SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PANKARTA NE YAZALIM.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20924)

yener_sahin 23.09.2008 20:37

--->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=yigido0058;417012][COLOR="Blue"][B]arkadaşlar şu slogan nasıl inşallah beğenirsiniz...[/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B]İSTANBUL SALTANATI 4 EYLÜL 1919'DA CUMHURİYET KENTİ SİVAS'TA ANADOLU EFSANESİ SİVASSPOR TARAFINDAN YIKILDI!!![/B][/COLOR]

[COLOR="Purple"][B]slogan üzerinde değişiklikler ve yenilikler yapabilirim düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...[/B][/COLOR][/QUOTE]

çok uzun :) ..................

zaralı19 23.09.2008 20:38

-->: PANKARTA NE YAZALIM....

[B]artık arkadaşlar yazılanlar arasıdan seçelim derim ben eniyisini artık belli olsun sloganımız[/B]

yener_sahin 23.09.2008 20:41

--->: PANKARTA NE YAZALIM....

Arkadaşlar bu sloganlara oy verelim...Hangisinin yazılmasını istersiniz...Güzel fikirler geldikce ekleme yapılacak...

1)İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK.

2)"ANTİ İSTANBUL,FORZA ANADOLU "

3)"AYAK OYUNLARI-YIL BOYU GÖSTERİMDE"

yigido0058 23.09.2008 20:48

[COLOR="Red"][B]İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK,YİĞİDO DOĞDUK AYAK OYUNLARINA ALDIRMADIK,YIKILMADIK.....[/B][/COLOR]

[COLOR="Purple"][B]YENER GARDAŞ BİRAZ GELİŞTİRDİM SLOGANI NASIL?[/B][/COLOR]

mrkz_abi 23.09.2008 20:48

[COLOR="Red"][B]yener istanbulda doğan sivaslı hemşerilerimiz ne olacak bence birinci olmaz [/B][/COLOR]

PACHTEN_YIGIDO 23.09.2008 20:52

bence söyle arkadasslar

FATIH SULTAN [COLOR="Red"]MEHMET YILDIZ[/COLOR]

BIZANSA SON-ISTANBULA SON!!!

PACHTEN_YIGIDO 23.09.2008 20:56

ERKENDEN SECELIM ARJADASSLAR YANI MAC YAKLASIYOR...STADYUMU DA SÜSLEMELIYIZ GELIN GIBI SIVAS-GS MACINDA GIBI...

VE TAM DESTEK

KALE ARKASINA BIR KOMANDO
MARATON TRIBÜNÜNLERINDE IKI KOMANDO
ÖBÜR KALE ARKASINA BIR KOMANDO
YIGIDO GENCLIK GRUBUNDA BIR KOMANDO BAGIRALIM ISTANBUL BILE DUYAR BIZI...ULTRASLAN,GFB,CARSI,HODRI MEYDAN YOOK ARTIK...YIGIDOLAR,YIGIDO GENCLIK VAR

zaralı19 23.09.2008 20:57

[B]1)İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK.
bu güzel[/B]

basayev58 23.09.2008 21:00

Arkadaşlar pankart yazalım dedik,kitap değil...pankartlar kısa ,öz ve vurucu olmalı,TV den izleyenler o pankartları 1-2 saniye içerisinde görüyor,Tüm Türkiye'ye bi mesaj verilecekse,yazılan pankart 4-5 kelimeden oluşmalı,ama derin anlamlar ifade etmeli...

ben;

İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK!!!

diye kendi sloganımı yazdım,hiçbir trübünden,başka biyerden alıntı değildir.FB-BJK-GS yi tutanlar ya İstanbulda doğanlar,yada memleketinin takımlarını satıp,Bizans yalakalığı yapanlar.Biz Öz be Öz SİVAS çocuğuyuz,doğduğumuz toprakların takımını tutuyoruz...yazdığım slogan tüm Anadolu takım taraftarları için geçerlidir,herkes kendi şehrinin takımını tutacak gelecekte,o günleri göreceğiz.

