SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Mağlubiyeti Hakettik (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35759)

bahbaba58 18.03.2013 12:30

Cevap: Mağlubiyeti Hakettik

Mağlubiyeti hak etmeyen 2 futbolcumuz ( BORJAN, ATIF) ve taraftarımız vardı hocamız peki onları suçu ne demiyorsun ki benim yüzünden değişiklik yapamadığım için yenildik diye hala oyundan bahsediyorsun ya helal olsun sana !!!

B.DUMANLI 18.03.2013 12:31

Riza hocam Sivasspor.Akhisar´a yenilmis gibi görülüyor kagit üzerinde,fakat aslinda kaybeden biri varsa oda sensin Riza hoca.Sen dün Hamza Hamzoglu´na karsi kaybettin.
Yillarin birikimi nerede Riza hoca,sonucda senden kaybettin.Sivas 3 puan kaybetti ,ama sen prestijini yitirdin.O Hamza seni icerdeki ve disardaki maclardada yendi.Düsmek averaja kalsa sen PTT LIGINI BOYLARKEN ,BIR KAZA TAKIMI süperligde kalacak.Utan Riza hoca utan.Bu takim nasil calisir,ne yaparda maclarda böyle dökülür anlayan beri gelsin....
Olmuyor Riza hocam olmuyor seninle bu is olmuyor.Kupadan yanada ümidim kalmadi artik...
Dün bir puan almaliydin ,gene basaramadin.Sen insani bu takimdan sogutuyorsun artik.Eskiden hemseri diye susuyorduk,fakat görüyorumki hemseri takimi ucuruma kendi ile birlikta atiyor.
Bu arada Kasimpasa´nin Besiktas´in fisini cekmesi,ligde iddasinin kalmamasi Riza hocadan ötürü beni cok sevindirdi.Umarim Avrupa kupalarina katilamaz Besiktas...

arkia 18.03.2013 12:32

[QUOTE=Poyrazcan;842575]Oyundan atılan Uğur Kavuk olsaydı, fatura ona çıkardı.
Bu bütçeye böyle kadryo diyemeyenler hatayı yönetime değil de hocaya buluyorlar.
Siz Rıza Çalımbay'a dua edin ki; daha geniş kadroya sahip takımlar ne durumdalar (Trabzon, Ordu, Mersin, Antep vs...)
Rıza Çalımbay Sivaslı ya...
Bu kadar boş eleştiriden sonra, onun yerinde olsam sezon sonu toplar ekibimi çeker giderim!
Sezon sonu kalacağını hiç sanmıyorum.[/QUOTE]

Arkadasim ne dediginin farkindamisin.sen ne hakla dogru soyluyorsun.sanami kaldi bu platformda sallayacaksan yorum yap.yoksa sus.burasi anti riza hoca com.

emrecan90 18.03.2013 14:03

sezon sonu roza hica besiktasa gitsin ve Ertugrul saglami getirsinler sivassporun basina.
erman ve aatif i oyundan alirsan tabiki maglubiyeti hak edersin. mademki aatif ve ermani cikarip defans yapacaksin niye sonra sercani oyuna aldin. bi defans daha koy defansi saglama al.
10 kisi olsak bile kazanacagimiz maci riza hocanin yanlis tercihleri yüzünden kaybettik.
birdahaki sezon icin dogru transferler yapilmali. yedekler en az ilk 11 deki futbolcular gibi Hazir olmali.

58fatihcan 18.03.2013 14:31

Rıza hoca beşiktaşın başına mı gider, A2 sine mi gider, alt yapısına mı gider, basketboluna mı voleyboluna mı gider, Ümraniyeye temizlikçi olarak mı gider bilmem ama gitsin arkadaş. O da kavuşsun beşiktaşına bizde kavuşalım sivasımıza. Hoca sivasla aramız berlin duvarı mübarek

58 SiVaSıM 58 18.03.2013 15:38

senin yüzünden beceriksiz adam!!!!!!!!!!!!!!!

H_Turan 18.03.2013 16:19

Madem Öyle Gereki yap rıza Hocam.:mad:

Kelle isterik.

Turan 59 18.03.2013 17:03

Ne yalan söyleyeyim.Bu gün istifa haberini bekliyordum ama yine olmadı.

