![]() |
Cevap: Mersin İY 1-0 Sivasspor
Bu takımda Mehmet Yıldızın önemini kavrayamanlar 20 metre ilerisinde bizim takımın defansını hallaç pamuğu gibi attırıyorken izlesin...
|
Şenol güneşin yaptığı erkekliği Rıza dan da bekliyoruz....
|
taktik falan yok riza hocada bi ogrenmis 4-5-1 baska birseyde bilmiyor!
|
hic bir sekilde bu ligi hak etmiyor bu sivasspor.taraftar olarak futbolcu toplulugu dedigimiz soytari toplulugu olarak.yönetim olarak teknik ekip olarak ama herseyden önemlisi sehir olarak .bu sehre yakisan 3.lig.
|
taraftar olarak istifamı veriyorum arkadaş rıza hoca borjan kadir uğur gidene kadar yokum
|
Cevap: Mersin İY 2-0 Sivasspor
Önce yönetim .. Sonra rıza çalımbay İSTİFA !!!
Şenol güneş gibi onurunuzla bırakın !! |
Almayın şunları Sivasa diyeceğim ama... O kadar sesimiz çıksaydı Rıza Sivassporda bu kadar ekmek yiyemezdi...
|
kapattım izlenmez bu maç artık..farka gidecek 2. yarı
rıza hoca kız pedrieli neden ilk 11 de oynatıyor ben bunun cevabını çok merak ediyorum, herkesinde bunu düşünmesini istiyorum diyeceğim o kadar anlayan anlar sanırım |
Cevap: Mersin İY - Sivasspor
[QUOTE=Ozan5858585858;831108][B]Şampiyonluk falan çok zor tabiki :) Avrupa kupalarına gideriz inşallah.. Benim bu seneden isteğim bu..[/B][/QUOTE]
kümede kalalimda yeter sampiyonluk felan istemiyorum |
takım mersine bir tek ziya ile gitmiş sanırım geri kalan sivatan maçı izliyor
|
yıllardır pedriel bu takıma ne faydası oldu ben anlamadım.
|
adam akıllı bir maç çıkaramıyoruz..
kahrettiniz ulan bizi.. rıza hocanız sizi tekrarsüperligi çıkarır nasıl olsa bu memleketin çocığu! |
Uzun zamandır sitede görmediğimiz akbabalar sarmış yine ortalığı.. Fazla yoruma gerek yok.. Takımın ilk yarıda ki takım kurgusu ve oyunu sukut'u hayal diyelim.. Ama alttan alta ateşin altına odun atanlarında gercek taraftarın görmesinde rica ediyorum.. Bir iki akbabayla kol kola olmayın lütfen..
|
Dilimizde tuy bıttı soylemekten messıde alsak hocası olmayan takımdan hıcbır cacık olmaz azıcık haysıyetın varsa ıstıfa et rıza yeter.
|
2 yıldır Kadir'in serseri bir mayın olduğunu ne zaman patlayacağının belli olmadığını ifade ederken birçok arkadaşımız Kadir'i öve öve bitiremiyordu zaman maalesef beni haklı çıkardı,
Şimdi aynı şeyi Adem içinde ,daha transfer edildiğinden itibaren belirtiyorum Adem'inde Doğa'dan farkı yok, öğrenmiş çalım, çalım da çalım pozisyon kayboluyor gerçi topuda kaybediyor, Kıssadan hisse Uğur-Adem-Kadir ve Pedriel maalesef sivasspora katkısı olamayacak aksine zararı olacak futbolcular.. Adem'in çalım üzerine çalım atmasını maalesef bazı arkadaşlar geçen hafta iyi oyun olarak değerlendirdi, halbuki zamanında verilebilecek bir pas ile tahlike yaratmamız içten bile değildi. Kadir yine yapacağını yaptı ve fırsat kollayan hakeme hareketin şüphesi dahi yetti ve beklediği anı Kadir yarattı ve bir penaltı, verdiği pasların %90 ı rakibe veya kalemizde tehklike yaratacak pozisyonlara gidiyor bunu Sn.Çalımbay görmüyormu ? İlk yarıya pedriel yerine Sercan'la başlasaydı daha iyi olurdu sanırım. Şimdi 2-0 dan sonra Pieyç girse ne yaosın o çocukta bile moral kalmamıştır. |
[QUOTE=etlidöktürek;831180]adam akıllı bir maç çıkaramıyoruz..
