SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçın ardından (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30377)

hiskin 17.10.2010 22:09

Cevap: Maçın ardından

Bir zamanlar Milli takım yenilirdi.4.5.6 kaç gol yerse artık.. şanslı iseler bir o kadar da karşı takım kaçırırdı..Gazeteler de başlık . yenildik ama ezilmedik. önümüzdeki maçlara bakacagız..sivasspor için aynı durum gecerli. yenildik ama ezilmedik.önümüzdeki maçlara bakacagız !!!!?Buca macı içinde aynı durum degişmeyecek bazı şeyler degişene kadar..ya bizim gözlerimizde bir sorun var.göremiyoruz.. ya da yönetenler ve oynayanlar.bazı şeyleri görmek. istemiyor ve bir şekilde işlerine gelmiyor görmek içinde çaba sarfetmiyor. Bu kadar basit..

CerrahPasali 17.10.2010 22:16

biz hemi yeniliyoruz hemide eziliyoruz

Divriği58 17.10.2010 22:40

[B]Yönetim Yönetim olsa ZATEN şimdiye çoktan kovardı..BUCA maçı banko maç yanii sivasın alabılecegı bır maç...buca maçını alırsam takımda kalırım hesabına yatıyor hoca.bucayı kuçuk goruyor..bucaya da yenilsek gene gitmezsın sen bu yönetim arkanda durduktan sonraa.[/B]

eyuphulagu 17.10.2010 22:45

Testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olurmuş..Önemli olan testi kırılmadan önlemlerin alınması..Sivasspor sezon başında istenilen transferleri yapamadı..O kadar yazıldı çizildi; bu takımın 3-4 tane üst düzey oyuncuya ihtiyacı var denildi ama ne hikmetse ne hoca ne de yönetim taraftarın çağrısına kulak vermedi,istenilen oyuncular yerine ununu elemiş duvara asmış,doymuş,futbol hatatınıda son demleri yaşayan özellikle de bonservisi ya ucuz ya da bedava olan oyuncular tercih edildi..Sonuç ortada,başarısızlık...Bu saatten sonra yol gösteren çok olacaktır ama takımda heyecanı kaybeden oyunculara yeniden heyecanlandıracak,moral motivasyon verecek yeni bir hocaya ihtiyacımız olduğudur...Kim gelirse gelsin şu anki durumdan daha kötüsü beklenemez...Yönetim zararın neresinden dönülürse kardır diyerek yeni bir hoca ile yola devam etmelidir...Edilmezse SİVASSPORU DAHA DA ZOR GÜNLER BEKLEMEKTEDİR...

fedayi 17.10.2010 22:48

ne tahammülmüş arkadaş sizdeki bitmedi gitti ya bizde tahammül kalmadı artık

sindy58 17.10.2010 22:59

yapma hoca ya ne olursun bırak bu takımı yazık sivasspora sivasa biz buğünlere gelmek için kaç yıl bekledik sen takımı düşür diyemi lütfen cek git

nefhret_58 17.10.2010 23:09

arkadaşlar kaset bozuk hep aynı sözler... ilk yarı iyi oynadıkta bilmem nede sonrası neee... gerçi ilk yarıda birşey ögremedik ama.

sindy58 17.10.2010 23:10

bu ne ya bir yıl bizi zirveye taşıdınız bu yılsa yerlerde sürünüyoruz hak mı bu ya haksızlık ama dimi biran önce silkelenip kendinize gelin bizi üzmeyin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

YİGİDOKENTLİ 17.10.2010 23:12

İSTAFA ETMENİ BEKLERDİM AMA CARE YOK İNŞALLAH LİGDE KALİRİZ

"_tuqRuL" 17.10.2010 23:42

Bravo tek kelime ile.!! Bu zamana kadar sessiz kalmayı tercih ettim ama tahammül felan kalmadı yeter.. ;)

yiğidokazım58 17.10.2010 23:48

Maçın ardı mı kaldı arkadaş. Her maçın ardı aynı!

alperenfatih58 17.10.2010 23:51

ARTIK YETER

mesut bey gururun varsa adam gibi istifa et yakma sivasımızı.

trafocu 18.10.2010 00:33

Mesut Bakkal versiyonu bitmiştir.Liglerde başarısız sonuçlar alan teknik direktörler ayrılır iken. yönetimlerse bu durumda olaya el koyup ilgilenir iken Sivassporun sessiz kalması uzun uzun düşünülmesi gereken bir konu olmalı.

