SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivas'ta Bir Devir Kapanıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=31976)

terazi 26.05.2011 00:54

Cevap: Sivas'ta Bir Devir Kapanıyor

Bizim mehmetle sezon basi bitmisti isimiz bunu o istedi
Bes kisi bir olupta sahanin ortasinda bir kisiyi dovmenin bir bedeli olmali

migroArmis 26.05.2011 01:06

Bursalı sinan denildi Bursalı Ali Tandoğan denildi ama zamanı gelince iki dakika bile tutulmadı...Üstteki kardeşiminde dediği gibi misyonunu tamamlayan futbolcuyu göndereceksin...

gangster 26.05.2011 01:27

Eskişehir'in Mehmet Yıldızı alacağını düşünmüyorum.Şayet giderse tahminim rotanın bank asyadan yeni gelen takımlar olacağı yönünde.Özellikle de Samsunspor.

yigido yakup 26.05.2011 01:36

mehmet yildiz bir simgedir bizim icin degerdir.ister sahada olsun ister olmasin herzaman sivassporda olmasi gereken bir insandir.

gecen senelerde mehmet yildiz gitmesin diye site acmistik asil acilmasi gereken durum simdidir diye düsünüyorum o zaman mehmet bizi satmadi hicbirseyi sivas a degismedi bugün eger mehmet yildiz gönderilirse bizde buna karsi cikmazsak cok vefasiz özünü kaybedenlerden oluruz.

bakiniz diger ismi gecenler icin söylemiyorum ama sadece mehmet yildiz geri herkes gönderilebilir.

yiğidobaytar58 26.05.2011 01:44

[B]umarım böyle bişey olmaz şurda adamın futbol oynayacağı 2-3 sene kalmış bu zamanı sivasspor da doldurması lazım..3 büyükler istediği zaman o sivassporu satıp gitmedi ama şimdi bizim yönetim taraftarı sattığı gibi takımımızın büyük abisi en vefakar oyuncusunu bi çırpıda silebiliyor....haber doğruysa çok büyük hata olur...ona yapılan en büyük haksızlık olur , hakan şükürü satan cincondan ibrahim üzülmezi satan sekiztaştan bi farkımız kalmaz....[/B]

yigidoyuzz 26.05.2011 09:29

Sivas'ta beklenen oldu

[B]Mehmet Yıldız 2000 yılında profesyonelliğe adım attığı Sivasspor ile yollarını ayırdı.[/B]
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/5/25/fft1mm1441170.jpg[/IMG]
[B]Golcü futbolcu, yönetimle yaptığı görüşmenin ardından sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Bu arada Mehmet için Eskişehirspor başta olmak üzere birçok kulübün takipte olduğu belirtildi[/B]

zaralı19 26.05.2011 09:31

Cevap: Sivas'ta beklenen oldu

resmi açıklama varmı görmeden inanmam futbolu sivassporda bırakmasını isterim...

4eylül 26.05.2011 09:32

seni seviyoruz mehmet yıldız emeğine hizmetlerine teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz

yigidoyuzz 26.05.2011 09:33

Sırada Sedat ile Hayrettin var inşallah bunlarda giderde takım bir gençleşir..

turks 26.05.2011 09:34

:mad: vay be futbol böle birşey işde adam 3 yıl önce krallar gibiydi bugun sözleşmesi feshediliyor belkı son zamanlarda performansı düşükdü ama bence biraz gayretle eski günlerine geri dönebilirdi sivasspora büyük katkıları olmusdur mehmet yıldızın ALLAH yolunu acık etsin seni unutmayacağız büyük kaptan gittiğin yerde umarım başarılı olursun ve seni inşallah birgün sivassporda farklı görevlerde görürüz

yigidoyuzz 26.05.2011 09:34

resmi sitede açıklama yapamazlar çünkü tadilatta..
[URL="http://fanatik.ekolay.net/Sivasta-beklenen-oldu_3_Detail_246_226283.htm?y=1"]Kaynak[/URL]

kangallıwert 26.05.2011 09:43

[B]Bir seyi cok merak ediyorum..Biz bu oyuncuları neden hic takasta kullanmayızda hep boyle serbest bırakırız..Ya paramiz cok yada aklimiz yok gibi geliyor bana...[/B]

taraf 26.05.2011 09:47

emeklerinden dolayı kaptana teşekkür ederiz gittigi yerde inşallah başarılı olur

doktor38 26.05.2011 09:48

misyonunu tamamlamıştı.takım üstünde baskısı çok maç esnasında tüm futbolcuların gözü onda hep ona pas atmaya çalışıyorlar o da takımın ahengini bozuyor ve çok top kaybı yaşanıyor.