zaralı19 23.09.2008 21:03

-->: --->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=basayev58;417055]Arkadaşlar pankart yazalım dedik,kitap değil...pankartlar kısa ,öz ve vurucu olmalı,TV den izleyenler o pankartları 1-2 saniye içerisinde görüyor,Tüm Türkiye'ye bi mesaj verilecekse,yazılan pankart 4-5 kelimeden oluşmalı,ama derin anlamlar ifade etmeli...

ben;

İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK!!!

diye kendi sloganımı yazdım,hiçbir trübünden,başka biyerden alıntı değildir.FB-BJK-GS yi tutanlar ya İstanbulda doğanlar,yada memleketinin takımlarını satıp,Bizans yalakalığı yapanlar.Biz Öz be Öz SİVAS çocuğuyuz,doğduğumuz toprakların takımını tutuyoruz...yazdığım slogan tüm Anadolu takım taraftarları için geçerlidir,herkes kendi şehrinin takımını tutacak gelecekte,o günleri göreceğiz.[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]evet kardeşim haklısın öz olmalı bu olsun
1)İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK.[/B][/COLOR]

mrkz_abi 23.09.2008 21:06

[COLOR="Red"][B]YA ARKADAŞLAR İSTANBULDA DOĞMADIK SATANLARDAN OLMADIK ANLATAMADIM GALİBA İSTANBULDA DOĞAN SİVASLILAR SATANLARDANMI YA BU MESAJ NEREYE OKUYAN NE DER YA MİLLETE MALZEME VERMEYİN MANTIKLI OLUN BUNU ÇOK FARKLI ANLAYANLAR YORUMLAYANLAR ÇIKABİLİR AMA GENEDE SİZ BİLİRSİNİZ BENİM FİKRİM OLMAZ[/B][/COLOR]

basayev58 23.09.2008 21:11

[QUOTE=mrkz_abi;417060][COLOR="Red"][B]YA ARKADAŞLAR İSTANBULDA DOĞMADIK SATANLARDAN OLMADIK ANLATAMADIM GALİBA İSTANBULDA DOĞAN SİVASLILAR SATANLARDANMI YA BU MESAJ NEREYE OKUYAN NE DER YA MİLLETE MALZEME VERMEYİN MANTIKLI OLUN BUNU ÇOK FARKLI ANLAYANLAR YORUMLAYANLAR ÇIKABİLİR AMA GENEDE SİZ BİLİRSİNİZ BENİM FİKRİM OLMAZ[/B][/COLOR][/QUOTE]

abi yanlış anlamışsın,alakası yok,İstanbulda doğup Sivassporlu olanlar bu sözden alınmak yerine gurur duyarlar bence,bende 10 yıldır İzmir'deyim,ama Sivas'ta doğdum,şimdi İzmirdeyim diye Sİvasspor sevdasından geçecek deiliz.Sivası satanlar FB-BJK-GS yı tutanlar,İstanbulda oturanlarla bi alakası yok karıştırılmasın lütfen.

furkancfc 23.09.2008 21:14

Türkiye'de futbol istanbuldan ibaret değildir...
Tapmadık Asla Para'ya Pula; Ne de Kahbe Bizans'a..!
Anadolu kardeşliği şahlanacak,bir istanbul masalı son bulacak''

bunlar nasıl???

mrkz_abi 23.09.2008 21:15

[COLOR="Red"][B]BEN YANLIŞ ANLAMADIM İLK OKUNUŞDA HOŞ GELİYOR AMA DAHA SONRA FARKLI YORUMLAYANLAR ÇIKABİLİR MESELA BAŞKA TAKIM TARAFTARI GİRİP YAZABİLİR BENİM DEDİKLERİMİ BENDE BUNU DEMEK İSTEDİM[/B][/COLOR]

münihliyigido58 23.09.2008 21:28

'İstanbul takımı tutacağıma kafadan sayı tutarım' - sloganını çok beğendim.
benim oyum varsa buna. düşünen arkadaşa teşşekkürler

münihliyigido58 23.09.2008 21:31

[QUOTE=yener_sahin;416898][B]Arkadaşlar bu sloganlara oy verelim...Hangisinin yazılmasını istersiniz...Güzel fikirler geldikce ekleme yapılacak...[/B]

1)İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK.

