![]() |
--->: Uygun Gidiyor mu?
bülent hocanın gitmesi sivassporun muhteşem çıkışının malesef sonunu hazırlar..
|
BÜLENT HOCA BENCE FENERBAHÇEYE GİDERSE HAYATININ HATASINIYAPAR ŞÜNKÜ ORDA HERTKES HOCA HERKES PATRON YAZIK OLUR BUNCA EMEİNE KENDİNE YAZIK EDER SANMIYORUM BUHATAYIYAPMAZ BENCE TEKNİK SEVİYESİ YÜKSEK BİR HOCA DEYİL AMA SIVAS İÇİN İDAAL BİR HOCA ŞUANİÇİN İDAREEDER AMA OLAKİ OLDU GİTİ BENCE SIVASIN BAŞINA ,,ZİYA DOGAN,, GELSİN İDAEDİYORUM BÜLENT TEN DAHABAŞARILI OLUR BİZİM İÇİN MECNUN BAŞKAN ÖNEMLİ ODAOLDUNAGÖRE BÜLENT TİNGİTMESİ HAYEL
|
Bir teknik hoca sürekli aynı takımda kalacak diye bir kaide yokki. Giderse gider başka Bülent'ler gelir.
İsmail Kartal hocada bizi süper lige çıkardı,ancak devam etmedi ne oldu, başarısızmı olduk. Her zaman taze kan, yeni başarılar getirir yeni oluşumlar getirir. Gitmek isteyen gider zorla takımda tutulmaz, zamanla herşey daha iyi anlaşılır, bu sezonki durumumuz sezon bitimi herşeyi belirler. Bu sene yine kafaya oynar şampiyonluğu son haftalarda kaybeder 2.veya 3. de olsak bile hoca Fener'e gider.Çünkü başarısını kanıtlamış olacaktır. Anadolu takımlarında hocalık yapan hocaların düşüncesi hep bir gün İstanbul takımalrını çalıştırmaktır. Onun için endişe etmeye gerek yok bu benim şahsi düşüncem. |
bülent uygun eğer giderse ne kendisi nede sivasspor için hiç de ii şeyler olmaz hele fenere giderse bülent hoca hiç mutlu olmaz burdaki rahatlığı orda ona vermezler umareım öle bir hata yapmaz umarım boş haberdir bu
|
ya arkadas ıyı hos yazmısında aragones oldugu surece bülent hoca gıtmez. 2 cisi curukler gıtcek yıldız gelecek fenere dıon fenerın getırdıgı yıldızlar ortada malum zaten :):):) albeda fatih tekke gokdeniz mehmet topuz faso fıso fener yıldızlar toplulugu olsun yıne bıse yapamaz gecen sene sampıyonlar lıgınde ceyrek fınal olynadı tamamen sans eseri olarak bıdaha kolay kolay olmaz 3-5 sene aralıklarla turk takımları avrupada basarılı oluyo sonra bı dusus bıdaha kendılerını toplayamıyolar FENER RESMEN TARAFTARINI KANDIRIYO FORMA SATMAK ICIN DEDEM YASINA GELMIS CARLOSU GETIRIYO ASKER KACAGI TUMERİ GETIRIO BOLE YANI GORUNEN KOY KLAVUZ İSTEMEZ :):):):):):):)
|
[B][COLOR="Blue"]BÜLENT HOCA FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMÜŞ.HABER 24 KANALINDA AÇIKLADILAR.
