SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29910)

tayfun5883 24.08.2010 10:08

Cevap: BAŞBAKAN VE YAPILMAYAN STADYUM

tepkimizi koymak istiyorsak referanduma hayır vermeliyiz çünkü
RTE Sivası çantada keklik sanıyo bi iki güzel söz Sivas tamamdır ama öyle olmayaacak

güneşyurdu 24.08.2010 10:44

[QUOTE=вαЯon™;646756][B]lafı nerelere getirmişsin gardaş helal olsun, sivası adam etmiş lafını hala halkına söylüyormuşum gibi aks ediyorsunya bişey demiyorum sana.. :) sivas 10 yıl önce bir ilçeyi andırırken şimdi modern bir şehir haline geldi ben bunu ifade ediyorum sen lafı nere çekiyon, işte anlayış farkı.. 33 yaşındasın aksunun eski halini hatırlarsın heralde kokudan kimse geçemezdi yakınından, ya paşa fabrikası kimse çıkıpta pikniğe gidemezdi korkusundan, çıbıllar parkını söylemeye gerek yok millet otururdu ağacın ordaki banklara gelen gideni izlerdi.. Sivas değişti abim değişti modern anlayşlı birbirine saygılı bir şehir oldu, buna öncülük edende akparti belediyesi oldu.. Ben bunu ifade etmeye çalışıyorum sen olayı nası anlamak istiyorsan öyle anlıyor ve olur olmadık laflar söylüyon, harbiden bravo.. Şahsıma söylediğin lafları üzerime almıyorum çünkü düşünmeden yazdığın için, Bende bu memleketin çocuğuyum ve herkez benim kardeşim abim sende dahil.. Allaha emanet kendine iyi bak, yiğido abim benim..;)[/B][/QUOTE]

bak sen hala doğru kabul ettiğin mantıktan ilerliyorsun.o yaptıkları onların görevi hem benim oyumu almış hemde vergi mi?aksuyu şurayı burayı yaptılar diye tapacak mıyız akp ye?

HALIL 24.08.2010 10:49

ahh bizim sivasli isadamlarinda yokki gurur dayanisma yardimlasma basbakan ancak rizeye yaptirir stadyum biz oyle fakir fukara dolasiriz:mad:alismisiz bir kere bak kayserili cimrilere adamlar kayseri ankara kadar yapti 5 yilda sivas yapamaz mi bal gibi yapar :mad:

вαЯon™ 24.08.2010 10:58

[QUOTE=güneşyurdu;646855]bak sen hala doğru kabul ettiğin mantıktan ilerliyorsun.o yaptıkları onların görevi hem benim oyumu almış hemde vergi mi?aksuyu şurayı burayı yaptılar diye tapacak mıyız akp ye?[/QUOTE]
[B]
abi görevide şimdiye kadar niye yapan olmadı dimi.. akp ye tapacakmıyız demişsin doğru demişsin ama sivasa verdiği hizmeti görünce desteklemeliyizki şehir dahada ilerlesin dimi. Ben akp li değilim şimdiye kadar son beld seçimi hariç oyumuda vermedim vermemde, olay beld. hizmet olunca durum değişiyor..[/B]

sebasteia 24.08.2010 20:38

nasıl ama, bugün başbakan afedersiniz ama sivas'a verdiği sözleri şeyine bile takmadı!....

ammmaaaa istediğini aldı mı aldı evet: şak şak şak şak şak

sebasteia 24.08.2010 21:03

sivaslı kendisine defalarca yalan söyleyeni ''yaşa, varol, aslanım, kaplanım, yürü be, cengaver, hurra, zurra'' nidalarıyla karşıladı ve onbinler hep bir ağızdan haykırdı - 40 bin kişilik stadımızı isterüüük, 40 bi kişilik stadımızı isterüüükkk...

ne? inanmadınız mı? işte kanıtı: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=23357&token=69053][img]http://resimzade.com/Show.html?i=23357&token=69053[/img][/url]

sebasteia 24.08.2010 21:06

dikkatinizi çekerim evet-hayır olayına girmiyorum, isteyen evetini verir, isteyen hayırını herkese de saygı duyarım

lakin evet diyecek olsam bile gidip bu coşkuyla bu amcaya sarılmam ya...

bu vesileyle bir kez daha anladık ki, tayyip abi eşeği bağlasa yine seçtirir, yine seçtiriiiiirrrrr, büyük adam vesselam!

