![]() |
Cevap: Maçı değerlendirelim
[QUOTE=S.s.Yigido;653259]Adem Sarıyı tribüne çağırıp alkışlayanları anlamıyorum :@[/QUOTE]
Yahu sana mı soracak kimi çağıracağını? Belki Adem'in akrabası,dayısı,amcası.Koca maçta buna mı taklıdın yani? |
Maçın en kötüsü kimdi Ramoviç
Maçın en iyisi kimdi ? Ceyhun Eriş gol attığı için değil oynadığı futbol için. Maçta göze çarpanlar ? Adem sarının yine sonradan girip gol atması Ne gibi eksiklerimiz var ? Kaleci değişikliği olması Lazım! Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Maç sonuna kadar iyidik iyi oynadık.Son Dakikada kalecinin büyük hatası var tabiki mesut hoca kaleye ramoviçi uygun görmüş ama bence kaleye akın geçmelei.herşey bitmedi önümüzdeki maçlara bakıcaz |
[B]DİALLO DİALLO DİALLO DİALLO DİALLO
Trabzon maında oynaması gereken bır futbolcuydu kıymeti bılınmıyor mesut hocayla[/B] |
şu anda en büyük sıkıntımız kalede arkadaşlar. tamam belki kalecinin hatası yokmuş gibi görünebilir gollerde ama hiç bir kurtarış yapmıyor ki bu kaleci sadece üzerine gelen topları tutuyor . bu maça gelince şu hatalı bu hatalı tek tek detaya gerek yok 2. golü bul-ma-lıy-dııık hepsi bu kadar ev sahibisiniz ve karşınızda sadece 1 puanı olan bir takım var. bir de şu var tabi yedek kulübesinde oyunun seyrini değiştirecek futbolcumuz yok :mad: suarez hakkında bir açıklama bile yok kadroya giremiyor sedat yeşilkaya nın yerine kulübede oturması lazım bence..
|
bugün trabzon maçından sonra hani kazanma arzumuz vardı, taraftara afferdirmek istiyorlardı, yaptılarda ama forvet olarak gol yapamadık, defans olarakda biraz zayıf kaldık ama yinede iyi oynadık,
hayırlısı 1 puan 1 puandır. |
[QUOTE=armutaklı;653338][B]DİALLO DİALLO DİALLO DİALLO DİALLO
Trabzon maında oynaması gereken bır futbolcuydu kıymeti bılınmıyor mesut hocayla[/B][/QUOTE] iyi güzelde dakika 90.dkda adem sari yla eslesen kim ademi o kadar bos birakan kim?bizi 3 puandan eden kim?yani bugün kötü seyler konusmamizin bas mimari diallodur onuda unutma. haaa mac boyunca iyi oynadi ama macin sonunda herseyi sildi atti.o kadar basit bir sekilde rakip bos biakilmaz rakip önündeyken uyunmaz. |
ARKADAŞALR YAPMAYIN GOZUNUZU SEVIM MESUT HOCANIN NE SUCU VAR BIZIM TAKIM 1 DK DAYANAMIYORSA NAPSIN HOCAMIZ EĞER SİVASSPOR YEMESEYDI O GOLÜ BURDA BI TANE ADAM MESUT HOCA GİTSIN DEMEZDİ HAKSIZMIYIM HERKES OVUCEKTI SIRF O GOLU YENDI DİE GİTSIN ŞÖLE OLSUN BOLE OLSUN ADAM KENARDA ÇIRPINDI DURDU TAKIM SON DK DAYANAMIYOSA MESUT HOCA NAPSIN ALLAH AŞKINA AMA O GOL OLMASAYDI BI TANE ADAM MESUT HOCA GİTSSIN DEMEZDİ BENCE İYİ YOLDAYIZ BUGUNDE İYİ OYNADIK HATTA FARKADA GİDEBLİRDIK OYUNCULARMIZIN BUGUN UZAKTAN COK ŞUT VURDULAR TUTMADI OLMADI NASİP DEĞİLMİŞ BUGUN KAZANMAK BU KADAR İNŞ TELAFİ EDERIZ
|
ya hoca bir mac su ibrahim sahine 90 dk sans ver gecen sene attigi goller bizi cok rahatlatmisti. en azindan adam geciyo önüne top attinmi pesinden kosuyor ve pres yapiyor. mehmet yildiz ancak saga sola bakiyor.
