![]() |
Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER
bu nasıl hakemlik anlayışıdır.........
|
şampiyon olurken böyle basit hareketler sivasspora yakışmaz.hiçbirşey engelenmedi.
|
ne oynadıkki galibiyet bekliyoruz.şükürkü 1 puanı zor kurtardık adamlardan.adamlar takır takır top oynadı bizimkiler deli danalar gibi koştu orta sahanın göbegi bomboştu.orta sahaya topa basan ve dagıtıan birini hemen monte etmezsek kötü
|
yav kim neyi engelledi yavv. eskişehir maçında kim kimin punını çaldı,gençlerbirliği maçında kim bedavadan puan aldı insaff insaff insaffff. her maçını mahkum oyna ( iç saha maçlarında dahil ) sonra galip gel ve puanım engellendi de.yeminle insafff.
|
YAPMA HOCAM TAKIMDA DISLIN KALMADI BUNDAN HAKEMLER SORUMLU DEGIL BIZDE BIR DIALLO VARDI NE OLDU GECEN SENE TAKIMIN EN IYILERINDENDI O COCUGA NE OLDU BIRDE SANA HIC YAKISTIRAMADIM YEDEK KLÜBESININ CAMLARINI TEKMEYLE KIRMANI MAC BITIMINDE HAKEMLERE SALDIRMANI FENERBAHCE MACINDA DUT YUTMUS BÜLBÜL GIBI YEDEK KLÜBESINDE OTURUP SANKI SIVASSPORLA HIC ILGIN YOKMUS GIBI MACI IZLEMENI FENERE GOL ATIYORUK SENDE HIC SEVINME, 80 YASINDAKI IHTIYAR GOLDEN SONRA YUMRUK SHOW YAPIYOR YA SEN HIC TEPKI VERMIYON FENERBAHCEYI YENMIS OLSAYDIK AROGENESTEN SEN DAHA COK ÜZÜLECEKTIN GIBI GÖRÜNTÜ YAKALADIM BÖYLE OLMUYOR. YOK SADECE BESIKTAS GALATASARAY TRABZON GALIBIYETLERINDE SEVINME FENERBAHCE MACLARINDA SEVIN BIZ FENERBAHCENIN TETIKCISI DEGILIK
|
[COLOR="Blue"][B]Sevgili Bülent Hocam. Yaptıklarınız inkar edilemez ve başarınız muhteşem. Ancak ikinci yarı başladı başlayalı SİVASSPOR'umuz iyi oynamıyor, Mücadele etmiyor, oyuncular yardımlaşmıyor, her oyuncu rakibe rekfekat ediyor, rakibe iyi pres yapılmıyor, form düşüklüğü hat safhada, kaleci gelene geç diyor, takımın yıldızı Mehmet oyunu boş vermiş, musa, sezer, balili, kamanan, mehmet, murat, petkoviç ve diğerleride konsantre olamıyorlar oyuna. Kaptanın oyuncuları toplayıp iyi bir konuşma ve takımın silkinmesi gerekiyor. Başkanada büyük görev düşüyor. Bu mutlulukları yaşatan klubümüz yine aynısını yaşatabilir. HAYDİ SİLKİN SİVASSPOR[/B][/COLOR]
|
Maç içersindeki tepkiyi hocamız biraz abarttı.Fb maçından sonra gayet sakin açıklama yapıyorlardı..Futbolda herşey vardır yenmek yenilmek vs.Futbol oldukça bunlar olacaktır..Burada ki taraftarların sesine kulak verip Hocasını futbolcusunu uyarabaileceklermi..Bir beklentimde hocamız Bülent UYGUN un Sivas ta yayın yapan herhangi bir tv kanalına çıkarak son günlerdeki gidişatla ilgili Sivasspor kamuoyunu aydınlatması ...Herşey bu kadar güzel giderken bir anda neler oldu .Neden bir anda herşey değişti...Bunları öğrenmek istiyoruz...Burayı takip eden yetkililer varsa taraftarın sesine kulak verin lütfen...Saygılarımla...