2)"ANTİ İSTANBUL,FORZA ANADOLU "

3)"AYAK OYUNLARI-YIL BOYU GÖSTERİMDE"[/QUOTE]

1 ve 3 hiç fena değil ama o üçünden daha da güzel sözler bulmuştuk niye ard geçiliyor?

yener_sahin 24.09.2008 09:43

[QUOTE=münihliyigido58;417082]1 ve 3 hiç fena değil ama o üçünden daha da güzel sözler bulmuştuk niye ard geçiliyor?[/QUOTE]

canım kardeşim.emreyle uzun uzun konuştum.pankarta yazılacak şeyin kısa ve öz olması gerekiyor.tv nin göstermesi için bu şart gibi.

"aklımdan bir sayı tutarım" sloganına gelince çok kişiye sorduk.Tribün kültürü olan bir takıma yakışmaz dediler.Çok çokcukca gerçekden de.Slogan ağırlığını hissettirmeli.

OsMaN1674 24.09.2008 09:58

İSTANBUL'A 2. SULTAN MEHMET KUSATMASI mehmeti kırmızı beyaz digerleri siyah olursa hoş olur bence

üçyıldız58 24.09.2008 10:10

biz bu pankart işini sezon sonunaa kadarr konuşurruzz klavye başındaa atarız tutarız üç büyükleri anlatan spor yorumcuları gibi noktasına virgülüne değinirizzz ama hayatta icraata geçemeyizz.
nee yapalım biz sivaslıların hastalığıda bu konuşmaya geldinmi konuşacak kişi çok iş icraata geldinmi kimsee yok beyler maça 2 gün kaldııııı

izmirliyiğido35 24.09.2008 10:12

RTÜK KARARI İLE BİR İSTANBUL MASALI SONA ERDİ
ARTIK ANADOLU MASALLARI BAŞLADI

yener_sahin 24.09.2008 10:12

[QUOTE=üçyıldız58;417214]biz bu pankart işini sezon sonunaa kadarr konuşurruzz klavye başındaa atarız tutarız üç büyükleri anlatan spor yorumcuları gibi noktasına virgülüne değinirizzz ama hayatta icraata geçemeyizz.
nee yapalım biz sivaslıların hastalığıda bu konuşmaya geldinmi konuşacak kişi çok iş icraata geldinmi kimsee yok beyler maça 2 gün kaldııııı[/QUOTE]

abi herkes parasını bugün yatırsa yetişir.ama biz para bekliyoruz.emre de seninle irtibata geçecekti.mesaj attı hatta sana iftardan sonra olur mu abi diye.istrsen ulaşayım.okuldan sonra yanına gelsin.

yener_sahin 24.09.2008 10:13

[QUOTE=izmirliyiğido;417215]RTÜK KARARI İLE BİR İSTANBUL MASALI SONA ERDİ
ARTIK ANADOLU MASALLARI BAŞLADI[/QUOTE]

bu pankartı yazsak hocam.tv bunu 3-4 sn ya gösterecek ya göstermeyecek.sence bu uzunlukdaki yazıyı kim okuyabilir :) lütfen kısa olsun...

üçyıldız58 24.09.2008 10:17

iyi yener kardeş bir söz verdik sözümünüz yerine gelsinn birde burda konuşulup konuşulup icraatların çıkmaması canımı sıkıyorrrr para söz verdiysen delikanlıysan atacaksınn bir söz verdiysen delikanlıysan tutacaksınnn klavye başında ahkam kesmekle olmazz bu işlerr yürek ister sevgi ister kimsede kusura bakmasın bizden birşey olmazz bu gidişlee

DOGU_BEY 24.09.2008 10:24

[B]1-ZEMHERİ AYAZ ÇAMUR BUZ
HİÇ FARKETMEZ SİVASSPORLUYUZ!!!

[COLOR="Red"]SADECE
İLLE DE
VE DAİMA SEN
ALAYINA İNAT
SALDIR SİVAS!!![/COLOR]

3-SELÇUKLUNUN-OSMANLININ TORUNU
YENİDEN FETHE ÇIKIYOR BİZANSI VE RUMU!!![/B]

r0m4nt1c 24.09.2008 10:30

bu pankartta ınsallah yıne polıs engelıne takılmaz hıc bı macta asamıyoruz

yener_sahin 24.09.2008 10:31

[QUOTE=r0m4nt1c;417241]bu pankartta ınsallah yıne polıs engelıne takılmaz hıc bı macta asamıyoruz[/QUOTE]

paralar yatsın yaptırılsında bir yolu bulunur.bir şekilde sokarsınız.

mysuskunx 24.09.2008 10:43

YANLIŞ HESAP BAĞDAT'TAN DÖNERMİŞ, BİLEĞİMİZİN HAKKI ÜÇ PUAN T.F.F.DEN DÖNERMİŞ....