kahrettiniz ulan bizi.. rıza hocanız sizi tekrarsüperligi çıkarır nasıl olsa bu memleketin çocığu![/QUOTE] Gardaş ağzın bal yesin... Rıza hocaları yeniden çıkarır yönetimde şimdi harcamadığı paranın iki katını o zaman harcar... |
Elazığ 3 puan dibimizde herkes ilerliyor maç kazanıyor biz mîras yiyoruz
|
[QUOTE=Morten58;831164]ikinci yarida:
Kadir'in yerine [B]Sercan[/B] Pedriel'in yerine [B]Arek Piech[/B] ve Tavukcu Ugur'un yerine [B]Murat Akca[/B] girmeli oyuna."!!![/QUOTE] ***oyuna başlarken olacaktı bunlar,takımda ilginc şeyler oluyor,enaramo,defanssa yardım ediyor,tac kullanıyor,takıma sercan ve polonyalı golcu geldi hocanın haberi yokmu acaba .daha önce gol bölgesinde oynayan uğur bizim takımda defansda sağbek oynuyor,yani bir tek rıza hoca 2 numara giymiyor,kupa ve liğ maclarında 8 değişik oyuncuyla oynunuyor takım .yani bu takım ayakta nasıl kalıyor bende şaşırıyorum daha doğrusu böyle nereye kadar gideceğiz bilmiyorum. |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;831181]Uzun zamandır sitede görmediğimiz akbabalar sarmış yine ortalığı.. Fazla yoruma gerek yok.. Takımın ilk yarıda ki takım kurgusu ve oyunu sukut'u hayal diyelim.. Ama alttan alta ateşin altına odun atanlarında gercek taraftarın görmesinde rica ediyorum.. Bir iki akbabayla kol kola olmayın lütfen..[/QUOTE]
Akbabaların yarısı mersinde takımı gömüyorlar yarısıda ekran karşısında takımı gömenleri savunuyor... |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;831181]Uzun zamandır sitede görmediğimiz akbabalar sarmış yine ortalığı.. Fazla yoruma gerek yok.. Takımın ilk yarıda ki takım kurgusu ve oyunu sukut'u hayal diyelim.. Ama alttan alta ateşin altına odun atanlarında gercek taraftarın görmesinde rica ediyorum.. Bir iki akbabayla kol kola olmayın lütfen..[/QUOTE]
Akbabalar uzun süredir ortalıkta yoktu, büyük maçlar kazandı ya takım!!! ortalığa çıkmazlar... |
uğur kavuk.un bu takımda yeri yok.kadir.in yapmadığı hata kalmadı yeter arkadaş artık yeter ya.rıza çalımbay şu saatten sonra yok kadromuz dar yok santraforumuz var falan da deme.sen bu kadronda kamil grosicki.yi maça götürmüyorsun.aatif desen sakat ya da cezalı değilse nerede bu adam.senin kadromuz dar dediğin kadroyu bütün spor yorumcuları beşiktaş.tan geniş kadrosu var diye gösteriyor.bi de santrafor diye ağlayıp durma.bu takımı 2 senedir bir kere bile çift santrafor oynatmadın.al sana santrafor sercan da piech de kenarda çift santrafora dönmüyorsun.ama olur mu sen santrafor adamlardan sağ-sol açık yapmaya meraklısın.santrafor gelen pedriel.i abdülkadir.i sağ bek yaptın.sercan şu ana kadar 2 maçta da sağ açığa koydun.sıra piech.te.artık yaptıkların yeter bari suçu oyuncularına atarak kendini daha fazla küçültme.sen bu takımda doğru kadro kuramıyorsun değişiklik de yapamıyorsun.bakalım 2. yarı ne olacak bu anlayışla
|
Abi 2.ligden transfer yaparsan . Para yok diye beleşçilik politikası yaparsan hoca ne yapsın . Ümit'i Hakan'ı transfer diye sivasliya yutturan yönetimi kınıyorum . Yönetim Sivasspor'u babasının Hayrına mı yönetiyor ??
