SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35640)

cengo64 19.02.2013 00:06

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Rıza beyin inadı nerdeyse keçileri zıvanadan çıkartacak.Erman Atıf Grociski ve Enaramoyu beraber oynatınca takım dengeyi sağlayamıyor.Sezon başından beri söylüyoruz Adem Kadir Hakanı oynat önce maçı sağlama alalım sonra Grociski veya Ermanı 2. yarıda oyuna kat o zaman risk al.Yok sen Grociski ile Atıfa bek oynayın diyorsun.Canları çıkıyor çocukların.Kendi meziyetlerini ortaya koyamıyorlar.Adem oyuna girince takım topu tutmaya başladı farketmediniz mi.Bari Beşiktaş maçında inadından vazgeçse de yine düşme potasına itelenmesek.Kasımpaşa da bugün gerçekten çok mücadele etti ve çok iyi oyuncuları var.O yüzden mücadeleleri için yine de bütün takımı tebrik ediyorum.Son transferimiz Piechik futbolcu olduğunu gösterdi bize ama nerde oynatmak için transfer edildiğini tam anlamadık.kanatlardamı hücumda mı.Bu arada Reinochun affedilmesi olumluydu.Bunun için başkana teşekkür etmek lazım çünkü bizim bildiğimiz inatçı Rıza küme düşmesine affetmezdi onu.Başkan aman takımın üstünden elini çekme.

58sinan58 19.02.2013 00:06

[QUOTE=Kasim58;837019]Söylediklerine kismen katiliyorum gardas dogruluk payi var gercekten takim olarak iyi mücadele ettik.

Ancak benim kanatimce Riza hoca takima kazanmayi degil bir puan icin adapta etmis izlenimi geldi bana.
Neyse saglik olsun kazansak cok iyi olacakti kayip ettik yapacak birsey yok önümüzdeki macta 8 tasli kargalardan acisini cikarmamiz gerek.[/QUOTE]

Kargalar bize hep uğurlu gelmiştir abi inşallah haftaya tüylerini yolup göndereceğiz onları ve bu yenilgiyi unutturacağız

eyuphulagu 19.02.2013 00:09

Rıza hoca biraz önce tv58 e bağlandı ve maçla ilgili görüşlerini söyledi..Rıza hocayı anlamak çok zor...Hoca hala Piech i ben de bilmiyorum sizin gibi sahada göreceğim diyor...Ayrıca Piech'in verilen şansı kullanamadığını;Piech oyuna girdi mi maçın skorunu değiştirmeli ama Piech böyle bir oyuncu değil diyor...Düşünüyorum da acaba tv. de biz başka bir maçı mı izledik yoksa Rıza hoca mı başaka bir maçtan bahsediyor...Rıza Hoca bu oyuncu hakkında hiçbir bilgiye sahip değil mi;youtube adamın oynadığı maçların özet görüntüleri;ayrıca son 2 yılda Charzow takımının da tüm maçları var..Bence Polonya daki antrenörler,futbol yetkilileri futboldan hiç anlamıyor baksana Piech gibi bir oyuncuyu geçen yıl Polonya liginde en iyi oyuncu seçmişler...Bence Piech geçen yıl Polonya da 15 gol falan da atmamış bunu birileri uydurmuş olmalı..Bu oyuncu Polonya milli takımına da torpille seçilmiş olmalı çünkü Polonya milli takımını çalıştıran hocalar da bu işi bilmiyorlar..Rıza Hocayı hepimiz seviyoruz ama onu anlamak ,inadını kırmak gerçekten çok zor bunu bjk başaramadı,Ankara B.B. başaramadı,Eskişehir de başaramadı;umarım biz başarırız...Şu anda sipas tv de yorum yapan esk,i Sivassporlu oyuncu Mehmet Çimen bile Piech den özgü ile bahsetti ve onun sürekli oynamasını istedi...Rıza hocadan da takımda zaman rotasyon yapmasını bekliyoruz..2 yıldır doğru dürüst top oynamadan Rıza Hoca nın gözüne giren yıl sonu kiralık süresi bitecek olan Sercan bu takımda bazı maçlarda ilk 11 de oynuyorsa Piech haydi haydi oynar...Bjk maçında Piech in en azından 2. yarı son yarım saatte oynatılmasını bekliyoruz..

