![]() |
Cevap: Sivasspor Transfer Haberleri 2016-2017
[QUOTE=meyzee;977457]Mersindeki topcular cogu boşta..
Nakoulma, khalili veya Mitrovic.. Bunlarin hepisi bize ilac gibi gelir...atif yerine nakoulma..tanesenin yerine khalili...öztürkün yerine mitrovic... Siz ne düşünüyorsunuz?[/QUOTE] nakoulma ile khalililnin superligden bir cok talibi var, yani kısacası bize gelme olasılıkları sıfır |
Bana pek inandırıcı gelmedi ama.. Wowturkey'de iki paylaşımı aktarmak istedim..
Öylesine işte.. :D Sivassporun yeni Teknik Direktörü Adana Demirspor dan Emrullah Şalk Samsunspor dan Mehmet çakır Altinordudan Murat Yılmaz Fenerbahçe den Ramazan çivelek ve Beşiktaş tan Furkan akbulutun gorusmelere başlanmasını istedi .Transfer. Komitesi yeni sezon öncesi kadroya katmak istiyor. Sivassporun dış transferde Teknik Direktörü karar verdiği oyuncular Brezilyalı Orta saha Elvis,Etien Velikonja Liersden Makedon oyuncu İvan Trickovski Arjantinli David Teprinis Alexander Gorgon Austria wienden ve Fortuna Düsseldorfdan Gurbetçi oyuncu Kerem Demirbağ Dış transfer olarak istediği oyuncuları Sivassporun yönetimine verdi. |
[FONT="Arial Black"][I]boluspordan sol stope hasan hatipoğlu ile görüşülüyor..@salimmanv[/I][/FONT]
|
ahmet cebe sivasspora transferii kardeşi samet cebe yoluyla böyle ilginç şekilde paylaşıyor...
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=46890&token=44921][img]http://resimzade.com/Show.html?i=46890&token=44921[/img][/url] |
[FONT="Arial Black"][I]osman hocanın geleceğini ilk açıklayan ekrem önder çiftçi.:
Sivasspor'da Cicinho, John Boye, Kone, Beykan Şimşek, İbrahim Akın, Erkan Kaş ve Gökhan Süzen yeni sezonda kadroda yer almayacak. Kaleci Ernestas Setkus ile anlaşma zemini aranacak. Olmazsa yerine kaleci transferi yapılacak. [/I][/FONT] |
[QUOTE=çorluluyiğido;977463][FONT="Arial Black"][I]osman hocanın geleceğini ilk açıklayan ekrem önder çiftçi.:
Sivasspor'da Cicinho, John Boye, Kone, Beykan Şimşek, İbrahim Akın, Erkan Kaş ve Gökhan Süzen yeni sezonda kadroda yer almayacak. Kaleci Ernestas Setkus ile anlaşma zemini aranacak. Olmazsa yerine kaleci transferi yapılacak. [/I][/FONT][/QUOTE] Beykan ve Gökhan Süzen giderse vefasızlar desem az gelir. Beykan kiralık oyuncumuz geçen sene bencillikleri oldu maç kayıpları yaşandı ; Gökhan ın sözleşme bitti ama Sivas ona haybiyeden kucak açarak eski günlere bir nebze dönüşmesini sağladı.İkisinden daha çok ise yüreğiyle oynayan john boye un kalmasını isterim.. |
[QUOTE=çorluluyiğido;977463][FONT="Arial Black"][I]osman hocanın geleceğini ilk açıklayan ekrem önder çiftçi.:
Sivasspor'da Cicinho, John Boye, Kone, Beykan Şimşek, İbrahim Akın, Erkan Kaş ve Gökhan Süzen yeni sezonda kadroda yer almayacak. Kaleci Ernestas Setkus ile anlaşma zemini aranacak. Olmazsa yerine kaleci transferi yapılacak. [/I][/FONT][/QUOTE] [B]Gökhan kalacak diye biliyorum ...ama[/B]:confused: |
Zaten Gökhan'ı elde tutamazsak yazık olur. Bildiğim kadarıyla Fatih Çiplak da kalacak. Erkan Kaş'ın gitmesi normaldir.
