![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
En başından beri Rıza Hoca'nın yetersiz olduğunu söylüyorum.Birileri çıkıp bizi Sivasspor dülmanı olmakla itham etti..Sivasspor 3 haftadır gol atamadığı gibi inanılmaz hatalarla ikramlar sunuyor.Futbolcularımız maç seçerek alttan yaklaşan tehlikeyi görmezden geliyor.
[B]Piech'in ne kadar istekli olduğunu hep görüyorken,bu takımda olmaması gerekenler ilk 11'de başlıyor. [/B] Rıza Hoca bence istifa etmeli.. |
LİG TV'nin haber başlığına bakın
"Sivas'a Bursa da acımadı".... |
[B]Karşılaşmaya söyleyecek tek sözüm var. Yazık oldu...
Ancak hatırlatmakta fayda görüyorum... Birileri düğmeye bastı gibi... Cüneyt Çakır'ın Akhisar-Elazığ maçı, bugünki 3. dakika pozisyonuna verilen penaltı düşündürmüyor değil. Biz attık da verilmedi mi? diyen olabilir. Dikkatli sporseverler bunu daha iyi anlayacaktır. Hayrettin'e gelmeden Hakan'a sol kanata at işaretine rağmen, geriye çıkarması da en az Hayrettin kadar hatalıdır.[/B] |
Artık Yeter!
Her hafta aynı şekilde mağlup olmaya mecbur muyuz? Takımın en tecrübeli dediğin oyuncularından biri çıkıyor bariz bir hata yapıyor ve sahadan puansız ayrılıyoruz. Sahadaki takım arkadaşlarını oyundan düşürmesini söylesek yoksa binlerce taraftarı çileden çıkarmasını mı?Bu hataları yapan oyuncularda takımın kaptanları. Buna tahammül edemiyorum. Kayserispor gibi genç oyuncuları da kazanmıyoruz ki bu hataları bir şekilde kabul edelim.
Peki Rıza hocamıza ne demeli. Lütfen yapma hocam ya, bu şekilde oyuna mudaheleleri kabullenemiyorum. Grosicki ile Sercan değişikliğini yapmak bu kadar mı zor? Tek hamle yapılması gerekirken üç hamle birden yapacağın oyuncu değişikliğine gidiyorsun. Kaptanımız! Hayrettin sol beke, sol bekte her maç başarıyla oynayan Ziya'yı sol açığa ve sol tarafta maça iyi başlamış Aatıf'ı da sağ kanada kaydırıyoruz. Ne gerek var bu kadar mecareya. Ayrıca Hayrettin'in ödüllendirilmesi de ayrı bir konu. Kendi oyuncusuna yapamayacağı asisti rakibe yapan Hayretin oyunda kalıyor, Ziya çıkıyor. 20 yaşındaki bir oyuncu değil hocam kazanmak istediğin oyuncu, 32 yaşında! Birde Eneramo gerçeği var. Kabul edelim takım için çok önemi oyuncu. En önemli hücum gücümüz belki ama bu şekilde oynayacaksa oynamasın arkadaş. Hiç rakibe baskı yapmayacak mı bu adam. Topu atalım rakiple boğuşsun ama ileride baskıya gelince hiç takıma katkısı olmasın. Rakip savunmaya oyun kurdurmayacak, savunmayı hücumda başlatacak bir Eneramo istiyorum. Eminim bu şekilde takımada daha fazla katkı sağlayacağı gibi kendi futboluna da olumlu yansıyacak. Eneramo iyi de olsa kötü de olsa 90 dakika sahada. Grosicki biraz etkisiz olursa 60. dakika kenarda. Bizler dışarıda bunun farkındayken oyuncular kendi içlerinde bunu düşünmezler mi? Şu takım artık gücüne yakışan sonuçları alsın. İyi oynadığımız maçları tecrübeli! bir oyuncunun çıkıpta yapacağı hatayla kaybetmek istemiyorum. 18 lik Kaan'ı oynatta hatayı o yapsın hocam diyeceğim ama hiç bir iddiası olmayan maçta bile bu çocuk forma şansı bulamıyor ki lig maçında oynatalım. İnşallah bu Bursaspor maçı dönüm noktası olur ve bundan sonraki maçlarda hem Rıza hocamız hem de Sivassporumuz kendine yakışanı yapar. İnşallah ilerleyen zamanlarda alçakgönüllülüğü ve efendiliğiyle bu takıma yakışan Rıza hocamızı da Sivasspor'la başarılar yakalarken izleriz. (Nasip olursa bu yazıyı Rıza hocama da ileticem) |
ilk yarı daha iyi olan taraf bizdik. maçın kırılma anı kami,lin sakatlanması oldu. hayrettinin girmesi hatydı. nitekim onun hatası sonucu gol yedik. sercanın girmesi de hataydı bence.adam topa girmeye korkuyor. piech ondan daha hırslı ve inatçı.
