SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Lanetliyoruz ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33840)

Metal Gear 13.03.2012 00:39

Cevap: Lanetliyoruz !

[B]Sadri Şener:[/B]Kurullar değişti ama o değişen kurullara arkadaşlarımızı soktuk

Metal Gear 13.03.2012 00:45

[url]http://www.herseyspor.com/video/21948-haberin-videosu.aspx[/url]

İzleyin,görün..

mnt3 13.03.2012 00:45

[QUOTE=EneS ElmaS;773767]Birkere daha söylemiştim. Kaliteli bı video hazırlamasını bilen, tüm sezon boyunca üzerimize yapılan hakem hatalarını video olarak hazırlasın. Başka türlü hiç bi sekilde sesimizi duyuramayacağız. Saniyormusunuzki Sivasspor taraftarı hariç herhangi biri Sivasspor'un üzerine oynalinan oyunun farkında?

İnsan kulakla duyduğuna vede yazıyla okuduğuna aldanmayabilir, fakat ya gözüyle gördüğünü inkar edebilirmi?

[B]EDEMEZ![/B][/QUOTE]

Gerçekten çok güzel bir düşünce,bu sezon Karabükspor,Eskişehirspor,Galatasaray ,2 Trabzonspor maçlarında çalınan puanlarımız bu şekilde gösterilmeli cümle aleme

sefilix 13.03.2012 00:51

[QUOTE=MaXiMuM;773774]Kaana atılan tekmeyi sadece sarı kartla geçiştiren ve aynı volkanın bize galibiyet golünü attıran ş..siz kuddusi...
5 dakikalık özet görüntülere bu tekme pozisyonunu koymayan lig tv .....
2 - dekoder daha fazla satacağı için, trabzonun attığı gollerde neredeyse dediler gibi sevinen 2 tane spiker bozuntuları...
[B][I]ALLAH HEPİNİZİN BELASINI VERSİN....[/I][/B][/QUOTE]

işte bunun için ligtv ye yazın diyorum devamlı. sosyal medyada görünmezsek taraftar sayımıza göre hareket ederler. düşünün kaç tane lig tv abonesi vardır sivasspor taraftarı. bilyoner anket yayınlamış. neyseki sivasta en çok taraftarı olan sivasspor çıkmış o ankette. çok az farkla fener sonra gs olmuş. yani sivasta yaşayan gurbette yaşayan sivaslılar tamam sivassporu tutmasanız bile lig tv alırken tuttuğum takım sivasspor deyin. adamlar ticari kuruluş taraftarı kimin çoksa ona göre yorum yapıyorlar. en azından sivasspor haberlerine yorum yapın. adamlar en azından tepkiyi görsün kamu oyu oluşsun.

KIZILCAN 13.03.2012 01:22

kuddusi,bu hafta evine helal para götürmedin.bi yerden çıksın inşallah!

Kasim58 13.03.2012 01:27

Hangi birini naletlayelimki hakem denen adaletsiz yaratiklarinimi?sözde tarafsiz gazetecilerimi?lig tv tarafli konusmalari yaptiklari yorumlarimi?

Sucun büyügü Riza hocada sen bir sifir öndesin ve biliyorsunki bize karsi hakemler art niyetli sen neden önlemini almiyorsun?Zaten hamsi kafali insanlar UEFA dan elendiklerine üzülmüyor bize yenildiklerine üzülüyor Riza hoca cömertce puanlari hediye etti sen deplasmanda öndesin ne isin var cift forvetinen hocam sana kimse iyi oynadin aferim demiyor aldigin puana bakiyor

bu sattan sonra iyi futbol beklemiyorum ve istemiyorumda kötü oynayalim ama artik kazanalim puanlar alalim hocam lütfen inan icim yaniyor bedavadan dagitimiz puanlara.

yigidocengiz 13.03.2012 01:33

sezon başından beri bir değil beş değil ALLAH sizi bildiği gibi yapsın adi yaratıklar.birde senin ALLAH belanı versin eneramo seni forvet yapanın da.yedin etli ekmeği yedin köfteleri kıçını kaldıramıyosun be adi herif.o golü atsaydın şimdi bunları konuşmazdık gerizekalı harif...