Gökhan, Ziya, Emre, Fatih dörtlüsü sol kanata yeter. Hatta önlü arkalı bile yetebilir. Bunlardan gitme durumu olursa Ziya olur ancak ona da ihtimal vermiyorum. Fatih'i de tekrar kiralık göndermeyiz galiba. |
beykan denen yamuk herifin gelmesi hataydı defolsun gitsin sokak serserisi apaçi herif hemen terk etsin şehri adi herif gökhan efendiye gelince eğer giderse zaten layığını bulur dert etmeyin giden defolur gider AHIMIZI ala ala gider ama (AATIF hariç)
|
[QUOTE=jitem58;977469]beykan denen yamuk herifin gelmesi hataydı defolsun gitsin sokak serserisi apaçi herif hemen terk etsin şehri adi herif gökhan efendiye gelince eğer giderse zaten layığını bulur dert etmeyin giden defolur gider AHIMIZI ala ala gider ama (AATIF hariç)[/QUOTE]
Alındığı zaman yerden yere vurdular, şimdide giderse ah alıyor. Ben bu mantığıda anlamadım. Dersen ki kalmasını istiyormusun. en fazla istediğim oyunculardan birisi Gökhan ama adam üç kuruş para almadan 3-5 maç çıkardı başkan ona kucağını açtı. Kararı kendisi verecek ve bizde saygı duyacağız. Profesyonel hayat budur. Ki benim tahminim kalacağı yönünde. Defans orta saha kanadı her yere koy joker gibi oynasın. Böyle adamı süper ligde bile bulamayız o ayrı bir konu... |
[QUOTE=adres58;977470]Alındığı zaman yerden yere vurdular, şimdide giderse ah alıyor. Ben bu mantığıda anlamadım. Dersen ki kalmasını istiyormusun. en fazla istediğim oyunculardan birisi Gökhan ama adam üç kuruş para almadan 3-5 maç çıkardı başkan ona kucağını açtı. Kararı kendisi verecek ve bizde saygı duyacağız. Profesyonel hayat budur. Ki benim tahminim kalacağı yönünde. Defans orta saha kanadı her yere koy joker gibi oynasın. Böyle adamı süper ligde bile bulamayız o ayrı bir konu...[/QUOTE]
her şey profesyonellik değil birazda vefa yahu birazda sana kucak açan seni tekrar hayata döndüren kulübe vefanı göster bizde sana vaay adammış diyelim bunu yaparsan önün açılır zaten ama yapmasan unutlur gidersin beykana gelince ilk transfer oldugunda bile çok sevinmiştim cok yetenekli oyuncu oldugunu zaten biliyorum ptt liginin kalburüstü oyuncusu olur giderse bizi satmış olur ah alır |
[QUOTE=Murad_Kelleci58;977460]Bana pek inandırıcı gelmedi ama.. Wowturkey'de iki paylaşımı aktarmak istedim..
