![]() |
Cevap: Maçın ardından
[QUOTE=Besyo_cu;652080][B]Maçın 90 dk lık eziyetini tekrar izledım ve sinirden deliye döndüm bir hoca bu kadar kötü bir taktik le bu takımı nasıl oynatır inanılır gibi değil ya inanılır gibi değil.
Hocam hala hakemi kötülüyorsun bu takım lige verilen arada ne yaptı ? hiç mi antreman yaptırmadın ? Takımın tel dökülürken ve fark yerken sen nasıl olurda forveti çiftlersin ? Burda yapacagın tek şey orta sahaya birini alıp farkı açtırmamak ve buldugun pozisyonu gole çevirip maçı bitirmek bunu bilmıyorsan nasıl Süper Ligde ve özelliklede Sivasspor gibi bir takımı çalıştırıyorsun ?[/B][/QUOTE] Ben de bu sorunun cevabını bekliyorum.15 gün arada ben oturduğum yerde dinlensem daha iyi olurdum fiziki olarak.Bu ne hal? |
böyle hakemin ...
|
Hakem rezildi, bizi yaktı, kabulüm ...
Trabzon süperdi, kabulüm ... Kadro yetersizmiş, kabulüm ... Ama 40 yıllık Sivassporluyum, 3.ligler dahil, böyle UTANDIĞIMI bilmiyorum ! Yazıklar olsun bu utancı yaşatan her kimse ... |
beyler ne hakemi ya...
6 tane gol ye sonra hkem diye ağla... ayıptır... suç mesut bakkal da değil bu takımı takviye etmeye yönetimde... adamlar her yerde 6-1 plaka geyiği yapıyor... |
Hakem çok kötüydü ama Sivasspor Çok kötüydü. biran önce takımın toparlanması lazım
|
Icimizi yaktin sayin bakkal sana güvendik iste takim bursa ve trabzindan 2 haftada 8 tane gol yiyoruz biz taraftarlar bunu mu hakkettik acaba !!!!
|
SORUNU ÇOK FAZLA ARAMAYINIZ MEHMET YILDIZ FORMSUZ CİHAN SAHADA GEZINDI AMA ŞANS ESERİ BİR GOL ATTI HAYRETTİNİN YOKLUGU MÜTHİŞ DERECEDE HİSSEDİLİYOR BU TARTIŞMASIZ KEİTAYI NIYE OYNATMAZ HALA ANLAMADIM FORVETTE GEÇENSENEDEN KALMA BÜYÜK EKSİKLİGE RAGMEN ADAM ALAMADIK AMA BU TAKIM BUKADAR DÜŞÜŞ NİYE YAŞADI ANLAMADIM
|
[QUOTE=gokersan;652096]beyler ne hakemi ya...
6 tane gol ye sonra hkem diye ağla... ayıptır... suç mesut bakkal da değil bu takımı takviye etmeye yönetimde... adamlar her yerde 6-1 plaka geyiği yapıyor...[/QUOTE] Kardes yaniliyorsun transfer istemeyen Yönetim degil bilakis Teknik direktördü, bu kadar bana yeter dedi. Taider, Keita ve Ricardo magdem oynamayacaksa bu takimda ne isleri var. Keita Kadir'den çok daha üstün, Taider Ceyhun'dan daha iyidir. Ricardo kiralik geldi magdem oynamayacaksa neden bosu bosuna para veriyoruz bu adama anlamak çok zor. Hoca çok büyük yanlis yapiyor takim tertibinde. Ceyhun'un bu takimda olmasi bizim için gerçekten büyük bir sanssizlik. Keske Sedat'in gördügü karti o görseydi. |
[QUOTE=KaLeLi |44|;651719][B]6 tane golün pasını hakem attı. Davacıyım hakim bey ben bu hakemden...[/B][/QUOTE]
kardeş hakemin yonetimi insani o kadar etkiliyorki inan ben futbolcu olsam o macta dk 15 20 olmadan futbol kariyerime son noktayı koymustum m yıldızın ılk dk larda formasndan ısrarla cekilip dusurulmesine faul dahi vermeyen hakemin yedi ceddi insan olamaz m yildiz bir ikili mucadelede kendisine yapılan faul yerine rakibe topu vermesine sinirlenip resmen hakeme bari adam faul yaptı ona kullandırıyorsun bana kart ver tam olsun diyerek sarı kartı gordu hakem ilk dk larda sivasın gercekten adaletli olacagına inancini yitirtti yenilmeyi hak etmiştik takiım olarak ama bu sekil deil neyse benim bu yıl icin umudum ne sampiyonluk ne cl ligi nede uefa ligde kalalım yeter sevgilerle |
[QUOTE=Kokomo;652087]Hakem rezildi, bizi yaktı, kabulüm ...