mühendisburak58 24.08.2010 21:12

gerçekten doğru düşünmüşsün.adam nerde osla isteidğinide aldı sivastan en az %70 evet oyu alacak.stadyumu hiç dile getirmedi.bazıalrı bağırıd ama duymamazlığına verdi.

güneşyurdu 24.08.2010 22:20

[QUOTE=sebasteia;647084]sivaslı kendisine defalarca yalan söyleyeni ''yaşa, varol, aslanım, kaplanım, yürü be, cengaver, hurra, zurra'' nidalarıyla karşıladı ve onbinler hep bir ağızdan haykırdı - 40 bin kişilik stadımızı isterüüük, 40 bi kişilik stadımızı isterüüükkk...

ne? inanmadınız mı? işte kanıtı: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=23357&token=69053][img]http://resimzade.com/Show.html?i=23357&token=69053[/img][/url][/QUOTE]

tv den canlı izledim.laf hep oraya gelecekken erdoğan oralı olmadı.bir iki defa yiğido kelimesini kullandı.meydan yiğido!!!yiğido!!! diye inledi.tepki vermedi erdoğan es geçti.

demek ki bizim ağırlığımızı taşıyamayacak bu net biçimde anlaşıldı.

en çok nneye sevindim biliyor musn kardeş?dün yazmıştım

formamı ona götürmeyin
o benim kefenim.
pankartımı açmayın
o benim namusm.
atkımı vermeyin
o benim gururum.
stadımı söylemeyin
o benim ahdim.

ONUN SIRTINDA GÖRMEDİM YA ÇOK SEVİNDİM.ÇÜNKÜ O BUNA LAYIK DEĞİL.OLAMAZDA.HER SİVASLI LAYIK OLMADIĞI GİBİ.

güneşyurdu 24.08.2010 22:21

o resimde 40.000 kişden fazla var.çünkü orası çok büyük bir meydan.

güneşyurdu 24.08.2010 22:24

bazı konularda açık yalan söyledi.özelliklede okul konusnda.
çünkü kitap veriyor okullara hizmetli vermiyor...eskiden kitap yokdu.en kötü kasaba okulunda 2 tane hizmetli vardı.neyse özür yiğidolar siyaset yeri değil burası.hepsinin ve sivas düşmanlarının a.g

GuVeN 24.08.2010 23:33

[QUOTE=GuVeN;646759][B]Abi Sivas da yasayıpda surada yazan arkadaslar gıtseler yeter,orada bırlesırler,ama Abdullah Yiğitin söylediği bi konu varki bende katılıyorum.Lafda kalacak bu konu diye korkuyorum,miting alanında belli bi kısım örgütlü şakşakcı grup olacak kafalarında partı şapkaları ellerınde flamalar ne dese sözunde durmayan partı temsılcısı alkıs kıyamet yıkar yaglar gonderırler. Sivas' lı hakkını aramayı ne zaman bildiki? Hakkımızı aramayı bilseydik her fırsatda ılk darbeyı Sivas'a vurmazdı bu hukumetler! Yerel bı gazetede(sitede) referandum konusuna bakdım şehrin %60 lık kesımı beyfendının ekmegıne yağı sürecek olarak çıkmış. Şimdi bu söz verip dönenlere mi kızacaksın,bunlara bu ortamı hazırlayan hemserılerıne mı? Buuk ıhtımal yarın basbakana partı teskılatlarından bı kac kısı bu konuyla ılgılı konusmasını soylerler,tabıkı partı cıkarı dogrultusunda yenı sozler verılır,basbakan alkıslarla sevgılerle ugurlanır:)Orada hesap soracak bi kalabalık olur mu?İnşallah olur da beni utandırırlar bende burada özür dilerim ama UMAMIYORUM!

