burda özellikle taraftar derneklerine yer bulmak zor bulduğunda 700 ytl kira 3 aylıkta peşin istiyor bu işler söylemle oluyor gerçek eylem lazım gemiyi yürütmek için tayfa lazım tayfa içinde tamamen duygusal olan lanet olası YTL lazım onlar olmadan organizasyon nasıl olacak bana bi söyle mümkünse ne olur ben her arayan bilet taleb ediyor ben 100 tane bilete parayı nerden bulup alacam bunu soran yok ama sağ olsun sitem eden çok istanbul dernek için ulaşmak istersen ben burdayım bu arada bilet alamadıysan buyur gel benim misafirim ol [/B][/COLOR]ama

[COLOR="Red"][B]BİLET LAMAYANLAR BİLETİXDE SATIŞLAR DEVAM EDİYOR BİLGİNİZE[/B][/COLOR][/QUOTE]

KARDEŞİMMM. BİLETİ Bİ KENARA BIRAKIN. MAÇA GİDİŞ ORGANİZASYONU YAPINSDANA ŞİMDİDEN. BELLİ BİR YERDE TOPLANIP STADA BİRLİKTE GİDİLMESİ İÇİN ORGANİZASYON YAPUINSANA. ÖRNEĞİN MA.TAN 3 SAT EVVEL TAKSİMDE TOPLANIP STADA YÜRÜYEREK GİSDİLMESİ İÇİN ORGANİZASYOM YAPINSANA.

bRsVs 26.03.2008 23:44

Şımdı herkes neden bunu tartısıyor anLamadım, adamlar bı acıklama yapmıs 982 kısı alabılırız veya gırecek dıye.Stad adamların ıster -1- yapar ıster -20- sonucta kendı stadları.Ama bız bunu bır daha gorduk, bursa macındada.Bursada rakıp taraftar 5 ytl ye ızlıyor, 3 buyukler haric bıze gelınce 10 oldu, onemlı değıl 100 de olsa gırcektım o maca.982 kısı gercekten az cunku ıst.da yasayan 2 mılyonu askın SIVASLı var sonucta o gün bızım taraf dolucak destegımızı vereceğız.Olay bıtmıs, kapanmıs bundan sonra gerı donus olmaz.Burdanda kasımpaşaLı arkadaslarıma seslenıyorum, azda olsa sızın tarafınıza gırecek olan hemserılerımıze saygıLı olun, hosgorulu davranınız.

kubilay68 27.03.2008 00:01

arkadaslar ben daha onceki yazimda soylemistim sivasin sivaslidan baska dostu yok.suna inanin kimse bizim sampiyon olmamizi bile istemiyorlar inanin buna sadece laf hepsi.burakalim 20 ytl ye satsinlar belki lig de kalirlar KASIMPASA.

XXCakir58 27.03.2008 00:09

-->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!

Kasimpasanin kapasitesi az olursa mahlesef bizimkiler de az kisi olarak girecekler. Keske mac Atatürk Olimpiyat stadinda oynansaydi o zaman görürdüm Kasimpasayi

yeniceri_can 27.03.2008 07:20

bi olay çıkacağını zannetmiyorum.Ne kadar bağırırsak bağıralım kasmpaşa tribünlerine elbetteki Sivaslılar girecek.

Abdullah DuMaN 27.03.2008 07:48

-->: 982 YİĞİDO İZLEYEBİLECEK!!!

çok az istanbullu sivaslılar ve sivastan gidecek olanlar bi 10 bin 20 bin olur bence

3258murat 27.03.2008 08:10

Evet arkadaşlar fiyatlar şık olmamış katılıyorum, bu şekilde olmasa daha iyi olurdu.Ama artık bunu konuşmayalım.KP yönetimini , almış olduğu bu karar için vicdanlarıyla başbaşa bırakalım.İçlerine sindirdiklerine göre biz ne desek faydasız.Haa şu olur;belki bizim bu tepkimiz benzer maçlarda onlara bir ders olur...ne diyelim inşallah...

metincetin58 27.03.2008 08:49

bunlar insan deil ama bu takım bunlarıda insan yapacak :d

PATRON 27.03.2008 09:22

İstanbul'daki yiğidoların yapacağı en güzel şey

Gidip Kasımpaşa tribünlerinden bilet alacak ve kasımpaşalı hiçbir taraftara bilet bırakmayacak.

İşte ozaman süper olur :)

dragon_58 27.03.2008 11:29

kısmetse oradayım .

casus84 27.03.2008 11:36

[B][COLOR="Red"]HERKESE DUYURULUR SİVASSPOR TARAFINDAKİ BİLETLER TÜKENMİŞTİR.ELİNDE FAZLA BİLETİ OLAN ARKADAŞ VARSA BENİMLER İRTİBATA GEÇEBİLİRMİ???ÖZEL MESAJ ATINIZ YADA MSN'DE YAZIŞALIM...
1 ADET BİLET GEREKMEKTEDİR....

ADRES: [email]casus84@hotmail.com[/email][/COLOR][/B]

merkez_ismail 27.03.2008 11:47

[B]Evet arkadaslar sıvas bıletlerı tukenmıs ıstanbuldan aldıgımız haberlere gore sımdı ne olacak ![/B]

Güner 27.03.2008 11:50

[QUOTE=merkez_ismail;339674][B]Evet arkadaslar sıvas bıletlerı tukenmıs ıstanbuldan aldıgımız haberlere gore sımdı ne olacak ![/B][/QUOTE]

[B]İşte ben sana dün onu soruyordum kardeşim şimdi ne olacak?[/B]

bortecine 27.03.2008 11:53

[QUOTE=Güner;339679][B]İşte ben sana dün onu soruyordum kardeşim şimdi ne olacak?[/B][/QUOTE]

Kolay yolu var hemşehrim bizim yaptığımız gibi kasımpaşa tarafından alacalar.

merkez_ismail 27.03.2008 11:54

[QUOTE=Güner;339679][B]İşte ben sana dün onu soruyordum kardeşim şimdi ne olacak?[/B][/QUOTE]

[B]Valla sımdı haklısın zaten dunkı mesajları sıldırdım ...![/B]

ertor58 27.03.2008 12:10

BİLETLER TÜKENDİ SİVAS TARAFTARI G BLOKTA OLACAK SİZLERDE SIRASIYLA F VE E BLOKLARINDAN ALABİLİRSİNİZ KASIMPAŞA TARAFINDAN EN AZINDAN YAN YANA OLURUZ

ertor58 27.03.2008 12:12

TÜM KALE ARKASINI KAPATALIM SİVASLI GARDAŞLARIM KALE ARKASI E VE F BLOKLARINDAN ALALIM YAN YANA İZLEYELİM. ORALARDA BİTERSE DİĞERLERİNDEN ALIRIZ NAPALIM:-))))))) ONLARDA MAÇI OLİMPİYATA ALSALARDI. TÜM BİLETLERİ BİZ ALALIM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:23.