YİGİDOKENTLİ 18.10.2010 00:53

Dalgami geçiyorsun mesüt hoça iyi insansin ama bizim için puan lazim laf lazim deyil.

AYIBOAN 18.10.2010 01:03

[FONT="Arial Black"][B][COLOR="Red"]MESUT HOCAAAAA NE KULLANIYOSAN BANADA SÖYLE ALLAH AŞKINA[/COLOR][/B][/FONT]

57 Mehmet 18.10.2010 01:52

maca iyi baslamak yetmiyor ilk yari iyi oynamissin ikinci yari dagildiktan sonra bunun önemi yok,ilk yarida golün foul oldunu söylüyorlarmis bunu inceliyecekmis,sanki inceledikten sonra birseyler degisecek,karsilasmadan 3 tane duran toptan gol yemisiz bunlarin hocasi sen degilmisin demekki duran toplarda takimi calistirmamissin bunlara bir önlem almamissin.
simdide kaybetmemeye tahanmülüm yok diyorsun bucaspor karsisinda galip gelecegini söylüyorsun,her hafta bizi ümitlendiriyorsun ama sahalarda nedense birakin kaybetmeyi eziliyoruz mesut hoca eziliyoruz.bizimde artik sana tahanmülümüz kalmadi,ne olur bucaspor maci oynanmadan istifa edin yoksa ben sizin ile bucaspor macini kazanacagimizi sanmiyorum

Bulut@ğlu 18.10.2010 03:30

eeee bakkal efendi yine yeni bir hüsranmı desek yine bir kandırmacamı desek yavv ALLAH rızası için insan gibi geldin insan gibi git sövdürme kendine yeter artık sen geldin geleli har maçta gol yedik şimdi daha kötüye gidiyoruz SİVASSPOR bu lige çıktı çıkalı ne kayseriden ne trabzondan nede manisadan 3 gol ve üzerini yemedik sayende kalemiz ambara döndübu SİVASSPOR takımı lig tarihinde bir kere fenerden 4 yedi bir kerede gs den 5 yedi ewet gs den 5 yedi ama karşılık olarak ta 3 gol atmışdıseninle çıktığı her maçta gol yedi ve goller yemeye devam ediyor ve sen hala röportajlarınla bizleri kandırmaya çalışıyorsun kayseriye karşı iyi oynadık ikinci yarıda kontrollü başladık falan filan bazan iyi oynamak bişey değil iyi oynuyorsan kazanacan iyi oynayamıyorsan kazanmasını bilecen ama sende henüz bu kabiliyeti göremedik biz sana uğurlar olsun diyoruz sen hala kalmakta ısrar ediyorsun [U] [B]ben senin geldiğinin haberini alınca sevinmedim gittiğinin haberini alınca göbek atacam tarif etmeye gerek yok yolları bilmiyorsan geldiğin yoldan git daha kolay olur [/B][/U]

hiko58 18.10.2010 06:47

hem suçlu hem güçlü derlerya. işte öyle bişey.adam kendisi iftifa etmeyecek çünkü kovulacakki tazminat alsın. bizim yöneticilerimizde akıllarına gelip bir madde koymazlar üstüste alınan mağlubiyetlerde anlaşma fesih edişlirse tazminat verilmez diye. bunun gibi leş kargalarına fırsat verirler. biliyorum bunda istifa edecek onur yok. olsaydı şimdiye kadar giderdi. haa nerde bu yönetim diye sormuyorum belkiş onlarında parmağı vardır. inanın çok utanıyorum. suarezai bende futbolcu sanıyordum neden oynatılmıyor diye buradan yazıp duruyorduk. yahu o tap toplayıcısı bile olmaz. neden alındı kim aldı hangi akla hizmet aldılar anlamak mümkün değil. bu işin içinde bişey var.başkan neden konuşmuyor. ve hatta bütün sivaslılara şunu soruyorum yokmu sivası ve sivassporu seven kişiler. nerdeler sivasspor süper ligde neden sahip çıkan yok. belliki mecnun başkan sivassporu istemiyor belliki mecnun başkan zoraki başkanlık yapıyor. allah rızası için bu kötü gidişe dur diyecek birileri yokmu???

