![]() |
Cevap: Sivasspor 0 - 1 Elazığspor
Serdar oyle bi yapismiski cicinho ya dibinden ayrilmiyo
|
Cevap: Sivasspor - Elazığspor
[QUOTE=H_Turan;900842]Eğer Bizi Yenerlerse Artık benim için dostluk bitmiştir.[/QUOTE]
akıllı düşman, akılsız dosttan iyidir demiş büyüklerimiz. senin gibi dost olacağına, hiç olmasın daha iyidir. kafaya bak?!?!? |
Cevap: Sivasspor 1-1 Elazığspor
***mahmut topla dışarıya cıkacak rakip oyuncuyu yere indiriyor,penaltı yaptırıyor biz kaleciyle mac kazanamayız 3 haftada 13 gol yedik,artık yeter bu işte bir kasıt var.
|
Kalede mahmutun oynamasi ....
Bu islerin arkasinda baska seyler var gibi.. |
kaç haftadır söylüyorum hakan iyi bir yedek yada istersen forvet ... ama asla ilk 11 oyncusu değil.. mahmut hakan aydın ilk 11 de olmamalı... aatıfı rahat bırakacak bir sistem bulamıyorsa carlos kusura bakmasın !!! hakan çıksa pedro girse veya aykut girse takım hızlanır.. goller gelebilir... inanıyorum maçı 3-2 alacaz..
|
Sivassporun yenmesi önemlidir gerisi boş.
|
[QUOTE=sebasteia;900846]akıllı düşman, akılsız dosttan iyidir demiş büyüklerimiz. senin gibi dost olacağına, hiç olmasın daha iyidir.
kafaya bak?!?!?[/QUOTE] Kasımpaşayı sevmiyorum neden düşündünmü. Eğer bizi yenerlerse Elezığsporuda sevmem dedim doğal olarak :mad: Kardeşlik dostluk hikaye önemli olan Sivasspordur. |
Anlamakta zorlanıyorum Carlosun, Mahmut israrından,sanki Sivasspor'un galibiyetini istemiyor,acaba o da başka bir takımla anlaştı'da biran evvel kovulmakmı istiyor
|
Hic uzulmuyorum hic gecen haftada dedim bunun boyle olacagi belliydi takima yazik etti yonetim......
|
Forvet almayan zihniyetin .... 3-1 de bıraktım maçı. Eyvallah Mecnun başkan. Forvetsiz serdar özkanlar bile bu takıma pele gibi oynuyorr.
|
Noldu bu takıma anlamıyorum arkadaş ne boh oldu 1 ayda defans evlere şenlik yeter ... yeter
|
Simdi birseyler diyecegim. Uc bes adam cikacak takim super diyecek. Sans diyecek. Ulan 8. Sinif kaleci defans boktan forvet yok topunuzun cani cehdnneme. Serdar pici bile badimiza ronaldo kesildi. Allahin belasi kaleci
|
Mahmut sende suç yok seni bu takıma getiren zihniyette suç. Suç Borjan'ı gönderende. Futboldan soğuttunuz bizi, helal olsun size.
|
Yazıklar olsun bu futbolculara'da , teknik direktör Carlos'a da, kendi saha ve seyircin önünde 3-1 mağlupsun daha bir değişiklik yapmadı bu soğuk havada takımından galibiyet bekliyen bu seyirciye yazık.
|
***hakan cıktı, odun 7 numara girdi cihan varken,bu arada son dak. haber carlosu real istiyor.
|
Cevap: Sivasspor 1-3 Elazığspor
Takimin borcu yok ditip ovunen yoneticiler gorun eserinizi. Bilmem kacinci ligden bir oyuncu adi belli olmayan bir forvet mersinin kovdugu bir kaleci almanyafan hanginizin adamiysa nasil bir topcu oldugu belli olmayan bir adam.. ovunun ikinci yaridaki takim sizin eseriniz. Avrupaya gideceksiniz hemi
|
Yonetim resmen avrupaya gidemeyelim diye güzelim takımın içine etti ikinci yarıda. Önce taraftara ümit veriyorsunuz başarı vaadleri yapıyorsunuz, sonra elimizden şekeri çalınmış çocuğa çeviriyorsunuz.
|
Biz taraftar olarak hiç sevinemeyecek miyiz , her hafta kafamız ön demi gezeceğiz
|
bu taraftar kaç haftadır anlam veremediği sorulara cevap bekliyor?
