SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Michael Petkovic (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=3775)

drummer 17.12.2005 01:44

ders olmuştur bir daha yapmaz sanıyorum.
acemice bir hareketti.
yönetim itiraz ettimi cezaya bilen varmı

GuNaY 17.12.2005 02:14

[QUOTE=drummer]ders olmuştur bir daha yapmaz sanıyorum.
acemice bir hareketti.
yönetim itiraz ettimi cezaya bilen varmı[/QUOTE]
[B]edilmesi gerek abi bu kadar ceza kimseye verilmedi.....[/B]

avsarli behlül 17.12.2005 02:19

kusura bakmayin arkadaslar ama petkovic bence o kadar iyi degil,cok hatali cikislar yapiyor,yan toplari zayif,karsi karsiya eh iste,ama sivasimizin kalecisi degil.bana kalirsa dida sivasimiza yakisir saygilar.....

GuNaY 17.12.2005 02:27

[QUOTE=avsarli behlül]kusura bakmayin arkadaslar ama petkovic bence o kadar iyi degil,cok hatali cikislar yapiyor,yan toplari zayif,karsi karsiya eh iste,ama sivasimizin kalecisi degil.bana kalirsa dida sivasimiza yakisir saygilar.....[/QUOTE]
[B]Dida'nın yakısmayacagı bir takım söylermisin gardas??? biraz gercekci olalım.. imkanlar dahilinde ligin en iyi bir iki kalecisinde birine sahibiz[/B]

Etem-Murat 17.12.2005 08:38

[QUOTE=Gunay][B]Dida'nın yakısmayacagı bir takım söylermisin gardas??? biraz gercekci olalım.. imkanlar dahilinde ligin en iyi bir iki kalecisinde birine sahibiz[/B][/QUOTE]

DOĞRUSUN GÜNAY BU YILDA DEĞİL SİVAS SPOR TAKIMI KURULDU KURULALI
SİVASA COK BÜYÜK KALECİLER GELDİ GETCİ BU GÜNKÜLERDE İYİLER
SİVAS KALECİ KONUSUNDA COK ŞANSLI

cemal58yiğido 17.12.2005 10:30

BÖYLE DEVAM AMA KIRMIZI KARTA SONNNNN

mami_LEE 18.12.2005 10:09

sivas ın kalecisi diye söylemiyorum petkoviç çok kaliteli bi kaleci ama sivaspor un genel anlamda özellikle kalede yerli oyunculara yönelmesi lazım ki sivas ın milli takıma oyuncu verdiği günleri görelim hele şu an volkan ve rüştü den başka kaleci yok rüştü de öldü gibi . . .

sivasli_burak 27.12.2005 17:47

benim arkadas war cok havaatiyor kayseri cok iyi mis sivas

capkin sivasli 27.12.2005 17:50

petkovic sadece degil tum takim

mami_LEE 09.01.2006 20:59

arkadaşlar benim fikrime ne diyosunuz mantıklı değil mi ? " sivas ın kalecisi diye söylemiyorum petkoviç çok kaliteli bi kaleci ama sivaspor un genel anlamda özellikle kalede yerli oyunculara yönelmesi lazım ki sivas ın milli takıma oyuncu verdiği günleri görelim hele şu an volkan ve rüştü den başka kaleci yok rüştü de öldü gibi . . . "

bcanpol 14.07.2006 16:33

-->: Michael PETKOVIC

gardaşlar tamam haklısınız ama bence daha deneyimli kaleciye ihtiyacı var sivasspor un onun için petkoviç in yedek kalması llazım onun yerine afrikalı kaleci kossi agassa daha uygun

Etem-Murat 14.07.2006 18:13

[QUOTE=mami_LEE]arkadaşlar benim fikrime ne diyosunuz mantıklı değil mi ? " sivas ın kalecisi diye söylemiyorum petkoviç çok kaliteli bi kaleci ama sivaspor un genel anlamda özellikle kalede yerli oyunculara yönelmesi lazım ki sivas ın milli takıma oyuncu verdiği günleri görelim hele şu an volkan ve rüştü den başka kaleci yok rüştü de öldü gibi . . . "[/QUOTE]
haklısın canım sana katılıyorum