engin2609 26.05.2011 09:52

Hey gidi Günler Hey Neydin Ne oldun Mehmet.. Futbol hayatında Basarılar dilerim.

teknik 26.05.2011 10:00

Hayırlısı olsun.Bazen yer değişikliği lazımdır.Kötü oyuncu olduğundan değil,yıprandığından değişmesi lazım.Çok emeği var sivassporumuzda.Ama Sivassporunda onda emeği verdiğinden çoktur.Çünkü amatör geldiği takımda milli takıma yükseldi.

tugrulist 26.05.2011 10:42

[B][FONT="Comic Sans MS"][I]isabet oLmuş koskoca sezonda 2 goL pili bitmiş [/I][/FONT][/B]

sefareis 26.05.2011 10:59

yazıklar olsun bu yonetıme gonderılecek o kadar ısım varken takım kaptanları ve ıskeletı bozuluyo sıvasın her gelen hoca baska bır sey yapıyo olan sıvasa oluyo her ne olursa olsun mehmet kalmalı kendı gıtmek ıstemıyosa yedek beklet sonradan oyuna al

pehlivan ömer 26.05.2011 11:19

sivasın tarih yazdığı zamanlara bir bakın tamamında MEHMET YILDIZ var sakatlıktan sonra yavaş yavaş toparlanmaya başladı bu sene eski MEHMET YILDIZI seyretedeceğimizi tahmin ediyorum yönetim göndermez inşallah gönderse bile gitti takımda patlama yapar kesinlikle kalmalı büyük kaptan sivasta hangi eve giderseniz sivassporu sorsanız kesin mehmet yıldız derler yani sivasla özleşmi gerçek sivaslı tam bir yiğido kaptanımıza selamlar

tavatir 26.05.2011 13:09

Yazık oldu bence. Oynamasa bile takım için çok önemli bir isimdi.

edipalperen58 26.05.2011 13:27

matamatik öğretmeni ingilizce dersinde ne kadar başarılı olursa mehmet yıldız'da sağ açıkta o kadar başarılı olur mehmet yıldızı kimsenin eleştirmeye hakkı yok mehmet yıldızı bu sezon doğru kullanıldımı onu tartışalım

mühendisburak58 26.05.2011 13:35

gerçekten haberi okuyunca üzüldüm.inşallah gitmez.bence mehmet yıldız sivassporda kalmalı.birinci ligde olduğumuzdan beri hep bizim kadroda vardı.inşallahta futbolu bırakana kadar sivaspsorda kalır hatta yarıdmcı antrenörlüğe filanda getirilebilir.mehmet yıldızsın sivasspor olmaz.

eyupkocak 26.05.2011 13:42

Keşke jübile yapsaydı yaa :) yönetim doğru bir karar verdi bence bız de oynayamıyor atakları kesiyordu takımın dinamikleymeşmesi adına önemli bir adım ıyi bir forvet almamız gerekli . . :)

engin2609 26.05.2011 15:05

Hayırlı Ugurlu Olsun....

rivaldo58 26.05.2011 15:23

yazıktır günahtır m.yıldız bu takımın simgesidir

58DraG KinG58 26.05.2011 16:04

[B]Bilen de konuşuyor bilmeyen de... SİVASSPOR demek MEHMET YILDIZ demektir.kişiliğiyle, ahlakıyla,efendiliğiyle SİVASSSPOR'a çok büyük katkısı olmuştur.GALATASARAY için HAKAN ŞÜKÜR neyse SİVASSSPOR için de MEHMET YILDIZ odur. Gitmesini isteyen bütün üyeleri yürekten kınıyorum. Böyle bir transfer olmamalıdır.Yoksa SİVASSPOR diye bişey kalmaz... :mad: :mad: :mad:[/B]

