SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Vee Sezer Badur Gitti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28075)

58_babacan_58 01.01.2010 17:59

Cevap: Vee Sezer Badur Gitti

[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=66079[/url]

[B]İŞTE SEZER BADURUN TRABZONSPORLU OLARAK İLK GÖRÜNTÜLERİ ....:mad:[/B]

Ezgi 01.01.2010 18:03

her iki takım için de hayırlı olsun.sivasspor geçmişini iyi analiz ederek,transfer yaparken attığı her adıma dikkat etmeli.yapılacak herhangi bir yanlışın telafisi olmaz.dilerim gidenlerin yerine takıma katkı sunacak futbolcular gelir.

Thai 01.01.2010 18:05

hİZMETİLERİN için teşekkürler SEZER.....

Trabzonsporda o bölgede çok oyuncu var:Selçuk,Tjikuzu,Ceyhun,

Elbeyliliyiz 01.01.2010 18:09

Güle güle sezer insallah isteginle olmustur bu transfer.

subasi29 01.01.2010 19:05

sivasa ve trabzona hayirli olsun.........

yigido_furkan 01.01.2010 19:10

iyi bir paraya sattık. sakatlıktan sonra ne olacagı bellı degıldı o bölgeye iyi bir yabancı alabılırız. bnce buyuk bı kayıp degıl sezere Sivasspora katkılarından dolayı tsk ederız

karamik 01.01.2010 19:15

Sezer iyi oyuncu ama bu sezon iyi yattı şimdi Trabzonda patlama yaparsa çok üzülürüm ezeli rakibimize yönetimin satış yapması beni üzdü..

efendigardaş 01.01.2010 19:28

SEZERE YENİ TAKIMINDA BAŞARILAR . HAKKINI HELAL ET YOLUN AÇIK OLSUN...***

Aydogan58 01.01.2010 19:34

Arkadaslar,, sezeri 700 000€ satigimizi söylüyorlar,,
almanyada transfer piyasasinda sezerin piyasa degeri
2,200 000€ oldugunu yaziyorlar ???
egerki bu yazanlar dogru ise,,bunun üstüne birakin 1 bardak suyu,,,,
bir fici buz gibi soguk suyu icsek bilen telaf olamayiz!!!!

koyulhisar 01.01.2010 19:35

Bence iyi bir takas hayırlıs olsun....

Hispano 01.01.2010 19:37

[QUOTE=Aydogan58;593608]Arkadaslar,, sezeri 700 000€ satigimizi söylüyorlar,,
almanyada transfer piyasasinda sezerin piyasa degeri
2,200 000€ oldugunu yaziyorlar ???
egerki bu yazanlar dogru ise,,bunun üstüne birakin 1 bardak suyu,,,,
bir fici buz gibi soguk suyu icsek bilen telaf olamayiz!!!![/QUOTE]

Sen neden Transfermarkt'taki değerine bakıyorsun ki.Ordaki değerlerin yüzde 90'u şişirme.Bence Sezer zaten bu kadar ederdi.Hayırlısı olsun.

yerliturkuaz 01.01.2010 19:40

[B]Yönetimi eleştirenler kendinize gelin lütfen. Muhsin hoca onay alınmadan Sezer gitmiş olabilir mi sizce biraz mantıklı olalım. Hocamız takımda görmek istemediği futbolcuların isimlerini yönetime vermiş ve Trabzonspor'dan böyle güzel bir teklif geldiğinde vermişlerdir. Yönetim ve özellikle Mecnun başkana saygısızlık yapmayalım arkadaşlar.

Sezer'e gelince özellikle uzaktan attığı goller ile dikkatimizi çekti. Zaman zaman orta sahada iyi oynadı zaman zaman kötü oynadı. İbrahim ile iyi bir ikili oluşturdu fakat onun gerisinde kaldı. Vasat bir futbolcuydu. Sivasspor'umuzun iyi olduğu dönemlerde dahi beğenmediğim bir futbolcuydu.

Verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni takımında başarılar....[/B]

burakpaşa 01.01.2010 19:43

[B]ÇOK YANLIŞ YAPILDI ÇOOOK... SATMAYACAKTINIZ[/B:mad:]

Murat ARICI 01.01.2010 19:45

GEÇEN SEZON MÜKEMMEL MAÇLAR ÇIKARDI BİZİM ONDA,ONUNDA BİZDE EMEKLERİ VAR..KARŞILIKLI MÜTABAKATLA GİTTİĞİ KESİN..MUHSİN HOCA ONU GÖNDERİYORSA BİRİLERİ GELECEK DEMEKTİR..SAĞLAM KAYNAKLARDAN SİVASIN TARNSFER İÇİN İYİ BİR BÜTÇE AYIRDIĞI VE KALİTELİ FUTBOLCULAR ALACAĞI YÖNÜNDE 700 EURO İYİ PARA YOLUN AÇIK OLSUN SEZER..

sevda58 01.01.2010 19:51

[FONT="Century Gothic"][B]Ne sacma konusmusun ya vallaha bak, oyle bir konusuyorsunki, sanki sizin durumunuz biden iyi.... Sunuda unutma biz her turlu bu ligde kaliriz...

haaa, biz dogru bir iki yil basimizi kaldirdik, cikis yaptik, bu sene isler iyi gitmedi ama yeni bir sezonda yine geliyoruz, ve siz gecen 3 yil gibi bizi yine izlemeye devam edeceksiniz...[/B][/FONT]

sevda58 01.01.2010 19:54

[QUOTE=arda61;593627]yazdıklarına sende ınanmıyosun ama yazıyosun sansınız sizi terk ettı orta sıralara oynarsınız artık o da dusmessenız[/QUOTE]

[FONT="Century Gothic"][B]Siz her sene orta siralara oynuyorsunuz:D[/B][/FONT]

sevda58 01.01.2010 20:04

arda61

iste siz kendinizi bunlarla avutursunuz.. Buyuklerim Sivasspor'dan baska bir takimla ilgilenmedikleri icin, beni sahsen ilgilendirmez..

sevda58 01.01.2010 20:07

[QUOTE=Kabkab61;593631]Renkdaş boşver öyle provokatör ve hayalperestlerle muhattap olma.[/QUOTE]

sen provakator gormemisin:

[IMG]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_hj_Trabzon_Sivas_Olay01.jpg[/IMG]

ordaki turuncululuyu goruyormusun:D

Aydogan58 01.01.2010 20:10

[QUOTE=Hispano;593611]Sen neden Transfermarkt'taki değerine bakıyorsun ki.Ordaki değerlerin yüzde 90'u şişirme.Bence Sezer zaten bu kadar ederdi.Hayırlısı olsun.[/QUOTE]

hakliymisin arkadas,,,bir an görünce nerdeyse soka girdim,
engin baytarinda degerini 2,2mil€ ya koymuslar,,
egerki 700 000€ üstünede engini baytari vermislerse,
yönetimimiz cok iyi anlasma yapmis,,

umarim engin bize hayirli ugurlu gelir, ve Sivassporada kendini kanitlar!

zaralı19 01.01.2010 20:11

arkadaşlar burdaki yorumlardan anlaşılıyorki kimse yönetime ve teknik heyete güvenmiyor daha transfer dönemi başlamadan hiç transfer yapmadık diyorsunuz bekleyin ondan sonra bu yorumları yapabilecekmisniz çok merak ediyorum

Kabkab61 01.01.2010 20:12

[QUOTE=Aydogan58;593642]hakliymisin arkadas,,,bir an görünce nerdeyse soka girdim,

umarim engin bize hayirli ugurlu gelir, ve Sivassporada kendini kanitlar![/QUOTE]

Yanlış anlamışsın sen kardeş. Engin yok sadece 700bin euro.

bu arada carlcox renkdaş, Trabzonumuzun tarihini bilenler biliyor. Anlatmana değmez uzun uzun.

zaralı19 01.01.2010 20:12

[QUOTE=Aydogan58;593642]hakliymisin arkadas,,,bir an görünce nerdeyse soka girdim,

umarim engin bize hayirli ugurlu gelir, ve Sivassporada kendini kanitlar![/QUOTE]

engin gelmedi 700 000€ ile anlaşıldı sadece

yigido yakup 01.01.2010 20:16

yaa arkadaslar burasi sivasspor taraftar sitesi ve burda baska takimlari tartismayalim.
burdaki konu sezer badur gitti gittigi takimda basarilar dileriz.
trabzonsporlu arkadaslar lütfen yorum yapiyorsanizda konu üzerine yapin oyuncu üzerine transfer hakkinda yorum.
lütfen kendi takiminizi yüceltirken digerlerinin degerlerine saygi gösterin.

sivasspor bizim icin hangi ligde oynarsa oynasin bizim icin herzaman vardir hic kupa almasada 3.ligde oynasada bizim icin sivasspor herseyin üstündedir.