Öylesine işte.. :D Sivassporun yeni Teknik Direktörü Adana Demirspor dan Emrullah Şalk Samsunspor dan Mehmet çakır Altinordudan Murat Yılmaz Fenerbahçe den Ramazan çivelek ve Beşiktaş tan Furkan akbulutun gorusmelere başlanmasını istedi .Transfer. Komitesi yeni sezon öncesi kadroya katmak istiyor. Sivassporun dış transferde Teknik Direktörü karar verdiği oyuncular Brezilyalı Orta saha Elvis,Etien Velikonja Liersden Makedon oyuncu İvan Trickovski Arjantinli David Teprinis Alexander Gorgon Austria wienden ve Fortuna Düsseldorfdan Gurbetçi oyuncu Kerem Demirbağ Dış transfer olarak istediği oyuncuları Sivassporun yönetimine verdi.[/QUOTE] Şayet bu isimler üzerinde duruluyorsa, bizi Süper Lig'e çıkarabilecek ve çok yönlü oyuncular .. Özellikle İvan olsun, Etien olsun ve hatta Alexander da dahil kumaş olarak bu formayı taşıyabilecek kapasitede olduklarını söylemek için kahin olmaya gerek yok.. Gelirler mi, gelmezler mi..? Doğru haber midir? asparagas mıdır.? Olur mu, olmaz mı..? Ama olursa da tadından yenmez gibiler.. :D TM'de gördüğüm kadar da bu üç futbolcu maliyet noktasında bir Aatıf bile etmiyor.. Umarım camia için hayırlısı ne ise o olsun.. |
Sivasspor'da Cicinho, John Boye, Kone, Beykan Şimşek, İbrahim Akın, Erkan Kaş ve Gökhan Süzen yeni sezonda kadroda yer almayacak. Kaleci Ernestas Setkus ile anlaşma zemini aranacak. Olmazsa yerine kaleci transferi yapılacak. [/I][/FONT][/QUOTE] Ben Setkus la görüşmem de 1 sene daha sözleşmesi olduğunu ve durumunu yeni hocanın düşüncesinin belirleyeceğini söyledi. Peki sen ne düşünüyorsun dediğim de kalmak istediğini söyledi. |
Ernastas Setkus Yönetimle görüşmek üzere Sivasa geldi. Kalıp kalmayacağı görüşmeler sonucu belli olacak.
|
[QUOTE=adres58;977492]Ernastas Setkus Yönetimle görüşmek üzere Sivasa geldi. Kalıp kalmayacağı görüşmeler sonucu belli olacak.[/QUOTE]
Bence kalmali, sonuc itinbariyle savunma ve takim olarak kötüydük... Tek suclu Setkus degildi.. Hatalari oldu ama bence Piyasadaki ucuz yerli kalecilerden bir gömlek üstün.. Bugünde sosyal medya hesabinda perfomansina dair Video paylasmis.. Video'da yaptigi kurtarislar Klib halindeydi.. Sivasspor'da kalmak isteyecektir bence.. |
Setkus ptt ligi icin bile yetersiz bi kaleci inşallah gider yoksa ptt liginde bile abuk subuk gollere hazir olalim
|
süper ligde iken istediğimiz stoper barış başdaş serbest kaldı.26 yaşında.
|
Burhan eşer hakkında bilgisi olan varmı? Bu arada beykan takimda kalcakmi
|
[QUOTE=çorluluyiğido;977496]süper ligde iken istediğimiz stoper barış başdaş serbest kaldı.26 yaşında.[/QUOTE]
İnşallah Barış Başdaş ve o tarz oyuncular almayız diye düşünüyorum. Hadi Hakan Çinemre gelirse yedekte falan belki olabilir diye ihtimal veriyorum ama Barış Başdaş falan olmaz bize. |
[QUOTE=tavatir;977498]İnşallah Barış Başdaş ve o tarz oyuncular almayız diye düşünüyorum. Hadi Hakan Çinemre gelirse yedekte falan belki olabilir diye ihtimal veriyorum ama Barış Başdaş falan olmaz bize.[/QUOTE]
Oyun anlamında mi ? Yoksa karakter mi? Oyun anlamında ADS de çok iyi sezon geçirdi ve ptt için ustun bir stoper.ama karakter anlamında ise bilemem.fazla havaya girmeyin diyorsunuz ama hakan gibi bunun gibi adamları da begenmiyorsunuz .anlamadım gitti.aldığımız hasan bunlardan iyi mi? |
ADS'de yarım sezon geçirdi Barış. Akılda kalan hareketi Elazığ'a son dakikada attığı yarı final golü. Bunun haricinde çok iyi bir sezon geçirdiğini söyleyemeyiz. Mesela ilk yarı Göztepe'deyken Pote'nin Göztepe'ye attığı golü seyretmek baya fikir veriyor. Buna benzer örneklerle bana göre ağır bir oyuncu ve bize uymayacağını düşünüyorum.
