SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35165)

Kasim58 26.11.2012 01:06

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Gecen haftaki mac ile bu haftaki mac arasında daglar kadar fark vardı
Macı kayıp etsek bile mücadele güzeldi emegi gecen herkese teşekkürler
Rıza hoca yine macı okumakta sınıfta kalmıştır farklı skor olacaken sevgili
Rıza hocamın yanlış hamleleri sayesinde iki gil yedik

Çok şükür bu hafta takımda herkes iyi üstüne düşenini yaptı geride kalan haftalarda ruhsuza sahada dolaşmalar vardı bugün herkes yüreğini ortaya koymuştur sagolun ayağınıza saglık.

stutgart58 26.11.2012 03:38

[QUOTE=infial§;817542]Bu gun tribünlerimiz çok iyidi gollerin erken gelmesinde bu çoşkunun etkisi büyüktü bizim taraftar gangam style da öğrenmiş oldu :) gayserinin korkak tavuklarına gelirsek kendi sahalarında ki maçlarda bile pısırık,etkisiz olan bu taraftar grubu gerçek taraftar olsa staddan atılmazlar,pankart namus derler bunu bilmeyecek kadar ahlaksız olan bu toplama taraftar grubu sopayı yedi maçtan atıldı,emniyet hatasını düzeltti o pankartların içeri gîrmesini engelleyemedi,onlar gelir Sivas'a 100 kişi biz gideriz gayseriye 3 bin kişi,kırdıkları 15-20 koltuk misliye rövanşda kafalarında kırılacak[/QUOTE]

aynen kardeşim....rövanş maçında kayseriye 2-3 bin seyirciyle gidip...stadı bu topoşların başına yıkmalıyız...ÖLÜMÜNE sivass !

Soyözen 26.11.2012 06:36

Maçtan önce kadroları gördüğümde rahatlamıştım açıkcası, [B]Rıza Hoca ilk defa kafamdaki onbiri oynattı.[/B]

Bir tek acaba Adem yerine M.Nas mı olmalı diye düşünmüştüm ki, Adem yanılttı beni. Kim ne derse desin [B]maçın gizli kahramanı kesinlikle Adem'di.[/B]

Erman ve Grosicki'nin oyunlarındaki düzelme çok iyi. İnşallah aynısını Eneramo'da da görürüz. Eneramo her ne kadar gol atmış olsa da [B]pek etkili olamadı.[/B]

Aatıf hem harika bir futbolcu, hem de takımını o kadar çok seviyor ki her halinden belli oluyor. Aynısı Borjan için de geçerli. Çocuk gollerden sonra kalesinden fırlayıp gelip arkadaşlarına sarılıyor. Rajnoch ve Navratil arasındaki uyum da oldukça başarılı. Bence takımda dün akşam sırıtan tek isim Kadir'di. İlginç top kayıpları yaptı.

Son olarak Rıza Hoca'nın oyuncu değişikliklerini yine anlayamadık. 4-0 iken şımarıp beş olsun altı olsun diye bağıranlar arasındaydım stadda, ama hiç de üzülmüyorum iki gol yedik falan diye. Bu sezon ilk kez rahat maç izlememize ve [B]Komşu Kızı'ndan aldığımız 3 puana[/B] bakarım ben.

Ankara'dan kalkıp maç için memlekete gittiğime değdi çok şükür. :)

YiğidoGençlik 26.11.2012 06:49

akılları sıra bize pankart yapmışlar 1 metre, biz 30 metre pankartımızı açınca bakakaldılar zavallılar..

