![]() |
Cevap: STSL/Kasımpaşa-Sivasspor maçı tahmin ve yor
[B]Bu maç bizim için üsttekilerin puan kaybettiği haftada ya zirveye yürüyüşümüzün ya da yerimizde saymamızın maçı olacak
Hadi yiğidolar 2009a geri dönelim bu imkan şu an varken[/B] |
alacağımız 3 puan zirve yarışını çok karıştıracak bu bir gerçek
Kazanırsak eskişehiri yakalıyoruz 2. Beşiktaş ile farkı 4e indiriyoruz antalya 2 puan bıraktı fb trabzon ile oynayacak bir tek bursanın kazanma ihtimalini yüksek görüyorum diğer maçlar her türlü sonuca açık Bir anda kendimizi zirve yarışının içinde bulabiliriz Yeter ki disiplinden taviz vermeyelim Bu arada beşiktaştan cezalı duruma düşen oyuncu var mı Bugün baya bir kart gören olmuş bilen birisi paylaşırsa memnun oluruz |
[B]Kasimpasa 0-4 Sivasspor
Lütfen Tesekkür edin dostlar ;)[/B] |
Sivasspor zirveye yürüyecek
|
Biletler ne durumda bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
|
[QUOTE=Casanova Rasit;836721][B]Kasimpasa 0-4 Sivasspor
Lütfen Tesekkür edin dostlar ;)[/B][/QUOTE] Tarih tekerrürden ibarettir :).... |
[B]biletler tükenmiş......umarım sivasporumuz kasımpaşayı yener ve üst sıralara doğru ilerleriz yenemeyeceğimiz bir takım değil..bireysel saçma sapan bir hata yapmazsa en az 1 puan diye düşünüyorum[/B]
|
Biletler tam bir rezillik bir kackisi kasimpasa cogunu satin almis diyorlar egwr ogleyse yonetim taraftara 2 golu atti fener macu 1 kasimpasa 2 tukenmis bugun oglen 1d tum biletler tukenmisti
|
Zannetmiyorum oyle birsey oldugunu talep fazla ve.bitti. kasimpasa bizim biletleri niye alsin. Hem aldi diyelim yonetimin simdilik yapabilecegi birsey yok. Biletixe gittiginiz zaman sivas taraftari misiniz diye sormuyor. Satiyor herkese. Yonetim yarin birsey yapabilir duruma
|
Taraftarımıza bu maçta büyük iş düşüyor eğer yine 800 kişi olupta 50 kişilik bağırırsak olmaz lütfen hiç susmadan 90 dakika takımı ateşleyin arkadaşlar.Biz gelemedik Sivastan ama yüreğimiz sizinle. Skora gelince 2-0 alırız diye düşünüyorum gol ziya erdal ya da erhan güvenden bekliyorum bu hafta beklerden biri atacak gibi geliyor :D
|
Taraftar sivasa destegini gosteriyor yonetimde su f blugu actirsin artik
|
[b]kazanırsak 20 puan değerinde 3 puan olacaktır futbolcular tüm hünerini hırsını becerisini bu maçta göstermeli [/b]
|
[B]Yarin cok rahat 3 puan alacagimizi dusunuyorum, icim cok rahat...[/B]
|
Skorunu kestiremediğim bir maç..
Sivas da Kasımpaşa da istikrarsız.. Averaj takımı Mersin'den 3 yersin,o averajı Trabzon ve Fenerle düzeltirsin..Böylesi istikrarsız bir takım Sivas...Her sonuca açık bence.. |
En az 1 puan almalıyız deplasmandan.
|
zor bir maç..en başta yapılan ankette kasımpaşaya oy verenlerden birisiyim ama sivassporun 2 haftadır devam eden balığıı yanında olursa yine bir SİVASSPOR galibiyeti gelir inşşşallah..haydi yiğidolarımmm
|
Arkadaslar yonetimin f bloku actirmasini nasil saglayabiliriz acaba
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:40. |