Sivas_SporLu58 13.03.2012 01:39

[QUOTE=yigidolar06;773742]Biraz ağır olmuş gardaş bende futbolunu beğenmiyorum sonuçta çok sevdiğimiz sivasspor formasını sırtında ıslatıyor[/QUOTE]

ya abi gözünü seviyim çıldırttı beni hiç bişey yapmıyosa pas atsın ya bi anlık sinirle yazdım onları napım ya

EsEs2626 13.03.2012 01:54

[URL="http://youtu.be/6X0R79KQ4m4"]http://youtu.be/6X0R79KQ4m4[/URL]

Salim58 13.03.2012 08:25

[B][I]kuddisi ye söylenmesi gereken ne varsa söylenmiş.Bende şu ana kadar söylenenleri ve bundan sonra söylenecekleri topluyor toptan kuddusiye yolluyorum.. Yan hakemlerle beraber paylaşın ama çoğu sana.Adi herif...[/I][/B]

kaplanlı 13.03.2012 08:42

Cevap: pes artık

akşamdan bu yana öfkem ve sinirim geçmedi.1.hakem diye sahaya çıkan kansız ve insanların alın terini çalan adiler.2.kaçırılması daha zor olan topu gol yapamayan eneramo.3.her maçta olduğu gibi saçma sapan gol yiyen defans oyuncuları.4.büyük maçlarda b planı olmayan rıza çalınbay.5.maçtan sonra sahada hakemlerin neler yaptığını at gözlüğüyle izlemiş şenol güneş.

sefilix 13.03.2012 08:51

arkadaş yerel medyamıza bakın bir onlarda tepki yok ki ulusal basından tff den lig tv den hak adalet bekleyelim. birisi yiğido kan kaybediyor diye yazmış biri işi zora soktu demiş diğeri yiğidolara yakışmadı diye yazmış bir çoğunun da maçtan haberi yok. sadece sivasrehberim.net in haberi hoşuma gitti manşettende de şen olan kuddusi şen ola demiş. ee senin basının maçı nasıl izlemiş ulusal basından kes yapıştır kopyala yapmışlar anladığım bu kardeşim

ardahanlı 13.03.2012 09:23

Kuddusi Müftüoğlu denen şahıs neden yıllardır kokart alamadı ve haa hakem üniforması giyiyor arkadaşlar biliyormusunuz? Cüneyt çakır ve fırat aydınus caart diye fifa hakemi oldular. Yükseldiler ve çok geçmeden elit hakem durumuna geldiler. Ama müftüoğlu ben 32 yaşındayım askerden geldiğim yıllardan beri hakem ve kokartı yok neden?

Herhalde soruya cevap vermeye gerek yok!!!........

58svsvs58 13.03.2012 09:34

arkadaşlar bu kuddusi yi lanetleyen resimleri yorumları tekme atılıp bizim sarı kart gördüğümüz resimleri videoları facebook ta heryere ayalım. iyi kötü herkes bu ............ tanısın. yaptığının yanına kalmaması için.

ünisivas 13.03.2012 09:34

yeter artık susuyoruz üstümüze geliyorlar sabrımız taşmak üzere . hakem müsvetteleri sizlere diyorum iyi dinleyin bizim sabrımızı taşırmayın ALLAH etmesin TÜRKİYE karışır. sizler SİVASLILARI tanımıyorsunuz sanırım . dikkatli olun benden söylemesi...

serrrkan 13.03.2012 09:57

ATTIKTA HAKEMMİ VERMEDİ gibi saçma sapan yorumları bırakın artık. dk 57 de volkan atılsa trabzonun bütün hücum organizasyonu bozulacak maç orta alan mücadelesi olarak geçecekti. ALLAH BELANI VERSİN KUDDUSİ! SÜPER LİGE ÇIKTIĞIMIZDAN BERİ SENİN YÖNETİMİNDEKİ TÜM MAÇLAR BÖYLE REZALET OLDU. BU MAÇTAN ALDIĞIN PARA ÇOLUĞUNDAN ÇOCUĞUNDAN ÇIKSIN İNŞALLAH!

