SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hoşgeldin Kamil Grosicki (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30987)

babapiton 09.01.2011 00:43

Cevap: Kamil Grosicki [Video]

[QUOTE=vedat58;681703]kardes video acilmiyor link bozuk galiba[/QUOTE]

Bende Sorun yok Kardeş

mühendisburak58 09.01.2011 00:44

Cevap: Hoşgeldin Kamila Grosickiego

inşallah tutar ve sivassporda iyi oynar.

babapiton 09.01.2011 00:44

[QUOTE=ZiDaNe58;681705]çook güzel olmus hacı..emeğe saygı..eline koluna yüreğne saglık:)[/QUOTE]

Tamamını izledinmiki :D ben bunu paylaşalı 4 dk oldu video 7 dakika:D

stutgart58 09.01.2011 00:49

Yeni kadromuz büyük ihtimalle şu şekilde şekillenecek Sistem 4-2-3-1
Özellikle kontra ataklarda çok etkili bi takım olacak.kanatlarda çok hılzı iki adam Erman ve Grosicki ve bu kanatlara topu dagıtacak ara pasları verecek teknik ve hızlı bi forvet arkası Sandro ile çok sağlam bi takım görüntüsü var...

[B]........................alişan...............................

apo...........navratil..........sedat............hayrettin(ziya)

...................rada..........kadir..............................

Grosicki................Sandro .............Erman(Kamanan)

.......................Mehmet Yıldız(Pedriel)..................[/B]

babapiton 09.01.2011 00:56

[QUOTE=stutgart58;681712]Yeni kadromuz büyük ihtimalle şu şekilde şekillenecek Sistem 4-2-3-1
Özellikle kontra ataklarda çok etkili bi takım olacak.kanatlarda çok hılzı iki adam Erman ve Grosicki ve bu kanatlara topu dagıtacak ara pasları verecek teknik ve hızlı bi forvet arkası Sandro ile çok sağlam bi takım görüntüsü var...

[B]........................alişan...............................

apo...........navratil..........sedat............hayrettin(ziya)

...................rada..........kadir..............................

Grosicki................Sandro .............Erman(Kamanan)

.......................Mehmet Yıldız(Pedriel)..................[/B][/QUOTE]

Bide forvet aldıkmı bu takım bomba olur :)

Ahmet92 09.01.2011 01:00

Dört gözle bekliyoruz. Sivasspor 2011 yilinda damgayi vuracak insallah.

Geliyooorrrrrr Kamill.

akkara58 09.01.2011 01:01

dayııı sol bekte hayrettiinin nasıl oynatırsınız atom karınca ziya varken yaa hayrett :D:D:D

erolbal 09.01.2011 01:01

Eğer doğruysa çok iyi..:) Lütfen ana sayfadaki başlıkta yanlış yapılmasın Kamil (Kamila Olursa bayan adı olur):mad:

Dark Force 09.01.2011 01:36

Sözleşmesi kaç yıllık aceba

adres58 09.01.2011 01:40

[QUOTE=Dark Force;681727]Sözleşmesi kaç yıllık aceba[/QUOTE]

3,5 yıllık diye bir söylenti var ama daha belli değil.. Şu an bildiğimiz yola çıktı ve sözleşmesi 3.5 yıl...

subasi29 09.01.2011 01:43

[B]Degerli Sivasspor Camiasina,Gonul Veren Taraftarina Hayirli Ugurlu Olsun.Hersey Sivas'imiz icin ! [/B]

NAUGHTYBOY58 09.01.2011 01:59

[B]Bu Transferi FazLa Abartmayınn bu Kadarınıda Bi Zahmet YapıcakLar Yanii. Yinede Emeğe Saygı Yönetime TeşekkürLer İnş FaydaLı Olur..[/B]

carizma0658 09.01.2011 02:01

çokkkkkkkk sevındim ayrı nerdeyse anadolunun peşınden koştuuuu oyuncuyu sivas aldı ona ap ayrı sevındim TEŞKKRLER YONETIM çok videosunu izledık muhteşem bir oyuncu turkıye kamılı kesınlıkle manşetten indrmıcektr

münihli_58 09.01.2011 02:05

Nihayet Para verip Futbolcu aldik uzun zaman sonra..:)

carizma0658 09.01.2011 02:09

TUM ANADOLU ONU İSTEDİ AMA KAMIL RESMEN BİR YİGİDO HOŞGELDIN KAMIL....

