SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fikstür Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26277)

rebelife58 07.07.2009 15:42

Cevap: Fikstür Belli Oldu

fikstür çok güzel zor maçların ardından kolay maçlarda var oyuncular için fazla stres olmayacak bi ilk yarı olacağa benziyor

Metal Gear 07.07.2009 15:45

Trabzonlulara duyuruyoruz..

1-Rakip taraftarlara 800 civarı bilet verilir.
2-Maratonda Sivaslılar ile birlikte maç seyretmek cahilliğine düşerseniz,biletleriniz elinizde "yönetim nerede" diye bağırıp durursunuz..:)
3-Otellerde rezervasyonlarınızı şimdiden ayırın.Sonra alicengiz oyunlarına bulaşmayın..:)

Kokomo 07.07.2009 16:07

Yorumların çoguna katılmıyorum. Kötü bir fikstür. Özellikle ilk 3 maçın zor rakiplerle olması son derece sıkıntı verici. İlk 3 haftada alınacak 1 veya 2 puan bütün dengemizi alt üst eder, üst sıralardan baştan koparız. Daha yeni takımımızı bir kez dahi izlemeden "3 atarız, 5 atarız, şu kadar puan alırız" diyenleri de hayretle izliyorum. Önce takımımızın yeni halini, yeni yabacıları bir görelim, ondan sonra sallamaya başlayalım ! İlk 6 haftada daha az dirençli takımlarla oynasaydık, çok daha iyi olacaktı.

YARALI_AŞIK 07.07.2009 16:08

[QUOTE=Metal Gear;533888]Trabzonlulara duyuruyoruz..

1-Rakip taraftarlara 800 civarı bilet verilir.
2-Maratonda Sivaslılar ile birlikte maç seyretmek cahilliğine düşerseniz,biletleriniz elinizde "yönetim nerede" diye bağırıp durursunuz..:)
3-Otellerde rezervasyonlarınızı şimdiden ayırın.Sonra alicengiz oyunlarına bulaşmayın..:)[/QUOTE]

4- Sivas'a deniz yolu ile gelemessiniz:D

Abi napim biri öle yazmıs bordomavi.net sitlerinde....

GuVeN 07.07.2009 16:09

[QUOTE=Kokomo;533905]Yorumların çoguna katılmıyorum. Kötü bir fikstür. Özellikle ilk 3 maçın zor rakiplerle olması son derece sıkıntı verici. İlk 3 haftada alınacak 1 veya 2 puan bütün dengemizi alt üst eder, üst sıralardan baştan koparız. Daha yeni takımımızı bir kez dahi izlemeden "3 atarız, 5 atarız, şu kadar puan alırız" diyenleri de hayretle izliyorum. Önce takımımızın yeni halini, yeni yabacıları bir görelim, ondan sonra sallamaya başlayalım ! İlk 6 haftada daha az dirençli takımlarla oynasaydık, çok daha iyi olacaktı.[/QUOTE]

haklısın arkadaş ama bız ne kadar belırsızlıkler yasasakda bu durumu ıyıde olsa kotude olsa her takım yasayacak.

YARALI_AŞIK 07.07.2009 16:21

LİGDE HER RENK VAR.

[B]KIRMIZI BEYAZ[/B]
[B]BORDO PEMBE[/B]
KIRMIZI SARI
SARI LACİVERT
SİYAH BEYAZ
BEYAZ MAVİ
SİYAH KIRMIZI

FELAN FİLAN...

HERKESE BAŞARILAR.

namouchi 07.07.2009 17:36

[B]tirabzona yine golbastı yaparız 1.hafta..2.hafta daha takım olmamış feneri kendi evinde yeneriz...sonra o rüzgarla zaten yiğidoları tutana aşk olsun[/B]

namouchi 07.07.2009 17:39

[QUOTE=AlemdarEnes;533882]Amin....

Bu yılkı fikstürümüz iyi bence...[/QUOTE]

[B]aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/B]

Alperen58 07.07.2009 17:43

[QUOTE=cihatöztürk;533764]sivaslı kardeşler trabzon maçn çantada keklik görüyosunuz ama

bilmiyorum artık :D

herkez çok emin galiyetten şok olmayın yani[/QUOTE]

Valla gardas ne yapalim siz alistirdiniz bizi, söyle bi hesap etsek 4 yildir süper ligde en cok puani sizden aldik galiba.Nasil ankaraspor bize ters geliyorsa ,bizde size ters geliyoruz yenemezsek gercekten sok oluruz.

