![]() |
BU MAC ZOR GECECEK BEN 1-1 BITER DIYE TAHMIN EDIYORUM
AMA INSALLAH ALIRIZ... |
Sivas 2
Bursa 1 |
[color=blue][b]Tüm Yiğidolara bir hizmetim olsun istedim !...[/b][/color]
Bu hafta deplasmanda oynayacağımız ve şampiyonluk kovalayan tecrübeli Bursaspor sonradan açılarak Süper Lig için iddiasını devam ettiriyor ki geçen hafta Erciyes deplasmanında aldığı 1 – 0’lık mağlubiyet puan farkının açılmasına neden oldu. . Şu anda sıralamada 39 puanla 6.sırada bulunan Bursaspor Süper Lig’e çıkabilmek için bu maçı almak zorunda. Bursaspor, 2.Lig A-Kategorisinde bu sene oynadığı maçlarda evinde 11 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken, attığı 17 gole karşılık 7 gol yiyerek 18 puan toplamış. İç saha puan sıralamasına göre 9. sırada yer alıyor. Sİvasspor ise bildiğiniz gibi dış sahada da oldukça başarılı. 12 maçta tam 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet alırken, attığı 19 gole karşılık kalesinde 10 gol görmüş. Ve topladığı 26 puanlada dış saha puan sıralamasında 1. sırada yer alıyor. Bursaspor ile bu güne oynadığımız maçlara gelince de; sadece bu sene ilk yarıda oynadığımız ve 2 – 0 Sivasspor’un galibiyetiyle biten maç ilk ve tek maç olarak yer almakta. [u][b]2004 – 2005 Sezonu[/b][/u] ( 8.Hafta) Sivasspor – Bursaspor [b]2 – 0[/b] (Dk.36 Çetin,Dk.64 (p) Mohammed Ali --- ) (25.Hafta) [b](D)[/b] Bursaspor – Sivasspor ? - ? Bu bilgiler ışığında şans ve veriler Sivasspor’dan yana gözüksede bizim için en zor deplasmanlardan biri...Dilerim isteğimiz sonucu alır geliriz. |
tabiki sivas önüne gelen bursayı devirecek
[size=7][size=18]SİVAS : 3[/size][/size] Bursa : 1 |
Çok zor bir maç. Kaleci Yavuz'da yok. İşimiz zor. Yenilmeyelimde beraberlik bile çok iyi. Bursaspor acayip saldıracak. Maç [color=blue][b]1 - 1[/b][/color] biter..
|
Bence top yuvarlaktir onun icin her sey ola bilir bence Bursa 0-6 Sivas alacak maci
|
Bu şartlarda (gece maçı olması, taraftarın olmaması, naklen yayınlanamaması (ki kimse Bursa'nın yaptığı katliamı göremeyecek) ve kaleci Yavuz'un olmaması nedeniyle) içim elvermese de;
Bursaspor [b]2 - 0[/b] Sivasspor diyorum. (İnşallah tam tersi olur) |
[quote=doktor]bursa:1
sivas:1 bursanın başka çaresi yok[/quote] ya ben galiba çok erken konuşmuşum bugun rüyamda bursa bizi 3-2 yeniyodu ee rüyalar tersine çıktığına göre bursa:2-3:sivas diyorummmmmmmmm....... |
:D [b][size=7]YİĞİDOLAR:2
BURSA:0 MAÇ SONUCU.[/size][/b] |
[color=darkblue][b]KALECİMİZ YAVUZUN OLAMAMASI ŞANSIZLIK AMA 2. KALECİMİZ AKIN VARDAR'DA ÇOK İYİ.AKIN'IN ELİNDEN GELENİ YAPACAĞINI BİLDİĞİM İÇİN TEKRAR DİYORUM Kİ.