birdokuzaltiyed 18.10.2010 07:49

Mesut Hoca;
Vallahi ben de seni hakkaten sağlam bir hoca zannetmiştim. Hep şöyle oldu böyle oldu diyorsun, önümüzdeki maçtan bahsediyorsun.
Hocam Ziya Paşa ne demiş biliyor musun;
[B]"Ayinesi iştir kişinin laafa bakılmaz."[/B]
Sen her hafta darmadağın olan bir takımda nasıl oluyorsa oluyor buluyorsun bir olumlu yan.Pes vallahi. Bu da pişkinliğin zirvesi, danıskası, dik alası.
Ya Hoca sen dahi inanmıyorsun bu işe, yapamadın edemedin. İlla arkandan bir ton kötü söz söyleterek mi gideceksin. Otur adam gibi "Yapamadım. Olmadı. Kusura bakmayın" de ve çek git. Ben bunu milli maç arasında bekliyordum senden. Ama dedim ya ben de seni esaslı bir hoca, esaslı bir adam zannetmiştim....Son bir söz;
Bugünden tezi yok. Git Hikmet Karaman'ın dizinin dibine otur.Elini öp. Hocalık nasıl oluyormuş iyice öğren. Sıfır puanlı dipteki Manisa son 4 haftada 3 galibiyet.
Seninki daha muhteşem maşallah 14 haftada 1 galibiyet...

:cool: 18.10.2010 08:00

[QUOTE=AYIBOAN;660204][FONT="Arial Black"][B][COLOR="Red"]MESUT HOCAAAAA NE KULLANIYOSAN BANADA SÖYLE ALLAH AŞKINA[/COLOR][/B][/FONT][/QUOTE]

ŞU başlığa sinir dolu şeyler karalamak için girdim ama beni benden aldın.

Harbiden şuan ben de düşünüyorum.Bu adam ne alıyor kardeşim.

blacksky 18.10.2010 08:19

Yonetim artik bu ise el koymali.. devre arasina kadar toplayabildigimiz kadar puan toplamaliyiz.. yeni bir hoca, yeni bir hava bizi biraz kipirdatabilir.. devre arasinda mutlaka ama mutlaka revizyona gidilmeli.. en az 3-4 iyi futbolcu katilmali takima.. bu sene isimiz gecen senekinden 2 kat daha zor bu unutulmasin.. bosa harcayacak vaktimiz yok... gerekirse kredi alsinlar, borclansinlar.. borclanma olmadan buyume olmaz arkadaslar.. manav dukkani isletir gibi gideri gelire denk getirince super yonetici olduk zannediyorlar.. vizyonu genisletmek lazim.. acil olarak.. Sivasspor devre arasinda gerekirse borclanarak ciddi kaynak yaratmali ve iyi futbolcular almalidir.. gerekirse Turkiye capinda yine sms kampanyasi baslatilsin.. 3-5 her neyse gelen para kardir.

blacksky 18.10.2010 08:23

Daha once de cok yazdim yine yaziyorum.. baskan degisir mi bilmem ama yonetim kurulumuz degismeli.. Sivas'in en zenginleri dedigimizde aklimiza kimler gelir arkadaslar? isim vermeyelim ama bir insaat-nakliye firmasi, 2 farkli marketler zinciri, 1 beyaz esya bayi zinciri, belli basli muteahhitler.. herkes tasin altina elini koysun.. millet istanbul'daki sivasli zenginlere sitem edip duruyor ama asil sivas'in icinden baslamali bu kivilcim.. bunlardan yonetime girenler olmali.. ayrica sivasin aydinlik yuzunu temsil eden bir basin sozcusu gormek istiyorum artik.. doktor olur, eczaci olur, muhendis olur, akademisyen olur.. ne dedigini bilen, konusmasini oturmasini kalkmasini bilen iyi egitimli bir insan bizi basina karsi temsil etmeli.