58MySouL 18.03.2013 17:06

[B]Utanmadan birde maglubiyeti hakettik diyor yaa.Adam değiştirmedeki tercihlere bakarmısınız insanın kafayı yemesi lazım.Erman cıkıyor atıf cıkıyor la hoca atıfı ne dıye cıkarıyorsun senın takımını ıleriye tasıyan tek oyuncu eneramoyada bu kadar sabrettin ya pess.Piech kadroda bile yok.Bu nasıl anlayış eğer sende teknık direktörlükten anlıyorsan bende :mad:[/B]

58MySouL 18.03.2013 17:07

[B]RIZA EFENDİ İSTİFAAAAAAAAAAAAAAA[/B]

balmandol 18.03.2013 17:12

Ben bi-kaç yıldır ilk defa bu kadar kötü bir sezon ve futbol takımı izliyorum. Yani tamam suç futbolcuda diyelim ama bu hoca ne işe yararki oyun okuyamaz,futbolcuyu hazırlayamaz ve bikaç futbolcuda ısrar eder. Gerçi yönetimde aynı..Hep hoca,hep futbolcu diyoruzda yönetimde neydiyorki Allah aşkına..Borcun yok futbolcu alamıyon...Siz bu havayı bulamazdınızda neyse..Başkanından tuutttt futbolcusuna kadar hocasına kadar...Gözünüze dizinize..!!!!! diyim ne diyim..Bir memleketin kaderiyle bu kadar oynanmaz...

MustafaPagac 18.03.2013 17:25

maç alınca iyi maç alamadı diye demediğiniz kalmadı maçlara çekirdek elinde gelip giden maç boyu oturan gol atınca bağıran gol yiyince kendi takımına ana avrat küfür eden yine siz önce kendinizi düzeltin sonra başarı bekleyin.hoca gitse kim gelir yerine sivasın insanı. rıza hoca gelen çokmu ii halt edecek.en azından sivasın kültürünü yadırgamıyor hoca.birazdaha saygılı görgülü olsak medenice maçlara çıksak ne olur sanki.önce cuval dızını kendinize batırın konuşmakla ahkam kesmekle istifa demekle hayrettinj ahmeti mehmeti eleştirmeye ne meraklıyız yaa.

Metal Gear 18.03.2013 17:31

Rıza Hoca'nın yetersiz olduğunu,futbolcuların maç seçtiğini her zaman söylüyorum..Gerçek bu!Bu takıma yazık oluyor..Anlam veremediğimiz,bomboş tercihler yüzünden emeklere yazık olmasın..

58_babacan_58 18.03.2013 17:46

Rıza efendi sana rahatlık batmaya başladı artık bıçak kemiğe dayandı haberin olsun !

asilbey 18.03.2013 18:44

kimse rıza hocayı suçlamasın tamam oyuncu değişiklikleri de hata yapmiş olabilir fakat dünkü maçta hakemin rezil yönetimini kimse inkar edemez ziyaya tekme atılıyor 4 hakemde seyrediyor sonra aynı oyuncu eliyle topu önüne alıyor. devam ettiriyor peşine penaltı çalıyor k.kart gösteriyor bu hakem ya kör ya art niyetli. başka izahı yok akşam lig tv de maratonuda şansal bile isyan etti

Külhan 18.03.2013 20:18

Riza hoca artik senin sivaslilikla sivasla alakan yok sen sirf kendi cebini düsünüyorsun eger sende bir dirhem sivas gururu olsa bu yapilanlara asla tahammül edemez gidersin velakin sein sinende sivas diye hic sey kalmadigi pek asina olarak kendini gösteriyor bu yapilanlar sahsinla birlikde sivasa karsi bir erozyondur sivasin herseyini silip süpürdün geldiginden bu güne söyle geriye birdön bak yaptiklarin yapamadiklarin karsisinda devede kulak mesabesinde kaliyor eger sende bir dirhem sivaslilik ruhu varsa birdakika durma sana olan saygimiz burada kalsin dahada nefret ettirme bir hemsehrim olarak daha cok sey yazacagim ama kanima dokunuyor ben o beldenin delisiyim anla.

