SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Stad'yumma' Gözünü ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34236)

pover58 11.05.2012 20:07

Cevap: Stad'yumma' Gözünü !

ya yazıyorum her seferinde başka bir sorun çıkıyor bi türlü gönderemedim.isim ve tc numaran uyuşmuyor diyor.

sebasteia 11.05.2012 23:24

tayyip bey ve onun kulu ismet yılmaz, verdiğiniz ve sonra döndüğünüz 33-35 binlik stadyum sözü sizin peşinizden gelecek sürekli.

sivas'ın geleceğini çaldınız, yalan söylediniz. zehir zıkkım olsun!

mühendisburak58 12.05.2012 01:24

dikkatinizi çekti mi bilmiyorum önceden 33 bin kişilik stadyum ve spor kompleksi olarak geçiyordu ihale adı şimdi sadece 25 bin kişilik stadyum olarak geçiyor.

mühendisburak58 12.05.2012 01:36

[QUOTE=sefilix;785483]yine yazıyorum.stadı ya belediye yapsın kaysredide ki gibi yada sivasspor yönetimi pisti kaldırıp büyütsün stadı. burası bize yeter.25 bin olacaksa değmez oralara taşımaya stadyumu.[/QUOTE]

kardeş ben onuda yaptım.buyur yazımı.şu vekiller veya bakan benim kadar uğraşsaydı şu konularda eminim şuan 33 bin kişil stadyumda maç yapıyorduk.ama onlar memleket sevdalısı değiller ki onlar anca koltuk sevdalısı.[url]http://www.facebook.com/note.php?note_id=3777531885262[/url]

Başbakan Recep Tayyib Erdoğan tarafından bundan tam 4,5 yıl önce (2008) Sivas'a 33 bin kişilik stadyum kompleksi sözü verildi ve aradan 2 genel seçim 1 yerel seçim 1 de referandum geçmesine rağmen ortada hiç bir çalışma yapılmadı.Bizden sonra kaç şehire daha stadyum yapılması sözü verildi ve hepsin de inşaatları başladı.Bizim ki ise 4.5 sene geçmesine rağmen daha stadyumun nasıl olacağı bile belirlenemedi.Şimdi ise stadyumun 25 bin kişilik olacağı kesinleştirilmiş deniyor.Sebebi de “Malatya ve Mersin'e 25'er bin kişilik stadyum yapıyoruz.Sivas'a 33 bin kişilik stadyum yaparsak bunu kimseye anlatamayız".Biz o şehirlere yapılmasın demiyoruz ki onlara da daha güzellerini yapın.Biz Sivaslılar hiçbir zaman bize 33 bin kişilik stat yapın lafını etmedik,siyasiler bize gelip meydanlarda bu sözleri verdiler,bu sözler her seçimde sürekli tekrarlandı.Bu stat 25000 kişilik yapılırsa Başbakan sözünün eri olamamanın nasıl birşey olduğunu Sivas halkına anlatması Malatya ve Mersin'e anlatmaktan çok daha zor olacak.Şehrin en değerli yerinde ki Stadyum arsası alınıp birileri zengin edilirken diğer taraftan "Sivas'a söz verdik bari iyi kötü bir stadyum yapalım" mantığını istemiyoruz.Sizden stat filanda istemiyoruz.YAPMAYIN KARDEŞİM İSTEEMİİYOORUZZZZ.Biz kendi stadyumumuzu istediğimiz büyüklükte ve modernlikte istediğimiz bölgeye yapalım stadyumun arazisi de Sivas'a kalsın.Oraya da Sivas'ın en büyük ihtiyacı olan 5 Yıldızlı Otel ve Avm yapalım.Sivas Belediyesi bu görev artık size düşüyor.Olaya ağırlığınızı koymanın zamanı geldiğini düşünüyorum.Saygılarımla.Teşekkürler...
Burak KAYA

