![]() |
Cevap: Abdurrahman ve Sedat İle Yollar Ayrıldı
[QUOTE=doktor38;719854]sıra hayrettinde.kendi kalemize gol atmasından bıktık artık.çok zayıf kalıyor ileri gittiğinde geri dönüşleri güç olmadıgından geç kalıyor dönsede topa vuracak hali kalmıyor.hayrettinede şimdiden teşekkür edip yollamak gerek.[/QUOTE]
bence hayrettin mehmet yildiz gibi oyuncular sembol olarak kalmasi lazim nasil machester united giggs ve scholesi birakmadi adamlar 40 yasinda futbolu orda biraktilar antrenorluk yapabilirler dile kolay 10-12 yildir sivastalar bunlari gondermek ayip olabilir;) |
ugur lavuk ilk gitmesi gereken oyucuydu bence:D
|
O güzel insanlara cani gönülden tesekkür etmek bir gercek yigido olarak bize sarttir, kim ve nereli olursa olsun onlar bizlere cok güzel anlar yasatti onun icin sag olsunlar yollari acik olsun ALLAH yardimcilari olsun.Ama apo niye gidiyor ins, aramayiz.m,yildiz da kalmali bir agbi olarak,riza hoca hemserimiz her kesi gönderiyor bence bülo nun izinde unutmayalim o da her kesi gönderdi az kalsin düsecektik,hocam m,yildiz i apo yu kazanin lütfen ugur, hatta enaramo bile gitsin hic mi hic golcüye benzemiyor ,ve bize Sivasimiza emegi gecen her kesi iyi ve güzel bir sekilde ugurlayalim ki bizi ve sivasimizi unutmasinlar,emegi gecen her kese tsk eder ,saygi ve sevgilerimi sunarim.
|
yav tamam sedatı anladıkda abdurrahman neden gönderiliyor adam sakatlıktan çıktı harıkada oynuyordu abdurrahman gıbı oyunvu bulamayız bi daha
|
Hadi Sedat'ın yerini doldurabilirzde sağ bek bulmak hiç kolay değil.Abdurrahman ligin en iyi sağ beklerinden.
|
Bu haber gerçek mi hiçbir gaztede yok böle bir haber....
|
Eğer bu ikisi giderse gerçekten Rıza hocadan şüphe duyacağım.İlla kendi takımını kurmak istiyor.Gittiği her takımı bozmuş arkadaş takımın iskeletini oluşturan adamlar takımda tutulur yanlarına takviye yapılır.Hani küçük çocuklar olurya diğer arkadaşı başka yapmıştır illa bu da kendi dediğini yapmak için ağlar ya aynı o kumda bnm için başka teknik direktörlerin seçimini hçe sayan bir teknik direktör illa ben kendim kuracam istiyor böle giderse takım kabak gibi kalacak size söylüyüm.Seneye takımda şunlar kalacak.Eneramo,Navratil,Rada,Grosicki,Kadir,Erman,Hayrettin,Diallo,Murat.
Yani bunlardan son 3-4 taneside kesin değil yani her an gönderebilir.Abartmak gibi olmasın ama Kadir'i bile gönderirse çok şaşırmam. |
Zaten resmi olarak ayrılmadı o yüzden haber resmileşmeden bişey konuşulmaz.
|
abdurrahman iyi bir sağbekti. ancak iki yıldır bekleneni vermedi. mutlaka sivasta kalmak istemediği içindi sanırım. hayırlısı neyse o olsun. sedat zaten arıza idi. zaten çete kurup keitayı dövdüklerini ise hiç unutmadık. yolları açık olsun.
|
İVANOVS ve KEİTA da gidiyormuş...
''Yabancı transferine ağırlık veren Sivasspor yönetiminin, yabancı kontenjanını açmak için geçen sezon pek verim alınamayan Malili orta saha oyuncusu Souleymane Keita ve Letonyalı savunma oyuncusu Deniss İvanovs ile de yolları ayırmayı planladığı, Sivasspor ile 1'er yıl daha sözleşmeleri bulunan bu 2 oyuncunun da durumunun önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.'' |
Sivas seyircisi degisiklik istiyor.Bunada hakki var.Yeter artik yeni yüzlere ve yeni basarilara hasret kaldik.Abdurrahman ve Sedat´in disinda okadar cok gidecek olan varki.Bu takimda bir temizlik sart.
|
İkisinde Sivassporumuza katkısı olmuştur. Herşey için teşekkürler. Yolları açık olsun.