[B][COLOR="Red"]FEDERASYONA KONU İLE İLGİLİ KULÜBÜMÜZ DERHAL İTİRAZDA BULUNMASI LAZIM. EĞER BU DURUMDADA SUSARLARSA BUNUN ALTINDA Bİ BK VAR BEYLER ![/COLOR][/B]

falcon58 13.03.2012 10:04

Daha ne yapalım ulan bari maclara hic cıkmayalım
fb,gs,bjk,ts kendi aranızda oynayın o zaman...
Yeter artık Adalet istiyoruz !

Yardımcı hakemin bir metre önünde ki pozisyonda Hakem Kuddisi Müftüoğlu'nun karşısında Volkan Şen oyuncumuz Kaan'a 56. dakikada tekme atıyor ve karşılaşmanın hakem müsvettesi sarı kart gösteriyor. Dünya'nın neresinde böyle bir karar verilir merak ediyoruz.

Alın terimizi emeğimizi ligdeki konumumuzu çalan Kuddisi Müftüoğlunu kınamaktan çok öte lanetliyoruz.[/QUOTE]

Rallim58 13.03.2012 10:08

[B]Erman Toroğlu "Volkan'a kırmızı vermeyen hakemin lisansını yırtarım. Volkan atılsa işin rengi yüzde yüz değişecek.
2. sıradaki takımla 9. takım arasında 7 takımın kaderiyle oynadı...."

işte videosu:

KUDDUSİ BİTİRDİ İŞİ....

Kuddusi'yi kim tayin ettiyse onun bende gözlerinden..! ??? öpüyorum...[/B]

58hsn58 13.03.2012 10:12

boylesi hakemlere soylecek o kadar cok sey varki, ama ben susuyorum...:mad:

YENiCERiavrupa 13.03.2012 10:21

bence Yonetim Hakkimizi yiyen maclarda video yapip Skorbordumuzda Gostermesi lazim Ve Maraton trubunde dev buyuk bir pankart acilmali derim ben !!!!

Salim58 13.03.2012 10:23

[QUOTE=Rallim58;773866][B]Erman Toroğlu "Volkan'a kırmızı vermeyen hakemin lisansını yırtarım. Volkan atılsa işin rengi değişecek. 2. sıradaki takımla 9. takım arasında 7 takımın kaderiyle oynadı...."

işte videosu:

KUDDUSİ BİTİRDİ İŞİ....

Kuddusi'yi kim tayin ettiyse onun bende gözlerinden..! ??? öpüyorum...[/B][/QUOTE]

Toroğlu'nu nekadar sevmesemde bazen harbi konuşmalarını çok seviyorum.

Burada'da okadar güzel konuşmuşki bana göre on numara.

Penaltıyı bende tartışırım ama volkanın kırmızı görmemesini asla tartışmam.

Trabzon taraftarları bile eyvahh volkan kırmızıyı yedi derken senin görmemen görüpte vermeme'nin hiç bi açıklaması olamaz..

Yaktın bizi Kuddusi bu konuşmayı dinle Kuddusi zil tak oyna Kuddusiiii.....

zaralı19 13.03.2012 10:36

[IMG]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=190556341054128&set=a.174993529277076.33837.174976949278734&type=1&theater[/IMG]

zaralı19 13.03.2012 10:38

[IMG]http://f1203.hizliresim.com/v/f/3h18z.jpg[/IMG]

Bu pozisyonları ve daha çok pozisyonları görmeyenlerin................

izmirliyigido 13.03.2012 10:51

Ulan ş.refsiz Muddusi KÖFTEOĞLU bu sene 2. kez adiliğini yaptın. Sen insan mısın, yoksa hak yiyen adaletsiz bir yaratık mı? Vicdanın nasıl rahat olabiliyor. Hakemlikten ve (+) olarak diğer takımlardan aldığın eşantiyon paralar çoluk çocuğunun kursağından geçmiyor mu? Yoksa bu paraları hayır kurumlarına verip ruhunu ve vicdanını mı arındırıyorsun?