|
Değerli dostlar lütfen takım geçen hafta 6 yemiş, bu hafta çıkıp aslanlar gibi oynamış ve futbol şansı yanımızda değildi, 50 maçta bir olan son saniye gölü geldi. Ancak takımta hepsi ölümüne oynadı, tek eksik forvet, mehmet biraz son vuruşlrda yavaş ama ben takımdan umutluyum daha ligin başında bunlar doğru omaz destek lazım böyle devam ederse geçen yıl gibi yine kendilne güvenlerini kaybederler ozaman halimiz harap, bence takım çok iyi oynadı ancak son vuruşu yapamadık, hepsini tebrik ediyorum
|
Kapanırsan yersin abii kapanmayacaksın son saniyeden golmü yenir :mad: maçta en iyi oynayan abdurrahman abidir. Ayrıca diallo sedattan daha iyi oynadı bence ilk 11 de ona şans verilmeli.. mesut hoca ezber yapma :mad:
|
[QUOTE=şarkışla 58;653330]Biz en iyisi sihirbaz:D Mandrakeyi getirelim ne yaparsa o:D yapar:Dbırakın yav hemen hoca işlerini ne yapacak gelen hoca acaba yanına Mandrakeyi de alsın belki yardımı olur.Arkadaşlar malzeme bu ister Morinho gelsin birşey olmaz.Bu maçta o kadar gol kaçtı o golleri hoca mı atacak.O pozisyonlar gol olsaydı şimdi burada herkes hocaya methiyeler dizecekti.[/QUOTE]
oyuncu gol atamiyorsa bunu hoca cozecek degisuik varyasyonlar deneyecek olmadi mehmet yedege cekilrcrk ............... |
GOL ATMAYI BECEREMIYORLAR KARDESIM...BUMEMET SIKTI ARTIK BU KADAR COMERT OLUNMAZ:(((:( BIZE UYKUYU HARAM ETMELERINE HAKLARI YOK:((( 2 YI ATACAKSIN TAMAM BU IS SUNA BAK 2 PUAN BAGIRA BAGIRA GITTI...BUNU COK ARAYAGIZ:((( HANI ZOR POSIZYON BULSAK HANI RAKIP CETIN DURUYOR OLSA TAMAM ...AMA ESKISEHIR KEK GIBI GELMIS TOP FILAN OYNAMIYOR..CEZA SAHASINA GIDIYORUZ YA MEMET BILMEM NEREYE VURUYOR,,,,YA APO BILMEM NEREYE ORTALIYOR,,,,YA CEYHUN GOKLERE DIKIYOR,,,COZUMMMMMMMMM ACIL COZUM,,,YA BUNLAR TOPTAN ANLAMIYOR YA BUNLARI YONETENLERDEN SIVASTAN VAZGECMIS:(((((
|
eskişehir çift forvete döndü defans yayla gibiyid fark atardık be hızlı bir forvetle... erman daha önce gircekti yaylada koşarak atcaktı golleri keza bir kere öyle geldi...mehmet yavaş olduğu için ayağından her yetişen aldı topu suareze şans vermesi lazım...dialloyu gördünüz müthişdi..illa cezalı oyuncalardan sonramı kenardaki nimetlerden faydalancaz ya..hala ibo şahine taktı kafayı..ah hikmet baba...ah seni alcaktık olmadı
|
kendim söyleyip kendim dinliyim...tek forvet mehmetle galibiyet hayal...transferler yine fiyasko...mesut bakkal bizi bir yere götüremez (inşallah okuyordur bu yazılanları... sivası biraz seviyorsa bırakıp gitsin.. forumda yazılanlarını okuduğunu söylemişti ne de olsa)
|
takıma tecrubeli saido alınıyor adam sanki 19 yaşında .hoca 2 yarıda yer veriyor...koy 90 dakk oynasın
|
k[FONT="Arial Black"]imse boşuna üzülüp kahrolmasın bu takımın kapasitesi de oynayacagı oyunda budur.ucuz etin yahnisi olmaz.ne transfer yaptıkki ne oyun bekliyoruz.kendi takımında istenmeyen ve kovulan yaşı geçmiş adamları takımında toplayıp millete kurtarıcı diye yutturursan sonuçlarıda böyle olur işte.kimse bu emekliler toplulugu takımdan başarı baklemesin aksine daha kötü sonuçlara hazır olsun[/FONT]