|
Tamam kabul hakem çok ama çok kötü maç yönetti ama Allah aşkına söyleyin Galatasaray maçlarından sonra yüreğimiz ağzımıza gelmeden kaç maç oynadık? Bursa: Allah korudu, Kocaeli: Bizden iyi oynadı ama skor bizden yanaydı. Eskişehir, Allahı var adamlar 3 puanı hak etmişti. Fener maçı tam bi kara mizah. Üç-beş kişi Fener'e maçı verdiniz iddiaarıyla can sıkıyor. Hatta bunu Sivaslı görünümlü galatasaraylılar bile söylüyor. Bülent hocaya sevgimiz saygımız güvenimiz inancımız baki ama artık başını elinin arasına alıp düşünsün. Hadi biz futboldan anlamıyoruz diyelim. Tüm yorumcular haftalardır Sivas ın yanlış tertiple oynadığnı söylüyor. Umarız bu kötü gidiş son bulur. Bizim de hevesimiz kursağımızda kalmaz.
|
SİVASSPOR.COM AİLESİ OLARAK BİZ DE BİR BİLDİRİ YAYINLAYALIM.
ŞAMPİYONLUĞA OLAN İNANCIMIZI HAKEMLERE OLAN TEPKİMİZİ SİVASSPOR CAMİASININ BÜYÜKLLÜĞÜNÜ İDDAMIZI... BUNLARI DİLE GETİRELİM. SESSİZ KALMAYALIM. SİVASSPOR.COM AİLESİ OLARAK Bİ SORUMLULUĞUMUZ WAR!! |
su bir gercekki takim sampiyonluga oynuyor ama iki hafta usustune haftada iki mac yapmasi onlari yordu onun icin forum dusuklugu var defansda cok acik veriliyor bir gol atiyor daha golun sevicini yasayamadan gol yiyoruz AMAN GÖZUNUZU SEVEYIM KENDINIZE GELIN.
bundan sonra puan kayip etmeyelim sanpiyon olacaksak. ?????????? |
Bülent hocanın hareketlerini kınıyorum.Düne kadar tüm Türkiyenin sevdiği bir hocaydı.Ançak bugünkü yorumlarda çok puan kaybetti.Sayın haco hakemlerle takışmanın bir anlamı yok takımda 5 tane sarı kart var.Yenilgilerin sebebini hakemlerde aramayın.Yinede her şeye rağmen seni seviyoruz.Sen bizim gururumuzsun.Seni tanıdığımız için bu hareketleri size yakıştıramıyorum.
|
hakem gayet normal yonetti o kadar yuklenecek birsey yapmadi adam bence hakem yerine biraz sakin olup dusunsun kimi nerde oynatmaliydim ikinci yariya kim cikip kim girmeliydi kendi elestirisini kendine yapsin hatasini bulur bence hakem o kadar coban lik yapmadi tek hatasi abdurrahmanin sari kartindan ogunaydin uskudarda sabah oldunce faul yok tu ama boyle pozisyonlarda hakemin bulundugu acidan nasil goruluyor o onemli yinede hatali gormus o pozisyonu yoksa hakem iyiydi istese maci ankara alirdi sivas 75 dakika yatti sonra gunaydin derler adama.
gelecege bakmak lazim halen sansimiz var bence bundan sonra seyirciye daha cok gorev dusuyor tezahuratlerle takimi ateslemek lazim sampiyonluk bekliyorsak stada cekirdekci alinmasin iki saat yemeyin cekirdegi takimi seyirci ateslerse 12. adam olarak bence feneri de eleriz kupadan 90 dakika mac bitene kadar tam destek olan olmus bundan sonraya bakalim amigolara cok is dusuyor mactan once toplanip beraber calissinlar madem bu ise soyunmuslar vede bundan sonra hic bir macta hakeme lutfen yuklenmeyelim sayin bulent uygun bey seyirciyi galayana getirme sonra faturasi agir olur HOCA BILMEM NE YAPARSA CEMAAT NE YAPMAZ MISALI sonra sivasa yazik olur yuzduk yuzduk kuyruguna getirdik lutfen sakin olalim |
ya bülent hoca hiç boşuna konuşma hakemde suç yok. sen aslanlar gibi oynatcaksın futbolunu. gol atıp defansa çekil sonradanda hakeme suç bul. bu sadece kendine kötü tezahürat yapılmasın diye hakeme suç bulmak. geçmiş lsun bülent hoca göz göre göre şampiyonluk ve kupayı fb ye hediye etmiştir. kendi takımı nede olsa.
|
bülent hoca hakemi ne kadar elestirise elestirsin, hakemin sonucu etkilemedigini düsünüyorum.
