![]() |
Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da
Sylla son zamanlarda takıma şehre iyi alışmış ve müthiş maçlar çıkarmıştı Tum zaten mehmetin formsuzlugunda bizi çok sırtladı bence yanlış tercih madem ikisinide veriyosun İbrahim Akını almak daha mantıklı.
|
pardon ama yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh
baska bisey yok (ya bu takim sampiyonlarliginde oynayacak) yazikkk |
GARDAŞ BAKIYORUM GENELDE ERMANDAN MEMMUN GÖRÜNÜLÜYOR İŞALLAH ÖYLE OLUR AMA TUM GÜCLÜM İDİ
|
Eğer bu doğruysa , Tum bu takımdan gittyse yazıklar olsun bu yönetime.Tum'a karşılık Erman + para versen yüzüne bakmam.Umarım doğru değildir.Erman denen adama Tum+Sylla + para verecek kadar futbol cahili değildir SİVASSPOR , böyle bir yanlış yaptıysa da hiçbir şey demiyorum . . .
|
erman yerine ibrahim akın alınmalıydı ve tum verilmemeliydi
|
valla kardeşim bence sizin yönetim değil de sen biraz futbol cahilisin. Bunu ermanı görünce anlayacaksın. Bilmediğin futbolcu hakkında yorum yapma bence. Az bile vermişler takımın hepsini verseler yeridir.
|
Youtubeye erman kılıç yaz ve izle futbolcu nasıl olurmuş.
|
[QUOTE=mavera23;528667]valla kardeşim bence sizin yönetim değil de sen biraz futbol cahilisin. Bunu ermanı görünce anlayacaksın. Bilmediğin futbolcu hakkında yorum yapma bence. Az bile vermişler takımın hepsini verseler yeridir.[/QUOTE]
kardeş erman iyi futbolcu kabul ama tum da bu takımın en iyilerindendi en az erman kadar faydalı olur eğer kalırsa onun için tumun gitmesini istemiyoruz |
Türkiye de 2 ayağını bu kadar iyi kullanan bir futbolcu daha yok. Bire bir de geçemeyeceği futbolcu yok. Dünyanın her takımında banko oynayacak bir futbolcu, hemde gözü kapalı.
|
mavera 23 arkadaşıma katılıyorum daha maçını izlemediğiniz futbolcular hakkında yorum yapıorsunuz tum son maçlar gol atmış olabilir amasize dikkatle antep ve belediye maçını izlemenizi tavsiye ediyorum tumun pas verememe becerisizliği ve gelen goller tamam goller attı hakkımız helal olsun ama ermanıda yabana atmayın bomba gibi bi sol kanat nokta atışcı bursadaki volkan şenin sol ayağı ermanda
|
[QUOTE=ÖFŞ2041;528664]Eğer bu doğruysa , Tum bu takımdan gittyse yazıklar olsun bu yönetime.Tum'a karşılık Erman + para versen yüzüne bakmam.Umarım doğru değildir.Erman denen adama Tum+Sylla + para verecek kadar futbol cahili değildir SİVASSPOR , böyle bir yanlış yaptıysa da hiçbir şey demiyorum . . .[/QUOTE]
okuma cahili, arkadaş para vermedik para aldık iice bi okusana yazıyı |
Arkadaşlar ben Elazığlıyım Erman bizde 3 sezon oynadı. 50 ye yakın maçını canlı izledim. O giderken bütün elazığ ağladı.
