![]() |
[QUOTE=puar]DAHA YENİMİ YAZIYON... :) YOKSA DURUM DEĞERLENDİRMESİMİ YAPTIN :)[/QUOTE]
[B]ancak fırsatım oldu... değerlendirme yapmadığımı sonuçlarda anlarsın :D[/B] |
SivasSpor en büyük sensin
Kayserispor - Malatyaspor .....1
Konyaspor - Ankaragücü .......2 Fenerbahçe – V. Manisaspor ..1 Samsunspor - Denizlispor .......0 [B]B.B. Ankaraspor - Sivasspor ...2[/B] Beşiktaş - Gaziantepspor .......1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor .1 Ç. Rizespor - Galatasaray ......2 Diyarbakırspor – Trabzonspor ..1 |
gardas bence budur
13. Hafta Fikstürü:
Kayserispor - Malatyaspor 1 Konyaspor - Ankaragücü 2 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 1-0 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 2 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 1-2 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 0 |
Kayserispor - Malatyaspor 1
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 0 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 2 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 2 |
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 0 Beşiktaş - Gaziantepspor 1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 2 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 2 |
Kayserispor - Malatyaspor = 0
Konyaspor - Ankaragücü = 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor = 1 Samsunspor - Denizlispor = 1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor = 2 Beşiktaş - Gaziantepspor = 0 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor = 1 Ç. Rizespor - Galatasaray = 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor = 2 |
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 2 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 2 |
abi bu sistem züpper olmuş
|
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 0 B.B. Ankaraspor – [COLOR="Red"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]Sivasspor 2 [/B][/FONT][/COLOR] Beşiktaş - Gaziantepspor 2 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 1 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 0 |
buda benim kupon abicim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]
diyarbakır_trabzon>2 samsun_denizli>0 genclerb._erciyes>0 fenerbahce_manisa>1 b.b.ankaraspor_sivasspor>2 keyserispor_malatya>1 konya_ankaragücü>0 beşiktaş_gaziantep>2 c.rize_galatasaray>2... buda benden yigidolar...[/COLOR][/FONT] |
[B]son güne giriyoruz 13. hafta için geç kalmayın :D[/B]
|
[B]diyarbakır-trabzon maçı başlamıştır... bu saatten sonraki tahminlerde bu maçı dahil etmeyiniz!!![/B]
|
[B]Diyarbakırspor – Trabzonspor: 3 - 0 bitti.
Bu maç için tahminini 1 olarak yapanlara tebrikler...[/B] |
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 0 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 0 Beşiktaş - Gaziantepspor 1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 0 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor geçmiş olsun ts ye...... |
[B]Samsunspor - Denizlispor ve Gençlerbirliği – K. Erciyesspor maçları da başlamıştır... Bundan sonraki tahminlerinizde bu maçlara da yer vermeyin... Bundan sonraki tahminleriniz için aşağıdaki listeyi kullanabilirsiniz:
Kayserispor - Malatyaspor Konyaspor - Ankaragücü Fenerbahçe – V. Manisaspor B.B. Ankaraspor - Sivasspor Beşiktaş - Gaziantepspor Ç. Rizespor - Galatasaray[/B] |
işe bak yaaa 3 maçın birini bilmişim:((((
|
[B]Fenerbahçe – V. Manisaspor maçı da başladı. Artık bu maç için de tahmin yapmayın. Kalan maçlar:
Kayserispor - Malatyaspor Konyaspor - Ankaragücü B.B. Ankaraspor - Sivasspor Beşiktaş - Gaziantepspor Ç. Rizespor - Galatasaray[/B] |
[b]Ya şu Fenerbahçe ne ballı takım yaaa...Yine son dakikalarda kazandılar...[/b]
|
[B]elbet bir yerde onlarda puan bırakacaklar... çekirge nereye kadar zıplayacak :)[/B]
|
vay be durumlar vasat 7 maçtan 2 doğru tahmin yattık yine
|
[QUOTE=erdalguler][FONT="Century Gothic"]13. Hafta Fikstürü:
Kayserispor - Malatyaspor 1 Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 0 B.B. Ankaraspor - [COLOR="Darkred"][B][U]Sivasspor[/U][/B] [/COLOR] 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 2 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 0 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 [B][I]Diyarbakırspor – Trabzonspor 2[/FONT] [FONT="Century Gothic"]Günay gardaş yanlışlıkla bizi zirveye taşıdı ama tevafuk oldu belki ilerleyen haftalarda hep orada kalabilirim.... :D[/FONT][/I][/B][/QUOTE] [B]BU HAFTA 5 TUTTURDUM. BAKALIM HAFTAYA İNŞALLAH DAHA YÜKSEK TUTTURURUZ...[/B] |
Kayserispor - Malatyaspor--0
Konyaspor - Ankaragücü--1 Fenerbahçe – V. Manisaspor--1 Samsunspor - Denizlispor--1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor--2 Beşiktaş - Gaziantepspor--1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor--0 Ç. Rizespor - Galatasaray--2 Diyarbakırspor – Trabzonspor--0 __________________ Bu hafta ücte kaldim,7 bilen varsa beni gecebilir!.. |
[QUOTE=gercek58li]Kayserispor - Malatyaspor--0
Konyaspor - Ankaragücü--1 Fenerbahçe – V. Manisaspor--1 Samsunspor - Denizlispor--1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor--2 Beşiktaş - Gaziantepspor--1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor--0 Ç. Rizespor - Galatasaray--2 Diyarbakırspor – Trabzonspor--0 __________________ Bu hafta ücte kaldim,7 bilen varsa beni gecebilir!..[/QUOTE] [B]7 yok bu hafta 6'lar var... yeni listeyi yarın ekleyeceğim forma...[/B] |
[QUOTE=Ser58dar]Kayserispor - Malatyaspor 1
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 2 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 2 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 1 Ç. Rizespor - Galatasaray 0 Diyarbakırspor – Trabzonspor 0[/QUOTE] [COLOR="Black"][B]Tüh bee altıda kaldık[/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Tüh bee altıda kaldık[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]bölü 2 = 3te ben yaptım yani senin yarın kadar olabildim :D[/B] |
[QUOTE=Gunay][B]bölü 2 = 3te ben yaptım yani senin yarın kadar olabildim :D[/B][/QUOTE]
[COLOR="Black"][B]Sağlık olsun güzel gardaşım ben az yaptığımı sanıyordum demek ki fena değil! [/B][/COLOR] |
[QUOTE=Ser58dar][COLOR="Black"][B]Sağlık olsun güzel gardaşım ben az yaptığımı sanıyordum demek ki fena değil!