BU MACI KAYIP ETTIK SAYIYORUM BEN. BOŞU BOŞUNA GOL YIYORUZ. BÖYLE DANDIK GOLLER BIZE COK ZARAR VERIYOR. BILMIYORUMKI ADAMIN BIRI 26. HAFTADA LIDERIZ DEDI, NASIL OLUYORDA ADAMIN TAHMINI YAVAS YAVAS TUTMAYA BASLIYOR. ARTIK LIDERLIGI ISTANBUL TAKIMLARINA BIRAKMA ZAMANIMIZ GELDIMI? BURAYA KADARMIYDI? BÜLENT HOCANIN FENER SEMPATISI VE TAKIMIN KÖTÜ GIDISI, INSANIN KAFASINDA SORU ISARETLERI BIRAKIYOR. EEE BU HAFTA KIM SUCLU? BÜLENT HOCAYI SEVIYORUM AMA FENER SEMPATISI ISLERI KARISTIRIYOR. ARTIK SEVGIYLE NEFRET BIRBIRINE GIRDI. SEVGININMI NEFRETINMI ÖNE CIKACAGINI ÖNÜMÜZDEKI MACLAR GÖSTERECEKTI, (INSANIN NEFSI). HA TABIKI BIRDE SICAGI SICAGINA SINIRLE ÖFKEYLE SÖYLENEN VE YAZILANLAR DA VAR HEPSININ ICINDE. BÜLENT HOCAYA KIZMAK ICIN SUNU DÜSÜNMEM YETER, (BÜLENT UYGUN:) 4 BÜYÜK TAKIMLAR (FENERBAHCE) YERLI HOCALARI ARTIK TERCIH ETSINLER VE ONLARA GÜVENSINLER. (BUNA, KENDI YERINI YAPIYOR DENIR). SIVASSPORU BU YERLERE GETIRMESI ISE ONA KARSI DUYULAN SEVGININ GEREGIDIR. BU HAFTA SUCLU KIM? |
sivasspor güzel oynamadi ama hakemde süper degildi...
|
Yaw bırak hocam ya ne hakemi.Sen gerçekten oyunu hakedecek bir oyun oynadın mı onu söyle bana.3. dakkada golü attıktan sonra full defans yapıp belki fırsat bulup kontralarla gol atarız diye düşündük.Ancak golü erken attığımızdan dolayı onun da rehavetiyle çok ama çok cılız ataklar geliştirdik.Sonunda ne oldu golu yedik ve berabere kaldık.
Peki maçta tum ve mehmet yıldız naptı?? -Koca bir hiçbirşey. Tamam hakemin birkaç yerde hatası olmuş olabilir. Ancak bizim oyunu hakedecek bir durumumuz oldu mu? -Yok. Biz de galiba büyük takımlar gibi kendi başarısızlığımızı hakemlerin üzerine atma yoluna gidiyoruz.Ben şimdiden uyarayım.Bunun bize hiç ama hiç faydası olmaz beyler. Ayrıca son günlerde Bülent Uygun ve yönetimimize sivası çekemeyen bazı kesimlerin örgütlü veya örgütsüz bazı karalamalarda bulundukları iddialarına ben de katılıyorum.Bizlerin şampiyonluk yolunda bunların başımıza geleceğini zaten bilmemiz gerekiyor.Şampiyonluk sadece sahada kazanılmıyor inşallah bizler bir kez daha bunu öğrenmiş oluruz... |
aferim size devam edin --- niye büyük deiliz işte bu yüzden hocamıza sahip cıkamıyoruz yazıkk gercekten yazık--- her maç iyi oynamak zorundamıyız hakem yedi bizi işte
|
BÜLENT HOCA SENİ SEVİYORUZ.aMA ŞU BASINLA OYNAŞMAYI DA DALAŞMAYI DA NE OLUR ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYENE KADAR BIRAK.
