![]() |
--->: Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?
slm yiğidolar ben milasdan katılıyorum ve fantik fenerbahçeliyim ve sizler adına çok üzgünüm ama totodan uefaya gitceğinizide eminim ve fenerime laf ataın ama birazda keniniz düşünün çok değil kendi sahanızda ligden düşen rizeyle berabere kaldınız o maçı kazansaydınız yada deplasmanda ligden düşen manisa ile berebere kaldınız o maçı kazansaydınız yada hiç değilde en azından bize akıllı olupda 4 1 değilde 3 1 yada 2 1 yenilseydiniz bu durumda olmazdınız ama neys sizin adnıza çok üzgününm sizlere geçmiş olsun ve totoda sivasa başarılar sivasa selam
|
[QUOTE=sulker48;366225]slm yiğidolar ben milasdan katılıyorum ve fantik fenerbahçeliyim ve sizler adına çok üzgünüm ama totodan uefaya gitceğinizide eminim ve fenerime laf ataın ama birazda keniniz düşünün çok değil kendi sahanızda ligden düşen rizeyle berabere kaldınız o maçı kazansaydınız yada deplasmanda ligden düşen manisa ile berebere kaldınız o maçı kazansaydınız yada hiç değilde en azından bize akıllı olupda 4 1 değilde 3 1 yada 2 1 yenilseydiniz bu durumda olmazdınız ama neys sizin adnıza çok üzgününm sizlere geçmiş olsun ve totoda sivasa başarılar sivasa selam[/QUOTE]
Kardeşim fenerbahçeliysen burada işin ne burası sivassporluların yeri senin yerin antu. Bize ne olduysa sizin gibi fb-gs-bjk liler yüzünden oldu. |
-->: Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?
g[B]alatalı sivaslılara kızanlar acaba sivasın kaç maçına gitti...kaç maç bas bas bağırdı...yanlış anlaşılmasın sözüm birini ima etmiyor...bunu apanlar kimse onlar...maça gelmeyen bağırmayan taraftarla sivaslı galatalılar arasında bir fark göremiyorum..[/B]
|
utanmadan gs için kutlama yapmışlar
bunlar eğer Sivaslıysa has Sivassporluları ve Sivasımızı diğer takımlara karşı rezil ediyorlar bu 3 eziklere kutlama yaptırmak istemiyorsan 300-400 kişi toplanırsan gözleri korkar ve bir daha böyle yamukluklar yapmazlar Sivasın merkezinde bu kadar kişi toplanıp engelleyemiyorsa o da ayrı bir sorun |
lanet olsun kanı bozuk bizansın evlatlarına,
lanet olsun sivaslıyım diyerek 3 büyütülmüşleri kutlayanlara lanet olsun lanet olsun lanet olsun ...... |
[QUOTE=sabanaydn;366246]lanet olsun kanı bozuk bizansın evlatlarına,
lanet olsun sivaslıyım diyerek 3 büyütülmüşleri kutlayanlara lanet olsun lanet olsun lanet olsun ......[/QUOTE] Bu durumu tersine çevirmek için bir şeyler yapalım daha kimse sivasımızda kutlama yapamasın |
[QUOTE=sulker48;366225]slm yiğidolar ben milasdan katılıyorum ve fantik fenerbahçeliyim ve sizler adına çok üzgünüm ama totodan uefaya gitceğinizide eminim ve fenerime laf ataın ama birazda keniniz düşünün çok değil kendi sahanızda ligden düşen rizeyle berabere kaldınız o maçı kazansaydınız yada deplasmanda ligden düşen manisa ile berebere kaldınız o maçı kazansaydınız yada hiç değilde en azından bize akıllı olupda 4 1 değilde 3 1 yada 2 1 yenilseydiniz bu durumda olmazdınız ama neys sizin adnıza çok üzgününm sizlere geçmiş olsun ve totoda sivasa başarılar sivasa selam[/QUOTE]