YİĞİDO:2 BURSA:0[/b][/color] |
[quote=sivas58net]ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ BU HAFTA BIZ TARAFTARALARA ZEVKLI BIR MAC IZLETTIRECEK SAGDUYUM BUNU HISETTIRIYOO [b][color=red]SIVASSPOR [/color][color=black]-[/color] [color=red]3[/color] [color=black]- [/color][color=olive]0 [/color][color=green]BURSASPOR [/color][/b] [b][color=blue] <<[/color][color=red]MADIMAGI BICERIZ [/color][color=olive]CORBASINI ICERIZ [/color][color=green]YESIL BURSAYA [/color][color=blue]3 [/color][color=red]CEKERIZ[/color] [color=indigo]>>[/color][/b][/quote]
ARKADAŞIM SİVAS İÇİN HERŞEYİ YAPARIZ.AMA MAÇ 2-0 BİTECEK.ÇÜNKİ BURSA ÖYLE KOLAY BİR TAKIM DEĞİL. |
YİĞİDO:2
BURSA:0 :D :D :D :D :D |
Arkadaslar bursanın en önemli oyuncusu Okan oynayamayacak.
Bursanın artık hiçbir gücü kalmadı. Okansız bursa hiçbir şeydir. Sivas bütün masa oyunlarına ragmen maçı 1-0 alacaktır. Hayırlı olsun şimdiden... Selametle kalın kardeşler... |
[size=4][b][i]Şikeci bursaspor-1
SİVASSPOR-2[/i][/b][/size] |
şampiyon 1
bursa 1 canım hiç istemiyor ama önemli olmaz |
bursa maçı zor geçer umarım yeni sakatlıklar ve kartlar gelmez maç ağır geçer tabiki üstün olan sivasımız olacaktır en kötü 1-1 beraberlik diyorum haydi hayırlısı
[size=6]1 - 1[/size] |
ulen bursa senin kadar şikeci bir takım görmedim .karı gibi zırladınız bizi böyle yenemezsiniz.erkek gibi sahaya çıkın oynayın şu an o kadar sinirliyim ki maçın saati nasıl değişir
|
Adamlar tüm varlıkları ile mücadele edeceklerdir.Ama bizim takımda güçlü :) .Kısmeti olan maçı götürür ama terazi [size=6]2-2[/size] 'i gösterir derim ben...
|
3.ligde şampiyon olduğumz sene bir sloganımız vardı :
ELVEDA 3.LİG MERHABA 2.LİG BEKLE GELİYORUZ SÜPER LİG |
BURSASSPOR:1
SİVASSPOR :2 |
[quote=ultraSivas_58]3.ligde şampiyon olduğumz sene bir sloganımız vardı :
ELVEDA 3.LİG MERHABA 2.LİG BEKLE GELİYORUZ SÜPER LİG[/quote] hatırladım onurcum süper di o gunler walla _____________________________________________________ [b][color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
SİVASSPOR :3 BURSASPOR :1
(İNSALLAH MUHAMMMET ALİ 3 GOL ATAR VE GOL KRALLIGINI DERI ALIR) |
[i][b]emre bu maç olmasa bile muhammedin gol kralı olcana eminimmm[/b][/i]
[b]___________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
NASIL DOĞDUYSAK; BİR GÜN ÖLECEĞİZ.
SİVASSPORLU DOĞDUK, SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ. |
[color=darkred][i][b]forumda kufur etmeyelim lutfen [/b][/i][/color]:!: :!:
[b]___________________________________________________ [color=indigo]BUILT FOR THE DESTROY...[/color] [color=green]S&S[/color][/b] |
[b]NE MUTLU BURSASPORLUYUM DİYENE
ALLAHIN İZNİYLE PAZAR GÜNÜ GENE ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ . BURSASPOR : 4 SİVAS : 1 EDİNBURG DAN SELAMLAR... İSKOÇYALI TİMSAHLAR :twisted: [/b] |
paulfromceltic önce bir tane attinda ...................