4eylül 12.05.2012 07:17

sivasın geleceğini çaldılar hep pasif adamları gönderdik meclise nasıl olsa orası garanti misaliyle hareket ediyorlar yazıklar olsun o sessiz vekilllere

izmirliyigido 12.05.2012 07:39

Arkadaşlar yapılacak en güzel şey, ligler bittiktan sonra ki ilk hafta sonu taraftarlar stadın önünde toplansın, "35.000 kişilik stad istiyoruz", "Stadıma dokunma", "Rant fırsatçılığına hayır" vb pankartlarla gövde gösterisi yapsın, ayrıca bilgisayar yazıcısının sayfaları olan sürekli form sayfalarından 1 top getirip imza kampanyası pankartı altına bir masa koyup İMZA KAMPANYASI başlatılsın.

Bunları yapalım ki, sesimizi duyan olsun. Bizi koyun zannetmesinler. İktidarın ve Toki'nin oyunlarını bozalım. Ahh, ahh ben Sivas'ta olacaktım ki vallahi neler yapardım. Valilikten ve Emniyetten yazılı izin alıp, taraftar grupları liderleri ile toplantı yapıp bu organizasyonu yapardım ben. Yok mu Sivas'ta bir babayiğit ??

Önemli olan 33.000'ü doldurup dolduramayacağımız değil önemli olan bize verilen değeri ve bakış açısını değiştirmek, yükseltmektir istediğimiz rakam. Dolu gözükmesi için de stad balkonlu yapılır (Ş.Saracoğlu gibi, Kadir Has stadı gibi, Alsancak gibi) o zaman yoğun taraftar olmayan maçlarda sadece alt katlar açılır ve taraftarlar bir yerde yoğunluk yapmış olur.

.

eskibektaşlı 12.05.2012 09:00

İktidarın rantçıları Toki kanalı ile Sivas'a ve Sivasspor'umuza öyle bir kazık atacakki Şehrin en kıymetli yerinde ve herkesin rahat ulaşım ile maça gidebildiği kıymetli bir yeri alıp onun yerine neredeyse şehir dışına herkesin zorlukla gideceği bir yere (üstelikde 33.000 sözü verip 25.000 yaparak ) stad yapılmasından büyük bir kazık olamaz. Bu durumda mevcut stadın büyütülmesi en mantıklısı ... Sivasspor lu arkadaşlarım eski stadı çok arayacaklar gibime geliyor ama iş işten geçecek..

kkemal58 12.05.2012 11:31

[QUOTE=pover58;785617]ya yazıyorum her seferinde başka bir sorun çıkıyor bi türlü gönderemedim.isim ve tc numaran uyuşmuyor diyor.[/QUOTE]

büyük harfle yaz kardeşim ondandır

pover58 12.05.2012 11:33

yapılacak tek şey kaldı ya ihale günü yada temel atma günü toplanıp büyük bir pretesto gösterisi yapalım yada temel atılmasını engelleyelim başka çare kalmadı.
büyük bir pankartada BAŞBAKANIM SÖZÜNÜ TUT. Yazalım.

Cley 12.05.2012 11:56

[B]Eskişehirspor maçına pankart yaptırıp götürme planım vardı ama. Kapıdaki muhafızlar içeri almazlar büyük ihtimalle diye vazgeçtim. Stadyum konusunda yönetim taraftarın arkasında durmazsa hiçbir şey kazanamayız. [/B]

pover58 12.05.2012 14:45

[QUOTE=58 SiVaSıM 58;785339]25.000 bence hiç fena değil şuan bile doldramıyoruz stadı kayserideki stad içler acısı dalga konusu oldular bence bu rakam tam yerinde olmuş[/QUOTE]

işte buyurun burdan yakın.biz ne dertteyiz bunlar ne dertte.arkadaşım olimpiyat hep boş duruyor .körü körüne siyaset yapmanın anlamı yok.akp li oldugun besbelli ama sivaslı olmamız lazım.eger senin partin sana söz verdigi stadı samsuna kaydırıyorsa seninlede dalga geçiyorsa bari savunma.