Bizden gitti gideli bas bas bağırdık kendimizi yıprattık bu adamı neden büyük takımlar almıyor diyerek. Ne mutlu ki Sivas a nasip oldu onu almak. |
Evet yanlış yazmışım hemen doğrusu yazayım Erman + para = Tum + Sylla
Şimdi oldu , ne kadar güzel bir transfer olmuş , rahatladık . . . :D Yahu güldürmeyin adamı Sivassporda bu senenin en iyi oyuncularını saysan Bilicadan sonra Tum gelir , Erman denen bi adama verilecek oyuncu değil tamam mı !! Tum'un geldiği günden beri takıma ne kadar faydalı olduğunu herkes çok iyi biliyor.Madem Elazığ arkasından ağladı , gitsin o zaman oraya...Biz daha alacak nice oyuncular buluruz... |
inşallah erman iyi bir transfer olur bizim kamanan gibi sert ve isabetli şut atan oyunculara ihtiyacımız var bir de defans hattını sağlama almamız lazım bilica gibi bir yıldızı kaybettik bülent uygun onun alternatifi hazır diyordu görelim inşallah öyledir.
|
Kardeş elimizde olsa ermanı getirir bütün futbolcuları gönderirim ama elimizde değil. Sen o kadar iyi futbol bilgisine sahipsen Bülent uygunu göndersinler sen geç yerine veya abdullah avcı salağının yerine seni teknik direktör yapsınlar. Aptal olmasa ermanı Elazığdan alırmıydı de mi.
|
TUM U VERDİNİZ Mİ??? gerçekten inanmakta zorluk çekiyorum.. Hakan şükürün zenci versiyonuydu.. Petkoviçin tüm toplarını indiren harika futbolcuydu8.. Bizi şampiyonluğa taşıyan hatta şampiyonluktan eden tek isimdi... Gaziantep maçını yeniyoz diye çıkarılan sonrada kaybetmemize sebep olan futbolcu.. Ya ben futboldan anlamıyorum yada birileri çok iyi anlıyor.. Umarım yanılan ben olurum.. Ligden düşmemeye oynayacaz sanırım seneye...
|
Ben anlamıyorum ya Erman Kılıç hangi yılın karmasına girdi.. Altın, gümüş yoksa bronz karmayamı girdi.. TUM neredeyse altın karmay girdi. şuan gümüş karmada gözüküyor.. TUM giderse Sivasspor çok zor duruma düşer.. Mehmedi tamalayan futbolcu oldu.. Ben ne şartlarda olursa olsun TUM un gitmesine karşıyım...
TUMsuz olamaz.... |
Erman kilic cok müthis bir oyuncu bize cok katkisi olacak beyler bizim bu kadroyla sampyionlugu kacirdik 2 olduk tum cok iyi ve yararliydi gitmesine bende üzüldüm ama erman kilic ve benzeri bize klas adamlar lazim kamanan gibi oyuncun varsa ona pas atacak adam lazim ben ümit ediyorumki tum un yerine onun stilinde cok daha genc oyuncu bulunacaktir.bütün herkese hayirli olsun bu futbolculara tesekkürler cok büyük emek ve bize mutluluk yasattilar.
|
herve tumun gitmesine cok uzuldum takimda gitmesi gereken onca ise yaramayan oyuncularvarken hep iyileri gonderiyoz ben buisten birsey anlamadim insallah gelenler gidenleri aratmaz umarim
|
[QUOTE=mavera23;528643]SELAM ARKADAŞLAR BEN ELAZIĞLIYIM! BAHSİ GEÇEN FUTBOLCU ERMAN BİZDEN İST. B.ŞEHİR E GİTTİ. ARKADAŞLAR SİVASSPOR MESSİ Yİ TRANSFER ETSE ANCAK BU KADAR İİ BİR İŞ YAPMIŞ OLURDU. BEN VE YÜZLERCE ARKADAŞIM ELAZIĞLI OLARAK ERMANIN FANATİĞİYİZ DÜNYANIN HER TAKIMINDA BANKO OYNAYABİLECEK BİR FUTBOLCU TAKASTA BAHSİ GEÇEN FUTBOLCULARINIZ ERMANIN BİR AYAĞI ETMEZLER GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN BAŞARILAR[/QUOTE]
yaa bence ibb haTa etmiş bize vermekle ermanı barcelonaya falan verselermiş hatta messi+xavi=erman+para nasıl güzel olurdu demi erman henrye top falan çıkarırdı messiden iyiya arkadaş :D haa bide gardaş sen hiç herve tumu izledinmi de ? arkasından böle konusabiliyon |
[B]Öncelikle bize bu iki oyunucunun verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Syla ve Tum'da her ikiside birbirinden güzel maçlar çıkarttılar. Tum hem forvet hemde orta sahada oynadı Syla ise joker olarak kullandık ama bu iki oyuncu Avrupa'da başarılı sonuçlar ve de takımın gençleştirilmesi adına iyi olmuştur.
