SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Şimdide Mondragon sesleri (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30717)

FANATIK YIGIDO 07.12.2010 16:29

Cevap: Şimdide Mondragon sesleri

[QUOTE=migroArmis;672274]insallah dediğin gibi olur kardes..ancak gökhan ünal ın bursasporla anlastığı haberini aldım ..fakat su an fatih tekkeyide istiyorlar..ara transferde pazarlık kıran kırana gececek gibi görünüyor..ayrıca mondragon Sivasspor için iyi bir transfer olur..[/QUOTE]

yaw adami cildirtmayin yaw mondragon kim yaw kaleci alacak olduktansonra alinacak kalecimiyok mondragon gibi binlerce kalecivar istemiyoruz mondragonu kardes:mad:

DOGU_BEY 07.12.2010 19:27

[B][FONT="Arial Black"]sadece söylenti ama başka yabancı kalecilerle görüşüldüğü doğrudur( bu arada neden bazı konulara yazdığım yorum ve cevaplar siliniyor yetkili birisi bir zahmet cevap yazsın lütfen)[/FONT][/B]

mgulseven 07.12.2010 20:42

Yönetim mi veya bu futbolcuları isteyenler kim bilmiyorum ama günü kurtarmak için degil takımı kurtarmak ve gelecege yatırım amaçlı transferler yapılmalı.Bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum veya çokmu hayalperesim ama gerçekler böyle sanki.

migroArmis 07.12.2010 23:33

[QUOTE=FANATIK YIGIDO;673196]yaw adami cildirtmayin yaw mondragon kim yaw kaleci alacak olduktansonra alinacak kalecimiyok mondragon gibi binlerce kalecivar istemiyoruz mondragonu kardes:mad:[/QUOTE]

Süper ligte kalıp önümüzdeki yıl sampiyonluğa oynayacak kadroda bende mondragonu görmek istemem..zaten bizim lakırdımız ara transfer dönemi içindir..kaldıki kaleci anlamında benım sahsi fikrimdir we önceki yorumlarımdada yazdım Sivasta görmek istediğim kaleci Serkan Kırıntılı dır..Günü kurtarmak için ara transferde uygun paralarla alınabilecek en iyi transferlerden biri olduğu için mondragon iyi olur dedim..daimi olarak demedim...kaldıki kaleci kriteriniz nedir bilmem ama mondragon mewcut akın ve ramoviçten ustun bir kalecidir...

adres58 10.12.2010 00:15

Mondragon Kölnden devre arası ayrılarak ABD Major ligi takımlarından Philedelphia Union ile anlaştı.
Kaynak Kickers

50sekiz 10.12.2010 00:21

[QUOTE=adres58;673868]Mondragon Kölnden devre arası ayrılarak ABD Major ligi takımlarından Philedelphia Union ile anlaştı.
Kaynak Kickers[/QUOTE]

Konuya kilit vurmak lazim diyorsun yani :D

alemdarlar 10.12.2010 03:18

Mondi transferi kenera bırakıldı sanırım.Gündemden düştü.

MESSİ58 10.12.2010 12:12

MONDRAGON TRANSFERİ..

Galatasaray'ın eski file bekçisi Aly Faryd Mondragon, 39 yaşında bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor!.. Kolombiyalı file bekçisinin yeni durağı ise ABD olacak!..

Herkesin emeklilik haberini beklediği Galatasaray'ın unutulmaz kalecilerinden Aly Faryd Mondragon, 39 yaşında bir transfere daha imza atmak üzere!..

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Bundesliga ekiplerinden Köln'de forma giymeye başlayan ve uzun zamandır bu takımda top koşturan Mondragon, Amerikan Futbol Ligi (MSL) takımlarından Philadelphia Union'a transfer olma kararı aldı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kolombiyalı file bekçisinin ara transfer döneminde kulüpten ayrılma kararı aldığı ve kendisine teklifte bulunan ABD kulübünün teklifini kabul ettiği bildirildi.

Alman Kicker Dergisi'nin verdiği haberin ardından Alman medyasına konuşan bir kulüp yetkilisi ise transfer haberini doğrulamazken, görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

2001-07 yılları arasında Galatasaray formasını başarıyla giyen Mondragon, 2007 yılından beri de FC Köln ekibinin kalesini koruyordu. Kolombiya Milli Takımı'nda da 50 maçta görev yapan Mondragon, son haftalarda izinsiz olarak Milli Takım'a gittiği için Alman ekibiyle sorun yaşamıştı.

(Gazeteport)

alemdarlar 10.12.2010 12:14

Cevap: MONDRAGON TRANSFERİ..

Mondi ABD de oynayabilir.Gücünü oralarda kullanabilir anca.
Türkiye ye gelecek haberleri traş yani.

kiNgSiZe58 10.12.2010 12:22

Cevap: MONDRAGON TRANSFERİ..

hayirli olsun ne diyeyim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:56.