önümüzdeeki hafta antalyayla oynayacağımız maç çokı önemli. seyircimiz stadı fulleyip takımı ateşlemeli. |
Cevap: Artık Yeter!
Artık sevmeyeceğim
Bütün kabahat benim Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yalvarsan boş Sana dönmeyeceğim Bitsin artık bu çile Çekemem bile bile aaaahh Sen ne söylersen söyle Bu hayat geçmez böyle Sana dönmeyeceğim Ümitlerimi kırdın Hayallerimi yıktın Benim ahımı aldın Şimdi sende yalnızsın Bitsin artık bu [B]çile[/B] Çekemem bile bile aaaahh Sen ne söylersen söyle Bu hayat geçmez böyle Sana dönmeyeceğim Umarim güzel günler yakin dir... |
+böyle bi yayıncı kuruluş,böyle bir hakem camiası, ekranlardaki çakma yorumcular olduktan sonra türk futbolunun allah belasını verecek. bende dua ediyorum inşallah avrupa arenasında takımlar düzeyinde yerle bir oluruz, yoksa bu düzeni sorgulayan olmayacak, bu düzen böyle devam edecek. yeter lannn kaç senedir canımız yandı, adımız çıkmış şikeciye gelen ön yargılı fırsat kolluyorki penaltı, kırmızı kart vereyim allah şike yapanların belasını versin, art niyet besleyen hakemlerin çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah....
+birazda takım olarak bunlara fırsat vermemek lazım, kasımpaşa,bjk,bursa maçlarında 9 puanlık oyun oynadık ama bir puan bile aalamdık, atamıyoruz, koruyamıyoruz, oyuncu değişikliklerinde hocanın 65.dk takıntısı oldukca oyunu dedem gibi seyrettikçe malesef böyle devam eder. kaç senedir altlarda şansımız tutuyorda kalıyoruz bu sene işi zor inşallah altta kopmalar olurda bu sende yırtarız ama böyle nereye kadar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Rıza Çalımbay bu takım üstündeki etkisi sıfır olduğunu herkes görmüştür artık.Sadece figuran ötesi yok.
|
Oyunu okuma konusunda belki de ligin en başarısız hocalarından birisi Rıza Çalımbay. Senin takımın pas yapmakta, topu ayağında tutmakta oyunu kurmakta sıkıntı yaşarken niye Adem Koçak'ı oyuna almayıpta, Süper ligte miladını doldurmuş Hayrettin'i oyuna alıyorsun. Sahada boş boş gezen Erman'ı 90 dakika oyunda tutupta ; hırslı koşan, çabalayan Piech'i 2.yarının başında oyuna almıyorsun. 1-2 kere hata yaparsan her antrenör hata yapıyor denir. Hata sayısı arttığında sorgulanırsın Rıza Hoca bu kaçınılmaz bir durumdur.
|
[COLOR="Navy"]Maça hızlı başlayan Bursaspor, 4. dakikada penaltı kazandı. Sağ kanattan ceza sahasına giren Belluschi'nin, Navratil'in müdahalesiyle düştüğü pozisyonu hakem Ali Palabıyık penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Pinto, topu kalecinin soluna doğru gönderdi. Borjan, soluna doğru gelen topa iki hamlede sahip oldu.