Ya kardeşim sen git antu da yaz.Ayrıca bize teselli vereceğine kendinize bakın sizin o sadece kezman efendiye verdiğiniz para ile YİĞİDOLAR bu sezonu geçirdi.Son 2 haftaya kadar şampiyonluğu kovaladı PAF takımı da şampiyon oldu.Üstelik çok sevgili büyük (!)fb'niz ligi 22 galibiyetle kapatırken senin o teselli verdiğin YİĞİDOLAR kaç galibiyet aldı 23 yazıyla yirmi üç.23, 22 den büyüktür demi.Saçma sapan bir üçlü averak kuralı yüzünden siz Şampiyonlar ligine gidiyorsunuz utanmadan çıkıp bize teselli verme önce senin o bütçeyle imkanlarla medya gazı ile yaptığın işlere bak kardeşim.siz büyük falan değil kahpe bizans takımısınız. Bu arada Hollanda Ligi'nde şampiyon takımın ardında ki sıralama yani 2,3,4 ....ve kupalara gidecek takımlar play off ile belli oluyor averaj falan yok orda.Keşke bizim ligde de böyle sistem olsa |
[QUOTE=altan54&58;366264]Ya kardeşim sen git antu da yaz.Ayrıca bize teselli vereceğine kendinize bakın sizin o sadece kezman efendiye verdiğiniz para ile YİĞİDOLAR bu sezonu geçirdi.Son 2 haftaya kadar şampiyonluğu kovaladı PAF takımı da şampiyon oldu.Üstelik çok sevgili büyük (!)fb'niz ligi 22 galibiyetle kapatırken senin o teselli verdiğin YİĞİDOLAR kaç galibiyet aldı 23 yazıyla yirmi üç.23, 22 den büyüktür demi.Saçma sapan bir üçlü averak kuralı yüzünden siz Şampiyonlar ligine gidiyorsunuz utanmadan çıkıp bize teselli verme önce senin o bütçeyle imkanlarla medya gazı ile yaptığın işlere bak kardeşim.siz büyük falan değil kahpe bizans takımısınız.
Bu arada Hollanda Ligi'nde şampiyon takımın ardında ki sıralama yani 2,3,4 ....ve kupalara gidecek takımlar play off ile belli oluyor averaj falan yok orda.Keşke bizim ligde de böyle sistem olsa[/QUOTE] Sonuna kadar katılıyorum sivasspoprun büyüklüğü işte burada saklı. Fener neymiş. Antucular antuya gitsin |
olur tabı ya neden olmasın -----------------------
|
[QUOTE=yusuf_yusuf;366281]olur tabı ya neden olmasın -----------------------[/QUOTE]
olamaz olmama lı bir şeyler yapmalıyız acilen |
sivasta sevinenleri oraya gömmek lazımdı aslında böyle şans 50 yılda bir gelirdi geldi ve bunlar gibiler yüzünden gitti!! seneye kadroda dagılır olay bitti işte lanet olsun o sevinenlere geçen hafta tv de sivasta röpörtaj yapıyolar küçük çocuk gs yelegi war üzerinde çocuk annem giydirdi utanıyorum abi ben dedi onun kadar olamadılar yazıklar olsun
|
Ben de izledim sivas-gs maçında mikrofon uzattılar birinin üzerinde kırmızı -beyaz diğerinin sarı -kırmızı ...
bu nasıl bir zihniyet ya !!! |
Yazıklar olsun bencede.Bu yüzden kaybediyoruz.
