![]() |
Cevap: Manuel da Costa
[b]ben bu adamı tebrik etmekten bıkmıyacağım ,eğer şu maçı kazandıysak en büyük aslan payı da costanındır,sowu deli etti resmen sahadan sildi ,başarılarının devamını diliyorum[/b]
|
[B]Her maç rakibin en önemli oyuncusunu Costa'ya ver etkisiz hale getirip bıraksın. Helal olsun sana Costa, aldığın para son kuruşuna kadar helaldir sana.[/B]
|
Bugün sahanın en iyilerindendi yerinde kritik müdaheleler yaptı
|
Adam defansta oynuyor, atağa çıkıyor, çalım atıyor, orta yapıyor, kafa vuruyor gol atıyor. Daha ne olsun
|
Da costa super bir oyuncu, bu maçta yine super oynadi.
|
Manuel da costa
Keşke senden iki tane daha olsa Sivas'ta |
[FONT="Arial"][B]Keşke bi tane ikizin olsaymış?[/B][/FONT]
|
Da costa, cicinho, aafıt gibi iki tane daha oyuncumuz olsa sırtımız yere gelmez...
|
Ne zaman bitriyor cezası? Sizce döndüğünde bir şeyleri kaybetmiş olur mu yiğidolar?
|
[B]Yeni Kamil vakaası bu..Gidiyor beyler Da Costa Mayıs bilemediniz Haziran da gidiyor.. Kaynak ne biliyonuz mu ? ev sahibi.
Adam Haziranda ev boşalıyor Da Costa gidecek miş kiracı bulun diyor ??[/B] |
[QUOTE=asabibaba;904264][B]Yeni Kamil vakaası bu..Gidiyor beyler Da Costa Mayıs bilemediniz Haziran da gidiyor.. Kaynak ne biliyonuz mu ? ev sahibi.
Adam Haziranda ev boşalıyor Da Costa gidecek miş kiracı bulun diyor ??[/B][/QUOTE] Haber kaynağın güzelmiş.Ev sahibi erken çıktın diye depozitoyu vermesin.:D |
hırcın bir futbolcu bir sezonda 8-10 maç ceza alan takımını yanlız bırakan bir oyuncuyu kimse almak istemez parayı getirsin gitsin .
|
[QUOTE=asabibaba;904264][B]Yeni Kamil vakaası bu..Gidiyor beyler Da Costa Mayıs bilemediniz Haziran da gidiyor.. Kaynak ne biliyonuz mu ? ev sahibi.
Adam Haziranda ev boşalıyor Da Costa gidecek miş kiracı bulun diyor ??[/B][/QUOTE] giderse gitsin kardeş...kimler geldi geçti Sivasspor'dan..hepsinin de yeri bir şekilde dolduruldu... |
Bu ceza olayı olmasaydı Kayserideki portekizlinin yerine dünya kupası gitme şansı vardı bize zarar verdiği kadar kendisine de zarar verdi.Son haftalar gelir toparlarsa yine şansı olabilir ama bu saatten sonra zor.
|
6 maç abartiliy'di ne yapti sanki bir de idam etseydiniz:rolleyes:
|
[B]sanırım da costanın cezası haftaya bursa maçında bitiyor ve sonraki hafta içeride oynayacağımız gs maçında sahada olacak...[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;904902][B]sanırım da costanın cezası haftaya bursa maçında bitiyor ve sonraki hafta içeride oynayacağımız gs maçında sahada olacak...[/B][/QUOTE]
Herhangi bir aksilik olmazsa (sarı kart cezası-kırmızı kart men cezası-sakatlık gibi) Bursa maçı sonrasında Allahın izni ile GS maçına tam kadro çıkacağız. Yarışın kızıştığı son haftalarda kadromuzun da kısıtlı olduğunu düşünürsek Da Costanın varlığı bize güç katacaktır. |
[B]DA COSTA sivassporun defansının belkemiğiydi,o olmayınca zaten kötü olan defansımız dahada kötü oldu,gol yemediğimiz maç yok,kasımpaşa maçında o hatayı yapmasa belki 5 6 puanımız daha olurdu,inşallah sağ salim takıma dönerde geride kalan haftalarda istediğimiz puanları alıp avrupa biletini alırız,[/b]
|
Hadi be katil seni bekliyoruz GS ye golün var inşallah
|
Da Costa çok kırmızı kart görüyor takımını eksik bırakıyor falan ama ben takımda kalmasını isterim tabi ki bu haliyle değil. Carlos ona bir çeki düzen vermeli kendi kariyeri açısından da bu kadar kart gören eksik maç oynayan bir oyuncu sıkıntılı bir görüntü oluşturur bu yüzden kendine artık çeki düzen vermeli. Performansını ben hep beğendim ama performans dışı etkenlerde sıkıntıları var, bunları düzeltirse kolay kolay bulamayacağımız bir stoper
|
Da Costa ne zaman sakatlandi da ne zaman Fransa'ya gitti?
|
[QUOTE=50sekiz;940093]Da Costa ne zaman sakatlandi da ne zaman Fransa'ya gitti?[/QUOTE]
Mesajı değiştirdin mi bilmiyorum ama az önce bir duyumdan bahsetmiştin. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur. Şu süreçte çok dikkatli olunmalı. |
[QUOTE=tavatir;940095]Mesajı değiştirdin mi bilmiyorum ama az önce bir duyumdan bahsetmiştin. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur. Şu süreçte çok dikkatli olunmalı.[/QUOTE]
Evet ben degistirdim. Duyum biraz iddiali ifade oldu. Dedikodu daha dogru kelime olurdu. Bu arada Bu adam ne zaman sakatlandi? Sakatligi nedir ? Nicin Fransa'da ? |
Da Costa'nin sakatligi dizindenmis.
Milli takim kadrosundan da cikartilmis. |
Bugün bir sitede Da Costa'nın tedavisi İngiltere'de bulunduğunu ve daha sonra Almanya'ya gideceğini okudum.
Sergen Yalçın, Da Costa için ameliyatın söz konusu olduğunu belirtmiş ve duruma göre karar vereceklermiş. |
[b]AMELİYAT olmaSI gerekiyorsA ,DA costa biran evvel ameliyat olmalı ,gelecek sezona kadar ancak iyileşir,gelecek sezon bomba gibi da costa sivasspora daha faydalı olur,ibrahim öztürk idare ediyor orayı [/b]
|
ucuz gittiğini düşünüyorum ama sözleşmesi bitiyordu takıma gelmiş en iyi yabancılardan biri
|
Zamanlı geldin zamansız gittin costa bari gittiğin yerde 58 numara giyy
|
geçen sene çok kötü bir performans gösterdi elimizden çıkarmış olmamız başarı.. ibrahim öztürk candır :D
|
sivasımızın defansında sigortaydı.emeklerine teşekkür ederiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:45. |