|
[FONT="Arial Black"]fikret ünsaldan şöyle bir açıklama bekliyorum.suçlu hakemdir maçı gereksiz yere 4dakika uzattı.maçı 3 dakka uzatsa golü yemeyecektik.bu hakemler zaten hep taraf tutmaktadırlar.sivası hakemler sevmiyorlar.hakem eskişehir gol atsın diye maçı 4 dakka uzattı.hakemi kınıyoruz ve şikayet edecegiz.[/FONT]
|
[B]Bu maçta dikkat çekici bir diğer konu ise Diallo ne kadar faydalı bir oyuncu oldugunu göstermesiydi. Topu oyuna sokuşu, topla hucuma çıkması gerçekten süperdi. Zamanında müdahaleleri ise tam yerindeydi Sedat'ın cezası bitse dahi Forma hak eden Diallo'da kalmalı...[/B]
|
[B]Mehmet Yıldız bu maç güzel futbol oynadı ancak ona kafasına göre bir golcü yok yayında tek forvet oynuyoruz tek sıkıntı bu Erman oyuna girdikten sonra kesinlikle çok etkiliydi Cihan bu günlerde formsuz onun yerine oynamalı...........[/B]
|
Bir Bakkal Analizi!
Ligin 5. haftasını geride bıraktık. Mesut Bakkal bu takıma geleli yaklaşık 6 ay oldu. Artık oturup ciddi ciddi bir Mesut Bakkal analizi yapmanın vakti geldi. Analizimiz iki kısımdan oluşacak. Birinci kısım geçen yılın son 7 haftası. İkinci kısım ise bu sezonun transfer + kamp dönemi ve ilk 5 haftasını içeriyor. Birinci kısım: Mesut Hoca ilk geldiğinde insanların ondan beklentisi önünde çok zorlu maçlar olan bir takımı ne yapıp edip ligde tutması idi. Rakiplerin berbat olmasının da yaptığı katkı ile Mesut Hoca 7 maçta 7 beraberlikle Sivasspor'u ligde tuttu. Normalde başarısızlık olarak addedilmesi gereken 7 maçta 7 beraberlik olayı Sivasspor'u ligde tuttuğu için başarı sayıldı. Ayrıca eldeki kadro Bülent ve Muhsin hocalar tarafından kurulduğu için kimse Mesut Bakkal'dan çok daha fazlasını beklemiyordu. [B]Birinci kısımın sonucu maç başına bir puan![/B] İkinci kısım: Sezonun bitimiyle birlikte Bülent ve Muhsin hocaların getirdiği bir çok futbolcu gönderildi. Artık Mesut Hoca'nın kendi kadrosunu kurması ve kendi futbolunu oynatması vakti gelmişti. Mehmet Nas, Ceyhun, Suarez, Saidou, Sedat Yeşilkaya gibi transferler yapıldı. [B]Mesut Bakkal gerekli transferlerin yapıldığını, yeni transfere ihtiyaç duymaları halinde bu transferlerin yönetim tarafından yapılacağını ancak eldeki kadronun yeterli olduğunu ısrarla söyledi.[/B] Kısacası Mesut Bakkal artık tamamen sorumluluğu üzerine almış oluyordu. Neyse beş hafta geride kalırken Sivasspor'un hanesine yazdırdığı puan 5 idi. [B]İkinci kısımın sonucu maç başına bir puan![/B] Şimdi eyyyy Mesut Bakkal! Geçen yıl bu taraftarı kanser eden moktan bir kadro ile maç başına bir puan alıyordun, ama şimdi bizzat senin kurduğun, transferlerini senin yaptığın veya [B]yaptırmadığın[/B] yani sorumluluğu sana ait olan bir kadro ile yine maç başına bir puan alıyorsun. Buradan çıkartılabilecek en doğru sonuç: Mesut Bakkal'ın başarısızlığıdır! Başarısızsın Mesut Bakkal, başarısızsın