kadirakin58 09.01.2011 03:31

inşallah aldığı paraya değecek kalitede oynar. helal olsun yönetime, birçok takımın peşinde olduğu oyuncuyu bağladı.

poolat58 09.01.2011 03:48

SİVASSPOR ANLAŞTIĞI FUTBOLCULARI KAMPA ÇAĞIRDI PDF Yazdır e-Posta

Image

Sivasspor’un anlaşma sağladığı Sandro Mendonça’nın ise Antalya-Side kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara katıldığı belirtildi

SİVASSPOR ANLAŞTIĞI FUTBOLCULARI KAMPA ÇAĞIRDI.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'un kadrosuna katmak istediği Polonyalı kanat oyuncusu Kamil Grosicki ile her konuda anlaştı.

Devre arası çalışmalarını Antalya'da sürdüren Sivasspor Polonyalı milli futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı.

Bu sezon yaşadığı şanssızlıkların ardından ligin alt sıralarında kalan ve bir türlü beklenen istikrarı yakalayamayan kırmızı beyazlı ekibin Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen Kamil Grosicki ile anlaşmasının ardından görüşmelerini sürdürdüğü 2-3 futbolcu ile de anlaşmak üzere olduğu belirtildi.
Sivasspor defans bölgesine Çekoslovakyalı futbolcu Stoper Navratil’i, Ön Libero Thomas Rada’yı düşündüğü ve bu futbolcularla da her konuda karşılıklı anlaşma sağladığı belirtildi.

Öte yandan Sivasspor’un anlaşma sağladığı Sandro Mendonça’nın ise Antalya-Side kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara katıldığı belirtildi.

mucahitbaba58 09.01.2011 04:08

[B]valla ne yalan soyleyim heyecanliyim imzayi attiktan sonra yigidoluga adim atmis olacak o zaman tam inanmis olacam hayirli olsun kamil
adida kolay :D:D[/B]

mucahit_58 09.01.2011 05:22

Hayirli ugurlu olsun ugurun onunde iyi bi sag ofans oyuncusuna ihtiyac vardi vasat kamanandan dolayi hayirli ugurlu olsun hem stili olan hem genc kosan ve savasan bi oyuncu, sagolsain yonetim.

B.DUMANLI 09.01.2011 08:43

[QUOTE=NAUGHTYBOY58;681733][B]Bu Transferi FazLa Abartmayınn bu Kadarınıda Bi Zahmet YapıcakLar Yanii. Yinede Emeğe Saygı Yönetime TeşekkürLer İnş FaydaLı Olur..[/B][/QUOTE]

Öyle ya ,buda Nasrettin hocanin göle yogurt calmasi gibi birsey.Ya bizde tutmazsa.Böyle kötü seyleri düsünmek bile istemiyorum.Yoksa ati alan ,üsküdar´i gecer.ALLAH KORUSUN.

clas58 09.01.2011 08:53

uzun zaman sivasspora katkı sağlayacağına gönülden inanıyorum hayırlı uğurlu olsun

Yusuf Çevik 09.01.2011 09:18

Sivassporumuza hayırlı olsun.İNŞALLAH güzel bir performans sergileyerek daha ilerlerde olur:)

sivaslitaner58 09.01.2011 09:24

adam turkmus adi kamil haha saka saka ama insallah faydasi olur

HababamHa 09.01.2011 09:39

Hoş geldin Yiğido inşaallah Sivasspora faydalı olursun.

calipso 09.01.2011 09:45

adam daha imzayı atmdan formayı giyip oynamadan 100 ün üzerinde mesaj yazılmış :D

imzayı atmadan inanmam

burak58as553 09.01.2011 10:06

KAzım gibi cıkmaz insallah.:)))

yigidomustafa58 09.01.2011 10:10

[B]hayırlı uğurlu olsun takımımıza ...[/B]

AYDIN1985 09.01.2011 10:16

Cevap: Hoşgeldin Kamil Grosicki

Kamil Gardas Hosgeldin, Iyi futbolcu oldugunu ögrendik, Insallah bizede faydali olursun.