GOSt 07.07.2009 17:55

rakiplerimiz bizden 2 hafta önce trabzonsporla bir hafta öncede fenerbahçeyle oynayacak bu acaba bizim için bir avantaj mı yoksa dezavantaj mı olur ??

carizma0658 07.07.2009 18:03

YA GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLDÜM VE HAYAL KIRIKLIGINA URADIM ŞÖYLE ESASLI Bİ TAKIM ÇIKSAYDI KARŞIMIZA EN AZINDAN Bİ HEYCAN OLURDU ŞİMDİ BU TS LİLER 4 EYLUL CEHENNEMİNE GELİR 3-4 YER SİVAS GOLBASTISINI YAPAR YAPARDA GEL SEN BU TS LİLERLE URAŞ DUR VAY HAKEM YANLIŞ DÜDÜK ÇALDI VAY SAKATLARINMIZ VARDI VARDIDA VARDI AGLAYANIN VARDILARI BİTMEZ NEYSE ARTIK İLK MAÇ TS YAPACAK BİŞE YOK SİVAS GOLBASTI EKIBI İİ OYNASIN YETER ARTIK HAYDI HAYIRLISI

sevda58 07.07.2009 18:13

tatilde aldigim kilolarimi nasil verecegim diye kara kara dusunuyordum,
bi baktim ilk macimiz ts ile,

''TIRABZON KOLBASTISI TIRABZON KOLBASTISI
HADI GULUM YANDAN YANDAN YANDA BIZ KORKMAYIZ ONDAN BUNDAN''

eyupk 07.07.2009 18:19

hayırlı olsun. trabzonla yine karşılaştık he :))

GOL BASTI ŞOV 07.07.2009 18:36

SİVASSPOR TRABZONSPOR SUZ
TRABZONSPOR SİVASSPOR SUZ

[B]Y-A-P-A-M-A-Z[/B]

TRABZONSPOR'LULAR KANGAL DİYE ALAY EDER
SİVASSPOR'LULAR HAMSİ DİYE ALAY EDER

[B]E-D-E-R[/B]

TRABZONSPOR KOL BASTI OYNAR
SİVASSPOR GOL BASTI ŞOV YAPAR

[B]O-Y-N-A-R / Y-A-P-A-R[/B]

[CENTER][CENTER]ALEMİN KRALI SİVASSPOR[/CENTER][/CENTER]

subasi29 07.07.2009 18:56

ilk mac bizi ikinci maca iyi goturur uzunzamandie gol basti oynamamistih iyi gelir ama biraz sicak olcak :D

MeXeS58 07.07.2009 19:05

tirabizonun bızı yendıgını bılen veya hatırlayan biri var mı ya arkadaslar tanısmak ıstıyorumda o kışiyle :DD

FANATIK YIGIDO 07.07.2009 19:07

fenerbahceyi takip etmek bence iyi olmadi fb oyle veya boyle hakemhatalariyla buyuk takim ayagiyla rakiplerini yenmek isteyecektir buda bizim isimizi zorluyacak hicbir takim ust uste 2haftada 6pugan kaybetmek istemez yani fb yendiyi takim bizden pugan almak icin bizi cok zorlar bunu hic dusunenyok

Rallim58 07.07.2009 19:10

[B]Arkadaşlar....

Sivassporumuzun şampiyonluk yolunda başarısı için; Fikstürün hayırlı olmasını diliyorum...

Ancak takip ettiğim kadarıyla, fikstürün yorumlanmasından çıkılıp sadece Trabzonsporla yapılacak ilk maç va mazilere dalınmış yorumları içeriyor.

Arkadaşlar, kötü söz sahibinindir misali, eğer rakip takım taraftar sitelerinde gayri ahlaki yorumlara yer veriliyorsa, yapılan o yorumlar sitenin ne denli ahlaki olduğunun işaretidir. Taraftarlar arasında yorumlarda atışmalar normaldir, ancak dozunun iyi ayarlanması da gereklidir.

Trabzonspor ile de yapılacak karşılaşmada ortadaki toplam 6 puandır, lige yeni dahil olan takım ile de yapılacak müsabakada ortada bulunan puanın toplamı altıdır... Her takım bize, bir TS, FB, GS, BJK olmalıdır.

Her yeni sezon, yeni bir sayfadır...

Takımların transferlerinin ne olduğunu, uyumu, kondüsyonları, performansların ne olduğunu görmeden, işin bir başka boyutu kendi takımımızın yeni transferlerinin ne denli yerinde ve olumlu olup olmadığını görmeden yorum yapılması tabiri caizse abesle iştigaldir.

Sezona iyi bir başlangıç yapılması adına, taraftar olarak takımımıza sahada destek verilmesi için neler yapabilirizin tartışılması gerekirken bazı yorumların amacından çıkarılmaya çalışıldığını görüyorum...

Bu nedenle, daha aklıselim yorumlarla, konu başlığına riayetle yorum yapılmasının daha uygun olacağı kanaatindeyim...