Erman bazı arkadaşlarında dediği gibi kale hariç her yerde oynayabilecek bir oyuncudur. Bundan emin olun ki orta sahadaki zaafiyetlerimiz Erman gibi teknik bir oyuncuyla bitecektir. Hem teknik hemde koşan bir oyuncudur Erman... Bize faydası çok olacaktır. Zamanında İbrahim'i ve Tum'u eleştirenler ne oldu da birden üzerine düştünüz. Bakın göreceksiniz ki Erman bu iki oyuncudan da daha iyi olacaktır....[/B] |
işe bak ya sen tum ve sylla gibi futobulcuları ver sonrada daha iyisini aldiginini zannet insallah dusuncem yanlıs cıkar ...
|
Ya kardeşler, daha alınmadı Erman KILIÇ ve Herve TUM, Syla verilmedi. Daha anlaşma aşamasındalar.
|
yaa bence ibb haTa etmiş bize vermekle ermanı barcelonaya falan verselermiş hatta messi+xavi=erman+para nasıl güzel olurdu demi erman henrye top falan çıkarırdı messiden iyiya arkadaş haa bide gardaş sen hiç herve tumu izledinmi de ? arkasından böle konusabiliyon
Haklısın kardeş bence ermanın yeri sivas değil barcelona. Sen bunu şaka olarak algılayabilirsin belki ama ben bunda ciddiyim. Ha bu arada Tum unuzuda seyrettim. Maçın kaderini tek başına değiştirebilecek kapasite de bi adam değildi. erman=messi=5tum |
ya millet valla çok ayıp ediyorsunuz diyelimki hervetum ve sylla yı vermedik yabancı alın yabancı alın die tutturuyorsunuz sayalım yabancıları petkoviç diallo bilica sylla balili herve tum kamanan sergio bunlardan bilica sergio herve ve sylla gitti yerlerine namoçi davidas büyük ihtimal yomeah veya civella gelecek birde bana göre emile empenza 4 yabancı yapar yabancı kontenjanı kaç 6+2 eeee niye ezbere konuşuyorsunuz geçin hepiniz ozaman transfer komitesine allah allah ya ermanda bomba gibi daha geçen sene gs istiyordu bu sene ricart mıdır nedir onun yerine normal bi hoca gelse gsde olacaktı yaa
|
her iki futbolcununda emeği çok ama biz artık belli hedefleri kendimize ilke edindiysek bu topçular bize bundan sonra hafif kalır erman yerinde transfer takıma iyi adpte olur balilinin yerinede kaliteli yabancı golcü alınması lazım orta sahayada yıldız seviyesinde yabancı olması lazım mutlaka
|
Bence harika bir transfer oldu.Ben hep diyordum Erman'ı alırlarsa çok iyi olur diye bence harika bir transfer oldu...Tum kalabilirdi ama Bülent Hocanın vardır bi bildiği...
|
valla haberi okuyunca inanamadım ya tum gibi bi oyuncu verilirmiya akıl var mantık var ya sylla neysede tumu neden weriyorsunuz :S:mad:
|
[QUOTE=mavera23;528695]yaa bence ibb haTa etmiş bize vermekle ermanı barcelonaya falan verselermiş hatta messi+xavi=erman+para nasıl güzel olurdu demi erman henrye top falan çıkarırdı messiden iyiya arkadaş haa bide gardaş sen hiç herve tumu izledinmi de ? arkasından böle konusabiliyon
Haklısın kardeş bence ermanın yeri sivas değil barcelona. Sen bunu şaka olarak algılayabilirsin belki ama ben bunda ciddiyim. Ha bu arada Tum unuzuda seyrettim. Maçın kaderini tek başına değiştirebilecek kapasite de bi adam değildi. erman=messi=5tum[/QUOTE] eRman ınız kaç maçı tek başına çevirmiş ? he haklısın baya çevirmişte ibb buralara kadar geLmiş ;) |
Tum ve Sylla takımımıza katkılarından dolayı tesekkür ederiz..