Not:Biraz konu dısına cıktım farkındayım ama bende insanım..Zoruna gidiyor insanın ister istemez.Stad sözünde durulmayacaksa cakma 20 000 kısılık sacma bı stad ıcın kıymetlı arazımıze goz dıkenlerın gozunu cıkarırırz![/B][/QUOTE]

haklı cıkacagımı bılıyordum,yazıklar olsun ne dıyeyım başka!biz var ya hakediyoruz ya! herseyın en kotusunu hakedıyoruz. bundan sonrada bu sehrın ınsanı ıcın onerı vermem. beter olalım ,demekkı bıze kazık atan yaranıyo..

mühendisburak58 24.08.2010 23:36

20 bini kabul eden kim ki yapmasınlar daha iyi.birde o lafı söyleyen vekili bugün sivaslılar alkışladı ben yuhladım.adalet sarayı 10 senede yapılamdı hala yapıalcak deniyor buda anca 10 seneye yapıldı yapılacak derken zaten ihtiyaç olur o zamn belki klasik 25 bin kişilk bir stat yapılır bence.çünkü SİVAS CEPTE.NEDEN YATIRIM YAPIYIM Kİ.

akkuzu 25.08.2010 00:13

SİZİNKİLER NELER YAPTIYSA YAZIN,BİZİMKİLERİN YAPTIKLARI İLE KARŞILAŞTIRALIM.EĞER SORUN SADECE STAD İSE MEVCUT STADIDA BU HÜKÜMET DÖNEMİNDE BU MODERN HALE GETİRiLDİ.SİZİNKİLERİN DÖNEMİNDE PATATES TARLALARINDA FUTBOL OYNANIYORDU BELKİ 20 YAŞINDAKİ GENÇLER BU HÜKÜMET GELMEDEN 12 YAŞINDAYDILAR BİLMEZLERDE BİRAZ ÜST YAŞLAR İYİ BİLİR

sVs 25.08.2010 00:18

mesele o değil mesele atılan kazık sivas a. böyle devam edin hani burdan bizim zenginlere laf atıyoruz ya kendi memleketine yatırım yapmıyor diye haklı valla haklı ben de olsam çivi çakarsam sivas a lanet olsun bana ALKIŞLIYORUM ORDA EVET NARA ATANLARI BETER OLUN.

sVs 25.08.2010 00:24

[QUOTE=GuVeN;647129]haklı cıkacagımı bılıyordum,yazıklar olsun ne dıyeyım başka!biz var ya hakediyoruz ya! herseyın en kotusunu hakedıyoruz. bundan sonrada bu sehrın ınsanı ıcın onerı vermem. beter olalım ,demekkı bıze kazık atan yaranıyo..[/QUOTE]

helal ya bu memleketin adamına yaramaz abi yaramaz uyanın artık ya sivasın üzerine kocaman bir çizik attı hala şak şak alkışlayın. ya diyordum ki bu memleketin insanı buraya neden yatırım yapmıyor hak etmiyor abi zerre kadar hak etmiyor bu halk.örnek ŞÖLEN ÇİKOLATALARINA yapılanı bilirmisiniz bilmem ama adam aldı soluğu antepde daha ne diyebilirim ki yarın evlatlarınızın gurbetten gelmelerini kapılarda beklerseniz yarın hastalarınız için il il gezerseniz o zaman bu şak şaklarınızı hatırlayınız EY BÜYÜK SİVASLI. benden bu kadar bu şehir için ümitlerim bitti hoş olsun

güneşyurdu 25.08.2010 00:30

[QUOTE=GuVeN;647129]haklı cıkacagımı bılıyordum,yazıklar olsun ne dıyeyım başka!biz var ya hakediyoruz ya! herseyın en kotusunu hakedıyoruz. bundan sonrada bu sehrın ınsanı ıcın onerı vermem. beter olalım ,demekkı bıze kazık atan yaranıyo..[/QUOTE]

benimde zoruma gitti ama acısını çıkarırım.yazarım pusulama bir cümle sandık heyeti okur o yeter.

bulutbey27 25.08.2010 00:33

[QUOTE=BOUN;646390]Başbakan'ın mitingine gidecek olan hemşerilerim, bazı gerçekleri akıllarına kazıyarak öyle gitsinler:

- tayyip beyin Sivas'ın başına bela ettiği pısırık ötesi vekiller,
- 6 yıldır yapılmayan adalet sarayı,
- 4-5 yıldır yapılamayan bölge hastanesi,
- önce 35 bin kapasite sözü verilip sonra 20 bine düşürülüp toki'ye peşkeş çekilmeye çalışılan stadyum mevzusu,
- 2011'de bitecek deyip, daha sonra Kayseri'nin devreye girmesiyle 2015'e çekilen hızlı tren,
- Euro 2016'ya Sivas'ın neden dahil edilmediği,
- sanayii teşvikleri verilirken Sivas'ın gelişmişlikte Kayseri ve Konya gibi illerle aynı statüye dahil edilmesi,
- en son olarak da bu büyükşehir olma mevzuu hatırlatılabilir.