Stat: Atatürk Hakemler: Ali Palabıyık, Nihat Mızrak, Serhan Malkoç Bursaspor: Carson, Basser (Dk. 53 Ferhat), Serdar, İbrahim, Vederson, Şener, Edu, Belluschi, Tuncay (Dk. 90 artı 2 Musa), Batalla, Pinto (Dk. 67 Sestak) Sivasspor: Borjan, Erhan, Rainoch, Navratil, Ziya (Dk. 72 Sercan), Grosicki (Dk. 33 Hayrettin), Erman, Kadir, Hakan, Aatıf, Eneramo (Dk. 79 Piech) Gol: Dk. 67 Batalla Sarı Kartlar: Dk. 74 Vederson (Bursaspor), Dk. 29 Aatıf, Dk. 70 Hakan, Dk. 71 Hayrettin, Dk. 90 artı 1 Piech (Sivaspor)[/COLOR] |
İki takımda iyi oynamadı ancak skordan yöne başka ne bekliyordunuz…Futbolu bilinçli takip eden birisi bu duruma şaşırmaz…Çünkü görünen köy klavuz istemiyor…16-17 yaşındaki çocuklar karşısında alınan 1-0 lık galibiyet bazı kendini bilmezleri çok şımarttı..Yine düşme potasında olacaklar diye de telaşlanmak nafile…Çünkü 4 senedir düşme potasındalar...Tabiri caizse ne ölüyorlar ne diriliyorlar..Taraftar olarak ne kadar iyi düşünsenizde kimsenin Sivassporun süper ligde olmasını istediğini zannetmiyorum…Ayriyaten karşısındakinin bayan olduğunu düşünmeden medeni olamamış bazı kişilerin ifadelerini de düşününce bazı Sivaslıların dediği gibi bu şehre bu takım fazla…Belki içinizden kızacak olanlar olabilir ama bırakın takım düşsün…Çünkü ne kadar iyi niyetli olarak anlatmaya çalışsak da bazıları anca musibetten anlar…
|
Maçta göze çarpanlar : ?
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kazanabilceğimiz bir maçtı. Maçın en iyisi kimdi :Kaleci Borjan Maçın en kötüsü kimdi : Rıza ÇALIMBAY Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Tecübesiz.. Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Berbat ve oyuna müdahalede geç kaldı her zamanki gibi ayrıca yanlış tercih yaptı.. |
İSTİFA...
İSTİFA... İSTİFA... |
ne hakem ne taraftar ne medya kimsenin suçu yok içiimzdki bürütüsler varken dışarda aramayın sucluyu hayettin bu melmeketin cocugu diye diye bu hale geldik bizde bu melmektin cocuguyuz bizim altımızda son model araa yok birkaçtane dairemiz dügnüz salonlarımız yk biz para veriyor üzülüyoruz onlar parasıyladmaç izleyip gitmeylim a bu işi yapamıyolar yazık nerde bu sivas taraftarı niye maçta kimseye tepki koymuyoruz sanal aleme sosyal medyadaki tepkilerimile kime neyi anlta bilirizki gelin staduyma birlkite hasreket edeilim koyunlargibi gelip izleyip maçı eimize gitmeyelim birilrine bireşylerin yanlış olduunu gösterelim
|
Rıza hoca(?) Sivassporu ilk aldığın yere getirdin helal olsun sana..ve de yazıklar...bu kadro san yakışmıyor...daha doğrusu sen bu kadroya TD olarak yakışmıyorsun.
|
Maçı değerlendirecek fazla birşey yok hayrettini değerlendirirsek maçı değerlendirmiş oluruz:mad:
|
[QUOTE=burak58as553;839541][B]Hayrettin'in sayesinde hiç ortada pozisyon bile yokken gol yedik..