bcanpol 25.07.2006 10:47

kardeşler bence gerçekten türk kaleci yetişmiyo genç kalecilerden çoğuda deneyimsiz olduğu için çok gol yiyorlar ama konyanın kalecisi özden i beğendim onu bir takip edin milli takımda bir oynatıp denemek lazım

talha58 27.07.2006 15:04

beyler sıcak bir gelişmeyi sizlere iletmek istedim; Trabzonspor Yönetimi geçen yıl Sivasspor'a transfer olan Petkoviç için oyuncunun eski kulübüne yapması gereken yüzde 25'lik transfer payını yatırmadığı için bu kulüp tarafından şikayet edilmiş. Kaynak : Türkiye Gazetesi 26 Temmuz 2006

heryerdeyiz61 28.07.2006 09:52

petkoviç hala sizde mi? yoksa gönderildi mi?

GuNaY 28.07.2006 09:59

[QUOTE=heryerdeyiz61]petkoviç hala sizde mi? yoksa gönderildi mi?[/QUOTE]
[B]Yok gönderilmedi, hala bizde ;) [/B]

SEMİH-58 28.07.2006 10:05

GÖNDERMEYİZDE PETKOVİÇİMİZİ........

puar 31.07.2006 14:19

gençler macı yaklaşıyor bir hafta kaldı üzülerek petkovici iyi görmedğimi söyleyebilirim inşallah daha dikkatli olur vede takıma büyük katkısı olur.

Dark Force 22.08.2006 21:16

Şu anki takım oyununda en iyi oyuncu diyebilirim inşallah böyle devam eder

Yiğiter 22.08.2006 22:03

valla adam aldığı paranın hakkını veriyor.sivas formasının hakkını da veriyor.

tanju_58 12.09.2006 09:36

--->: Michael PETKOVIC

HUYLU HUYUNDAN VAZ GEÇMEZMİŞ.KAFASI ATTIĞI ZAMAN RAKİP FUTBOLCUYA SALLIYO TEKMEYİ.BU İKİ OLDU.YÖNETİM ÜÇÜ BEKLERMİ BİLMİYORUM...

yiğido 07 12.09.2006 10:11

Sivas halkı seni baştacı yapmıştı ama sen buna layık olamadın takımın kaderiyle oynamaya ne hakkın var yönetime sesleniyorum en ağır ceza neyse verilsin bu adama belki aklı başına gelir

yigido_bekir 14.09.2006 11:28

işi gücü kıurmızı yaaa.......................

sivaslıavukat 18.09.2006 10:55

Sanırım ayrılmak istiyor klupten , en azından bu şekilde genç kalecilerimize de fırsat doğuyor ki Fenerbahçe maçında gayet güzel oynayarak kendilerini gösterdiler.

Bilmiyorum5 18.09.2006 12:07

[QUOTE=tanju_58;151766]HUYLU HUYUNDAN VAZ GEÇMEZMİŞ.KAFASI ATTIĞI ZAMAN RAKİP FUTBOLCUYA SALLIYO TEKMEYİ.BU İKİ OLDU.YÖNETİM ÜÇÜ BEKLERMİ BİLMİYORUM...[/QUOTE]

VALLA BENDE BILMIYORUM(5) :) :)

yigido_bekir 27.09.2006 10:46

ya aslında cok ıyı bı kalecı ama agresıf bı yapıya sahıp petkovıcıde boyle ıdare edıcez tecrübesı takıma pozıtıf enerjı verıyo bence..

kadir10 27.09.2006 11:08

petkoviçin cezası bittiğinde kaleye tekrar geçebilecekmi çünkü harun çok iyi performans ortaya koyuyor

abircan 27.09.2006 11:44

insan işte sonuçta ne kadar profosyonelde olsa bir anlık öfkeler, ne yapacağı bilinmez koca idol zidane bile yaptı bunu 2 milyar insanın gözü önünde, petkoviç iyi kaleci, sivasspor forması taşıdığı son dakikaya kadar desteklemeliyiz kendisini

yerliturkuaz 21.10.2006 09:16

Konya maçı onun için büyük bir ders olmuşdün vestel maçında iyidi yenen gollerde hatasıda yoktu bence

Flavio 23.10.2006 01:05

[b]Gerçek Petkoviç bu işte işini yaptığı zaman çok yararlı oluyor bence maçın yıldızlarından biri.Birazda bu kırmızı kart olaylarını bıraksa:).[/b]