BIRAKACAĞIN İLİNCİ ŞEY ARTIK PANELDİR TOPLANTIDIR TÜRÜ SENİ İŞİNE DİKKAT VERMEKTEN UZAKLAŞTIRACAK ŞEYLEREDE SEZON SONUNA KADAR ARA VER. ÜÇÜNCÜ ÖNEMLİ BIRAKMAN GEREKEN ŞEY ŞU HAKEMLERLE OYNAMAYI BIRAK.sEN BU TÜR YAPARSAN FUTBOLCULARIN DAHA KÖTÜ ŞEYLER YAPAR.TARAFTARI İSE TUTMAK OLMAZ.lÜTFEN SEN BEŞ GOL ATTA HAKEMLER ÜÇÜNÜ SAYMASINLAR.aMA EL İNSAF ANKARASPOR MAÇINI YENİDEN BİR İZLE.bİRAZDA HAKEM TARAFINDAN DEĞİL DE KENDİN VE TAKIM AÇIISNDAN İZLE.bENCE SİVASSPORUN SÜPER LİGDEKİ EN KÖTÜ MAÇI SIRLAMASINDA SANIRIM BİRİNCİ OLACAK NİTELİKTE İDİ. EVET BU ÜÇ ŞEYE DİKKAT ETMEZSEN BİLEİSN Kİ ŞSİVASIN ŞAMPİYONLUK HAYALİDE SENİN DE TÜRK FUTBOLU ÜZERİNE HAYALLERİNDE ÇOK ÖTELERE GİDER.hİÇBİR SEZONDA GÖRÜLMEMİŞ ŞEKİLDE İSTANBUL TAKIMLARININ ZAYIP BİR DÖNEMİNE RASTLAMAKTAYIZ.bU FIRSAT HER ZAMAN BİR DAHA ELE GEÇMEZ. |
[QUOTE=azgeç;489509]aferim size devam edin --- niye büyük deiliz işte bu yüzden hocamıza sahip cıkamıyoruz yazıkk gercekten yazık--- her maç iyi oynamak zorundamıyız hakem yedi bizi işte[/QUOTE]
yigido sana katilmiyorum gercekci olalim biraz hakem ne yapti takim ne yapti 75 dakika uyudular Allah tan ki mohammedin vurdugu serbest vurus kaleye gitti ve gol oldu yoksa isimiz zordu bulent hoca iyi seyler yapinca herkes takdir ediyor ama buradaki yorumlarin cogu bulent hocayi elestiriyor demekki bulent hoca yanlis yapmis hep pof pof larsak sonu daha kotu olur bira an once kendine gelsin sivasspora daha cok bulent uygunlar gelir herkes gorevini yapsin baskan bulent hocayi bulent hoca futbolculari motive etsin gecmisi birakip gelecege bakalim daha cok mac var esas bundan sonra onemli maclar var |
Bülent Uygun'u üzülerek kınıyorum.Bülent Hoca ve Sivasspor bugüne kadar herkesin sevgisini kazanmıştı ama bu sevgi yavaş yavaş nefrete dönüşüyor.Dikkatli olalım.
|
ya bence bızım takım 70.dakikalara kadar gol falan atmasın. gol atmak bızım takımı psıklojık olarak bozuyo.macın basında bulmasak golu bence daha gusel bı mac olabılırdı.. oyle bır ruh hallerı varkı son bır kac macdır, golu attıktan sonra baslıyo ayakları tıtremeye.. alısmısız ılk yarı 0-0 bıtsın dk 60-70 arası balılı gırsın.sonra gol gelsın..erken gol bızı bozuyo:D
|
AYRICA HAKEME KIMSE KABAHAT BULMASIN.HAKEMLERI GUNAH KECISI GIBI GOSTEREREK ASIL SORUMLULULARI GOZARDI ETMEYELIM..
