![]() |
--->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 1
Volkana çok üzüldüm çok kotu yedi 2. golu umarım moralmen çökmez bundan sonrası için.. Ama tek anlayamadığım Bülent hoca gibi birinin Tum gibi oyuncuyu nasıl transfer etti kalci volkan forvette ondan iyi oynar!!
|
--->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
Sivasspor run taraftari yok sizin gib5 taraftar olmaz ben almanya da yasiyorum sivasi televizionun önünden destekliyorum siz ama bilet aliyorsunuz hic destek edmiyorsunuz
yazik cok ama cok yazik |
işte onlar çekirdek cumhuriyeti vatandaşları kardeş gelirsen sivasa tanırsın onları marotonda oturup 1 kere zahmedip edip tezahurat etmeyip 90dakika boyunca sanki açık hava romantik yaz filmi izlemeye gelmiş çekirdek cumhuriyeti vatandaşı onlar!!
|
2-0 kaybettik sağlık olsun ortaya konulan futbol gayet güzeldi başarılar yiğidom
|
şansslızlık tamamen şanssızlık 2.goll hemde çokk sanssızlık işimiz çok zor
|
volkan hiç üzülmesin bence olur böyle şeyler top birden sekti ve gol oldu...
|
sağlık olsun avrupada ilk tecrübemiz.mücadele güzeldi ama şans meselesi birazda tecrübesizlik tabiki.bilica çok güzel oynadı
|
[QUOTE=mucahit_58;389672]işte onlar çekirdek cumhuriyeti vatandaşları kardeş gelirsen sivasa tanırsın onları marotonda oturup 1 kere zahmedip edip tezahurat etmeyip 90dakika boyunca sanki açık hava romantik yaz filmi izlemeye gelmiş çekirdek cumhuriyeti vatandaşı onlar!![/QUOTE]
ya kardes sen izlemeye gittin mi onu söyle cekirdek yemeye gidiyo falan diyosun da sen maca gittin mi önce onu söle |
ah volkan ah off be..............
|
Olacaqı varmıs artık yapacak bişey yok Kısmet inşallah Diğer macta farklı bi galibiyetle alırız macı volkan da istemezdi boyle olmasını ama oldu gormediniz mi cocugun halini ya uzuldum aslında Nese Hepimize gecmis olsun
|
ilk yari guzel oynadik pozisyonlarda vardi ikinci yarida ne bir pozisyon ne bir kaleye bir sut cektik
|
-->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
[B]bugün şansımız tutmadı biz oynadık iki şutla kazandılar.Volkan çok kötü hata yaptı ama hep onun yanındayız işallah moralmen çökmezsin en [COLOR="Red"]büyük sivasspor[/COLOR][/B]
|
Sivasspor run taraftari yok sizin gib5 taraftar olmaz ben almanya da yasiyorum sivasi televizionun önünden destekliyorum siz ama bilet aliyorsunuz hic destek edmiyorsunuz
yazik cok ama cok yazik |
[B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Green"]Atamayana atarlar..
