![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
TAM ANLAMIYLA TAKIM OYUNU OYNANILARAK KAZANDIK.SİVASSPORUMUZ ARTIK KENDİNE GELDİ.İLK MAÇ OLMASI VE GALATASARAYI YENMESİ BÜYÜK MORAL OLDU.
CEYHUNU TEBRİK ETMEK LAZIM.GELMEDEN ONUN İÇİN YAPILAN YORUMLARI BOŞA ÇIKARDI.VE OYNADIGI TOPUN HAKKINI VERDİ.... |
Maçın Yıldızı Kimdi? ceyhun eris
Maçın en kötüsü kimdi ? hic kimse Maçta göze çarpanlar? takimin eski günlere geri gelmesi ve atesli olmasi + taraftartin mütjis olmasiydi Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? mac hakkinda ki görüsüm süperdiik tek kelimeylen sadece galatasray cephensie deginmek istiyorum yenilemiyorlar hep kavga hepp kavga |
bence çok güzel oynadık ve hakkı bir galibiyet aldık transferler gerçekten çok iyi tercih olmuş kaleye ve defansa duvar almışız orta sahaya iyi oyuncular almışız 10 numara mevkisine ceyhun iyi bir tercih olmuş dün harikaydık inşallah bu başarıların devamı gelir
|
Gecen yillardan cok daha güclüyüz.Güzel bir takimimiz var.Oysaki transferlerden sonra, %80-90 oraninda taraftar yasli kadromuz var diye,buna bende dahil olmak üzere bayagi tenkit ettik.Yasli kadroyla nereye kadar basarili olabiliriz diye,hatta bu takim küme düser dedik.Dün gördükki yanilmisiz.Bu yil bu SIVASSPOR cok can yakar.Sivasspor´un oynamis oldugu ,futboldan hem gurur duydum,hemde nokta transferlerin ne kadar dogru yapikdigina sahit oldum.Sivasspor´lu olmaktan herkes gurur duyabilir artik.
|
gs top göstermedik. adamları oynatmadık bu güzel, ama zita süperdi. bu orta-sahaya hızlı bır golcu gerekır m.yıldızın ---cenk işler olabilir---.bide orta sahamız bu maç da cok defansımızın açıklarını kapattı derim... defans da ferhatı görmek isterdim..
|
DAHA YOLUN BASINDAYIZ BU MACI ALMAMIZIN COK ANLAMLI OLDUGU KADAR MESUT HOCANINDA DEDIGI GIBI LIG UZUN BIR MARATON DAHA COK CESITLI RAKIPLERLE KARSILASACAGIZ COK RENKLI MACLAR OLACAK ARTIK HERKES GUCLU ONUN ICIN HEMEN HAVAYA GIRMEK YERINE TEMKINLI OLMAYI TERCIH EDERIM AMA GORULEN O KI MUCADELECI ISTEKLI MORALI DUZELTILMIS BIR TAKIM GORDUK BOYLE DEVAM INSALLAH ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
SUNUDA YINELEMEK ISTERIMKI SU ERMAN IBRAHIM SAHIN VE UGUR KAVUKTANDA BIRAN ONCE KURTULMALIYIZ BOSUNA BEKLETMENIN BIR ANLAMI YOKTUR ONLARI ZATEN UCUDE FUTBOL ACIZI KAMANAN IDA SAHALARDAKI YERINI ALMIS OLARAK GORMEK ISTIYORUZ GELECEK MACLARDA INSALLAH |
2 yıldır büyük talkımlara karşi oyunu sürklase edip galip gelmemiştik bu büyük takımlar neden hep böyle skor kendi lehlerine olmadıgı sürece hep hakemi seyirciyi etki altına alıp ortamı geriyorlar bu basın düzgün olsa onların ne büyüklügü kalır ama yapacak bir şey yok sivas için cok erken ileriki haftalardaki perfomansı ne olacak ama ben umutluyum sivastan
|
Maçın değerlendirilmesi; transferlerin hepsi nokta ve tam uyum sağlamış. Eksiklikler tam tespit edilmiş takım oyununuda layıkıyla oynadılar. Ceyhun a yurtdışında oynamak yaramış kendini birkaç misli daha geliştirmiş helal olsun süper oynadı.
