SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kılıç'tan Yalanlama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36089)

sivasfutbol 31.05.2013 16:04

Cevap: Kılıç'tan Yalanlama

külübeden kafasını bile cıkartamaz

B.DUMANLI 31.05.2013 16:40

Galatasaray, Sivasspor'un 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Erman Kılıç'ı 2+1 yıllık renklerine kattı...

İlk olarak Fransa'nın Lille takımında forma giyen Kamerunlu defans oyuncusu Chedjou'yu kadrosuna katan sarı kırmızılılar, şimdi de orta alana bir takviye yaptı...

Sivasspor'da oynadığı futbolla bir çok takımın dikkatini çekmeyi başaran Erman Kılıç, gelecek sezon Galatasaray forması giyecek..

Erman Kılıç kimdir?
Futbolculuk kariyerine 1999 senesinde Bergamaspor'da başladı. Daha sonra Göztepe ve Elazığspor için oynadı. 2007 senesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. Burada sergilediği performansla birçok maçı takımı lehine çevirmeyi başardı. 2009-2010 sezonunda Hervé Tum, Kanfory Sylla ve artı para karşılığında Sivasspor'a transfer oldu. Erman Kılıç ilk golünü 05.12.2009'da oynanan Kasımpaşaspor maçında penaltıdan attı. 2009-2010 sezonunda Lig'de 3 gol attı ve bir sonraki sezon kendini göstermeye başladı ve Ligin son karşılaşmasında Fenerbahçe'ye 2 gol attı. Erman, uzaktan hem sol hem sağ ayakla şutlarıyla tanınıyor.

Adı soyadı: Erman Kılıç
Doğum tarihi: 20 Eylül 1983 (29 yaşında)
Doğum yeri: Erzincan
Uyruk: TC
Mevki: Orta saha

Altyapı kariyeri
1999-2000 Bergamaspor

Profesyonel kariyeri

Yıl Kulüp Maç Gol
2000-2003 Bergamaspor 56 16
2003-2005 Göztepe 55 15
2005-2007 Elazığspor 60 20
2007-2009 İstanbul BB 67 7
2010- 2013 Sivasspor 110 23

Tabi bu haber ne kadar dogru tartisilir.

yiğido58sinan 31.05.2013 17:15

[QUOTE=B.DUMANLI;858719]Galatasaray, Sivasspor'un 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Erman Kılıç'ı 2+1 yıllık renklerine kattı...

İlk olarak Fransa'nın Lille takımında forma giyen Kamerunlu defans oyuncusu Chedjou'yu kadrosuna katan sarı kırmızılılar, şimdi de orta alana bir takviye yaptı...

Sivasspor'da oynadığı futbolla bir çok takımın dikkatini çekmeyi başaran Erman Kılıç, gelecek sezon Galatasaray forması giyecek..

Erman Kılıç kimdir?
Futbolculuk kariyerine 1999 senesinde Bergamaspor'da başladı. Daha sonra Göztepe ve Elazığspor için oynadı. 2007 senesinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. Burada sergilediği performansla birçok maçı takımı lehine çevirmeyi başardı. 2009-2010 sezonunda Hervé Tum, Kanfory Sylla ve artı para karşılığında Sivasspor'a transfer oldu. Erman Kılıç ilk golünü 05.12.2009'da oynanan Kasımpaşaspor maçında penaltıdan attı. 2009-2010 sezonunda Lig'de 3 gol attı ve bir sonraki sezon kendini göstermeye başladı ve Ligin son karşılaşmasında Fenerbahçe'ye 2 gol attı. Erman, uzaktan hem sol hem sağ ayakla şutlarıyla tanınıyor.

Adı soyadı: Erman Kılıç
Doğum tarihi: 20 Eylül 1983 (29 yaşında)
Doğum yeri: Erzincan
Uyruk: TC
Mevki: Orta saha

Altyapı kariyeri
1999-2000 Bergamaspor

Profesyonel kariyeri

Yıl Kulüp Maç Gol
2000-2003 Bergamaspor 56 16
2003-2005 Göztepe 55 15
2005-2007 Elazığspor 60 20
2007-2009 İstanbul BB 67 7
2010- 2013 Sivasspor 110 23

Tabi bu haber ne kadar dogru tartisilir.[/QUOTE]

Sol ayak tamam harika helal olsun derim de Sağ ayak şutları derken sabrıylemi kıyaslamislar acaba anlayamadım :D yav balık baştan kokar derlerya yalan haber olduğu heryerinden belli. Kargayı altın kafese koymuşlar avukatımı istiyorum demiş. Bizim oyuncuları ne sanıyor bunlar adamı milli takıma almazlar sonra dalga geçer gibi böyle haber yaparlar...