Birde Tum'a iyi oyuncu diyenler vardi. Hey Allahim.. [/COLOR][/FONT][/B] |
[B]Sergio neden oynatılmıyor?[/B]
Bu İbrahim ve Onur oynamak zorunda mı kardeşim. Peki biz Sergio'yu yu niye aldık ve niye oynatmıyoruz. Adamı 2. yarıda gördük, pas dağıtıyor, orta sahayı toparlıyor, şut çekiyor. Hani Türkiye'nin 2. Alex De Souza'sı olacaktı? Peki niye oynatılmıyor elimizde ki en kaliteli oyuncu. Faruk Bayar da ne kadar hızlı ve kaliteli oyuncu olduğunu gösterdi. İbrahim ve Herve Tum ise tam anlamıyla fiyasko. [B]Takım iyiydi[/B] Ama takım ilk yarıda çok iyi, 2. yarıda ise fena değildi. Bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcamasak Portekiz'e avantajlı giden biz olacaktık. Bu kadro Süper Ligde iyi işler yapar. Ama orta sahamız Mohammed Ali, Faruk, Sergio ve Musa'dan kurulu olursa... Aksi takdirde orta sahayı rakibe teslim ederiz. Avrupa maceramız erken bitti. N eyapalım kısmet bu kadarmış. Şimdi Süper Ligi dört gözle bekliyoruz. Teşekkürler Çocuklar !. . |
[QUOTE=izmirliyigido;389701][B]Sergio neden oynatılmıyor?[/B]
Bu İbrahim ve Onur oynamak zorunda mı kardeşim. Peki biz Sergio'yu yu niye aldık ve niye oynatmıyoruz. Adamı 2. yarıda gördük, pas dağıtıyor, orta sahayı toparlıyor, şut çekiyor. Hani Türkiye'nin 2. Alex De Souza'sı olacaktı? Peki niye oynatılmıyor elimizde ki en kaliteli oyuncu. Faruk Bayar da ne kadar hızlı ve kaliteli oyuncu olduğunu gösterdi. İbrahim ve Herve Tum ise tam anlamıyla fiyasko. [B]Takım iyiydi[/B] Ama takım ilk yarıda çok iyi, 2. yarıda ise fena değildi. Bulduğumuz pozisyonları cömertçe harcamasak Portekiz'e avantajlı giden biz olacaktık. Bu kadro Süper Ligde iyi işler yapar. Ama orta sahamız Mohammed Ali, Faruk, Sergio ve Musa'dan kurulu olursa... Aksi takdirde orta sahayı rakibe teslim ederiz. Avrupa maceramız erken bitti. N eyapalım kısmet bu kadarmış. Şimdi Süper Ligi dört gözle bekliyoruz. Teşekkürler Çocuklar !. .[/QUOTE] Çok Güzel yazmışsın aynen katılıyorum. |
Haa, bu arada Volkan'a da bir çift lafım var. Yaptığı hata büyük bir hata değil, şanssızlıktı. Ama yine de kendine bu kadar güvenmese iyi yapardı. Orada arkadaşlarına gayet kendinden emin direktifler yağdıracağına pozisyonu ve topu takip etseydi 2. golü yemezdi. İlk golde hatası vardı ama onu pek çok kaleci yaşayabilirdi.
Neyse, adamlar 4 şut çektiler, 2'si gol oldu. Bizde ki ne şans ama. . |
sivas braga maçını izledim fakat üzüntümüde dile getirmeden duramıyacam arkadaşlar güzel oynadık güzel şutlar çektik ama
nedense bir türlü kaleyi bulduramadık ve gelecek hafta oynayacağımız praga sivasmaçınıda zora sokmuş olduk böyled eolsa sivasımızı tebrik ediyorum ve sonuna kadar destekliyorum yolun açık olsun yiğidolar |
Geçmiş olsun..
Kötü bir maç oldu. Sivasspor seyircisi ve takımıyla Avrupa tecrübesinin olmamasının bedelini ödedi. Tur çok çok zor ama 2. maçta daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Bu arada orta alandaki ve kaledeki zaafa dikkatinizi çekerim. Geçen seneki takım 2 gömlek daha iyiydi. Acilen kale ve orta sahaya takviye şart. |
[QUOTE=Harput0658;389703]Çok Güzel yazmışsın aynen katılıyorum.[/QUOTE]
ya neden umudumuzu kaybedelim ki bunun daha 2.macida var ya 3-0 gibi farklı bir sonucla kazanırsak umudumuzu kaybetmeyelim yigido_halil_58 içinden de geçerli |
[B][FONT="Book Antiqua"][COLOR="Green"]Gördügünüz gibi 20 sut çekmekle olmuyor bu isler. Siz 30 sut çekebilirsiniz ama gol atamazsiniz. Bazilari 5 tane çeker, 3 gol atar. Efektif futbol oynamak buna derler. Sivas'ta maalesef ki maalesef bu yoktur, ama insallah o da gelecek..