Stoperde bir tane hızlı adam varsa diğeri ağır olursa en azından teknik ve oyuna top sokması iyi olmalı diye düşünüyorum. Mesela bir zamanlar Fenerbahçe'de Uche-Högh ve daha sonra Galatasaray'da Popescu-Bülent gibi ikililer. Hasan Hatipoğlu muhtemelen alternatif olarak düşünülüyor ve Hakan Çinemre'den geride değildir bence. Bence sol ayaklı Oumari'nin kaldığını düşünürsek onun yanına gelecek oyuncu yani defans ikilisi bu sezonki durumumuzu belirleyecek. Benim Ptt 1. Lig için beğendiğim stoperler daha önce yazdıklarımdan Kubilay Sönmez, Ahmet Kesim, Rıza Efendioğlu gibi isimler. Bu sene Alanya, Balıkesir ve Karabük'ün zirvede kalmalarında defans kurgularının büyük rolü vardı. |
Yabancı sınırlaması olmasa Setkus kalsın derdim.Ama gereksiz bence.Fener'deki Ertuğrul bizi idare eder.Hatta Korcan bile idare edebilir.
|
wow turkey de misafir gece saatlerinde şu haber paylaşılmış:..Sivasspor Hasan Hatipoğlu Kaleci Emrullah ve Ahmet Cepe Paplo pino ve Psg den Sessi D' Almeida Ramazan Civelek Fortuna Dusseldorfdan Keremi Transfer etti ve Ozan ipekle gorusmelere devam ediyo. Gönderilecek oyuncular Tanase Oumari john boye setkus David Texaira ................Bu haberin ne kadar doğru olduğunu ilerleyen günlerde göreceğiz..Haberde adı geçenlerden bazıları zaten bilinen isimler ama Ozan İpek ismi ve gurbetçi Kerem in adı da var...Kaleci Emrullah da Balıkesir de oynarken süper lig maçlarında beğenilen bir kaleciydi..Geçen yıl bu kaleciyi Osman Hoca Adana Demirspora transfer etmişti..Haydi hayırlısı ..haber doğruysa Osman Hoca kendi kadrosunu kurup yeni oyuncularla yola devam etmek istemiş olabilir...Psg den adı geçen Sessi D'Almedia adlı yabancıyı ilk kez duydum...Haberde doğruluk paylaşı da var;bakalım kaç tanesi doğru çıkacak...
|
İSTİHBARAT: Balıkesirsporlu Kerim Avcı, Sivasspor'la anlaştı. Önümüzdeki günlerde açıklanır. Hayırlı olsun.
[U]Ertan Süzgün [/U] |
[QUOTE=50sekiz;977506]İSTİHBARAT: Balıkesirsporlu Kerim Avcı, Sivasspor'la anlaştı. Önümüzdeki günlerde açıklanır. Hayırlı olsun.
[U]Ertan Süzgün [/U][/QUOTE] Kerim Avciyi taa Almanya döneminden taniyorum. Burda Almanyanın köklü ama suan 4. liginde oynayan Rot-Weiss Essen takımında oyun kurucu ve Forvet arkası oynuyordu. Kendisi hem teknik, çevik ve kaleye yoklayan bir oyun yapısıyla Taraftarların sevgilisi olmuştu. Kendisini Sivasspor'da görmek istemiştim ve faydali olacağına inaniyorum. Inşallah olur. |
Kerim Avcı takım arkadaşı Tadic ile kavga ettiği için kadro dışı kalmıştı..Balıkesir hocası Reha Erginer Tadic i affetmeyi düşündüğü;Kerim AVCI yı ise affetmeyeceği Balıkesir gazeteleri tarafından 1 gün önce haber yapılmış..2 oyuncu(Yiğit GÖKOĞLAN ve Kerim AVCI ) için gelen teklifler değerlendirilecekmiş...Kerim Avcı PTT liginin en iyi ofansif orta sahalarından;eğer gelirse sivassporun Atıf dan doğan boşluğunu kapatmaya aday olur...Uzaktan şutlar atan oldukça teknik bir orta saha..Almanya altyapısı olan oyuncu umarım sivasspora transfer olur...Bu tür oyuncuları kaçırmamak lazım...