ZATEN BÜLENT HOCANIN KENDİSİDE FENERBAHÇE'YE GİTMEK YÖNÜNDE BİR AÇIKLAMASI VAR.GİDERSE DE YERİNİ DOLDURACAK BİR TEKNİK DİREKTÖR HER ZAMAN BULUNUR.MESELA ERTUĞRUL SAĞLAM;KİBİRLİ DEĞİL,TAKIMINI ÖN PLANDA TUTUYOR.EMİNİM SİVASSPOR'A BÜLENT UYGUN'DAN DAHA FAZLA FAYDALI OLUR.[/COLOR][/B] |
HABERLER MALESEF DOĞRU.BUGÜN SAAT 14.OO'DA BÜLENT HOCA NIN KENDİ AĞZINDAN AÇIKLAMASIVE RÖPORTAJI YAYINLANDI.BÜLENT HOCA F.B. YE GİTMEK İSTİYOR.ARAGONES'İN YARDIMCISI OLMAYI TEKLİF GELİRSE KABUL EDECEĞİNİ SÖYLEDİ.BEN SİVASSPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULUNUN YERİNDE OLSAM 1 DAKİKA BİLE BEKLEMEDEN OLAĞANÜSTÜ TOPLANIR,BÜLENT HOCA'YI ÇAĞIRARAK İSTİFASINI İSTERDİM.BÜLENT HOCA'NIN SİVASSPOR'A BÜYÜK HİZMETLERİ OLMUŞTUR.AMA SİVASSPOR'U KAMUOYU ÖNÜNDE KİMSE REZİL EDEMEZ.SİVASSPOR F.B. KULÜBÜNÜN ARKA BAHÇESİ DEĞİLDİR.HİÇBİR HOCA SİVASSPORDAN DAHA BÜYÜK DEĞİLDİR.ANTRÖNÖRLER GELİR GEÇER AMA SİVASSPOR SONSUZA KADAR DEVAM EDER.BÜLENT HOCA'YA MENECERLİK,ANTRÖNERLÜK TEKNİK DİREKTÖRLÜK ŞANSI VEREN ,TÜRKİYE'DE KENDİNİ İSPAT ETEMESİNİ SAĞLAYAN YİNE SİVASSPORDUR.İSTERSEK KÜME DÜŞELİM AMA SİVASSPORUN,YİĞİDONUN ONURUNU AYAKLAR ALTINA ALANLARA GEREKLİ DERSİ VARELİM.LÜTFEN DUYGUSALLIĞI BIRAKIP GERÇEKÇİ VE MANTIKLI OLALIM.KANAL KANAL DOLAŞIP AÇIKLAMA YAPAN BİR HOCA BU SAATTEN SONRA ARTIK BİZE YARAMAZ.
|
-->: Uygun Gidiyor mu?
[B]Giden gider,kalan kalır.Bizim sevgimiz Sivasspora Bülente Mehmete değil.Ama FB'ye giderse gözümde zerre değeri kalmaz.ZAten bu demeçlerle gözümüzden iyice düşüyor.[/B]
|
aman hocam yapmayın gitmeyin tamda formunuzun zirvesindesiniz
|
[B]daha öncede yazmıştım ama maalesef olaylar bizim istemediğimiz şekilde gelişiyor ve bu çalkantılı dönem inşallah takıma yansımaz yoksa bu vebali ne fener ne medya nede bülent bey ödeyebilir lig biter kim nereye isterse gider etik olanda budur ha yok sırf bu takımı kaos ortamına sürükleyip ilerisi için başımıza dert olur diye düşünüyorlarsada e o ayıpta koskoca istanbulun (triyonluk ) MİLYONLUK EŞŞEKLERİNE YETER ? bir zamanlar medyada böyle söyleniyordu...
|
bülent uygun Türkiyede Sivasspordan başka bi fenerde bide milli takımda çalışır...