58_babacan_58 09.01.2011 10:23

[B][CENTER][COLOR="Red"]SONUNDA PARAYA KIYIP Bİ FUTBOLCU ALDIK AMA İNŞALLAH ELİMİZDE PATLAMAZ,İNŞALLAH TAKIMA HAYIRLI OLUR...[/COLOR][/CENTER][/B]

DoomsDay58 09.01.2011 11:19

[QUOTE=babapiton;681702]Kamil Grosicki'nin imza atmasının kesinleşmesiyle kamil grosicki için hazırladığım videoyu paylaşıyorum umarım beğenirsiniz !!!

[CENTER][URL="http://www.youtube.com/watch?v=3z0sCgYYcq4"]VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLA[/URL][/CENTER][/QUOTE]

galatasaray maçında döktürür gibi me geliyor :D
Eline Sağlık Kardeş.

phenom58 09.01.2011 11:47

Cevap: Hoşgeldin Kamil Grosicki - Resmi Haber

[QUOTE=yigidocengiz;681533]bişey sorabilirmiyim arkadaşlar???sizce bu grosicki kalteli bir oyuncu mu???yani bomba etkisi yapacak kadar kaliteli mi..*çünkü diğer çekleri hiçbirimiz beğenmedik,beğenmiyoruz adlarını hiç duymadık diye,ben bu grosickinin adını da duymamıştım.heralde burdaki hiçkimsede duymamıştır.

yani diyeceğim şu belki çekler de en az(İNŞALLAH) bu adam kadar kalitelidir.

hem başkan dememişmiydi bir röportajında;alacağımız topçuların tamamı kalburüstü topçular bu yüzden zorlanıyoruz diye...
açıkcası aklımdaki tek soru işareti sandro...onun dışında transferlerde yönetimi başarılı bulduğumu söyleyebilirim...[/QUOTE]

Kimin gelmesini bekliyordun Messinin falanmı?

shang 09.01.2011 11:48

inş sorun çıkmaz çok umutluyum bu futbolcudan

COBANSARAYLI 09.01.2011 11:53

Cevap: Hoşgeldin Kamil Grosicki - Resmi Haber

10 numaranin sahibi ni Bulmuslar tebrikler yönetim,hosgeldin yigido kamil
Insallah yönetimin yüzünü kara cikarmaz iyi bir stoper ve iyi de bir orta sahaya takviye oldumu en azindan ligte kaliriz

V1CT0RY 09.01.2011 12:05

[B]Hiç Tanımıyorum YOutube da Bir Kaç Videosuna Baktım.

Özellikle 18 İçinde Rakipleri Terse Yatırmakta ve Son Vuruşlarda Etkili Bir Adama Benziyor.Kanadıda Hızlı ve Seri Bir Biçimde Kullanıyor.

Medyada Dolaşan Haberlerdeki Rakamlara Göre Bize 3.5 Yıllığına Yaklaşık 5 Trilyondan Daha Fazla Bir Bedele Malolacak.

Yaşı 22 ve Milli Bir Oyuncu.

Beklentilerimiz Çok Fazla , Umarım Karşılıksız Bırakmaz...

Hayırlı Olsun Takımımıza..[/B]

bykaram 09.01.2011 12:13

bursanın kayserının arisin alamadıgı futbolcuyu sıvasspor aldı helal olsun bu yonetıme

cılgınsivas58 09.01.2011 12:39

hayırlı olsun işaallah yeni aldığımız oyuncular uyum sorunu yaşamaz
hangi mevki:confused:

fatih585858 09.01.2011 13:08

Yaşı genç kulübümüze uzun yıllar katkı sağlayacak, süratli teknik kapasitesi yüksek bir futbolcuya benziyor, inşallah kulübümüze büyük katkısı olur.

ozgursahin58 09.01.2011 14:41

burakın adamın videsonda hep kendini yere atmış guzel bir hareket yok . böle futbolcu bize lazım deil

kangalli58yasin 09.01.2011 15:19

arkadaslar simdi kamil kesin olarak sivassporlu mu olacak ?! heryerde yunanlarin yazilarini görüyom arise geliyor diye . adamlar cekemiyor kiskaniyor -
eger imzayi atacaksa o zaman hayirli ugurlu olur insallah:) - yani teknik kapasitesi olan bir futbolcu - elrio van heerden gibi olmasinda :rolleyes:

birolsvs58 09.01.2011 21:01

çok iyi bir tranafer inşallah çok başarılı olur ist kokanalarına koca lazımmış:D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:32.