|
[QUOTE=SEVDAMSIN58;644006]DAHA YOLUN BASINDAYIZ BU MACI ALMAMIZIN COK ANLAMLI OLDUGU KADAR MESUT HOCANINDA DEDIGI GIBI LIG UZUN BIR MARATON DAHA COK CESITLI RAKIPLERLE KARSILASACAGIZ COK RENKLI MACLAR OLACAK ARTIK HERKES GUCLU ONUN ICIN HEMEN HAVAYA GIRMEK YERINE TEMKINLI OLMAYI TERCIH EDERIM AMA GORULEN O KI MUCADELECI ISTEKLI MORALI DUZELTILMIS BIR TAKIM GORDUK BOYLE DEVAM INSALLAH ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
SUNUDA YINELEMEK ISTERIMKI SU ERMAN IBRAHIM SAHIN VE UGUR KAVUKTANDA BIRAN ONCE KURTULMALIYIZ BOSUNA BEKLETMENIN BIR ANLAMI YOKTUR ONLARI ZATEN UCUDE FUTBOL ACIZI KAMANAN IDA SAHALARDAKI YERINI ALMIS OLARAK GORMEK ISTIYORUZ GELECEK MACLARDA INSALLAH[/QUOTE] erman olabilir ama ibrahim icin asla adam onatılmıyorki ne yapsın .uğurda erken cunkü iyiye gidiyor derim........ |
Maçın yıldızı Ceyhun du.Sivasspor gerçekten çok iiy mücadele etti.Zita güzeldi mehmet cihan hepsi güzel oynadı bana göre.
|
Son bir kaç aydır sitedeki iyimserler tayfası olarak, Mesut Hoca'nın da belirttiği gibi Sivasspor'un iskelet kadrosunun güçlü olduğunu (Abdurrahman, Hayrettin, Sedat, Murat Sözgelmez, Mehmet Yıldız, Kamanan, Akın gibi isimler), geçen yıl yaşadığımız felaketin defanstan Bilica ve forvete dönük orta sahadan Tum'un gönderilmesi sonucu sistemin işlemez olduğunu, bu yüzden bu noktalara yapılacak bir kaç transferin takımı toparlayacağını söyledik durduk. Nitekim çok şükür yanılmadığımız ortaya çıktı. Bilica'nın yerini çok rahatlıkla dolduracak gibi gözüken Dennis İvanovs, Tum'un yerini ilk maçta fazlasıyla dolduran Ceyhun, geçen yıl bir türlü istenileni vermeyen Musa'nın yerinde daha iyi oynayan Mehmet Nas ile Sivasspor iki yıl öncesinden çok daha güçlü bir takım izlenimi verdi. Kaldı ki forvette Mehmet'in muhtelem dönüşü, Hayrettin ve Abdurrahman'ın ufak hatalar dışında güven vermeleri, Sedat'ın Dennis'le iyi bir ikili olacak gibi gözükmesi, Zita ve Kadir'in artan performanslarını da bu denkleme ekler isek ilerleyen haftalarda daha çok can yakacağız demektir.
Bu vesile ile bu muhteşem akşamı, bu müthiş sevinci bizlere yaşatan yönetimimize, teknik kadromuza ve futbolcularımıza teşekkürler. Bu arada bu yıl alınan her galibiyete 750 bin Lira (eski parayla 750 milyar) galibiyet primi veriliyor. Biz daha ilk haftadan cebimize 750 bin Lira indirdik. Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun. Tshabalala'yı isteyen taraftarı mutlu etmek için bir miktar paramız var. :) Ne dersiniz sevgili Yönetim? :) (Şahsi fikrim Erman takımda kalacaksa Tshabalala'ya gerek yok, kadroyu şişirip tribünde futbolcu oturtmak karlı bir iş değil. Yok Erman satılacak ise o halde alınsın derim, ama ufukta böyle bir icraat gözükmediğine göre Tshabalala'da ısrara gerek yok.) |
Kötü olanı göremedikki takımın tamamı güzeldi Ceyhuna bir parentez açmak gerek.Kısacası taraftar muhteşemdi takım muhteşemdi skorda günler öncesinden yazmıştım Sivasspor yanıltmadı beni..
[QUOTE=Salim58;643563][I][B]Skorda 2-1 de ısrarlıyım Başarılar Sivasspor.[/B][/I][/QUOTE] |
Ben maçın spikerini anlayamadım.Ben Rijkaard'ı bu kadar agresif görmedim diyor. Arkadaş hangi ligi izliyor acaba.
|
[B]Ne kadar özlemişiz böyle yürekten oynayan Sivas'ımıızı ne kadar özlemişiz iyi futbol izlemeyi ve ne kadar özlemişiz böyle güzel bir galibiyeti....