ANKARAGUCU MACIYLA RUZGAR UMARIM ARKAMIZDAN ESMEYE BASLAR.. |
Begensekte begenmesekte bizim oyun stilimiz bu ayaga pas yapmiyoruz,rakip pas yaparken topu kapmaya ugrasiyoruz ve topu kapar kapmaz süratle rakip kaleye inmeye calisiyoruz tabiiki bu taktik bircok macta ise yaradi adamlar noluyor demeden topu kalelerine biraktik ama artik olmuyor gibi ,artik oyunun belli bölümlerinde daha cok pas yapip birazda bizim rakibi kosturup yormamiz gerekiyor rakipler daha diri oldugu icin takir takir pas yapip cok tehlikeli pozisyonlar buluyorlar.Ama her iste bir hayir vardir insallah bu mac bizim yeniden dirilis macimiz olur herseye ragmen lideriz bjk ve trabzonla icerde oynayacagiz bu iki maci almamiz lazim,daha 11 mac ve 33 puan var ortada 70 puani bulursak bu is tamamdir kimse moralini bozmasin takim oyununa devam.
|
ilk defa eleştirecegim hocam hakeme filan kızmaya hakkımız yok.ikinci devre kötü oyun yanlış degişikler beraberligi hatta maglubiyeti bile getirecekti nerdeyse,biz kötü oynadık 1 0 ın üstüne yatarsan [B]muhammedi oyunda tutup tum ve kamananı çıkarırsan olacagı budur[/B].[B]Allah aşkına muhammedin oynadıgı hiç bir maçı kazandıkmı,ben hatırlamıyorum[/B].golü yedikten sonra nasıl baskı altına aldık rakibi,biz ikinciyi atsak ankara oyundan düşecekti.hata tamamen senin ve oyuncularımızın.kimseye bahane etmiyelim oynamadık kazanamadık o kadar.
|
Sayın Bülent Hocam.Hakemler ve medya hakkında söylediklerin tamam,noktasına virgülüne kadar katılmamak elde değil.Ancak birazda iğneyi kendimize batıralım.Son zamanlarda çok medyatik olmaya başladık ve bunun da konsantremizi bozduğunu düşünüyorum.Bir de futbolda duygusallığa ve geçmişe yer olmadığını siz daha iyi biliyorsunuz.Yani takımdaki bazı oyuncularımızın,geçmişte Sivassporumuza çok hizmeti geçmiş bazı futbolcularımızı bugün onure edeyim diyerekten oynatarak(zorlayarak oynatarak)takımı frenlemeye başladınız,takım olarak SS zarar görmeye başladı.Lütfen başka yerde ve ortamda bunları yapınız ama bugün takımın içinde var olan ve ihtiyaç duyulan oyuncuları oynatın,LÜTFEN.
|
[B]Arkadaşlar ben Bülent Hocamıza katılmıyorum. Eminimki benim gibi düşünenlerde vardır. Kimse yanlış anlamasın benimkisi sadece öz eleştiri. Ben hakem Deniz Çobanın art niyetli bir maç yönettiğine inanmıyorum. Tamam bir iki pozisyonda haksızlık yapmıştır ama maalesef bizimde lehimize kararlar vermiştir. Maalesef diyorum çünkü biz lider bir takımız ve biz iyi oynamıyoruz değerli arkadaşlarım. Bunun etkenleri tabiiki var. Erken sezon açmamız, topçularımızın ayaklarının yere artık sağlam basamaması, sitemimizin çözülmesi ve hocamızın basın sözcümüzün agresif ve ortam gerici beyanatlarını sayabiliriz. Arkadaşlar biz lideriz ve kendi sahamızda oynuyoruz. Birde üstüne üstlük bir Fenerbahçe maçları oynadık ve kaybettik durum ortada. Fener bizden sonra ipini koparmış şey gibi lige saldırmaya başladı. Biz yanlış oynuyoruz. Bunu devre olmadan tam 5 hafta önce söyledim ve söyledik bazı arkadaşlar tarafından. Biz hakemi suçlayacağımıza oturup maçı bir defa daha izleyelim ilk 41 dakika golden sonra hiç 3 pas yapabildikmi. Kimse biz bu sistemle oynuyoruz demesin ben inanmam. Orta saha pas trafiğimiz yok topu alan Mehmet Yıldıza Kamanan a şişiriyor. Mehmet zaten çok ama çok formsuz adeta tersine döndü