|
[QUOTE=yigido_halil_58;719863]bence hayrettin mehmet yildiz gibi oyuncular sembol olarak kalmasi lazim nasil machester united giggs ve scholesi birakmadi adamlar 40 yasinda futbolu orda biraktilar
antrenorluk yapabilirler dile kolay 10-12 yildir sivastalar bunlari gondermek ayip olabilir;)[/QUOTE] aynı şeyi düşünüyorum. iyi de olsa kötü de olsa hayrettin ve mehmet yıldız bu takımın hem ruhu hem tarihidir. saygıyı ve bu takımda jübile yapmayı hak ediyorlar. daha sonra da hakkı hocaoğlu örneğinde olduğu gibi sivasspor'da çalışmaya devam etmelerini isteriz elbette. |
Abdurrahman´mi, Ugur´mu
bircok yorumda gördügüm kanaati burda bir baslikta toplayalim isterseniz...
bir yarari olurmu acaba??? belkide yogun istek karsisinda yönetim abdurrahmanla yeniden anlasir... forum yöneticileri bu konuya birde anket ekleyebilirler. mesele su; sag bek olarak kadroda abdurrahmanmi kalmali yoksa ugurmu? ben, abdurrahmanin daha faydali olacagini düsünüyorum ve sözlesmesinin uzatilmasini istiyorum. |
Cevap: Abdurrahman´mi, Ugur´mu
Tabiki Apo kalmalı
|
Cevap: Abdurrahman´mi, Ugur´mu
[QUOTE=nejmi58;720015]bircok yorumda gördügüm kanaati burda bir baslikta toplayalim isterseniz...
bir yarari olurmu acaba??? belkide yogun istek karsisinda yönetim abdurrahmanla yeniden anlasir... forum yöneticileri bu konuya birde anket ekleyebilirler. mesele su; sag bek olarak kadroda abdurrahmanmi kalmali yoksa ugurmu? ben, abdurrahmanin daha faydali olacagini düsünüyorum ve sözlesmesinin uzatilmasini istiyorum.[/QUOTE] Arkadaşlar duygusal olmanın bir anlamı yok.Bunların ikisde bir işe yaramaz 2 senedir.abadurrhamna bu takımda değilmi? iki yıl içinde kaç maç oynadı. tamam geçmişte faydalı olmuş olabilir olduda .Ama bu vaz geçilmez anlamına gelmez. Gİdecklere karşı geliyoruz sonrada takım bu hale neden geldi diyoruz. Sivassporda değişim şart ve inşallah ikiside gider |
HAYIRLISI OLSUN Allah yollarını açık etsin.
|
abdurrahmanın gitmesine çok sevindim abdullah yigitle telefonla konuşmuş çok üzgünmüş bilmem ney ayrılmak zormuş ya kardeşim 2 sezondur sen neredeydin sakat olmana ragmen paralarını alırken hak etmedim sakatım oynamadığım paramı niçin alayım diyeydin kimi kandırıyorsun apoo kimii ?
|
hakkımızda hayırlısı
|
Abddurrahman DERELİ bu süper oynuyor
|
sivassporda güzel işler yaptılar emeklerine saglık bundan sonraki hayatlarıunda başarılar dilerim.
|
Abdurrahman ve Sedat a Sivasspor da bulundukları zaman içerisinde sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür eder Bundan sonraki Spor hayatlarında başarılar dileriz.
|
SİVASSPORUMUZA VERDİKLERİ EMEK İÇİN TEŞEKKÜR FUTBOL YAŞAMLARINDA
BAŞARILAR |
Sözleşmeleri sona ermesine rağmen görüşme yapılmayan Sedat Bayrak, Abdurrahman Dereli, Uğur Kavuk ve kaleci Alişan Şeker, kendilerine kulüp aramaya başladı. Bu arada transfer çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, hafta içinde Senegalli savunma oyuncusu Faty ile sözleşme imzalayacak.
|
Ya kardeşim bu uğurdan alıp veremediğiniz nedir. Raket gibi ayağa pas atar kimse ayağından top alamaz. Bak adamı küstürmeyin gider başka takımda patlar yine başınızı taşlara vurursunuz.