Site kurallarını ihlal eden, ahlaka aykırı ve tahrike dayalı yorumların silinmesini site yönetiminden istirham ediyorum...[/B]

myself 07.07.2009 19:28

bu trabzonspor düşmanlığını anlayamıyorum siizin ,,sizlerle eski dayalı dothane yardımımız oldu hiç bir il yardımda bulunmazken trabzon bulundu ve bunu görmemezlkden geliyor evet ben trabzonspor taraftarıyım ama yakışmıyor [B]ne sizlere ne bizlere [/B],,şimdi admin bu yazdığıma uyuz olup üyelğim pasifleştirir önemli değl sadece bu bi cağrıydı

57 Mehmet 07.07.2009 19:33

ilk önce lig fikstürümüz hayirli olsun,benim icin trabzonspor,fenerbahce,galatasaray yada besiktas maclari önemli degil,benim icin önemli olan takimimiz gecen 3 sezondaki gibi takim ruhunu yakalamasi ve sonuna kadar savasmasi,bunlar olduktan sonra takimimiz hem avrupada hem ligde hemde kupada basarili olur.2009/10 sampiyon sivasspor

adres58 07.07.2009 19:45

[QUOTE=GokhanTurna;533729]Feneri takip ediyoruz yine başarılı bi sezon bekliyor bizi.[/QUOTE]

[B]Hocamın tesbitine katılıyorum. Fenerbahçenin bu sene iddalı konumda olması onun rakiplerine artı motivasyon sağlayacağından bize avantaj getirmesi söz konusu.. Her halukarda sarı-kırmızı kartlarında doğal olarak cezaya yansıyacağı muhtemel olacak ve buda bize yine avantaj sağlayacak. Gerçi ilk devre fikstür dezavantajımız var ama ikinci devre inşallah takımımızdan çıkış bekliyorum. Hadi hayırlısı diyelim...[/B]

KANGALakçakale 07.07.2009 20:07

Tesadüfün bu kadarı hepde Trabzon Sporla oluyor ilk maçımız......:)

TS58 07.07.2009 20:16

[QUOTE=MeXeS58;533960]tirabizonun bızı yendıgını bılen veya hatırlayan biri var mı ya arkadaslar tanısmak ıstıyorumda o kışiyle :DD[/QUOTE]

Sivasspor 2.ligteyken Avni Aker'de kuap maçı var.5-2

tekdoktirin 07.07.2009 20:30

İKİ DERBİ PEŞ PEŞE ZOR AMA OLSUN HAYIRLISI ÇOK AZKAYIPLA ATLATIRIZ BANA ÖYLE GELİYOR ,,,,,, ALP ,,ERENLER,,,,

GuNaY 07.07.2009 20:30

[B]Fikstür hayırlı uğurlu olsun,

Şampiyonluk mücadelesine başladığımız senenin ilk maçında ts ile oynamış olmamız ve bu senede kendileriyle ilk maçımızı yapmamız güzel bir tesadüf olmuş.

İlk maçımızı kendi evimizde oynamanın avantajını kullanmalı ve ts'yi yenerek hem moral bozmalı hemde moral kazanmalıyız. Geçen sezonki gibi kayseri maçı gibi olmaz inş.[/B]

izmirliyigido 07.07.2009 20:38

İlk hafta maç yapmadan (bay) geçiyoruz. Bence bu maça hiç çıkmayalım federasyon 3-0 onaylasın, geçsin. Demek geliyor içimden ama,

Her takım bu ligin rengi. Trabzonspor olmadan, Kayserispor olmadan rekabet olur mu? Onlarla rekabet içinde olacağız ki, bu heyecanı lig başlamadan yaşayalım. İyi ki varsınız Trabzonspor, Kayserispor ve diğer takımlar...

Fikstür bence çok güzel. İlk 2 hafta zor maçların olması çok güzel. Hele son 5 haftaya bakın, sezonun son 5 haftası lokum gibi bir fikstür bizi bekliyor. İnşallah aynı çizgimizde oluruz ve zirveyi zorlarız.

Yeni sezon başta Sivasspor'umuza olmak üzere tüm takımlara hayırlı olsun...

AYK

vedat58 07.07.2009 20:44

arkadaslar sivasimizin fikstürü süper 2007-2008 sezonunda oldughu gibi sivasimiz fenerbahcenin oynadigi takimlarla mac yapacak yani sivas cok sansli diye düsünüyoru hadi hayirlisi

tekdoktirin 07.07.2009 21:21

HADİ HAYIRLI UURLU OLSUN İŞALLAH İYİ BİR YIL OLUR ALLAH TÜM ANADOLU ÇOCUK LARININ YARDIMCISI OLSUN ,,,,ALP ,,,ERENLER,,,

shang 07.07.2009 21:34

fixtür güzel beğendim kritik maçlar erken haftalarda oynanıyor gerçi kolay takım yok ama yinede güzel hayırlı ugurlu olsun inş bu sezon şampiyonuz

omercoskun 07.07.2009 21:58

yeni sezonumuz,yeni fikstirümüz hayırlı olsun.ilk maçımız ın ts ile olması da gayet güzel olacak bizim için yeni bir seri başlayacak fb zaten yıllardır ilk 3 maçında hep kaybeder,bence güzel bi fikstür

sewaz58 07.07.2009 22:00

İnşallah farklı bir galibiyetle hem 3 puanın hem de (özellikle) Trabzon'u yenmenin verdiği hazla lige iyi bir başlangıç yaparız ...