Sercan ölmüş daha da oynatıp kadrodaki diğer oyunculara haksızlık etmeye gerek yok. Borjan son dakikadaki yaptıgı ciddi hatta dısında süperdi. Düşer dediğimiz Elazığ ile aramızda 2 puan fark var hadi bakalım hayırlısı..[/B][/QUOTE] [B]Elazığ düşmez de kimin düşeceğini bekleyip göreceğiz[/B] |
Mecnun Rıza el ele Sivas bir alt lige...(ikisinide KINIYORUM)
Borjan çok güzeldi... Başka söze gerek yok ... |
Maçta göze çarpanlar :
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : borjanin penaltiyi kurtarmasi iyi oldu, yoksa 1-0 dan sonra oldugu gibi acik oynardik ve bursaspor farka gidebilirdi. 67 den sonrada bursaspor ikiyi atabilirdi, borjan kurtardi bizi. gol yiyene kadar kötü oynamadik aslinda. ziya ile 1-0 öne gecebilirdik. Maçın en iyisi kimdi : borjan, aatif (90 dakika oynamali), hakan cok mücadele etti Maçın en kötüsü kimdi : hayrettin, eneramo Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : grosicki nin yerine sercani oyuna almaliydi. hayrettin yanlis tercih oldu. |
Hayrettin ile Uğur bu takımın oyuncuları değil maalesef sezon sonu futbolu bıraksalar onlar için en iyisi olur.Yoksa küfürler başka boyuta ulaşacak.Rıza Hoca kupaya takıldı kaldı kupayı almamız zor kimse kendini kandırmasın Trabzon Fener Eskişehir arasında şansımız bana göre %10'dur.Kupadan önce lige odaklanıp ona göre oynamalıyız.
|
tek soru:bu takımda kamil grosicki.nin alternatifi hayrettin midir ? ha eğer öyleyse haftada hayrettin.i ilk 11.e koymazsan korkak olduğunu kanıtlarsın rıza çalımbay !! bugün yenilgiye söyleyecek başka lafım yok !
|
HERKESİN İYİLİĞİ İÇİN İSTİFA ET RIZA HOCA....YÖNETİM GÖREVE....BU TAKIMA ERTURUL SAĞLAM GETİRİLMELİ...ADAM BOŞTAYKEN KAPILMALI...ÇOOOOOK GEÇ OLMADAN.
|
Maçı kaybetme nedenlerimiz bence şöyle:
[U]Rıza Çalımbay[/U]: Artık oyun anlayışı,çıkardığı kadro,zamanında yapmadığı ve yapamadığı oyuncu değişiklikleri vs. ile takıma birşey veremiyor. Bu gidişle kupa bile hayalken,ligde de maalesef küme düşme adayıyız. Kamil-Hayrettin değişikliği uzun süre unutulmayacak! bir hamleydi. [U]Erman Kılıç:[/U] Maçta zaten 10 kişi mücadele ediyorduk. Erman'ın 30. dakikada rakip kontratağını faulle kesme dışında hiçbir olumlu hareketi yoktu. Ama ilginçtir bakın belki de takımın en çok km. koşanlarının başında da o geliyordur. Bu bir çelişki değil mi? Hayır,Erman'ın durumunda bu normal. Çünkü,top bu sahadaysa oraya,o sahadaysa oraya geçiyor. Rakip defansa yalancıktan bir baskı yapıyormuş gibi gözüküyor. O kadar. Sorumluluk