Bir yıllık kabuğuna çekilmenin ardından Sivas'ımızın dönüşü muhteşem oldu. Şampiyonluk kovaladığımız yıllardaki o özlenen futbolu bir yılının ardından tekrar sahaya yansıttık ve bunun semeresi olarak lige hükmen galibiyet dışında ilk galibiyetimizi alarak ve yine Mesut hoca yönetiminde ilk galibiyetimizi alarak başlamış olduk. Yönetime ve teknik kdaromuza tebrik etmek lazım. Çok yerinde transferler yapılmış. Transfer yapılmasının asıl amacı eksik yerlere oyuncu transfer etmektir. Diğer yıllardaki savurgan transfer politikasının tersine az ama öz transferler yapıldı. Ramoviç çok yerinde refleksleri olan iyi bir kaleci yediği golde birşey yapacağı yoktu. Keza Dennis'de öyle yerinde bir transfer oluğunu bu maçta da gösterdi. Yerinde müdahaleleri ile bize defansta sorun yaşanmayacağını adeta gösterdi. duran toplarda da ileri çıkıp gol araması diğer bir artısı idi. Orta sahaya yapılan Mehmet Nas, Ceyhun ve kayıp bir yılın ardından tekrar orataya çıkan ( bana göre Zita'da yeni transferimiz sayılır ) Zita fizik gücü yüksek mücadele eden bir orta saha oluşturulmasını sağladılar. Çok iyi pas yapıp iyi pres uyguladılar. Nitekim ikinci golümüzde böyle geldi. Mehmet'imiz de kayıp bir yılın ardından o da çok güzel bir dönüş yaptı. Herşeyi yaptı koştu rakip savunmayı yıprattı yerinde olumlu çok güzel paslar verdi. Harikaydık takım olarak. Fizik gücümüz daha sezon başı olmasına rağmen üst düzeydeydi. Gerek Sivas'taki kapmızın gerekse Hollanda'daki kampımızın ne kadar olumlu geçtiğini çok güzel bir özetiydi Galatasaray maçı... Mesut hocam sana güvenenleri yanıltmadın. Artık Türk antrenörleri git gide Türk futbolunda söz sahibi olmaya başladılar. Her zaman arkanızdayız hocam. Yetrer ki her zaman takım bu kadar cesur ve yürekten oynasın biz bunu istiyoruz. Bu takımın taraftarı her zaman arkanızda... Bir de öz eleştiri yapmak istiyorum. Rakip defans uzun toplar ile çıktığıda sıkıntı yaşadık hep. Nitekim Galatasarayın golü de böyle geldi. Bu konuda ileri de sıkıntı yaşamayalım da. Çünkü orta saha ileri de baskı yaptığın da defansımız ile orta saha arasında büyük boşluk oluyor. Bu da bizim için büyük sıkıntı yaratıyor.. Takıma driplink yapacak kontraatağa çıkmamızı sağlayacak hızlı bir forvet oyuncusuna da ihityacımız olduğu kanatindeyim. Dün eğer bu tip bir forvet oyuncumuz olsa idi farkın açılması mümkündü. Teknik kadronun umarım bu yönde çalışmları olacaktır... Son bir dip not daha bazı arkadaşlar beni eleştirebilir bu konuda bazı futbolcular üzerinde bu sezon ile Bülent Uygun hegemenyosu bittiğini gördüm takımda artık. Geçen sene ayrılmasına rağmen takım üzerinde etkisi olan bir insandı. Bu sezon ile bu hegemenyonun bittiğini takımın yeni sezon ile yeni bir havaya büründüğüne şahit olduk.Takım artık kendine gelmiş Mesut hocam takımı eski kimliğine büründürmüş. Tekrar tebrikler Mesut hocam...[/B] |
MACIN YILDICI TABİKİ CEYHUN DU FAKAT GÖRÜNEN O Kİ O ESKİ ŞAMPIYONLUK KOVALAYAN SİVAS DÜN RESMEN VARDI SİSVAS GERİ DÖNDÜ
|
[B]Bu macta takım oyunu oynadık her futbolcu elinden geldiği kadar mücadele etti ben hepsini tebrik ederim[/B]
|
bu izlediğim sivasspor ayakta alkışlanır. geçen yıldan bu seneye arada dağlar kadar fark var. oyunun her dakikasında canlarıyla başlarıyla mücadele etti futbolcularımız.çok olumlu sinyaller aldık ligde özlediğimiz sivasspor geliyor inşallah.