bülent uygun senelerce Sivasta hocalık yapacak değil...ama bu sıralarda giderse kendini bitirir... |
SİVASSPOR'DA KAFALAR KARIŞIK
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye Gideceği Yönündeki Haberler, Camiada Kafaları Karıştırdı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un, Fenerbahçe'ye gideceği yönündeki haberler, camiada kafaları karıştırdı. Taraftarlar, Uygun'un 'Sivasspor yönetimi onay verirse Fenerbahçe'de çalışabilirim' yönündeki açıklamalarına tepkili. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da değerlendiren Sivasspor, önümüzdeki pazar günü Ankaragücü'nü konuk edecek. Antalya'dan dün dönen kırımzı-beyazlı takım, Ankaragücü maçının hazırlıklarına bugün başlıyor. İdmana milli takım kampında olan golcü futbolcu Mehmet Yıldız katılmıyor. Ligin 6. haftasında Ankaraspor'a yenilen kırımzı-beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. Ancak bu maç öncesi Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un Fenerbahçe'ye gidebileceği yönünde Zaman'a yaptığı açıklamalar moralleri bozdu. İlk 6 haftada Luis Aragonez'den beklediğini alamayan Fenerbahçe için yeşil ışık yakan Uygun, "Şartlar uygun olursa eski takımıma yardımcı olmak isterim" yönünde ifadeler kullanmıştı. Geçen yıl Sivasspor'un son haftalara kadar şampiyonluk yarışında koşturan ve yeni sezonda da başarılı bir grafik çizen Uygun'un bu açıklaması taraftarı üzdü. Futbolcuların bu açıklamalardan etkileneceği görüşünde birleşen seyirciler, Uygun'un Sivasspor'un başında kalmasını istiyor. (CİHAN) |
bülent uygun bizim canımız oldu hiç bir yere gitmesini istemiyoruz onu çok seviyoruz zaten bizi bırakıp gitmezde...
|
valla ben akşam kanaltürk te telegolü izledim.Rıdvanda Bülent te katıldı telefonla.Rıdvan soruya Siyasice evet dedi ama Bülent UYgun kesin hazırım dedi.kulaklarımla duydum.Teklif gelsin Bülent Hoca Uçar arkadaşlar.Hem adamın hedefi zaten bu ayağına gelen fırsatı kaçırmayacağını akşam konuşmalarından belli oldu.İnşallah teklif Rıdvana yapılır yoksa bülent uygun uçuyor.
|
Ben yönetimin yerinde olsam Bülent UYGUN la yollarımı hemen ayırırım.Bu saatten sonra ne Bülent kendini sivasspora verir nede o futbolcular hocaya bir şey verir.Ayrıca millet yine başlar fenerli bülent Sivas maç satıyor cart cur diye.hazır Ertuğrul boşta iken Ertuğrul Sağlamı getirelim bence.Baksana adam dereyi görmeden paçayı sıvadı o bizi satmadan biz onu satalım
|
Biraz önce TV58 de sporaktif programına telefonla katılan Başkan Mecnur ODYAKMAZ, Bülent HOCA'nın görevinin başında olduğunu;basında konuşulan şeylere gülüp geçtiklerini söyledi.Arkadaşlar kendi kulaklarıma mı inanayım,yoksa başkanın sözlerine mi?Pazar günü herkes gibi ben de değişik tv kanallarında(star-tv24-samanyolu-ntv-kanaltürk ve diğerlerinde)Bülent UYGUN'un bizzat kendi sesinden F.B. KULÜBÜNDEN teklif gelirse Aragones'in yardımcısı olmayı kabul edeceğini söyledi.Bekleyip göreceğiz.Bülent Hoca'nın bu açıklamalarından sonra bu işe Sivasspor Yönetiminin ve Yiğidoların nasıl baktığını bekleyip göreceğiz.SİVAS'I VE SİVASSPORU SICAK GÜNLER BEKLİYOR.BÜLENT HOCA İÇİN ARTIK HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK....
|
öncelikle gitmesini şu aşamada istemem.ama giderse de kendisi bilir.ama bir gerçek var ki bülent nere giderse gitsin sivasspor kadar rahat olmaz.
