SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İşte Yeni Transferler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26078)

ederecep 24.06.2009 18:27

Cevap: İşte Yeni Transferler

Razak Omotoyossi bu isme dikkat ahada yazdım süper üç büyük dedikleri kuru kalabalık hapı yuttu liği dağıtacağız geçen seneki takımdan daha iyi olacagız kesin şampiyon biziz yeterki maçta çekirdek yemeyelim taraftar olalım

nejmi58 24.06.2009 18:40

[QUOTE=mfo;530470]razak omotoyossi metz le anlaştı diyen arkadaslar yarın ilk iş tesislere gidip kendisiyle tanışsınlar yada haberlere bır göz atsınlar yoksa sivassporla antramana cıkıp metz demı oynayacak foruma yazarken ciddi olun haberin doğruluğunu arastıralım ki yanlış haber yazıp bılgı kırlılıgı yaratmayalım[/QUOTE]

gelmedi diye bir iddiam yok, insallah gelmistir...
ama eger antrenmanlara cikiyorsa bir kare resmini hic gören oldumu, veya resmi imzayi atarken, formayla vs....

bucansanafeda 24.06.2009 18:45

tarartar maçtan önce omotoyossiyi otomobil buraya gelsene diye bağırı

bucansanafeda 24.06.2009 18:48

keşke kale arkası havuzu bağıracak taraftara verseler de onlar girse bağırsa yoksa bu takımın taraftarından adam olmaz(maraton)

35izmir58 24.06.2009 20:07

benim tek düşüncem şampıyonlar ligi oynayacak takımın cok önemli oyuncuyu (bilica) satması benı düşündürüyor, inşallah aramayız
yeni sezonda başarılar dilerim

real45 24.06.2009 21:22

ben bir beşiktaşlı olarak sivası çok beğeniorum ve böyle devam etmesini istiyorum ,,, omotoyossi gerçekten kaliteli bir oyuncu helsinborg takımında oynarken galatasaraya karşı oynamıştı ve ben çok beğenmiştim sivasta başarılı olacağına inanıyorum tam sivasa göre bi adam

izmirligardaş58 24.06.2009 21:49

[QUOTE=tekdoktirin;530561]HAYIRDIR YARANIZMIVAR ANLAMAKTA ZORLANDIM DORUSU BU SİTE SIVASLILARIN SİTESİ ONUN BUNNUN SİTESİDEİL ANADOLU ÇOCUKLARININ SİTESİ YANİ ALP ERENLERİN SİTESİ BİR AVUÇ ANADOLU ÇOCUKLARININ SİTESİ DAHAYAZIYIMMI ALP ERENLER,, BUNUDA NOT OLARAK BİR YERE YAZIN UNUTMAYIN YANİ ANADOLU ÇOCUKLARI TAMMAMMI,, TIRIVIRILER[/QUOTE]

beyler dostumu kızdırmayın ırkçılık nasıl bişey önce onu öğrenin alperenliği öğrenin tekdoktrin kardeşime öle dil uzatın herkes işine baksın kim nerede ne konuşacağını ii bilir heleki o kim öle hakeden şampiyon olur tarzı tavır takınan sen hangi dünyada yaşıyon gardaş adam mehmet topuza bile 20 trilyon veriyor aç o gözlerini kulaklarını benim saf anadolu insanımı takım sevdası mantığıyla kandırıp formasını 150 biletini 250 onurunu 500e satarak alıyor ya bizsse tek gayret memleketimiz gelişsin çabasında olan bi kulübüz 3-5 godoşun cebi doysun gayesinde değiliz bak eğer bizim yönetimimiz başkanımızda bu beklentie olsaydı umduklarını bulamamış oluyolar ya çoktaaaan giderlerdi 3 gün durmazlardı anladınmı sen şimdi tekdoktrin kardeşimin ne demek istediğini biz başkanıyla topçusuyla taraftarıyla onurlu bi kulübüz

escem26 24.06.2009 21:54

[QUOTE=tekdoktirin;530559]ARTI BİR APTAL VARSA ODA SENSİN SEN NASIL BİR ANADOLUSUN BENİM YAZDIM DORU BUNU SENDE BİLİYORSUN Kİ ANADOLU TAKIMLARINI ŞAMPIYON YAPMAZLAR BUNUN ADIDA SİYASİ GÜCDÜR,, APTAL ALP ERENLER[/QUOTE]

Site yönetimi buna nasıl izin verebiliyor?
Tekrar ediyorum burası Sivasspor sitesideğil mi?
Seviyesi ve şekli böyle siyasi slogan olacaksa söyleyin açıp okumayalm.