[B]ramoviç:[/B] ilk resmi maçında biraz tedirgin başladı ancak dakikalar ilerledikçe daha rahat bir oyun çıkardı. özellikle geriden savunmayı sürekli uyarması ve degajlarındaki etkinliğiyle dikkat çekti. kısacası umut verdi. [B]ıvanovs:[/B] kesinlikle yerinde bir transfer olduğunu gösterdi.sağlam bir savunma oyuncusu gibi çok garanti oynadı. bu sene savunma sağlam. [B]mehmet nas:[/B] bitmek bilmeyen enerjisine hayran kaldım. takımımızın mücadele gücünün artmasındaki en önemli parçalardan biri olmuş. [B]ceyhun:[/B] bırakın kendi taraftarımızı herhalde futbolu seven herkes dün onu izlemekten büyük zevk almıştır. takımın beyni olmuş, tecrübesiyle, soğuk kanlılığıyla ayakta alkışlattı ceyhun kendini maça özellikle ikinci yarıdaki oynuyla ceyhun damgasını vurdu ancak ilk yarıda bir [B]zita[/B] vardı ki sahada geçen yıl bu topçu nerdeymiş niye oynatılmamış dedirtti bana. oynadığı sağ kanatta basmadık yer bırakmadı. bazen bir savunmacı bazende bir forvet gibi sağ kanadın her yerindeydi. kanat oyuncusunun tarifini yaptı adeta. herhalde zitayı da yeni transferler arasına ekleyebiliriz. geçen yılın belki de tek ayakta kalan ismi cihan bu yılda kaldığı yerden devam ediyor.kadir ön liberoda mehmet nasla birlikte mükemmel oynadı. sedat, apo ve hayro da şampiyonluğa oynayan takımdaki ruhla mücadele ettiler. [B]kaptanımızda[/B] mükemmel mücadele ederek gs savunmasını çok yıprattı.dikkat ederseniz dün gs'nin savunmasında göbekteki neil ve servet dışındaki kanat oyuncuları h.balta ve a.turan'da stoper oynayabilen bu özellikte oyuncular.yani mehmet 4 oyuncuyla 90 dakka mücadele etti yaptığı iş hiç kolay değil.buna rağmen kaptana haksız eleştiriler yapanlar var.hakkını yemeyin arkadaşlar! özlediğimiz sivassporu izlemek bana büyük zevk verdi.havalarda uçuyorum dün akşamdan beri:) inşallah takımımız böyle devam eder ve yine herkes yiğidoyu başarılarıyla konuşur. |
GS'yi ezdik resmen, bu sene farklı olacak. Tebrikler ve başarılar
|
tamamen ramoviç... ceyhun.. mehmet nas..cihan..zita... klasiği oldu..
AYRIVA MEHMET YILDIZIN BİRAN ÖNCE CEYHUNA AYAK UYDURMASI GEREKİYO .. EGOLARI BIRAKIP MAKİNANIN BİR PARÇASI OLMALI.. İNŞALLAH ORTA SAHAYA HARİKA Bİ TRANSFER DAHA YAPARSAK... İYİY OLUR.. .. |
GEÇMİŞE DÖNÜŞ GELECEKTE BAŞLIYOR...!!!
Öncelikle; bu galibiyetten dolayı tüm teknik ekip ve futbolcularımızı canı yürekten kutluyorum.. Hani söylenir ya, nasıl başlarsan öyle gidersin.. Başlangıcı iyi yaptığımıza inanıyorum.. İlk maçta ortaya konan fiziksel savaşın yanında taktiksel varyasyonlarında tam olmasada mükemmele yakın olması tüm yiğidoların ortak görüşü olduğunu yapılan forumlarda görmemiz mümkün.. Mesut Hoca ile başlamak istiyorum değerlendirmelerime..Sezon başı kampını Sivassporumuzun boşa geçirmediğini, maçın son dakikasına kadar ayakta kalarak yapmış olduğu mücadeleden anlamak zor olmasa gerek.. Şu bir gerçek'ki Mesut Hoca'nın daha önceki takımlarda da hep sezon başı yüklemeleri iyi yapıp sezona iyi başlangıçlar yaptığını görmememiz mümkün.. Dün akşam maç sonrası Mesut Hoca'nın bu özelliği ile yorum yapan bir kaç yorumcunun bu konuya temas etmesi ve daha sonraki haftalarda ise; takımlarının düşüşe geçtiğini ifade edip, sözüm ona bugünkü başarımızı gölgeleyip ileriki haftalarda bu durumun hep böyle gitmeyeceğinden dem vuran kahinlerin, kalemleri ve sözlerinin renklerini hala doğru oyun oynayana değil de, sahada birşey veremeyen futbol acizi adı büyük, futbolları küçük olan takımların peşinde pervasızca dolaştıklarını görmek bizleri hala üzüyor. Her ne kadar son şampiyonun Anadolu'dan çıktığını görmezden gelip alışkanlıklarını değişmediğini görmek, kör gözlerinin hala açılmadığına bir örnek.. Yine de bu olumsuz bakışlara rağmen Mesut Bakkal'ın takımı ileriki haftalarda en kötü bu