SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Toparlanmamız Gerek (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35514)

silverli 28.01.2013 10:47

Cevap: Toparlanmamız Gerek

arkadaşlar benim anlamadığım mersinin puana ihtiyacı var ama macın basında biz saldırıyoruz. adamlar kontra atak oynuyo ve ılk golu ole atıyo.

ayrıca artık kadroda revizyona gitmesi lazım.bu iş enaramoyla olmuyo artık..kontra atak oynamalı sivas başka çaresi yok. elinde hep o tarz oyuncular var cunku. sercan atıf erman grosicki hepsi hızlı adamlar ama sistemde kontra atak oynamıyoruz burdan kaybediyoruz.

silverli 28.01.2013 10:51

sercan -- piech

erman -- aatif

m.nas ---adem

ziya-- navratil-- ümit---- erhan

kaleci(kimi koysan aynı:)) ve sistem kontra atak olmalı

Yusuf Çevik 28.01.2013 11:24

Hocam yapacak birşey yok,yapacağımız maçlara odaklanmalıyız,onlardan en iyi şekilde iyi bir sonuç almalıyız...

58sinan58 28.01.2013 11:51

hocam yoğun maç trafiğinden yakınıyorsun haftada iki maç oynuyoruz diyorsunda bu takım geçen sene play off larda da haftada iki maç oynuyordu ama ozaman en azından oynuyordu bu sene ona da hasret kaldık

Mustafa58Ağa 28.01.2013 11:53

takım ruhu bozuldu bence rıza hocanın gitmesi gerekiyor acilen

poolat58 28.01.2013 14:36

OLMUYOR RIZA HOCA OLMAYACAKTA ARTIK ANLAAA VE ŞENOL VE ERTUĞRUL HOCA GİBİ ERDEMLİLİK YAP. YERİNE DE ONLARDAN BİRİ GELEBİLİR.

[COLOR="Red"]Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.[/COLOR]

rapge 28.01.2013 14:44

----------------Borjan----------------

Murat Akça-Navratil-Rajnoch-Ziya Erdal

---------M.Nas---------Adem---------

Aatıf-------Erman--------Piech(Grosicki)

Eneramo(Piech)

hakan367 28.01.2013 14:47

Takıma taze kan şart ' uygun ' adım bekliyoruz istifanı .. :rolleyes:

MEVLUTHOCAOGLU 28.01.2013 14:56

çok geç kalmadan kangiren olan yer kesilmeli yoksa düşünmesi bile kötü:mad:

RsT4 28.01.2013 15:00

Anlamadığım geçen senede transfere ihtiyacımız vardı bu senekinden daha dar kadroyla oynadık ve ligi iyi bir noktada bitirdik bir ara ilk 4e girmiştik bu senede kadroyu koruduk . Demekki takımda transferden önce gelen ihtiyaçlar var . Artık bu iş transferin üzerine atılmayacak kadar boyut değiştirdi.

tekdoktirin 28.01.2013 15:39

hoca basit sen çok bey efendisin olmaz olmaz kolay terim gibi ol anlarlar başka olmaz

ready 28.01.2013 17:01

[B]3 tane gol yemişsin mersinden bir de kalkmış hakemi suçluyorsun sende biraz şeref gurur olsa istifa ederdin[/B]

newjersey 28.01.2013 17:31

selam tüm arkadaslara helal olsun hepınıze yanı okudum burda olanları yanı bunların sorumlusu sadece RIZA HOCAMI RIZA GITSE NE OLACAK TAKIM DUZELECEKMI YANI BIRAKIN BUNLARI HAYEL KURUYORSUNUZ INANINN YA HEP RIZA RIZA YA BEN RIZA IYI DEMIYORUM YANLIS ANLAMAYIN YA ARKADAS BIZIM YONETIMDEKI ARKADASLAR NE YAPIYOR ACABA HABERINIZ VARMI BUNLARDAN CIKIP BIRISI NIYE ACIKLAMA YAPMIYOR SONRA YONETIM ALDI IYI OYUNCU RIZA ALMAYINMI DIYOR RIZANIN COK HATALARI VAR EVET DOGRU AMA HEP RIZAYA YUKLEMEYIN FATIH TERIM DE GELSE BU YONETIMLE AYNI OLUR INANIN BU ADAM ALMA INANIN RIZAYI GECER BIRAZ DA YONETIME SES VERIN SANKI SADECE RIZA BU ISTE SORUMLU OLAN BORC YOK DIYORLAR O ZAMAN YEMEYE DEVAM YONETIM SIVASTA BIZIM GIBI KOYUNLAR COK NASIL OLSA YE BABAM YE OHHHH RIZA ISTIFA YONETIM HARIKASINIZ YEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BABAMMM YEEEEEEEEEEE

Champion_58 28.01.2013 17:31

SİVASSPORDA EN BÜYÜK SORUN ORTASAHANIN DÜZENSİZLİĞİDİR..

ölçülü top atamayan ortasaha, forvet hattının gol şansını sıfıra indirmektedir.

ileride top indirip kimseyi etrafında göremeyen eneramo artık bıkmış bu işten belli çünkü tek forvet oynatan rıza hoca desteklemeyi unutmuştur oraları..:mad:her ne düşünüyorsa forvetin yalnızlığını çözemediği kesindir.