kkemal58 12.05.2012 17:30

bütün sivas medyasına da mail attım aynen şöyle

"Merhabalar, sivas halkının stadyumun kapasitesinin düşürülmesine verdiği tepkiyi neden haberleştirmiyorsunuz? açın sivasspor.com un forumunu halkın tepkisine bakın. Neden sivas medyası olarak bu kadar çabuk kabullendiniz sivasa yapılan bu haksızlıkları. Sivasspor.com da halk bimere yazarak stadyum kapasitesinin düşürülmemesini istiyoruz diye kampanya başlattı. Bunu haber yaparak siz de destek olun. Sivas için yapın bunu. Yarın birgün milli maç oynanırsa bu kalabalığın gururunu bütün sivas medyası olarak yaşarsınız. Haydi siz de biraz gayret edin. Halkın içinde olun. Saygılar..."

siz de mail atın sivas medyasına. En azından sesimiz duyulsun.

sebasteia 13.05.2012 22:34

[QUOTE=kkemal58;785770]bütün sivas medyasına da mail attım aynen şöyle

"Merhabalar, sivas halkının stadyumun kapasitesinin düşürülmesine verdiği tepkiyi neden haberleştirmiyorsunuz? açın sivasspor.com un forumunu halkın tepkisine bakın. Neden sivas medyası olarak bu kadar çabuk kabullendiniz sivasa yapılan bu haksızlıkları. Sivasspor.com da halk bimere yazarak stadyum kapasitesinin düşürülmemesini istiyoruz diye kampanya başlattı. Bunu haber yaparak siz de destek olun. Sivas için yapın bunu. Yarın birgün milli maç oynanırsa bu kalabalığın gururunu bütün sivas medyası olarak yaşarsınız. Haydi siz de biraz gayret edin. Halkın içinde olun. Saygılar..."

siz de mail atın sivas medyasına. En azından sesimiz duyulsun.[/QUOTE]

sivas medyası diye bir medya var mı acaba?
veya ihale yayınlamak için kurulmuş birkaç kağıt parçasından, paçavradan ibaret birkaç kuruluş mu var? ortada bir medya yok maalesef. önlerine atılan kemikle yaşayan üç beş çakaldan karakterli bir tepki beklemek saflık olur!

eyuphulagu 13.05.2012 22:56

Sonunda sivas medyasından birisi statyumun ihale haberini verdi..Bugün tv58 verdi bu haberi hem de ilk haber olarak..Belki arkadaşın attığı meali okuyarak haberleri olmuştur...Yarın diğerleri de bu haber üzerine balıklama atlarlar artık...Bu saatten sonra sonucun değişmesi imkansız bir şey...Çünkü bu sefer ihaleyi yapmakta çok akrarlı gözüküyorlar..Bu hafta tokihaber sitesinde bizim statyumun resimleri de görebiliriz..Mlatya ve Mersin Statlarının ihale haberi çıktıktan bir kaç gün sonra Toki haber statyum resimlerini yayınlamıştı..Ben Akıllı stadın iç resimlerini açıkcası çok merak etmeye başaladım..Bakalım stat içinden çekilen proje resimleri yayaınlanacak mı?Bizi sürekli oayalayacaklarına bu iahale bir an önce yapılsın derim..Çünkü zaman kaybı hep bizim aleyhimize işliyor...Aslında bizim ihale seçim öncesine ertelenseydi(2013 e)kolay kolay 33000 kişilik kapsiteyi düşüremezlerdi bunu da söylemek gerekiyor..Yine de ben bu ihalenin artık çok can sıktığını bir an önce yapılması gerektiğini düşünmeye başladım;çünkü sürekli geciktikçe kapasiteyi artırmıyorlar sadece bizi oyalıyorlar..Bu işte de bir hayır var ;inşallah bizim için en hayırlısı neyse o olur...