fark58 18.03.2013 22:36

Kadro kalitemiz iyi olmasına rağmen bir türlü verim alamıyoruz, burdaki en büyük sorumlu da Rıza Çalımbay, hazır uğur cezalı iken serinin gelmesi lazımdı ama takımda o kdr çok uğur-suz var ki bi tek uğurun cezalı olması yetmiyor. Rıza Çalımbay ve 3-4 oyuncu ile sezon sonu yollar ayrılmalı, Ertuğrul Sağlam ne yapıp edip getirilmeli

B.DUMANLI 19.03.2013 05:51

Ah Riza hoca ah sen sadece Sivasspor´un canini yakmakla kalmiyor, Türk spor kamu oyu önünde karizmanida bu basarisizliklarla cizdiriyorsun.

MEVLUTHOCAOGLU 19.03.2013 07:59

böyle bir röportaj olamaz ne demek bu mağlubiyeti hakettik bunu söyleyen hocaya daha ne söylenir ki umarım sezon sonu siz ve ekibinizle yollar ayrılır ve daha dinamik daha ateşli maç içerisinde oyunu okuyabilen saçma sapan oyuncu ısrarı her futbolcuya eşit ve mesafeli davranan bir hoca ile anlaşılır. ( Bir arkadaşın yazısında gördüm Ümit ÖZAT falan demiş arkadaşlar bırakın bu işleri yorumculuk yapan adamdan hayır gelmez bu benim düşüncem )

keko 58 19.03.2013 13:47

[QUOTE=asilbey;842799]kimse rıza hocayı suçlamasın tamam oyuncu değişiklikleri de hata yapmiş olabilir fakat dünkü maçta hakemin rezil yönetimini kimse inkar edemez ziyaya tekme atılıyor 4 hakemde seyrediyor sonra aynı oyuncu eliyle topu önüne alıyor. devam ettiriyor peşine penaltı çalıyor k.kart gösteriyor bu hakem ya kör ya art niyetli. başka izahı yok akşam lig tv de maratonuda şansal bile isyan etti[/QUOTE]

yeter su riza savunmayin iyi hoca olsaydi gözünün önünde tekme yiyen oyuncusunu savunur du ben olsaydim o an takimi sahadan alirdim hic olmasa dünyada bir ilk olurdu ama nerde o cesaret rizada birde utanmadan malübiyeti hak ettik demeside caba kim savunuyorsa onu kiniyorum bu kadarda sivasin serefiyle oynanmaz ya sever yada gider bunun baska caresi yok son bir sey daha demek istiyorum riza olmassa olmaz futbolculari var onlardan vaz gecmedigi müddet hic mi hic bir yere varamayiz isderseniz bana kizin ama bunlar gercek yigidolar herkese saygilar selamlar 4000 kilometren sanmayin bu adam uzaktan ne anlar diye ama her maci saniyesi saniyesine takip ediyorum sayfaya benim oglum bakiyor ama ben bugün icimi döküyorum tek bir sey söyleyim bu rızadan ne hoca olur nede talebe ancak adamin ruhu bjk tekrar saygilar

hiko58 19.03.2013 14:17

sivasspor teknik direktörlüğü için ertuğrul sağlam adı geçiyor doğrumudur

reform 19.03.2013 20:52

Rıza hocanın golcü diye dağlar kadar güvendiği eneramo yerine en kötü forvet değil defans oyuncusuna bu kadar şans ver forvette eneramonun şu ana kadar attığı gol sayısını yakalar.Ama bunu hala hoca göremiyor malesef.Görüyor ama hala inat ediyor ve Sivasspor zarar görüyor.Bu takım aslında kesinlikle bu kadar kötü değil.

subasi29 19.03.2013 22:39

yazik ya bu sehire bu taraftara bu takima yazik !