escem26 24.06.2009 21:57

[QUOTE=izmirligardaş58;530728]beyler dostumu kızdırmayın ırkçılık nasıl bişey önce onu öğrenin alperenliği öğrenin tekdoktrin kardeşime öle dil uzatın herkes işine baksın kim nerede ne konuşacağını ii bilir heleki o kim öle hakeden şampiyon olur tarzı tavır takınan sen hangi dünyada yaşıyon gardaş adam mehmet topuza bile 20 trilyon veriyor aç o gözlerini kulaklarını benim saf anadolu insanımı takım sevdası mantığıyla kandırıp formasını 150 biletini 250 onurunu 500e satarak alıyor ya bizsse tek gayret memleketimiz gelişsin çabasında olan bi kulübüz 3-5 godoşun cebi doysun gayesinde değiliz bak eğer bizim yönetimimiz başkanımızda bu beklentie olsaydı umduklarını bulamamış oluyolar ya çoktaaaan giderlerdi 3 gün durmazlardı anladınmı sen şimdi tekdoktrin kardeşimin ne demek istediğini biz başkanıyla topçusuyla taraftarıyla onurlu bi kulübüz[/QUOTE]

Sen önemli konuları anlatıyorsun ama takımdaki çoğu futbolcunun menajerliğini Bülent Uygun'un yaptığını ve asıl cepkeni onun doldurduğunu biliyor musun?

gurbetim58 24.06.2009 23:50

allahin izniyle cok faydali olacak
birsey var ismi garip sanki otomotiv sanayi gibi:D

YENİKÖYLÜ YAVUZ 25.06.2009 07:47

ÖNCELİKLE KULÜP BAŞKANIMIZI VE BÜLENT HOCAMI TEBRİK EDERİM YENİ TRANSFERLER YÜÇÜMÜZE YÜÇ KATACAĞINA İNANIYORUM

Salim58 25.06.2009 07:51

[QUOTE=real45;530722]ben bir beşiktaşlı olarak sivası çok beğeniorum ve böyle devam etmesini istiyorum ,,, omotoyossi gerçekten kaliteli bir oyuncu helsinborg takımında oynarken galatasaraya karşı oynamıştı ve ben çok beğenmiştim sivasta başarılı olacağına inanıyorum tam sivasa göre bi adam[/QUOTE]

teşekkürler kardeşim güzel dileklerin için sağol

zaralım 58 25.06.2009 08:25

umarım hepsi takıma biran önce ayak uydurur ve başarılı olurlar...

Salim58 25.06.2009 08:32

bülent hoca yeni katılanları en kısa zamanda takımın havasını aşılar inşallah

sevda58 25.06.2009 12:10

bulent hocanin yine bir plani var galiba,
alinan oyunculara bakilirsa hepsi genc.

emreakbulut58 25.06.2009 13:24

ümit karan eskişehire gitti hani sivas alacaktı

sergio1989sivas 25.06.2009 16:14

ADAM GİBİ ADAM BÜLENT UYGUN BAŞKA SÖZWE GEREK VARMI

slasher//z 25.06.2009 16:38

Sivasspor'umuzun yeni transferlerinden Erman Kılıç ve Uğur Kavuk

[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_j1_egur-erman.jpg[/IMG]

tekdoktirin 25.06.2009 19:57

Site yönetimi buna nasıl izin verebiliyor?
Tekrar ediyorum burası Sivasspor sitesideğil mi?
Seviyesi ve şekli böyle siyasi slogon olacaksa söyleyin açıp okuyalım...

SANA BİR DAHAYAZIYORUM OKUMAN YAZMAN VARMI ARKADAŞ SIVASLIY SAN SIVASIN DERLERİNE SAYGI DUYACAKSIN VE SAHİP ÇIKACAKSIN SEN KİMSİN TÜM SIVASLI ALP EREN NİN NE OLDUNU BİLİYOR SENDE,, ÖREN,, BENCE AYIP ARKADAŞ NE OLURSAN OL GEL ,ANADLU, ALP, ERENLERİ,

mertcan69358 25.06.2009 20:06

hemde urfadan transfer ibrahim ülülm söylenmemiş

emreakbulut58 25.06.2009 21:46

bu sene taransferler süper nbce ama ibb de zorlayacak bu sene haberiniz olsn he bide diğer 3 takımlardan birisi anadoludan

yigidomurat 25.06.2009 22:49

tamam anladım çok kaliteli transferler yaptık,ama hoca yeter artık sen kendi reklamını yapacaksın diye cümle alemi SİVASa düşman ettin.biraz ertuğruldan örnek al be.biraz sus be kardeşim,sadece kendi işini yap,yeter artık ya arkadaşlar herkesten özür diliyorum,ne zamandır bu içimdekileri dökmek istiyodum bu mübarek kandil gününe denk geldi.kusura bakmayın hepinizin kandili mübarek olsun