|
[QUOTE=50sekiz;977324][B]söyle bir dialoga denk geldim :)[/B]
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=46887&token=36956[/IMG][/QUOTE] bende emre mor'u biyografisini ve hayat hikayesini okurken sivasli zanettim ama adam usak'in sivasli ilçesindenmis :D |
[B]Sessi Almeida[/B]
Benin Asıllı Fransız oyuncu. 20 yaşında ve Bordeaux alt kategorilerinde başladı. Daha sonra PSG altyapısına transfer olan Sessi Lig1 de geçtiğimiz sezon 2 müsabakada 36 dakika sahada yer alırken, Avrupa Liginde ise geçen yıl 1 defa forma giyerken 74 dakika sahada kaldı... Ön Libero mevkiinde oynayan Sessi 1,78 boyunda ve sağ ayaklı. Bazı kaynaklara göre 4 bazı kaynaklara göre ise 2 defa Benin Milli takımına seçildi ve hiç forma şansı bulamadı. Kişisel görüş: Bu tarz maliyeti az ama geleceği ilerleme noktasında olan oyuncular getirilmeli. Mevki itibarı ile uzun zaman sıkıntımız olan ve bizde parlayabilecek bir oyuncu. |
[B]Juan Pablo Pino[/B]
Hatırlarmısınız bilmem ama bir zamanlar Galatasarayda ve Mersin İdman Yurdunda da forma giymiş bir oyuncu. Türkiyede oynadığı zamanlarda pek parlak sezon geçirmedi. Galatasaraya yüksek bonservisle transfer olmuştu. Ordan Arabistana Yunanistana Kolombiyaya (ülkesine) daha sonra ise Bastiaya transfer oldu. Bonservisi elinde olan bu oyuncu sivasa gelirse neler getirir bilinmez. Bu transferin olma ihtimali bize Burhanın gideceğinin göstergesidir. |
[QUOTE=eyuphulagu;977505]wow turkey de misafir gece saatlerinde şu haber paylaşılmış:..Sivasspor Hasan Hatipoğlu Kaleci Emrullah ve Ahmet Cepe Paplo pino ve Psg den Sessi D' Almeida Ramazan Civelek Fortuna Dusseldorfdan Keremi Transfer etti ve Ozan ipekle gorusmelere devam ediyo. Gönderilecek oyuncular Tanase Oumari john boye setkus David Texaira ................Bu haberin ne kadar doğru olduğunu ilerleyen günlerde göreceğiz..Haberde adı geçenlerden bazıları zaten bilinen isimler ama Ozan İpek ismi ve gurbetçi Kerem in adı da var...Kaleci Emrullah da Balıkesir de oynarken süper lig maçlarında beğenilen bir kaleciydi..Geçen yıl bu kaleciyi Osman Hoca Adana Demirspora transfer etmişti..Haydi hayırlısı ..haber doğruysa Osman Hoca kendi kadrosunu kurup yeni oyuncularla yola devam etmek istemiş olabilir...Psg den adı geçen Sessi D'Almedia adlı yabancıyı ilk kez duydum...Haberde doğruluk paylaşı da var;bakalım kaç tanesi doğru çıkacak...[/QUOTE]