Salim58 26.05.2011 16:14

[B]Hem Mehmet yıldıza Sivasspor çok şeyler vermiştir,Hemde Mehmet yıldız Sivasspora çok şeyler vermiştir belki kötü bir sezon geçirdi fakat Mehmet Sivasspor için bir semboldür,Futbolu Sivassporda bıraksa güzel olur karar yönetimin...[/B]

Divriği58 26.05.2011 17:11

[B][I]Mhemet yıldız gidemez mehmet demek sivasspor demek...satılmamalı onu satan yönetımın ben waryaaa[/I][/B]

kadirakin58 26.05.2011 19:23

takım için vazgeçilmez olan tek bir şey vardır o da taraftarlar. yönetim değişir, futbolcu değişir, teknik direktör değişir. mehmet yıldız vazgeçilmez değildir, mehmetin gönderilmesinin hayrımıza olacağını düşünüyorum.

VAVEYLA13 26.05.2011 20:37

mehmet yıldız a yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz. bence artık misyonunu tamamlamıştı. hayırlısı olsun. bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.

sebasteia 26.05.2011 22:32

[QUOTE=VAVEYLA13;718507]mehmet yıldız a yaptığı hizmetler için teşekkür ederiz. bence artık misyonunu tamamlamıştı. hayırlısı olsun. bundan sonraki futbol hayatında başarılar dilerim.[/QUOTE]

mehmet yıldız futbolc olarak verceğini verdi, teşekkür ederiz kendisine. artık zarar vermeye başlamıştı takıma. kendisini severiz, ilerde farklı görevlerde yine görmek isteriz sivassporumuzda. yolu açık olsun.

eyupk 27.05.2011 01:04

kardeşlerim malesef Mehmet Yıldız kesinlikle ayrıldı takımdan, arkadaşım Sivassporumuzda menejerlikten sorumlu yöneticiyle konuştu doğruladılar haberi.

ccey 27.05.2011 09:15

Yönetim böyle bir hata yapamaz bence taraftarın ama gerçek taeraftarın sevdiği bir ismi böyle gönderemez, 2 senedir kim tam iyiidi ki mehmet ne yapsın zaten geçen sene sakattı, ve yeri forvet idi, sağ kanatta elinden geleni yaptı, sanki eneramo kaç gol attı, yanlış olur mehmet iyi bir sivaslıdır

tugrulist 27.05.2011 09:57

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkGreen"][B]darısı sedatın başına :D[/B][/COLOR][/FONT][/B]

risale69 27.05.2011 11:07

gidişine üzüldüm kaptan.. yolun açık olsun seni unutmayacağız.
taraftarımız maalesef birçok şeyin kıymetini bilmediği gibi onun da kıymetini bilmedi. kötü bir sezon geçirdi diye geçmişte yaptığı bütün katkılar unutuldu. onun yerine inşaallah savaşan, mücadele eden bir forvet alınır.

Örükcülü 27.05.2011 12:55

Mehmet Yıldız gidinceye değin, gidecek daha o kadar çok futbolcu var ki? Biran önce kadro yenilemek ve gençleştirmekte fayda var. Genç bir kadro ile 5 yıllık bir kadro kurmak lazım, hedefi yükseltmek lazım. Ne dersin Rıza hocam?????

halilim5858 27.05.2011 13:52

Sivas'ta beklenen oldu

Mehmet Yıldız 2000 yılında profesyonelliğe adım attığı Sivasspor ile yollarını ayırdı.Golcü futbolcu, yönetimle yaptığı görüşmenin ardından sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Bu arada Mehmet için Eskişehirspor başta olmak üzere birçok kulübün takipte olduğu belirtildi.

HALIL 27.05.2011 13:56

bunu biliyorduk zaten bosuna acmisin yormusun kendini adasim :)

sivasdergi 27.05.2011 14:00

Herşeye rağmen Mehmet Yıldız olmadan bir Sivasspor düşünemiyorum.

eroltas58 27.05.2011 14:55

Emegine saglik buyuk kaptan,allah yolunu acik eder insallah,bizlere verdigin hizmetten dolayi sana minetariz.SAGOL BUYUK KAPTAN.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:47.