- korcan neden ve nasıl sakatlandı? kaç hafta sahalardan uzak kaldı/kalacak? - fener maçında süper oyun çıkaran nihat neden kızağa çekildi ve amatör takım kalecisi mahmut ısrarı neden? - futbolculardaki bu lakayıt/umursamaz tavırlar neden ve nasıl oluştu? gerekli uyarılar neden yapılmıyor? - forvetsiz oyun anlayışındaki bu inat neden? transfer politikanız nedir? aldığınız oyuncular neden bu kadar işlevsiz? bu takımda gözlemci yok mu? yoksa transferler başka bilmediğimiz kriterlerle mi yapılıyor? bu soruları cevaplamak yönetimin ve kulübenin bu taraftara borcudur. takımda ne oluyor ne bitiyor bilmek bu taraftarın hakkıdır. bu armayı bu taraftardan dışlayamazsınız. |
Hakan'ın ilk 11 oynadığı maçlardaki istatiklerimizi çok merak ediyorum. Sonradan girdiğinde ve kupada gol falan atıyor ama ben Hakan'ın ekstra özelliğini göremiyorum galiba. Geçen haftada söyledik Hakan konusunda ısrarı anlayamıyorum.
Geçen hafta demoralize olan Mahmut yerine Fb maçında başarılı olan Nihat neden tercih edilmiyor acaba? İkinci yarıda Kayseri ve Fb galibiyeti ile avunduk ama maç kazanmak çok zor bu anlayışla. Orta sıralarda kalmak büyük başarı olacak gibime geliyor. Özellikle bu anlayış sürerse ilk 10 sırada kalmak başarı. Neredeye düşme hattıyla bile puanlarımız daralıyor. Yönetime transfer konusunda kızanlar çok ama Carlos'un da takım tertibinde çok hataları oluyor. 90 dakika boyunca pas yapıp top dolaştırsak ve topla oynama oranımız yüzde 100 olsa ne olurki pozisyona girmedikten sonra? Murat Erdoğan'ın neden gittiğini de daha çok merak etmeye başladım? |
takimda saha icinde o Kadar vurdumduymazlik varki
ben tahmin ediyorum Aydin israri ile bu basladi vedebütün takima sirayet etti. En kissa zamanda Aydin 11 de olmamali. |
Bu siteden sivasspor yönetiminin hic haberi yokmu kaleci mahmudun nesine güvendiler anlayamadim mahalle takiminda kaleci :mad:
|
5 tane kazma gönderdi sivasspor 5 mahalle takiminda oynayan oyuncu getirdi adam gibi 1 tane forvert alsaydi durum böyle olmazdi gelen yeniyor gecen yeniyor samarolani yaptilar sivas sporu YÖNETIM ISTIFA DANGALAKLAR ISTIFA????:mad:
|
Rezalet Rezalet Rezalet ruhsuz rezil oyuncular topluluğu şansa buralara kadar geldik forvet yok kaleci yok ruh yok pasyok yok yok yok kemerleri bağlayın inişe geçtik
|
SEZON yarisinda yönetimin sivasspora zararlari oldu murat erdogan utandigindan gitti yönetimde hic utanma yokmu yahu birakin gidin sivassporu düsünen birleri gelir belki karlosun sucu yok cünü forvert almayan yönetim suclu:mad:
|
Elazığspor'u tebrik ederim.
Yönetim ikinci yarı başında K. Erciyessporlu Edinho gibi bir forvet alsa şu an durum çok farklı olabilirdi. |
[QUOTE=agumus_58;900867]bu taraftar kaç haftadır anlam veremediği sorulara cevap bekliyor?
