![]() |
Cevap: Sivasspor'umuz 3 Yeni İsimle Anlaştık
[QUOTE=SS'li;681890]Çek cumhuriyetinden iyi futbolcu çıkmaz ama yinede şuanki bizim kadrodaki futbolculardan daha kötü olabileceklerini de sanmıyorum.[/QUOTE]
Rıza hoca aldıysa o iyisini bilir |
Cevap: Sivasspor'dan üçü bir arada
[B]Yıllar sonra nokta transferler gördük. Sivas'a Sivas iklimine uygun Polonya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerden oyuncular transferi yapıyoruz.
Defans hattında ki oyuncularımızın sayısı çok fazla oldu bazı oyuncular ile yollar ayrılacak gibi görünüyor. Murat , Sedat , Diallo , Ziya ,İvanovs, Hayrettin , Ugur , A.Dereli yeni transferler Rada ve Jakub Navratil ile birlıkte tam 10 tane defans oyuncumuz oldu en az 2 oyuncu gönderilmesi gerek bunlardan da en yakını Sedat ve Uğur gibi görünüyor... Rıza Hoca ile çok şey değişti ve değişecek transferler birer harika sadece genç Korcan'ı saymazsak takıma direk katkı yapacak nokta transferler yapılıyor. Rıza Hoca'yı çalıştırdığı her takıma fiziği yüksek uzun boylu oyuncular almıştır bu geleneğinide bizde sürdürüyor bu sayede İnş. duran top hastalığımızdan kurtuluruz...[/B] |
Fanatik Gazetesi: Yigido Hat-trick yapti .
Acayip gururlandim haa:D:D |
transferlerin hepside işe yarayan transferler heleki rıza hocamız varsa işin içinde işini bilir o yönetimi kutluyorum transferler için bu futbolcuların takıma cok katkısı olacagına inanıyorum sivasımıza hayırlı uğurlu olsun
|
[QUOTE=münihli_58;682061]Fanatik Gazetesi: Yigido Hat-trick yapti .
Acayip gururlandim haa:D:D[/QUOTE] [B]Lig tvnin sitesinede bak istersen :D[/B] |
[QUOTE=Besyo_cu;682060][B]Yıllar sonra nokta transferler gördük. Sivas'a Sivas iklimine uygun Polonya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerden oyuncular transferi yapıyoruz.
Defans hattında ki oyuncularımızın sayısı çok fazla oldu bazı oyuncular ile yollar ayrılacak gibi görünüyor. Murat , Sedat , Diallo , Ziya ,İvanovs, Hayrettin , Ugur , A.Dereli yeni transferler Rada ve Jakub Navratil ile birlıkte tam 10 tane defans oyuncumuz oldu en az 2 oyuncu gönderilmesi gerek bunlardan da en yakını Sedat ve Uğur gibi görünüyor... Rıza Hoca ile çok şey değişti ve değişecek transferler birer harika sadece genç Korcan'ı saymazsak takıma direk katkı yapacak nokta transferler yapılıyor. Rıza Hoca'yı çalıştırdığı her takıma fiziği yüksek uzun boylu oyuncular almıştır bu geleneğinide bizde sürdürüyor bu sayede İnş. duran top hastalığımızdan kurtuluruz...[/B][/QUOTE] Savunmada Diallo'nun sözleşmesi donduruldu.Ayrıca Rada ön libero olarak alındı Sedat ve Uğur ayrılmayacak. |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;682063][B]Lig tvnin sitesinede bak istersen :D[/B][/QUOTE]
Dogru ya Lig Tv'nin sitesinde yaziyodu haha karistirmisim :D:D |
camiamız adına hayırlı olsun forvete eneramoyu aldık mı bızı kımse tutamaz haydı yonetım sevındır bızı...
|
[QUOTE=münihli_58;682061]Fanatik Gazetesi: Yigido Hat-trick yapti .
Acayip gururlandim haa:D:D[/QUOTE] Kardeş nerede yazıyor biz mi göremiyok yaw. |
[QUOTE=Mamadou Diallo;682068]Kardeş nerede yazıyor biz mi göremiyok yaw.[/QUOTE]
Kusura bakma kardes karistirmisim. Lig Tv'nin sayfasinda yaziyor :) |
[QUOTE=münihli_58;682066]Dogru ya Lig Tv'nin sitesinde yaziyodu haha karistirmisim :D:D[/QUOTE]
[B]:D:D Fanatik daha vermemiş.Onlarda sağlam bir başlık atarlar merak etme..[/B] |
oyuncuların kalitesini pek bilmiyorum ama defansta Jakub Navratil Boyunu kullanan bir oyuncu gibi duruyor inşallah basarılı olurlar.
|
Transfermarkt.de 'de baktim
Kamil Grosicki 825.000€ Jakup Navratil 500.000€ Tomas Rada 650.000€ Sandro Mendonca 500.000€ Korcan Celikay 50.000€ |
Sivasspor'un Polonyalı transferi Grosicki İstanbul
Sivasspor, Polonya'nın Jagiellonia Bialystok takımından aldığı orta sahanın sağında görev yapan Kamil Grosicki'i İstanbul'a getirdi.