herşey. Kamanan fırsat yaratacak top bulamıyor. Bindirmelerimiz maalesef yok. Yahu çok değil 3-4 pas yapsak gol atıcaaz. ama yok arkadaşım yapamıyoruz. Yada eldeki imkanlarımız bu. Onun için hiç bir şekilde sağa sola saldırmamıza gerek yok suçlu biziz. Ben eğer lidersem ve bu kapasitem varsa hakemide yenerim rakibide. Ne oldu son 10 dakka top yapamayan takımımız saldırmaya başladı fırsat da yakaladı ama olmadı. Arkadaşlar bizim takımımız bu değil. Artık düşüşe geçtik. Bunu kabullenelim. Ve düşeninde dostu olmaz altımızdaki sözde 4 büyük takım yamyam gibi bekliyor. Bu hafta ise küme düşmeye aday Ankaragücü ile oynuycaaz. Ayağa pas yapmamız ve çok sıkı markajlar ile adam kaçırmamız şart. Yaa çok değil 4 pas yapsak bize yeticek şişrime değil. O zamanda gol atınca yok kardeşim saymıyorummu diycek hakem. Bazı şeyleri artık bırakalım. Biz takımımıza her zaman sahip çıkıyoruz. Biz yönetimimize ve hocamıza bizi küme de düşürse sahip çıkıyoruz. Çünkü bizleri buralara getirecek kadar çaba sarfettiler. Biz bunları görememezlikden gelemeyiz. Evvela iğneyi kendimize batıralım. Mehmet Yıldızın, Tum un Musanın bu maçta oynamayan İbrahimin Muratın çokca kulaklarını çekmemiz lazım. İyi motive olup şu son 11 maçımızıda kazanmamız yada iyi sonuçlar alarak mutlu sona ulaşmamız gerekiyor. Bizler inandık sizde inanın dememiz ve bunu kabullendirip takımımızı motive etmemiz gerekiyor. İşte bazı durumlarda da bu şekilde özeleştirmemiz lazımki herkes haddini bilerek sorumluluğunu anlayarak oynasın diye.. Tüm camiamıza saygılar sunuyorum... [/B]
|
İKİ HOCADA DA HATA VAR HAKEM MAÇI KATLETTİDE BİZİM HOCA İİ DAYANDI BİZİM ORTASAHAYA TOPU ONLAR OYNADI BİZDE SEYRETTİK İBRAHİM SARI KART CEZALISIYSA SEZER VAR BAŞLARKEN ONLA BAŞLAYACAN TOPÇULARLAN ÇOK OYNUYOSUN SEZER OYNADIKCA SPERLEŞMİŞKEN KIZAGA ÇEKTİN KİM YILDIZLAŞTIYSA KENARA FARUK LİGİN BAŞINDA ÇOK SÜPER BİR BAŞLANGIÇ YAPTI 2 3 MAÇ KESTİN ONDAN SONRADA FARUK MORALMEN SIFIR [B]FATİH TERİMİN MEHMETE YAPTIGINI [/B]SEN BUTUN TOPÇULARA YAPIYOSUN
|
Bülent Uygun takımımız bugüne gelene dek çok emek vermiştir bu tartışılmaz ama dengesiz hareketleri ve gereksiz açıklamaları ile takıma gitgide daha büyük zararlar vermektedir.Takımı hakkında konuşması,yorum yapması,olayları değerlendirmesine ağzını açan yok zaten ki biz şımarmayalım medya baskısını kaldıralım yada kendimizi soyutlayalım ki aradan sıyrılırız diye bir düşünce zaten başlı başına saçmalık.Eğer büyük takım olmak istiyorsanız zaten medyayla içli dışlı olmalısınız ve mümkün olduğunca takımınızı gündeme taşımalısınız ama bu tarz hareketlerle basit bir şekilde değil ..Ben geçen seneden beri söylüyorum Bülent Uygun çok gereksiz açıklamalar ve hareketler yapan birisi takımın imajı konusunda ciddi zarar veriyor,teknik direktörlüğü konusunda dediğim gibi zaten yaptıkları ortada sözümüz yok ama bu takım ne Bülent Uygun'un ne de bir başkasının malıdır,bu başarı herkesindir başta cefasıyla sefasıyla Sivas ili ve insanlarınındır o yüzden artık hareketlerimize dikkat edip 'Kötü' tepki toplamadan takımdaki bu düşüşe bir dur demeliyiz ve futbolumuzla herkesi korkuttuğumuz o eski günlere geri dönelim.. Unutmayalım hala lideriz ve 11 hafta kala şampiyonluk yarışını önde götürüyoruz o yüzden hiçbirşey için geç değil önemli olan bunun farkına varabilmek ....