HAMDI1958 18.10.2010 09:21

KİM KURTARACAK YİĞİDOLARI

ŞAMPİYONLUĞU KIL PAYI KAÇIRMIŞ BU TAKIM NE HALLERE GELDİ KİM DUR DİYECEK YÖNETİM TAKIMA SAHİP ÇIKMALI TÜM TARAFTAR BU TAKIM NASIL KURTULUR FİKRİ OLAN BURAYA YAZSIN LÜTFEN YETER ARTIK

58mami58 18.10.2010 09:35

Cevap: KİM KURTARACAK YİĞİDOLARI

Kötü sonuçların Yönetimin uykusuna bile zararı yok galiba baksanıza hiç ses seda yok. Gereken cevabı açıklamayı herzaman veririz diyen yönetim Nerdeeeee.. Neden sesiniz çıkmıyo.

fatih585858 18.10.2010 09:50

Bizim takıma genç , kaliteli , kendini iyi yetiştiren bir hoca lazım . Mesela Mehmet özdilek ilk hafta fb den 4 tane yedi. Rıdvan dilmende dahil bir çok kişi defansı tamamen değişmiş bir kadroyu düşme adayı olarak gösterdi. Ama hoca takımı öyle bir toparladı ki , 2 haftada 1 puan alımış takım , 6 haftada 13 puan aldı , tita ve necati dışında vasatın çok üstünde olmayan bir takıma çok kaliteli olmasada mucadeleci , inatçı futbol oynatıyor. İşte bizim takımada böyle hırslı ve inatçı bir hoca lazım.

Kokomo 18.10.2010 09:51

Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum ;

"Bir an önce Mesut Bakkal gonderilmelidir. (Gururu olsaydı zaten istifa ederdi ama tazminat peşinde).

Yeni gelecek hoca takımı ve şehri zaten devre arasına kadar ancak çözecektir. Yani devre arasına kadar yine kötü sonuçlar devam edecektir.

Ama sadece hocanın gitmesi bizi kurtarmaz. Ara transferde 2'si yabancı banko oynayacak 6 futbolcu alınmalıdır.

Ama ne yeni hoca ne de yeni 6 oyuncu bizi yine kurtarmaz ! Çünkü geçen seneki Denizli gibi, takım takım olana dek 15.sıradaki takım 10-12 puan fark açarsa ne olursa olsun yine düşeriz ! "

Sözün özü tüm camia kendisini şimdiden Bank Asya'ya hazırlasın !!!

Ali Selim 18.10.2010 09:52

Bence yönetim komple istifa etsin ( başkan hariç ) teknik heyet hepsi gitsinler unutmasınlar ki SİVASSPORDAN büyük değiller

58_babacan_58 18.10.2010 09:52

[B]MESUT EFENDİ SENİ BU TAKIMDA GÖRMEK İSTEMİYORUZ,BİRAZ DELİKANLIYSAN İSTENMEYEN YERDE DURMA DAHA FAZLA GİT....[/B]

:cool: 18.10.2010 10:03

Bazı hocalar vardır,parasını başarısıyla kazanır.
Bazı hocalar vardır,aldığı tazminatlarla yaşamını idame ettirir.

58_babacan_58 18.10.2010 10:08

[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][B][COLOR="Red"]YÖNETİMİN ÖNCE MESUT HOCAYI GÖNDERMESİ ARDINDAN DEVRE ARASINDA PARAYA KIYIP TRANSFER YAPMASI LAZIM,BAKIN KAYSERİYE ADAMLAR HANGİ SENE DÜŞME KORKUSU YAŞIYOR,ÇÜNKÜ ADAMLAR TRANSFER YAPIYOR BİZİM GİBİ RUHSUZ TOPÇULARI GETİRMİYOR TAKIMA...[/COLOR][/B][FONT="Arial Black"][/FONT][/FONT][/CENTER]

benozgurr 18.10.2010 10:08

bu gidişi ancak taraftar durdurur oda protesto ile yoksa bu durum böyle gider takım yenilir, mesut hoca maçın bazı bölümlerinde iyiydik bu maçı unutup haftaya bakcaz der, yönetim seyreder, bizde her hafta kahroluruz.