Hocam!!! Bak bu hafta belki kimse istifa diye bağırmadı ama tribünlerdeki koca koca boşluklar, Gs ve Bursa maçlarındaki coşkulu tribünlerin bu maçta olmayışı, taraftarın işkence çekmekten artık bıktığını ve sana altı aydır belki ilk defa sırtını döndüğünü gösteriyor! Bundan sonraki maçlarda sadece bir kaç bin kişiye oynarsan şaşırma! Son bir uyarı: Burada yorum yapan traftarı asla küçümseme, yorumlarını ciddiye almamazlık etme! Burada insanlar bu takımın sol kanadı otoban diyorsa doğrudur! Burada insanlar bu takım forvetsiz oynuyor diyorsa doğrudur! Burada insanlar Diallo ve Keita oynamalıdır diyorsa doğrudur, doğru olduğunu Eskişehir maçında bu iki aslan sana gösterdi zaten! Dostun acı sözü: Sivasspor takımı son altı ayda yakalamış olduğu maç başına bir puan istikrarı(!), mevcut oyun anlayışı, mevcut teknik heyet ve yönetim kurulu zihniyeti ile bu sezonun küme düşmeye aday 4 takımı arasında bayrağı en istikrarlı taşıyan ekibidir. [B]Bu anlayışla Sivasspor'un sezon sonunda alacağı puan 30-34 puan civarında olacaktır. Sivasspor 40 puan barajını aşamayacak ve geçen yılki gibi Ankaraspor, sıfırcı Denizli ve kendine jilet atan arabeskçi Diyarbakır kulüpleri olmadığı için tangır tungur bir şekilde Bank Asya'ya düşecektir.[/B] Hoca istifa demiyorum, yönetim istifa demiyorum, .bne futbolcular demiyorum, sadece diyorum ki son bir kaç yıldır süre gelen yönetim, teknik ve oyun anlayışı ile Sivasspor bu yıl, bu yıl olmazsa seneye garanti küme düşecektir diyorum! Bir galibiyete 750 milyar paranın verildiği bir ligde o galibiyetleri alacak, o parayı kazanacak futbolcular bizde yok! Para harcamazsan olmaz nitekim! Herkese geçmiş olsun. |
[B]macin boyle bittigine dua edin siz... ligin en gucsuz takimina puan veriyorsan bu benim gozumde yenilgidir resmen beraberlik degildir...mehmet yildiz ceyhun ibo mehmet nas da bunlarin extrasidir!!!! dunku macda suarez olsaydi hic olmassa adam akilli ceza sahasi icinde nasil davranacagini biliyor.. ceyhun gibi egoist tavirlar takinarak daglara taslara vurmazdi.. ceyhunu bir kez daha gormus olduk takima ne kadar katki yaptiginii.. ceza sahasi icine girerken vurmadan etrafina baksa pas verse fark atardi bu takim ama olmaz cunku takim oyunu degil bireysel oyun buu...
daha cokkkkkkk ararsiniz eski sivassporu.. bence en guzeli kulubun adi degissin arkadaslar hic olmassa sivasimizin adi kotuye cikmaz bu oyuncularda gitsin orda oynasin.... mesut hocayada kiziyorum neden elindeki oyunculari hala sahada tutmakla israr ediyor bi degistir bakalim duzeni ne cikacak eldeki malzemeden mix yap... yoksa mesut hocanin usdunden emirler mi verilio yok hoca bu kadro ile cikacaksin diye... ahhhh sivas ahhhh sende bittin simdi kim soylettirecek bana sampiyonluk sarkilarini.... kim guldurecek yuzumuzu... bana eskiden derlerdi helal sivasli bu gun yine yendiniz diye... simdi arayanlar guluyorlar sadece...... [/B] |
mesut hoca degerlendirmis kendine gore...