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Insaallah Bülent Uygun ters giden birseyleri düzeltmek icin burayi okuyordur...:)
Allah yardimcilari olsun ![/FONT][/B] |
ARKADASLAR YAPILAN SEY SIVASA VE SIVASSPORA MAL OLMUSTUR ARTIK,BU ISI UZATMANIN ANLAMI YOK,TARAFLI MEDYA GIBI OLMUSSUNUZ HEMEN.ZAYIF BI YER BULDUMU CULLANIYORSUNUZ HEMEN.
SIMDI BIRLIK ZAMANI SIMDI BIRBIRINE SAHIP CIKMA ZAMANI SIMDI FIKIR ÜRETME ZAMANI SIMDI PROBLEM ÜRETME ZAMANI DEGIL, [COLOR="Red"]TAKIMIMIZA,YÖNETIMIMIZE,TEKNIK DIREKTÖRÜMÜZE SAHIP CIKALIM DESTEK OLALIM[/COLOR] KÖTÜ GÜNDE KENDINELERINI YANLIZ HISSETMESINLERKI BASARILARI DAHADA ILERLETSINLER. GELIN BU GEREKSIZ TARTISMALARLA HOCAMIZI VE TAKIMIMIZI DAHA FAZLA YIPRATMAYALIM,BU SEHIR BIZIM BU TAKIM BIZIM SAHIB CIKACAKTA BIZLERIZ. KÖTÜ YORUM YAPANLAR SIVASI VE SIVASPORU SEVMIYODUR,SEVGININ OLDUGU YERDE HOSGÖRÜDE VARDIR,SEVDIGININ BAZI HATALARINI HOSGÖREMIYOSAN BIRAK SEVIYORUM DEME EN AZINDAN ZARAR VERMEMIS OLURSUN. saygilarimla. |
ARKADASLAR BÜLEN HOCANIN ÜSTÜNE GITMEYIN HATASIZ KUL OLMAZ ; HOCAMIZIN ÜZERINDE COK BÜYÜK BIR SORUMLULUK VAR ; LÜTFEN HOCAMIZA DESTEK VERIN TAKIMA DESTEK VERIN KÖSTEK OLMAYIN ; VE STATYUMA GELEN O CEKIRDEK CITLAYAN O SEYIRCILERE SESLENIYORUM UTANIN YAAA UTANIN ; KIMSEDEN CIT YOK; KARDESIM GELMEYIN YAA GELMEYIN GIDIN KAHVEDE SEYREDIN GDIN EVINIZDE SEYREDIN ; BU NEYAA ; TÜRKIYENIN EN KÖTÜ TARAFTARI MALESEF SIVASSPORDA ; GELECEKSEN KARDESIM TAKIMA DESTEK VERECEKSIN ; YIRTACAKSIN 93 DAKIKA KENDINI YIRTACAKSIN ; YERI GÖGÜ INLETECEKSIN ; TAKIMI SAHLANDIRIN YAA ; BURDAN YÖNETIMEDE SESLENIYORUM LÜTFEN BISEYLER YAPIN BILETLERI UCUZ SATIN STATYUM DOLSUN ; MILLETE KAGIT DAGITIN SÖYLENECEK MARSLARI YAZIN ; YONETIM UYUMAYIN ; BU TAKIMIN SAMPIYON OLMASINI ISTIYORSANIZ UYUMAYIN ; AMIGOLARI COGALTIN ; CILGINLAR GIBI SEYIRCI DESTEK VERSIN ; YER VE GÖK KIRMIZI BEYAZ OLSUN ; LÜTFEN MILLETIMIZ FAKIR ; MILLETE KIRMIZI BEYAZ TSORTLAR DAGITIN ; VEYA KIRALAYIN ; VEYA KIMLIKLERINI ALIN CIKISTA TEKRAR TSORTLARI ALIN; GEC OLMADAN ; DAHA SAMPIYONLUK SANSIMIZ VARKEN ; HEP DESTEK TAM DESTEK ; ARTIK PUAN KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI KREDIMIZ KALMADI ; HAYDI SIVASIM SAHLANIN ; SILKILIN VE KENDINIZE GELIN ; LÜTFEN BÜLENT HOCAYI VE TAKIMIN MORALLERINI EN ÜST SEVIYEYE CIKARIN SIMDI CALISMA ZAMANII