Sivasspor 24 Haftadir bir macda ikiden vazla yemedi ...... sadece söyleyeyim dedim haberrin olsun......... Bursa kimde Sivasspor 4 tane atacak ahhahahahahhahahha [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
abi burasi sivassporun sitesi degil mi bursa li yumusaklarin ne isi var keske siteye yumusaklar giremez yazsak neyse bursali futbolcular cok naziktir sivasin sert erkegi karsisinda tutunamaz
|
sivas 2-1 kazanir yada 2-2 biter
|
[quote=kadir20]abi burasi sivassporun sitesi degil mi bursa li yumusaklarin ne isi var keske siteye yumusaklar giremez yazsak neyse bursali futbolcular cok naziktir sivasin sert erkegi karsisinda tutunamaz[/quote] süpersin kadir :D :D
|
[quote=BURSANKARA]ben sadece bursadaki sivaslılar gelir dedim sivastan geleceğini zannetmiyorum zaten gelsede etkili olamaz onu diyorum...ha bu arada sivastaki maçta bize edilen küüfürlerde unutulmadı...[/quote]
unutma istersen yanima gel alnina yazayim aynaya baktica hatirlersin [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
arkadaşlar benimde maç için yorumum bursaspor 2 sivasspor 4 ilginç mi sizce?
|
malesef icimde cok kötü bir his var
bursa 1 (penaltidan) sivas 0 insallah yanilirim.... |
SELAM ARKADASLAR; BIRAKIN BASKALARIDA TAHMIN VE GÖRÜSLERINI; YAZSINLAR (,YETERKI KIRICI OLMASINLAR) BENIM MAC TAHMINIM 2:1 ALIRIZ(HAKEMIN GAZABINA GELIRSEK 1:2 de YENILEBILIRIZ) HERKEZE SAYGI VE SEVGILER.,,,,,,, :arrow: :arrow: :c 8) :lol:
|
hakem yardımı olmazsa sivasa bursaspor alamasada bursa taraftarı alır bu macı ne demek istediğimi bursaya gelecek olan sivaslılar size sonra anlatır. bu tip macları bursada taraftar alır. siz daha yeni olduğunuz için pek bilmezsiniz ayrıca bakıyorumda ultratravesti - carşı delikanlılığa karşı- gibi avatarlarda var bakın biz 37 yıl aralıksız bu ligde mücadele ettik bizansa dimdik ayakta duran nadir şehir olduk büyüklük bizansa yalakalıkla olmaz bunu iyi öğrenin delikanlı adam tek takım tutar.
|
[quote=EfsaneTeksas]hakem yardımı olmazsa sivasa bursaspor alamasada bursa taraftarı alır bu macı ne demek istediğimi bursaya gelecek olan sivaslılar size sonra anlatır. bu tip macları bursada taraftar alır. siz daha yeni olduğunuz için pek bilmezsiniz ayrıca bakıyorumda ultratravesti - carşı delikanlılığa karşı- gibi avatarlarda var bakın biz 37 yıl aralıksız bu ligde mücadele ettik bizansa dimdik ayakta duran nadir şehir olduk büyüklük bizansa yalakalıkla olmaz bunu iyi öğrenin delikanlı adam tek takım tutar.[/quote] birader be bize delikanlılık dersimi vereceksin şimdi?? ahahah
belli sizin kaç maç aldığınız allahtan sizler varsınız yoksa bursa amatördeydi galiba?? maden o kadar değerlisiniz git bunu bursa yönetimine söyle burda yanlış anlaşılır :lol: |
birader ben acık ve net yazıyorum anlamak isteyen anlamak istediği gibi anlar.
|
BENDE ANLADIĞIM GİBİ CEVAP VERİYORUM... GECE GECE GELİPTE BURDA NE İŞLER ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYORSUN??? ANLAYALIMDA ONA GÖRE HAREKET EDELİM????
|
benim niyetim kötü değil ama buradaki yazıları insan okuyunca ne kadar yeni bir tribün olduğunuzu insan anlıyor. yazılan yazılar cok bilinçsizce yazılmış insan hayretler içine düşüyor.
|
EEE GARDAŞ HERŞEY ZAMANLA.... BİZ MÜKEMMELİZ DEMİYORUZ (SİZİN GİBİ)... ŞİMDİ OLMAZSA DAHA İLERİKİ YILLARDA FAZLASIYLA ÖĞRENİRİZ... AMA SEN SİVASSPORU VE TARAFTARINI HAFİFE ALMA BENDEN TAVSİYE... GERÇİ MÜKEMMELLERE NE DENİLEBİLİRKİ!!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:12. |