Elbeyliliyiz 13.05.2012 23:25

Eger sivas Akpartiye oy verdiyse hizmet etmeleri icin . Bizim destek veren memlekete faydasi olan milletvekilleri lazim. Hicbir hizmette bulunmayan milletvekilleri olmasa daha iyi. Yahu 30bin olsa ya milli mac yada diger organizasyonlarda sivas da yapilir. Ama 25 binlik sada kesinlikle hayir hayir hayirrrrrrrrrr

izmirliyigido 14.05.2012 07:13

[QUOTE=kkemal58;785770]bütün sivas medyasına da mail attım aynen şöyle

siz de mail atın sivas medyasına. En azından sesimiz duyulsun.[/QUOTE]

Mail adresleri

Hürdoğan Gazetesi [email]info@hurdogan.com[/email]

Gazete İzci [email]sivasgazeteizci@hotmail.com[/email]

Yeni Ülke Gazetesi [email]info@yeniulke.net[/email]

Anadolu Gazetesi [email]info@anadolugazetesi.biz[/email]

Bunlardan başka aktif ve güncel olan yerel basınımızda yok. Gerçi yukarıda bir arkadaşımızın dediği SİVAS'TA MEDYA VARMI Kİ? . Herşeyimiz olduğu gibi buda göstermelik. Haklarımızı savunmak, kendi koltuklarını savunmaktan daha zor geldiği için seslerini çıkartamıyorlar herşeyi göstermelik yapıyorlar ama belki çoğunluk olursa KIPIRDANIRLAR, GÜNDEME GELMEK İÇİN BİRŞEYLER YAPARLAR.

.

HababamHa 14.05.2012 07:23

Mail atalımda ben bu güne kadar uyuyan Sivas basınının bundan sonra uyanacağını hiç zannetmiyorum.

kkemal58 14.05.2012 09:02

[QUOTE=izmirliyigido;786025]Mail adresleri

Hürdoğan Gazetesi [email]info@hurdogan.com[/email]

Gazete İzci [email]sivasgazeteizci@hotmail.com[/email]

Yeni Ülke Gazetesi [email]info@yeniulke.net[/email]

Anadolu Gazetesi [email]info@anadolugazetesi.biz[/email]

Bunlardan başka aktif ve güncel olan yerel basınımızda yok. Gerçi yukarıda bir arkadaşımızın dediği SİVAS'TA MEDYA VARMI Kİ? . Herşeyimiz olduğu gibi buda göstermelik. Haklarımızı savunmak, kendi koltuklarını savunmaktan daha zor geldiği için seslerini çıkartamıyorlar herşeyi göstermelik yapıyorlar ama belki çoğunluk olursa KIPIRDANIRLAR, GÜNDEME GELMEK İÇİN BİRŞEYLER YAPARLAR.

.[/QUOTE]
birkaç tane daha var

Sivasın sesi gazetesi [email]info@sivasinsesi.com[/email]

sipas tv [email]sipastv@sipastv.com[/email]

[url]http://www.sivasolaygazetesi.com/iletisim/[/url]

[url]http://www.bizimsivas.net/modules.php?name=Feedback[/url]

[url]http://www.sivasdemokrat.com/iletisim[/url]

[url]http://www.sivasbizim.com/contact.php[/url]

[url]http://www.sivassrt.com/iletisim/[/url]

ne kadar da fazla medyamız vamış gördünüz mü arkadaşlar. Birinden bi tepki gördünüz mü bu haksızlık karşısında ?