Trabzon süperdi, kabulüm ... Kadro yetersizmiş, kabulüm ... Ama 40 yıllık Sivassporluyum, 3.ligler dahil, böyle UTANDIĞIMI bilmiyorum ! Yazıklar olsun bu utancı yaşatan her kimse ...[/QUOTE] hic bir takımın bizi yenmesi bu kadr zoruma gitmezdii nedendir bilinmez cok sinir oluyorum ts ye |
Hoça süç sende kadiri oyaniyorsun keita oynamiyorsun birde suarez niye aldin mehmetin yanina sürsene bu takim güzel takim ligde yenemecegi takim yok ama sen saçma sahaya sürüşün sonucunda bu duruma geldik.
|
yönetime teşekkür ederiz.böyle bir takım kurdukları için.minnettarız size muhteşem yönetim
|
sen param yok diye transfer yapmamaya devam et
|
bakkal istifa :mad:!!!!!!!!!!!!
|
BU MAÇTAN DERS ALMAK LAZIM.AYNI HATALARA DÜŞMEMEK LAZIM.
MESUT HOCA TAKIMI EN KISA ZAMANDA TOPLAMASI LAZIM.YOKSA SONUMUZ PEK HAYIRLI GÖZÜKMÜYOR... |
.......................
|
Fikre Ünsal beyefendi GS galibiyeti sonrası çıkıp konuşmuştu.
Cak diye oturdu Cuk diye oturdu diye. kendisi nerde acaba çok merak ediyoruz. Başarı olunca kimseye fırsat vermiyorlar ama başarısızlık oluncada sesleri solukları kesiliyor. |
[QUOTE=Besyo_cu;652080][B]Maçın 90 dk lık eziyetini tekrar izledım ve sinirden deliye döndüm bir hoca bu kadar kötü bir taktik le bu takımı nasıl oynatır inanılır gibi değil ya inanılır gibi değil.
Hocam hala hakemi kötülüyorsun bu takım lige verilen arada ne yaptı ? hiç mi antreman yaptırmadın ? Takımın tel dökülürken ve fark yerken sen nasıl olurda forveti çiftlersin ? Burda yapacagın tek şey orta sahaya birini alıp farkı açtırmamak ve buldugun pozisyonu gole çevirip maçı bitirmek bunu bilmıyorsan nasıl Süper Ligde ve özelliklede Sivasspor gibi bir takımı çalıştırıyorsun ?[/B][/QUOTE] helal olsun bu maca sanki yenilgi gayet normal kosmayan toplari dönderemeyen vardi. sanki sampiyonluk garanti ceyhunla bu isin yürümeyecegi kesinlesti hicbir iletisimi yok tek basina olmaz böyle sey zoruma gidiyor... |
[QUOTE=hiko58;651935]şimdi eğri oturup doğru konuşalım mesut bakkal bey. oyuncumuz atılınca diyorsun zaten 4-0 dı. 15 günlük arada ne yaptınız. baklava yeyip uyudunuz sanırım. bu kötü gidip sinyallarini bursa maçında verdi siz uyanamadınız. kendi sahanızda yenildiniz iyi oynadık dedik sustuk. 