fatihcan58 19.02.2013 00:14

Bazı arkadaşlarla aynı maçımı izledik anlamadım. Takım elinden gelenin en iyisini yaptı mücadele etti pozisyona girdi. Kim ne derse desin Kardeşim Eneramosuz bu takım çok çok iyi. Eneramo bu takımın ahengini bozuyor. Çok ağır son vuruşları çok kötü. Pedriel in son vuruşları biraz iyi olsa çok daha faydalı olur.

Mete209 19.02.2013 00:17

Yiğidoları bu güzel oyun dolayısıyla tebrik ederim!

ihtiyar yiğido 19.02.2013 00:18

[QUOTE=58_babacan_58;836915][B]Atıff'ın çıkıp uğurun girmesine bi anlam verebilen varmı, hemde 1-0 yenik durumdayken ? [/B][/QUOTE]

Kardeşim hislerime tercuman olmuşsun tesekkürler

calipso 19.02.2013 00:19

golü atanın maçı alacağı..aksi taktirde berabere bitecek bir maçtı..k.paşa attı maçı kazandı..ik yarı iyi oynadık golü bulmalıydık..navratil ve ümit olsaydı maç böyle bitmezdi..atıf maç seçiyor her halinden belli

58sinan58 19.02.2013 00:23

Neyse üzülmeyin Yiğidolar biiiiip imizden aşşa Kasımpaşa haftaya koyarız Beşiktaş'a :D:D:D:D

cenk5821 19.02.2013 00:25

[QUOTE=DOGU_BEY;836978][B]Bugünkü maçın genelinde fena değildik, tam maçı bir 10 dakika daha tutsak maç bize dönüyor derken sahneye, -başından beri iyi bir kaleci olmadığını söylediğim- Borjan çıktı ve tüm takımın emeğinin mücadelesinin içine etti..Borjana kötü dediğimde onu fanatikçe savunanlar hemen kızıyorlardı fakat bugün yine sazı eline aldı..Çünkü Borjanda kaleci istikrarı ve devamlılığı yok...2-3 maç iyi sonra olmadık anda çıkıyor piyasaya herşeyi berbat ediyor..Sitede bile borjandan muhteşem geri dönüş diye başlık açıldı ama açılır açılmaz ilk maçta hayal kırıklığı oldu...Ama bu sene borjanla bitecek , yapacak bişey yok...Maçı kıyaslama adına iki takımın KALECİLERİNE bakmak yeterli olacaktır...Rıza hoca Erman yerine Atıfı almalıydı, ayrıca Uğur Kavuk 10 kişi kaldık diye hemen defasa takviye girdi..Ya ne gerek var sen zaten 1-0 yeniksin ya üçlü defansa dön ya da hakan veya kadiri stopere çekip ortaya yeniden adam al..maç 0-0 ya da önde olsak anlaycağım da her neyse...Dediğim gibi mücadele ve oyun genel olarak fena değildi ama maçın sonucunu KALECİ farkı belirledi...[/B][/QUOTE]

İki takımın kalecilerine bakacak olursak ilk maçta Kasımpaşa tek kale oynadı Borjan 3 puanı aldı. Ayrıca İsakson tecrübeli bir kaleci hem Avrupa maçları olsun hem kariyer olsun Borjan'la kıyaslanamaz ama Borjan'ında hakkını yemeyelim.Bugünde iyi oynadı iyi toplar çıkardı.