eyuphulagu 14.05.2012 11:47

SONUNDA ÇIKTI: 18 HAZİRAN

2009 yerel seçimlerinden önce gerçekleştirilen AK parti mitinginde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas halkına vermiş olduğu Stadyum sözü 3 yıl gecikmeli, 5000 düşük kapasite ile ihaleye çıktı.2009 yerel seçimlerinden önce gerçekleştirilen AK parti mitinginde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Sivas halkına vermiş olduğu Stadyum sözü 3 yıl gecikmeli, 5000 düşük kapasite ile ihaleye çıktı.2009 yerel seçimleri öncesinde Sivas'ta gerçekleştirdiği mitingde halka 33 Bin kapasiteli olarak Stad sözü veren Başbakan'ın bu açıklamalarına rağmen yıllarca beklemede bırakılırken kapasitesi de 33 binden 25 bine düşürüldü. 18 Haziran 2012 tarihinde saat 14.30 da gerçekleştirilecek olan ihale ile siyasilerin yıllar önce vermiş oldukları sözler tamamlanmasa dahi başlangıcı yapılmış olacak.Stadyumun tamamlanmasından sonra ise mevcut stadyumun yeri TOKİ ye devredilecek. Kaynak:Sivaspostasıgazetesi....Tarih:11.05.2012......Sivas Postası gazetesi ihale ilanını 1 Mayıs'ta Sivas halkına duyurmuş...Basın yeni yeni uyanmaya başladı;bende onlara Günaydın diyorum;ihale ilanı çıkalı 1 hafta oldu ancak bunu haber yapabildiniz...İşte Sivas yerel basını bu;lazlar gibi ancak bir kazç gün geçince olaydan haberleri, oluyor....

eyuphulagu 14.05.2012 11:49

Sivas Postası gazetesi ihale ilanını 1 Mayıs'ta Sivas halkına duyurmuş.Burada bir düzetme yapayım 1 Mayıs değil haberde 11 Mayıs yazıyor...

citothehan58 14.05.2012 17:15

Yigidolar protesto yapin! 25.000 HAYIR!!!
Bu ne bicim adalet 2. lig deki takimlara 30 binin üzerinde yillardir süper ligde yildiz gibi parlayan ve süper lige renk katan takima 25 bin öyle mi ??
Buna adalet denilmez kardesim! Yönetim ve Sivasli Millet vekileri derhal el atmali.
Bizde bos durmayalim yigidolar! Elimizden geleni yapalim bu is burda kapanip bitmemeli. Ah Muhsin Yazicioglu seni bile bile öldürdüler.
Allahim sen bize yardim et. Allahin yardimiyla hakkimizi alacaz !!!

reis25 14.05.2012 19:37

toplanıp gidelim akpt il teşkilatının önüne varmısınız benımke olmaya bu sdatı yaptırmayalım
:mad:

reis25 14.05.2012 19:40

vicdanı olan varsa toplanalım herkes bize güler be 25000 kişik stadları var diye toplanalım ne olur nerelere gidiliyorsa gidelim tv ye çıkıp açıklama yapsın taraftar dernekleri nedir bu suskunluk

reis25 14.05.2012 19:43

bukadarmı yanı hep susacakmıyız be arkadaşlar bizden başkasının bize faydası olmaz birlik olalım
:mad:

reis25 14.05.2012 20:04

mrb sayın cumhurnaşkanım ben sivastan gökhan evli 1 cocuk babasıyım sizden ne iş isterim ki rızkı allah verir nede başka bir şeysayın başbakanımz tayıp erdogan beyfendi bizlere bir söz veri kaç sene oldu hatırlamıyorum sdat sözü neden kimse sözunu tutmuyor bizler millet olarak sözümüzü tutuyoruz aha bu gun aha yarın olur olmaz diye bu güne getirdiler 33 bin kişilik dediler 25 bin yapıyorlar alla aşkına bir el at ve herhez sözünü tutsunnnnn allaha emanet olun allah sizlere sabır versin bizide daha oyalamasınlar cevap beklerim [HTML][LEF][/L:mad:bunu köşke gönderdim yazdım daha ne yapayım

reis25 14.05.2012 20:22

Cevap: SİVASLI UYUMA STADINA SAHİP ÇIK

[QUOTE=ünisivas;785522][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=35581&token=93114[/IMG]