|
[QUOTE=07reis58;488994][B]hakemleriii........sinirden ne yazdıgımıda bılmıom....[/B][/QUOTE]
sakın ol hoca yavaşşşşşşşşşşşşş sinirlenme.......... |
evet deniz çoban hatalı kararlar verdi ama gol attıkta saymadımı.bülent uygun kadro kurmada yanlış yapıyor.oyuncu değiştirmede yanlış yapıyor.baliliyi son 20-30 dakikada alıyor.tum yerine kamananı çıkarıyor.birde deniz çoban ve ekibine yüklenmesi doğru değil.bundan önce hakemlerin aleyhimize görmedikleri penaltılar oldu bu maç bitti.artık önümüze bakmalıyız.bülent uygun kendini bozmamalı.bugün trabzonspor gibi bir takım peşpeşe evindeki iki maçı yenilip birşey demiyorsa.bizimde puan kayıplarına karşı dik durmamız lazım.kısacası sahada izleyici değil mücadeleci bir takım olmalıyız.
|
[B]Thum-M.Ali-Musa-Konfory Sylla orta saha kurgusuyla maçı kendi ellerinle teslim ettin bence.Ayrıca Mehmet uzuzn zamandan beri yokları oynuyor,artık onu kulübeye almanın zamanı gelmedimi sencede?Balili gibi bir oyuncuyu kenarda oturtmakla ne kazanacağız merak ediyorum doğrusu.[/B]
|
Deniz ÇOBAN Hürriyet te haftanın hakemi seçilmiş
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]SEN 75 DAKİKA 1-0'IN ÜSTÜNE YAT.
BİR ŞEY ÜRETME. MEHMET YILDIZ'A KATLAN. OYUNUN GİDİŞATINA GÖRE PLAN YAPMA. ANKARASPOR OYUNUN GENELİNDE ÜSTÜN OLSUN. ONDAN SONRA SAĞI SOLU YIK,HAKEMİ SUÇLA. SİVAS VE SİVASSPOR ADINA ÇOK KÖTÜ....[/B][/COLOR][/FONT] |
DİKKAT
Kredi bitmiştir Bundan sonra kaybedilecek puanların telafisi yoktur Ama paniğe gerek yok İnancımızı kaybetmeyelim yeter Allahın izni ile mutlu sona ulaşıp Şampiyon olacağız |
evet hoca haklı mehmet yıldız a kesin faul vardı.10 macımızda bir hakem hata sı.oldu doğru ama orta sahamız kötuydu murat erdoğan bence ilk onbirde vede balili olmalı artık.....ali kurtuluş 90 dakıka cıkaramıyor...
|
ben buna inanmıyorum.hakem faulü vermedi kabul ama gol atılana kadar adam lar 6 pas yaptı.Sivas galibiyeti hakedecek top oynamıyor son haftalarda.Attıkta hakemmi vermedi golü.
|
sergio oliveira yı oynatmalı hemde mutlaka..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:07. |