6-1 ya dile bile kolay gelmiyor 6-1 allahtan korkun. hiçmi antreman yaptırmadın bu takıma. sonra neden yabancıları oynatmıyorsun hoca takım tel tel dökülüyor neden hoca neden. inadınız yüzünden sivası rezil etmöeye rencide etmeye ne hakkınız var hoca. alternatifin olduğu halde dar kadroyla çıkıyorsun. aynı kişiler ve aynı verimsiz oyuncular. her gittiğiniz yere götürdüğünüz oyuncularınızı illaki verimsiz olduğu halde oynatmak zorunda değilsiniz yabancıları neden oynatmıyorsunuz. neden onca para verilen oyuncuları harcıyorsunuz. aklınızdaki ne. bülonun paşeko sergio yu harcadığı gibi sizde bu futbolcularımı harcamak istiyorsunuz. amacınız kendi getirdiğiniz futbolculaRIN prim yapmasını sağlamakmı yoksa sivassporun daha iyi yerlere gelmesi yada şampiyonluğu kovalamasımı. tsabalala yı aldırmadın amacının ne hala anlayamadım. bütün takımlar iyi transfer yaparken biz onların altında ezildik. yapmayın. adamlar sivas kümeye diye bağırıyorlardı. tv başında ağladım. ya oraya maça giden yiğido kardeşlerim ne hale geldi hiç düşündünüzmü. hakeme kabahat bulma kaç tane pozisyon yarattın onu söyle. sedat yan hakeme neden küfretti onu söyle. bu futbolcular antremanı sevmediğiğ için sende bunlara uydun. muhsiz hocam antremanı çok yaptırıyor diye bu futbolculaR OYNAMADI SIRF ADAM KOVULSUN DİYE. sende kovulmamak için antreeman yaptırmıyorsun sanırım. arada bir amç alırız ligde kalmaya oynarız mantığın devam edecek sanırım. senin faydalı olacağına kendimi inandırmaya çalışıyordum ama inancım bitti kusura bakma. 6-1 hazmadilecek bir skor değil. hakkari spor bile 6-1 yenilmezdi.[/QUOTE] biraz agir olmus ama inanmak istemiyorum...
|
[QUOTE=kiNgSiZe58;651838]Hocam sana dedik, SOL kanata adam lazim diye. Neden sanki Saidouyu istedigin kadar Tshabalalayi istemedin, Tshabalala bu macta olsaydi mac farkli biterdi. transfer bitmeden önce bursaya yenildigimiz mactan ders alip takviye yapmamiz lazimdi. gsyi yenmeyle 1 sezon bitmiyor isteee. birden yine ligin en cok yiyen takimi olduk iyimi[/QUOTE]
bu hocanin vizyonu yokki 25 ile 27 puan diyordu ilk yari bunun yarisini bile toplayamaz bitti.... hucümda böyle birtane tehlike ya ratamayan takim bitmistir üzülerek söylüyoruz |
[SIZE="6"][COLOR="Red"]Günler önceden Trabzon bize bilenmiş üç forvetle saldırıyor .sitelerinde intikam yeminleri ediyorlar .Bizim hoca ,,yönetim uyuyor hiçbir önlem almıyorlar,,savaşacak adam yok sahada ,keita,nebil taider,diallo neredeler bu hocayla bu yönetimle biz daha çok acılar yaşarız...[/COLOR][/SIZE]
|
[B]altı golü neresine sıgıdırdınız merak ediyorum halen pişkinlikle hakemi eleştirebiliyorsanız artık yorum site ahalisinin[/B]
|
YAPMA KONUSMA ;KONUSTUKCA DAHADA BATIYORSUN.