SAYGI DEĞER ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİMİN, LÜTFEN GÜZEL Bİ ORGANİZASYON YAPIP GEREKEN TEPKİMİZİ ORTAYA KOYALIM. HERKES FİKRİNİ SÖYLESİN ORTAK Bİ KARAR ALIP PROTESTOMUZU GERÇEKLEŞTİRELİM... STADIMIZA SAHİP ÇIKALIM... SAYGILARIMLA...[/QUOTE]

varya artık uyanın be yeter artık toplanın be herkes isdedigini yaptırıyor

kkemal58 14.05.2012 21:10

[QUOTE=reis25;786200]mrb sayın cumhurnaşkanım ben sivastan gökhan evli 1 cocuk babasıyım sizden ne iş isterim ki rızkı allah verir nede başka bir şeysayın başbakanımz tayıp erdogan beyfendi bizlere bir söz veri kaç sene oldu hatırlamıyorum sdat sözü neden kimse sözunu tutmuyor bizler millet olarak sözümüzü tutuyoruz aha bu gun aha yarın olur olmaz diye bu güne getirdiler 33 bin kişilik dediler 25 bin yapıyorlar alla aşkına bir el at ve herhez sözünü tutsunnnnn allaha emanet olun allah sizlere sabır versin bizide daha oyalamasınlar cevap beklerim [HTML][LEF][/L:mad:bunu köşke gönderdim yazdım daha ne yapayım[/QUOTE]

Göndermediğimiz yer kalmadı güzel kardeşim. Çırpınıp duruyoruz ama nafile bütün sivas medyası da dahil mail göndermediğimiz yer kalmadı. Daha birinden kaale alıp da dönen biri olmadı.

reis25 15.05.2012 19:01

[QUOTE=kkemal58;786228]Göndermediğimiz yer kalmadı güzel kardeşim. Çırpınıp duruyoruz ama nafile bütün sivas medyası da dahil mail göndermediğimiz yer kalmadı. Daha birinden kaale alıp da dönen biri olmadı.[/QUOTE]

ne ne isityorlar bilimiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Mete209 15.05.2012 22:05

[B]Gönderilen;[/B]
Sivas'a yapılacak stadın kapasitesinin tekrar 33000'e çıkarılmasını istiyoruz

[B]Gelen;[/B]
Sn. METE ,
Elektronik posta yolu ile tarafımıza ulaşan talebinize Gençlik ve Spor Bakanı Sn. Suat KILIÇ adına (BİMER) yetkilisi tarafından cevap verilmektedir. Kurumumuzla iletişim kurmanızdan dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Her il için planlanan spor komplekslerinin maaliyetleri yapılacak olan arsaların değerleri önceki stadların yer aldığı arsaların bedelleri ayrıca stadın yapımında Belediyelerle yada TOKİ ile yapılacak olan protokoller farklılık göstermektedir.Her tesisin ülkeye bir değer kattığını bilmenizi isteriz. Önemli olan Sivas şehri için modern bir stadın bir an önce yapılabilmesidir.Bununla ilgili çalışmalar hızlı bir şekilde sürmektedir.Bu süreçte göstereceğiniz sabırla ve olumlu düşüncelerle bizlere katkı sağlayacağınızı bilmenizi ister.Anlayışınız için teşekkürlerimizi sunarız. Bilgilerinizi rica ederiz.
Selam ve Saygılar.

[B]Gönderilen;[/B]
Sayın yetkili, daha önce 33000 olarak ihale edildiğinde maliyet düşünülmedi galiba. Ya da 1 yılda Sivas'taki gayrimenkuller % 50 değer kaybetmiş olmalı. Ayrıca çalışmalarımız hızlı gidiyor demişsiniz Sayın Başbakan Stat sözü vereli 4 sene geçti hızlı olmak böyle bir şey galiba. Sizden ricamız tepkilerimizi gerekli yerlere iletmenizdir.