Menajeri eşliğinde THY'nin tarifeli uçağıyla Varşova'dan gelen 22 yaşında ve 1.77 boyundaki Grosicki'i Atatürk Havalimanı'nda Genel Menajer Oray Baykal karşıladı. Açıklama yapmadan havalimanından çıkan Polonyalı futbolcu, yarın Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde diğer transferlerle birlikte sağlık kontrolünden geçirilecek. 09.01.2011 - 17:50 |
Hayirli Ugurlu Olsun
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Hayırlı uğurlu olsun inşallah takıma katkıları dokunur...[/COLOR][/CENTER][/B]
|
Sivasspor'un çekleri Türkiye'ye geldi
Sivasspor'un anlaştığı Çek futbolcular Tomas Rada ve Jakub Navratil İstanbul'a geldi. Futbolcular yarın Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. THY'nin tarifeli uçağıyla saat 15.05 sıralarında Atatürk Havalimanı'na inen yeni transferleri, dış hat terminalinde Genel Menajer Oray Baykal karşıladı.
FC Viktoria Plzen takımından alınan iki futbolcu da ülkemiz hakkında fazla bilgi sahibi olmadıklarını ancak futbol olarak Türkiye'nin Çek Cumhuriyeti'nden üst düzeyde olduğunu söyledi. Stoper mevkiinde oynayan 1.93 boyunda ve 26 yaşındaki futbolcu Jakub Navratil, Sivasspor'a gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Defans oyuncusu 27 yaşındaki Tomas Rada ise takım ile çalışmalara katılmak ve başarılı olmak için sabırsızlandığını anlattı. Polonya'nın Jagiellonia Bialystok takımından alınan orta sahanın sağında görev yapan 22 yaşında ve 1.77 boyundaki Kamil Grosicki'in ise bu akşam THY'nin 17.00 uçağıyla Varşova'dan İstanbul'a geleceği bildirildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda kulübe katılan üç futbolcunun; Sandro da Silva Mendonça ve Korcan Çelikay ile birlikte birkaç gün içinde imza atması bekleniyor. |
Cevap: Sivasspor'un çekleri Türkiye'ye geldi
Sivasspor'un Polonyalı transferi Grosicki İstanbul'a geldi
CİHAN - 09.01.2011 - 17:50 Sivasspor, Polonya'nın Jagiellonia Bialystok takımından aldığı orta sahanın sağında görev yapan Kamil Grosicki'i İstanbul'a getirdi. Menajeri eşliğinde THY'nin tarifeli uçağıyla Varşova'dan gelen 22 yaşında ve 1.77 boyundaki Grosicki'i Atatürk Havalimanı'nda Genel Menajer Oray Baykal karşıladı. Açıklama yapmadan havalimanından çıkan Polonyalı futbolcu, yarın Bakırköy Acıbadem Hastanesi'nde diğer transferlerle birlikte sağlık kontrolünden geçirilecek. |
valla güzel haber hepimize hayırlı olsun çıldırt bizi kamil :))
|
CAMİAMIZA HAYIRLI UĞURLU 0LSUN,CENABI ALLAH UTANDIRMASIN.GELDİKLERİ YERİN İKLİMİ SİVASIMIZA UYGUN BİR İKLİM BU ALIŞMA YÖNDEN ARTI DEĞER KATACAKTIR.ANLAMADIĞIM HALA TENKİT EDİYORLAR VEYE ŞÜPHEYLE BAKIYORLAR.
|
hayırlı olsun,ayakları düz bassın bizim için goller atıp başarı getirsinler inşallah...
|
[QUOTE=münihli_58;682073]Transfermarkt.de 'de baktim
Kamil Grosicki 825.000€ Jakup Navratil 500.000€ Tomas Rada 650.000€ Sandro Mendonca 500.000€ Korcan Celikay 50.000€[/QUOTE] 5 Milyon transfere para verdik ha.Rekor mu?:) |
Cevap: Sivasspor'umuz 3 Yeni İsimle Anlaştık
[QUOTE=SS'li;681890]Çek cumhuriyetinden iyi futbolcu çıkmaz ama yinede şuanki bizim kadrodaki futbolculardan daha kötü olabileceklerini de sanmıyorum.[/QUOTE]
SS LİDEN ALINTI YAPACAKTIM YANLISLIKLA TESEKKÜR ETTM ARKADASLAR YANLIS ANLAMAYIN:D sen ciddimisin istemedğin kadar yıldız futbolcu sayarız sana istersen cek cumhuriyeti vatandası olan:D |
lig tv de yazmış SİVAStan hactrik diye aman nazar değmesin.
|
grosicki,rada ve navtaril ıyı transferler plazenden gelen futbolcuları ızlemıstık.hayırli olsun
|
Sivasspor'un dış transferde Jakub Navratil, Tomas Rada ve Kamil Grosicki ile anlaşma sağladığı bildirildi.
Sivasspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kırmızı-beyazlı ekip, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın isteği doğrultusunda Çek Cumhuriyeti'nden Jakub Navratil, Tomas Rada ve Polonyalı Kamil Grosicki ile her konuda anlaşma sağladı. 3 futbolcunun, yapılacak sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacağı bildirildi. Çek Cumhuriyeti'nin FC Viktoria Plzen takımından transfer edilen 26 yaşında 1.93 boyundaki Çek futbolcu Jakub Navratil'in stoper, aynı takımdan transfer edilen 27 yaşında 1.88 boyundaki Çek futbolcu Tomas Rada'nın defans, Polonya'nın Jagiellonia Bialystok takımından transfer edilen 22 yaşında 1.77 boyundaki Polonyalı Kamil Grosicki'nin ise orta sahanın sağında görev yaptığı belirtildi. Bu 3 futbolcu ile daha önce anlaşma sağlanan Sandro da Silva Mendonça ve Korcan Çelikay için daha sonra açıklanacak bir tarihte imza töreni düzenleneceği belirtildi. |
grosichi hakkında azbüçük malumatımız varda ben şu tomasla jakubu çok merak ediyom ya.İNŞALLAH en az onun kadar iyilerdir..
|
sedat'a yol gorundu inşallah tez zamanda takımdan ayrılır.
|
gayet iyi futbolcular ancak uyum sorunu olmazsa iş tamam sayılır 2 tanede forvet lazım inşallah m yıldızın eline kalmayız.suarezin yanına hiç olmazsa iyi bir forvet şart kamanan da var bunlara altarnatif olursa canla başla oynarlar yoksa tuz atarlar gördük kaç maçtır bay golcümüz 2 gol atmış...yönetime güvenmiye devam etmeliyiz onlar geregini yapıyorlar eldeki imkanlar bu kadar ne yapsınlar çıkıp kendileri oynuyacak degilya emegi geçen herkese minnattarız....
|
Bence Galatasaray maçına şu 11 ile çıkacak:
Ramovic Abdurrahman-Navratil-Murat-Ziya Rada Grosicki--Mehmet--Kadir--Erman Mehmet-Ricardo(Y.T) Sedat cezalı yoksa kesin oynar.Ivanovsta yabancı sınırına takılıyor.Belki Murat'ın yerine Hayrettin oynayabilir. |
[QUOTE=Mamadou Diallo;682112]Bence Galatasaray maçına şu 11 ile çıkacak:
Ramovic Abdurrahman-Navratil-Murat-Ziya Rada Grosicki--Mehmet--Kadir--Erman Mehmet-Ricardo(Y.T) Sedat cezalı yoksa kesin oynar.Ivanovsta yabancı sınırına takılıyor.Belki Murat'ın yerine Hayrettin oynayabilir.[/QUOTE] Pardon arkadaşlar ricardo yok.12 oluyor. |
Sivassporumuz harika Transferler yapti. Yigidolar 2011 Yilinda basarili olacaktir buna inaniyoruz.
|
hepsi'de hayirli ugurlu olsun... on yargili konusmayalim, izleyip gorelim.. burda kimse bu futbolculari canli izlememistir, bekleyip gorecegiz.. 2ci yari guzel bir sivasspor izlemek nasip olur insallah..
|
alın an oyuncuların geldikleri takımlarda hepsi de oynuyordu. boş da kalmış yaşları felan gecmiş oyuncular deil. umarım uyum saglarlarsa sivasspora çok fayladı olucaklardır.cek cum oyuncu çıkmaz diye yazanlar milan baros- sivok- rosicki-peter cech-povorsky- koller -ve pavel nedved nereli cahil arkadaşım.
|
Daha önce ki bir yazımda Sivasspor'un Doğu Avrupa ülkelerinden transfer yapması gerektiğini yazmıştım.Buna en büyük etken olarak ta iklim şartları ve bu ülke oyuncularının takım oyuncu olmaları gibi sebepler sıralamıştım.
bu transferler gösteriyor ki aklın yolu bir. yönetime ve özellikle sayın başkanımız Mecnun Odyakmaz'a bir taraftar olarak teşekkür etmek istiyorum. umarım bu transferler yalnızca bu sezon için değil ilerisi içinde Sivasspor'umuza hayırlı olur; ki ben buna eminim. SENİ DİPLERDE DEĞİL HER ZAMAN ZİRVEDE GÖRMEK DİLEĞİYLE YİĞİDOM! |
transferlerimiz hayırlı olsun. cek futbolcular disiplinli ve takım oyununu iyi oynayan oyuncular oluyor. ozellikle defansa yapılan bu takviyeye cok sevindim. keske dialloda sakatlanmasaydı en cok o canımı sıktı...
|
hepside futbolu bilen insanlar
transfer böyle yapılır |
yönetim daha önce takimin dengesini bozmamak icin pahli transferler yapmiyordu en sonunda iki senedir takimda denge kalmadi hic bir ftbolcuda diyemezki bunlar neden bizden daha cok para aliyorlar.
|
hiçbirini duymadım ama inş hayırlı olur
|
hayırlı olur inşallah özlenen sivasspor geri gelir umarım
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:32. |