Salim58 31.05.2013 18:28

[B][I][U]31 Mayıs 2013 19:16[/U] DHA[/I][/B]

[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]Sivassporlu Erman Kılıç: "Galatasaray'la Anlaşmadım"[/FONT][/COLOR]

[B]Sivasspor'un sözleşmesi sona eren futbolcusu Erman Kılıç, Galatasaray ile anlaştığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını açıkladı, "Bu zamana kadar hiç bir kulüple görüşmem ve anlaşmam olmadı" dedi.

Sivasspor'daki performansıyla birçok takımın transfer listesinde yer alan Erman Kılıç hakkında çıkan transfer haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Sezonun bitmesi ile birlikte ailesi ile birlikte İzmir'e tatile giden Erman Kılıç, şu ana kadar hiç bir kulüple görüşmediğini belirtirken şunları söyledi:

"Çıkan transfer haberlerini basından takip ediyorum. Galatasaray ile anlaştım yönünde çıkan haberler, gerçeği yansıtmamaktadır. Bu zamana kadar her hangi bir kulüp ile görüşmem olmadı. Böyle bir anlaşma olur ise ben zaten çıkar kamuoyuna gerekli açıklamayı yaparım. Çıkan haberlerin hiç bir gerçeği yansıtmamaktadır." [/B]

asabibaba 31.05.2013 18:33

[B]Galatasaray Tv de haberler var şu an Ermanın adı haberlerde yok neden ????[/B]

4eylül 31.05.2013 18:33

sivastan güzel ,sivasspordan iyi külüp bulamassın erman

B.DUMANLI 31.05.2013 18:40

[QUOTE=asabibaba;858751][B]Galatasaray Tv de haberler var şu an Ermanın adı haberlerde yok neden ????[/B][/QUOTE]

Ben sana soruyorum neden?Haydi bil bakayim.
Galatasaray´daki saglik muayenesinde boydan kaybetti.:D

HALIL 31.05.2013 19:13

yok galiba gs ile anlasmis :rolleyes:

karmasik bir is daha

HALIL 31.05.2013 19:16

zaten gitse futbol kariyeri gerçekten zor'a girer

yani kisacasi "hiyar"lik yapmis olur.

B.DUMANLI 31.05.2013 19:32

Kimse kusura bakmasin Erman Kilic Riza hoca sayesinde dogru dürüst futbol oynamadi.Her kornerde ve her serbest vurusta Erman´i topun arkasinda gördük.Bunun disinda genellikle Erman sahada olmasina ragmen ,sahada yok gibiydi.Diyecegim odurki Erman ayni sekilde oynarsa Carlos ona forma vermez.Erman ya oynayacak yada pilini pirtisini toplayip gidecek.Pembe günler onun icin sona erdi oda herkes gibi kosacak istenileni sahada yapacak yoksa,kamp döneminde Carlos onun asil yüzünü ögrenirse o vakit zor forma sansi bulur.Onun maliyetinden daha düsük ,daha verimli Brezilya´dan adam getirir.Carlos´un gelmesi takim icinde elense yapanlari biraz rahatsiz edecek görünsede normali budur.

4eylül 31.05.2013 19:38

gs sözleşme imzalamış vatan gazetesi son dakika haberi

ddolphiner 31.05.2013 19:53

Galatasaray'ın böyle bi hareketi olsa borsaya bildirmek zorunda teknik olarak.
Öyle birşeyde olmadığına göre asparagastan öte değil!!:D

GokhanTurna 31.05.2013 20:00

İzmirli Yiğidolar'dan bir kardeşimiz, Erman'a bugün İzmirde gezerken denk gelmiş. Erman, "Sivas defteri kapandi benim için" demiş.

Morten58 31.05.2013 20:06

[B]Erman Kılıç'tan Galatasaray açıklaması![/B]

Sivassporlu Erman Kılıç, Galatasaray ile anlaştığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Sivasspor'un sözleşmesi sona eren futbolcusu Erman Kılıç, Galatasaray ile anlaştığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını açıklayarak, "Bu zamana kadar hiçbir kulüple görüşmem ve anlaşmam olmadı" dedi.

Sivasspor'daki performansıyla birçok takımın transfer listesinde yer alan Erman Kılıç, hakkında çıkan transfer haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Sezonun bitmesi ile birlikte ailesiyle İzmir'e tatile giden Erman Kılıç, şu ana kadar hiçbir kulüple görüşmediğini belirtirken, şunları söyledi:

"Çıkan transfer haberlerini basından takip ediyorum. Galatasaray ile anlaştım yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu zamana kadar herhangi bir kulüp ile görüşmem olmadı. Böyle bir anlaşma olur ise ben zaten çıkar kamuoyuna gerekli açıklamayı yaparım. Çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır."