Kasim58 19.02.2013 00:27

[QUOTE=58_babacan_58;836915][B]Atıff'ın çıkıp uğurun girmesine bi anlam verebilen varmı, hemde 1-0 yenik durumdayken ? [/B][/QUOTE]

Mantik su öndeyizya skoru nkorumak icin! Arti haftaya oynayacagimiz BJK macina saklati Atifi:mad::mad::mad:

Mete209 19.02.2013 00:28

[QUOTE]Ayrıca Piech'in verilen şansı kullanamadığını;Piech oyuna girdi mi maçın skorunu değiştirmeli ama Piech böyle bir oyuncu değil diyor.[/QUOTE]

Gözünde bir sorun var galiba Rıza Hoca'nın!

90 dk. oynayan Eneramo ne yapmış ki Piech de gol atsın. Hem adama forma şansı vermezsen nasıl gol atacak ki? Sen olsan son 10 dakika da ne yapardın Allah bilir!

Piech'e yapılan büyük bir haksızlık ve acımasızlıktır!

Kasim58 19.02.2013 00:42

Ayrıca Piech'in verilen şansı kullanamadığını;Piech oyuna girdi mi maçın skorunu değiştirmeli ama Piech böyle bir oyuncu değil diyor.

Riza hocam bu söylediklerinde gercekten sen inaniyormusun?Bu konuda ben senin samimiyetine inanmiyorum kusura bakma.

Birde anlamadigim konu su Riza hocada kim nerde nezaman bir mikrofon uzatsa aglamaktan baska birsey yaptigin yok.zorlu maclara cikiyoruz hem türkiye kupasi hem lig kisitli kadao istedimiz transferleri yapamadik falan filan Hocam yeter lütfen nerdeyse artik Sivasspor´un elenmesini ister duruma geldik senden duydugumuz antipatiden.

Yani bu ligde bizden baska takim yokmu?iki üc kulvarda kosan ama hic biri senin gibi her gun her an ayni seyleri tekrarlmamiyor.

sawyer5892 19.02.2013 01:18

[QUOTE=58megayigido;836937]Sunu kabul ediyorum iyi oynnadik ama degisiklik icin gol yememiz gerekmiyor ayrica 85.dkda aatifin yerine ugurun girmesini hicbir anlam veremedim biri bana anlatsin sunu[/QUOTE]

soyle acikliyayim erhan cikinca hakan sag beke gecti murat kirmizi kart gorunce stopere orta sahadan birini cekmek gerekiyordu hem sag bek hem stoper orta saha oyuncusu olmasin diye hoca atifi cikarip uguru sag beke hakani sag beke aldi ancak asil sorulmasi gereken atif dururken neden erman cikti tamam erman da kotuydu ama ne kadar kotu olsa da duran toplarda neler yapabildigini herkes biliyor.

gülkız 19.02.2013 01:28

Mağlubiyetin nedeni Rıza Çalımbaydır..Yanlış taktik,yanlış analiz mağlubiyet getirdi..Kasımpaşa iyi futbol oynamadı,Sivasspor kötü futbol oynadı..Orta saha bu kadar boş bırakılırsa,santrafor Eneramo ısrarla forvet olarak oynatılmaya çalışılırsa Sivassporun başka mağlubiyetlerle karşılaşmaya devam etmesi şaşırtıcı olmaz…Maçın en kötüleri birincisi Hakan,ikincisi de Murattı..Hakana birilerinin forvet değil orta saha oyuncusu olduğunu hatırlatmak zorunda..Kendisi rakip ceza sahasından öteye gelmezken,rakip orta sahayı çok kolay geçip Sivassporun ceza sahası çevresinde sürekli faul aramaya çalıştı..Orta saha olmadığı için Erhan,Ziya,Rajnoch kademelerinden ayrılamadılar…Ademin oyuna girmesi ile orta sahada 77.dakikadan sonra Sivasspor top tutmaya başladı…Eneramo ve Atıf arasında oyun kurgusundan dolayı bağlantı yoktu..O yüzden onlarda şahsi oynamak zorunda kaldılar..Bu zamana kadar Piechin oynatılmaması hataydı..…Maalesef Rıza Çalımbayın oyunu geç okuma durumu halen devam ediyor..65-70.dk.önce duruma göre oyuncu değiştirmiyor,yaptığı hamleler olumlu şekilde takıma yansımıyor..Taraftarda sabretmeye devam ediyor…