Çok değil daha Ekim ayında Beşiktaş maçında da aynı haltı yemiştin. Bakın

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33029[/url]

Sana haklarımızı helal etmiyoruz. Bu durumun böyle olmasını senden isteyen LİG TV'ye helal etmiyoruz. Maçı kazanmak için maçtan önce seninle konuşan ve görüşen (!) Trabzonsporlu yöneticilere helal etmiyoruz.

Vicdanın senin başını yesin inşallah !...

.

sivasfutbol 13.03.2012 11:43

son pasları değerlendiremezsen işte böyle olur atamayana atarlar kardeşim ara transferde forvet almazsan bu kadro bana yeter dersen rıza hoca böyle olur yanlız şu varki rıza hocada yönetimde bu takımın play of a kalmasını istemiyorlar isteseler oyuncu alır kadroyu güçlendirlerdi sivassporda ilk onbirin yerine koyacak yedek oyuncun olmayınca oyuncular kötüde oynasa değiştirme şansın yok demektir alternatifli bir oyuncu kadron olması lazım takımın böyle olmasının en büyük sebebi RIZA hocadır çünkü rıza hoca kurdu bu takımı ve alternatifli bir kadro kuramamıştır zaten mecnıun başkanda rıza ile 1 sezonluk anlaşma imzalamıştır sezon sonunda takımdan gidecek oyuncuları söyliyeyim size (mehmet nas-sandro-rada-faty-senecky-ugur kavuk-milan borcan-) şu anda aklıma gelmeyen sivasspora faydası olmayan oyuncuların gönderilmesi gerekiyor ki vede yerlerine paraya kıyıp iyi futbolcular almak lazım ki sivasspor bir yerlere gelebilsin ..

etlidöktürek 13.03.2012 12:39

''kuddusinin bügünkü düdükleriyle ilk 4 takım belli oldu'' (erman toroğlu telegol)

esentepeli58 13.03.2012 12:47

maçta satın alınan hakem yarın karısınıda satar satlık ****ler sizi:mad:

SivassporunSesi 13.03.2012 12:55

[CENTER][B][U]Arkadaşlar Bir Fikrim Var ![/U][/B][/CENTER]
[B][FONT="Arial Black"][CENTER]Lig Tv ve Merkez Hakem Kurulunu protesto için yürüyüşlere filan gerek yok öncelikle Lig Tv iletişimden spikerleri şikayet edelim.Biliyorsunuz bizim maçlarda rakip takımı tutuyormuş gibi anlatım yapıyorlar.
[url]http://www.ligtv.com.tr/​iletisim[/url] iletişim için.
Gelelim en önemli konu Merkez Hakem Kuruluna telefon + fax çekerekten maçlarımıza Fifa Kokartlı hakemler isteyebiliriz.Çünkü Fifa Kokartlı hakemler maçlarımızda hiçbir sorun çıkartmıyorlar bizim adımıza.
Bunun içinde
Merkez Hakem Kurulu
Telefon Santral : 0-212 362 24 80
Faks : 0-212-323 49 40 numaralardan şikayetimizi belirtiriz.