fatih terime milli takım nasıl verilmiş bildiği gibi oynuyorsa sivassporda öyle bülente eti senin kemiği benim misali teslim edilmiş.bu rahatlığı bırakır giderse de aklına yazık derim.ama belli olmaz bazen insanlar bazı hayallerinin peşinde koşarken gerçeklerini ellerinden yitirebilirler. hayırlısı diyelim.kalırsa başımız gözümüz üstünde.giderse de emekleri için teşekkür ederiz.Allah selamatlik versin deriz.her halde ertuğrul sağlam ne güne duruyor. |
gide bilirsin hocam ama biz seni sevdiğimiz içindirki öyle yardımcı hoca olarak veya anlaşma sözleşme yapmadan değil masaya yumruk vura bilecek şekilde şartlarım bunlar.........kabul görürse bu iş olur
ben gerci milli takımdan başkasına vermemde seni sende gönlünü kaptırmışsın deli cocuk hayırlısı olsun |
ben zaten ligin 3. haftası arkadaşlar arasında konuşurken aynen şöyle bi yorumda bulundum bülent uygun fenere gidecek ertuğul istifa edecek ve sivasa elecek die öle içimden geçeni sölemiştim ve yinew diorumki ertuğrul sivasa gelecek benim tahmnim böyle
|
bide haftasonuki ankaragücü maçındanda korkmaya başladım düşünsenize bülent uygun futbolcularımızı bile etkiler sizcede demezmi beğendiği tpculara musa aydına sezere mehmete gidince sizide yanıma alacağım die bunlar yapar kardeşim bunlar dört büyüklerin maşası hersefer fener övülmezki kardeşim sanki bizde hedefini tamamlamış gibi biz anadolu kulüplerine hedef koymayı öğrettik ior hani nerde hedefin dört büyükleri yenemeden 4. mü olmak diorumki kayseri 58 puanlamı ne 5. oldu bizde 59 puanla 4. olsaydık benim açımdan bişey deişmezdi en azından kahrolmazdım hedef ilk beş falan die olmaz hedef en yükseğini tutarak olur
|
BAKALIM 2-3 HAFTAYA BELLİ OLUR GERÇEKTEN VARSA
|
[B]Bülent uygun bu sezon bitmeden hiç bir yere gitmez herkes rahat olsun[/B]
|
[B][I]Aragones yerine Asker Bülent[/I]
Fenerbahçe'deki görevini bırakıcağı söylenen Aragones'in yerine iki teknik adamın ismi geçiyor. Lucescu ve BÜLENT UYGUN. Dün Fenerbahçeli futbolcularla bir toplantı yapan Luis Aragones’in futbolculara “Ben buraya Avrupa şampiyonu bir takımın hocası olarak geldim, ancak beklediklerimi bulamadım. Avukatlarım aracılığıyla yönetimle görüşmeler yapıyorum. Bursaspor maçı benim Fenerbahçe’nin başında son maçım olacak” dediği öğrenildi. Aragones’in görevi bırakma kararını yönetime iletmesinin ardından, avukatlarının yönetimle görüşmelerinin devam ettiği ifade edildi. Bu arada Aragones’in Pazartesi günü 1 yıllık ücretinin tamamı olan 2 milyon euroyu talep ettiği öğrenildi. EN KUVVETLİ ADAY LUCESCU Bu arada İspanyol teknik adamın yerine gelecek isim de netleşti diyebiliriz. Shaktar Donetsk ile olan sözleşmesi 30 Kasım'da sona erecek olan Lucescu, Fenerbahçe'nin başına geçmesi muhtemel adaylar arasında ilk sırada yer alıyor. Rumen teknik adamın gelmemesi halinde ise diğer aday Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun.[/B] |
Bülent hocayı getirmezler getirseler bile devre arasına kadar tutup yerine başkasını getiriler.
Nasıl olsa bülent hoca'nın 2 milyon Euro gibi bir tazminat alma şansı yok. Ertuğrul sağlam gibi onuda orda harcayacaklar demektir. illada genç birini getireceklerse, Aday olarak Rıdvan Dilmen bülent uygun'dan daha önde olur. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:40. |