- korcan neden ve nasıl sakatlandı? kaç hafta sahalardan uzak kaldı/kalacak? - fener maçında süper oyun çıkaran nihat neden kızağa çekildi ve amatör takım kalecisi mahmut ısrarı neden? - futbolculardaki bu lakayıt/umursamaz tavırlar neden ve nasıl oluştu? gerekli uyarılar neden yapılmıyor? - forvetsiz oyun anlayışındaki bu inat neden? transfer politikanız nedir? aldığınız oyuncular neden bu kadar işlevsiz? bu takımda gözlemci yok mu? yoksa transferler başka bilmediğimiz kriterlerle mi yapılıyor? bu soruları cevaplamak yönetimin ve kulübenin bu taraftara borcudur. takımda ne oluyor ne bitiyor bilmek bu taraftarın hakkıdır. bu armayı bu taraftardan dışlayamazsınız.[/QUOTE] bu soruların ve eklenebilecek başka soruların site yönetimi tarafından ana sayfaya konmasını, yönetimle irtibatta olan kişiler tarafından TARAFTARDAN GENSORU!! imzasıyla yönetime ulaştırılmasını talep ediyorum. |
Sivasspor 1 - 3 Elazığspor
:mad::mad::mad: Takımı Eleştirecemde Sözüme İlk sayfalarda dediğim şeyle başlıyacağım. Artık bu farkl skorda gösterdiki Artık Dostluk kalmamıştır kimse korumasın onları. Takıma gelince Her takımdan fark yiyoruz Yazıklar olsun diyecek söz bulamıyorum.. Yönetim Devre arasında transfer yapmadınız ikinci lig oyuncularıyla bizleri kandırdınız hakkediyorsunuz yenilgiyi. |
Rezillik rezillik, mahmut her zamanki gibi berbatti 3 haftada 11 gol yedi ,defans çok kotu idi oduni oyuna her girdiğinde10 kkişi kaliyoruz bu oyuncuyu getirenlerin ve hala oynatan carlosun bu adama neden tahammul ettiklerini anlamiyorum .Bu oyunla hic bir yere gidemeyiz , forvetsiz olmuyor bari cihan oynasa devre arazi iyi oyuncuları gönderip 3.ligden adam toplayan yönetime bu mağlubiyetler kapak olsun
|
söylenecek tek birşey var şampiyonluğa oynuyacak takımı hevesimizi kursağımızda bırakıp bu hale getirenler utansın.
|
sinirimden çıldırıyorum.
|
Bu yönetimin sivassora garezimi var ziraat türkiye kupasinda ezdirdi simdide ligde gelen gecenin antreman takimi olduk lig degisti fakat bizim yönetimde degismekli yoksa avrupaya oynayacak sivassporu yaktilar ligde forvertsiz takim garip takim allah yardimcisi olsun ISLERI COOK COOK ZOR
|
1-fb macını tek başına alan nihat neden yok.
2-cihan varken neden odun 7 oynuyor. 3-her takım bizim oyunumuzu düzenimizi ezberledi,carlos neden tedbir alamıyor.kadro oluşturması sıfır ,oyun okuması sıfır o ,oyuncu değişikliği sıfır 00 ***sonuc olarak- bu takıma ancak yılmaz VURAL la Avrupa biletini alırız. |
Sivasspordan sorumlu her yönetici cevaplamali yada gitmeli bundan sonra kimleri yenmeyi düsünüyorsunuz ya yenemezseniz yönimi birakip gidecekmisiniz yoksa halla utanmadan seyiremi bakacaksiniz:confused:
|
Bu takimi bu hale getirenler Sizler.
Iciniz rahat mi ??? :mad: |
Takımı Eleştirecemde Sözüme İlk sayfalarda dediğim şeyle başlıyacağım.