[/COLOR][/FONT][/B] |
uefa'ya katılamazsak ta herkesin canı sagolsun saglık olsıun daha önümüzde cooook uzun seneler war...
|
bir antepsporlu olarak maci izledim tum sivasspor oyunculari son vurusu calismalari lazim... bilica- diallo iyi anlasiyor kalede petkovic olsaydi skor boyle olmazdi neyse saglik olsun insallah yenerler portegizde
|
[QUOTE=oguzhan_1616;389709]ya neden umudumuzu kaybedelim ki bunun daha 2.macida var ya 3-0 gibi farklı bir sonucla kazanırsak umudumuzu kaybetmeyelim yigido_halil_58 içinden de geçerli[/QUOTE]
arkadaşım iyi dedin hoş dedin keşke olsa bende katılırım ama bizde 1 tane gol atacak futbolcu yokken 3 gol biraz abartı olur heleki bu takıma karşı. Karadağ takımına bile zar zor 1 gol atabildik. Karamsar olmak istemezdim ama geçmiş olsun bu iş buraya kadar inş. ligde iyi bi yerde bitiririz bu sene. |
bilica gerçekten beklediğimden iyi defans oyuncusu ve özellikle ilk yarı çok iyi oynadık.musa yerine tum un alınması ortasahayı çökertti.bize acil iyi bir orta saha oyuncusu lazım
|
kalede petkovıc olsa bu mac en kötu 0-0 biterdı.. 0-0 da rovanc ıcın ıyı skor bence.. ama artık işimiz mucizelere kaldı..buraya kadarmıs napalım.. kalecımızın canı sagolsun...
|
çok üzldüm ya.................
volkanın golünü üzlüdüm.............. AKIN VARDAR OLSA SÜPER OLURDU. BEN AYDINLIYIM AKIN VARDARDA AYDINLI AMA HEMŞERİ İÇİN DEMEİYORUM AKIN ÇOK İİ KALECİ SİVASSPORU SÜPER LİGE ÇIKARAN O...Ş. [URL="http://www.zeybegim.org/as/dosyas/logo.gif"]http://www.zeybegim.org/as/dosyas/logo.gif[/URL] [URL="http://www.frmpaylas.com"]http://www.frmpaylas.com[/URL] [IMG]http://www.frmpaylas.com[/IMG] [IMG]http://www.zeybegim.org[/IMG] [IMG]http://www.zeybegim.org/as/dosyas/logo.gif[/IMG] |
[QUOTE=hocaxxx;389720]arkadaşım iyi dedin hoş dedin keşke olsa bende katılırım ama bizde 1 tane gol atacak futbolcu yokken 3 gol biraz abartı olur heleki bu takıma karşı. Karadağ takımına bile zar zor 1 gol atabildik. Karamsar olmak istemezdim ama geçmiş olsun bu iş buraya kadar inş. ligde iyi bi yerde bitiririz bu sene.[/QUOTE]
gol atacak futbolcu mu yok mehmet yıldız-balili-herve tum-faruk yetmez mi ben yinede umudu mu kaybetmiyorum |
[QUOTE=oguzhan_1616;389709]ya neden umudumuzu kaybedelim ki bunun daha 2.macida var ya 3-0 gibi farklı bir sonucla kazanırsak umudumuzu kaybetmeyelim yigido_halil_58 içinden de geçerli[/QUOTE]
pardon yaa izmirli yigido icin yigido_halil_58 nerden cıktı |
ATAMAYANA ATARLAR ..........................
