![]() |
Cevap: T.Konyaspor 1-0 M.Sivasspor -ikinci devre-
Adem bu macta ne ise yarıyor ben anlamadım
|
Cevap: T.Konyaspor 2-0 M.Sivasspor -ikinci devre-
Ya bu Oumari gibi zamanlamasi kötü bir stopeei nasil almislar.
Birilerinin Aatif'a şov zamaninin gectigini birilerinin hatirlatmasi lazim. Yazik ya 1-0 iken kahraman olmayi denemek yarine bostaki Teixera'ya verse mac dönecek. |
Cevap: T.Konyaspor 2-0 M.Sivasspor -ikinci devre-
skor olarak yenildik ama oyun olarak ezdik konyayı...
yediğimiz 2 golde basit defans hataları ve karambolden. ama maçın kırılma anı atıfın texeıraya pas vermediği pozisyon..verse boş kaleye atacak adam...texeırayı oyundanda düşürdü. maçı kaybetmemizin tek nedeni ATIFIN BENCİLLİĞİ...YAKTIN BİZİ ATIF |
Cevap: T.Konyaspor 2-1 M.Sivasspor -ikinci devre-
Canlı bir futbolla yenildik evimizde gibi oynadık ama sonuç alamadık
Beraberlik bile gelse iyi olurdu |
Cogu arkadas iyi oynadik demis ama iyi oyuna puan vermiyorlar.
Ayrica ben iyi oyun felan goremedin. Futbolda iyi oynayan kazanir. Kazanan taraf biz miyiz ??? |
Artik bu sehri ailemle beraber terk etmek istiyorum geceleri bile uyku namina hic birsey kalmadi yeter bizim gunahimiz ne bir sivassporumuz var onuda elimizden aliyorlar yeter artik yeter:mad::mad:
|
Dünde belirtmiştim bu maçta alınacak 1 puan 3 puan niteliğindedir diye..Maçı izlemedim ama benim merakımpuan veya puanlardan ziyade Sivasspor takımının bu maçta ne yaptığı idi..Daha doğrusu çok güvendiğim Mesut Hoca burdamı değilmi onu anlamaya çalışıyordum...Buradaki yorumları okuyunca Konyaspor gibi ligin şu an iyi bi noktasında olan takıma kök söktürdüğünü anladım...Mesut Hoca sanırım gelmiş..Hissettiriyor...Hiç kimse mağlubiyete üzülmesin...Bu takım kümede kalacaktır düşmeyecektir...emin olunuz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:07. |