Bu listeden; Hasan Hatipoglu, mevkisinde ihtiyacimiz var fakat kendisi hakkinda bir bilgim yok Emrullah, Setkus giderse ihtiyacimiz var, Korcandan daha iyi degil, Nihat Sahini tercih ederim Ahmet Cebe, ihtiyacimiz var, hirsli, yasi fazla fakat PTT de isimize yarar Pablo Pino, Burhani tercih ederim, piyango oynayacak lüksümüz yok, artik kariyer olarak geriye gidiyor Sessi D´Almeida, kapali kutu, bölgesinde cok alternatif var; Yigit, Hakan, Kone, Adem, Hussein vs... Ramazan Civelek, Fenerden gelebilecek 3-4 gencten biri, iyi olur, hatta mert uygar, hakan, kaleci ertgurul, besiktastan hamza, bursadan furkan, kubilay gibi gencler düsünülmeli Kerem Demirbay, Atiftan sonra ihtiyacimiz olan bir bölgede oynuyor, fakat olma ihtimali cok zayif, bonservisi Hamburgta, 2 sezondur kiralik oynuyor ve gayette basarili, Kontratinin son senesi, Düsseldorf satin almak istiyor, yanlis hatirlamiyorsam Hamburg 1,5 milyon € civarinda fiyat bicti, keske alinabilse fakat sanmiyorum ve son olarak Ozan Ipek, son iki bucuk senede 250 bilemedin 300 dakika oynamis bir oyuncu, form tutana kadar ligin yarisi biter diye düsünüyorum. gidecek oyunculara gelince; atif, mehdi, cicinho gitti zaten, bu 5 yabancida giderse elde birtek kone ve hussein kaliyor sonuc olarak bazi oyuncular mantikli gelsede haberin dogruluk payini %20 lerde görüyorum |
Werder Bremenden: Özkan Yildirim...Sivassporda buyuk isler basarir ve ilerleyen zamanlarda buyuk kuluplerin radarina girecegine eminim...sözlesmesi bu ay sonunda bitiyor...
Ve yine werder Bremenden: Levent Aycicek...bu genclerin gelecegi parlak...Yönetime burdan duyurulur... |
Ve yine diyorum...nakoulma, kahilili ve mitrovic...tslipleri var ama ses seda yok...yönetim keske degerlndirse...
|
umarım kerim avcıyla anlaşmışızdır. Gercekten cok buyuk potansiyelli bir futbolcu. tam da istedigimiz tipte bir oyuncu. Muhammed aliden sonra duran top ve uzaktan şut konusunda boyle bir oyuncu gelmemişti
|
[QUOTE=58g0kberk58;977518]umarım kerim avcıyla anlaşmışızdır. Gercekten cok buyuk potansiyelli bir futbolcu. tam da istedigimiz tipte bir oyuncu. Muhammed aliden sonra duran top ve uzaktan şut konusunda boyle bir oyuncu gelmemişti[/QUOTE]
Erman Kılıç'a haksızlık olmadı mı :) |
Kerim avci icin ne kadar bonservus bedeli odendi acaba.
|
Yapilan yapilmayan tüm transferler hayirli olsun'da, aceba söyle gelenleri, gidenleri, gelme ihtimali olanlari özetleyebilecek biri varmi? :)
|
[B][I]Transfer konusu bıızm için cok onemlı, biran once trasnferler yapılmalı ve kamp donemıne tam kadro ıle kaıtlmalıyız. gelen futbolcular uyum saplamalı.
Birönceki dönemlerden ders çıkarmışızdır..[/I][/B] |
[url]http://www.fotomac.com.tr/webtv/videoizle/sosyal-medyayi-sallayan-aziz-yildirimin-cheacheue-konusmasi[/url]
Aziz yıldırım resmen dalga geçmiş bızımle. |
[QUOTE=çorluluyiğido;977496]süper ligde iken istediğimiz stoper barış başdaş serbest kaldı.26 yaşında.[/QUOTE]
barış başdaş [FONT="Arial Black"]SÜPER LİG[/FONT] takımlarından karabükspora transfer oldu. |
kerim avcı ile 2 yıllık anlaşma yapmışız(gazetesivasspor)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:05. |