![]() |
Cevap: Gençlerbirliği-SİVASSPOR maç fotoğrafları
[QUOTE=altuntas58;671486][B]
[B]Güven kardeşim resimler çok güzel emeğine sağlık yazdığınız mesajınızda dikkatimi ceken bir durumu sizlerle paylaşmak istedim her gruba ayrıı ayrı isimleriyle hitap ederken sivasspor taraftar derneği diğer derneklerin ve gruplarının içinde tek resmi dernek konumunda olduğu halde İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNİN adını zikretmemenizi doğrusu çok yadırgadım istanbuldan gelen hemşerilerimiz diyerek geciştirilmek bizleri çok üzmüştür umarım bu mesajınız art niyetli olmayıp istemeyerek dikkatinizden kacmıştır bizki İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİ olarak sivassporumuza aşkla ve şevkle sarılıp bir çok olmusuzluklara rağmen maddi ve manevi her türlü sivassporumuzu destekleyerek bütün deplasman maclarında yanında olmaya özen gösteriyoruz yani bazıları gibi sponsor olmadan adım bile atmayan gruplardan olmadığımızı herkes biliyor ve taktir ediyor İSTANBUL SİVASSPOR TARAFTAR DERNEĞİNİN yönetim kurulu adına bu konuda sizden bir acıklama yapmanızı rica ediyorum[/B] [IMG]http://cdn-users1.imagechef.com/ic/stored/2/101129/6fde2047527155e0.gif[/IMG][/B][/QUOTE] Konunun kilitlenmesinden yanayım Ama aktif olduğu sürecede yazma hakkımın olduğunu biliyorum... Sen güven kardeşe kızıyorsun.Bence doğru yazmış İstanbuldan gelen taraftarlar derken genelleme yapmış Ben dernekten değilim Benim dışımda 21 arkadaşımda Metro Otobüsüyle gittiler geldiler Bunlarda dernekten değil Genellemesi ne oluyor İstanbuldan gelen taraftarlar OLUYOR İlla İstanbul Dernek mi yazacak İyiki yazmamış Güven kardeşe yoksa bende tepki verirdim Adam işi biliyor İstanbulda Derneğe bağlı olmayan giden gelenlerin olduğunu biliyor. Genellemene bayıldım güven kardeş BRAVO...Bu açıklamasında güven bence herkesi anlatmış.Altuntaş amca reklamcı bir kişiliğe sahip sanırım Buna benzer yazım silindi Bunları bu konuda yeni demiyorum. Sponsor bularak 1 maça şahsen gidenlerin arasında yer aldım.Gidebilirler. Soruyorum sana.SivasPlatformu,SancaktepeBelediyesi,CoskunVinç kime yardımcı oldu Bunları yapmışken neden bu laf koymak. Madem öyle sana TERLETMELİ BİR SORU... [B]1)İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği neden Resmi olmadan önce para(aidat) topladı.Bu paralar nerde... Parası alınan kişiler sonra neden bazı listelerden çıkartıldı... Kalpleri neden kırıldı....Kurulmadan önce Bu para toplama olayı yasalmıydı.[/B] Takipcisiyiz...Gün gelecek Tv58 de tartışılacak.Hazırlıklar yapılmaktadır. (Tercih bu kanaldır) Ha dernek şuan iyi yolda.Çünkü profosyonel....********* TERLETMELİ diğer sorular başka platfomrlarda.... |
Cevap: G.b-SİVASSPOR maç fotoğrafları
Altuntas amca ortadan kayboldu:)
Nerdesin amcaaaaaa?O büyük grubun hakkinda neler söyleniyor hadi savunsanaa?AAAA yoksa bunlar dogrumuu? |
[B]Deplasmanda Sivassporumuzu yalnız bırakmayan cefakar taraftarlarımıza helal olsun.[/B]
|
[QUOTE=sivaslimete;672234]Altuntas amca ortadan kayboldu:)
Nerdesin amcaaaaaa?O büyük grubun hakkinda neler söyleniyor hadi savunsanaa?AAAA yoksa bunlar dogrumuu?[/QUOTE] AMCA YOK YİĞENLERİ BURDA GARDAŞ... |
Çok güzel bir maçtı. Hepimiz beraber olsakta tribün olarak çok şey öğrenmemiz gerekecek. Tek olumlu yan artık herkezin birlikte olması.Resimler içinde saolasın gardas.
|
müthiş gereksiz bir takışma! daha fazla çirkinliğe gerek yok!