|
beyler kendi hatanızı fenerbahçemizin üstüne atmayın burası türkiye türkiyeninde tek büyüğü fenerbahçe ulu önder mustafa kemalde fenerbahçeliydi ve fb gsye samiyende çok kötü bir mücadele sonucunda yenildi gençleri zar zor yendi devler ligini garantiye aldı ts zaten fenerede sivasada kıcık gsye oftaş karşısında beraberlik yetiyordu ilk yarıda 2 0 yaptı fenerde moral bozukluğu sakat futbolcular maç deplasmanda ts ile bizde 2 0 yenik kapattık bu duruma rağmen direkten dönen toplarımız oldu ofsayt gerekçesi ile verilmeyen goller oldu ts kalecisinin çıkardığı toplar oldu ha manisaya gelirsek adamlar ligden düşmüş moral çöküntüsü var maça motive olamamışlar bjkde büyük takım kendi sahasında seyircisi önünde farklı skorla kazanmak sorunda 10 dk 4 yaptı sonra durakladı maç 5 1 bitti yani ona buna suç atmayın sizin takımınız bu sene ligde kalmak içinde mücadele edebilirdi yani sizin takımınız bu sezon iyi işler yaptı gelecek senede avrupadada ligdede iyi işler yapabilecek kapasitesi var sivas başarılar bülent hocaya selam milas_liseligençfenerliler
|
o gs kutlayanlar gecen hafta bizi sampiyonlutan edenler gecen haftada g...,yirtilincaya kadar bagirdilar göbek attiliar onlar sivasli olamaz tam bir yalaka bozuntulari igrenc insanlar yaziklar olsun onlara onlar bizi istanbulda cok asagilayci sözlerle cok kötü sözler söyledoler bizim yalakalar onlari alkisladilar yaziklar olsun onlara .en büyük sivasim ve gercek sivaslim tüm yigdolara selam .kaya
|
[B]Sizi üzdügümüz icin özür dileriz !!!!! Bu kisitli maddi imkanlarla buralara kadar gelip Süperligde 23 galibiyetle intertotoya gidecegiz.... Süperligde 22 galibiyet alan 100 milyon euroluk takim sampiyonlar ligine katiliyor. Paranin gözü kör olsun bu para bizde olmus olsa idi Sampiyonlarligi kupasini Bogaz köprüsüne Asardik.... Ama kisa bir süre sonra Anadolu tekrar bir sampiyon cikaracak Bu takim. Sivasspor, Trabzonspor Kayserispor, Bursaspor ,Kocaelispor , Sakaryaspor veya Eskisehir olacak... Bunu bekliyoruz [/B] |
beyler kendi hatanızı fenerbahçemizin üstüne atmayın burası türkiye türkiyeninde tek büyüğü fenerbahçe ulu önder mustafa kemalde fenerbahçeliydi ve fb gsye samiyende çok kötü bir mücadele sonucunda yenildi gençleri zar zor yendi devler ligini garantiye aldı ts zaten fenerede sivasada kıcık gsye oftaş karşısında beraberlik yetiyordu ilk yarıda 2 0 yaptı fenerde moral bozukluğu sakat futbolcular maç deplasmanda ts ile bizde 2 0 yenik kapattık bu duruma rağmen direkten dönen toplarımız oldu ofsayt gerekçesi ile verilmeyen goller oldu ts kalecisinin çıkardığı toplar oldu ha manisaya gelirsek adamlar ligden düşmüş moral çöküntüsü var maça motive olamamışlar bjkde büyük takım kendi sahasında seyircisi önünde farklı skorla kazanmak sorunda 10 dk 4 yaptı sonra durakladı maç 5 1 bitti yani ona buna suç atmayın sizin takımınız bu sene ligde kalmak içinde mücadele edebilirdi yani sizin takımınız bu sezon iyi işler yaptı gelecek senede avrupadada ligdede iyi işler yapabilecek kapasitesi var sivas başarılar bülent hocaya selam milas_liseligençfenerliler
|
Hayret bişeysiniz.Mustafa Kemal Atatürk sabah beşiktaşlıydı şimdi fenerlimi oldu.Bak bu saçmalığa bugün bir arkadaş nasıl cevap yazmış.
[QUOTE=çelenk;366179]Ulu Önder Atatürk'ün devlet işleri dururken takım tuttuğunu savunmayın lütfen ve o kişiliği bu tür şeylerde reklam olarak kullanmayı bir tarafa bırakalım.Nasıl oluyorsa bütün takımlar Atatürk'ün takımı oluyor ve açıkçası komik oluyor. Bana o insanın Çanakkale cephesinde ülke geleceğini planlarken beşiktaş şampiyonluğunu düşlediğini savumayın.Gerçekten bu işle uğraşıyoruz en azından o kişilere saygılı olalım.Komik olmayalım. Allahtan 571'de futbol diye birşey yoktu.Yoksa Peygamberimizi bile rahat bırakmayacaktınız.[/QUOTE] |
peki sivasta herkesin bildigi gibi cumhuriyet universitesi vr ve burda okuanların cou sehir dısından glme yni bolelikle aralarında bir cok da galatasaray trftarı bulunuodur bunlarında sevinmek gayet hakkı diil mi ?? siz sivastaki herkesin sivaslı olduunu mu dusunuosunuzki ?
