![]() |
--->: Yiğidoya İftar Paketi Dağıtılacak
stada gırmek ıcın cektıgımız rezaletten sonra bırde kumaya ızdıhamı cekemem valla alırım dürümümü gecerım yerıme ınsallah kapıdan gırer gırmez vermezler yoksa yıne ızdıham yıne ızdıham...
|
ÇEKİRDEKÇİLER DAYANAMAZ GELMEZLER İŞTE KAFAMIZA GÖRE TAKILIRIZ:):)
BOŞVERİN STAD YİNE AZIMSANMAYACAK KADAR DOLAR MERAK ETMEYİN |
BİRDE YÖNETİMİMİZDEN ALLAH AŞKINA RİCAM ŞU DAĞITIM İŞİNİ REZALETE ÇEVİRMEDEN BİZİ HABERLERE "MAÇTAN ÇOK BUNLAR KONUŞULACAK" DİYE ÇIKARMYACAK MEDENİ BİR DAĞITIM SAĞLAMALARIII..
SAYIN BAŞKANIMIZIN EN MEDENİ ŞEKİLDE BU İŞİ ÇÖZECEĞİNE İNANIYORUZ SAYGILAR.. İZDİHAM YARATMADAN KEYİFLE BU İŞİ YAPALIM YİĞİDOLAR.. SAYGILARR.. |
[B]Program sıkışık, 3 büyütülmüşler mağdur olmasın, iftar saatine dayanırız Sivas maçını olur biter. Zihniyet tamamı ile böyledir. Yakıkki ne yazık...[/B]
|
arkadaslar bakiyorumda hic ikna olmuyorsunuz adamlar sakir sakir macimizi veriyor sizde tutturmussunuz vay soyle olsaydi veya boyle olsaydi bizim icin en guzel saat tabi iftara dek gelebilir ama olsun neticede cogu kulubun hic hosuna gitmeyecek hatta hatta gipta ile bakacaklardir ustelik kumanya dagitilmasa bile en fazla herhangi bir kraker bir kutuda icecek aldinmi tamamdir is onun zevkide tadida bir baska olur hele bir de galip gelirsek insallah yeneriz saygilarimla .
|
Bence hiç problem yok. [COLOR="Red"]Unutumadan, orucumuzu açmadan duamızıda ederiz inşallah... [/COLOR]Çok güzel bir gece olacak gibi geliyor bana hislerim beni yanıltmıyorsa...
|
menüde ne var acaba :)
.................................. |
İnşallah o gün çekeceğimiz sıkıntılara değecek bir galibiyet alırız :)
|
[QUOTE=yerliturkuaz;409320][B]Yonetim ne kadar ugrassa da seyirciyi stada cekemez...[/B][/QUOTE]
Niye gardaşım. İçinde sivas aşkı olan herkes gelir. Sen kafanı yorma. |
-->: Yiğidoya İftar Paketi Dağıtılacak
[B]bence bu maçta gerçek yiğidolar ortaya çıkacak...trabzon maçındaki kadar seyirci bekliyorum en az...zira ordaki gerçek yiğidolar tekrar sahneye çıkacak bu maçla..[/B]
|
bilet fiyatları açıklandımı.....
yarın satışa çıkarmı?? bilgisi olan varsa tsk.... |
-->: --->: Yiğidoya İftar Paketi Dağıtılacak
[QUOTE=sensetik;409838]bilet fiyatları açıklandımı.....
yarın satışa çıkarmı?? bilgisi olan varsa tsk....[/QUOTE] [B]yarın öğrenirim.mesaj atarım.bu maçta beraberiz...hallederiz :)[/B] |
[B]onun yerine niye iftardan 1saat sonra başlasaydı olmazmıydı yani[/B]
|
pakette olmasa bılet de olmasa bı sekılde gelıcem yıne inş :)
herkesden de beklıoruz gelmelerini |
Kumanyada ne dağıtacaklarmış arkadaşlar bileniniz varmı? Ona göre yanımıza yiyecek başka şeyler getirelim.
|
-->: Yiğidoya İftar Paketi Dağıtılacak
Allah nice iftarlari görmeyi nasip eylesin.