alma yok, topu ayağına bekliyor,insan bir el kaldırır,pas ister,adeta toptan kaçıyor. Ben daha 10. dakikada Erman'ı oyundan alırdım Rıza Bey'in yerinde olsam. Yerine kimi oynatacağız diye sorana,kimi koyarsan koy,en azından 10 kişi oynamayız derim. [U]Takımın geneli[/U]: Kadromuz, Borjan hariç, tedirgin oynadılar ve oyuna iyi konsantre değillerdi. Sağda Erhan çok basit ve risk almadan oynadı,Navratil-Rajnoch göbekte iyi oynadılar,solda Ziya ve Hayrettin sadece gol yememeye oynadılar,ofansa katkıları yoktu. Kadir ve Hakan rakip ortasahayı kovalamaktan hücuma bakamadılar. Erman zaten oyunda yok. Koca takımın gol yükü Atıf ve Eneramo'ya kaldı,onlar da bireysel oynadıklarından rakip iyi marke edince etkili olamadılar. Markaj görmeyen,istese oyunu pekala çevirebilecek Erman hariç,takımda kimseyi suçlamıyorum. Rakibin golünde Hayrettinden önce asıl kabahatli rakibin önde baskısına dayanamayıp ileri gönderebileceği topu zamansız geri pas yapan Hakan'ındır. Hayrettin zaten bomba, suç onda değil onu oyuna alandadır. [U]Hakem[/U]: Süperligde bu sezon maç verilmeye başlanan ve ismini yeni yeni duyduğumuz hakemleri Sivasspor maçlarında denemeye devam ediyor MHK. Bu tavrıyla takımların kaderine de etki ediyor. Mesela,Belushi'nin maç boyunca sayısız kez kendini yere bıraktığından faul beklediği pozisyonlara devam diyen ve yemeyen hakem,acaba penaltı pozisyonu 2. dakikada değil de 62. dakikada olsa penaltı verirmiydi? Bence vermezdi. Çünkü,Bellushi hakemin acemiliğinden faydalanıp kendini atmıştı. Pinto da kalecimize topu nişanlayıp hakemi kurtarmış oldu. [B]Özetle biz Sivasspor taraftarları olarak tabii ki Antalya maçını almak için stadımızı doldurup o maçı mutlaka galip bitireceğiz. Ancak bunu kenar yönetime can simidi,suni teneffüs olarak değil Sivasssporumuz küme düşmesin diye yapacağız. Yoksa sizin krediniz çoktan tükendi. Uzatmaları oynuyorsunuz. Size rağmen takımımız Allah'ın izniyle bu ligde kalacaktır.[/B] |
yine düzgün oynadığımız bir maçta bireysel hatamızdan mağlup ayrıldık. Yazık günah 3 haftadır bu nedir ya. Allahtan borjan eskisinden iyi de fark yemiyoruz.
Allah sonumuzu hayır etsin |
Geçen maçın yıldızı Adem gibi bir adamı maça niye almadı bu hoca anlamış değilim.Eneramo gibi bir adamın gol atamıyacağını ,Sivassporun bu adamın beceriksizlileri nedeniyle gol kısırlığı çektiğini hala anlayamadıysa Rıza , hocalık vasfı yok demektir.Lütfen eneramoyu golcü diye takıma zarar verme.Gözünü aç ve gerçekleri gör.