Şakşakçılık yapmadan önce iyice bir düşün Sivaslı![/QUOTE]
katılyorum bugnde hiç bahsedilmedi stadyum konusundan

güneşyurdu 25.08.2010 00:38

[quote=akkuzu;647145]SİZİNKİLER NELER YAPTIYSA YAZIN,BİZİMKİLERİN YAPTIKLARI İLE KARŞILAŞTIRALIM.EĞER SORUN SADECE STAD İSE MEVCUT STADIDA BU HÜKÜMET DÖNEMİNDE BU MODERN HALE GETİRiLDİ.SİZİNKİLERİN DÖNEMİNDE PATATES TARLALARINDA FUTBOL OYNANIYORDU BELKİ 20 YAŞINDAKİ GENÇLER BU HÜKÜMET GELMEDEN 12 YAŞINDAYDILAR BİLMEZLERDE BİRAZ ÜST YAŞLAR İYİ BİLİR[/quote]

akkuzu arkadaş sen konuyu farklı zeminlere çekiyorsun.ve sen yiğğidoların sitemini direkt bir ayrım noktasına yani siz biz oturtuyorsun.bizim derdimiz akp değil ona dokundurma çatma sebebimiz şu andaki karar vericinin onlar olması.onlar olmasa farklı birisi olsa ona yüklenirdik.YAPTIKLARI BÜTÜN İYİ ŞEYLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.

hem merak ettim 2005 yılından bu yana neden bir teşşkür alamadın onuda düşün .

Ben bir yiğido olarak EVET diyeceğim.ama pusulama bir cümle yazacağım.

sivasın stadını söz veripde yapmayanların küfür yazacağım.

bulutbey27 25.08.2010 00:42

arkadaşlar arıtk bu konu tam siyaset konusu olmuş sizinki bizimki kkavgası başlamış burda ben kaçayım siyaset beni bozar çünkü siyasetin hepsi yalan hangisi verdiği sözü tutmuşki bu hükumet tutsun işte bu kadar bakmayın siz onları ekranlarda birbirini yediğine birbirlerine olmadık lafları söylerler yarın hukümeti kuracak sandalye sayısını bulamasınlar birbirleri ile ittifak kurarlar bizde böyle çenemizi yorar dururuz verilmiş yapılmamış sözzleri unutmaz biribirimizi laf yarışına sokarız:mad:

güneşyurdu 25.08.2010 00:53

oyum EVET OLACAK ama üstüne bir küfür yazacağım geçerli olmazsa benim şuçum ne

Holigann 25.08.2010 04:57

[QUOTE=güneşyurdu;647194]oyum EVET OLACAK ama üstüne bir küfür yazacağım geçerli olmazsa benim şuçum ne[/QUOTE]

haybeye oyun bosuna gıder,kımsenınde umrunda olmaz:)bu adama yapacagın en buyuk kazık no no no no demek:) beledıye secımlerınde kendısıne verılen uyarı yetmedı demekkı,ıkıncısını ıstıyo.. hoşş kalabalıga bakınca yıne ıstedıgını alacak gıbı gorunuyo. yazık oldu benım sehrıme,benım stadıma.
madem oyle stad falan ıstemıyoruz artık bızım arazımız kıymetlı arkadas,kımseye peşkeş çektirmeye nıyetımız yok!!!cok daha agır konusmak gelıyo ıcımden ama banlanmak ıstemıyorum.

aozdemir 25.08.2010 11:22

[QUOTE=güneşyurdu;647194]oyum EVET OLACAK ama üstüne bir küfür yazacağım geçerli olmazsa benim şuçum ne[/QUOTE]

[B]böyle terbiyesiz ifadeler bize yakışmıyor. bunu yaptığınız zaman daha mı çok hizmet gelecek. hakkımızı gereken yerlerde arayalım ama küfrederek değil. [/B]

HALIL 25.08.2010 11:26

adamin umurunda bile degil hic konusmadi galiba

karyola 25.08.2010 12:15

basbakanın umrunda bıle degıl stdyum meselesi ne zaman olur 4 eylul stadının arazısı yıyeceklerı zaman 1 dak.bıle beklemezler.