:cool: 18.10.2010 10:19

4 gol yeyince aklıma Fatmagül geldi.

Bu durumdan bizi tek şey kurtarabilir.
Psikolog.

fedayi 18.10.2010 10:37

kendilerinin çizdiği bu yolda kendileri yürüyorlar ve çok rahatlar sesleri çıkmadığına göre dünden razılar bu takıma mehmeti kadro dışı bırakmalar keitayı kadro dışı bırakmalar herşeyin zeminini hazırlıyorlar yavaş yavaş

ayna26 18.10.2010 10:55

takımın kurtuluş reçetesi nedir biliyormusunuz arkadaşlar?
Reçete 1: Profosyonel düşünen bir yönetim gerek, yönetim hem geçen yıl hem de şimdi takım üzerinde yeteri kadar etkin değil, yani futbol konusunda amatör.Yönetimin kendisini acilen güncellemesi gerek.olağanüstü kongreye gitsinler mevcut yönetimin karşısına rakip çıktığında belki toparlanma gereği duyarla, şu anda ise bu yönetim ipler elinde kendilerini eleştirecek kimse yok, bir kaç basın elemanı (onlarda sırt sıvazlar gibi yazarlar) ama en çok eleştiren ise taraftar o da görmezden geliniyor.
Reçete 2: teknik heyet acilen görevden alınmalı, bu teknik heyetin geldiği günden bu yana oynanan maçlarda Td M.Bakkalın 1 galibiyeti var 8-10 beraberlik ve gerisi de mağlubiyet.insan bu istatistiklere bakarak hocayı hiç tanımasa bile ona başarısız der, ama nedense bu hoca başarısızlığı kabullenmiyor.Acilen hocanon istiaf etmesi ya da görevine son verilmesi gerek.yeni bir oluşum yeni heyecan için yeni bir hoca gerek.Manisa örneğinde olduğu gibi....
Reçete 3:Futbolcuların üzerinde oluşana olumsuz tablonun değiştirilmesi için acilen profosyenelce psikososyal yardım yapılmalı, işini ciddi yapmayanlara ağır yaptırımlar uygulanmalı.kadro dışı bırakma, para cezası ya da başka bir şey ama bunları yaparken de profosyonel davranmalı, oyuncuyu rencide edici davranışlar sergilenmemeli....
Reçete 1, Reçete 2 ve Reçete 3 'ün uygulanması ancak yönetimin elinde olan bir durum.eğer yöentim bunu yapmaz ise biz taraftar olarak protesto edelim.en iyi protesto sanırım çok sevdiğimiz takımı stadda yalnız bırakmak olacak, düşünün 4 eylül stadında maçımız var ve 1 tane dahi taraftar maça gitmiyor, stad dışanda kalıyor.buna oluşacak kamouoyu baskısı sanırım yönetimi, Teknik heyeti ve futbolcuyu alışmadığı bir duruma sokar belki...
tabi herşey yönetimde, yönetim çözüm bulamazsa bizimkiler hava olur, boşa konuşmuş oluruz....

ömerkaya 18.10.2010 11:10

ya arkadaşlar valla ben utanıyorum içim içimi yiyor it köpek burada benimle dalga geçiyor ama ben yinede ölümüne sivasspor luyum canım feda olsun sivasıma hiçbir zaman dönmek yok en büyük sivasspor

kaplanlı 18.10.2010 11:17

YAZIKLAR OLSUN SİVASSPORU BU KADAR ACİZ DURUMLARA DÜŞÜRENLERE.REZİL BİR OYUNLA 4 GOL YEMİŞ HOCANIN YAPTIĞI AÇIKLAMAYA BAKIN.KİME NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM.YÖNETİMİ, HOCASI ,FUTBOLCUSU HEPSİ TAM BİR GAFLET İÇİNDE.DAHA AĞIR KONUŞMAK EDEBİME YAKIŞMIYOR.MAÇTAN ÖNCE OLACAKLARI TAHMİN ETMİŞTİK.BUNLAR BİZİMLE RESMEN DALGA GEÇİYORLAR.KAYSERİ MAÇI TAM BİR REZALETTİR.BAŞKA AÇIKLAMASI YOKTUR.MAÇTAN SONRA HOCAYLA YOLLAR AYRILIR DİYE BEKLEDİM AMA SES YOK.BU YÖNETİMİN NE YAPMAK İSTEDİĞİNİ ANLAYAN BANADA SÖYLESİN.HİÇ KİMSENİN BU ŞEHİRLE DALGA GEÇME HAKKI VE CESARETİ OLAMAZ.HERKES HADDİNİ BİLSİN DAHA FAZLA REZALETE TAHAMMÜLÜMÜZ YOKTUR.