|
simdi sivasta hayat bulmuş bir herve tumu basit bir beledıye cukuruna atmak yanlis.ayrica otoriter kimlige burunen centilmen taraftarlar neden baskasinin yerıne gecme istegi duyuyor.gulunc olmayin
|
İNŞALLAH YABANCI KONTENJANINI AÇIYOLAR AMA İYİ
TRANSFERLER YAPMAK ŞARTTTTTTTT |
[QUOTE=mavera23;528695]yaa bence ibb haTa etmiş bize vermekle ermanı barcelonaya falan verselermiş hatta messi+xavi=erman+para nasıl güzel olurdu demi erman henrye top falan çıkarırdı messiden iyiya arkadaş haa bide gardaş sen hiç herve tumu izledinmi de ? arkasından böle konusabiliyon
Haklısın kardeş bence ermanın yeri sivas değil barcelona. Sen bunu şaka olarak algılayabilirsin belki ama ben bunda ciddiyim. Ha bu arada Tum unuzuda seyrettim. Maçın kaderini tek başına değiştirebilecek kapasite de bi adam değildi. erman=messi=5tum[/QUOTE] kardeş iyice saçmalamışsın erman=messi:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D erman o kadar iyi olsaydı bu kadar sene kesin bir kulup farederdi iyi futbolcu kabul ama çok abatmışsın bizde abarttık ama çikolatasını abarttık kekini kabarttık |
erman iyi transfer inşallah başarılı olur tum ve kanforiye üzüldüm inşallah ilerde onları aramayız emekleri büyük ikisinede başarılar dilerim.
|
thumu bu kadar abartmayalım beyler.tamam sezonun ikinci yarısında inanılmaz bi performans gösterdi ama ermanda yabana atılacak bi adam değil.ben erman kılıçı canlı canlı 5 kez izledim ligdende takip ediyorum gerçekten bize çok katkı sağlayacaktır..
şunu unutmayalım bu takıma thumu getirende bülen hocaydı gönderende illa bi bildiği vardır,bu yüzden yerli yersiz yazılar yazmayalım derim.. sevgilerle |
Çok güzel yerli transferi, Erman GÖZTEPE patentli bir kardeşimiz o yıllardan tanırım, geçensene ibb'de çok beğendim kendisini , bu transfer haberiyle gönlüm rahat etti. Sylla ve tum verilmiş üstünede bir miktar para alınmış bence buda güzel. Arkadaşlar Tum gol filan atıyorduda ama çok pas hatası yapıyordu fiziği güçlüydü onuda kabul ediyorum biraz ağır kalıyordu , pozisyonlarada geç giriyor. Sylla joker olarak kullanıldı ama oda çok hata yapıyordu. Bence Göztepe'dende tanıdığım Erman bomba transferdir.
|
hasan şaşıda aldık haber7.comda hayırlı olsun
|
[FONT="Century Gothic"]sLya Tumun yerine erman kılıçmı alacak ßu nasıL bişey yha 1 adam için 2 adam werioruz... bnce tum ve sLya giderse biz turcel superlig kupasını
fortis kupasını champions legue kupasını unutaLım bunların hepsi tecrubeli futbolculaR gitmelerini istemiyorum [/FONT] |
herkes çok güzel yazıyorda bazı şeyleri göremiyor bence yabancılardan
petkoviç kamanan kalsın diğerleri gitsin çünkü fizikleriyetmiyor inşallah seneye bundan daha iyi oluruz saygılar |
[B]Tum ve Syllanın gönderilmesine üzüldüm açıkçası ama Hayırlısı olsun[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15. |