Paylasim iicin sagol. |
[QUOTE=ilker_8787;409875]Kumanyada ne dağıtacaklarmış arkadaşlar bileniniz varmı? Ona göre yanımıza yiyecek başka şeyler getirelim.[/QUOTE]
[B]Kumanya tadımlık olur. Doyumluk ihtiyaçlarını yiğidolar yanlarında getirmelerini tavsiye edrim.[/B] |
haydi yiğidolar türübüne kalbim sizinle
|
yönetim çok iyi bir karar almış maçta iftarı açmakta hoş olur allah kabul etsin
inşallah seyirci maça gelir bursaspor bu sene çok güçlü yenmemiz lazım evinde puan kaybetmeyeceksin bunu bir gelenek haline getireceksin işte ozaman büyük takım olursun |
bursa maçı kumanya dağıtımı
arkadaşlar maçta sandiviç meyvesuyu ve kek dağıtılacakmış 5bin tane ama ne zaman ve nasıl dağıtıalcağı hakkında bilgim yok bilgisi olan yazarsa bizde bilgileniriz.....
|
--->: bursa maçı kumanya dağıtımı
[QUOTE=mehmetcik58;410493]arkadaşlar maçta sandiviç meyvesuyu ve kek dağıtılacakmış 5bin tane ama ne zaman ve nasıl dağıtıalcağı hakkında bilgim yok bilgisi olan yazarsa bizde bilgileniriz.....[/QUOTE]
[B]Tadımlık olacağını daha önce de söylemiştim. Herkes yine iftarlığını alarak gelmelidir. Ama mümkün olduğunca iftarlık alamamış olanlara dağıtımının yapılmasına yardımcı olmak adına elinde iftarlığı olanların bu kumanyadan istememesi daha uygun olur diye düşünüyorum. Ayrıca kumanya adetide belli ve miktarı çok düşük. Bu durum yine duyarlı olan yiğidonun tutumları ile doğru orantılı olacaktır.[/B] |
[QUOTE=sensetik;409838]bilet fiyatları açıklandımı.....
yarın satışa çıkarmı?? bilgisi olan varsa tsk....[/QUOTE] [COLOR="DarkRed"][B][FONT="Comic Sans MS"]Hocam onu bilmiyorumda menüde Pilav üstü döner;) Mercimek Çorbası Salata Ekmek kadayifi Gaymahlı:DÇoban salata varmış :rolleyes:bende gelsemmi o maça yaaaaaaaaa:D:D:D:D[/FONT][/B][/COLOR] |
stadda yersek ordaki yemekler ates pahasi olcak en iyi bencede
|
[B]MAÇIMIZA SON 2 GUN KALDI ÖZLEM BİTECEK 2 HAFTALIK HAYDI YIGIDOLAR[/B]
|
--->: bursa maçı kumanya dağıtımı
[QUOTE=mehmetcik58;410493]arkadaşlar maçta sandiviç meyvesuyu ve kek dağıtılacakmış 5bin tane ama ne zaman ve nasıl dağıtıalcağı hakkında bilgim yok bilgisi olan yazarsa bizde bilgileniriz.....[/QUOTE]
hmmm boyle olmaz bu hem stadda en az 12 13 bın kısı olacak yanı kombınelılere verılır buyuk ıhtımal bunlarda.... bize köşe döner yolu gözükdü...apoooo cek ordan dürümleri :Daynı olsun |
arkadaşlar sizlere tavsiyem kumanyaya güvenmeyin ve maç öncesinden yemeğinizi ayırtın bide inş. kapıda sorun yaşamayız ya polisler almazsa bi de içieri seyret sivas maçında ilk olacağından dolayı tecrübeli olunması lazım ve bu kadar milletin mağdur edilmemesi lazım.biz 8 bilet aldık ve 8 kişilek dürüm söyledik sorunsuz geçer inş. maç
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:42. |