SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18184)

altan54&58 28.04.2008 09:30

--->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları

Aslında 1-0 olsun bizim olsun gerçekten doğru o zaman son haftaya diğer sözde iki büyük gs ile aynı puanda gireriz.fb'nin Gençlerbiliği'ne takılacağını düşünüyorum.Bu nedenle averaj hesaplarına takılmamak için umarım 3-0 olur maçın sonucu.Ondan sonra son hafta Ankara'da şampiyonluğu ilan ederiz.

zaralım 58 28.04.2008 09:48

SİVASSPOR 1-0 galatasaray
..........................................................................

özgühertaş 28.04.2008 10:52

SİVASSPOR-3
GS-0

ADAMLAR NEYE UĞRADIGINI ŞASIRACAKAR.ZİRA FARKLI BİR SKOR İŞİMİZE YARAMIYOR.

cesur sivas 28.04.2008 10:57

kazanalimda ne olursa olsun.. benim tahminim 2-1 mac sivassporumuzun:)

yigido Atilla 28.04.2008 12:13

[B][I]Galatasarayi 3 farkla yenmeliyiz. Ikili avarajda ilk maci GS 2-0 kazanmisti. Artik nemiz var nemiz yok her seyimizi bu maca koymaliyiz kendi isini baska kimseye birakmadan kendimiz halletmeliyiz.insallah Anadolu tekrar sampiyonunu cikaracak Buna da kimse mani olamayacak Süperligde bu sampiyonlugu tek hat eden takim sivasspordur Kisitli bütcesiyle, Hakem yardimi hic olmadan Ali Cengiz oyunlari oynamadan hak eden tek takimi sivasspordur. Sampiyon olacagiz, sampiyon olacagiz, sampiyon olacagiz ,sampiyon olacagiz cünkü hak ediyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz[/I][/B]

EyüphanAydın 28.04.2008 12:49

[B]Bu Hafta Gerçekten Gönlüm Sivas KAZANICAK Diyor...Ama Bilmiyorum..

Kapkarmakarışıklar İçindeyim..İnşallah Sivasspor Kazanır..

Ancak Galatasaray Yakın Gibi Gözüküyor..

Sivas'ım Kusura Bakma :(

Sivasspor - 1 =(

Galatasaray - 2[/B]

DENİZEVİ 28.04.2008 16:29

[CENTER][IMG]http://www.main-board.com/images/smilies/59.gif[/IMG]
[IMG]http://www.main-board.com/images/smilies/219.GIF[/IMG] [IMG]http://www.main-board.com/images/smilies/241.GIF[/IMG] [IMG]http://www.main-board.com/images/smilies/53.gif[/IMG][/CENTER]

bilocan58 28.04.2008 16:35

kazanalımda kaç kaç olursa olsn be gardaş lar :)

BOUN 28.04.2008 16:45

[QUOTE=BOUN;355707]3-1'lik bir galibiyet işimize yaramadığı için bu skoru revize ediyorum. Kesmez bizi 3-1, yetmez bize şampiyonluk için. Dolayısıyla şampiyonluk aşkına:

Sivassporumuz: 3

GS: 0

:):):)

Son gülen iyi güler demişler, bugüne kadar büyültülmüşler bize karşı güldüler, şimdi sıra bizde!:)

Taksim'de, Mecidiyeköy'de akılları sıra erken kutlama yapanlara haddini Yiğido bildirecek.

Son gülen iyi gülecek, tam gülecek![/QUOTE]

Sevgili Yiğidolar artık yüzdük kuyruğuna geldik, bu saatten sonra bu işin şakası da yok, dönüşü de yok. Önümüzde sadece bir yol var: Ya şampiyon olacağız ya da yine şampiyon olacağız!

Bu takım destan yazacak, yeter ki Yiğido inansın, Yiğido destek versin, Yiğido yeri göğü inletsin.

Bu hafta boyunca Sivas-Gs maçını konuşup Gs'nin Sivas'ta rahat tur atlayacağını söyleyenler; yetmedi Fener karşısında oynadığı futbolla Sivas'a en az üç-dört atacağını söyleyenler Pazar akşam kıpkırmızı olacaklar. Sivassporumuz, teknik ekibimiz, futbolcularımız onları eşekten düşmüşe çevirecek. Destan yazacağız.

Şimdi tam vakti. Hep destek tam destek.

Pazar akşamı 20:45'te Bağdat caddesini değil, Mecidiyeköy'ü değil, Taksim'i değil, İSTASYON caddesini bayram yerine dönmüş haliyle televizyonlarımızdan izleyelim. İşte tarihi fırsat ayağımıza geldi. Dem bu demdir, gün bu gündür!

