![]() |
Cevap: Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?
[B]Hadi ts yanıltma bizi düş bu ligden ve senden kurtulalım..ya ts ya belediye hadi düşün defolun gidin biriniz!!![/B]
|
[B]Biri gider diğeri gelir. Trabzon giderse 1461 gelir :mad::mad:Yine diyorum 'BİZ DÜŞMEYELİM DE KİM DÜŞERSE DÜŞSÜN'.........[/B]
|
[B][QUOTE=asabibaba;842101][B]Biri gider diğeri gelir. Trabzon giderse 1461 gelir :mad::mad:Yine diyorum 'BİZ DÜŞMEYELİM DE KİM DÜŞERSE DÜŞSÜN'.........[/B][/QUOTE]
doğru usta ts düşerse 1461'i çıkarırlar ve ismini değiştirip yeniden ts yaparlar..belki de 1461 bu kara günler için kuruldu :)) :))[/B] |
Aman tanrım, maç sonu neler olmuş orada? :D
[url]http://www.ligtv.com.tr/haber/mac-sonu-gergin-anlar[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=UksA6YMopTo[/url] |
biz dusmeyelimde kim duserse dussun bu haftaki maci alirsak bizi bir kademe daha yukari ceker ki birazdaha rahatlariz
|
gaziantep çalkantılı bır yonetım sürecinde baskanı hala içerde futbolcular parasını alamıyor muhtemelen düşecek
|
Trabzon kümeye!!!
|
O düssün bu düssün güzel siralasiyorsunuz da sanki sen kurtuldun?
Yarin senin icinde baska takim taraftarlari Sivas düssün deyince ne diyeceksiniz? Bursaspor bile dün Trabzon kümeye diye bagirdi. Halbuki o Bursa son hafta Trabzon'un sayesinde sampiyon olmustu. Ligin son haftasinda Istanbul'da Fener'den puan cikartabilecek kac takim var acaba bu ligde???? Benim demek istdigim: Her takimin taraftari ayni, hep kendileri haklidir digerleri sucludur. Biraz fanatizmi birakalim arkadaslar. IBB küme düssün diyenler var, neymis IBB yüzünden sampiyon olamamism. Ne alaka yav? IBB o sene zaten can derdinde idi, kümede kalmaya oynuyordu. |
Trabzon'u sevmiyorum ve düşmesini istiyorum! Mecburen birkaç takım düşeceğine göre; Trabzon, Antep ve İBB düşsün isterim. Zaten bizim düşmemizi isteyenler de var.
Elazığ'ın düşmesini hiç istemem. Her ne kadar husumetli olsak da Kayseri'nin de düşmesini istemem. |
i.b.b düşmez yendiler
|
inşallah lazanyalar düşer süperlig bir beladan kurtulur ondan sonrasını ptt 1.lig düşünsün :D:D:D:D
|
Akhisar ve mersin %80 düştüler diyebiliriz bir aksilik olmazsa.3.takımda son haftaya kadar belli olmaz
|
MİY maçlarında kaybettiğimiz 4 puana gelde sövme
|
bizim adimizin olmasi çok uzucu :(
|
[B][COLOR="Red"]Allahim su Trabzonsporu düsürürde geri cikarmaz insallah!
AMIN Avrupada yillardir bir basarisi yok... Bir kez Sampiyon ligine girdi oda yalan dolan la... ülkeye faydasiz bir takim! kendi begenmisler.... siz 2010 kupanizi daha cok beklersinz!![/COLOR][/B] ... |
herkez duygusal yorum yazmış mantıkla çok az!
|
Orduspor düşer.......................
|
Trabzon basta olmak üzere istanbul belediye veya gaziantepin düsmesini cok isterim.
|
bugünkü akhisar karşısındaki ezik oyundan sonra akhisarla bile 6 puan fark kaldı,küme düşme hattındaki orduyla oynayacağımız önümüzdeki maçta 3 puan fark kapanır. ondan sonrası düşme hattından kurtulma mücadelesi ama umutsuz. acı gerçek bugünkü oyunla çekirge zıplamayacak gibi.
|
Bu topici kaldırın bence saçma sapan yok kim düşecek biz düşeceğiz bu gidişle:mad:
|
Ordu veya antep olabilir. Futbollari hic iyi degil ama cirpiniyorlar. Gerci bizim takim cikis takimi oldugundan ordu bizi yener cikisa gecer karisir sonra. Biz kazanirsak orada kopar olay
|
Trzbzon hiç düşmez arkadaşlar, kağıt üzerinde düşse bile 1461 in adını Trabzon yaparlar aynen kayseri erciyeste olduğı gibi yine süper ligde kalırlar biz kendimize bakalım altımızdaki olmadık takımlara puanları dağıtıyoruz..
|
boşuna kendinizi kandırmayın beyler rıza, başkan mecnun takımın düşmesini istiyor herkes b,raz oynarken çaba harcıyor bızımkıler g......t oynatıyor ben bizdden başkası düşmez hepsinin gözü aydın
|
bizden başkası düşmez rıza bizi düşürür merak etmeyın
|
Küme düsecek takimlar neden bizi bu kadar ilgilendiriyorki biz kendi isimize bakalim seneye yukari cikacak takimlar cokmu iyi olacak bunlar bizim sorunumuz degil bizim sorunumuz kendi takimimizin iyi yerlerde olmasi ve kupa kaldirmasi biz onun bunun cikacagi inecegi ile mesgul degiliz bizim mesguliyetimiz kendi takimimizin sorunlari olmali diger takimlarda bizim memleketin takimlari o kadar ihtirasa gerek yok futbol dedigin mücadele ve yaris yeridir kim kazanirsa o kupayi hak eder alir müzesine götürür olan bu.