|
[QUOTE=alper89iu;366958]peki sivasta herkesin bildigi gibi cumhuriyet universitesi vr ve burda okuanların cou sehir dısından glme yni bolelikle aralarında bir cok da galatasaray trftarı bulunuodur bunlarında sevinmek gayet hakkı diil mi ?? siz sivastaki herkesin sivaslı olduunu mu dusunuosunuzki ?[/QUOTE]
bütün karadenizi babamın görevi sebebi ile gezmiş biriyim. samsun ordu giresun rize trabzon düzce bolu karabük.... hepsinde dediğin gibi. bi tek şu hamsi şehri hariç. orada da KTÜ var. ama kutlama yapılmıyor. bu geleneği oturtmak lazım. evinde kutlamak başka şey, çıkıp sokaklarda çıldırmak başka. orada niye olmuyor?? hamsilerin özenilecek tek özelliği de bu zaten. |
[QUOTE=eray58;364397]Yazıklar olsun. Şampiyonluk kutlaması için Sivas'ta sokağa çıkıp da Galatasray diye bağıranlara. Bu Sivasspor bu şehre fazla. İnanın fazla. Takım neredeyse şampiyon oluyordu ama yine burada Galatasaray için sevinen, göbek atanlar var. Hem de Sivasspor'un alnının akıyla geçirdiği bir sezonun sonunda UEFA şansının kaçtığı ve herkesin kahroldruğu bir akşamda, sokağa çıkıp utanmadan seviniyorlar. Kendi şehirinin takımlarının formasına 3 kuruş para verip almayanlar, Galatasaray'ı zengin etmek için aldıkları formalar ve atkılarla yapıyor bunu. Yazıklar olsun. Yuh olsun. Allah belanızı versin. Bu memlekette yediğiniz ekmekler boğazınıza dursun.. Lütfen forumdaki arkadaşlar bu ayıba duyarsız kalmayın. Bu şehirde artık sadece Sivasspor var. Ve sevineceksek sadece onun için sevineceğiz, üzülsek te onun için üzüleceğiz.[/QUOTE]
ağzına yüreğine sağlık kardeşim dakatim kalmadı artık arsızlarla dolmuş memleket neydek ne çare kanı bozuklar napalım canım sivassporum yolları aşacak intertotoyuda aşacak merak etmeyin karlı dağları aşsada bjk gibi 8 tane bombardımanla hasar almıcak hasar vercek bizler inandık sizde inanın bizim için kupa kaldırın laylaylaylalay |
SİVASTA TABİİKİ DE KUTLAMA OLUR ÇÜNKÜ ÜNİVERSİTELİLER DE VAR.AMA YİĞİDOLU SİVAS NERDESİN HANEY DİYE BİZLE ALAY EDEN Bİ TAKIMIN KUTLAMASINI YAPARSA SİVASLILAR O KUTLAMA ONLARA ZEHİR OLUR.NASIL ZEHİR OLUR TABİİ KİDE KAVKA GÜRÜLTÜYLE DEĞİL.SİVASTAN YEDİĞİ EKMEKLERDEN ÇIKAR SADECE...