lanbilal 19.02.2013 01:45

Sivasspor bugum iyi degilsi. Ama kasimpasa sivastan iyi oynamadi. Talihsiz bir gol yedik. Basip degilmis. Cok guzel pozisyonlar kacti. Direklerin dibinden cok top gecti. Taraftara bugun tesekkur etmek lazim. Yozgatli misafirimi goturdum maca ve cok begendi tribunu

aozdemir 19.02.2013 08:36

[B]gol atmamız gerekirken son anlarda kamilin çıkarılıp uğurun alınmasını aklım almadı.[/B]

Abdullah DuMaN 19.02.2013 09:00

Hocanın yanlış hamleleri sonucu bu malubiyet alındı Erhan ı alıyorsun Murat atılıyor savunma 2 kişi Uğur giriyor Murat genç sarı kartı olduğunu biliyorsun hücuma geçmek istiyorsan al Murat ı oyundan sonra 1-0 geriye düşmüş durumdasın duran toptan gol arıyorsun ama topa en iyi vuran adamı oyundan alıyorsun Piech büyük umutlarla getirdiniz adam maça çıkmadı son 15 dk oynuyor diyorsunki futbolcu alışamadı Sercan ı da bu yüzden yedin adam oynaması gereken maçlarda oynamadı boş yere sakatlandı Adem varken Kadir 11 de oynuyor Hocam Allah aşkına şu Kadir ve Uğurdan vaz geç artık oynatma demiyoruz ama 11 de başlatma yani

FALÇATA 58 19.02.2013 09:03

kasımpaşa 3 puanlık maç oynamadı son vuruşlar ve basit hatalar bizi bu duruma getirdi

Rallim58 19.02.2013 09:40

[B]Sivasporumuz, Kasımpaşa karşısındaki mücadelesini ve bitiş düdüğüne kadar olan kazanma hırsından dolayı tebrik ediyorum.

Keşkelerle dolu bir müsabaka oldu. Keşke diyerek, kimsenin moralini bozmamak lazım.

Kendimizi Sivasspor-BJK karşılaşmasına odaklamamız lazım.

Tek takıntım bu Piech nasıl hazır olmadığıdır. Hazır olmadığı bu ise demek ki hazır olduğunda elimizde 3 ay kalmaz, leş kargaları başımıza üşüşür.[/B]

nunni5858 19.02.2013 10:02

[QUOTE=Respect58;836957][B]Daha önce bir konuda Rıza Çalımbay'ın futbol bilgisinin olmadığını sadece iyi futbolcular bulduğunu ve o futbolcuların onu taşıdığını söylemiştim.Bugün yine gördük ki Aatıf Erman Grosicki Eneramo veya başka birisi ön plana çıkmadığı sürece maç kazanmamız zor.Bunun en büyük kanıtı Fb ve Ts maçları.Futbolcular bu maçların önemli maçlar olduğunu bildiği için sorumluluk aldılar ve bu maçlarda ön plana çıktılar.Buda Rıza Çalımbay'ın takımın başında kalmasını sağladı.Normal maçlarda ön plana çıkan,çıkmak isteyen oyuncular olmadığında Rıza Çalımbay'ın hiç bir etkisinin olmadığı çok net belli oluyor.

Maçta biz yüklendiğimiz sırada Şota Kerem'i aldı ve Kasımpaşa gelmeye başladı.Gol geliyorum diye bağırıyordu.Rıza Çalımbay'da bizimle birlikte izledi.[/B][/QUOTE]

aynen katılıyorum.birde oyuna kurtarıcı diye adem ve uguru alması çok garip yatmıyor akla....