BÜYÜK BAŞKAN HASAN DOĞAN SENİ ŞİMDİDEN ARAMAYA BAŞLADIK....

yener_sahin 24.09.2008 10:47

[QUOTE=mysuskunx;417264]YANLIŞ HESAP BAĞDAT'TAN DÖNERMİŞ, BİLEĞİMİZİN HAKKI ÜÇ PUAN T.F.F.DEN DÖNERMİŞ....

BÜYÜK BAŞKAN HASAN DOĞAN SENİ ŞİMDİDEN ARAMAYA BAŞLADIK....[/QUOTE]

lütfen seçilen 3 slogandan birine oy verin...

r0m4nt1c 24.09.2008 10:49

1-ZEMHERİ AYAZ ÇAMUR BUZ

Bu en güzeli ;)

mrkz_abi 24.09.2008 10:57

[COLOR="red"][B]KIŞI SERT İNSANI MERT TAKIMINI SATAN NAMERT ÜSTÜNDE OYNAMA TAPABİLİRSİNİZ BUDA BENDEN[/B][/COLOR]

yener_sahin 24.09.2008 10:57

[QUOTE=r0m4nt1c;417271]1-ZEMHERİ AYAZ ÇAMUR BUZ

Bu en güzeli ;)[/QUOTE]

destan yazmayacaz :) kısa olması lazım...sende seçtiğimiz 3 slogandan birine oy ver...

mrkz_abi 24.09.2008 10:59

[COLOR="Black"][B]KIŞI SERT İNSANI MERT TAKIMI YERİNE BAŞKA ŞEY OLABİLİR BENCE BUNUDA DEĞERLENDİRELİM[/B][/COLOR]

a.yurdakul 24.09.2008 11:24

ulusoy gibi babamız,4 büyükler gibi paramız hiç olmadı
yiğido gibi savaşmak güç olmadı

OsMaN1674 24.09.2008 11:27

[QUOTE=a.yurdakul;417299]ulusoy gibi babamız,4 büyükler gibi paramız hiç olmadı
yiğido gibi savaşmak güç olmadı[/QUOTE]

bence hic hos olmamıs bikere ulusoy artık yok basta onunla ugrasmanın anlamı yok bide cok uzun kitap yazmıyoruz kardeş :D

a.yurdakul 24.09.2008 11:28

yada

"ne ulusoy gibi baba(yalaka da olabilir),ne 3 büyük gibi para,kurşun işlemez yiğidolara..."

OsMaN1674 24.09.2008 11:33

[QUOTE=a.yurdakul;417302]yada

"ne ulusoy gibi baba(yalaka da olabilir),ne 3 büyük gibi para,kurşun işlemez yiğidolara..."[/QUOTE]

bu iyi olmus ulusoy var ama yinede para kursun islemez yigidolara iyi olmus

yener_sahin 24.09.2008 11:34

beyler lütfen seçilen 3 slogana oy verelim.bunu tv göstermez.gösterse bile kimse okuyamaz.kısa sürede okunacak bir şey lazım.

adnanerdemir 24.09.2008 11:38

ulusoy gibi babamız,4 büyükler gibi paramız hiç olmadı
yiğido gibi savaşmak güç olmadı

bence çok güzel

a.yurdakul 24.09.2008 11:39

bence 3ü de pek ii deil,iğneleyici deil.ama yinede şu içklerinde iisi
3)"AYAK OYUNLARI-YIL BOYU GÖSTERİMDE"

yener_sahin 24.09.2008 11:41

[QUOTE=a.yurdakul;417318]bence 3ü de pek ii deil,iğneleyici deil.ama yinede şu içklerinde iisi
3)"AYAK OYUNLARI-YIL BOYU GÖSTERİMDE"[/QUOTE]

tv nin gösterebileceği tarzda ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:40.