|
[IMG]http://www.yeniresim.com/data/media/123/www.yeniresim.com_-__spor_Resimleri_-_sivasspor_resimleri.jpg[/IMG]
|
VALLA ÇOK İİ OYANDI SİVASSPOR MÜTHİŞ
SİVASSPORUN 18 BRAGANIN 4 ŞUTU VAR YAZIK YA MEHMET YILDIZ ÇIKMADI DA BALİLİ NİE ÇIKTI YA BALİLİ ÇOK SÜRATLİ BİR FUTBOLCU....... BALİLİ BALİLİ-BALİLİ-BALİLİ-BALİLİ-........... BRAVO ABDULLAH AKIN VARDAR MÜTHİŞ KALECİ BAKIN AKIN VARDAR YETENEKLİDİR VOLKAN AYNI VOLKAN DEMİREL GİBİ ADAŞLAR.......................................BELLİ VOLKAN DEMİREL SHCHALKE MAÇINDA VOLKAN VOLKAN ZEMİNİN AZİZ LİĞİNE UĞRAMIŞTI VOLKAN ÜNLÜDE AYNI ONUN GİBİ OLDU.... AMA VOLKAN ÜNLÜ AĞLADI........................ VOLKAN ZEMİNİN AZİZLİĞİNE UĞRADI |
BENCE BURADA BÜLENT UYGUNA İŞ DÜŞÜYORDU GÖNDERİLECEKLER LİSTESİNE KONULAN Bİ KALECİ NEDEN 11 DE OYNUYOR AKIN NE GÜNE DURUYOR
|
neyse saglik olsun bidahaki macada 4 gol yeriz tam olur..
|
bence sivasspor bugün bragadan daha iyi oldugunu göstermistir sonuca bakarsak ezildik
ama maca bakarsak öyle degil... sivas ilk yari süper bi oyun oynadi... sezer badur ve mohammed ali yok orta saha cok aksiyo |
futbolun adaletı olmadıgını bırkez daha gorduk musa aydın mehmet yıldız ılk yarıda gırdıklerı pozızyonların bırını atabılselerdı cok farklı olurdu hayrettın bugun mıllete bu nasıl futbolcu dedırttı helal olsun ne dıyelım .. 2. maça kaldı umudumuz - sergio 2. maçta kesınlıkle 90 dk forma gıymelı .
|
Bu iş burada biter. Süper lige bakalım biz.
|
arkadasım böyle kaleci paf takımda bile oynayamaz ömrümü yedi bu nasıl bı kaleci yazık degılmı boş yere hakkaten hayrettin herkesı hayret etdirdi yazık günah bu mıllete
|
sivasspor ilk yarı süper top oynadı ikinci yarıda da güzel oynadı gerçekten lakin ilk yarının yerini tutmadı ama bizim tecrübesiz kalecimizin yüzünden yıkıldık artık herşey ikinci maça kaldı bakalım orada nasıl bir oyun sergileyeceğiz en az 2-0 yenmemiz lazımki uzatmaya gitsin maç veya 3-0 yenip yolumuza devam bu ikinci maç ya tamam ya devam maçı seyircisini arkasına almış bir takım olarak kendi evimizde yenilmemiz büyük bir şok bence akının cezası bittiği halde neden kadroya alınmadıki akın merak ediyorum gerçekten üzüldüm kahroldum bu akşam
|
bu arada hayrettin fuzuli bir futbolcu olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu sivassporda hiç sevmiyorum hayrettini isabetli pas diye bir şey yok attığı top rakip futbolcudan geri dönüyor musa kuşa helal olsun biz mehmet yıldız ve balili beklerken gol arayışlarında musa kuş 10 defa kaleyi yokladı ama onu da sağolsun bülent hoca oyundan çıkardı blicanın bir hareketi güzeldi penaltı noktasında yaptığı hareket çok hoşuma gitti zamanla takıma uyum sağlayıp iyi bir futbolcu olduğunu kanıtlayacak lakin biliyorsunuzki futboldan çok skor önemli bu maçlarda artık ikinci maça bakacağız umarım turu geçer uefadan da beşiktaşla karşılır beşiktaşı eleriz Allah'ım ogünleri gösterirmi keşkem görsem
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:11. |