[B]Gelen;[/B]
Görüşleriniz ve talepleriniz Spor Genel Müdürlüğümüz' ün ilgili birimlerine iletilecektir.Bilgilerinizi rica ederiz.

Bunlar GSB yetkilisiyle yazışmalarımız.:)

serkankeskin 15.05.2012 22:11

kardeşim 25 bin kişilik stat yapıldı diyelim.6 .7 sene sonra sivas ta nüfusun ve futbol kültürünün gelişmesi sonucu 35 .40 bin kişilik statyum ihtiyacı doğdu.şehir dışına yapılmış arsa değeri olmayan bir yeri verip 40 bin kişilik statyum yaptırabilirmiyiz acaba.gerçi mecnun başkana kalsa 25 bin kişilik stat 40 sene yetermiş bize.büyümek gibi bir hedefi bir hırsı yok anlaşılan.arkadaşlar şu an 15 bin kişilik stadı dolduramayabiliriz.çünkü kale arkaları sahaya çok uzak ve üstü açık olduğundan dolayı kış aylarında boş kalıyor.oysa yeni yapılan 5 yıldızlı statlar her zaman daha fazla taraftar çeker.örneğin fb .gs 20 bin kişilik eski statlarını her maç dolduramazken yeni statlarında 50 bin kişiye oynuyorlar. biz stat kapasitesinin 33 bine çıkarılmasını istiyoruz ama bana kalırsa kapasite en az 40 bin olmalı.

Mete209 15.05.2012 22:13

Arkadaşlar Sayın Bakan'a (İsmet Yılmaz) facebooktan satdyum protestosu çektim.

Gelen cevap:

Merhaba Mete,
İsmet Yılmaz da kendi fotoğrafına yorum yaptı.
İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir."

Sayın Bakan mı yazdı bilmem, ama cevap beni ümitlendirdi. Arkadaşlar siz de Sayın Bakan'a mesaj atın ( yapıcı olsun, benimki biraz sertti). Allah'ın izniyle durum değişecektir.

Mete209 15.05.2012 22:26

[I]mete209
@MalikEcderOzdmr Sayın vekilim Sivas' yapılacak stadın kapasitesini düşürmüşler. Konuyu gündeme getirmenizi rica ediyorum.

Malik Ecder Özdemir @MalikEcderOzdmr sana cevap verdi:

MalikEcderOzdmr Malik Ecder Özdemir
@mete209 sevgili kardeşim geçen sene bu konu ile ilgili çok çalıştım ancak ne kulüpten ne taraftardan yeterli destek gelmedi. Bu dönemde bir meclis konuşmamda bahsettim ama kamuoyunda bunlar hakem hatası gibi yankı bulmayınca benimde elimden birşey gelmiyor.[/I]

[B]Beyler Malik Bey'in söyledikleri ve Sivas medyasının birinden aldığım şu cevap:[/B]

[I]"Size söylediğim açıklamayı Sayın Mecnun Otyakmaz da tekrar etti. 33 bin kişilik stadyum fikrini ortaya atan ve takipçisi olan Sivas medyasıdır. Bunu unutmayalım. Sayın Başkan'ın teklifi ile 25 bine düşürüldü. Bunu biliyor muydunuz?"[/I]

[B]Beni son derece rahatsız etti. Acaba Başkan böyle bir şey teklif etmiş olabilir mi?[/B]

benozgurr 16.05.2012 02:07

[QUOTE=Mete209;786526]Arkadaşlar Sayın Bakan'a (İsmet Yılmaz) facebooktan satdyum protestosu çektim.

Gelen cevap:

Merhaba Mete,
İsmet yazdı: "Stadın Projesi Daha Onaylanmadı Değerli HEMŞEHRİLERİM Karar Değişebilir Bu Yüzden Sükunet İçerisinde Beklemenizi İsteriz..Karar Değiişikliği Basın Yoluyla Zaten Öğrenilecektir."