|
niyahet keitayı oynattı ugur kavugun yerine sonunda aklın nerdeydı mesut hoca daha once oyuna mudehale etmedın hıc cıhan hıc ortada yoktu ermanı daha erken alabilirdin son dk golu ile yine yıkıldık gol yemeden duramıyoruz gol yemedıgımız mac yok gecen seneden beri bu nasıl iş anlamadık gitti 10 tane şutun biri bilemi kale tutmaz yada yakınından geçmez eskişehir çok kotuydu 2 puana yazık oldu
|
[B][QUOTE=caynina;653337]Maçın en kötüsü kimdi Ramoviç
Maçın en iyisi kimdi ? Ceyhun Eriş gol attığı için değil oynadığı futbol için. Maçta göze çarpanlar ? Adem sarının yine sonradan girip gol atması Ne gibi eksiklerimiz var ? Kaleci değişikliği olması Lazım! Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? Maç sonuna kadar iyidik iyi oynadık.Son Dakikada kalecinin büyük hatası var tabiki mesut hoca kaleye ramoviçi uygun görmüş ama bence kaleye akın geçmelei.herşey bitmedi önümüzdeki maçlara bakıcaz[/QUOTE] HELAL SANA BEAAA CEYHUNU HALA BANA KRAL TOPCU GIBI TANITIYORSUNYAA BIR SEY DEMIYORUM... SEN MACI DIKKATLICE 10 KERE SEYRET DERIM O ZAMAN SEN GORMEMISSIN APONUN NASIL CANLA BASLA CALISDIGINI CEYHUN KAC TANE PAS VERDI FORVETE DESTEK ICIN KAC TANE PASI CEZA SAHASI ICINDE ARKADASIYLA BULUSDURDU... CEYHUN FORVET DEGIL GOZUM IYI DUSUN HAA BIR KEZ DAHA... SON VURUSLARI CEYHUN YAPTI HANGISI KALEYI TUTTU BIRI HARIZ BOS KALEYE VURDU ODA AZ DAHA KALECIDEN DONECEKTI::)) GOL OLDU BIRAKIN SU ADAMIN PESINI ODA KENDINI BIR SEY SANACAK... [/B] |
[B]EsEs dün yoklari oynadi. Bu sene ligde gördügüm en kötü takimdi.
Tello gibi yildizlari bile pas hatalari yapti topu stop etmekten acizdi. Butün bunlara ragmen bu EsES`i yenemedik. Tunelin icindeyiz ve ben isik falan göremiyorum. Bu Tunelin ucu Bank Asya`nin kapisina dayanir diye tahmin ediyorum. Önümüzde 3 mac bu soruya birazda olsa yanit verecektir... Manisa - Sivas Sivas - Antep Kayseri - Sivas[/B] |
[B][QUOTE=B.DUMANLI;653246]Ceyhun ve M.Yildiz´í bu takimdan uzaklasmazsa bu takim düser.Ceyhun kendisine dokunulmadan kendini yere atiyor.Tüm Sivas´li oyuncu bugün resmen zamandan caldi.Allah´da öylemi alin size dedi.Resmen oyniyamiyoruz.Rakip ceza alanina geldigimizde orda ne yapmamiz gerektigini bilmeyen futbolcular var.M.Yildiz ve I .Sahin degisikligi icler acisi.Bu hafta altdan 4. ,gelecek hafta Manisa banko bizi yener.M.Bakkal´ín balonu patladi.Haftaya düsme hattindaki takimlar arasina girecegiz.Digitürk´den gelen paraya cok ucuz bir takim kurduk.M.Yildiz´i bu sezon icin düsünmiyecektik .Musa Aydin´in bindirmeleri M.Nas´dan daha etkiliydi.M.Yildiz hayranlarina macin 90 dakikasini seyretmelerini tavsiye edecegim .Haftalardan beri böyle kötü oynuyor.Bakkal´da Yildizl´lar kolay yetismiyor diyor.O seni yakinda issiz birakacak bunu göremiyormusun,hadi oyunun kaderini degistiremiyorsun,oyunu okuyamiyorsun daha ise yarayan kadroyu sahaya cikarmakdan acizsin ama M.Yildiz sayesinde issiz kalacaksin buna inan.Suarez´e sans tanisaydin sivas bugün baska bir yerde olurdu.Bakkal bavulunu hazir et kapinin arkasinda olsun ,her an kovulacakmis gibi.[/QUOTE]
helal gozumm kim tutar seni.. sivas spor kume dusunce kiymeti kalmaz bu oyuncular icin hepsi gider.. ligden dusunce sivas yine bize kalir... gonderin bu 3 nude gitsin simdiden barii.. hic olmazsa gururumuzla ligden dustuk deriz [/B] |
[QUOTE=cılgınsivas58;653256]hemen 5. haftadan hocayla yolları ayırmak olmaz istifa ederse kim gelir hakankutlu gelirse kesin küme düşeriz mesut hocayla iyi oynuyoruz takım iyi toparlandı puan sıralamasında gelirsekte 10. haftadan sonra belli olur onun için istifa lafı daha erken olmamalı bile benim görüşüm bu[/QUOTE]
erken değil gardaş. daha sonraki haftalarda iyice perişan oluruz. benim görüşümde bu. geçen yılki beraberliklerle ligde kalma balonu patladı. bunu göremyiormusunuz. evet galtasarayı yendik ama onların kötü olduğu zamandı ve bizim ilk maçımızdı. oyun nerede var bi bakalım takıma. |
[QUOTE=50sekiz;653428][B]EsEs dün yoklari oynadi. Bu sene ligde gördügüm en kötü takimdi.
Tello gibi yildizlari bile pas hatalari yapti topu stop etmekten acizdi. Butün bunlara ragmen bu EsES`i yenemedik. Tunelin icindeyiz ve ben isik falan göremiyorum. Bu Tunelin ucu Bank Asya`nin kapisina dayanir diye tahmin ediyorum. Önümüzde 3 mac bu soruya birazda olsa yanit verecektir... Manisa - Sivas Sivas - Antep Kayseri - Sivas[/B][/QUOTE] Manisa - Sivas ---> mağlup Sivas - Antep ---> beaberlik (Oda Antep Alışık diye) Kayseri - Sivas ---> mağlup sonuç : yine küme düşmemek için çabalamak ama. ankara spor ve diyarbakır yok bu yıl. işte sorunda bu:mad: |
[COLOR="Red"]Ramoviç:[/COLOR] Gayet iyi, başarılı, pozitif düşünceli, hocadan daha fazla atak düşünüyor
[COLOR="red"]Abdurrahman:[/COLOR] Her zamanki gibi görevinin başında takım için uğraşıyor. [COLOR="red"]Diallo:[/COLOR] Kıymetini bir türlü anlayamadığımız cengaver çok iyi [COLOR="red"]Ivanovs:[/COLOR] Her alanda takıma yardım etti, başarılıydı [COLOR="red"]Murat Sözgelmez:[/COLOR] Umarım hoca Ferhat beceriksizine bir daha şans verez Murat varken [COLOR="red"]Kadir:[/COLOR] Dün sahada müthiş güçlü bir o kadar da işe yaramaz bir kadir vardı [COLOR="red"]Keita:[/COLOR] Bu adam yedeğe çekilmez hoca kafana sok artık. [COLOR="red"]Mehmet Nas:[/COLOR] Dün sahada ne