|
[B]Tarih : 18.03.2001
Stad : 4 Eylül Stadyumu Rakip : Kayseri Erciyes Skor : Sivasspor : 1 Kayseri Erciyes : 6[/B] O gün 4 Eylül Stadı tarihi günlerinden birini yaşıyordu. Maçtan dakikalar önce stadın tamamı dolmuş, zamanın teknik direktörü Ahmet ERTEM maçtan önce tüm tribünlere defalarca çağrılmaktan yorulmuştu. Maç başladı. Sivassporun ilk atağı direkten dönmüş hatta çizgiyi geçip geçmediği tartışılmıştı. Hemen arkasından 4 dakikada Eminin golüyle sevinen tribünler bir dakika sonra rakibin golüyle bile coşkusunu kaybetmemişti. Dakikalar 6 yı gösterdiğinde Sivasspor sahada 10 kişi kalmıştı ve artık o dakikadan sonra Sivasspor tarihi yenilgilerinden birini alacaktı. O maç 6-1 Sivassporun mağlubiyetiyle bitmişti. Herkes şoktaydı. Ne olup bittiğini anlamamıştı. Sadece kırmızı kart gören Hüseyine kızılıyor ve Erciyesin ayağa top oynayan muhteşem oyununa saygı gösteriyordu. Kimse takıma, teknik direktöre veya yönetime bir şey demedi o gün. Hatta bazı taraftarlar ellerine bir tepsi baklava alarak maçtan sonraki günlerde antrenmana giderek futbolculara moral vermeye çalışıyordu………………… [B]Peki ya bugün???[/B] O günkü Erciyes maçıyla bugünkü Trabzon maçının tek ortak yanı maçın skoru….. [B]Neden mi?????[/B] Çünkü 2001 de sahada ruhsuz, kendini bilmeyen, ne amaçla sahada olduğunun farkında olmayan, formasının ne kadar kıymetli olduğunu bilmeyen, taktik teknik bir kenara kötü koşma gibi bir tabirin futbolda olmadığını bilmeyen, sahada kendisiyle dalga geçen rakibe değil de hakeme küfredip formasını hakemin suratına atan, cebindeki 3 kuruşu maç biletine veren taraftarın varlığının farkında olmayan …… bir takım yoktu……. İlk yarı 3-0 olunca skorun daha da artmasını istedim. Çünkü maç 3-0 bitseydi maçtan sonra şunlar söylenecekti: İyi mücadele ettik, pozisyonlar bulduk ama olmadı. Rakibimizi tebrik ederiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Ama şimdi artık Sivasspor futbolcuları bu 6-1 lik skoru unutmamalı ve telafisini bu haftaki maçta onurluca mücadele ederek yapmalılar. Dikkat edin, yenerek demedim. Onurluca mücadele ederek dedim. Çünkü bu taraftar skora değil, sadece sahadaki mücadelemize daha doğrusu acizce oynanan oyuna kızdı. O yüzden bu oyunu unutturmaları gerekiyor futbolcuların. Tek beklentim bu…. |
bende seni sevmedim hoca. bu kadar acız oynayan bı kadro kurma hakem bı b.k yıyemez. 4 haftadır sakatlar olmasa 11 hıc degısmıyor o zaman yedeklerı gonder barıde maaslarıda kasada kalsın zaten rotasyon dıye bısey yok sende...
|
arkadas hakem bence maci gayet iyi yönetdi....
bisey daha demek istiyorum sedata gelince... bu adam aslinda iyi bir defans oyuncusu diyip geciyim baska da söze gerek yok saha icindeki hareketleri belli ASIL DEGINMEK ISTEDIGIM OYUNCU CEYHUN::: CEYHUNUN 30dklarda kaybetdigi iki topu orta alanlarda ardarda kalemizde bulduk ceyhun acilen bu benciliginden vazgecmeli yoksa o mesur dedigimiz laf AMAN YAPSIN TEK BIZE UC PUAN GETIRSIN LAFINI COK ARARSINIZ... mesut hoca acilen degisikler olmasi gerek takimda. bu takima bir forvet yaramiyor mehmet önde tek kaliyor.. agir bir futbolcu mehmet topu iyi saklar alamassin ayagindan ama arkadas önde bi arkadasi yokki atsin ceyhun desem yere düsüp foul bekliyor 5 dk sonra ayaga kalkiyor burda acilen bir cözüm gerek bu is tek forvetlen gitmez bence ibrahim sahine sans verilmesi gerek kamanan geri dönene kadar.. saygiler ve sevgiler allaha emanet olun gardaslar.. HER YIGIT TAKIMDA FARKLI MALUP OLABILIR UNUTMAYIN en büyük sivas ve sivasspor ölümüne sivas ölümüne vatan ölümüne 58 okadar.. |
takımı beraberliğe oynatıyorsunuz, sürekli geri yaslanan bir sivasspor. Sedat BAYRAĞIN İNANILMAZ HATALARI. Koşmayan, top çevirmeyen bir sivasspor. trabzon gibi bir takıma karşı iki pas arda yapmazsan, 6 değil 10 da yesen normal..