|
[url]http://www.skorer.tv/bursaspor-sivasspor/MacinGolleri?EventID=1263951&LigTvMatchGoalID=11037[/url]
Yediğimiz golün linkinde de seyredebileceğiniz gibi pozisyonu ilk başlatan oyuna sadece 1 dk. önce giren Sestak. İşin tuhafı, Sestak'ı oyuna aldıran Bursaspor taraftarıydı. 60. dakikaya kadar sabreden ama Pinto'nun gol atamayacağını anlayan Bursa taraftarı 'Sestak', 'Sestak' diye 5 dakika kadar tempo tuttuktan sonra oyuna giren Sestak bir dakika geçmeden kalemize dikine düşünüp orta yapıp pozisyonu da takip edip Hakan'a baskı yapınca geri pası Hayrettin'i ve kaleciyi şaşırtıp gol oldu maalesef. Şimdi düşünüyorum da. Pinto da inat etmeyip taraftarın sesini dinleyerek Sestak'ı alan hoca hem kendi kazandı,hem taraftarı sevindirdi. O zaman sorayım? 1) Bizim taraftar Bursaspor taraftarının yaptığı gibi 90 dakika takımını aynı tempoyla destekler mi? Yoksa gol atıp galip geldikten sonra mı hareketlenir? 2) Hocanın kenardan göremediğini görüp oyuncu değişikliklerine tribünden müdahale edebilir mi? Taşın altına elini koyar mı? Yoksa maça bile gelmeyip klavye kahramanlığı mı yapar? Sorular sürer gider ama bir şey açık ve net. [B]Galibiyeti biraz da istemek ve zorlamak gerekiyor.[/B] |
beraberliğe oynarsan böyle bir gollede kaybedersin ileriye dönük golcü bir kadroyu denese nolur sanki enfazla bugünki yerde oluruz
|
Üç haftadır 1-0'lık skorlarla yenilen ve kahrolan sevgili Sivasspor taraftarına Müslüm Baba'dan gelsin:
[url]http://fizy.com/#s/138yio[/url] Sen gittin ama yine seninle teselli buluyoruz be Müslüm Baba!.. |
Düşürülüyoruz
Sivassporlular bi kulak verin buraya... Süper ligdeki bu günlerin tadını çıkaralım, bu günleri özleyeceğiz. Sivasspor düşmanı mhk sayesinde. Ankaragücünün başına gelenler Sivassporunda başına gelecek. Sahip çıkan yok. Hakemlerin deneme tahtası haline getirdiği Sivasspor çok sürmez düşer. Yönetim yemeye alışmış, Medya yanlı, mhk yanlı. Sahipli kentin, Sahipsiz takımı.
Son Sözümüz SİVASSPOR. |
Cevap: Düşürülüyoruz
[B]Bir beşiktaş fenerbahçe derbisinde, bizi ilgilendirmeyen aptalca bir maçta, Teknik direktörümüz seviniyor, başkanımız üzülüyor. Neyiz biz? Kimlerin altındayız? Neden göz yumuyoruz?[/B]
|
BiZi DüSüRen yok!
Biz kendi elmizle kendimizi yaKiyoRuZ! Hani Bir Sarki var ya: Karadır şu bahtım kara sözüm kâr etmiyor yâra Karadır şu bahtım kara sözüm kâr etmiyor yâra Sen düşürdün beni dara eyvah eyvah eyvah ey Sen düşürdün beni dara eyvah eyvah eyvah ey Kendim ettim kendim buldum kendim ettim kendim buldum Gül gibi sarardım soldum eyvah eyvah eyvah ey Kendim ettim kendim buldum kendim ettim kendim buldum Gül gibi sarardım soldum eyvah eyvah eyvah ey Bilmez yar halımdan bilmez akan gözyaşlarım silmez Bir kere yüzüme gülmez eyvah eyvah eyvah ey Bir kere yüzüme gülmez eyvah eyvah eyvah ey Kendim ettim kendim buldum kendim ettim kendim buldum Gül gibi sarardım soldum eyvah eyvah eyvah ey Kendim ettim kendim buldum kendim ettim kendim buldum Gül gibi sarardım soldum eyvah eyvah eyvah ey Aynen bu sarki bizi tarif ediyoR. Zarar gören Sivas!!!!!!!!!! Artik birsey Yapilsin!!!!! ElaziG bizi Rahat gecer yoksa!!! |
[b]öncelikle sivassporu çağrıştırmayan o dandik turkuaz rengi formayı bidaha giydirmeyin oyunculara şampiyonluğa oynadığımız dönemdeki formalar daha iyi takımın ruhu sahaya yansıyordu bu maçı unutmak lazım artık durum kritik maçta borjan farkı önleyen adam olmuş eneramo ve ziya o pozisyonları gol yapmalıydı penaltı penaltı değil hayrettin kardeş artık sen bu işi bırak yada bank asyada futbol hayatına devam et maçta sevindirici tek şey serdarın piecihin boynunu kıramaması[/b]
|
[B]NE DEĞERLENDİRECEMM YAAAAAAA[/B]:mad::mad::mad:
|
Ne yazacaksin ne degerlendireceksin heves,moral birseymi biraktiniz insanlarda.