Alişan 28.04.2008 17:14

-->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumları

Gönlümüz isteğimiz galatayı yenmek ama bu hafta işimiz çok zor ilk yarı bizi 2-0 yendiler geçen fenerle olan maçını seyrettim eğer sivastada öyle oynarlarsa bizim işimiz gerçekten zor ama bizimde kaybedecek hiçbirşeyimiz yok buraya kadar geldik bundan sonrada gitmeliyiz diye düşünüyorum ama zor bir maç olacak bizim için inşallah kazanırız galatanın bırakmaya niyeti olduğunu sanmıyorum maçın sonuna kadar bastıracaktır özellikle ilk 25 dakikada çok baskılı oynayacaktır eğer biz bu baskıda bir kontraatak ile golü bulursak işte o zaman herşey değişir haydi sivasspor bu maçıda al ankarada seninleyiz ankarada şampiyonluğumuzu ilan edelim bizlere bu mutluluğu yaşat şimdiye kadar yaşattığın bütün mutlulukların tatlısı olsun bu galibiyet ( sivasspor 3- galata 2)

BOUN 28.04.2008 18:39

--->: -->: SİVASSPORUMUZ/Gs Maçı Tahmin ve Yorumla

[QUOTE=Alişan;356232]Gönlümüz isteğimiz galatayı yenmek ama bu hafta işimiz çok zor ilk yarı bizi 2-0 yendiler geçen fenerle olan maçını seyrettim eğer sivastada öyle oynarlarsa bizim işimiz gerçekten zor ama bizimde kaybedecek hiçbirşeyimiz yok buraya kadar geldik bundan sonrada gitmeliyiz diye düşünüyorum ama zor bir maç olacak bizim için inşallah kazanırız galatanın bırakmaya niyeti olduğunu sanmıyorum maçın sonuna kadar bastıracaktır özellikle ilk 25 dakikada çok baskılı oynayacaktır eğer biz bu baskıda bir kontraatak ile golü bulursak işte o zaman herşey değişir haydi sivasspor bu maçıda al ankarada seninleyiz ankarada şampiyonluğumuzu ilan edelim bizlere bu mutluluğu yaşat şimdiye kadar yaşattığın bütün mutlulukların tatlısı olsun bu galibiyet ( sivasspor 3- galata 2)[/QUOTE]

İnşallah kardeşim inşallah bu maçı alacağız hem de farklı olacak. Bütün bir senenin meyvelerini toplama maçı bu maç!

Allah Yiğidomun yardımcısı olsun!

Hep destek tam destek!

BOUN 28.04.2008 18:44

[QUOTE=albina58;355873]Bu maç farklı maç.
İlk fenerbahçe deplasmanında,fenerbahçeyi ilahlar korudu ve o maçtan mağlup ayrıldık.İkinci olarak,deplasmanda galatasaray maçında,ilk on dakika içerisinde servet Çetin'in, futbol nizami kuralları dışında iki defa kasdi olarak BALİLİ'ye attığı dirseği görmezden gelmek,hem galatasaray için hemde inceden inceye rakibi oymak deyimini uygularcasına hakemin olaya lakayt kalması neticesinde,Balilimiz sakatlandı,oyun disiplinden kopduk ve mağlup olduk.
Evimizde oynadığımız ilk fener maçı,her bakımdan facia idi,zira basın tarafından fazla gündeme getirilmek,liğde konumumuz itibariyle futbolcularımızdaki aşırı güven,bir nevi ummadığın taş baş yarar sözünde olduğu gibi kendimizi bir bakıma uçurumdan yuvarladık.
Beşiktaş maçı ise tek kelime ile şanssızlıktı.Hiç kimse o maçın on defa oynansa beşiktaş'ın galip geleceğini söyleyemez.Oyun kurgusu,dizilişimiz ve akla gelecek futbol kuralları içerisinde her mantık bizim üstün olduğumuz bir maçta,futbolun ilahları o gün bizi istemedi.
Bu hafta oynayacağımız galatasaray maçında,ne basın,ne adnan polat'ın parası nede hakan şükür'ün futbol dışından getirip futbolculara lanse edeceği akım,bu maçta bizim galip geleceğimizi engelleyemeyecek.
Bülent UYGUN,teknikdirektörlükte,bu sezon 31 maçta oynattığı takımını bir kenara koymuş,bu maçta final sınavına çıkmaktadır.
İster şampiyon olsun ister olamasın,futbolcularımız ister şampiyon olsun ister olmasın,futbol takımımızda bu maç,teknikdirektörümüzden futbolcularımıza bir nevi,ülke genelinde vizyon maçı, kalitelerinin tasdikleneceği maçtır.
Bu maça, başta teknikdirektörümüzün vereceği talimatlarda,çıkacak oyuncularımızın TÜRK FUTBOLUNDA var olma mücadelesi olacak.Bundan sonraki futbol yaşamlarında,oynayacakları bu maç belirleyici olacağı bilincinde çıkacaklar ve tarihde yer almak için mücadele edecekler.
Bu veriler,bence bizim maçtan galip ayrılacağımız kanaati oluşturmaktadır.[/QUOTE]