izmirliyigido 26.11.2012 08:01

[B]Kayserispor[/B] gibi ezeli bir rakibi yenmenin [B]mutluluğunu, hazzını[/B] yaşatan başta [B]futbolcularımıza[/B] (özellikle de [B]ADEM KOÇAK başta[/B] olmak üzere, sırasıyla Aatif, Ziya, Rajnoch, Grosicki'ye) ve hocamız [B]Rıza ÇALIMBAY[/B]'a teşekkür ediyoruz. Bu [B]maçın öneminin[/B] bizim için ne demek olduğunu anlayabilmişler ve kavrayabilmişler. Bizi bu [B]hafta boyunca mutlu[/B] edeceklerinin bilinciyle güzel maç çıkarttılar

[B]5-0[/B] veya [B]6-0[/B] olabilecek bir maçı, 60. dakikadan sonra basiretsiz futbol anlayışına bürünerek 2 gol yiyerek 4-2 bitirmek bizlerde [B]buruk bir tat bıraktı[/B]. 60 dakika rahat rahat bir maç izlerken birden Rıza hocanın [B]muhteşem hamleleriyle[/B] kabus içinde maç izlemeye başladık. O an dedim ki "[B]İyi ki[/B] 1-0 veya 2-0 önde değiliz bu adamlar [B]bizi yenerlerdi[/B]". Bu [B]anlayışı anlamış[/B] değilim. Hızla giderken bir anda [B]fren yapmanın[/B] mantığı, oynayan bir takımı [B]değiştirmenin anlamı nedir[/B] biri bana anlatsın.

Oyuncu [B]değişiklikleri[/B] yerinde miydi? Hayır değildi. Haa şu açıdan baktığımızda, önümüzde çok [B]kritik bir kupa maçı[/B] var futbolcuları ona saklamak istedi. O zaman [B]forvet[/B] oynayan adamları alıp [B]defans[/B] adamı almanın [B]mantığı[/B], "zaten 4-1 öndeyiz" ise o halde yorulan ve şutları iyice cılızlaşan [B]Eneramo[/B]'yu al oyundan [B]Abdülkadir[/B]'i koy onun yerine. Pedriel ile beraber ileride [B]gol[/B] kovalasınlar. Ne biz [B]Kayserispor'u[/B] böyle yakayalayabiliriz bir daha, [B]ne de[/B] biz böyle [B]güzel futbol[/B] oynayabiliriz, nede [B]bu farkı[/B] yakalayabiliriz. [B]Tarihe geçmek varken[/B] yine günü kurtardığımıza şükrediyoruz.

Maçın [B]en güzel tarafı Kayserispor'u[/B] yenmek ve haftayı galibiyetle kapatmak. Onun ötesinde yine ben [B]her hafta söylediğim[/B] şeyi söylüyorum. ".............................................."

Anlayan anladı !.

.

Kokomo 26.11.2012 09:08

Kayserispor defansı ve kalecisi ilk yarıda sezonun en kötü, Sivasspor forvetleri de sezonun en iyi futbolunu ortaya koyunca 4-0 'lık skor oluştu. Eğer bizimkiler rehavete girmeseydi 5,6 olacaktı.

Kayseri bu hali ile düşmez ise iyidir.

Diğer yandan bizim takım özellikle forvet günündeydi ve çok iyi oynadılar. Camiamızı uzun bir aradan sonra sevindirdiler.

Fakat kaleci sıkıntımız devam ediyor. Borjan'ı hep yazdım, inanılmaz kötü bir kaleci. Yine çok ama çok hatalı 2 gol yedi. Bu kaleci ile galip gelmemiz için her maç 3 gol atmalıyız, çünkü 2 tane banko yiyoruz ! Sakat kalecilerimiz bir an önce gelir umarım ...

calipso 26.11.2012 09:19

maça fırtına gibi başladık.. sağlı sollu bindirmeler..kayseri zaten takım oyunu oynayamıyor mücadele güçleride düşük olunca oyunun kontrolünü tamamen ele alıp golleri rahat bulduk..takım genel olarak çok iyiydi ama ben ne yalan söyliyim ermanı hiçmi hiç beğenmedim.. form düşüklüğü hala devam ediyor kendine çeki düzen vermesi lazım..son yarım saat rolantiye alalım dediler ama bizim takım bunu beceremiyor konsatrasyon azalınca goller de geldi..takım 65-70 dk baskılı oynayabiliyor bu çok güzel.. bunu maç geneline yayabilirsek bizi kimse tutamaz çünkü ileride gol silahlarımız çok etkili ve rakip savunma bu yüzden ileri çıkamıyor..