nunni5858 19.02.2013 10:10

[QUOTE=nunni5858;837067]aynen katılıyorum.birde oyuna kurtarıcı diye adem ve uguru alması çok garip yatmıyor akla....birde anlamadığım geçen hafta öndeyiz uguru alıyor defansif içimn bu hafta gerideyiz uguru alıyor niçin, oyuna müdahale duruma göredir iki oyun arasında fark yokmu rıza hocam.inşallah beşiktaşı yenerizde samet hoca görevi bırakır rızada beşiktaşa giderde kurtuluruz.bize bu muhteşem kadronun hakkını veren kurt bi hocayla anlaşırızde hakettiğimiz yerlerde oluruz...

nunni5858 19.02.2013 10:11

birde oyuna kurtarıcı diye adem ve uguru alması çok garip yatmıyor akla....birde anlamadığım geçen hafta öndeyiz uguru alıyor defansif içimn bu hafta gerideyiz uguru alıyor niçin, oyuna müdahale duruma göredir iki oyun arasında fark yokmu rıza hocam.inşallah beşiktaşı yenerizde samet hoca görevi bırakır rızada beşiktaşa giderde kurtuluruz.bize bu muhteşem kadronun hakkını veren kurt bi hocayla anlaşırızde hakettiğimiz yerlerde oluruz...

58MUAMMER58 19.02.2013 11:13

[b]birbirimizi kandırmayalım sivasspor iyi oynamadı iyimücadele etti kasımpaşada en az bizim kadar istekli iyioynadı istatistikler sivasspordan yana olsada doğru taktikle iyimücadele eden kasımpaşa kazandı butip maçlarda atan kazanıyor kasımpaşada kötü oynayan yokgibiydi kalecileriisakson dalma kerem uche yalçın sancak ernest hepsi görevlerini iyiyaptılar bizde defans ortasaha forvet beklediğimiz oyunu sergiliyemedi ziya erhan rakip forvetlerle uğraşmaktan ileri çıkamadılar ortasahada kadir bişeyler yapmaya çalıştı hakan trabzon maçından sonra çok aksadı grosecki erman atıf eneramoyla topu buluşturamadılar eneramoyuda 3 kişi sırtında adam neyapsın sivasspor ya duran toptan yada karambolden anca gol atabilirdi onuda yapamadı kasımpaşa bizden daha çok istedi kazandı bize boş alan bırakmadılar beraberliğe razı atarsakda atarız diye oynadılar oyuncu değişiklikleri bana göre hem geç hemde yanlıştı 85.dakkada adam anca vakit gecirmek için alınır erman çıktı tam onun ustası olduğu yerden frikik kazandık hele groseckinin bir pozisyonu vardı tek basına götürdü eveledi geveledi ziyada saolsun futbol tarihinin en kötü vuruşunu yaptı lua lua gibi emenike burak yılmaz o pozisyonların 10 9 nu gol yapıyor kaçan balık büyük oldu defans bölgesinde alsana verbana 300 pas yapsan nolurki adam gibi orta yapamadıkdan sonra 20 tane korner kullansan neki gololmadıktan sonra kaleyitutmadıktan sonra 30 şut çeksen nolurki iyioynarmış gibi görünmekten başka hakemi çok konuşmuyoruz belki çok bariz hata yapmadı fakat rakibin bizim oyunculara yaptığı faollare çok tölarans tanıdı durduramıyacaklarını anladıkları anda indirdiler sarı kartını ALLAH canımı aldiye lütven gösterdi bizim oyunculara koşa koşa gösterdi bununda etkisi çok oldu [/b]

keko 58 19.02.2013 11:18

[QUOTE=nunni5858;837069][QUOTE=nunni5858;837067]aynen katılıyorum.birde oyuna kurtarıcı diye adem ve uguru alması çok garip yatmıyor akla....birde anlamadığım geçen hafta öndeyiz uguru alıyor defansif içimn bu hafta gerideyiz uguru alıyor niçin, oyuna müdahale duruma göredir iki oyun arasında fark yokmu rıza hocam.[COLOR="red"]inşallah beşiktaşı yenerizde samet hoca görevi bırakır rızada beşiktaşa giderde kurtuluruz.bize bu muhteşem kadronun hakkını veren kurt bi hocayla anlaşırızde hakettiğimiz yerlerde oluruz[/COLOR]...[/QUOTE]