carlcox 01.01.2010 20:19

[QUOTE=yigido yakup;593649]yaa arkadaslar burasi sivasspor taraftar sitesi ve burda baska takimlari tartismayalim.
trabzonsporlu arkadaslar lütfen yorum yapiyorsanizda konu üzerine yapin oyuncu üzerine transfer hakkinda yorum.

sivasspor bizim icin hangi ligde oynarsa oynasin bizim icin herzaman vardir hic kupa almasada 3.ligde oynasada bizim icin sivasspor herseyin üstündedir.[/QUOTE]

düsüncelerin takdire sahan yakup..herkes senin gibi düsünse keske..sivasi ve 3 buyuklerden takim tutan kac kisi vardir..binlerce...anadolunun kanayan yarasidir bu..kutluyorum seni...kiricak birsey söylediysem affola

Kabkab61 01.01.2010 20:20

[QUOTE=yigido yakup;593649]yaa arkadaslar burasi sivasspor taraftar sitesi ve burda baska takimlari tartismayalim.

sivasspor bizim icin hangi ligde oynarsa oynasin bizim icin herzaman vardir hic kupa almasada 3.ligde oynasada bizim icin sivasspor herseyin üstündedir.[/QUOTE]

Kardeş senin gibi taraftarlara sözümüz yok ancak arka sayfalara bakarsan düzgün düzgün sorduğum soruya ters ters yanıt veren takımdaşların var.
Senin gibilere sözümüz yok..........

carlcox 01.01.2010 20:24

bide ts kamananida aliyormus dogrumu sivasli arkadaslar..varmi boyle bisey..yoksa dedikodumu?

murat_n 01.01.2010 20:30

Sezar e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah sivas ta bu trafnsferden alınacak olan parayı iyi değerlendirir ve iyi bir transfer yapar.

Ezgi 01.01.2010 20:30

konunun dışına çıkarak,gereksiz tartışmalara girmenin hiç bir anlamı yok.aklı selim düşünen trabzonsporluları tenzih ederek konuşuyorum ki benim de çok tsli arkadaşım mevcut.geçmişteki başarılarınıza elbette saygı duyuyoruz.ama lütfen saygı görmek istiyorsanız alçakgönüllü olmaya özen gösterin.kendinizi överken de başkalarını alçaltmayın.başarılar diliyorum..

sevda58 01.01.2010 20:31

[QUOTE=carlcox;593662]sanirim o arkadas beddua etmis:) ts kümeye diye..dönmüs dolasmis kendini bulmus..türk filmi gibi:D[/QUOTE]

sen buna beddua diyorsan, kendi teselilerin formunda ne beddualar donuyor gormuyorsun herhalde.. he he sen galiba cok turk filmi izlemissin:D:D

ruzgarpolice 01.01.2010 20:31

trabzonlu kardeşlerim böyle ufak tefek konularla kendimizi yormayalım boş verin herşeyden önce bizim sivaslı olarak öğündüğümüz bazı değerler vardır bunu anlayışla karşılayıp daha makul vede dostane bir şekilde yazışmlar olursa kimse kimseyi kırmaz.neyse sizin için trabzon spor ne ise sivaslı içinde sivasspor belkide daha değerli her zaman önce saygı.... der sezer içinde trabzon içinde hayırlı olsun şu bi geçekki arkadaşlar sivas için hayırlısı bu olur inşallah saygılarımla...

Eyvaz94 01.01.2010 20:32

[B]Insallah ugur getirir...ama bende uzuldum...[/B]

Shan58 01.01.2010 20:33

Kabkab61

Ama FB yada GS forumunda avunamıyorsunuz. hep ezik rolü oynuyorsunuz.
Siz önce FB'yi yenin gelinde ondan sonra büyüklükten bahsedin.
Guiza bile sizin sayenizde gol atıp kendini kurtarıyor. siz olmasanız zavallı sezonu golsüz kapatacak.

Bize paslanmış tarhi geçmiş kupalarınızla değil yakın zamanki başarılarınızla hava atın eyvallah diyelim.

Aslında hava atmak yerine, dost bir Anadolu takımı gibi gelseniz konuşsanız kimse sizinle atışmak yada tartışmak derdinde değil.
ama her sene FB'ye GS'ye fark yiyerek yenilip sonrada diğer Anadolu kulüplerine büyüklük taslamanız sizce doğrumu.