Artık bu farkl skorda gösterdiki Artık Dostluk ...... Bizim dostumuz yok futbolunu oynarsın amacın yenmek olmalı elazığlılardan ne olacağını gördünüz,numaradan sakatlık,gücü yetse 10 gol ata cak !!!! |
[QUOTE=35gürün58;900838]KORKUYORUM
Sivasspor yönetimin kadrosu (transfer politikası) : 0 Elazığspor transfer anlayışı : 3 İnşallah korktuğum başıma gelmez[/QUOTE] [B]Yigido gardaş ne yazıkki korktuğun başımıza geldi, ''atalarımız ne ekersen onu biçersin'' demiş,ara transfer de birşey ekmedik ki biçelim Elezığ ekti ve biçti söylenecek bişey yok[/B] |
sevgili taraftar burda aynı soruları birbirimize sormakla yanıt bulamayacağımızı artık anladığım için [url]www.sivasspor.org.tr[/url] adresindeki iletişim bölümünde "Teknik Heyete Soru Sormak İstiyorum" bölümüne ben aşağıdaki metni yazdım gönderdim. bence herkes bu kötü gidişin sebeplerine ilişkin kendince bir metni göndersin veya benimkini kopyala/yapıştır yaparak yönetime sesimizi duyurmaya çalışalım.
[B]"Son günlerde alınan farklı ve ağır mağlubiyetler bu takıma gönül vermiş taraftarı kahretmektedir. Özellikle ilk yarının son bulması ile başlayan ara transfer dönemi ve sonrasındaki süreçte, takımda her konuda gözle görülür bir düşüş yaşanmaktadır ve bu düşüş gün geçtikçe daha ağır bir şekilde takımda hissedilmektedir. Avrupa Kupalarına katılma hedefi ile sezona başlamış bir takımın, ara transferde takıma yaptığı takviyeler ile takımdan gönderilen oyuncular arasında yapılan kıyasta, taraftarda takımın sanki özellikle kötü bir gidişe sürüklenmek istendiği izlenimi yaratmaktadır. Özellikle sportif direktör Murat Erdoğan'ın takımdan ayrılış sebebi taraftarın kafasında soru işaretleri yaratmış ve sebebi hala anlaşılamamıştır. Şimdi taraftar olarak cevapları maalesef bu taraftarla paylaşılmayan; ama kötü gidişe direkt etki ettiği aşikar şu soruların yanıtlarını almak istediğimizi saygıyla belirtiriz: 1-) Korcan neden ve nasıl sakatlanmıştır? Kaç hafta sahalardan uzak kaldı veya kalacaktır? 2-) Fenerbahçe maçında çok iyi oyun çıkardığı tüm otoritelerce onaylanan Nihat, neden ilk 18'e bile girememekte iken farklı mağlubiyetlerde etkisi aşikar olan Mahmut'ta ısrar edilmektedir? 3-) Futbolcular üzerinde son günlerde bariz bir biçimde görülen, umarsız ve ciddiyetsiz tavırlar neden ve nasıl oluşmuştur? Özellikle son haftalarda görülen gereksiz kartlar ile cezalı duruma düşen oyuncular ile "Nasılsa banko oyuncuyum." düşüncesi ile oynayan oyuncular gerektiği gibi uyarılmakta mıdır? Hatta yaptıkları bariz hatalar neticesinde ceza ve yaptırımlara maruz bırakılmaktalar mıdır? 4-) Taraftar olarak forvetsiz sistem oyunu anlayışına saygımız vardır; fakat alınan mağlubiyetler ve kötü gidişe "dur" denebilecek alternatif sistem arayışlarına girişilmekte midir? 5-) Ara transfer politikası hangi kriterler göz önüne alınarak yapılmıştır? Özellikle sezon başından bu yana alınan santrafor hattı elemanları neden bu kadar etkisizdir? Rakiplerin hemen hemen tümü ara transferde çok iyi transferler yapmış olmasına rağmen, neden istenen oyuncu bulunamamaktadır. Bu takımda gözlemci yok mudur? Hemen hemen tüm taraftarın son haftalarda kafasında beliren bu soru işaretlerine cevap bulamadığı ve forumlarda birbirlerine bu soruları devamlı sormakta olduğunu bildirir, bu arma ile taraftar bütünlüğüne önem verilen bir yönetim anlayışı ile soruların yanıt bulmasını saygılarımızla arz ederiz."[/B] |
[QUOTE=agumus_58;900941]sevgili taraftar burda aynı soruları birbirimize sormakla yanıt bulamayacağımızı artık anladığım için [url]www.sivasspor.org.tr[/url] adresindeki iletişim bölümünde "Teknik Heyete Soru Sormak İstiyorum" bölümüne ben aşağıdaki metni yazdım gönderdim. bence herkes bu kötü gidişin sebeplerine ilişkin kendince bir metni göndersin veya benimkini kopyala/yapıştır yaparak yönetime sesimizi duyurmaya çalışalım.