CÜSSKB-Aynur 11.11.2006 20:45

Sarı kart görmesine rağmen, bugün Petkoviç olağanüstü bir performans sergiledi. Seninle gurur duyuyoruz Petkoviç;)

sivassss 14.11.2006 11:21

TEK KANGURU PETKOVİÇ

Beş kıtadan çok sayıda futbolcunun forma giydiği Turkcell Süper Lig'de, Sivasspor'un Avustralyalı kalecisi Michael Petkoviç, Avustralya Kıtası'nın Türk futbolundaki tek temsilcisi olarak dikkat çekiyor. Avrupa, Amerika, Afrika, Asya ve Avustralya kıtalarından toplam 37 ayrı ülkeden çok sayıda futbolcunun forma giydiği Türkiye'de, Avustralya Kıtası'nı temsil eden tek futbolcu Sivasspor'un başarılı file bekçisi Michael Petkoviç.

2002-2003 futbol sezonunda Trabzonspor forması altında Türk futboluna merhaba diyen Petkoviç, 3 sezon bordo-mavili ekibin formasını giydikten sonra 2005-2006 sezonunda ligin yeni ekiplerinden Sivasspor'a transfer oldu.

5 sezondur Türkiye'de forma giyen 30 yaşındaki tecrübeli kaleci, ülkesini ve kıtasını Türkiye'de başarıyla temsil ediyor.

PETKOVİÇ'İN KARNESİ
Michael Petkoviç, 1'i Fortis Türkiye Kupası, 10'u lig maçı olmak üzere 11 karşılaşmada Sivasspor kalesini korudu. Konyaspor maçının 80. dakikasında gördüğü kırmızı kartla 4 maç ceza alan Petkoviç, 11 maçta 980 dakika forma giydi.

10 karşılaşmada gole engel olamayan Petkoviç, kalesinde toplam 17 gol gördü. Sadece geçen hafta Beşiktaş deplasmanında siyah-beyazlı forvetlere gol sevinci yaşatmayan Petkoviç, yaptığı kurtarışlarla takımının 3 puan kazanmasında etkili oldu. Beşiktaş maçındaki performansı ile alkış toplayan Petkoviç, Sivaslı futbolseverlerin gönlünde taht kurdu.

Avustralyalı Petkoviç, hafta sonu teknik direktör Bülent Uygun'un şans vermesi halinde eski takımı Trabzonspor'a karşı forma giyecek.

Engin58 20.11.2006 04:33

Kalecimiz gercektenden mükkemmel basarilar dileriz ...Saygilarim ile

PARTNER58AHMET 20.11.2006 08:51

Petkoviçi performansından dolayı kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum bizim kalecimizden ve oyuncularımızdan yana kaygımız yok yalnız bazı eksikliklerimiz var onuda yavaş yavaş gidermeye çalışacağız inşallah

deli_yigido 05.12.2006 18:06

Ellerin dert görmesin Petkovv :P

AĞLADIKÇA 05.12.2006 18:37

BU ALEMDE ÜÇ PAŞA VAR
GAZİ MUSTAFA KEMAL PAŞA
RİİİİİİCCCCCCCOOOOOOOO PAŞA
BİDE KALEDE PETKOVİÇ PANTER PAŞA SİVASIM ÇOK YAŞA DOKSANDAN DAVANA ASTIR YİGİDOM

1967_DERNEK_NAİL 05.12.2006 19:51

pet koviç herzaman bir puan demek helal olsun yeterki gereksizyerekart görmasin

izmirliyigido 28.05.2007 08:26

Bazen kendi kalitesine ve Sivasspor'a yakışmayan hareketler yapsa da kalemizin sigortası olarak güven verdi. Umarım gelecek sene, bunları yapmaz daha da olgunlaşır ve Avrupa'ya gitme yolunda katkısı olur. başarılarından dolayı teşekkürler Petkoviç..

.

Buraq58 13.12.2007 13:48

hepiniz görevinizi aynı yapıyosunuz başarılar
Ş A M P İ Y O N S İ V A S S P O R

nuri_58 13.12.2007 14:18

petkoviç'in sakatlağı inş çabuk geçer geçmiş olsun petkoviç...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:03.