|
Bülent uygun zamanında takımı için yedek klübesinin camını çerçevesini indiriyordu,maçtan sonra ona buna değil tüm hatayı kabulleniyordu,takımına sahip çıkıyordu.Asker Bülent birgün tekrar sivasspor ile şampiyonluklara koşmak dileğiyle...
|
[QUOTE=bugra5858;651703]Hakem Top Oynadıkta Topu Ayağımızdanmı Aldı Çok Saçma![/QUOTE]
arkadas maci izlemedin herhalde. Tam senin soyledigin gibi biz oynayacaktik ayagimizdan aldi. Bu adam bu isi iyi biliyor penalti vermeden de bir takim desteklenir hemde kimsenin ruhu duymaz. Ilk 10 dk da Colman ve Egemen e sari vermesi gerekiyordu. Vermedi Eger eger Egemen sari gorse ceke ceke yildizi oyundan koparamazdi. Adam faullerle Mehmede top gostermedi. |
valla hocam hakemlerin insiy atifine kaldıysak zaten türkiye de maç kazanmak çok zor. hakeme laf bile bırakmamamız lazım bizim. 6 gol de yenmezki yani tek suçlu hakem mi şimdi.
|
senin takım kurguna bir baksana hocam ya sen normal bir maç gibi çok formda takımın karşısına çıkarsan o da iki teknik çalımla seni mort eder böyle sen on dörtyıl böle hocalık yaptıysan yazık biraz gerçekçi olalım gücün kuvvetin belli hacı murat la mercedes yarışırmı ya
|
MESUT BAKKAL HAKKINDA...
Malum BJKnin 8-0 yenildiği maç aklıma geldi. O zaman BJKnin hocası olan Ertuğrul Sağlam transferlerini yapmış,kadrosunu kurmuş,kafasındaki oyun sistemine göre takımını oynatmaya çalışıyor ama ligde pek iyi sonuçlar da alamıyordu. Ligin 5. ya da 6. haftasıydı o sezon. Oyuncular henüz sistemine alışamamış,maç içinde aksamalar ve hatalar oluyordu. O meşhur maçtada hatalar ve talihsizlikler üstüste gelmişti. İlk yarı durum 3-0 ya da 4-0ken inşallah defans oyuncusu alırda fark artmaz demiştim.Aksine Ertuğrul Sağlam 2. yarı oyuna forvet soktu ve 8-0 a gitti maç.Ardından skor yorumcuları ve yönetimdeki onu istemeyenlerce linç edildi ve istifa etti. Ertuğrul Sağlam bildiğinden şaşmadı o maçta, 10-0 da olsa üzerine gitti rakibin. Hikayenin sonuna bakalım. BJKye M.Denizli geldi ve o hazır kadroyla hiç oynamadan şampiyon oldular.Sanki şampiyonlukta Ertuğrulun payı yokmuş gibi. Ertuğrul ne yaptı? Bursaya gelip yeni ir takım yaparak ertesi sezon da o şampiyon oldu. Bugün benzer şekilde senebaşında öyle ya da böyle bir kadro kurdu Mesut Bakkal.Geçen sezondan bazı oyuncuları gönderdi,eskiden çalıştığı bazı oyuncuları da takıma getirdi. En iyi tatbik ettiği,onu Mesut Bakkal yapan oyun düzenini de aşılamaya başladı. Bu taktik her oyuncuya ağır görev yüklüyor,koşan ,pres yapan,fizik güce dayalı işlemesi gerekiyordu. İlk hafta alınan galibiyetle beklentiler yükseldi ama unutulan şey takımın yeni yeni alışmakta olduğuydu. Şimdi 6-1 lik ağır bir mağlubiyetle Mesut Bakkala yükleniyoruz. Biraz durup düşünelim. Verdiği söyleşileri hatırlayalım. 