[B]Helal olsun sana ellerine ve agzine saglik kardesim[/B]

Serdar63972 19.02.2013 11:20

Kasımpaşa maçına yazılacak çok birşey yok. Böyle mağlubiyetler kabul edilebilir. Kimseyi suçlamamak gerekir. Sorun olabilecek tek şey, daha önce defalarca aynı şeyi yapan Rıza Hoca'nın bu defa da PİECH'e takmasıdır. Taraftar BJK maçında PİECH'i tribüne çağırmalıdır. 60. dakika da da skor ne olursa olsun PİECH tezahüratlarıyla oyuna aldırmalıdır. Bu çocukta iş var. Teknik direktör de yok.

ezelşener 19.02.2013 12:51

maçın en kötüsü ve yetersizi Ziya ve murat akça idi.ziya resmen yerlerde süründü.ayrıca hiç kimse uğur kavuk değişikliğine bir anlam veremedi..

Yusuf Çevik 19.02.2013 13:20

[B]Sivasspor`u göstermiş olduğu futboldan ve mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.Rakip sahadaki paslarımız güzeldi.

inşALLAH Beşiktaş maçından 3 puan alırız ne diyelim..)[/B]

buraks58 19.02.2013 13:32

[B]Maçta göze çarpanlar :[/B] Takımımızın kazandığı özgüven gerçekten güzeldi. bunu skorada yansıtmayı başarabilseydik harika olacaktı.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] bir tek 25 ile 35 arasında kasımpaşaya oyun üstünlüğünü kaptırdık. onun dışında deplasmanda oynanması gerektiği gibi oynadık. kontrollü bir futbolumuz vardı. golü yemeden 5 dakika önce grosicki taşıdığı topu ezmeyip arkada boş pozisyondaki hakana pasını atabilseydi sahadan 3 puanla bile ayrılmış olabilirdik. maçın kader anıydı. sahadaki mücadelemizi ve oynumuz gerçekten güzeldi. birde puansız dönmemiş olsaydık tamamdı. inşallah ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alırız.

[B]Maçın en iyisi kimdi :[/B] şu oyuncumuz çok iyiydi diyemem. ancak çok da göze batan kötü bir oyuncumuz yoktu. grosicki'nin biraz olsun maça girmeye çalışması güzeldi. inşallah gerçek formunu ve gücünü takımla birlikte sahaya yansıtır. stoperde iki oyuncumuzda değişmesine rağmen iyi oyun çıkarmaları da stoperlerimiz adına sevindiriciydi.

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] maça etki edecek bir hatası olmadı. iyi bir yönetim gösterdi.

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :[/B] bir tek en son değişikliğine anlam veremedim. gole ihtiyaç varken aatıf'ın oyundan alınıp uğur'un oyuna sokulması gereksizdi.

aozdemir 19.02.2013 13:44

[B]gol atmaya ihtiyacın varken aatıf ve kamil oyundan alınır mı ya. aklım almıyor.biz kimle gol atacağız.[/B]

sivasfutbol 19.02.2013 15:01

bir teknik direktör başarılı olurda istanbul takımlarına hoca olur rızanın hocalık yaptığı takımlarda bir başarısı yokki eskişehirden kovalandı beşiktaştan kovalandı yakın zamanda da sivastan kovalınır inşaallah rızayı beşiktaşa alacaklarını sanmıyorum..ancak samet aybabaya yardımcı olarak gidebilir belki.?

holigan 19.02.2013 21:11

gardasim allah askina su siteye bir cocuk bölümü ekleyin.bu düz mantik yorum yapan,riza hoca düsmani,sivas köstekcileri,hatta baska takim taraftarlari ortaligi karistirmak icin yalandan 58 li nick yapmis buradan pofpoflayan cakallar gitsin orada oynasin,yazsin bozsun.burasida seviyelice görüslerini bildiren mantikli sivaslilara kalsin.