örneğin kaç zaman önce ara pas yapıp gol attığımızı hatırlayamaz olduk ..:confused:

zaten artık ters top yapamayan bir takım haline geldik.
eli havada ters kanattaki adamımız boşta duruken erman yada kadir ,yaklaşık 5-6 oyuncunun kümelendiği sıkışık yerlere karambole top atmayı zevk haline getirmişler resmen..:mad: sonuç hep taca giden atak..

tac atışlarımız bile amatörce resmen ,orta sahayı bırakıp çizgidekinin kafaya top atılır aşırtılır aşırtılır auta gidene kadar hemde..bunda ısrar edilmesi nasıl bişeydir çözen varsa anlatsın bi zahmet..:confused:geniş oynamak dururken neden zor ediyoruz gerçekten anlayamıyorum ..:mad:

e bu anlayışın sonucunda tabi tek yol kalıyor kanatlar

kanatlara gereğinden fazla zor etsekte ,çok değil koca maçta üç tane bile isbetli orta kesemiyoruz forvetlerimize ..:mad: ne hikmetse sıfıra inen dışarıya top çıkaramıyor..:rolleyes:

defansif anlayışı kemikleşmiş orta sahadanda , ileriye yada aralara top atan kimse yok varsa biz neden göremiyoruz açıklasın biri..:confused:

kadirin topu gevelerken kaptırdığı kaç pozisyon kalemizde gol oldu baktınızmı hiç?

defansı zora sokmaktan,kafayı gömüp çalım yapmaktan boştaki adamı göremiyor ki adam..:mad:5 metreye atamadığı pası rakip girip alıyor aradan
aldığı topu bukadar kolay teslim eden başka takım yok yani anlaycaanız !!:mad:

oyunu sahaya yayamıyoruz ki kontrollü atak yapalım..anca şişirme top çıkıyor ortasahadan ...kısacası göbekten oyun yönlendiremeyen bir ortasaha görünümünden kurtulamıyoruz...:mad::mad::mad:

yaptığımız tek iş kanatlardan gelmek onu da beceremiyoruz:mad::mad::mad:

sağ kanatta ;
pedriel 5 topun 4ünü eziyor,uğur bindirme yapınca bizim forvetler yerine kale arkasına yada taca kesiyor topu yalansa söylesin biri...:rolleyes:
bi adam bir maçta ;18 kenarına inmişken maç boyunca 3 tane orta yapamazsa aldığı paranın hakkını veriyor denirmi acaba sorarım kendisine ve teknik ekibe...:confused::mad:

sol kanatta;
zaten atıf olmazsa hareketler belli top grosickiye verilir ziya yanından kacar ama yeterince çalışmadıklarından anlaşamayıp rakibe teslim ederler gelen topların yarısını ...:rolleyes:
ikili olarak asla bişey yapmazlar ya ziya girer zor eder sıfıra ortayı yapamaz veya rakibe nişanlar ,yada grosicki 18 önünde sağına çeker kız gibi vurur kaleye...ilk geldiğinde galatasaray defansını hallaç pamuğu gibi atan grosicki rıza hocanın kısırve kaos dolu oyun anlayışını terketmemesinden dolayı resmen küstürülmüştür oyuna çünkü.....:mad:

4 EYLÜLE GELİPTE SÜREKLİ BUNLARI İZLEMEKTEN EZBERLEDİM TAKIMI
RAKİPLERDE EZBERLEMİŞ BELLİ... 6 MAÇTA 1 GALİBİYET ALABİLMİŞİZ...::mad:

TARAFTAR OLARAK BU RUHSUZ VE EZİK OYUN ANLAYIŞINDAN BIKTIĞIMI

,GEREKLİ MOTİVASYON VE OYUN İSTEĞİNİN FUTBOLCULARA YANSIYACAĞI VE
SİVASSPORA YAKIŞIR MÜCADELECİ FUTBOL AKLININ ÖN PLANDA TUTULDUĞU , COŞKULU MAÇLAR İZLEMEYİ ARZU ETTİĞİMİ TEKNİK EKİBE BİLDİRİR GEREĞİNİ YAPMALARININ ŞART OLDUĞUNU HATIRLATIRIM...

YİĞİDOYA İSYAN ETTİRMEYİN..

Champion_58 28.01.2013 17:41

MİLLET KENDİ SAHASINDA OFANSİF OYNAR DEPLASMANDA İSE DEFANSİF AĞIRLIKLI

RIZA HOCA TAM TERSİNE ZOR EDİYOR SÜREKLİ ; EVİMİZDE DEFANSİF DEPLASMANDA OFANSİF TAKIM KURUYOR .....:confused:
FELSEFE YANLIŞ ANLIYCANIZ.....:mad:

59yigido58 28.01.2013 19:52

toparlanmalıyız diyene bak futbolcular dese belki inanırım ama rıza hoca diyorsa bence rivayettir bu toparlamak isteyen yumruğunu masaya vurur olaya el koyar yok eğer buna gücün yetmiyorsa bence sen istanbula sadece gidiş biltini al dönüş olmasın böylece herkez derin bir ohh çeker yetti artık rıza efendi bu masalı dinleye dinleye bir alt lige koşar adımlarla gidiyoruz sayende aldığın futbolcu ya 3cü ligden yada 2 ligden yada alır adam kaçar gider gelde kafayı yeme gençler birliği bir adam almış hemde bedava adam leblebi gibi gol atıyor bir maçta 4 gol ya birde bizim aldıklarımıza bak adamlar topu görünce bomba sanıp kaçıyor topa giren yok seyirci stad dan kaçtı başkan nasıl bu duruma seyirci kalıyor hala anlamış değilim.

59yigido58 28.01.2013 19:54

rıza efendiden masallar dinlemekteyiz bu masalla kim uyur ben uyumam gerisinide bilmiyorum arkadaşlar?

58_SEMİH_58 28.01.2013 20:01

Kimliğinde Sivas yazmasından kaynaklanan kredisi de bitiyor artık Rıza Hoca'nın.Uzatmaları oynuyor bu saatten sonra.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:33.