'Sivas'ı ne kadar sevdiğini,burada ne kadar mutlu olduğunu,yönetimin,tesislerin ne rahat olduğunu,taraftardan beklentilerini 'anlatıyordu. Yani şunu diyorum. Hocamızın hataları olabilir ama sabırla,yavaş yavaş,çalışarak,emek vererek oluşturduğu bir yapı var. Eses maçında istemediğimiz bir sonuç alır ve hocaya ve takıma tepki gösterirsek o yapıyı yıkarız. Bu en büyük yanlış olur. Takıma ve hocaya bir süre daha sabredelim. Henüz erken İstifa sesleri için. Yazık olur takımımıza. Çok büyük zarar görürüz. Mesut Bakkalın sisteminin ve takımın oturması için en az 3-4 maç daha beklemeli ve iyi sonuçları görmeliyiz. Hoca değiştirerek kesin başarı sağlayan takım yoktur. İlla eleştireceksek halen dört büyütülmüşlere endeksli hareket eden federasyonu ve MHKyi eleştirelim. Beklediğimiz iyi transferler ve daha iyi ve canlı yönetim için kulüp yönetimine sitem edelim. Formsuz futbolcuları tatlı dille uyaralım,teşvik edelim. Ama taşın altına en çok elini koymuş Hocamıza biraz süre verelim, dikkat edelim. Geçen yıl bizi lige tuttu. Ahde vefa yiğidonun karekterindendir. |
MHK ve HAKEMLER HAKKINDA!
Bazen en beklemediğiniz yahut aklınıza ilk başta gelmeyecek olan birşey derdinize asıl çare olabilir. MHK ve hakemlerden şikayet etsek de benim bir önerim olacak. Eskişehir maçında ya da sonraki bir iç saha maçında hakemi / hakemleri tribüne çağırarak çiçek verelim. Adil yönetim istediğimizi belirtelim. Bu hem Sedat'ın yaptığı davranışı tasvip etmediğimizi dünya aleme gösterir, hem de meramımızı kibarca anlatmış oluruz. Ne kaybederiz? Hiçbirşey. Ne kazanırız? Çok şey. Şimdi bazı arkadaşlar tepki gösterebilir.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Sen değil miydin hakem yönetimleri bizi mahvediyor diyen? denebilir. Aslında bir çelişki yok. Hakemleri biraz da biz menfi olmaya sevkediyoruz. Kendimize göre haklı olsak da anlık tepki ile onlara kötü sözler ediyoruz maçlarda. Onlar da maçlarda sonra toplantılarında hangi stadda nasıl tepkiler aldıklarını paylaşıyorlardır. Derdimizin üzüm yemek olduğunu, bağcı ile işimiz olmadığını, ne bize ne de rakibe tolerans olmamasını, hakkımız ne ise ona razı olduğumuzu anlatmalıyız. Bence bunun bir yolu da çiçek vermektir, iyi ya da imalı tezahürat etmektir, onlar da insan sonuçta etten kemikten. Bir zıtlaşma bize zarar verir onlara birşey olmaz. Taraftar gruplarımızın bu önerimi fikir olarak alıp daha sevimli ve kendine özgü biçimde uygulamasını umuyorum. Mevcut kötü durumdan takımımızın düze çıkabilmesi için her yiğidonun düşünmesi ve fikir üretmesi iyi olur bence. |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;652587] Geçen yıl bizi lige tuttu. Ahde vefa yiğidonun karekterindendir.[/QUOTE]
kardes o zaman takımın basına ismail kartal gelmeli bizi süper lige o cıkardı böyle bı mantıkmı var |
hoça senin takimi düzülüşünü degiştirmen lazim maç başladi dedim ben fark yeriz mehmetin yanina suarez kadirin yerine saido oynat yoksa daha bu sistemle çok maç kaybederiz birkere bu istemle golu unut.