58fatihcan 20.03.2013 01:09

Bu taraftar bu sehir sivasi sivassporu seviyor. Kendi cocugu gibi goruyor. Riza sivasli olmasa coktan adami dover yine yollarlardi

Turan 59 22.03.2013 11:14

Ah benim inadı dağlardan büyük hemşehrim.Ah senin şu kaprislerin olmasaydı; şimdi daha üst sıralarda kendimize yer bulmuştuk.

keko 58 22.03.2013 11:25

[QUOTE=asilbey;842799]kimse rıza hocayı suçlamasın tamam oyuncu değişiklikleri de hata yapmiş olabilir fakat dünkü maçta hakemin rezil yönetimini kimse inkar edemez ziyaya tekme atılıyor 4 hakemde seyrediyor sonra aynı oyuncu eliyle topu önüne alıyor. devam ettiriyor peşine penaltı çalıyor k.kart gösteriyor bu hakem ya kör ya art niyetli. başka izahı yok akşam lig tv de maratonuda şansal bile isyan etti[/QUOTE]

yeter su riza savunmayin iyi hoca olsaydi gözünün önünde tekme yiyen oyuncusunu savunur du ben olsaydim o an takimi sahadan alirdim hic olmasa dünyada bir ilk olurdu ama nerde o cesaret rizada birde utanmadan malübiyeti hak ettik demeside caba kim savunuyorsa onu kiniyorum bu kadarda sivasin serefiyle oynanmaz ya sever yada gider bunun baska caresi yok son bir sey daha demek istiyorum riza olmassa olmaz futbolculari var onlardan vaz gecmedigi müddet hic mi hic bir yere varamayiz isderseniz bana kizin ama bunlar gercek yigidolar herkese saygilar selamlar 4000 kilometren sanmayin bu adam uzaktan ne anlar diye ama her maci saniyesi saniyesine takip ediyorum sayfaya benim oglum bakiyor ama ben bugün icimi döküyorum tek bir sey söyleyim bu rızadan ne hoca olur nede talebe ancak adamin ruhu bjk tekrar saygilar

HababamHa 22.03.2013 12:27

[QUOTE=keko 58;843387]yeter su riza savunmayin iyi hoca olsaydi gözünün önünde tekme yiyen oyuncusunu savunur du ben olsaydim o an takimi sahadan alirdim hic olmasa dünyada bir ilk olurdu ama nerde o cesaret rizada birde utanmadan malübiyeti hak ettik demeside caba kim savunuyorsa onu kiniyorum bu kadarda sivasin serefiyle oynanmaz ya sever yada gider bunun baska caresi yok son bir sey daha demek istiyorum riza olmassa olmaz futbolculari var onlardan vaz gecmedigi müddet hic mi hic bir yere varamayiz isderseniz bana kizin ama bunlar gercek yigidolar herkese saygilar selamlar 4000 kilometren sanmayin bu adam uzaktan ne anlar diye ama her maci saniyesi saniyesine takip ediyorum sayfaya benim oglum bakiyor ama ben bugün icimi döküyorum tek bir sey söyleyim bu rızadan ne hoca olur nede talebe ancak adamin ruhu bjk tekrar saygilar[/QUOTE]

Gardaşım rıza hocayı eleştir ama takımı sahadan çekmek ne demek onu anlayamadım.takımı sahadan çekmenin faturasını biliyormusun 4000 kilometreden takip ettiğine göre bilmemen normal.

keko 58 22.03.2013 14:26

[QUOTE=Hedef58;843392]Gardaşım rıza hocayı eleştir ama takımı sahadan çekmek ne demek onu anlayamadım.takımı sahadan çekmenin faturasını biliyormusun 4000 kilometreden takip ettiğine göre bilmemen normal.[/QUOTE]

bilmiyorum aciklasana bana her haksizligi kabul edersen sirtina semer vuran cok olur saten malüpsün gözünün önündeki adamin tekme yiyor sen kazik gibi sorut orda bir de utanmadan malübiyeti hak ettik diyorsun benim 4000 kilo metreden ilgilinmeme gelince sen orda ne yaptin cekirdek mi citirdattin irileri bir seyler yapmasi gerekirki bu haksizliklara dur densin benim amacim söylemek isdedigim bu
saygilar bendende

hatzivrettas 22.03.2013 17:17

Kötü oldu 89.da yenilen gol

58fatihcan 22.03.2013 17:52

[QUOTE=hatzivrettas;843424]Kötü oldu 89.da yenilen gol[/QUOTE]

89 da yemeseydik elbet yerdik ikinci golu o futbolla

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:40.