Ferhat06 26.11.2012 09:51

[QUOTE=MaXiMuM;817532][B][I]Son 8 maçın 6 sından sahadan yenik ayrılan bir ibb var.
O kadar zorlanacağımızı düşünmüyorum.
İnşallah rahat yenip geliriz...[/I][/B][/QUOTE]

Daha beter olsunlar,inşallah bir tekme de biz vuracağız.Moralman bitik bir takım olmuşlar.

Respect58 26.11.2012 11:23

[B]Gözden kaçanlar;

İlk defa bir maçı 1-0 değilde farklı bir skorla kazandık.
Bu sezon ilk defa 4 gol attık.
Hiç sarı kart görmeden maçı tamamladık.[/B]

ezelşener 26.11.2012 12:16

arkadaşlar çok güzel bir maç oldu.fazla eleştirmeyede gerk yok zaferimiz kutlayalım.maçta en çok.kamil.uğur.ziya müthişti.bütün takımı tek tek tebrik ediyor emeklerine sağlık diyorum.gerçek sivasspor bu işte.4-0 dan sonra rehavete kapılıp 2 gol yemesek daha iyi olurdu.

eyupk 26.11.2012 12:58

adı üstünde Anadolu derbisi, hem Sivassporumuza hemde Kayserispora oynadıkları oyundan dolayı tebrik ediyorum. bu oyunu diğer maçlardada gösterirseğiz çok iyi yerlere geliriz.

HababamHa 26.11.2012 14:18

maçı değerlendirelim
tarihi farkı kaçırdık eze eze yendik

35kağan58 26.11.2012 17:32

Geçen sene 6-2 yenildiğimiz maçtan sonra öcümüzü tarihi fark yaratarak alacağımız maçta 4-2 ye razı olduk.

Rallim58 26.11.2012 18:56

[B]Disiplinden taviz verilmeseydi, tarihi fark oalcak karşılaşmayı 4 gol atıp 2 gol yedik...

Mevcut oyun düzeninde yenemeyeceğimiz takım yokturdur...[/B]

adres58 26.11.2012 19:22

[QUOTE=infial§;817527][IMG]http://a1211.hizliresim.com/13/u/g9uv5.jpg[/IMG]

[IMG]http://a1211.hizliresim.com/13/u/g9uxp.jpg[/IMG]

[IMG]http://a1211.hizliresim.com/13/u/g9uzk.jpg[/IMG]

Maçtan kareler inşallah resimler çıkar[/CENTER][/QUOTE]

Maşallah gardaşlarıma.. Hepsinden Allah razı olsun...

bozatli58 26.11.2012 19:50

ya ben merak ediyorum kaleye kaleci koymasakta bir santrafor fazla oynatsak ne olur yiyecegimiz gol sayısı fazla degişmez ama atacamız artar diyorum rıza hocadan ricam denese iyi olur

bozatli58 26.11.2012 19:51

ne diyim gardaş kaleye gelen giri

karamik 26.11.2012 21:02

yorum sayısı 97 olmuş Sivasspora herzaman dalya yakışır üç yorum daha gelsin 100'e tamamlayayım

karamik 26.11.2012 21:03

En Büyük sivas başka büyük yok

tavatir 26.11.2012 22:04

İlk yarı bitmeden 24 puanı bulursak süper olacak.

KaanK 26.11.2012 22:59

[B]kayserispor bizim rakibimiz olamaz ( adam gibi son maçta olduğu gibi oynadığımız sürece )[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:30.