yaptığını bilmeyen, hiç bir gayret sarfetmeyen galibiyet hevesi taşıayan bir adam vardı adı Mehmet Nas [COLOR="red"]Ceyhun:[/COLOR]Bölücü, provakatör, bencil, yani klasik Ceyhun Eriş [COLOR="red"]Saidou[/COLOR]: Yoruma bile değmez [COLOR="red"]Cihan Yılmaz: [/COLOR]Sahada mıydı değil miydi belirsiz [COLOR="red"]Erman: [/COLOR]Oyuna geç girdi erken girse belki bir şeyler yapabilirdi [COLOR="red"]Mehmet Yıldız[/COLOR] Sahanın içinde kazanmayı tek arzulayan YALNIZ kral. Onu eleştirenlere çok gülüyorum [COLOR="red"]İbrahim Şahin[/COLOR] İstekli ama yetersiz bir oyuncu |
vakit kaybetmeden iyi bir hoca takimin basina getirilmesi lazim mesut hocayla bu lig bitmez bize rakibi iyi analiz edebilen ve ona göre kadro ve sistemle oynatan hoca lazim mesut hocada gördümki rakip kim olursa olsun ic saha veya dis saha fark etmiyor kadro ayni sistem ayni oyuncu degisiklikleri ayni böyle sey olabilirmi ezbere futbol takimi yönetilmez mesut hocanin yaptigini yoldan kimi cevirsen yapar
daha ligin basindayiz yanlisin neresinden dönersek kardir hemen ersun yanalla görüsülmeli |
mehmet yıldız ne yapmaya çalışıyor, maç özetini izledim kaleciyle karşı karşıya kalıyor golü atmıyor yana pas veriyor, bu nasıl oyun şeklidir. bu kadar mı soğudun takımdan mehmet, yazıklar olsun sana mehmet. iştemiyorsanız çekilin gidin ya, zorla tutan mı var sizi takımda.
|
hocanın suçu yok kardeşim, boşuna hocayı suçlamayın. suç forvet oyuncularında, Mehmet YILDIZ çileden çıkardı beni, kaleciyle karşı karşıya geliyor, gol atıcağına yana pas atıyor adam. Artık çileden çıktık yeter artık. bu korkakça oyunlarınızdan bıktık.
|
[QUOTE=eyupk;653481]hocanın suçu yok kardeşim, boşuna hocayı suçlamayın. suç forvet oyuncularında, Mehmet YILDIZ çileden çıkardı beni, kaleciyle karşı karşıya geliyor, gol atıcağına yana pas atıyor adam. Artık çileden çıktık yeter artık. bu korkakça oyunlarınızdan bıktık.[/QUOTE]
hocada nasil suc yok öyleyse neden katlaniyor mehmete oynatsana suarezi veya iboyu |
MEHMET YILDIZ KENDİNE GEL YETER ARTIK, ADAM KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALIYOR GOL ATMIYOR YANA PAS VERİYOR. BU NASIL OYUN TARZIDIR. YETER ARTIK MEHMET, İŞTEMİYORSAN ŞÖYLE YETER.
BU KADAR MI ÇOK SEVİYORLAR 3 BÜYÜTÜLMÜŞ TAKIMLARA GİTMEYİ, İŞTEMİYORSAN SÖYLE MEMET, SENİ ZORLA TUTAN YOK TAKIMDA TAMAMMI. |
MEHMET YILDIZ, BÜLENT HOCANIN YANINA SENDE Mİ ÇOK GİTMEK İŞTİYORSUN SÖYLE YADA 3 BÜYÜTÜLMÜŞLERE Mİ ÇOK GİTMEK İŞTİYORSUN, NEDEN BİZLERİ ÇİLEDEN ÇIKARIYORSUN. KALECİYLE KARŞI KARŞIYA GELİYORSUN GOLÜ ATMIYORSUN ESKİŞEHİRSPORLU FUTBOLCULARA YAN PAS VERİYORSUN. BU NASIL OYUNDUR LÜTFEN AÇIKLAMA YAP.