Bu kadar amatör yönetim olmaz olsun. Yönetim rıza hocayı da alıp gitmeli . Uğur kavuk pedriel gönderilmeli |
[QUOTE=Serdar63972;831188]Akbabaların yarısı mersinde takımı gömüyorlar yarısıda ekran karşısında takımı gömenleri savunuyor...[/QUOTE]
Yarası olan gocunur.. Demek ki sende akbabaların onde gidenisin.. |
[QUOTE=sivistar;831182]Dilimizde tuy bıttı soylemekten messıde alsak hocası olmayan takımdan hıcbır cacık olmaz azıcık haysıyetın varsa ıstıfa et rıza yeter.[/QUOTE]
saksakcı sıvasspor medyası rızayı savunuup duruyorsuz gecen macsonu kamılı cekıstıren rıza efendı sımdı kımı cekıstırecen merak edıyorum sende hıc haysıyet yok brak gıt su takımı artık |
ya arkadaş demiyim demiyim diyorum ama yok dayanıyorum allah rızası için bize şu işkenceyi çektirmeyin ya doğru düzgün oynayın yine korku dolu haftalar başlıyor. böyle olacağı da taaaa 13. haftasından belliydi kayserisporu 4-0 yeniyoruz ama bir bakmışın maç 4-2 oldu az daha süre olsa o maçı kayseri kesin kazanırdı itiraz eden varsa söylesin. o maçı kazanınca bile sevinmemiştim o derece sinir olmuştum o kadar kötü oynuyorduk ki son dakikalarda. sonra belediyeye 2-0, galatasaraya 3-1, karabüke 1-0 yenildik. ilk yarının on maçında da elazığı 3-1 yendik ama nasıl yendik bence zorla yendik yine elazığ bizden iyi oynamıştı. o maçıda canlı izledim valla statda bile maçtan sıkıldım o derece kötü oynadık. dedim Allahtan bu maçı kazandıkta en büyük rakiplerimziden birini yenerek devreye girdik ikinci yarıda transferlerle takım toplanır yine yükselişe geçeriz diyordum ama gel gör ki öyle olmadı. ikinci yarıya başlamadan zaten takımın ne oynadığı belliydi arada bir bursa maçında iyi oynadık onda da nasıl iyi oynaıdk hala hayretler içerisindeyim o maçı izleyince tamam dedim tekrar sivasspor rayına oturdu. ama yine öyle olmadı 1461 trabzon maçında zorla berabere kaldık admalar hediye tti beraberliği. sonra antep maçı dedik gidelim takımızı destekleyelim ligin ikinci yarısı yine rakiplerimizden biriyle oynuyoruz kazanmamız gereken bir maç gittim yine aynı yine aynı sivassporda futbol adına hiç bir şey yok. ne doğru düzgün pas yapıyoruz ne doğru dğzgün atak baskı yapıyoruz gibi gözüküyor ama ortada pozisyon biel yok antep çekiliyor ondan öyle görünüyor. kayseri maçından beri aynı şeyi yine söylüyorum ligde kalalım yeter başka bir beklentim yok sivasspordan. futbol oynamıyoruz maçlar heyecan vermiyor o kadar kötü oynuyoruzki futboldan soğudum. bir ingiltere ligi maçını izleyin birde sivassporun maçını yemin ediyorum yarıda kapatırsınız. diyeveksinzi arada kazandığımız maçı niye atladın 1461 trabzonu yendik evet yendik ama nasıl yendik yine zorla yendik şansa yendik. kornerden bir gol. yine berbat futbol oynaıdk bence. bu maç yine ortada büyük ihtimal ikinci yarı fark dahada açılacak. beyler görünen köy uzakta değil. düşme potası ile armaızda sadece 3 puan var. futbol adına hiç birşey yok takımda anca uzun top 2 pas yapamıyoruz oyuncular hepsi birbirindne üstün yetenekliler adamı sinirdne patlatıyorlar. allah rızası için borjan uğur adem kadir hakan eneramo bu takımda işleir yok hepside çok çok kötü oynuyorlar. inşallah bundan sonra takım düzelir önümüzde çok zor maçlar var. fenerbahçe trabzon kasımpaşa maçları var onlkarıda kaybedersel ligin dibine yerleşiriz. bu oyun çok kötü sinyaller veriyor.kabus dolu haftalar başlıyor. ÇANLAR SİVASSPOR İÇİN ÇALIYOR.
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;831193]Yarası olan gocunur.. Demek ki sende akbabaların onde gidenisin..[/QUOTE]
Ben akbabayım... Rahatsız ettiklerimde leş... |
şu izlediğimiz takımı eleştirmeyen kişinin futboldan anladığından kuşku duyarım.
resmen sivassporu ateşe itiyorsunuz beyler,iyinin hakkını herkez verir,yürekli olun ve sivassporumu ateşe atmayın..bu takımı ve şehri ölümüne seviyoruz!! |
[QUOTE=akifesk;831192]Abi 2.ligden transfer yaparsan . Para yok diye beleşçilik politikası yaparsan hoca ne yapsın . Ümit'i Hakan'ı transfer diye sivasliya yutturan yönetimi kınıyorum . Yönetim Sivasspor'u babasının Hayrına mı yönetiyor ??
Bu kadar amatör yönetim olmaz olsun. Yönetim rıza hocayı da alıp gitmeli . Uğur kavuk pedriel gönderilmeli[/QUOTE] RIZA HOCA'nin yaninda sen evet sen Akifesseki olsa, TAKIM 6 Lig'de düser-. Ümit Kurt , Hakan Arslan hepsi kaliteli Transfer, RIZA HOCANIN SORUNU bu iyi Oyuncularin yanida Futboldan anlamayan bir kac Futbolcu oynatmasi , PEDRIEL ; UGUR KAVUK ;VE KADIR GIBI: |
kardes kimse kimseyi suclamasin,herkes görüyor mersinin stadini bos yer yok full dolu.sivas maclari cezali gibi taraftar yok,takima taraftar sahip cikmaz ise teknik ekip alacagi parayi,yönetimde kacacak parayi cukkaya indirmeyi düsünür.GERISI HIKAYE ,biz burada yazalim bakalim ptt birinci lig yorumlari yapariz artik seneye.