[/B][/COLOR][/QUOTE] [B]Bu hafta en çok bilen 6 oldu zaten ama baya var 6 bilen... Sürprizler dolu bir haftaydı diyerek kötü sonucuma sebe bulayım :D[/B] |
[QUOTE=Dağcı]Kayserispor - Malatyaspor .....1
Konyaspor - Ankaragücü........1 Fenerbahçe – V. Manisaspor...1 Samsunspor - Denizlispor ......0 B.B. Ankaraspor - [COLOR="Red"]Sivasspor...0[/COLOR] Beşiktaş - Gaziantepspor.......1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor..1 Ç. Rizespor - Galatasaray.......2 Diyarbakırspor – Trabzonspor..2[/QUOTE] Bu hafta 6'da kaldım. Kendi rekorumu egale ettim. . . |
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 1 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 0 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 1 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 2 bu hafta 5 de kaldık neyse daha iyisi haftaya inşallah |
bu hafta 3 te kalmışız ama genelden kurtarıyoz genelde 4.cüyüm
|
[QUOTE=drummer]Kayserispor - Malatyaspor 1
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 0 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 0 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 1[/QUOTE] [B][COLOR="Blue"][I]5 te kalmışım galiba. şu benim totoyu yatıran takımlara bak. sivas beşiktaş erciyes samsun[/I][/COLOR][/B] galip gelmesi gereken takımlardan darbe yedik. |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Kayserispor - Malatyaspor 1
Konyaspor - Ankaragücü 1 Fenerbahçe – V. Manisaspor 1 Samsunspor - Denizlispor 2 B.B. Ankaraspor - Sivasspor 2 Beşiktaş - Gaziantepspor 1 Gençlerbirliği – K. Erciyesspor 1 Ç. Rizespor - Galatasaray 2 Diyarbakırspor – Trabzonspor 2[/b][/QUOTE] [b]6'da kalmışım...[/b] |
Su anda zirvede fark kalmadi,3 averaji koruyamadim!
Heralde daha 1. siradayim? |
bende aynı vasat durumdayım
|
[B]1 Dağcı 6
2 Er58Ol 6 3 Ser58dar 6 4 sevde58 6 5 showtime58 6 6 5841 5 7 acakislalimahoni 5 8 bbptek58 5 9 drummer 5 10 ElbeyLi58 5 11 erdalguler 5 12 hanlili58 5 13 ilteriş58 5 14 karakule58 5 15 larinks20 5 16 mcbela58 5 17 muratfincan 5 18 puar 5 19 rguler 5 20 wrongway 5 21 yarılmışlar1 5 22 arifcoskun 4 23 baypipo 4 24 cihanakkus 4 25 extrasivas 4 26 Fatih-58 - Bln-Fatih58 4 27 GeCeVeMaVi58pRf 4 28 gkhnszksn 4 29 hafiklisemo58 4 30 henry58 4 31 LORDKRAL 4 32 meric 4 33 Onur Büyükdere 4 34 Orhan_Nilay 4 35 Sarkdakikisla58 4 36 serhankaburcuk 4 37 UMTçarşı 4 38 x_burnley 4 39 XXLSIVAS 4 40 YatodaSin 4 41 ZARALIX1968 4 42 zubiceman28 4 43 34istanbul_58 3 44 abircan 3 45 deliilyas58 3 46 dogukan58 3 47 gecko58 3 48 gercek58li 3 49 gunay 3 50 Gurunlu_58 3 51 hakandemirezen - shadow3458 3 52 ist_58 3 53 izmirli_yigido 3 54 junior_69 3 55 mergesenli_58 3 56 muRTix1 3 57 NIC39 3 58 ReDYiGiDo 3 59 serrkann58 3 60 thing58012 3 61 efeaydin 2 62 ofgurleyuk78 2 63 yigido3558 2[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:35. |