şekilde antre edip oynatacağına yürketen inanıyorum. Fakat bu güzel başlangıç aksayan yada negatif yönlerimizi görmezden gelmemize angel olmamalıdır.. Transfer sezonu kapanmadan, lig maratonun ve diğer kulvardaki mücedelerinde düşünülerek bir orta saha ve bir de Balili tipinde, yani savunmaların göbeğini matkap gibi delip yıpratacak ve rakip savunmaların dengesini bozabilecek hızlı bir forvete ihityacımızın olabileceğini düşünüyorum.. Transferin dışında; takımın defansta topu kaptıktan sonra oyunu ikinci bölgeden, üçüncü bölgeye aktarılması konusunda uyum sorunu yaşadığımızı bu maçta çok net gördük.. Yani final paslarının daha dikkatli ve daha çok çalışılarak bu durumun çözülebileceğini inanıyorum.. Savunmadaki iki bekimizin hata yaptığı yorumlarına katılmıyorum.. Çünkü dünkü maçta ölerinde oynayan gerek Zita olsun, gerekse Cihan olsun daha çok forveti düşünerek oynadıkları içindir ki; abdurrahman ve hayrettin'in kademe hatasın yaptığımızı düşünüyorlar.. hata takım savunmasından kaynaklanıyor.. Son bir sorun; geçen seneden kalma savunmamıza atılan uzun toplarda yer alam konusundaki sıkıntılarımızın hala devam ettiği..Mesut Hocamızın bu konuda yaptıracağı taktisel idmanlarla bu sorununda çözümleneceğine inanıyorum. Tabiki gönül isterki takımımızın hata yapmasın.. Ama şuda bir gerçek ki, futbol hatalar oyunudur.. hatayı daha az yapanın kazandığını düşünürsek; daha çok çalışarak en az hata ile müsabakalarımız oynamak.. bunun içinde takım içinde sevgi ve saygının, birlikte kazanırken ortaya çıkan sinerjinin ve her zaman kazanma arzusunun en üst düzeyde olmazsa olmazlarından çıkan olgulara dört elle sarılmaktan geçiyor.. Dün kü maçta oyuncularımızıda kısaca performansları ile bir kaç satır ile değerlendirmek istiyorum.. RAMOVİÇ; Bir kere heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.. çok kolay yapabileceği bir kaç hareketi bundan dolayı bizi biraz heycanlandırarak bizi heyecanına ortak etti. Ama yaptığı 2-3 tane kurtaşı ve kalede durması gerekn yeri bilmesi ile kumaşının iyi olduğunu bizlere gösterdi.. İleride daha iyi olacak.. ABDURRAHMAN ; Bizler Abdurrahman'ın hep iyi oynadığını gördüğümüz için, küçük bir performans eksikliğinde oynasa bize kötü oynuyormuş gibi geliyor.. Abdurrahman her zamanki gibi görevini yerine getirmeye çalışan ve iyi niyetinden hiç bir zaman şüphe etmediğim bir oyuncumuz. Goldeki hata sadece ona ait değil.. Ama golde arkasından geleni geç gördüğünden hamle yapmakta gecikti.. Ama genel anlamda Abdurrahman oyun içerisinde gayet iyi bir oyun ortaya çıkardı. SEDAT ; sedat'ı sedat yapan agresifliğidir.. Bu özelliği olmasa zaten başarılı olamaz.. Silik bir oyuncu olarak kalır. Dünde yine agresif ve yine rakip forvetleri yıldıran bir oyun ortaya koydu.. nerde ne yapması gerektiğini biliyor.. özellikle rakip forvetleri sinirledirip onları oyundan düşürmekte birebir.. İlk yarı Kewell'i nerdeyse sinir küpü yaptı.. İkinci yarı ise zaten savunma hatasız oynadı. IVANOVS; Evet bu yeni arkadaşımız gerek yer tutuşu ve gerekse oyun içindeki sezgileri ile büyümesi muhtemel atakları daha ilk baştaki yerinde müdaheleri ile etkisiz hale getirdi.. Rakip G.Saray olunca ileri çok fazla çıkmadı.. Ama ileri çıkışları ve duran toplardada becerili bir oyuncu olduğunu geçen haftaki açılış maçında izlemledim.. Pozisyonlardaki soğukkanlı hareketleri artı özelliği.. Ayrıca kendi sahamızda oynayacağımzı müsabakalarda geriden kuracağı oyunler ile orta saha adamlarımızda rahatlatacak bir oyuncu .. Eski Bilica mı derseniz; neden olmasın.. O yetenekler var kendisinde.. HAYRETTİN ; Hayrettin hep o bildik savunma sertliğinde ve süratinde.. Eleştirilerde hep önde olmasına inanın hala anlayabilmiş değilim.. Adam tekmeye kafa uzatıyor, koşuyor, mücadele ediyor. Hocasının