|
[QUOTE=gdodeğilyiğido;839738][url]http://www.skorer.tv/bursaspor-sivasspor/MacinGolleri?EventID=1263951&LigTvMatchGoalID=11037[/url]
Yediğimiz golün linkinde de seyredebileceğiniz gibi pozisyonu ilk başlatan oyuna sadece 1 dk. önce giren Sestak. İşin tuhafı, Sestak'ı oyuna aldıran Bursaspor taraftarıydı. 60. dakikaya kadar sabreden ama Pinto'nun gol atamayacağını anlayan Bursa taraftarı 'Sestak', 'Sestak' diye 5 dakika kadar tempo tuttuktan sonra oyuna giren Sestak bir dakika geçmeden kalemize dikine düşünüp orta yapıp pozisyonu da takip edip Hakan'a baskı yapınca geri pası Hayrettin'i ve kaleciyi şaşırtıp gol oldu maalesef. Şimdi düşünüyorum da. Pinto da inat etmeyip taraftarın sesini dinleyerek Sestak'ı alan hoca hem kendi kazandı,hem taraftarı sevindirdi. O zaman sorayım? 1) Bizim taraftar Bursaspor taraftarının yaptığı gibi 90 dakika takımını aynı tempoyla destekler mi? Yoksa gol atıp galip geldikten sonra mı hareketlenir? 2) Hocanın kenardan göremediğini görüp oyuncu değişikliklerine tribünden müdahale edebilir mi? Taşın altına elini koyar mı? Yoksa maça bile gelmeyip klavye kahramanlığı mı yapar? Sorular sürer gider ama bir şey açık ve net. [B]Galibiyeti biraz da istemek ve zorlamak gerekiyor.[/B][/QUOTE] Aynı durum 4-5 yıl önce Bursa-ts maçındada oldu 70 dakıkadan 85 dakıkaya kadar Sercan Sercan diyerek oyuna aldırdığımız Sercan 88 de attığı golle 2-1 maçı almamızı sağlamıştı... |
[B]Hayrettin oyuna girdiğinde eyvah demiştim yapacağını yaptı.sivasspora geçen yıllarda çok hizmeti oldu ama artık olmuyor hayrettin olmuyor.[/B]
|
Eger bugün Kayseri ,Mersin´e yenilseydi o vakit birseylerden süphelenebilirdi.Cünki Mersin´ín kulisi Sivas´dan daha kuvvetli.Buna ragmen Mersin ligin altina yapisti.
Bizim sorunumuz üc macdan beri gol atamiyoruz.toplara cok ciliz vuruslar yapiyoruz.Buda rakiplerin ekmegine yag sürüyor. Bu isin sakasinin olmadigini herkes bilmeli.Sucu MHK´ye atmak cok ucuz bir düsünceymis gibi geliyor bana.Kasimpasa,Besiktas ve Bursa elimizin icinden uctu gitti. Bunlarin altindaki sebepler sadece bireysel hatalardir.Yani biz kendi kendimizi yaktik.Futbol hata oyunudur ,hata yaparsan bir taraf sevinir bir taraf üzülür.Takimimiz gol yollarinda cok calisma yapmali,yoksa yandigimizin günüdür. Eneramo´nun bu isteksizligi Sivasspor´un sonunu hazirlayabilir. BASKAN CIK ORTAYA ARTIK ,GEREKENI YAP,OLAYLARA SEYIRCI KALMA.... |
Rıza hoca aklını başına al,Hyrettin yeter artık Allahını seviyorsan git
|
Bursa maçında ki pozisyon ceza sahasının dışında oldu ama penaltı çalındı,geçen hafta ki Bjk maçındaki yapılan ş.......devam ediyor,uyuma yönetim sesini çıkar
|
bizde yönetim diye bişe yokki nasıl sahip çıkcaklarki
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:22. |