Ne kadar çok ileti o kadar çok karımıza olacaktır.[/CENTER][/FONT][/B]

karasarlıyiğido 13.03.2012 13:05

Biz lanetlesek ne çıkar yönetim ve teknik heyet bir kelime bile etmedi kabullenmişler zaten çıkıp sivasın hakkını aramazsa yapacak birşey yok kardeşim. Bu devran böyle gider.

ramazan5842 13.03.2012 13:15

takımın şikeyle ilgisi olmadığı halde yok başkanın 4 hareketinden,yok tapelerden,yok normalde bilet olan çantalrdında bilmem kaç yüzbin dolar para var diyerek sivasspor üzerinde kamuoyu oluşturdunuz.ve sonunda adelet tecelli etti.
bunları gören savcılar ,emniyetçiler, ve hatta istihbaratçılar acaba nasıl oluyorda barış şimşeki,süleyman abayı,abdullah yılmazı,ve dünkü maçta bariz bir şekilde ilk 4 ü sağlamlaştırmak için birilerinden emir alan ve böylesine kritik bir maça fifa kokartı olmayan bir hakem atayan şerefsizleri görmüyor.şike diye ben buna derim.
ve lütfen erman toroğlunun şu konuşmasını dinleyin.
[url]https://www.facebook.com/photo.php?v=189617847817716[/url]

hasanim58 13.03.2012 13:53

Adamlarin yuzleri eşşek derisine donmus alismislar artik heeseyi kabul ediyolar kestirip dolansalar hic degilse bi ise yararlar serefsizler

yorumyapıyombenya 13.03.2012 13:55

Sivasın ekmeğini yiyip susanları haksızlığa göz yumanları Allah'a havale ediyorum. Bu site haricinde bu konuya bu kadar eğlen taraftarı organize etmeye çalışan 2. bir yer yok hocamız bile maçtan sonra hakem hakkında rezil kararları hakkında konuşmadı

sebasteia 13.03.2012 14:18

hürdoğan haricinde sivas basını nerede? yerel medya benim gözümde koskoca bir hiçtir, hiç!!!!!!!

alçak bir hakem tarafından sivasspor'un geleceği ile oynanıyor, bir gazete çıkıp şöyle okkalı bir haber yapamıyor. ihale ilanı yayınlamak ve şehir dedikodusu yapmaktan vakit bulamıyorlar anlaşılan.

bu vesile ile bir kez daha lanet olsun sana ve seni yönetenlere kuddusi denen ...............................

caggry 13.03.2012 14:58

o kadar sinirliyim ki anlatamam.bu adam cezasını çekmeli arkadaşlar.kulüp itiraz etmeli bu maça.yeter artık şikeci dediler ses çıkarmadık,aldığımız maçı elimizden aldılar ses çıkarmadık ama bi yere kadar.ne kadar şikayet edebileceğimiz merci varsa hepsine başvuralım arkadaşlar.biz koyun değiliz sivassporluyuz ve bundan sonra her haksızlığa eyvallah demek yok!

Merkez Hakem Kurulu

Faks : 0-212-323 49 40
Bu numaralara telefon ve fax yağdırıyoruz !
Kuddusi görevini yaptı biz de görevimizi yapıp ona düdüğünü astıralım !

sebasteia 13.03.2012 15:32

[QUOTE=caggry;773960]o kadar sinirliyim ki anlatamam.bu adam cezasını çekmeli arkadaşlar.kulüp itiraz etmeli bu maça.yeter artık şikeci dediler ses çıkarmadık,aldığımız maçı elimizden aldılar ses çıkarmadık ama bi yere kadar.ne kadar şikayet edebileceğimiz merci varsa hepsine başvuralım arkadaşlar.biz koyun değiliz sivassporluyuz ve bundan sonra her haksızlığa eyvallah demek yok!

Merkez Hakem Kurulu

Faks : 0-212-323 49 40
Bu numaralara telefon ve fax yağdırıyoruz !
Kuddusi görevini yaptı biz de görevimizi yapıp ona düdüğünü astıralım ![/QUOTE]

kardeş verdiğin numarayı aradım. ama karşıma ciddi muhatap olabilecek kimse çıkmadı. dahili numarayı bilmek lazım bu işle ilgilenen kişilere ulaşabilmek için. veya en azından

[email]iletisim@tff.org[/email]

adresine mail yağdıralım.

Rallim58 13.03.2012 16:02

[B]Kuddusi Müftüoğluna tepkiler sürerken, STK'ların da açıklama yaparak Kuddusi denen zerzavatı gündemden düşürülmemesi gerekir.