dediklerini yapıyor ve iyi niyetli.. Biz sadece Hayrettin'i şurda eleştirebiliriz.. Kendisinden ve yeteneklerinin üstünden artı şeyler yapmasını beklemiyoruz.. Kendisini aşan spektaküler hareketlere girdiğinde hata yapıyor.. tek eksik yönü budur bence.. MEHMET NAS; Yıllardır bu ligde mücadele etmiş tecrübeli ve tecrübeli olduğu kadar çalışkan ve yetenekli bir oyuncu.. Bu özelliklerini bu sene bizlede takım içersinde payalaşacağını daha ilk maçta gösterdi. Yaşını bahane eden arkadaşlara iftaharla sunulur.. Dün sahada ayak basmadık yer bırakmadı klsik deyimle.. Eee Mesut Hoca'nın oyun planı mücadele ve hırsa dayanıklı takımlar çıkarmaksa Mehmet NAS bu takımın önemli işlyen çarklarından biri olacaktır. KADİR ; Tam bir görev adamı.. yeri geldi adam markajı yaptı, yeri yeri geldi alan markafı yaptı, geri geldi savunmasını rahatlattı.. Mücadele ve hırsı ile Mehmeh Nas ile iyi bir mücadele gösterdi.. Birde kaptığı topları olumlu kullanabilirseve savunmadan tek pasla arkadaşlarını görürse faydası en üst düzeyde olacaktır.. teşekkürler Kadir.. ZİTA; İşte bizim yeni transferimiz...!! Geçen sene ilk geldiğinde herkes Zita için "Şampiyonluğa oyndığımız sezon kadromuzda olsa idi kesin şampiyon olurduk" söylemleri tavan yapmıştı, taraftarlar arasında.. Top tekniği ve kıvrak çalımları ile rakip savunmanın dengesini bozabilecek hareketleri ve yorulan dek yapmış olduğu hücum presini özverinide katarak harika yaptı.. en büyük handikapı fiziksel yapısı.. Kondüsyon ve fiziksel olarak daha iyi olursa, faydası üst düzeyde olacaktır. CİHAN; Cihan savunmasını geliştirmesi gerekli.. Mücadele ediyor ama bunu sürekli yapamıyor.. Ama mücadeledeki eksikliğini oyun zekası ve top tekniği ile aşmaya çalışıyor.. Bunun her zaman yetmeyeceğini düşünmeli.. Daha çok çalışarak savunmasını sürekli kılmak zorunda..Bu takımda önünde ceyhun gibi birde ustası varken ondan öğrebecekleride olmalı.. Attığı golde oyun sezgisinin bir mahsulü.. MEHMEY YILDIZ; Sivasspor gibi oda bir yıl ara verdi diye düşünüyorum.. Dönüşü çok muhteşem olmasada eski mücadelesi ile ayakta kalmayı ve rakip savunmayı peşinde sürüklemeyi hala en güzeli ile yapıyor.. formasını terinin son damlasına kadar ıslatıyor.. Birde ceyhun ile arasındaki uyum sorunu çözerse takım olarak daha çok pozisyon bulur ve daha çok gol atar diye düşünüyorum... CEYHUN ; Bu forum sitesinde transferi gerçekleştiğinde kıyametleri koparanlar mı olmadı; ahlakından dem vurup hakarete kadar götürülen yorumlar mı olmadı.. Neler söylenmedi ki neler.. Daha önceki takımlarında hep sorun çıkardığını yazdılar söylediler.. Sanki o takımlarda olan bitenleri birebir yaşayıp görmüşler ve sanki Ceyhun'un ordaki sorunların başında olduğunu biliyormuşcasına yorumlar bile yapıldı.. Eee pes doğrusu..Bu kadar ön yargılı olunmaz ve bu kadar bir kişyi at gözlükleri ile bakılmaz.. Buyrun dünkü güzel oyunumuzu ve mücedelemizi skora yansıtmamızdaki en büyük etkenin de CEYHUN'un olduğuna da bir kulp takarsanız şaşarım artık.. ne diyelim burası Türkiye ve burası Sivas.. Ee insaf birazda değil mi ama.. Takıma böyle kreatif bir oyuncu katan ve oyun içine spektaküler hareketler yaparak bizi heyecanladıran ve ve Süper lige çıktığımzdan bu yana bu tip bir futbolcu neden bizde yok hayıflanmalarımıza ilk kez karşılık veren yönetime sonsuz teşekkürler.. Ceyhun'u özellikle isteyip aldıran Mecnun Başkan'a özellikle sonsuz teşekkürlerr. Herkese selamlar.. daha yapıcı ve daha akılcı yorumlarda hep beraber buluşabilmek temennisyle.. |
helal olsun sivasa
|
hepımız bırımız hepımız sıvaslıyız tek yuruk olmamız lazım tesekurler sıvassporumuzu destekleyene
|
maçın adamı belli ama en kötüsüne gelince macın en çirkefi en agresifi en dangalagı galatasarayın alayıydı :D
|