B.DUMANLI 31.05.2013 20:14

[QUOTE=GokhanTurna;858793]İzmirli Yiğidolar'dan bir kardeşimiz, Erman'a bugün İzmirde gezerken denk gelmiş. Erman, "Sivas defteri kapandi benim için" demiş.[/QUOTE]

Dediysede güzel yapmis.Sivasspor herseyin caresini bulur.Bu takima bir Erman degil ,bin Erman feda olsun.

subasi29 31.05.2013 20:35

Sivas ermani değil Erman sivasimizi kaybwtti

B.DUMANLI 31.05.2013 20:41

[QUOTE=ddolphiner;858790]Galatasaray'ın böyle bi hareketi olsa borsaya bildirmek zorunda teknik olarak.
Öyle birşeyde olmadığına göre asparagastan öte değil!!:D[/QUOTE]

Erman´i borsaya bildirsen ne,bildirmesn ne.Borsa Erman´dan etkilenmez....

ddolphiner 31.05.2013 20:51

[QUOTE=B.DUMANLI;858810]Erman´i borsaya bildirsen ne,bildirmesn ne.Borsa Erman´dan etkilenmez....[/QUOTE]

Üstad SPK ya haber vermeden çivi alsa hesabını sorarlar;)
Mecburen borsaya bildirmek zorunda.
Şuana dek hiçbir bildirim yok.Bildirim yapmadan attırdığı imzanın büyük cezaları vardır ki tarihtede acı tecrübeleri var:D

B.DUMANLI 31.05.2013 20:55

[QUOTE=ddolphiner;858812]Üstad SPK ya haber vermeden çivi alsa hesabını sorarlar;)
Mecburen borsaya bildirmek zorunda.
Şuana dek hiçbir bildirim yok.Bildirim yapmadan attırdığı imzanın büyük cezaları vardır ki tarihtede acı tecrübeleri var:D[/QUOTE]

Ben olayi borsanin yükselmesi acisindan mecazi manada dile getirmistim...

PETKOVİC 31.05.2013 21:20

galatasaraya imzalamış 1 yıllık

ddolphiner 31.05.2013 21:34

Sana son sözüm Ermanım "Taş yerinde ağırdır" devam dersen takımdaki yerin belli. Amma illa gideceğim diyorsan senin adına üzülürüm çünkü sen kaybolmayı haketmiyorsun.;)

58fatihcan 31.05.2013 21:39

Galatasaray'ın böyle bir transfer yapacağını sanmıyorum ama olursa Erman'a yazık olacak gibime geliyor

nightmare58 01.06.2013 13:49

Erman'dan Galatasaray açıklaması

Sivasspor'un sözleşmesi sona eren futbolcusu Erman Kılıç, Galatasaray ile anlaştığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını açıkladı, "Bu zamana kadar hiç bir kulüple görüşmem ve anlaşmam olmadı" dedi.

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=40606&token=22521][img]http://resimzade.com/Show.html?i=40606&token=22521[/img][/url]

Sivasspor'daki performansıyla birçok takımın transfer listesinde yer alan Erman Kılıç hakkında çıkan transfer haberlerinin doğru olmadığını söyledi. Sezonun bitmesi ile birlikte ailesi ile birlikte İzmir'e tatile giden Erman Kılıç, şu ana kadar hiç bir kulüple görüşmediğini belirtirken şunları söyledi:

"Çıkan transfer haberlerini basından takip ediyorum. Galatasaray ile anlaştım yönünde çıkan haberler, gerçeği yansıtmamaktadır. Bu zamana kadar her hangi bir kulüp ile görüşmem olmadı. Böyle bir anlaşma olur ise ben zaten çıkar kamuoyuna gerekli açıklamayı yaparım. Çıkan haberlerin hiç bir gerçeği yansıtmamaktadır."

Kaynak: [url]http://spor.haberturk.com/futbol/haber/849199-ermandan-galatasaray-aciklamasi[/url]

58MySouL 01.06.2013 17:15

GALATASARAY napsın erman ı.kimi kesecek erman schneideri mi selcuk inan imi hamit altıntopumu ?veya diğerlerinimi kesipte erman oynayacak.

hunter5858 01.06.2013 21:33

Beşiktaş ne yapsın ermanı ermana sivastan başka hiç bir takım o kadar para vermez nereye gidecekse gitsin...

musa harun 02.06.2013 12:10

zaman gastesinde 1artı1 anlaştı diyo

B.DUMANLI 02.06.2013 12:19

Erman Sivas´daki rahati ve huzuru futbolcu olarak nerede bulabilirki.Bu saatden sonra Galatasaray´da oynamaya ne nefesi nede cigeri yeter.Cikan haberler Istanbul medyasinin atmasyon haberleri...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:38.