ASLINDA SADECE SİVAS DEĞİL BAŞKA ŞEHİRLERDE BUNA BENZER ŞEYLER YAPIYORLAR.ÖRNEĞİN FENERBAHÇE-CHELSEA MAÇINDAN ÖNCE KENDİNİ BİLMEZ BİR KAÇ GALATSARAYLI TUTUP CHELSEA FUTBOLCULARINA MORAL İÇİN HAVAALANINDA KARŞILAMA TÖRENİ YAPIYORLAR.ANCAK UNUTMASIN ONLAR Kİ İKİ GÜN ÖNCE UEFADA GALATSADRAYLA BÜTÜN ÜLKE TEK YÜREK OLMUŞTU.ÇÜNKÜ O TAKIM O GÜN GALATASARAY DEĞİLDİ TÜRKİYEYDİ SİVASTI MARAŞTI URFAYI ANKARAYDI ANADOLUYDU... SİVASSPOR OYUNCULARI MORALMAN SIFIRLAR ÇÜNKÜ KENDİ ŞEHRİNİN ADAMLARI EN GÜVENDİĞİ YİĞİDOLAR ONLARI SIRTINDAN VURDU.AMA ÜZÜLME SİVASSPOR BİZ İZMİRDE DE OLSAK İSTANBULDA DA SEN HER ZAMAN SİVASSPORUMUZSUN CANIMIZSIN SENİ HİÇ BİR TAKIMA DEĞİŞEMEM.3. LİGDE DE AYNIYDIN GÖZÜMDE SÜPER LİGDE DE.ÇÜNKÜ SEN DÜRÜST ŞEREFLİ BİR TAKIMSIN ARKANDA SADECE SİVAS DEĞİL TÜRKİYE VAR SENİN... |
SIVAS;ESKIDE KALMIS MEDENIYETTEN YOKSUN KALMIS SEHIR DILDIR;KISI SECME HAKKINA SAHIPTIR;
BAZEN GUZEL OLAN HERSEYI IZLEMEKTE ZEVK VERIR.. sivas artik örnek sehir...köstek sehir dil... |
arkadaşlar sonsuz drecede haklısınız ama zorla takım tutturulmaz bu iş gönül işi sivassporda gönlü yoksa o adamın sivaslı olsa ne yazar olmasa ne yazar ayrıca kaba kuvvet hiç bir zaman onaylanmaz boynundan atkısını çekmek yok tekme atmak bayrak yakmak bu gibi şeyler medeni insanlara yakışmaz hele bir sivaslıya hiç yakışmaz pravakasyonlara gelmeyin ligdeki diğer takımlar bizim düşmanımız değil rakibimizdir bunu böyle değerlendirin ayrıca bu istanbul düşmanlığınıda bırakın ben istanbul doğma büyüme bir kardeşinizim istanbul öyle düşman olunacak bir şehir değil fatihin fetetdiği mübarek bir şehir ben hem sivasımla hem istanbulla gurur duyuyorum KAVGA GÜRÜLTÜ VE DÜŞMALIĞA SON YAŞASIN BARIŞ VE KARDEŞLİK
|
[QUOTE=murteza;366248]Bu durumu tersine çevirmek için bir şeyler yapalım daha kimse sivasımızda kutlama yapamasın[/QUOTE]
ARKADAŞ BU NEDİRYA BÖYLE SAÇMALIK OLURMU NE DEMEK KUTLAMA YAPTIRMAYALIM DOLMUŞA GELMEYİN ARKADAŞLAR AKLINIZI BAŞINIZA ALIN BURASI TÜRKİYE AZDA OLSA DEMOKRASİ VAR SİVASTA SADECE SİVASLILARMI YAŞIYO MEMLEKETİ SİVAS OLMAYIPTA SİVASTA YAŞAYANLARINDAMI SEÇME HAKKI YOK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİNDEMİ HAKKI YOK FUTBOL NİHAYETİNDE BİR SPOR OLAYI BUNU BUKADAR ABARTMANIN ANLAMIDA YOK SİVAS HALKI KAVGA VE DÜŞMANLIKTAN UZAK DURMALI ŞAMPİYON SİVASSPOR |
[QUOTE=merkez-apo;364441]ben birisiyle tartıştım kutlama yaprken boynundan atkısnı aldım yanındaki sevgilisi bana külhanbeylik yapıyor bizim arkadaşada tekme attı kız ardından polis geli çocuk üzerime yürüyor[/QUOTE]
senin yaptığında hoş bir olay değil . |
Nitekim bu işi kendi şehrinde yaptırmayıp bünyesinde binlerce üniversite öğrencisi barınıdran ilimiz de var.Sokaklarında o şehrin formasından başka forma giyeni göremediğiniz ilimiz var.Bu konuda bu kadar geniş mezhepli olmamalıyız.Buna gösterdiğimiz özen Sivas halkının Sivasspora verdiği önemle doğru orantılıdır bence.Önemli olan buna teşebbüs ettirmemek.Gardaşım Sivas'da yaşayan herkes Sivasspor'u tutacak diye bir kural tabiki yok fakat ekmeğini yedi şehrin takımı türlü türlü oyunlarla al aşağı edilirken şampiyonluk kutlamasını yapmayacak kadar da saygılı olması gerekmezmi?Biz bu kadar enayimiyiz.Böyle düşündükçe çok kaybederiz biz.
|
-->: Sivas'ta Galatasaray sevinci olur mu?