Maçın Yıldızı Kimdi? Takım halinde Sivasspor
Maçın en kötüsü kimdi ? Elbette Frank Reekard.Dünya futbuluna damgasını vurmuş bir insanın özelliklede Sivasspor maçlarında bu kadar kendini kaybetmesini şaşkınlıkla izliyorum.Hayati hocayla geçen senenin rövanşını yaptılar adeta. Maçta göze çarpanlar? İftar saatine denk gelmesine rağmen stadın dolması beni çok mutlu etti. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Maçın ilk 20-30 dakikalık bölümünü çıkarttığımızda,maçın tek hakimi Sivasspordu.Geçen sene galasaray maçını hatırlayalım.İkinci yarıda Sivasspor Galatasarayı kendi sahasına hapsetmişti,orta sahayı bile geçememişlerdi.Cumarteside o kadar olmasa üstün bir Sivasspor seyretti tüm türkiye. |
[B] bütün yorumları tek tek okudum taraftar baya havaya girmiş durmumda umarım boyle devam ederız forumdakı tum yıgıdoların yuzu her zamn guler ve de tum sivaslıların tabı
maça gelınce herkes ıyı oynadı defansta ivanons sırıtmadı ılk macında orta sahada kadır cok ii top oynadı top kazandı pres yaptı kazandıgı topları olumlu kullandı bu sene kı en onemlı oyuncularımızdan bırı olacagını gosterdı bıze mehmet nas ondan eksık kalır yanı yoktu ileride ceyhun ve mehmet yıldız arasında kı uyum bıraz daha artarsa bu takım gol yollarında cok iş yapar ayrıca dıkkatımı ceken bır başka olayda dar alanda kısa paslaşmaları cok yaptı üçgenler kurup sonra o topu ters kanada aktardılar bu sıvassporda şimdiye kadar göremediğimiz göruntulardan bırıydı barcelonayı hatırlattı sivassporumuz bıze:) birde arkadaşlar kamanan oynamayacaksa thsabala alalım dıyorlar thsabala on lıbero arkadaşlar bıze bence bı on lıbero lazım alınırsa fena olmaz ama kamananla thsabalanın bırbırının yerıne oynayacak oyuncular degıl bırbırlerıne benzeyen tek yonlerı siyahi olması ıkısınınde:)[/B] |
[QUOTE=SivasSpor.Com;643775][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/svs_gs_2010.jpg[/IMG]
Sivasspor - Galatasaray maçını değerlendiriyoruz. [B]Maçın Yıldızı Kimdi? [/B] [B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] [B]Maçta göze çarpanlar?[/B] [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? [/B][/QUOTE] futbol guzeldı ama orta saha bıraz yavaştı görüşüm bu takıma keıta şart artı yedeklere bakınca bı erman var baska yoktuu karamana uzuldum ama forvet sart mehmete alternatıf olarak ibrahım sahınle olmaz bakalım kısmet ILK 5 HAFTA 15 PUAN GARANTI VERIYORUM SONRASI ALLAH KERIM |
transfer varmı çok iyiydiler kadir aksadı sanki...daha geride pedriel erman vs....çok mutluyuz hayırlısı olsun
|
DÜN AKSAM HEM BÜTÜN TAKIM HEMDE MUHTESEM TARAFTAR MACIN YILDIZIYDI.
BIZIM TARAFTAR HEP BÖYLE 90 DAKIKA DESTEK VERIRSE KIMSE DURDURAMAZ YIGIDOLARI |
Maçın Yıldızı Kimdi? maçın yıldızı mesut bakkaldı müthiş bir takım oluşturmuş
sürekli koşan hırslı mücadele eden bir takım tebrikler mesut hoca Maçın en kötüsü kimdi ? kesinlikle hakemdi.. ikili pozisyonları hep onlara çaldı penaltıyı veremedi. Maçta göze çarpanlar? ceyhun ve zita nın istekli oyunu ve müthiş çabaları yeni transferlerin takıma çok çabuk uyum sağlamış olması Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? maçın iki yarsınıdada sivasspor üstündü net pozisyonları değerlendiremedik o pozisyonlardan biri gol olsaydı skor daha farklı olurdu.. çok fazla koştuk çok fazla pres yaptık.ve hakkımız olan maçı kazandık. inşallah sivassspor hep böyle oynar .. be sene şampiyonluk bize gelecek |
[B]Maçın Yıldızı Kimdi?[/B] Tüm Takımdı
[B]Maçın en kötüsü kimdi ?[/B] GS [B]Maçta göze çarpanlar?[/B] 1-Ofansif baskılı oyunumuz. 2- Toplu hücum toplu savunma anlayışımız. 3- Zitanın mücadelesi. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler?[/B] Mücadele ve oyun anlayışı yardımlaşma üst düzeydeydi. İnşallah diğer maçlarda da böyle oynarız. |
Maçın Yıldızı Kimdi?