cılgınsivas58 19.02.2013 21:38

iyi bir maçtı tam berabere bitecek maçtı olmadı saglık olsun..
ama hocanın oyuncu degişikliklerinde hiç iş yoktu
ermanı çıkarmak ve hele helede ugur denen kazmayı oyuna almanın ne geregi vardı hala merak konusu ne anlıyor şu ugurrdan adam

cılgınsivas58 19.02.2013 21:39

çok kolay kart yiyoruz buna engel olunmalı muratı uyarmanın zamanı geldi

kamışlı58 19.02.2013 21:52

[QUOTE=sivasfutbol;837149]bir teknik direktör başarılı olurda istanbul takımlarına hoca olur rızanın hocalık yaptığı takımlarda bir başarısı yokki eskişehirden kovalandı beşiktaştan kovalandı yakın zamanda da sivastan kovalınır inşaallah rızayı beşiktaşa alacaklarını sanmıyorum..ancak samet aybabaya yardımcı olarak gidebilir belki.?[/QUOTE]

ayıp uleeeeeen haksızlık yapmayın samet aydedede kim uleeeen

eroltas58 19.02.2013 22:44

Ya arkadaslar bu ziyaya vede riza hocaya yapilan elestirilerin biraz dozu asiyor,
Elindeki malzeme nasilsa onu kulanirsin,elimizde bazi futbolcularin alternatifi yok,mesela ziya her maci can pahasina mucadele ediyor,ziyanin becerisi anca bu kadar,dunku macta biz gollu yedikten sonra ziyayi her topla bulusmasinda islikliyan taraftari kiniyorum.Ya boyle yaparsak sonumuz ne olur,bilemem.
Mac bitsin elestir ama mac esnasinda bu tur hareketler kendi fitbolcusuna asla yapilmaz.

alaattin 5858 19.02.2013 23:12

[QUOTE=eroltas58;837267]Ya arkadaslar bu ziyaya vede riza hocaya yapilan elestirilerin biraz dozu asiyor,
Elindeki malzeme nasilsa onu kulanirsin,elimizde bazi futbolcularin alternatifi yok,mesela ziya her maci can pahasina mucadele ediyor,ziyanin becerisi anca bu kadar,dunku macta biz gollu yedikten sonra ziyayi her topla bulusmasinda islikliyan taraftari kiniyorum.Ya boyle yaparsak sonumuz ne olur,bilemem.
Mac bitsin elestir ama mac esnasinda bu tur hareketler kendi fitbolcusuna asla yapilmaz.[/QUOTE]
gardaş sen hangi maçtan bahsediyorsun ziyaya kasımpaşa maçında kötü oynamasına ramen bizim taraftardan en ufak tepki gelmedi kasımpaşa taraftarı ziya topu ayağına alınca bir iki sefer ıslıkladılar.senin anlıyacağın ıslık çalan kasımpaşa taraftarlarıydı

ledig 20.02.2013 00:14

Valla ben uzun zamandır böyle mücadele eden bi Sivasspor görmedim. Bu mücadeleye rağmen gol atamamamız ve yenilmez futbolun bi cilvesi