SIVASTA YASAYANLAR -SIVASLI OMAYANLAR-
GITSINLER EVLERINDE KUTLASINLAR SART MI ILLA HEYKELIN ÖNÜNDE TAHRIK EDEREK KUTLAMAK ÜSTELIK SIVASSPOR UMUZ ONLARLA YARIS ICINDE VE BU YARISI KAYIP ETMISKEN MISAFIRDE -MISAFIRLIGINI BILECEK GITSINLER SALON MU KIRALIYORLAR CAY OCAGIMI KIRALIYORLAR BIR YERDE KUTLAMALARINI YAPSINLAR AMA HEYKELEIN ÖNÜNDE HEMIDE SIVASSPOR A LAF ATARAK TAHRIK YAPARAK DA OLMAZKI HICBIR SEHIR BUNA IZN VERMEZ |
[B]Gerçekten Fazla Söylenecek Söz Yok..(!)
Bunlar Bunu Yapıyorsa..Hadi Neyse İstanbulda Olan Bir Sivaslı Yapsa.. Belki Neyse Diyip Geçip Gideriz.. Ama Gerçekten Sivas'ta Yapılması Çok Ayıp[/B] |
[B]HAFTANIN OLAYI[/B]
[B]Kaderin cilvesi mi demeli acaba bütün bu olanlara.Lige Trabzondaki olaylar neticesinde hükmen kazandığı maçtaki 3 puanla başlayan Sivasspor lige de adına üçlü averaj denilen ilginç bir uygulamanın azizliğine uğrayarak noktayı koydu.[/B] Buyrun bu ayki Galatasaray dergisinde çıkan haber şuan elime geçti.Cinconun şampiyonluğunu canım Sivasımda kutlayanlar utansın.Bir de nisbet yapıyor herifler.Sizde ikinci takım olarak destekleyin.Bravo. |
olmaz ama maalesef her ilde olduğu gibi bizim ilimizde de hıyarlar var
|
[B]biz Hepiniz istAnßul cocuKlaRiyiz sivasli deiliz. .. biz sivAstA ekmeK yiyoruz inkAr etmiyoruz AmA istAnßul dogumluyuz sonunA kAdAr GALATASARAYlıyız...!!!![/B]
|
[B][QUOTE=ultrAslanSvS;381191][B]biz Hepiniz istAnßul cocuKlaRiyiz sivasli deiliz. .. biz sivAstA ekmeK yiyoruz inkAr etmiyoruz AmA istAnßul dogumluyuz sonunA kAdAr GALATASARAYlıyız...!!!![/B][/QUOTE]
Sonucta sivastasınz değilmi ben 1 yasındn beri istanbuldayım olurumde sivasımı değişmem Sivasın ekmeğini yiyosunuz utanın o yediğinizden..[/B] |
[B]BENDE ALMANYADAA DOGDUM BURANINDA EKMEGINI YIYORUUM YINEDE ÖLÜMÜNE
KADAAAR [U][COLOR="Red"]SIVASSPORLUYUM[/COLOR][/U]!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] |
haklisin kardesim de zaten icinde azda olsa kaninda bozukluk olmuyan bir sivasli cikipta fb gs vede bjk desteklemez bakin su tirabzolulara neden dort buyuk olara gosteriliyor halki sereflide ondan ordanda duydunuzmu bir blk gs vede fb
taraftari kendi illerinin bir spor kulubu var daha bizim gibi baskalarinin kus kaldiranligini yapmiyorlar helal olsun onlara birde arkadaslar sunada cok uzuldum lig tv bir calisani sivasliymis gs sivasspor maci oncesinde ona soruyorlarki o zatta gs liymis sivasmi kazansin gs mi diye o)))))) zatta diyorki gs da kaybetse uzulurum diyor bu nasil sivaslilik yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa anlamadim kani bozuklara demiyorum sivasliyim diyen herkese sesleniyorum takimimiza sahip cikalim baskalari bizi hicmi hic ilgilendirmez |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:00. |