[B]"Son günlerde alınan farklı ve ağır mağlubiyetler bu takıma gönül vermiş taraftarı kahretmektedir. Özellikle ilk yarının son bulması ile başlayan ara transfer dönemi ve sonrasındaki süreçte, takımda her konuda gözle görülür bir düşüş yaşanmaktadır ve bu düşüş gün geçtikçe daha ağır bir şekilde takımda hissedilmektedir. Avrupa Kupalarına katılma hedefi ile sezona başlamış bir takımın, ara transferde takıma yaptığı takviyeler ile takımdan gönderilen oyuncular arasında yapılan kıyasta, taraftarda takımın sanki özellikle kötü bir gidişe sürüklenmek istendiği izlenimi yaratmaktadır. Özellikle sportif direktör Murat Erdoğan'ın takımdan ayrılış sebebi taraftarın kafasında soru işaretleri yaratmış ve sebebi hala anlaşılamamıştır. Şimdi taraftar olarak cevapları maalesef bu taraftarla paylaşılmayan; ama kötü gidişe direkt etki ettiği aşikar şu soruların yanıtlarını almak istediğimizi saygıyla belirtiriz: 1-) Korcan neden ve nasıl sakatlanmıştır? Kaç hafta sahalardan uzak kaldı veya kalacaktır? 2-) Fenerbahçe maçında çok iyi oyun çıkardığı tüm otoritelerce onaylanan Nihat, neden ilk 18'e bile girememekte iken farklı mağlubiyetlerde etkisi aşikar olan Mahmut'ta ısrar edilmektedir? 3-) Futbolcular üzerinde son günlerde bariz bir biçimde görülen, umarsız ve ciddiyetsiz tavırlar neden ve nasıl oluşmuştur? Özellikle son haftalarda görülen gereksiz kartlar ile cezalı duruma düşen oyuncular ile "Nasılsa banko oyuncuyum." düşüncesi ile oynayan oyuncular gerektiği gibi uyarılmakta mıdır? Hatta yaptıkları bariz hatalar neticesinde ceza ve yaptırımlara maruz bırakılmaktalar mıdır? 4-) Taraftar olarak forvetsiz sistem oyunu anlayışına saygımız vardır; fakat alınan mağlubiyetler ve kötü gidişe "dur" denebilecek alternatif sistem arayışlarına girişilmekte midir? 5-) Ara transfer politikası hangi kriterler göz önüne alınarak yapılmıştır? Özellikle sezon başından bu yana alınan santrafor hattı elemanları neden bu kadar etkisizdir? Rakiplerin hemen hemen tümü ara transferde çok iyi transferler yapmış olmasına rağmen, neden istenen oyuncu bulunamamaktadır. Bu takımda gözlemci yok mudur? Hemen hemen tüm taraftarın son haftalarda kafasında beliren bu soru işaretlerine cevap bulamadığı ve forumlarda birbirlerine bu soruları devamlı sormakta olduğunu bildirir, bu arma ile taraftar bütünlüğüne önem verilen bir yönetim anlayışı ile soruların yanıt bulmasını saygılarımızla arz ederiz."[/B][/QUOTE] Tebrik ederim hemserim cok guzel yazmissin. |
teşekkürler... ama önemli olan bu sorulara yanıt verilmesi. taraftarın bu takımdan dışlanmaması...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:28. |