|
Maçın en kötüsü kimdi?Murat S. ve Vucko
Maçın en iyisi kimdi ? Diallo ve Abdurrahman Maçta göze çarpanlar ? Kesinlikle Diallo'nun her hafta 11 oynaması lazım çünkü savunmayı müthiş yaptı. Ne gibi eksiklerimiz var ? hala sol taraf ve fovette eksik var ama mehmet vuckoyu yıktı yani ama forvet sart Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? İyi maç kötü sonuç. |
[QUOTE=S.s.Yigido;653259]Adem Sarıyı tribüne çağırıp alkışlayanları anlamıyorum :@[/QUOTE]
[B]Sivas lı ve 58 no lu formayı gururla taşıyan maçtan sonra sivasın çimlerini alıp öpüp başına koyan adama ne yapmamız lazımdı.biz tribünlere hareket çeken Volkan Şen i ve takımını çağırmadık.[/B] |
sivas artık sıradan takım oldu.eskiden sivas farklı takımdı.farklı oyunculardan kuruluydu farklı hocası vardı.şimdi standart her yere gitmiş hocaları alıyoruz ykında yılmaz vural güvenç kurtar hikmet karaman giray bulak onlarlada anlaşırız eğer ligde kalırsak aldığımız oyuncularda öyle artık sıradan mehmet nas ceyhun sedat yeşilkaya falan filan artık farklı oyuncumuz yok.eskiden sivasın hepsi farklı oyuncuyud şimdi bir hayrettin birde mehmet var oda oynayamıyor.işin özeti budur.ha sivas ne olur bu mantıkla giderse sonuç belli bu senne olamsa seneye seneye olamsa bir sonraki seney elinde sonunda düşeriz.GÖRÜNEN KÖY UZAKTA DEĞİLDİR.
|
Arkadaslar Mehmet Yildiz da her forvet gibi gol kacirabilir, elin TeoFilo'su gecen sezon boyunca tek bir gol dahi atamadı, kacirdigi gollerin haddi hesabı yok ve daha da önemlisi Trabzona yeni gelmiş, gecmisi mazisi, anısı ve duygu bağı yok Trabzon'lu taraftarlarla ama adamlar sabrettiler, bagirlarina bastılar, alkışladılar, şimdi de meyvelerini topluyorlar.
Ancak biz bizimle 2. Ligden itibaren beraber olan, bu taraftarla acı ve tatlı birçok mazisi olan, bu taraftarı sevinçten ağlatacak kadar güzel goller atmış bir insana tahammül edemiyoruz, gol de atıyor, assist de yapıyor maalesef kaçırıyor da, ancak formunu yakalarsa yine gol serisine başlayacaktır, attıgı goller sonrası gene secdeye kapanacak ve gene bizleri aglatacaktir, o bu takımdan giderse abilik vasfını üstlenecek takımı yönlendirecek bir başka oyuncumuz yok. Bakın, Sezer Badur'a, Musa Aydin'a, Ibrahim Dagasan'a gelen ilk teklif de bu sehri de takımı da bir anda satıp gittiler, Mehmet Yildiz'a teklif gelmedi mı sanıyorsunuz? O bizi büyük takımlara satmadı, hatta Sivas sehrinde yatırımlar da yaptı, bir kaç gol kaçırdı diye bu insanı gelin bir anda satmayalım, biz SİVAS'liyiz, bize vefa gösterene biz de gösteririz |
[QUOTE=berduh;653468]Manisa - Sivas ---> mağlup
Sivas - Antep ---> beaberlik (Oda Antep Alışık diye) Kayseri - Sivas ---> mağlup sonuç : yine küme düşmemek için çabalamak ama. ankara spor ve diyarbakır yok bu yıl. işte sorunda bu:mad:[/QUOTE] Manisa-Sivas: Makukulayı iyi marke edersek beraberlik ya da galibiyet Sivas-G.Antep: Galibiyet Kayseri-Sivas: Taraftarımızın oraya yapacağı çıkarma ve desteğiyle beraberlik veya galibiyet Sonuç: Küme düşme korkusu kalmayacak. Ara transferde sol açığa,ortaya ve forvete (Cihan,M.Yıldız ve Ceyhuna alternatif olmak üzere) üç nokta transferle ikinci yarı üst sıralara oynayan bir takım. Allah utandırmasın. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:32. |