|
[B]maçtan bir gün sonra kadir pekmezci hakan pastanesinde dışarıya doğru ayak ayak üstüne oturmuş çay içiyordu...sanki biz yendik ts yi...adamda biraz sıkılma olur...[/B]
|
[QUOTE=yigido_sampiyon;652639][B]maçtan bir gün sonra kadir pekmezci hakan pastanesinde dışarıya doğru ayak ayak üstüne oturmuş çay içiyordu...sanki biz yendik ts yi...adamda biraz sıkılma olur...[/B][/QUOTE]
Siz işyerinizde olmadığınız tatil zamanlarınızda mesela Pazar günleri ne yapıyorsunuz? Kola kravat oturuyor musunuz? Futbolcunun sahada ne yaptığı önemli olmalı. Saha dışında onu sıkmamalı. Zaten Sivasımızda çok gidecekleri yerleri yok. Birkaç pastane,Büyük otelin kafesi, bir-iki büyük restoran ve onların şehirin biraz dışındaki şubeleri gibi. Kadiri ben de eşiyle ailesiyle görüyorum zaman zaman. Kadir Bekmezci eğer kadroda ise ve ciddi bir sakatlığı yoksa kapasitesinin sonuna kadar oynayan, mevkisinin gereklerini yapmaya çabalayan, beğendiğim bir oyuncumuzdur. Standart bir oyunu ve form düzeyine bizi alıştırmıştır. Bir maçı seyretmesem bile onun nasıl oynamış olabileceğini tahmin ederim,güvenirim. Barcelonadaki Xavi gibi pasör, Milandaki Gattuso gibi presçi, Iniesta gibi oyun zekası ve bir de isabetli şutlar atabilse iyi olurdu ama olmuyor işte. 'Mahalle baskısı' tabiri bu ara gözde ya, sporcularımıza destek olalım,köstek değil. GSyi perişan edince göklere çıkar ,TSye boyun eğince Tukaka yap! Bursa taraftarı 4-0dan sonra takımını alkışladı. Biz onlardan bilinçsiz miyiz? Kendimizi değil Sivassporu düşünelim Oyuncularımıza da daha fazla güvenelim. |
[QUOTE=yigido_sampiyon;652639][B]maçtan bir gün sonra kadir pekmezci hakan pastanesinde dışarıya doğru ayak ayak üstüne oturmuş çay içiyordu...sanki biz yendik ts yi...adamda biraz sıkılma olur...[/B][/QUOTE]
Ne yapsın yani.. Oturup ağlasın mı... Adamlar profesyonel.. Biz Trabzonlular gibi adam öldürmeye mi tenezzül edelim.. Bağırlarından yetişen adamlara kurşun sıktılar, bizde gidip kadir'e ahmet'e mehmet'e sıkalım.. Zaten yabancı oyuncu getiremiyoruz memlekete.. Birde külliyen yerlileride ürkütelim.. Olsun bitsin.. Ne alaka memleket.. Tepkini gider stadyumda gösterirsin.. Olur biter.. Sonuçta futbol bir oyun.. Kazananda olacak kaybeden de.. Dün kaybettik. Kim bilir kaybederken de kazqanımlarımız olmuştur ve olacaktır.. Görelim mevlam neyler .. Eylerse güzel eyler.. |
[QUOTE=Gencosman;652521]arkadas maci izlemedin herhalde. Tam senin soyledigin gibi biz oynayacaktik ayagimizdan aldi.