Yönetim Kurulu acilen toplanarak açıklamaları ile gündem oluşturmalıdır.

Taraftarlar, MHK'ye ait telefonlarına olsun sesli-sözlü not bırakarak tepkilerini dile getirmelidir. Fax ile de tepkiler teyid edilmelidir. Aynı ve benzeri tepkilerin TFF santraline de yapılarak "Sivassporun taraftar gücü" gösterilmelidir.

Bunları yapamıyorsak, yapmıyorsak, yapmayacaksak, burada bir çok söylemlerde olduğu gibi "sen söyle sen işit" konumundan bir adım öte gitmez.[/B]

sivaslı savaş 13.03.2012 16:08

Arkadaşlar kig tv ye attığım şikatyet mesajlarından biri lütfen hepimiz en az bir tane mesaj atsın. Sayın lig tv yöneticileri ben bir Sivassporlu olarak sizin yaptığınız herşeyi lanetliyorum.Para sizin herşeyiniz olmuş dünkü trabzon-Sivas maçında maç esnasında trabzonun ilk gölündeki alanzinyonun ofsaytta olmasını göstermeyip üstü üstüne lig tv com daki özetlerde de volkan ın kaan a atmış olduğu tekmeyi göstermeyen anlayışınızı sadece edepli bir dille lanetliyorum. Ahlak kuralları başka olsa daha başka şeyler demek istiyorum ama neyse... Ayrıca dünkü maçtaki spikerlerinizinde göööözlerinden öpüyorum artık anlayana.Sizler gibi Türk futboluna(paraya) ve dört takımın emellerine kendini adamış bir kuruluşun olduğu içinde tüm lig tv ye müdüründen çalışanına kadar hakkımı haram ediyorum.En büyük temennim inşallah tez zamanda batarsınız...

favori58 13.03.2012 16:12

[QUOTE=sebasteia;773937]hürdoğan haricinde sivas basını nerede? yerel medya benim gözümde koskoca bir hiçtir, hiç!!!!!!!

alçak bir hakem tarafından sivasspor'un geleceği ile oynanıyor, bir gazete çıkıp şöyle okkalı bir haber yapamıyor. ihale ilanı yayınlamak ve şehir dedikodusu yapmaktan vakit bulamıyorlar anlaşılan.

bu vesile ile bir kez daha lanet olsun sana ve seni yönetenlere kuddusi denen ...............................[/QUOTE]

Bizim dedoiğimiz sivas basını bu işin üzerine gitmiyorki elin şerefsiz kuddusisi ne kimsenin hakkı yok! Balık baştan kokmuş yazıklar olsun böyle basına. Aslında bizdenden bir cacık olmas Eğer biuz işi ciddiye alsak bu Sivas basınını adam ederiz ama bizdede fazla tepki gösteren yok

kaplanlı 13.03.2012 16:32

maçı kaybetmenin bahanesi hakem olmamalı.futbolun doğal akışı içerisinde her hakem hata yapabilir.fakat hakemin gözü önünde kasti olarak tekme atan oyuncuya kırmızı kart göstermiyorsan hakem gibi adalet dağıtan bir mesleği yapmayacaksın.ne iş yapacağınıda sen iyi bilirsin.kanı bozuk yalakalar.aynı hareketi sivas lı yapsaydı anında atardınız.aynı şeyler lig tv ve yalaka basın içinde geçerli.takımına göre yorum yapmak paraya tapmaktan başka birşey değildir.para için bütün değerlerini hiçe sayanlardan hakem,yorumcu,spor yazarı değil eşşek çobanı bile olmaz.akşamı zehir edenleri allah a havale ediyorum.

kaplanlı 13.03.2012 16:38

bizim yönetimin bu maçla ilgili mutlaka açıklama yapması lazım.yeter artık ağır başlıyız ama koyun değiliz.kuddusi denen adam bir daha sivas maçı yönetemez.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:59.