Herkez Süperdi... Maçın en kötüsü kimdi ? çirkef galatasaray Maçta göze çarpanlar? Maçın Yıldızı Kimdi? Herkez Süperdi... Maçın en kötüsü kimdi ? Frank Rijkaard ve Arda Turan Maçta göze çarpanlar? Ligde ilk defa ilk hafta macimizi kazandik,hırslı,mücadeleci fizik gücü yüksek bir takımımız var. Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Galip geldik diye iyi olmayan yönlerimizi unutmayalım; Ben hala kanatlarımızda eksik olduğu kanatindeyim.sağ kanatta zita değişmezimiz olacak o belli ama yinede oyuncu transfer edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Apo ile hayro çok ileri çıkıyorlar.Bunun nedenide önlerinde oynayanlar olsa gerek. Kamanan oynayamayacak olması bizi zor durumda bırakacağını düşünüyorum.Alternatifimiz yok. |
[QUOTE=Salim58;644046]Kötü olanı göremedikki takımın tamamı güzeldi Ceyhuna bir parentez açmak gerek.Kısacası taraftar muhteşemdi takım muhteşemdi skorda günler öncesinden yazmıştım Sivasspor yanıltmadı beni..[/QUOTE]
Aynı skoru bende tutturdum dayı :) |
[QUOTE=MaXiMuM;644222]Aynı skoru bende tutturdum dayı :)[/QUOTE]
[I][B]Tebrikler Dayı senide kutlarım Sivassporu'da. Akşam dayıma canlı bağlandım ilk yarı bitmişti.Dedim dayı bu maç iki bir bizim, Dedi yok üç bir alacağız. yine benim dediğim oldu.:D[/B][/I] |
her şeyden önce helalolsun size çocuklar sonra takımımızı yalnız bırakmayan cefakar taraftarınmıza teşekkür ediyorum...:)
helal olsun size teşekkürler yiğidolar.şimdi sırada antalya var.hadi sevindirin bizi.;) |
[B]Evett...Maci canli izledim maratondan..ilk gozume carpan sey iel baslamak istiyorum...kadir pekmezci bu adam takim le bir uyumsuzluk yasiyor top ayagina geldiginde bir faule veya peraltiya sebeb verecek diye odum koptu...ilimci ise sonradan oyuna girenler ugur kavuk mesela tamamen hayal kirikligi bence ilk onbirimz muhtesem idi...sadece bize lazim olan ruh bu mazta hersey mukemmeldi ...oyuna basladigimiz anda biraz daginik idik sonradan kendini bilen bir sivasspor goze carpti....ben onceleri cehyun transferini eledtiriyordum bana gore ikinci ersan martin vaakasi olacakti...tamamaen yanilmisim dikine oyun anlayisi ve top surme yetenegi ile takimin sirtlayan en onemli silahlarimizdan biri isi...
memhemt nas:tek kelime ile superdi ayakta alkislaadim.. hayrettin yerlikaya:cok degismis rakibe direk faul yapmiyor artik,topu nasil kazanirim mantigi ile oynadi.... cihan:bence fazla soze gerek yok onu anlatmaya... birde sunu soylemek istiyorum takimda muthis bir paslasma trafigi vardi...aksam ozetlerde fazla gostermedi ama ben takimimdan gurur duydum... insallah haftaya antalya deplasmanindada gulecegiz yigido geri dondu....[/B] |
[B]buyuk adam zitayi ovmeden yorumumu kapattim ...zita sanki messi gibiydi ya :D[/B]
|
genel olarak iyiydik ama özellikle 2.yarıda daha iyiydik maçın yıldızı ceyhun ama genel olarak iyiydi herkez galatasaray galibiyeti mutheşem bir moral oldu iyi başladık bu tempo umarım devam eder
|
[QUOTE=SenSetik;643819][B][COLOR="Black"]Aslan mı?? Ne aslanı?? aslan ne gezer la 4 Eylülde?? :) :) :D :) ;)[/COLOR][/B][/QUOTE]
oruç ağız genelde çok sinirli olurum ama bu galibiyet verdiği moral ve senin süper espirin kopardı beni :D :D :D :D :D :D |
TEŞEKKÜRLER SİVASSPOR.SONUÇ HARİKA, BAŞLANGIÇ GÜZEL.TAKIMIMIZI BU NOKTAYA TAŞIYAN, BİZLERE BU GALİBİYET SEVİNCİNİ TATTIRAN BAŞKANIMIZA, HOCAMIZA, YİĞİDOLARA KUCAKLAR DOLUSU SELAMLAR, SEVGİLER, ALKIŞLAR.
ŞAMPİYON SİVASSPOR, ŞAMPİYON YİĞİDOLAR CEMİL AKTÜRK/İSKENDERUN |
lige bu şekilde başlamak çok güzel bir duygu
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:50. |