sivasspor585858 18.10.2010 11:27

arkadaslar ne oluyor anlayamadim.
8 mac olmus siz sivasi bank asya´ya gönderdiniz bile.
daha 26 mac var önümüzde. buca macinda tribünleri dolduralim. 90 dakika tezahürat edelim, futbolculari atesleyelim, buca macindan 3 puan alip motivasyon lazim. taraftar oturup cekirdek yeme yerine 90 dakika rakibin karsisinda 12´inci adam olmasi lazim.
ben bu takima güveniyorum.
siz avrupa futbolunu takip ediyormusunuz acaba?
ingiltereye bakin liverpool nerde:

Lige çok kötü bir başlangıç yapan Liverpool’un toparlanması için önemli bir fırsat olan derbi karşılaşmasını da kaybetmesi kulübün bu sezonki sonunun iyice tartışılır hale gelmesine neden old.

Derbide Everton’u galip getiren golleri 34. dakikada Tim Cahill ve 50. dakikada Arteta kaydederken Everton puanını 9’a yükseltti. Liverpool ise 6 puanda 19. sırada kaldı.

275.000.000€ degerindeki takim 8 macta 6 puanla 20 takim bulunan premier lig´de 19. sirada.
kadrosundaki futbolculer: torres 50.000.000€, gerard 42.000.000€, kuyt 17.000.000€, joe cole 17.000.000, kaleci pepe reina 22.000.000

almanyada schalke: degeri 144.600.000€
8 mac 5 puan
18 takimli bundesligada 16. sirada
futbolculari: huntelaar 14.000.000€, farfan 13.500.000€, jurado 13.000.000€,
raul 8.000.000€, rakitic 9.000.000, kaleci neuer 20.000.000€

stuttgart: degeri 99.750.000€
8 mac 4 puan

italya serie a:
fiorentina: degeri 195.100.000€
7 mac 5 puan
ligde son sirada
vargas 20.000.000€, gilardino 19.000.000€, montolivo 18.500.000€, kaleci frey 16.000.000€, jovetic 17.500.000€

fransa ligue1
lyon: degeri 206.500.000€
mac 8 puan 8
20 takimli ligue 1´de 17.sirada
lisandro lopez 23.000.000€, gourcuff 22.500.000€, toulalan 22.000.000€, bastos 15.500.000€, kaleci Lloris 16.500.000€

ArifŞahin 18.10.2010 11:31

kurtuluşumuz mucizelere kaldı,sanki topyekün milletin üstünde ölü toprağı varherkes:kendi futbolcumuz,hakemler vedefederasyon dahil kimse sivasspor'u süperligte görmek istemiyor geçen sezon başaramadılar ama bu sezon bakalım nolacak ama köy çok açık vede seçik NET GÖRÜNÜYOR.bir iki futbolcunun canla başla oynamasına rağmen diğer inekler o çimlerde yayılmaya gelmişler.o çoban cüneyt çakırda tercihlerini(yanlı kararlarını)ev sahibi takımdan yana kullanınca olan sivasspor'a oluyor. BU DURUMA BİR DUR DİYECEK YOK MU?

MMK 18.10.2010 11:37

Galatasaray bu hocadan da aptalmış. daha ne duruyorsun. eşyalarını topla lütfen.

atrium58 18.10.2010 11:43

[QUOTE=Ali Selim;660267]Bence yönetim komple istifa etsin ( başkan hariç ) teknik heyet hepsi gitsinler unutmasınlar ki SİVASSPORDAN büyük değiller[/QUOTE]

Bencede yönetim komple istifa etsin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:28.