DOGU_BEY 20.02.2013 00:27

[B][QUOTE=eyuphulagu;837022]Rıza hoca biraz önce tv58 e bağlandı ve maçla ilgili görüşlerini söyledi..Rıza hocayı anlamak çok zor...Hoca hala Piech i ben de bilmiyorum sizin gibi sahada göreceğim diyor...Ayrıca Piech'in verilen şansı kullanamadığını;Piech oyuna girdi mi maçın skorunu değiştirmeli ama Piech böyle bir oyuncu değil diyor...Düşünüyorum da acaba tv. de biz başka bir maçı mı izledik yoksa Rıza hoca mı başaka bir maçtan bahsediyor...Rıza Hoca bu oyuncu hakkında hiçbir bilgiye sahip değil mi;youtube adamın oynadığı maçların özet görüntüleri;ayrıca son 2 yılda Charzow takımının da tüm maçları var..Bence Polonya daki antrenörler,futbol yetkilileri futboldan hiç anlamıyor baksana Piech gibi bir oyuncuyu geçen yıl Polonya liginde en iyi oyuncu seçmişler...Bence Piech geçen yıl Polonya da 15 gol falan da atmamış bunu birileri uydurmuş olmalı..Bu oyuncu Polonya milli takımına da torpille seçilmiş olmalı çünkü Polonya milli takımını çalıştıran hocalar da bu işi bilmiyorlar..Rıza Hocayı hepimiz seviyoruz ama onu anlamak ,inadını kırmak gerçekten çok zor bunu bjk başaramadı,Ankara B.B. başaramadı,Eskişehir de başaramadı;umarım biz başarırız...Şu anda sipas tv de yorum yapan esk,i Sivassporlu oyuncu Mehmet Çimen bile Piech den özgü ile bahsetti ve onun sürekli oynamasını istedi...Rıza hocadan da takımda zaman rotasyon yapmasını bekliyoruz..2 yıldır doğru dürüst top oynamadan Rıza Hoca nın gözüne giren yıl sonu kiralık süresi bitecek olan Sercan bu takımda bazı maçlarda ilk 11 de oynuyorsa Piech haydi haydi oynar...Bjk maçında Piech in en azından 2. yarı son yarım saatte oynatılmasını bekliyoruz..[/QUOTE]

Hoca bu sezon tam manasıyla kendisiyle çelişiyor..Piech hazır değil, bekleyip göreceğiz diyen hoca 1 yıldır oynamayan Sercan'a forma veriyor; hatta bu yüzden Sercan sakatlanıyor bile!! Tabi bunu görmek bazılarının işine gelmiyor! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!![/B]

cengo64 20.02.2013 00:37

Biz burda eleştirmek için eleştirmiyoruz ki.Kaldı ki eleştirilerimizle de takıma katkı sağladığımızı bile düşünüyorum.En azından 2aydır Rıza bey agzına Beşiktaş lafını almadı da takım biraz toparlandı.Başkan takıma el atmış mesela.Erhan gerçek yeri sag beke çekilmiş.Ziya daha hucuma yönelik de oynatılmaya çalışılmış.Hakan Aslan yerini sağlamlastırmış.Reinoch affedilmiş.Okuyun eleştirileri. Sırf eleştiri olsun diye yazılmıyorsa bunları birileri bence değerlendiriyor.O yüzden ne Rıza ne Başkan eleştirilemez olmasın zaten.Bunu belki onlar da istemez.

B.DUMANLI 20.02.2013 10:17

Bu siteden Resulsivasspor5 nicli arkadasimimiz mini sohbetde öyle güzel bir konuya parmak basmiski ,bu konu nedense unutulmus gibi geldi bana.
Bu arkadas diyorki:Piech oyuna girdikten sonra,Grosicki cok degisti diyor.Bu cok dogru bir tesbit.Grosicki´nin attigi top milimetrelikti.Kim bana söyliyebilir en son Grosicki böayle bir orta yapti ceza alani icerisine?Kimse hatirliyamaz cünki üstün körü yapiyor.Piech Polonya´dan hazir geldi,fakat Riza hoca Erman´i kenarda oturturabilirse Piec ilk onbirde olacak.
Simdi Erman´i inceliyelim.Tüm kornerlerde topun basinda,her serbest vurusta topun arkasinda ,birde eliyle isaret eder ben atacagim diye.
Erman yüz tane serbest vurustan atiyorum bir ,ikisini gol yapar.Bunun icinde egoist olmamasi gerekir.
Bence takimin gelecegi icin Erman ilk onbirde sahaya cikmamali.Biraz dinlendirilmeli.Eneramo ve Piech cift santrafor olarak oynatilmali.
Grosicki -Piech beraberligi Kasimpasa macinda güzel sinyaller vermistir.
Taraftar bu ikiliyi sahada görmek istiyor.Hoca hala Erman´da israr ederse vede Sivasspor yenilirse o zaman aklimiza baska seyler gelebilir...Nede olsa hoca Besiktas´a yakinligiyla biliniyor.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:20.