Başından sonuna kadar yorumuna katılıyorum Hakan abi, bu maç bizim başarımızın tasdik edileceği maçtır, ister şampiyon olalım ister olmayalım. Başka yol göremiyorum ben bu maçı almaktan başka!

alptuğrul58 28.04.2008 18:49

Ya hep ya hiç En az 3 farklı bir galibiyete ihtiyacımız var Maçı 3 farklı kazanırsak kesin şampiyon oluruz veya en kötü ihtimalle tek farklı da olsa kazanmalıyız.Bana göre F.Bahçe G.Birliği'ne puan yada puanlar verecektir.Şampiyonlar Ligi'ne kesin kalırız.

Arif Coşkun 28.04.2008 19:01

Bu güne kadar GS galibiyetimiz yoktur.Bir ilk daha olsun,bu maçı alalım.

ozhan_c84 28.04.2008 22:09

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!
ARKADAŞLAR PAZAR GÜNÜ AKSAM GALATASARAY MACI SONRASI SIVASLI TARAFTARARA JOPP CEKEN ******** LERI STADDA GORMEK ISTEMIYORUZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

eyuphulagu 28.04.2008 22:18

--->: KİM BU GECE KUŞLARI???

[QUOTE=fyurt58;355546]arkadaslar ben erzincandan yazıyorum adım furkan bana sivas-galatasaray maçının bilet fiyatlarını söylermisiniz 30 kişilik bi grup olarak gelmeyi düşünüyoruz sivas taraftarı olarak cep numaram 0537 2262424 email adresim [email]fyurt@hotmail.com[/email] birde biletleri nerden alabileceğimizi söylerseniz çok sevinirim cevaplarınızı bekliyorum ona göre bizde erkenden gelicez memleketimize şimdiden sagolun arkadaslar hayırlı günler[/QUOTE]
ARKADAŞLAR MARATON 30 YTL,KALE ARKASI 15 YTL.Biletleri Kongre Müzesinin önündeki Sivaspor standından,ya da stat gişelerinden alın.(tabiki bitmezse)

XXCakir58 28.04.2008 22:32

kardeslerim istedigim, istedigimiz Sivasin kazanmasi, ama isimiz zor bagzi kardeslerimin yorumladigi gibi Galatasaray fenere karsi oynadigi gibi sivasa da oynarsa isimiz zor.

Ultra sivasli 28.04.2008 23:30

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK CIKIP TOPUMUZU SIVASTA OYNAYIP GALATASARAYI EZE EZE YENECEGIZ KAC TANE ATARIK DERSENIZ BENIM TAHMINIM BU MACI 4-1 ALIRIK SIVASTA GALATASARAYA MAMA YOK BURASI SIVAS CIKIS YOK HABERIN OLSUN BELESCI ADNAN

MuRaT_KS 29.04.2008 00:02

Hadi bakalım Sivas yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, Sivas'ın şampiyon olması için;

Bu maçı 3 farklı alması ve son maçıda alması gerek. Sonra Fener'in puan kaybetmesini bekleyecek. Neden olmasın hadi Sivas şu İstanbul'a dur de... Çok yaklaştın. İmpossible is nothing... Ben güveniyorum Sivas' bu maçı 3 farklı alır.

A N A D O L U ! ! !

Sivaslı Oğuz 29.04.2008 01:56

1-0 yenicez inşallah.şampiyon olamazsak bile şampiyonlar ligine gideceğimizi düşünüyorum.buda en az şampiyonluk kadar önemli bizim için.ne olursa olsun kazanmalıyız.haydi sivasım göster kendimi.hepinizin Allah yardımıcı olsun.

DENİZEVİ 29.04.2008 03:02

[CENTER][IMG]http://i25.tinypic.com/xxds9.gif[/IMG][/CENTER]

halis585858 29.04.2008 16:59

Sivasspor-Galatasaray maçının sonucu ne olur?

TRT Stadyum programını yapmış olduğu maçın sonucu ne olur konulu ankete tüm SİVAS'lıların katılmasını istiyorum
haydi SİVAS'lılar takımımızı desteksiz bırakmayalım!!!