karyola 25.08.2010 12:20

[QUOTE=akkuzu;647145]SİZİNKİLER NELER YAPTIYSA YAZIN,BİZİMKİLERİN YAPTIKLARI İLE KARŞILAŞTIRALIM.EĞER SORUN SADECE STAD İSE MEVCUT STADIDA BU HÜKÜMET DÖNEMİNDE BU MODERN HALE GETİRiLDİ.SİZİNKİLERİN DÖNEMİNDE PATATES TARLALARINDA FUTBOL OYNANIYORDU BELKİ 20 YAŞINDAKİ GENÇLER BU HÜKÜMET GELMEDEN 12 YAŞINDAYDILAR BİLMEZLERDE BİRAZ ÜST YAŞLAR İYİ BİLİR[/QUOTE]ne alaka taraftar gorunumlu dayı . basbakan verdıgı sozu tutsun bız bunu istıyoz

tayfun5883 25.08.2010 12:30

hala bazı arkadaşlar evette ısrarcı
biz tepkimizi koymak istiyorsak hayır diyebilmeliyiz
artık RTE de ögrenmeli sivasın çantada keklik olmadığını

blacksky 25.08.2010 12:33

Basbakan geldi gitti.. sanirim Sivas' in stadyumu, hastanesi vb. ile ilgili mevzulara girmemis.

Bu hukumet Sivas'tan cok ciddi oy aldi.. ama vekillerimiz cok vasifsiz.. daha aktif ve bizi temsile daha cok yakisir isimler gormek isterdim.. kendi iclerinde ne gibi pazarliklar ne gibi planlar donuyor da bu vekiller belirleniyor bilmiyorum ama ayip oluyor.. Sivas' in gelistirilmesine dair hic bir ciddi adim yok.. varsa yoksa kayseri, konya.. son yerel secimlerde bbp kendi partisini gecti diye bu kez de konusmasinda Muhsin Yazicioglu siiri okudu kursuden.. ne kadar yazik.. cok mu seviyormus yani Muhsin Yazicioglu' nu?.. goz boyamak haricinde somut hic bir sey soylemedi.. yazik bu kente.. senelerdir Akp ve benzer zihniyetteki partileri birinci parti yapan, yakin gecmiste belediye secimlerinin tamaminda bu zihniyetten baskan secen bir sehir olarak 8 yillik iktidar doneminde ne noktaya gelebilmisiz bir durup dusunmek lazim.. kayser'ye bakin avrupa basketbol sampiyonasina bile dahil edildi.. futbol sampiyonasi alinsaydi ona da ilk dahil olacak kentler arasindaydi.. bu bize yapilan uvey evlat muamelesi degil de nedir?

kiNgSiZe58 25.08.2010 12:47

[B]yazik saana basbakan, verdigin sözün arkasinda duramadin. cok yazik artik gözümden düstün..[/B]

Elliot 25.08.2010 13:42

yazık başabakan yazık verdiğin o kadar söze ne oldu hani hiçbirini yapmadın

ozbss07 25.08.2010 13:49

ben kimseyi savunmuyorum kımsede bana kızmasın ama burda böyle konusarak olmuyo. Gidip orda bi şekilde sesimizi duyurmadıktan sonra herhangi bi girişimimiz olmadıkdan sonra bi faaliyetimiz olmadıktan sonra kusura bakmayın kimse bisey yapmaz .

mexsis 25.08.2010 14:13

Bu konuyu acanin parmaklarina saglik. Yigidolara bu görev farz oldu, hep birlikte stada evet kampanyasina..

mühendisburak58 25.08.2010 14:57

arkadaşlar site olarak bir metin hazırlayalım ve o metini başbakan mail olarak bütün üyeler atsın.rte ve başbakanlığa gönderelim ne kadar çok mail gönderirsek o kadar çok daikkate alınır diye düşünüyorum.

stain 25.08.2010 15:12

[QUOTE=mühendisburak58;647131]20 bini kabul eden kim ki yapmasınlar daha iyi.birde o lafı söyleyen vekili bugün sivaslılar alkışladı ben yuhladım.adalet sarayı 10 senede yapılamdı hala yapıalcak deniyor buda anca 10 seneye yapıldı yapılacak derken zaten ihtiyaç olur o zamn belki klasik 25 bin kişilk bir stat yapılır bence.çünkü SİVAS CEPTE.NEDEN YATIRIM YAPIYIM Kİ.[/QUOTE]

sivaslılar okadarda kötü değil başka yerlerin millet vekilleri alkışlanırken sivasınkileri arka taraflar hiç indir etmedi sadece öndeki afedersiniz ama gerizekalı gurup herşeyi alkışladığı gibi bunularıda alkışladı

buca5835 25.08.2010 15:25

siz basbakana yalakalıga devam edın durun adamlar sivası yol tabelarında bıle ılce olarak gostermeye basladı...bızı kayserıye baglayacaklar...dun o mıtıng meydenını gorunce sıvaslı olmaktan utandım...o meydandakı beyınsızlere benım akrabalarım dahıl yazıklar olsun...durmak yola pardon soymaya calmaya devam...