Sayın Bakan mı yazdı bilmem, ama cevap beni ümitlendirdi. Arkadaşlar siz de Sayın Bakan'a mesaj atın ( yapıcı olsun, benimki biraz sertti). Allah'ın izniyle durum değişecektir.[/QUOTE]
Arkadasin yazdigi gibi lutfen arkadaslar hepimiz bakana ulasmaya calisalim belki yazacagimiz birer mail ile stadin kapasitesini degistirebiliriz ama yazdigimiz mailde daha once verilen sozden bahsedelim onumuzde yerel secimler var inanin goz ardi edemezler, benim yazacagim bir mailden ne olur demeyelim su misali damlaya damlaya göl olur... Saygilarimla

benozgurr 16.05.2012 02:09

Aslinda samsunun stad projesinin zamaninin bizimkine denk gelmesi iyi oldu bahanemiz oldu

kkemal58 16.05.2012 07:31

[QUOTE=Mete209;786526]Arkadaşlar Sayın Bakan'a (İsmet Yılmaz) facebooktan satdyum protestosu çektim.

Gelen cevap:

Merhaba Mete,

Sayın Bakan mı yazdı bilmem, ama cevap beni ümitlendirdi. Arkadaşlar siz de Sayın Bakan'a mesaj atın ( yapıcı olsun, benimki biraz sertti). Allah'ın izniyle durum değişecektir.[/QUOTE]

Ya bunlar bizimle dalga mı geçiyorlar anlamıyorum. Kardeşim bimere yazdığı yazı neticesinde aranmış ve proje 35000 kişilik demiş söylentilere aldırmayın demiş bana da mail geldi sözkonusu stad 25.000 kişilik olarak onaylanmıştır diyor. Toki stadı 25.000 kişilik olarak ihaleye çıkarttı bile. Bu kadar birbirinden habersiz kurumların olduğu bi ülke işte hayret yaa

ZiDaNe58 16.05.2012 11:43

Başbakan heryerde bz sözümüzün eriyiz diyor ama 5 yıldr hala tutck 33 bin kisilik stad sozunu..bu memleket sana oyları yağdırıyo ama karşılığını alamıyo malesef

sebasteia 16.05.2012 11:49

Gelen cevap:

Merhaba Mete,

bu cevap ümitlerin az da olsa hala devam edebileceğinin bir göstergesi. mail ve mesajlara devam.

kkemal58 16.05.2012 12:15

[QUOTE=sebasteia;786617]bu cevap ümitlerin az da olsa hala devam edebileceğinin bir göstergesi. mail ve mesajlara devam.[/QUOTE]

hadi gayret arkadaşlar başaracaz inşALLAH. içimizdeki irlandalılara rağmen!

ünisivas 16.05.2012 12:18

Sn. Berkay TOPRAK

Sivas iline yeni yapılacak stat projesi tamamlanmış

18 Haziran 2012 de ihaleye çıkılacaktır.

Daha detaylı bilgi için Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşebilirsiniz.
başbakanlık sitesine attığım msj dan sonra böyle bi cvb aldım

kkemal58 16.05.2012 13:07

[QUOTE=ünisivas;786627]Sn. Berkay TOPRAK

Sivas iline yeni yapılacak stat projesi tamamlanmış

18 Haziran 2012 de ihaleye çıkılacaktır.

Daha detaylı bilgi için Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile görüşebilirsiniz.
başbakanlık sitesine attığım msj dan sonra böyle bi cvb aldım[/QUOTE]

aynı mail bana da geldi ben de tekrar gönderdim bimere bunu ben zaten biliyorum dedim cevap vermek için cevap vermeyin dedim ve 25.000 kişilik stadı istemiyoruz. kime iletirseniz iletin diye tekrar yazdım bimere

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:03.