Sivasspor-Galatasaray maçının sonucu ne olur?
Kullanılan Oy Sayısı = 7.883
Sivasspor % 25,8 2.037 oy

Beraberlik % 6,6 517 oy

Galatasaray % 67,6 5.329 oy

[url]http://www.trt.net.tr[/url]

sivaslı-elif 29.04.2008 17:07

--->: Sivasspor-Galatasaray maçının sonucu ne olur

takım inanıyo ALLAH'INDA YARDIMIYLA (İNŞ) SİVAS KAZANACAK...
SONUÇ 1-0 OLUR AMA 3-0 DA OLABİLİR
(1-0 olsun bzm olsun)(3-0 olsun şampiyonlukta bizim olsun)

tanju_58 29.04.2008 17:11

bugün bi haberde Hayrettinin konuşmasını dinledim.Sivas halkı şampiyonluğa inanmıyor dedi.Galatasaray maçına sivastaki taraftarlarımız öyle bi hazırlanmalıki futbolcularımız sahaya çıktıklarında tüm şehirin şampiyonluğa kenetlendiğini hissetmesi lazım.

yigidomustafa58 29.04.2008 17:14

[B]attım bende oyumu ama bu 2-3 kişiyle olmaz haydi destek verelim arkadaşlar..[/B]

tanju_58 29.04.2008 17:15

hadi yiğidolar tüm türkiyeye şampiyonluğa inandığımızı ankette haykıralım oylara devammm...

kRaL53 29.04.2008 17:24

[B]SivasSpor Yenerse şampiyonda olabilir olamayda bılır..GS'yenerse Uefaya gitme sansı yuksek olur D: inşallaj Sİvas yener![/B]

halis585858 29.04.2008 17:27

HAYDİ BEYLER BAYANLAR 7DEN 70'E HER YAŞTAN SİVAS'LILAR ANKETE KATILMAYA DEVAM EDELİM
HERKES NASIL ŞAMPİYONLUĞA İNANDIĞIMIZI GÖRSÜN
ANKETE KATILMAYA DEVAM DURMAK YOK
SİVASSPOR AŞKINA HERKES KATILSIN
[url]http://www.trt.net.tr[/url]

EMREE58 29.04.2008 17:49

ARKADASLAR LÜTFEN ANKETE KATILALIM

Can Ustunel 29.04.2008 17:52

memleketim sivas kendim galatasaraylıyım insallah fenerbahcceye yaramayacak bi skor cıkar sahsi fikrim Galatasaray kazanmasından yana duygusala girersem sivas alsın ama fenere yaramasında ne olursa olsun

ESESES 29.04.2008 19:24

Arkada$lar Eski$ehirliyim Eski$ehirsporluyum... Babam Sivasli... biliyorsunuz bizde bu sene superlig icin sava$iyoruz ve pazar gunu izmirde Karisyaka ile onemlibir macimiz var... Ama ben o gun Izmirde degil babamla Sivasta olacagim sizlerin yaninda... Sivasi desteklemek ve Anadoludan bir $ampiyon cikarabilmek icin... Herkes inanmali ! ! Butun Sivas halki . . . ben inaniyorumki o kdr yolu Sivasli olan babamla geliyorum... Ba$arilar karde$lerim .... Eminim ba$aracaksiniz....

yeniceri_can 29.04.2008 19:29

Avuçlarımızı açtık dua ediyoruz.
Allah yardımıcımız olsun.
skor önemli değil galip gelelim yeter.inanıyorumki son hafta inanılmaz puan kayıpları olacak biz şampiyon olacağız.
Eğerki defans ağırlıklı top oynarsak duman oluruz.akıllı top oynar yeneriz inşallah.

Del Piero 29.04.2008 19:32

[B]arkadaşlar bu sene [B][COLOR="Red"]ya SS yada SS şampiyon :D

sivas :D[/COLOR][/B][/B]

yeniceri_can 29.04.2008 20:03

Gemileri Yaktık Artık geri dönüş yok. !

5858ismail3535 29.04.2008 20:07

maç galba sivasspor:1 galatasaray:0

5858ismail3535 29.04.2008 20:09

sivasspor:1 galatasaray:0

hvlvatgm 29.04.2008 20:15

hiç karıstırmayın kardesler...
bırakın macı kesin aldık havasına girsinler...
cakalım kendilerine gelsinler...

bErKandD 29.04.2008 20:19

[QUOTE=hvlvatgm;357216]hiç karıstırmayın kardesler...
bırakın macı kesin aldık havasına girsinler...
cakalım kendilerine gelsinler...[/QUOTE]

forza sivas... haydi yiğido.............

5858ismail3535 29.04.2008 20:22

tabikide canım yiğidom sivas yencek

©onson 29.04.2008 21:02

ezixler balla malla alirlar en azindan bir puan gibime geliyor, onlardan balli camia yok dünyada... Yolun acik olsun Sivasspor, dualarim seninle...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:57.