ya devlet basa kuzgun lese....

cyberfanatik58 25.08.2010 16:22

Spor forumunda bile siyaset Sanki Stadyum adliye sarayı ile bölge hastanesinden öncelikli. Referandumu sulandırmaya çalışan üç kağıtçılar var. Sizin partileriniz ne yaptı. Stadyum sivasdaki milletvekillerinin yetersizliğinden diğer yatırımlar gibi . Yer seçimi ve rant paylaşımı olarak değerlendirenler. Sivasın gelişimini engelleyenler var. Yetersiz Milletvekilleri, 2 dönemdir icrai yönü zayıf mülki amirler, küçük hesap peşinde yerel bürokratlar, TÜSİADlaşmış TSO, koltuk sevdalıları, vizyonu yetersiz rektör, ne yaptığını bilemeyen belediye, ...... Belediyeyi değiştirdiniz ne kazandınız. Çoğunluğu şova yönelik icraatlar. Stad yapılsa 20.000 olsa ne olur 25.000 olsa en olur. Sivas şampiyonluğa oynarken sivas dahamı gelişti. Spor karşılaşması spor çerçevesinde değerlendirlmeli

akkuzu 25.08.2010 16:44

[QUOTE=karyola;647307]ne alaka taraftar gorunumlu dayı . basbakan verdıgı sozu tutsun bız bunu istıyoz[/QUOTE]

çok alakalı yiğenim.herkes burdaki amacı satadtan çok siyasi kinini gündeme taşıyor
1.si mevcut stadın neyilenmesini ve sivasspor tesislerini yapana aynı hükümet
2.si mevcut stadın yeri bölgeye ait;stadı yapacak kurumda toki her ikiside devletin kamu kurumları biri malının değerini istiyor biri daha aza kapmak istiyor yeni stad konusunda anlaşamıyorlar
3.sü mevcut stad şehrin içerisinde herkesin rahat gelip maç seyredeceği kolay bir yerde şehir dışındaki bir stada şu an gerek varmı,(zamanında amatörleri paşa çayırına saha yapıp maçları oraya taşıdılar o gün bu gün hiç kimse amatör maç seyretmez oldu.Bu gün 17 bin kişili mevcut stadı büyük maçlar dahil dolduramayan bir sivas yarın şehir dışındaki bir stadı nası doldurur.
4.sü Diyelimki 40 bin kişili bir stad yapıldı zaten ortalama 10 bin kişiye oynayan bir sivasspor Yarın maçlarda sahanın dörtte 3 boş görünürken tıpkı olimpiyat stadı gibi bomboş olunca tüm Türkiyey yayınlanan seyredilen bir konumda biz utanmıyacakmıyız.
5.si Daha 3000 tane kombine bileti satamamış bir şehir olarak kimse klevyeye sarılıp ahkam kesmesin,siyasi kinini kusmasın,sivası önce kendisi sevsin,kombineleri alsın,stadı doldursun,ondan sonra stada seyirci sığmaz ise zaten şu an hiç sesi çıkmayan yeni stadda istemeyen yönetim o zaman başbakanında,muhalefetinde yakasını yırtar ve şehir olarak kaç bin kişi kapasitmiz varsa zaten o stadıda yaptırtırırrrrr.
Tamamı canım yiğenim
Ayrıca GÜNEŞYURDU NİKLİ ÜYEYİDE TERBİYESİZLİĞİ YÜZÜNDEN KINIYORUM
KÜFREDERSEN SANADA BİRİLERİ AYNI KARŞILIK VERİR

yigido Atilla 25.08.2010 16:46

[QUOTE=mexsis;647354]Bu konuyu acanin parmaklarina saglik. Yigidolara bu görev farz oldu, hep birlikte stada evet kampanyasina..[/QUOTE]

