![]() |
Cevap: Buca bugün geliyor
Musa bizim takımdayken de ne kadar yeteneksiz ve saha işgal eden bir futbolcu olduğunu söylüyordum,şimdi bir de karakter analizinide yapmış olduk.Yani söylenecek her söz bitti bir bu mu kaldı,bu ne anlamsız bir açıklamadır.Ayrıca Musa ilk golünü anca kendi kalesine atar ...
|
BUCASPOR'a Bülen UYGUN'a nispet 5 atmalıyız.
|
Musa gol atacaksa şansa bu maç atar gerisinde yatar bu adamın atamadıkları sayesinde şampiyon olamadık topa vurma özürlüsü finishingi 1 :D
|
Cevap: Sivasspor - Bucaspor
[B]
Bu maçı[/B] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]2-1[/FONT][/COLOR] [B]Alırız.[/B] |
1-0 olsun bizim olsun.. Alalım artık şu 3 puanı be.. Nasıl bişeydi galip gelmek unuttuk valla :(
|
benim düşüncem 2-1 alıcaz bu maçı inş
|
[B]Görnen bu yıl ligde kalma savaşı Kasımpaşa,Konyaspor,Bucaspor ve Sivasspor arasında geçecek.Bu yüzden mutlaka kazanmalıyız.
Bence 2-0 alırız bu maçı.Bir isteğim var bu maçı 10-0 da kazansak Sivassporun iyiliği için mesut bakkalı istifaya çağıralım. [/B] |
[B]Bu macin sonucu hoca ve cezalilarin durumunu belirler..
mac kaybedilirse Bakkal gönderilir Riza Calimbay gelir M. Yildizi affeder.. Kazanilirsa Bakkal kalir ceza devam eder.. (bu bir tahmin, bilgi degil)[/B] |
var gücümüzle savasacağız, tek atımlık kursunumuzu tam 12 den vurmamız lazım.
|
iki takımda çok zor gol atıyor,ama sivasspor da cok kolay gol yıyor,bu ıbrenın genel anlamda bucaya bır mılım daha yakın oldugunu gosterıyo malesef,ama kendı sahamızda oynayacak olmamız,bır de sanmıyorum ama taraftarın stadda coşkulu bir kalabalıkla destek verecegınıde dusunursek maca ortak olabılırz dıye dusunuyorum.umarım kazanırız,artık kazanmak lazım.
|
hangi kadro ile oynayacagiz acaba ?
|
hoca İNŞALLAH ermanla ve zitayla başlarsın,çünkü koşan ve pres yapan bi 11 e ihtiyacımız var buca karşısında
|
MESUT BAKKAL GİTMEDİGİ SÜRECE SİVASSPOR DEGİL BUCA HİÇBİRTAKIMI YENEMEZ HALA BOŞA ÜMÜTLENİYORSUNUZ.BEN KAYSERİ EN AZ 3 ÇEKER DEDİGİMDE KİMSE GÖRMÜYOR KAYSERİYİ YENMEKTEN BAHSEDİYORLARDI ŞİMDİ YİNE AYNI ÇIKIŞ MAÇI YENERİZ KİMİNLE HANGİ HOCAYLA ALACAMIZ EN İYİ SONUÇ BERABERLİK.TAHMİNİM BU MAÇI BUCA KAZANIR BAKKALDA GİDERDE KURTARIZIS BELKİ GELEN BİR ÜMÜT KURTARIR.
|
İki takımdan da üst düzey bi performans beklemiyorm ayın sıkıntıyı onlar da yaşıyor stresli bi maç olacak ibrahim dağaşan .musa aydın onur tuncer için duygusal bir maç olacak demek isterdim olmayacak tabiki duygusal bi bağ olsa idi bülo nun peşine takılıp gitmezlerdi gerçi iyi oldu zaten performansları çok ötüydü
Maça çift forvetle başlamalıyız son dakilara skor olarak üstün girmeliyiz eğer bunu sağlayamazsak diğer maçlarda olduğu gibi kontrolsüz hücum yaparak birsürü kontraatak yeriz sonrada gol yeriz tabi ...gerçi olayın teknik taktik boyutu mesut düsünsün 3 puanı alalım da nasıl alacaksak alalım |
[CENTER][COLOR="Red"][B]AKIN
ABDURRAHMAN FERHAT DİALLO SEDAT KADİR M.NAS ZİTA ERMAN (Cihan?) CEYHUN İBRAHİM SAHİN[/B][/COLOR][/CENTER] |
Kazanacığımı düşünüyorum
|
Mac icin link varmi??
|
Muhtemel 11 miz
Akin Vardar Abdurrahman Dereli Dennis Ivanovs Mamadou Diallo Ferhat Bikmaz(Ziya Erdal) Alioum Saido Mehmet Nas Cihan Yilmaz Bruno Zita Mbangoye Ceyhun Eris Ricardo Pedriel Suarez |
Bakkal kepenk kapatır bu maçta... :)
AYK |
[CENTER][B]Bu maç bizim:[B][/B]
Bu maçı[/B] [COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]2-1[/FONT][/COLOR] [B]Alırız.[/B][/CENTER] |
[B]Bu aksam rakip Buca
İstifa et nolur hoca Alev aldı artık baca Galibiyet alan gelsin[/B] |
bu maç yolun sonunu gösteren maç beraberlik bile düşünülmez bu maçla beraber seriye geçeceğimize inanıyorum haydi yiğidom mesutsuz etme bizi
|
Böyle hoca olmaz, Sedat'ın ne işi var Denis dururken aynı şekilde ibrahim Suarez varken oynayamaz. Hoca çek git yeter artık senden ne köy olur ne kasaba.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:58. |