|
altuntaş amcan koybolmadı merak etme çok güzel cevaplar gelecek , yerli yersiz konuşup görüntü kirliliğine gerek yok burda yazılanlar nasıl olsa işlerine gelmeyince silinecek gerekli cevaplar daha güzel daha sesli gelecek istder le uğraşmak onu saymamak kenara itmek kolay değil
şimdilik bu kadar |
[B]bekliyoruz..hepimizin üzerine konan töhmette ortadan kalkmış olur ..[/B]
|
[QUOTE=kerem_inci;672318]AMCA YOK YİĞENLERİ BURDA GARDAŞ...[/QUOTE]
amcana söle o zaman gelsin ortaya bir laf attı açıklasın |
kerem_inci ve nettekno
1. Sinan abinin dedigi gibi söyleyin amcaniza ciksin aciklasin burda kimseyi zan altinda birakmasin bu forumu okuyan insanlarin gruplari karsi bakis acisi degismesin acaba kendine yakistirabiliyormu ?Kendi derneginin adi yazilmadi diye baska gruplari zan altinda birakmak? Ee tabi el yumrugunu yemeyen kendi yumrugunu balyoz sanirmis.Siz Yeniceri ile ugrasmak kolaymi saniyorsunuz? |
ya ne oluyor arakadaslar neyi paylasamiyorsunuz hepimiz sivasliyiz ayip ertmeyin birbirinize saygi sinirini asmsayin rica ediyorum
|
[B][CENTER][QUOTE=nettekno;672475]altuntaş amcan koybolmadı merak etme çok güzel cevaplar gelecek , yerli yersiz konuşup görüntü kirliliğine gerek yok burda yazılanlar nasıl olsa işlerine gelmeyince silinecek gerekli cevaplar daha güzel daha sesli gelecek istder le uğraşmak onu saymamak kenara itmek kolay değil
şimdilik bu kadar[/QUOTE] Sen Kimsin Tanımam Etmem Ama Yazdıklarına Bakılırsa Ya 10-15 Yaş Grubuna Aitsin ya da Zeka Yaşın O Seviyelerde. Daha Okuduğunu İdrak Etmeden Birşeyler Yazmışsın , Boş Yazmışsın... Senin İstderinle Kimin Ne Derdi Olsun.Allah Çarşınızı Pazarınızı Hayretsin.Kendi Çapınızda Tribüncülük Yapıyorsunuz Başarılarınızın Katlanarak Artmasını Temenni Ederiz... [COLOR="red"]Velhasıl Asıl Mevzuya Gelirsek ; Sevgili Sivasspor.Com Takipçileri ve Sivasspor.Com Yöneticilerinden Özür Dileyerek Konuya Başlıyorum... Bilindiği Üzere Gençlerbirliği Deplasmanı Sonucu Bir Takım Konuşmalar Geçmişti ve Bazı Grup/Derneklere ''altuntaş'' Kullanıcı İsimli Kişiden Sataşma Mahiyetli Bir Yazı Gelmişti.Yazının Muhteviyatı 3 ya da 4 . Sayfada Mevcut. Sivassporumuzun Bu Zorlu Günlerinde 3 Taraftar Grubumuzunda Ortak Yaptığı Plan Program ve Projelerin Olduğu Dönemde Bu Tarz Çirkin Yakıştırmaların Öncelikle Tribün Birlikteliğine Daha Sonra Dolaylı Olarak Sivassporumuza Zarar Vereceğimizi Bildiğimiz İçin Haklı Olarak Tepki Gösterdik.Gel Zaman Git Zaman , Bana Bir Özel Mesaj Geldi , O Laflarla Yeniçerileri İma Etmediğini Başka Bir Grubu İma Ettiğini (O Grup Hiç Deplasmanda Görmedim Ben :) ) Söyledi.Ama Benim/Bizim Derdimiz Grup Adı Değil İmalardır.Taraftarı Birbirine Düşüren İmalardı.Bunu Engellemenin Peşindeydik.Kendisi Açıklasın Bunu Dedik Ama Açıklamadı Bunca Zaman.Kendi Bilir.Bizde Özel Mesajı Buraya Yazacak Kadar Karaktersiz Değiliz. Burdaki Diyaloglardaki amacımız Anlaşılmıştır Umarım.Bütün Taraftar Gruplarımız/Derneklerimizdende Aynı Hassasiyeti Bekliyoruz.Dedikodu İma Fitne Fesat Olmadan Böyle Birlikte Çalışarak Kötü Günümüzen Kurtulmalıyız.Birde Bu Gereksiz Çatışmalara Mahal Verecek Laflarla Uğraşmayalım (Site Yönetimine Sabırla Göstermiş Oldukları Hassasiyet İçin Sivasspor Tribün Grupları Adına Teşekkür Ederim.Konuyu Kilitlerseniz Sevinirim) Saygılar[/COLOR][/CENTER][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:55. |