cok güzel bir fikir

sebasteia 25.08.2010 17:53

[QUOTE=akkuzu;647389]çok alakalı yiğenim.herkes burdaki amacı satadtan çok siyasi kinini gündeme taşıyor
2.si mevcut stadın yeri bölgeye ait;stadı yapacak kurumda toki her ikiside devletin kamu kurumları biri malının değerini istiyor biri daha aza kapmak istiyor yeni stad konusunda anlaşamıyorlar
3.sü mevcut stad şehrin içerisinde herkesin rahat gelip maç seyredeceği kolay bir yerde şehir dışındaki bir stada şu an gerek varmı,(zamanında amatörleri paşa çayırına saha yapıp maçları oraya taşıdılar o gün bu gün hiç kimse amatör maç seyretmez oldu.Bu gün 17 bin kişili mevcut stadı büyük maçlar dahil dolduramayan bir sivas yarın şehir dışındaki bir stadı nası doldurur.
4.sü Diyelimki 40 bin kişili bir stad yapıldı zaten ortalama 10 bin kişiye oynayan bir sivasspor Yarın maçlarda sahanın dörtte 3 boş görünürken tıpkı olimpiyat stadı gibi bomboş olunca tüm Türkiyey yayınlanan seyredilen bir konumda biz utanmıyacakmıyız.
5.si Daha 3000 tane kombine bileti satamamış bir şehir olarak kimse klevyeye sarılıp ahkam kesmesin,siyasi kinini kusmasın,sivası önce kendisi sevsin,kombineleri alsın,stadı doldursun,ondan sonra stada seyirci sığmaz ise zaten şu an hiç sesi çıkmayan yeni stadda istemeyen yönetim o zaman başbakanında,muhalefetinde yakasını yırtar ve şehir olarak kaç bin kişi kapasitmiz varsa zaten o stadıda yaptırtırırrrrr.
Tamamı canım yiğenim
KÜFREDERSEN SANADA BİRİLERİ AYNI KARŞILIK VERİR[/QUOTE]

partisine laf gelmesin diye memleketinin gelişim ve ihtiyaçlarını önemsemeyen bir sivaslı şak şakçı dayı örneği!

bu şehir küçük düşünen küçük insanlar yüzünden gerikaldı.

partisini memleketinin menfaatinin önüne geçiren (senin yaptığın gibi) insanların çoğunlukta olması yüzünden kaybetti.

demekki değişen bir şey yok, yazıklar olsun....

çıkıp verilip de tutulmayan sözleri birilerinin yüzüne haykıracağın yerde hala kuş kaldırma derdindesin, yazıklar olsun senin gibilere.......

mühendisburak58 25.08.2010 18:04

[QUOTE=akkuzu;647389]çok alakalı yiğenim.herkes burdaki amacı satadtan çok siyasi kinini gündeme taşıyor
Tamamı canım yiğenim
KÜFREDERSEN SANADA BİRİLERİ AYNI KARŞILIK VERİR[/QUOTE]

sana kesinlikle katılmıyorum özelliklede stadyum konusunda.sivasa stadyum yapılmazsa ne kaydederiz ne kazanırız sana açıklayım.2016 avrupa şampiyonasını 1 oyla kaçırdık demi kazansak sivasta olmaaycaktı.sen o zaman izlemey kayseriye giderdin.peki stat yapılsa sivastata olsa şampiyona kötü mü olur esnaf kazanır oteller yapılır bu neticeyle zaten hızlı trende bu konuda bize avantaj sağlamış olur sivasın listede olması için.dolmaz demişsin emin ol dolar gs maçında nasıl doldu ya da 40 bin kişil olsada da dolardı gs maçında.belki diğer maçalrda 25 bin civarıyla oynarız bence.oda çok sırıtmaz sonuçta yeni stat yeni heyecn biraz daha seyirci artıracaktır.mesela en kötü yine 10 bin olsa ne olur yani ne kaybederiz anlamıyorum ki.kayseride var ne zararı var yok ama aratısı çok.yakında basketbol şampiyonası kayseriyde oyanancak al sana bir faydası daha.ama siz dolmaz gibi bahanelerler savunmaaycaksın bana.bak trabzonada örnek al.adamalr statını yaptıracaklar yakında büyükşehir belediyede oalcaklar.yapmazlarsa admalar biliyor işini oy yok diyor.ama senin gibiler tayyip yalakalığına devam ediyor.o zamanda sivas kaybetmeye devam edecek.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:06.