Sizde bizim gibi sıradan bir Anadolu takımı oldunuz bunu kabul edin bizde eyvallah diyecez hatta size destek bile veririz ama büyüklerin karşısındaki başarınız diğer anadolu kulüplerinin bile altındayken bize hava atmayın değerli kardeşlerim.

Bu arada büyük takım olarak bu sezon sizin üstünüzde bulunan herhangi bir takımı yenme başarısı gösterebilmişmiydiniz ?

58 SiVaSSPoR FC 01.01.2010 20:43

güle güle sezer bize iyi günler yaşattın fb öaçını kazandırdın ama bu sezon sakatlandığın için biraz kötü oynuyosun o yüzden gittin güle güle sezer badur
biz seni sevdik hakkımızı helal ediyoruz ama ben yönetime bir çift laf söyleyecem bu nasıl bir saflıktır yahu engin neden gelmedi yönetim biraz zeki olmalı

ahbey 01.01.2010 20:44

Bence Anadoluda tek büyük takım var: Sivasspor.. Valla kaç yaşına geldim trabzonun değil şampiyon ikinci olduğunu bile hatırlamıyorum.. Benden bile eski trabzonun şampiyonluğu..

Şimdi biz Trabzondan bir futbolcu alsaydık ne derlerdi : "Sivasspor bizim eskilerimizi topluyor"

Cikcik öter durur hep Kanaryalar,
Şampiyon olacakmış Galatasaray,
Kupayı alacakmış Beşiktaşlılar,
......... (lay lay lom) Trabzonlular, (artık burayı kim nasıl ve ne düşünürse öyle yorumlasın)

Sezer BADUR kardeşimize yeni takımında başarılar diliyorum, ama inşallah ilk lig maçlarında başarısız olurlar :rolleyes:

carizma0658 01.01.2010 21:11

emınım bu sewfer yönretim çok farklı bi sivas çalışması içinde hayrlı olsun gidene kal denmez

Besyo_cu 01.01.2010 21:12

[B]ts ile oynadıgımız her maç ta mutlaka bir tsli ile kavga etmiş ve belkide ts lilerin Mehmet Yıldız'dan sonra en sevmedikleri adam olan Sezer transferine nasıl bakıyorlar merak ediyorum.

Sezer'i Sivasspor çok çok iyi paraya sattı çünkü Sezer'in kronik sakatlığı var. Son yaşadıgı sakatlıgı atlatamadı ve atlatmasıda cok uzun zaman alacak. Sezer ts de forma şansı bulamayacak...

Ama herşeye rağmen Sezer'i çok severdim İnşallah eski formuna yaklaşır. Hayırlı Olsun...[/B]

superglam 01.01.2010 21:26

Ya bu ne anlayamıyorum yıldızlarımız gidiyor ismini dahi duymadığım futbolcular geliyor.. Sezer nasıl gönderilir anlayamıyorum..... Çok sevdiğim ve çok teknik bir futbolcuydu.. Yönetim kusra bakmasın ama ligden düşmeyi hedefliyor.. Hep gidenin degeri gelenden fazla oldu.... yani yönetimin cebinde çok para var neden adam gibi bir futbolcu alınmıyor hala.... Bunları söylemek istemezdim ama mecbur kaldım...

58_babacan_58 01.01.2010 21:27

[IMG][CENTER][url]http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_a4_sezer.jpg[/url][/CENTER][/IMG]
[B]İŞTE SEZER BADUR TRABZONDA İLK ANTREMANINDA[/B]

Rallim58 01.01.2010 21:33

[B]Arkadaşlar, biraz el insaf diyelim...

Futbolcularla yaşayan onların adeta ruh hallerini okuyan hoca değil mi?

Biraz sabredelim... Gönderilenlerin yerine gelenleri görelim... Sonra hep birlikte eleştirleim...

Ne kadar sabırsız olduk arkadaş...

Transferin son günü son saate kadar sabretmemiz lazım... Hoca da, Başkan da; yapılacak transferleri önceden açıklamayacaklarını belirterek, "imza atılınca hepiniz göreceksiniz" dedi...

Bu bir taktik meselesi, biraz sabır lütfen...

N O T : Ayrıca konunun dışına çıkılarak yorumlarında ısrar eden üyelerin, cezalandırılarak banlanmasını teklif ederim...[/B]

atrium58 01.01.2010 21:46

sezerin hırsı ve mücadeleci yapısıyla gideceği her takımda başarılı olacağını düşünüyorum yolu açık olsun..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:23.