yigidomurat 07.07.2009 22:35

şu trabzon maçını bi alalım da ALLAHın izniyle,onun moraliyle fener maçını da alırız gibi geliyo bana.bakalım hayırlısı

yigidomurat 07.07.2009 22:43

[QUOTE=Kokomo;533905]Yorumların çoguna katılmıyorum. Kötü bir fikstür. Özellikle ilk 3 maçın zor rakiplerle olması son derece sıkıntı verici. İlk 3 haftada alınacak 1 veya 2 puan bütün dengemizi alt üst eder, üst sıralardan baştan koparız. Daha yeni takımımızı bir kez dahi izlemeden "3 atarız, 5 atarız, şu kadar puan alırız" diyenleri de hayretle izliyorum. Önce takımımızın yeni halini, yeni yabacıları bir görelim, ondan sonra sallamaya başlayalım ! İlk 6 haftada daha az dirençli takımlarla oynasaydık, çok daha iyi olacaktı.[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum kardeşim,bol keseden sallamayı bende hiç sevmem.kaldıki bu trabzon maçını kaybetsekte dünyanın sonu değil.eğer kendimizi yenmeye şartlandırırsak;kaybettiğimiz zamanki hayal kırıklığını düşünmek bile istemiyorum.sonuçta bu maçta en az diğer 33 maç kadar önemli.başka bir deyişle öyle tiye alınacak bir maç değil.fikstürün tamamına gelince,bizim için neyin hayırlı olup olmadığını biz bilemeyiz.o yüzden bu fikstür kolay diğeri zor demek hele şimdiden bunu söylemek çok yanlış diye düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı

subasi29 07.07.2009 23:50

:Dhayirlisi insallah ilk macta baslicaz kol bastiya

selami99 07.07.2009 23:53

hehe yine trabzon he trabzonu sevmem yapilanlarida unutmam ama yinede temkinli olmak lazim ne olur ne olmaz kendimizi sartlamayalim kotu bi sonuc cikarsa hayal kirikligi daha buyuk olur.trabzonlularada sunu demek isterim bize nasil yaklasirsaniz bizde o sekilde yaklasiriz.yapilanlari unutamasamda sonucda ayni memleket icin variz beraber askerlik yapiyoz arkadasliklarimiz var sonsuza kadar surmesin bu dusmanlik isterim ama siz sivasa hic tahammul edemiyosunuz

carizma0658 08.07.2009 00:54

FİKSTÜRE SİVAS DEGİL DİGERLERİ SİVAS MACINA GÖRE AYARLASIN KENDİNİ VE BU SENE ASLA AF YOKKKK İSTİSNA YOKKKK

Mursallı yiğido 08.07.2009 09:19

İlk iki haftayı güzel geçirmemiz lazım.Zaten Trabzon'a golbastımızı yaparız.Fener de genelde ilk haftalar kötü başlıyor.
Ben beğendim fikstürü.

maoksuz 08.07.2009 09:37

Fikstür hayırlı uğurlu olsun hangi maçın ne zaman olduğu aslında pek fazla önemli değil sonuçta yine aynı 17 takımla yapacağız.

Bu arada ilginç bir şey var. trabzon ve fenerbahçe son 3 sezondur son hafta maç yapıyorlar. 2 sezon önce trabzon yendi biz uefaya gidemedik, geçen sezonda fenerbahçe yendi biz ş.lgine gittik!!! Bakalım bu sezon ne olacak!!!

Mursallı yiğido 08.07.2009 09:42

Bu arada gazeteler 5 büyüklerin fikstürlerini veriyoruz diye yazmışlar.Gurur duydum.

abircan 08.07.2009 10:12

FİKSTÜRÜMÜZ FENA DEĞİL, SOM HAFTAYA BENCE BU YILIN FLASH TAKIMI ANKARAGÜCÜYLE OLMAMIZ İYİ OLMAMIŞ, MANİSA DİYAR ANTALYA FALAN KALSAYDI DAHA ANLAMLI OLURDU, AMA GENLEDE İY FİKSTÜR, YİNE TRABZONA BİR ÇARPARIZ İLK HAFTA DAHA BELLERİNİ DOĞRULTAMAZLAR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:40.