|
[QUOTE=GAZİANTEPTEN;720269]Ya kardeşim bu uğurdan alıp veremediğiniz nedir. Raket gibi ayağa pas atar kimse ayağından top alamaz. Bak adamı küstürmeyin gider başka takımda patlar yine başınızı taşlara vurursunuz.[/QUOTE]
[B]Hangi Uğurdan bahsediyorsun merak ediyorum. Bizde oynayan Uğur hiçde anlattıgın gibi bir oyuncu değil. Yılmaz Vurallı Antalya da anlattığına yakın oyun ortaya koyuyordu ancak Sivasspor formasıyla hiç bir maçında vasatı aşamadı. Son olarakta Sivasspor'dan giden hiç bir oyuncu patlamadı. ( Vasat Bucada oynayan Musa ve zorla takımdan gönderilen Murat Erdoğan hariç ) [/B] |
yolları açık olun kandiliniz mübarek olsun,emeklerine saygı veteşekkürler...
|
[COLOR="DarkSlateGray"]hayırlısı neyse o olsun.[/COLOR]
|
[QUOTE=GAZİANTEPTEN;720269]Ya kardeşim bu uğurdan alıp veremediğiniz nedir. Raket gibi ayağa pas atar kimse ayağından top alamaz. Bak adamı küstürmeyin gider başka takımda patlar yine başınızı taşlara vurursunuz.[/QUOTE]
Niyeyse biz göremedik sezon boyunca sıkıntı yaşadığımız yer bzm sağ tarafımızdı.Herhalde biz başka maçları izledik yada sen başka Uğur'dan bahsediyon.Uğurrrrr gidecekkkkkk Apo kalacakkkkkkkk |
sedatın gitmesine cok üzülmedim ama abdurrahman kalmalıydı şanssızsakatlıklar yüzünden gönderildiğini düşünüyorum daha dayanıklı bir sağ bekle yeri doldurulmazsa sakat adamı bile arayabiliyoruz
shaktar macında izlemiştim yakından takımın ayakta olan tek oyuncusuydu onun bindirmelerine takım ayak uydursaydı mactan iyi bir sonuçalınabilirdi türkiyeninsayılı sağ beklerindendi milli takımı da hakediyordu başarılıoldugumuz yıllarda ama olmadı sedat için de aklıma güzelşeylergetirmek istiyorum ama gordüğü gereksiz kartlar özellikle bu yıl trabzon macında gördüğü karttan sonra formamızı yere fırlatması en üzücü hareketiydi dilerim gittiğitakımda daha başarılı ve sakin oynar ikisi de genelolarak takıma cok şey kattılar bundan sonraki futbol yaşantılarında başarılar dileriz |
apo ve sedati transfer eden veya anlastiklari bir klup var mi?
|
Sedat gecen yil gönderilmeliydi bir yil tutmakla büyük bir hata yapildi.Abdurrrahman ise BJK hazirlik macinda sakatlandi nasil bir sakatliksa bir sezon sürdü, son bir kac hafta yedek kulübesinde oturdu ve sakiz patlatti.Ikisinede tesekkürler yollari acik olsun.Birde bunlarin arasina M.Yildiz ve M.Nas´i ekleyip gönderirsek bize karada ölüm yok.Ugur Kavuk´da basli basina problem.Aslinda oda gitmesi gerekli oyuncularin basinda geliyor.
|
[B][COLOR="Black"]Hayırlıısı neyse o olsun.. ne diyelim başka.[/COLOR][/B]
|
Abdurrahman Antalyaspor'a gidebilir.Ama Sedat hangi takıma gider belli olmaz ama Ordu Samsun yada Mersin'e gidebilir.Ivanovs'u da Ankaragücüne kakalsak Mesut bakkal Manisa'ya da istemişti kendi getirdi kendi gtrsn.
|
Abdurrahmanın gitmesine üzüldüm, süper ligde her takımda rahatlıkla oynayabilir ama sedatı ancak bank asya temizler :)
|
[QUOTE=Mamadou Diallo;721039]Abdurrahman Antalyaspor'a gidebilir.Ama Sedat hangi takıma gider belli olmaz ama Ordu Samsun yada Mersin'e gidebilir.Ivanovs'u da Ankaragücüne kakalsak Mesut bakkal Manisa'ya da istemişti kendi getirdi kendi gtrsn.[/QUOTE]
pardon Apo Kayseri diyecektim. |
öZELLİKLE ABDURAHMAN , tEŞEKKÜR EDERİZ hizmetlerinize
|
[B][COLOR="Black"]Hayırlısı neyse o olsun ama sedatın gitmesi cok iyi oldu adam gelene gecen faul yapıyor kırmızıyı yiyip cıkıyor takımı 10 kisi bırakıyordu gitmesi cok iyi oldu...[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:31. |