Bu adam bu isi iyi biliyor penalti vermeden de bir takim desteklenir hemde kimsenin ruhu duymaz. Ilk 10 dk da Colman ve Egemen e sari vermesi gerekiyordu. Vermedi Eger eger Egemen sari gorse ceke ceke yildizi oyundan koparamazdi. Adam faullerle Mehmede top gostermedi.[/QUOTE] EVET, HAKEM TOPU AYAĞIMIZDAN RESMEN ALDI, İLK 20 DAKİKA'DA BU MAÇI SİZE KAZANDIRTMAM DEDİ ÇALDIĞI VE ÇALMADIĞI DÜDÜKLERLE, FERHAT'IN SAKATLANMASINDAN SONRA YEDİĞİMİZ GOLLERLE HAVLU ATMAMIZ DA BİRAZ DA HAKEMİN ETKİSİ VAR, EGEMEN'İ BU HAFAT MANİSASPOR MAÇINDA GÖRECEĞİZ, BAKALIM SARI KART GÖRMEDEN MAKAKULA'YI TUTABİLECEK Mİ, DELİ MEMMED'İ DE TUTAMAZDI, AMA MEHMET YILDIZ'IN FORMASI DA ÇOK SAĞLAMMIŞ, EGEMEN ELİNE DOLADIĞI HALDE YIRTILMADI, ÜRETİCİSNE TEBRİKLERİMİ GÖNDERİYORUM :) |
[QUOTE=gdodeğilyiğido;652589]MHK ve HAKEMLER HAKKINDA!
Bazen en beklemediğiniz yahut aklınıza ilk başta gelmeyecek olan birşey derdinize asıl çare olabilir. MHK ve hakemlerden şikayet etsek de benim bir önerim olacak. Eskişehir maçında ya da sonraki bir iç saha maçında hakemi / hakemleri tribüne çağırarak çiçek verelim. Adil yönetim istediğimizi belirtelim. Bu hem Sedat'ın yaptığı davranışı tasvip etmediğimizi dünya aleme gösterir, hem de meramımızı kibarca anlatmış oluruz. Ne kaybederiz? Hiçbirşey. Ne kazanırız? Çok şey. Şimdi bazı arkadaşlar tepki gösterebilir.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Sen değil miydin hakem yönetimleri bizi mahvediyor diyen? denebilir. Aslında bir çelişki yok. Hakemleri biraz da biz menfi olmaya sevkediyoruz. Kendimize göre haklı olsak da anlık tepki ile onlara kötü sözler ediyoruz maçlarda. Onlar da maçlarda sonra toplantılarında hangi stadda nasıl tepkiler aldıklarını paylaşıyorlardır. Derdimizin üzüm yemek olduğunu, bağcı ile işimiz olmadığını, ne bize ne de rakibe tolerans olmamasını, hakkımız ne ise ona razı olduğumuzu anlatmalıyız. Bence bunun bir yolu da çiçek vermektir, iyi ya da imalı tezahürat etmektir, onlar da insan sonuçta etten kemikten. Bir zıtlaşma bize zarar verir onlara birşey olmaz. Taraftar gruplarımızın bu önerimi fikir olarak alıp daha sevimli ve kendine özgü biçimde uygulamasını umuyorum. Mevcut kötü durumdan takımımızın düze çıkabilmesi için her yiğidonun düşünmesi ve fikir üretmesi iyi olur bence.[/QUOTE] GÜZEL DÜŞÜNCE, ANCAK MAALESEF BÖYLE BİR DURUMDA HAKEM TARAFTARIN YANINA GELİP ÇİÇEK ALMAYACAKTIR, İSTESE DE ALAMAYACAKTIR, ÇÜNKÜ ALDIĞI TAKDİRDE TARAFSIZLIĞINA GÖLGE DÜŞÜREBİLECEK YORUMLARI ÜZERİNE ÇEKECEĞİNİ BİLİYOR OLACAKTIR. HAKEME ÇİÇEK VEREBİLME ERDEMİ ANCAK BİZİM İNSANIMIZA YAKIŞAN CENTİLMENCE BİR DÜŞÜNCE, ANCAK HAKEM GELMEYECEĞİ İÇİN İŞE YARAMAYACAKTIR. DÜŞÜNSENİZE TRABZONSPOR MAÇINDA TRABZONLU TARAFTARLAR BÜLENT YILDIRIM'A MAÇ ÖNCESİNDE ÇİÇEK VERSEYDİ VE HAKEM O ÇİÇEĞİ ALSAYDI BİZ NELER DÜŞÜNÜRDÜK:) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:13. |