|
Simdi farz edelim bu sene felan takim düstü felan takim yukari cikti degisen ne yine onsekiz takim mücadele yine ayni eger giden takimin yerine gelen olmasa ve hersene ücer ücer yolcu etsek alti sene sonra kupa bize kalacaksa o zaman sevinelim ama ortada böyle birsey her gidenin yerine yenisi geliyor öyle ise hic sevinmeye gerek yok gecen sene manisayi biz samsunu biz düsürdük peki onlar düstügünden dolayi bize yarari oldumu hayir bilakis zarari degilsede pek hos karsilanmadi ve ben sunuda idrak edeyimki o bölgenin hakemleri bize hicde hos bakmamalarinin sebebi bu olsa gerek saygi ve selamlarimla.
|
bu hafta Ordu'yu yenersek %90 düşerler...fikstürleri son derece zor...fener, kasımpaşa, trabzon, beşiktaş,bursa, antalya, akhisar....bir tane bile bu maçta favori diyebileceğimiz maçları yok...
|
Gs- miy maçı;fatih terim'in türkiye'ye gelen en iğrenç teknik direktör olduğunu ispatlayan maç.
"fatih terim neden ergün penbe gibi adamlar dururken, hasan şaş gibilerle çalışıyor sanıyorsunuz? çünkü domuz en çok pisliğin içinde rahat eder." ben ömrü hayatımda böyle gol görmedim. şikenin allah'ı var maçta. kaleciye mutlaka dikkat edilsin. |
valla inşallah trabzon düşer. Hadi bi dua edek
|
Ordu düşecek gibi ama belli olmaz.
|
şimdi derdimiz bumu şuraya açın türkiye kupasını alabilirmiyiz diye bi konu ne bu kardeşim küme düşecek 3.takım kim olur ne demek FENER DÜŞER SİVAS DÜŞMEZ MERAK ETMEYİN
|
Çok merak ediyorum.. SİVASSPOR düşer diyenler gercekten Sivas'lı mı..? Yedi kisi.. Çok zoruma gitti ya.. Pes doğrusu..
|
Onemli olan sivas Ama elazıgın ve karabukun dusmesini istemem
|
Bence Mersin bugünkü hazin Galatasaray mağlubiyetinden sonra düştü. Hala Akhisarın ne kadar zor maçlarıda olsa ben futbol disiplininden dolayı bu potayı zorlayacağını düşünüyorum. Yarınki Fenerbahçe mağlubiyeti ise Ordusporu yüzde60-70 götürür diye düşüncelerim var. Diğer kuvvetle muhtemel adayım ise her ne kadar istemesemde Karabükspor...
Ayrıca bazı arkadaşlarımız buranın bir forum sahası olduğunu unutarak abuk subuk yorumlar yazmış. Şunu söylemek istiyorum. Sivasspor ve futbol adına herşey buradan ''muhabbet'' edilir. Kupasıda Uefasıda Şampiyonlar ligide PTT ligide; Kim Şampiyon olur kim düşer soruları ve anketide buna müdahil... |
[B][QUOTE=infial§;846043]Gs- miy maçı;fatih terim'in türkiye'ye gelen en iğrenç teknik direktör olduğunu ispatlayan maç.
"fatih terim neden ergün penbe gibi adamlar dururken, hasan şaş gibilerle çalışıyor sanıyorsunuz? çünkü domuz en çok pisliğin içinde rahat eder." ben ömrü hayatımda böyle gol görmedim. şikenin allah'ı var maçta. kaleciye mutlaka dikkat edilsin.[/QUOTE] ağzına sağlık...bunun gibi soytarıların cezası ertelenirken haksız yere kart gören ziyanın cezası anında onaylanır...demek ki bu fatih ev yardımcıları gibi durmadan havlayıp salya akıtmak lazım![/B] |
Biz kendimizi kurtaralımda kim düserse düssün. Düstü gözüyle bakılan takımlar bile karsı takımın ismi gücü ne olursa olsun sonuna kadar nasıl mücadele ediyor bir kez daha gördük. Fatih Terim denilen sahsiyet resmen oratamı gererek hakemleri baskı altına aldı. Bu ligde Fatih Terim gibi teknik drektör Burak Yılmaz gibi sahsiyetsiz futbolcu Barıs Şimsek gibi hakemler istemiyoruz artık. Milletin alın terini calanlar elbet bir gün sizde hesap vereceginiz yerler olacaktır.
|
trabzon lige renk getiriyor ve tatlı rekabet deyiz istemem de düşmez zaten.bizi sampiyonluktan eden gaziantep ve ibb dir.eden bulur düşmanım bu ikisine
|
gönlüm antep le ibb i istiyor çünki bunlar bizi şampiyonluktan eti hiç bir idaları olmadığı halde hele o erman ogün kendini parçaladı hiç sivasda öyle bir maçını göreniniz oldumu ogün bugün halen gıcığım bunlara inşallah bunların düşmesi bizim elimizden olur böylece adalet yerini bulur
|
[b]fixtürünün zorluğu nedeniyle orduspor en büyük aday ,bugün akhisar ts yi yenerse ,ordu fb yi yenerse ortalık yine yangın yeri olur ,2 3 hafta sonra resim daha net görünür ,şu haliyle ordu enbüyük aday [/b]
|
[QUOTE=keko 58;841726][B]
Bu nebicim sacma Yorum Kardesim??? Takim Düserse Insallah Bülent Hoca geri döner!!! bunu coook isterim cünkü bunun gibi Teknik Direktör simdiye kadar gelmedi!!! YOOOKKKK [COLOR="red"]SÖZ MI --------- SÖZ anliyan bilir :)[/COLOR] [/B][/QUOTE] Bülent kadar bu takımı itibarsızlaştıran biri var mı daha acaba? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:39. |