izmirligardaş58 25.06.2009 23:33

[QUOTE=escem26;530730]Sen önemli konuları anlatıyorsun ama takımdaki çoğu futbolcunun menajerliğini Bülent Uygun'un yaptığını ve asıl cepkeni onun doldurduğunu biliyor musun?[/QUOTE]

ya kardeş sus be senin için fesat varsın doldursun cebini o doldurmasa biz şimdi amatörde olurduk sen işine bak bülent uygun gibi adamlar rızkından fazlasını boğazından geçirmez ok bi laf vardır benim hakkımda ne düşünü
yosan allah sana 2 katını versin die bülent hocada okusa bu yazını aynen öle derdi

HayaLpereSt 26.06.2009 00:21

[B]hadi hayırLısı. bakaLım ne oLucak.[/B]

Ultra sivasli 26.06.2009 01:29

HAYIRLISI INSALLAH BU SENEDE DESTAN YAZACAZ

GuVeN 26.06.2009 04:10

namouchıde sıkıntı cıkdıgı yazıyor fanatıkde..transfer zora gırmıs..

tekdoktirin 28.06.2009 00:52

İYİ TIRANSFERLER YAPIYORUZ ÇOK TEKNİK VE HIZLI TAKIM KURDU BÜLEN HOCA BANA GÖRÖ BÜ SENE ÇOK İŞYAPAR BUTAKIM

bybora058 29.06.2009 14:18

[B][I][CENTER]omotoyossiyi youtubeden izleyin . harika futbolcu gsye gol attı türkiye liginde 20 den assagı gol atmaz atma lan diyorsanız :D youtubeden izleyin[/CENTER][/I][/B]

mehmetyildiz58 29.06.2009 14:34

Namuochi cocugunun okulunu bahane ediyordu fakat ivan cvetkov'un oğlu evde özel ders alıyordu..bu da düşünülemezmiydi yaa:confused:

eyuphulagu 29.06.2009 22:26

Razak Omotoyossi Eğer yalan değilse bu hafta Sivas'a gelip imza atarak kampa katılacakmış.Kaynak:Fanatik...Bakalım bu haber gerçek çıkacak mı?Bülent Hoca anlaştık dediyse mutlaka anlaşmıştır..Bekleyip göreceğiz...

escem26 29.07.2009 07:44

Bu başlık altında transferlere methiyeler düzenler.
Konuşun bakalım şimdi...

artismaho58 29.07.2009 09:29

hiçbiri hiç bi halta benzemiyo bunların iyi 2 transfer yapacaktı omotoyossi ve namouchi onlarda gelmedi geri kalaı kaldır at

artismaho58 29.07.2009 09:31

burda bi tarafımızı yırttık fırvet al diye diye adamlar yok napacaz forveti diyodu sitedekiler demekki bilmiyosan konuşmuyacan defans alacakda orta saha alacakdabnce ne yap biliyonmu bülent hoca yolladıklarını geri al en iyisi herkes çok sevinir:mad::mad::mad:

ozer10 29.07.2009 11:10

gerisine kaldır at demek pek doğru olmaz ama senn de dediin gibi asıl alınacaklar alınamadı dünde büük bi hayal kırıklıı yarattı inş. bu kötü gidiş dünle beraber sonbulmus olur transferlerin yetersizliğini yeni gördü hocamız transfer sezonu henüz bitmedi bu bizim için sanstır inş. ii trnasferler yaparız yaptıımız transferler sadece lig için yapılmıs bence avrupa için yapılan 1 transfer var ersen oda yalnız oynatma gibi bi hata yaptı hocamız kamannaı sokarak düzeltir demiştim amarsenn çıkması hata oldu bu sefer 2 forvet veya 3 forvetle çıksak böle olmasdı bide bence aradıımız en büük isim mehmet oldu bilica filan deil bence mehmet yıldızda olsaydı böle olmazdı
mbemba ve agbetu kiralık olarak verilmeli daha ii transferler yapılmalı yabancılarda ben her transfer zamanında kaleci transferinin yapılmasını istiyorum ama hiç yapmak gibi bir düşünceye bile kapılmıyorlar
ben petkoviçin alındığından beri gönderilip yenisinn alınması söledim hep yorumlarımda dün kalede akın olsaydı skr böyle olmazdı bence avrupa malarında akın daha ii kaldırbilirmiş gibi gelior bana akın olunca içim daha rahat oluo açıkcası her alana transferler şart artık hocamız da gördü en azından lige hazır hale girelim

artismaho58 30.07.2009 13:34

gördünüz oyunu hak veren werir kardeş:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:23.