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;831193]Yarası olan gocunur.. Demek ki sende akbabaların onde gidenisin..[/QUOTE]
[QUOTE=holigan;831171]hic bir sekilde bu ligi hak etmiyor bu sivasspor.taraftar olarak futbolcu toplulugu dedigimiz soytari toplulugu olarak.yönetim olarak teknik ekip olarak ama herseyden önemlisi sehir olarak .bu sehre yakisan 3.lig.[/QUOTE] Böyle bir yorumu rakiplerin bile yapmakta cekinirken, Sivas'lı olarak bildigimiz bir insanın böyle bir yorum yapması çok düşündürücü.. 3.ligi senden çok isteyen olamaz sanırım |
bu atip dene soytariyi sadece kupa maclari icinmi aldik,ne zaman yararli olacak bu takima.
|
[QUOTE=Emrulez;831170]taktik falan yok riza hocada bi ogrenmis 4-5-1 baska birseyde bilmiyor![/QUOTE]
***keşke 4-5-1 olsun hocamız enaramoyuda defans yaptırıyor ,ortasağda tam 6 kişiyle oynuyoruz tahminimce hocam kupaya kendini kaptırdı final oynuyor hayaline sanırım tek mac zannediyor bu macı herhalde penaltılara kalacak gibi. |
Adam dogruyu söylemiş . Göz var nizam var hersey ortada. Yönetim ısını yapamıyor . Rıza hocada takımı batırıyor |
Oynamadan söyleyeyim, sercanın çokda fifisinde Sivas düşmüş kalkmış. sene sonunda döner adam takmına...
|
[QUOTE=Murad_Kelleci58;831202]Böyle bir yorumu rakiplerin bile yapmakta cekinirken, Sivas'lı olarak bildigimiz bir insanın böyle bir yorum yapması çok düşündürücü.. 3.ligi senden çok isteyen olamaz sanırım[/QUOTE]kardes özür dilerim valla sinirden dilimbile varmiyor ama sinir sistemim bozuldu valla doktorlar bile yasakladi sivas maclarini izlememi.insan bir an ne diyecegini bulamiyor iste.ben sivasimin sadece bir cakil tasi icin ölürüm. mecin verdigi sinire verin kusura bakmayin.BIR CANAKKALE DÜSMEZ BIR DE SIVAS. budur benim yillardir parolam herkes bilir bunu ,
|
Zorlu bir fikstür var takımın önünde ve yoğun maç trafiği..
|
takımın kötü oynamasının en büyük sebeplerinden biride taktik yanlışlığı. sürekli kanatlardan oynuyoruz ve kanatlardan hiç bir şey yapamıyoruz hiç ortadan giremiyoruz. başka maçları başka takımları izleyin ortadan adam kaçırıyorlar çalıma girip atak yapıyorlar bizde öyle bir şey yok sürekli kanatlara atıyoruz ya da uzun top başka bir şey yok. kanatlardan da olmuyor kardeşim olmuyor işte anlayın artık ya.
|
[QUOTE=holigan;831207]kardes özür dilerim valla sinirden dilimbile varmiyor ama sinir sistemim bozuldu valla doktorlar bile yasakladi sivas maclarini izlememi.insan bir an ne diyecegini bulamiyor iste.ben sivasimin sadece bir cakil tasi icin ölürüm. mecin verdigi sinire verin kusura bakmayin.BIR CANAKKALE DÜSMEZ BIR DE SIVAS. budur benim yillardir parolam herkes bilir bunu ,[/QUOTE]
İtidali olmak gerek kardesim.. Bu köprünün altından daha çok su akacak.. Bazı leş kargalarının oyununa gelme.. Hakkını da helal et.. Senin çok iyi bir SİVAS sevdalısı olduğunu bilenlerdenim.. |
Cevap: Mersin İY - Sivasspor
[QUOTE=akifesk;831140]Malesef pedriel ve Uğur kavuk ilk 11de.
9 kişi mücadele edeceğiz Rıza hoca bu maçı alamazsan sana sormazlar mı Kamil grosicki nerde diye???[/QUOTE] Maçtan oncede dedik bu 3.lig oyuncuları (Uğur kavuk, pedriel) takımı 9 kişi bırakıyor diye ....:mad: |
bu uğur hiç sakatlanmazmı arkadaş..hani sezonu kapatsa ne güzel olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:14. |